tjo å tjim

nu sitter ja här igen..blev så trött hjälpte inte att duscha. klockan e sex nu så nu e alla snart hos johanna. jag ska inte dit förrän åtta så har fortf lite tid på mig. vilket e tur för hade aldrig hunnit till sex.

ha inte riktigt bestämt mig för vad ja ska ha på mig än bara, vet att ja ska ha en svart vit prickig halternäckklänning. men vet inte om ja ska ha vita leggings å vita pumps el svarta leggings å svarta pumps. tänkte springa bort till marlene med en på varje ben för att få lite råd men hon ha ju redan åkt. =(...så ingen hjälp där.
sen skulle ja behöva hjälp med att smörja in ryggen oxå..fattar inte vf vi inte fått längre armar nu när vi ändå bara ha två så man kan nå till ryggen... mm den frågan  tåls att tänka på!

Lina ringde innan hon mile å emil e i gvd å d visste inte riktigt vart d va el vart d skulle gå haha försökte förklara vägen till ett ställe där de kunde äta men d gick inte så bra..hon fattade nada..får hoppas att d hittar ngt att äta snart då så ni itne svälter ihjäl där borta=)!

ps. inatt kommer cam hem..yeeiij=)!


Trend är ngt man följer
Stil är ngt man har

lördag lördag lördag

ha precis kommit in nu ha leget i skogsfållen i några timmar med eve å marlene men magen började kurra så jag va tvungen att gå in och fixa lite mat. ganska bra oxå för då ha ja lite tid på mig att göra mig i ordning och slipper stressa tills ikväll.
va på stan i morse oxå hade massa ärenden ja va tvungen att uträtta. skulle bla till systemet,apoteket,till mamma,lantmännen å leta efter bikini. kom lite tidigt till stan så jag och stans alkisar stod å hängde på låset till systemet. vmo:s utbud på affärer suger verkligen skulle hitta en bikini letade igenom varenda affär i hela stan men hittade inte en enda ja ville ha. vet ju hur den ska se ut men ha inte sett den än bara. jaja får väl leta vidare ngn annanstans bara. köpte istället ett par byxor,en kjol, två par öronhängen,steps och lite smink så kom ju inte hem tomhänt iaf.

igår va en väldigt lugn kväll va hos mamma en runda å kollade lite på tv sen åkte ja hem och lämnade casper och sen vidare till henke där de satt och drack lite. . så satt och tjötade lite med dem tills marlene  ringde, då åkte ja och lina å hämtade henne i gvd.

idag blir det fest iaf kommer säkert bli kanon kul=)...men harrys står på utelistan så d e ja inte alls sugen på. men som sagt det blir vad man gör det till=)!


Fredag morgon

Äntligen fredag=)! Så himlans underbart. Jag hoppas att denna fm går fort, längtar till lunchen med mamma.  Måste prata av mig lite med henne.

Jag hoppas att jag inte får mer grejer på jobbet heller idag jag har två st saker som jag helst hade velat få klart idag nämligen.

Hoppas allt är bra med er nu ska jag sätta igång här!


lat linda

en hel kväll ha gått utan att ja gjort ngt alls.. det enda ja gjort är att pratat i telefon typ hela kvällen. kanske inte hela ha hunnit kolla lite på tv oxå men ändå. jag som skulle städa å tvätta mina fönster.. å d e verkligen nödvändigt de e verkligen såå skitiga ser knappt ut! jaja får ta tag i det imån istället.. ha jag ngt som håller mig sysselsatt så kanske ja inte somnar. skulle ju va taskigt om de inte kom ngn å hämtade marlene imån=)! tror att d kommer bli en ganska rolig bil resa hem från gvd imån kommer nog får höra både ett å annat som hon å petra har hittat på=)!

mamma och hennes compadres är och gör harrys ikväll. sa d till henne innan att fy va kul d låter. nej ja vet inte jag är så trött så det kommer bli rätt lugnt sa hon. SÄKERT! ja vet nog hur de fungerar de kommer stänga stället. mamma ha själv sagt  innan att det är allt eller inget som gäller haha..hon är rolig min lilla mamma. ska ut och äta lunch med henne imån så ska bli kul och se hur pigg och alert hon är=)!

det va allt från mig än så länge...puss på ögat

Torsdag

Glömt å säga att jag inte klippte mig kort eller färgade håret mörkbrunt för er som nu trodde det. Även fast jag vill det ibland så hade jag inte vågat. Ångrade mig ju bara när jag färgade underhåret. Så hade jag färgat hela håret hade ja nog ångrat mig rejält. feg e jag!

Fick ett litet roligt sms av Marlene då när jag skrivit att jag skulle göra det:

"Är du i chock eller ngt? kommer bli jätte fint men känns olikt dig! Är du säker?"

Japp svarade jag då.

Sedan pratade vi i telefon och så sa ja att ja inte skulle göra det. så sa hon ok nej man vet ju aldrig man kan ju göra konstiga saker när man är chockad! ..söt e du gumman=)!


Idag är det torsdag och jag vet inte riktigt vad som händer och fötter ikväll. Men det märker vi.

Imån är det ju fredag..härligt värre!  Då ska jag va personlig taxi åt Marlene.. hon ska ju till gvd och röja med Petra så jag ha lovat att hämta henne. jag lovar bara för att ja måste hålla mig vaken halva natten så kommer jag inte klara det. annars är det ju inga problem att va vaken så länge men det e bara för att ja måste. Så Marlene du får ringa en halvtimme innan du vill hem el ngt ifall jag har somnat=)!


Gårdagen

Jag hade faktiskt kul igår... vi va ute i herrestad. Först fikade vi på det caféet där sen hade vi fem-kamp. Therns pappa hade gjort upp alla stationer och va våran sk lekledare. De olika stationerna bestod av att skjuta en boll i olika mål, golf, spika en spik i en liten stubbe som inte stod still, fylla en hink med vatten med hjälp av ett glas och till slut följa en karta och leta upp olika bokstäver som man sedan ska kasta om och bilda ett ord. Och eftersom jag är typ duktig på allt ;) så gick det ganska bra för mig haha, när vi skulle skjuta fotbollen i olika mål så sa de bakom mig att: här har vi en gammal fotbollsspelare, yeah right. Tror inte så va, jag är kass på fotboll!

Golfen och spikningen och vattnet gick också bra. Och när vi skulle leta upp bokstäverna och bilda ett ord så löste jag det innan vi hittade alla bokstäverna...guldstjärna till mig! men trots mina minnesvärda insatser och självklart de andras i laget oxå så kom vårt lag bara 2:a. Vinnarna fick Sverige tröjor å d ville ja ju också ha..lite ledsen i ögat där. ;)

Marcus märkte hur rädd jag va för spindlar och när det prasslade till i skogen så han roade sig med att kasta kottar och grenar framför mig när jag gick så att jag skulle tro att det va en orm som prasslade till. och varje gng han gjorde det så hoppade jag ju högt. jag menar man vet ju aldrig.

likadant va det när det kröp till på mig då fick jag ryck och sprattlade med armarna runt omkring mig för att jag då skulle få bort den spindel som kanske kröp på mig. jag är riktigt jäkla löjlig och verkligen flickig (kan man säga så?) när det gäller sånt men det är bla det värsta jag vet..hatar små kryp å ormar!


Sedan fortsatte kvällen med tre rätters middag och massa massa prat.

En super trevlig kväll helt enkelt!

det jag fick veta när jag kom hem va ju mindre roligt. när ska det ta slut?!


mittendag

God morgon människor och alla ni andra! Hoppas ni mår kanon. Jag är super duper trött som vanligt. Somnar ju aldrig i vettig tid och vaknade sen vid fem pga en skum dröm igen. Så det blev inte så många timmars sömn i natt.


En av mina kompisar har tydligen lånat min identitet lite. Hon träffade en kille på ett ute ställe för några v sen, där jag var också, sedan började de messa lite och nu så säger hon bla att hon jobbar där jag jobbar osv osv. Kan ju bli såna riktiga missförstånd pga en sån här grej, men det är tur att det inte kan ge ngn skada nu iaf=)..men knäpp d e du haha... tycker nog du ska försöka ta dig ur din lilla lögn ändå blir bara massa strul annars... drama drama drama!


Puss på ögat


Utmaning 10 -1

Tio första
Första bästa kompis:
Therese tror jag det va
Första bil: en golf, lilla pärlan=)
Första kärlek: jonas på dagis
Första husdjur: en hamster, murre=)haha
Första semester: spenderade alltid semestrarna i stockholm när jag va liten
Första jobb: på mandus
Första köpta skiva: ngn absolute dance skiva
Första riktiga kärlek: hugo
Första piercing: öronsnibbarna när ja va sju
Första konsert: gyllene tider, återtåget 94

Nio senaste:
Senaste alkoholdrycken:
öl
Senaste bilfärd: från hemköp hem
Senaste filmen du såg: kommer faktiskt inte riktigt ihåg
Senaste ringda telefonsamtal: till johanna
Senaste bubbelbadet: i jkpg för några v sen
Senaste spelade cd: ngn bränd skiva
Senaste kyss: va väl ungefär 2 mån sen
Senaste gången du grät: för ngn v sen åt ngt på tv
Senaste måltiden: grillat

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar:
Nej
Blivit arresterad: Nej
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej
Fastnat med blicken i någons urringning?: Nej
Fått ditt hjärta krossat: japp
Sagt att du älskar någon utan att mena det: kanske
Haft ett one night stand: njaa d kanske man kan kalla det
Busringt till någon: haha ja

Sex saker du gjort idag:
1. vaknat
2. gått till jobbet
3. mejlat ett par kompisar
4. sms:at
5. varit hos frisören
6. grillat

Fem favoritsaker utan rangordning:
1. min lgh
2. sängen
3. mobilen
4. min rosa mysdress
5. datorn

Fyra personer du kan berätta allt för:
cam,marlene,eve å johanna


Tre val:
Blått eller rött?
rött
Sommar eller vinter? sommar
pussar el kramar? både och tack

Två saker att göra innan du dör:
1. bilda familj
2. bada med delfiner=)

En sak du ångrar: finns en del så vet inte vilket ja ska ta

jag utmanar Marlene, eve johanna och hannele! mkt nöje=)


grillkväll å besök hos frisören

ikväll har varit en myspys kväll tycker jag.
först va ja hos frisören...och jag höll på att somna  igen när hon höll på med håret va såå trött! men som tur är höll jag mig vaken denna gng. va lite pinsamt sist när ja somnade två gng. första gng huvudet föll ner så sa hon inget å höll sig för skratt men andra gng huvudet föll ner så kunde hon inte hålla sig ...pinsamt! jaja klarade iaf av att inte somna denna gng! så nu är man nyklippt å gejjer.....

åkte sedan och handlade med folket och sen vidare till skogsfållen där vi grillade. Emilia är grillmästare nr ett hädanefter haha!
himla mysig kväll.

nästa helg kommer bli bra=)!


Blondin blir brunett

Vilket härligt underbart väder ute=)! Blir ju såå lycklig!  Men som jag tjatat om så mkt innan så borde det vara förbjudet att jobba iaf heldag när det är sånt här väder... viktiga människor som läser se till att inför det nu! Till helgen ska det bli ännu bättre 27 grader står det på it..=)..yeeiij!


Idag ska jag klippa mig jag ska klippa av mig en bra bit av mitt hår och sedan färga hela håret mörk brunt. Inte den fisiga färgen ja hade i under håret utan mörkare. Vet inte vilken sorts brun ännu men det märker vi ikväll! Frisyren ska bli KORT! Ska bli skönt och slippa det långa blonda och vilken förändring sen. Hoppas bara det blir bra, den som lever får se helt enkelt!


Johannas födelsedag

"ja må hon leva ja må hon leva..."


   
crazy/beautiful

Grattis på födelsedagen gumman hoppas du får en helt underbar födelsedag

Tisdag

Helt sjukt trött är jag behöver nog semester snart tror jag, ca 6 veckor kvar bara. Det kommer ju gå såå super fort. Fy va underbart=)!


Gjorde inte så mkt mer igår än kollade på fotbollen, Emilia kom upp en runda och tjatade på mig. hon tycker ja skulle följa med på co-kart imån och till gvd i helgen.. lovade att ja skulle tänka på saken!

Köpte ett par skor igår också blev inte mer. Va inte alls de jag ville jag men jag va tvungen att köpa ngt, behöver ju ett par vita.


Finns tydligen fler där polletten har trillat ner, grattis till det!

Någonting man måste komma ihåg, det är att sanningen kommer alltid fram den går inte alltid att ignorera eller undvika. Vissa saker är bara rent ut sagt elaka.



Before the reality come the dreams

(stavas d verkligen så låter skumt, men men)


osudden,fotboll,mm

kom hem för lite mer än en timme sen ha gått runt osudden med casper tar evigheter att gå runt där när han e med. han ska ju stanna å nosa på precis allt!

fick lite beslutsångest innan emilia undrade om jag ville komma ner å kolla på film men det e ju fotboll oxå så ja valde fotbollen till slut. ha fortf inte beställt ngn tröja får göra det sen. tänkte ja skulle köpa lite skor oxå..shopping gör en ju alltid glad!

när jag gick runt osudden så gick det upp ett ljus för mig....redan eller vadå. men nu fattar jag iaf.  ibland blir man bara så trött på sig själv för att man är så trög, men sen kan det va så att man blundar för sanningen man vill kanske inte riktigt se den, men nu har myntet trillat ner!

nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen...heja sverige!


ngt som gör mig glad

nu lider jobbdagen mot sitt slut iaf, bara ca 1,5 timme kvar.Har inte fått så jätte mkt gjort idag kan jag ju villigt erkänna. men det va väl ingen som trodde annat heller. nu håller jag på att fixa lite inför midsommar.. jag och emilia ska ju ordna lite inför det..festkommiteen;)! 
Tycker det är så himla kul att fixa å greja med sånt. blir glad av det=) efter jobbet ska jag hem snabbt å äta lite å ladda min ipod ska ju gå runt osudden sen och det gör jag inte utan min ipod kan ja ju säga..inte kul att gå utan musik!

bilder

   


       


   

så här känner jag idag

Trötthet

Seg

Överkörd

Hoppfull

Förvånad

Saknad

Förväntansfull

Längtan




Är hoppfull ett ord det är det va? Jaja ja vet iaf va ja menar med det. hur känner du dig idag? Skriv en kommentar nu då fegisar behöver ju inte skriva vem det e ifrån! Tycker folk är riktigt dåliga på att lämna kommentarer...ändring tack!


God morgon

Försov mig idag, tycker hela dagen blir skum när man gör det. på tal om skum så hade jag en riktigt skum dröm i natt.. ok bättre d än mardrömmar iaf men man börjar ju undra va d e för fel på mig haha.


Är inte direkt på jobbhumör heller känner att jag kommer ju inte göra hemskt mkt nytta idag. Vill bara att dagen ska vara över så jag får åka hem igen. Ska nog ta och gå osudden rundan med Casper idag känner att ja måste röra på mig lite.


god kväll

då va söndagen snart slut oxå ha kanske inte varit min mest effektivaste dag men den ha varit bra ändå. ha iaf städat lite och betalat räkningar. räkningar e ngt ja helst hade sluppit de står på min utelista!

annars ha ja ju som sagt spenderat en stor del av dagen i skogsfållen. och sen ha ja ängnat mig åt en av mina största hobbies, pratat i telefon=)!
sanna ringde bla innan och uppdaterade mig lite... grattis till det nya jobbet förresten så himla kul=) sedan ha faktiskt camilla ringt oxå så hon står härmed inte längre på min flasklista!

imån är det en ny vecka vilket innebär nya friska tag....åh d lät hurtigt va haha
händer ju lite saker i v oxå ska klippa mig, femkamp med jobbet, taxi åt marlene å födelsedagsfest.

d va nog allt från mig idag fast man vet inte om ja behöver skriva av mig igen lite...den som lever får se=)!

puss


dagens tistel till camilla

åh vet du varför du får den!? jo för att du inte har ringt din syster ännu! inte ett ljud alls..dåligt! tur att man har en annan syster som vet hur man använder en telefon.

mamma hade pratat med henne i morse och då hade det regnat så hon satt och drack sangria 11 på fm, det e helt rätt camilla!
hon skulle visst ringa mig ikväll och det hoppas jag verkligen hon gör för ja e sååå pratsugen.

mala får väl visa dig hur man använder en telefon så du kan ringa mig..ring camilla ring nu! å gör du inte det så kanske du hamnar på min flasklista haha!

rubrik saknas

har tillbringat några timmar med marlene i skogsfållen, vilken härlig dag det blev ändå. så himla skönt ute. ville fortsätta ligga på en filt där uppe men marlene va tvungen att gå upp och göra sig i ordning för hon ska ju ha en mk grej ikväll. så inget mer skogsfållen idag.
måste verkligen börja städa men jag har ingen som helst lust till det men det måste ju göras.
sedan blir det pizza och ngn film såå jäkla surt bara att inte cam e hemma. du ha ju bara varit borta i två dagar men ha ändå massa ja måste prata med dig om.. och pizza själv en söndag?! hur kul är det då!? nej då så farligt är det inte jag och casper får ha en egen liten myskväll.
nu måste jag börja städa....


god morgon

söndag söndag söndag bläää, är ganska pigg idag vilket inte är så konstigt i försig för jag tog d väldigt lugnt igår kände att jag inte riktigt orkade. va hos mathilda igår festade å kollade på eurovision. på tal om det så fattar jag ingenting. sverige va ju inte så dåligt jag tycker de borde kommit bland de fem första iaf.. tycker d va helt sjukt!

ville åka hem till mamma å äta idag.. va riktigt sugen på mammas mat eller grillat men kom på att ja inte kunde d för de e ju inte hemma. ska nog ringa till dem å tjata på att de ska åka hem.

idag blir d nog inte så mkt gjort kan ja tänka mig. ska ut med marlene en runda sen ska ja hem å städa ( ser ut som ett katatsrofområde här) sen ikväll ska ja köpa choklad å äta massa snusk å kolla på ngn film å bara slappa så d så.

bättre sent än aldrig

efter många ombyten så är jag äntligen klar... nu väntar jag bara på att emilia ska bli klar oxå sen bär det av på fest hos mathilda. ska bli super kul. festerna förra sommaren där glömmer vi nog inte i första taget. kunde sluta hur som helst, rakade ben, sexleksaker i sängen, hål i väggen och många lättklädda människor haha. helt sjukt.

blev ju ingen halmstad för mig idag, orkade inte köra dit. lat varning där ja. får vänta två v på det istället. för nästa helg går det ju inte heller. för på fredagen ska ja va privat chaufför åt marlene som ska till gvd på fest. ha lovat att hämta henne där på natten. vill du att ja ska köra dig dit oxå? ha ju lite att ta igen där så många gng hon skjutsat på mig=)!
sen på lörd e d födelsedagsfest så då blir d inte halmstad heller men om två v som sagt då ska vi dit!

hoppas att alla får en super bra lördags kväll=)!

kärlek till er som betyder <3


ingen ork

ja blir galen på mig själv, kan jag ta tag i mitt liv snart eller sitter ju bara här å drar ut på tiden. måste ju verkligen göra mig i ordning men har ingen ork till det. har lite svårt att bestämma mig för vad ja ska göra oxå. det enda ja vet är att ja ska iaf kolla på eurovision... hoppas lilla lotta vinner=)!

nähä nu ska ja ta tag i mitt liv å hoppa in i duschen å sen ska ja bonka in mitt huvud i en vägg!

Don´t hate me cause u ain´t me haha

ledsen i ögat

måste säga att jag var det innan tror jag är lite känslig idag. kollade på andra avenyn igen och det va ju ett så sorgligt slut så då kom det en och annan tår.
sedan tycker jag att det är tråkigt att cam har åkt nu, saknar henne redan. vet inte hur jag ska klara mig en hel vecka utan henne.. tråkigt å tomt kommer det att bli!

gårdagen va som jag anade..fast ändå inte trodde ju verkligen det skulle sluta i total katastrof men d gick bra ändå trots vissa grejer. kunde ju gått helt åt skogen så man ska väl va glad att d gick som det gjorde.

va på fest hemma hos cam och sedan gick vi till harrys. väldigt mkt folk va det ute vissa roligare än andra som vanligt. vissa människor e bara för mkt ibland förstår inte hur d orkar med sig själva.

har varit på stan med eve å marlene innan, va å åt på harrys sedan gick vi å satte oss i åbro parken.

måste börja fixa i ordning mig nu märker ja klockan är ju mkt. 

hur kommer det sig att det är så svårt att själv följa sina råd man ger till andra?

hänt senaste dygnet

det har varit en ganska vanlig och normal fredagkväll och natt runt om i stan. olika fall av skadegörelse, inbrottsförsök, misshandel,olaga hot och sexuella trakasserier har förekommit.

Fredag kväll och natt:

00.59: sexuella trakasserier, tjej blir tagen på rumpan av en kille när hon passerar honom.

00.59: litet fall av misshandel, tjej ger en kille en smäll i huvudet efter han tagit henne på rumpan. vilket sedan gör att killen tar stryptag på tjejen.

01.00: olaga hot, de båda börjar munhuggas och det förekommer både fula ramsor och sedan olaga hot från killens sida. Tjejen är inte sen och vet precis vad hon ska säga för att det ska svida som mest.

02.45: inbrottsförsök, tjej är på väg hem från en utekväll i vmo samtidigt som hon pratar i telefon försöker hon ta sig in i en trappuppgång. tjejen påstår att hon har gått fel.

03.00 - 08.00: skadegörelse, en hund har använt hans mattes sko som tuggleksak.

Trots de olika händelserna har inga anmälningar förekommit! man anser att det varit en relativt lugn fredag kväll och natt ändå!



slutspurten


är bara några timmar kvar nu men den sista biten innan mål är alltid den segaste.

Blir fest idag och sen harrys (mot min vilja kan ja säga) hade helst sluppit att gå dit denna helgen eftersom vi ska dit nästa lörd...för då är det födelsedags fest..wiee=)!

Men det blir nog kul ändå ikväll tror jag..försöker få tag i lill också men han behagar inte svara på mina mess...hrmpf.. flasklistan kanske?! Nej aldrig haha.


Grattis johanna till den nya lgh..så roligt då blir det inflyttningsfest snart också=)!


ringde en till jobbet nu som pratade engelska och han berömde mig för min engelska haha det var det roligaste idag! jag är nog ta mig tusan bra på allting tror jag!

 


When the power of love becomes as strong as the love of power, we will have peace


spanien bilder

mest bilder från poolen som sagt men det va ju där jag spenderade min tid under mina tre och en halv dagar i spanien


Jag första dagen Mala o jag mala



huset vi bodde i, vi igen


fler kort på mig och mala, jag innan ja ska åka hem,i poolen gömmer sig ibbe


huset vi bodde i, poolen, och mitt rum

det va lite bilder det, mest ego bilder men det tar ja inget extra för..bjuder på dem haha

plus/minus

+

Sol och värme

Eliten

Fredag

Sms från vissa speciella

Halmstad

Shopping

-


Huvudvärk

Lite sömn

Räkningar

Jobb

Skoskav

Flasklistan som bara ökar


Ska lägga in lite bilder från Spanien också. Mest bilder på mig vid poolen men det va där jag tillbringade min tid...så det så!


hemsk natt

Hade ju ont i huvudet igår kväll men lyckades somna iaf, vaknade sedan vid 2 tiden av att ja trodde att huvudet skulle sprängas. Visste inte vart ja skulle ta vägen, gick upp och tog två treo men d hjälpte inte... ett tag trodde jag att ja skulle svimma av för det bara snurrade i huvudet. Till slut ringde ja mamma för jag visste varken ut eller in men hon svarade bara och sa inte ett ljud antagligen svarade hon i sömnen. För när jag pratade med henne nu och frågade om hon inte brydde sig om att hennes dotter dog(japp trodde jag skulle dö såg allt framför mig va som skulle hända) så fattade hon inte va jag snackade om..hon hade inget minne av att ja ringde i natt. Lyckades till slut somna iaf.. tuppade väl av pga att ja va så slut av smärtan el ngt och idag när jag vaknade va huvudvärken borta!


Hade en hemsk dröm också... och jag tror att det är en sann dröm...så kan det va.


Fredag idag också och det blir inget halmstad idag för mig, får inte för cam och marlene=)! Cam säger att ja måste va hemma ikväll (hon ska ha fest) och följa med ut på harrys, vilket jag inte är ett dugg sugen på.. vet ju vf det är utgång på tapeten idag och jag vet att hon hade gjort det för mig så det är bara att ställa upp, halmstad finns ju kvar och dit åker jag i morgon. Efter att jag varit på stan med systrarna P=)!


Lämna det som varit i det förflutna så att framtiden kan börja blomma


sprängande huvudvärk

usch ha såå ont i huvudet! känns som värsta baksmällan usch å fy.
skönt att perrelli är klar för finalen iaf.. inte för att man va orolig för att hon inte skulle bli det men man vet ju aldrig.
d va ju lite högre klass idag på låtarna än va det va i tisdags oxå. men nu får vi hålla tummarna för lilla lotta på lörd (undrar om hon vill bli kallad för det)

på tal om att hålla tummarna så ha ja lovat johanna att hålla dem imån för henne. hon får nämligen reda på då om hon får en lgh el inte. hoppas verkligen att du får den trots att den inte ligger här =)!
*hoppas hoppas*

förresten min sk "flasklista" utökas hela tiden!...hrmpf...

ipren va e du när ja behöver dig!!!!!!!!!!!!


vad ska ja göra

vet inte riktigt va ja ska göra ikväll... cam och co grillar ute i stugan och ville att ja skulle komma dit men vet inte om jag orkar.. lat är va ja e! önskar att d kunde grilla på min balkong när å bra ju!
sen vill ja ju kolla på eurovisison oxå å d tror ja inte de tråkmånsarna vill där ute.
försökte få tag i johanna oxå men den människan svarar ju inte tror hon e å kollar på en lgh... hoppas du itne gillar den haha vill ju att du ska flytta ner till oss=)!

jaja få se va som händer å fötter ikväll då!

Eurovision

Var det ngn som såg det i tisdags? Jag mala och ibbe låg och kollade på det där nere och måste fråga om det var ngn mer som tyckte det var katastrofalt?! Vissa bidrag var ju inget annat än pinsamma. Charlotte Perrelli är ju i världsklass om man jämför med dem.

Ska bli kul och se ikväll om det är en högre nivå på det hela.


halv död

Fy va jobbigt det va att stiga upp i morse.. kunde ju inte sova igår heller

Fattar inte va sjutton det beror på.. har ju kunnat sova nu när ja varit borta vet inte om det beror på att allt flyger på en igen när man kommer hem. Verkligheten kommer ifatt en.

Tänkte på det igår att ja måste försöka putta bort alla tankar över sånt jag ändå inte kan styra över. Ska bara ignorera och strunta i dem. Får se hur lätt det blir!


Skönt iaf att det är torsdag idag ska bara vara hemma och ta det lugnt idag.

Imån ville folket ha med mig ut..är inte det minsta sugen på harrys men få se hur jag gör vet ju att ni hade gjort det för mig. Hade hellre åkt till halmstad redan imån men det får vänta till lördag istället.


Gissa om ja ha mkt att göra idag eller..pust..är väl bara att ta tag i det nu!


Ps. död åt alla jäkla snuskiga kackerlackor som finns!


hemkommen

då va man hemma i vmo igen.. ha varit borta i fem dagar men känns som fem mån pga allt som hänt. finns inte så mkt att kommentera på allt.. det enda ja kan säga är att jag vet att det blir bättre!

under min korta spanien vistelse har jag funderat både på det ena och på det andra men har inte blivit ett dugg klokare kan jag säga.. men d va väl ingen som förväntade sig ngt annat va !?;)
har varit mkt olika tankar både på gott och ont.

är glad att det verkar vara på bättringsvägen för eran mamma nu iaf! det glädjer mig! ha varit så orolig för det.

har även tänkt mkt på mikey mike...evighetsmaskin.. saknar dig ngt så otroligt. du va en av de få människor som visste va äkta vänskap va för ngt..ställde alltid upp.. och stod för det du tyckte... vännerna gick alltid i första hand.
samtidigt som du kunde göra mig riktigt arg så finns d få som har fått mig och skratta som du.. alla dina historier du hade att berätta hade ju ont i käkarna till slut av allt skrattande=)! och jag blir glad varje gng ja hör ngt positivt som du sagt...det värmer verkligen! saknad är du!....vänskap....!

Har även tänkt mkt på dig oxå....

nu ska ja läsa alla andras bloggar oxå ha ju lite att ta igen=)!

hoppas ni har saknat mig super mkt haha!

puss

spanien

hej alla alsklingar

tankte bara skriva lite snabbt hur jag har det. huset vi bor i e super fint. tre van med poolen precis jamte. sa boendet e perfekt. men vadret e skit ha varit mulet hela dagen och nu regnar och askar det...sa gissa va jag e nu, jo pa en bar finns inte mkt annat att gora. hoppas att det blir finare imorgon men grannarna jamte sa att de ha varit skit vader i tio dagar sa d kanns ju lite som d e ganska kort men man far val hoppas helt enkelt.

onskar jag kunde vara hos er och stotta er nu men ni ska veta att jag tanker pa er hela tiden! alskar er och hoppas det blir bra snart!

ar forresten valdigt glad for en sak jag horde hemirfàn innan...tack for att jag far veta sant det varmer!!!

johanna har du kollat trojorna?

tanker pà er!

puss

nu åker jag

japp nu åker jag strax från vmo. ska bli skönt men samtidigt känns det som fel tidpunkt just nu men men
hade så bra alla nu så hörs å ses vi snart!
ta hand om er!!

*Kärlek*

packning å hockey

kom precis hem nu har varit hos lillen och kollat på hockey tänkte ja skulle kolla på det sista hemma.
träffade en del utanför harrys oxå..hoppas ni har en jätte kul kväll! men jag är faktiskt inte ett dugg avundsjuk är inte alls sugen på att festa. men det kommer nog snart!

är iaf klar med packningen nu och jag måste säga att jag är stolt över mig själv ha inte packat så mkt faktiskt. men jag vet att jag kommer få panik där för att jag inte har med mig både det ena och det andra.

ska försöka sova snart oxå få se hur det går är inte det minsta trött för jag är rätt uppe i varv.

sov gott alla..tycker om er vissa mer andra mindre;)!

Ett vrak

Precis så känner jag mig, är helt slut. Kunde ju naturligtvis inte sova igår heller. Ibland önskar man att man bara kunde trycka på en knapp.

Nörd som jag är så är jag ju riktigt mörkrädd också så tror ju hela tiden att det är ngn i lgh och igår var jag helt säker på att det var ngn på min balkong. Lät som de höll på att öppna fönstren där ute och flytta runt möblerna. Men antar att det var grannen som höll på och stöka.


Hoppas den här dagen går fort nu vill bara hem. Ha ju en del att göra måste fixa lite hemma och sen kolla packningen. Jag är inte duktig på att packa vet aldrig hur mkt jag ska ha med mig och det är ju alltid samma sak man tar med sig alldeles för mkt så denna gng ska jag vara riktigt sträng mot mig själv. Ska ju ändå inte va borta så länge.

puss på ögat


godkväll

stod matlagning ikväll på schemat med johanna cam å lina. men det gick inte som planerat..för linda tappade svartpepparn i maten så det blev väldigt starkt och själva köttfärsen smakade nada. så det fick bli pizza istället..va inte ett dugg sugen på det men det fick gå ändå...

är iaf bestämt nu ska åka..ska bli skönt å komma iväg lite. är bara lite nervös för flygningen..är ju alltid det men nu så ska jag ju flyga hem själv oxå. undra hur det kommer sluta. kan ju se mig själv irra runt på flygplatsen totalt lost in space. men vi får hoppas att det går bra. ska vilket fall som helst bli riktigt skönt även fast det inte är så länge. ngn som vill ställa upp å hämta mig på flyplatsen kanske!? cam verkar vägra (dagens tistel till henne)ska fortsätta tjata på henne se va hon säger!

ska ta å kolla på en serie nu för sova är det väl inte tal om än antar jag.

*sov gott*

sommarens baksida


Vet ni vad det är för ngt?! jo det är bla alla jäkla äckliga kryp som kommer fram. Jag förstår inte vad dem är bra för. Jag är praktiskt taget löjligt rädd för dem. Spindlar är väl det som skrämmer mig mest. Å här på jobbet i källaren finns det några... nyss va det en svart sak som skrämde skiten ur mig. dem e ju så snabba.

För ett tag sen va det en super stor ( anabola spindel förmodligen) i källaren å ja visste inte riktigt va ja skulle göra, den va nämligen i vägen för ja skulle in i ett rum där den va, så jag tog fram sånt myrdödar spray och började spruta på den och efter ja sprutat sprang ja iväg en bit ifall den skulle få ryck och jag lovar den sprang efter mig! genom onda för tusan! Som sagt ser inget bra med småkryp.. säkert ngn som tänker jo de ger ju föda åt andra djur bla bla bla.. men vadå de får väl lära sig att äta annat då!


Behöver ja ens gå in på kräldjur?! Då snackar vi om panik och tårar. Näsudden är ju ett favoritställe på sommaren och såg en orm där ute en gng och som tur va d i slutet av sommaren satte nämligen inte min fot där igen den säsongen. Pappa är riktigt elak ibland han vet att jag får panik och ha en gng jagat mig med en orm, den var visserligen död men det spelar ingen roll. han tyckte det va super kul och bara skrattade. Sedan säger han att han ska lägga en i min brevlåda..kan ju säga att den dagen den sorgen då förlorar han sin äldsta dotter!


Skoskav, behöver inte säga mer va. Alla snygga skor som finns på sommaren men till slut kan man bara gå barfota för att man har sån hemsk skoskav...är ju så snyggt med alla sår och plåster på fötterna!!


trots sommarens baksida så älskar jag den årstiden, men jag vill gärna slippa detta! hade ju inte haft ngt emot detta om jag slapp de..så vi kan säga så inga småkryp,kräldjur el skoskav för min del i sommar!


God förmiddag folket

Idag är det torsdag om ni inte visste det vilket innebär att det är fredag imorgon...härligt värre.

Ha haft det lite stressigt nu på fm på jobbet för det kom 27st tyska och tjeckiska ungdomar och 5 vuxna hit nu och jag var tvungen att fixa och dona lite inför det.


Efter jobbet har jag oxå lite att göra.. måste städa, plocka i ordning tvätt, duscha ½ Casper (hans ben bara) sen laga mat och lite andra små saker. Fick en ny tvättnyckel av vaktisen nu iaf så nu kan jag tvätta igen=)!


händelselöst

är precis va det är...vill att det ska hända ngt snart! vill ju det....
men det är kanske meningen att det ska va såhär, händelselöst..verkar nästan så. finns ju inget man kan göra åt saken händer det inget så händer det inget... hade lina el tom pappa hört mig säga detta så hade de sagt jo d finns visst ngt du kan göra..du kan ju se till att ngt händer.. mm kanske det....men ändå inte.

rubrik saknas

fy va ja ha gått mkt idag..så duktig så. gick först hem till pappa och pratade lite sedan gick jag till stan för att möta johanna och sedan vidare hem till mamma. men där tog batterierna slut för både mig och casper så cam fick komma och hämta oss. tycker det e ganska skönt och va ute och gå och bara tänka igenom allt och ingenting..men självklart så måste ja ha musik när jag går annars e det ju skit surt. men min ipod total strejkade så jag va nära att slänga i den i lagan när jag gick genom apladalen...tur att ja inte gjorde det för hade väl ångrat mig så fort ja slängt i den och varit tvungen att hoppa efter.. hade nog varit lite kul men kan tänka mig att det hade varit en ganska kul syn att se mig plaska runt i lagan.

nu är det andra kvällen i rad det låter som ngn gör inbrott nere i trappuppgången. ( skulle ju kunna tro att det e jag men jag är oskyldig)

Fotbolls em, när?

Kan ngn av er som läser skriva när fotbolls em börjar? Måste ju hinna köpa en fotbolls tröja innan ju=) ha hittat en jag vill ha men det var ngt krångligt med det men ska kolla mer på det när jag kommer hem.


En liten fågel viskade i mitt öra

Fick höra en sak för ngn dag sen.. en helt sjuk grej. Man visste inte riktigt om man skulle skratta eller gråta men kunde inget annat än skratta för det är så typiskt vmo eftersom det inte är sant för fem öre. Men har svårt att tro att den människan bara skulle hitta på en sån sak utan det måste vara ett missförstånd eller ngt. Nästa gång jag träffar personen i fråga ska jag kolla vad sjutton det handlar om.


Läste att det nu också är officiellt. Fy vad tiden har gått fort. Det ringde en kompis för ett tag sen och ville att jag skulle höra av mig till dig men jag kommer inte att göra det. Det har gått alldeles för lång tid och jag har lämnat det bakom mig... var så orolig då den sommaren och det är ofta man undrar hur du har det.
Jag känner bara att hade du värderat vår vänskap lite högre så hade du hört av dig så att man visste att du var ok åtminstone. Det enda som behövdes var ett samtal! men inte ett ljud på flera år...Jag önskar dig allt gott tro inte annat men jag vill inte ha med ngt av det här att göra.


Behövde bara få det sagt känner jag!

förresten va hände i DH igår? orkade inte kolla på det. för vem behöver egentligen följa såpor när vi lever i en själva..this is the days of our lives.. el va säger du lina?!;)


jaha

tisdag kväll nu då.. gick med casper till stan efter jobbet för att möta upp johanna för vi skulle gå å handla och sedan hem till mig och laga mat. ha suttit och pratat mest om allt och inget.
är så skönt att man har en sån härlig tid framför sig nu. kommer ju bara smälla till så är semestern här.
ångrar såå mkt att ja inte sa att ja skulle med till spanien hade varit super skönt å komma iväg lite. sol bad shopping å god mat..hade varit underbart! men nähä linda e dum nog att tacka nej..borde ställa mig i ett hörn med en dumstrut på huvudet..stå där å skämmas! usch för mig!

undrar hur det gick för min kära syster eller systrar rättare sagt i vårruset idag. ha inte hört ett dugg från dem. ville ju oxå springa det men idag känner jag att jag är glad för att ja inte anmälde mig för va inte ett dugg avundsjuk på dem när de skulle åka..hade ingen ork alls till det idag!

grattis

Grattis på namnsdagen gumman



Lite sent att ångra sig nu kanske

Pratade med pappa igår å hade nästan glömt bort att de skulle till Spanien på lördag. Och nästa vecka åker camilla ner. Gillar inte riktigt när hon är borta...blir så tråkigt! Ångrar mig nästan att jag inte bestämde mig för att följa med..men hade hellre åkt ner nu på lördag då istället för nästa lörd när cam ska dit. Men lite sent att ångra sig nu kanske... vilket fall som helst hade det varit skönt att komma iväg lite...undra om det inte går att fixa ändå!


Va förresten hos mormor och morfar och åt lunch igår. Satt och pratade om söndagens händelser på stan. Morfar sa det att bröderna rongedal va riktig dunka dunka musik..usch för sånt. Och det tyckte minsann blabla i manskören också! Tom mormor började skratta när han jämförde med en manskör. Får se till att morfar aldrig kommer hem till camilla när hon håller på att göra sig i ordning för där kan vi snacka om dunka dunka!


måndag

ja då va måndagen snart slut..ha varit en jobbig och seg dag tycker jag. mkt tankar och funderingar har snurrat runt i huvudet och samtidigt har ja varit väldigt trött. va riktigt svårt att hålla sig vaken på jobbet. ja måste varit ett stort irritationsmoment där idag eftersom ja inte fått ngt gjort alls. ska försöka sköta mig bättre imån.

efter jobbet åkte ja hem lagade mat och gick sedan bort till emelie och hälsade på henne och hennes familj. så fin lgh har dem och lilla lea e så söt. tyvärr låg hon bara och sov hela tiden men kevin han va vaken han=)!
en så söt liten familj har hon. när man ser det så längtar man nästan tills man själv får en. ha ju haft en plan ända sen ja varit ca 10 att när jag är 25 så ska jag ha ett barn och ett på väg.... det ser ju ganska mörkt ut just nu haha. så den planen la jag ner för läängesen kan ja ju säga. =)

ha inte hänt så mkt mer denna måndag och det verkar som det inte gör det resten av veckan heller...mega surt..känner på mig att detta kommer bli en lååång och seg vecka!

förresten johanna har äntligen skaffat blogg...www.nannaholmstrom.blogg.se

tankar

Ibland är det mkt som snurrar runt i huvudet. Olika händelser, funderingar och frågor som man skulle vilja ha svar på.

Vissa saker gör mig så frustrerad... lögner bland annat...kan ju säga att jag är inte så dum som folk kanske tror. Bara för att jag inte säger ngt så betyder det inte att jag inte vet!

Att stå jämte och se på är också frustrerande vill inte att de jag tycker om ska gå igenom sånt då gör jag det hellre själv. Vill att alla ska vara lyckliga!

Vart går gränsen till när det blir för mkt? När vet man att det är dags att ge upp? Hur vet man om man gör rätt? Jag tror att man hela tiden vet svaren innerst inne men att det handlar om vilja. Man måste bara våga ta första steget. Det enda jag kan säga som uppmuntring är att det kommer bli bättre, det vet jag!

Skulle behöva skriva av mig om andra saker också men vill inte göra det så får prata av mig istället med lina och cam ikväll. Lina kommer få krupp el ngt hon kommer sj göra slag i saken om inte jag gör det haha. Stå på dig annars gör ngn annan det!


No es amor, no es amor, es una obsession   


bilder

        
1.grillning i skogsfållen 2.samuel grillar för fullt 3.ja ville åka linbana och tvingade med mig calle oxå


       
4.folk 5.fire 6.hannele ja marlene å eve i skogsfållen


       
7.ja johanna å jonna 8. benan och janne(?) 9. 3 J

måndag

blev klar fortare än vanligt i dag så nu hade ja inget att göra. blev väckt i natt av att mob ringde kl 01.50 från ett nr ja inte kände igen. jag svarade faktiskt för ovanlighetens skull men det va bara massa prat. slog upp nr nu på eniro och det gick till ngn nils på tyresö. så det va nog en fel ringning..men vem e uppe så sent en söndag?! fast människan kanske e ledig idag vem vet.

nu ska ja strax åka till jobbet!

p o k


utmaning

För 5 år sedan...
var jag 18 år och gick sista året på gymnasiet. va en ganska rolig tid med mkt att se fram emot.

För 3 år sedan...
bodde jag i min första lgh som jag hade köpt av marlene. lärde känna henne då och fick en vän för livet. men hände massa negativa saker oxå det va här det började gå neråt.

För 1 år sedan...
begick världens misstag och flyttade ihop med en som jag inte ens va kär i..men upptäckte mitt misstag ganska snabbt  letade desperat efter en lgh här nere igen. ville ju inget annat än att flytta tillbaks hit. fick oxå min bebis för ett år sedan..casper=)!

För 3 månader sedan...
va jag bla på teneriffa där jag blev ordentligt matförgiftad men som tur va så hände det sista dagen så ja va inte sängliggandes hela v. gjorde oxå min andra tatuering

Igår...
låg vi i skogsfållen och solade hela dagen och på kvällen va det fest med utgång

Imorgon...
är det jobb sen ska jag förmodligen hem till emelie och träffa henne och lilla kevin å lea. ha ju inte sett deras nya lgh så d ska bli kul.

Om ett år
så hoppas jag att det skett lite förändringar här å där och att alla nära och kära är lyckliga!

blev utmanad av marlene så då vill jag utmana johanna!


nyss hemkommen

nu har man tillbringat ca 4 timmar på stan vilket va ganska så drygt faktiskt men ändå kul att det händer ngt i lilla vmo! sedan åkte vi hem till mamma och åt grillat. å grattis grattis till majsan!

gårdagen va väl helt ok jag å johanna satt hemma hos mig och tjötade sen gick vi hem till jonna och sanken sen vidare till harrys. men harrys kunde man nästan skippat fast det är klart vissa va det ju roligt att träffa! medans andra lika gärna kunde stannat hemma.. tycker det va ganska mkt äckel ute igår.
efter harrys gick ja ner till flanaden där lillen å johan var å upptäckte till min stora glädje att de hade en fotboll med sig så jag sparkade av mig mina skor och skulle sätta igång och kicka. när jag va tio år höll jag jämt på att kicka..så 148 st va rekordet då. kan ju säga att det va betydligt svårare att kicka 13 år senare med alkohol i kroppen..bollen flög åt alla håll.
gick upp till lillen sen en snabbis innan jag åkte hem..var ganska slut när ja kom hem så jag somnade direkt hade en del missade samtal å sms när jag vaknade. älskar att vakna och se att ja fått sms ..mer sånt!
undrar fortf vem d va som hade ring tkl 7 i morse på skyddat..trodde d va johanna först som skulle va lite smart å ringa på skyddat men det va det inte=)!

det va min gårdag det!

tjolahopp tjolahej

då va dagen här som cam å lina längtat så efter=)! hur man nu kan längta efter en söndag, förstår jag inte riktigt men men. ha legat i skogsfållen med marlene inågra timmar men va tvungen att gå in och laga mat å göra mig i ordning. ska nämligen till stan och hålla tummarna för majsan som är med i postkodmiljonären.
måste skynda mig nu ha precis duschat å cam ska hämta mig om tjugo min...berättar om gårdagen sen.

ha ju blivit utmanad oxå så den måste jag ju skriva sen=)!

varmt och klagomål

känns ju som det inte hjälper att duscha e såå varm nu igen..kan bero på att jag blåser håret oxå. går ju inte att ta på sig kläder... får gå runt i underkläder hela kvällen. skulle ju bli likadant ungefär som den outfiten du tycker ja skulle ha på mig en kväll på harrys marlene haha..! nej kläder får det bli men inte än. vet ju inte ens va ja ska ha på mig.. behöver smakråd. marlene: den svart-vita klänningen som jag hade på johannas fest förra året, blir den bra?! fast skulle ju vilja ha ngt färg glatt men men..vilka problem va!
ett annat problem är alla nagellacks grejer..vf inte göra så att "borsten" når  ända ner till botten..man kan ju aldrig göra slut på en hel nagellacks grej för borsten når ju inte ner å så torkar borsten ut.. irriterande! haha nej ska sluta klaga på alla "stora problem" jag har.. en sak till bara..ja e verkligen röd på ryggen...fy!

solen skiner himlen är blå

vilken härlig dag det har varit hittills..åkte å åt frukost på mammas jobb sen gick vi lite på stan sedan åkte jag hem satte på mig bikinin och gick upp till skogsfållen där marlene väntade. så där har jag tillbringat min em..hannele eve å cam va där oxå. cam va super snygg när hon kom haha..gårdagens klädsel va fortf på..antar att det va rätt hårt igår för vissa=)!
när ja kom in igen så såg d ut som ja inte fått ngn färg alls..men nu efter ja duschat...e ju kanonröd på ryggen å ha fått ett riktigt fult märke efter bikinin..not hot!

igår va d himla myys tycker jag, vi va några st som satt i skogsfållen och grillade och drack lite. så härligt att kunna sitta ute hela kvällen. får väl passa på nu eftersom det ska bli sämre väder.

nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning..ikväll blir det party party..iaf för min och johannas del än så länge får se om några fler e sugna.

grillkväll

håller på att göra mig i ordning..blir lite grillfest i skogsfållen ikväll med emilia och co. kommer bli kanon tror jag.
nära och bra hem sen oxå ju!

nä ha inget mer att säga nu =)

puss på ögat

rena rama plågeriet

det är precis vad det är...att jobba inomhus är plågeri! Tycker det borde vara lag på att är det är över 20 grader så får man bara jobba halvtid. Så det så! hade jag fått bestämma hade det varit så iaf.

ska gå hem tidigare idag för det kommer vara helt dött här i em, ska stanna till fikat iaf för jag har köpt glass till det! Å glass är gott!


god fredag


Ännu en fin dag..så underbart!

Mamma och Thomas ska ner till halmstad idag och skriva på alla papper. Har sådan himla lust att följa med. Men de ska åka redan vid tolv och känner att jag inte vill ta ut så många timmar. Vill spara de tills en annan gng istället. Men det hade varit skönt å sluta så tidigt idag. Men ska inte jobba heldag idag ändå, tror nämligen det kommer vara riktigt lugnt här i em.


Inga planer alls för helgen lite tråkigt samtidigt som det är ganska skönt. Bara typiskt att denna helg när jag inte har Casper och jag inte har några tider att passa så händer det naturligtvis ingenting, så är det ju alltid.

Ska iaf se till att vara ute i solen så mkt som möjligt denna helg ska ju tydligen bli sämre väder nästa vecka så får passa på!


sminkparty och taxichaffis

torsdagskvällen blev inte riktigt som planerat. hade tänkt va hemma ikväll och bara ta det lugnt och shoppa genom it medans camilla hade sitt sminkparty här. men så blev det icke. thomas och hans jobba kompis hade varit i gtb på mässa och missat tåget så de kom bara till borås och inte längre. så de fick ta en taxi till gvd där jag fick åka och hämta dem.  va tur för dem att jag inte följde med emilia å co till gg för att ta en öl då=)! blev en ganska mysig tripp ändå. stannade i gvd och åt en glass å vädret va ju så skönt så hade kunnat sitta där en bra stund men men.

kul oxå att alla va kvar när jag kom hem sen så jag oxå kunde köpa lite smink=)! fick iaf shoppa lite vågar inte mig på att handla ngt på it nu för jag e såå uppe i varv så det hade nog blivit dyrt! får ta det nu i helgen istället!

vårat samtal måste ha brytits (så heter d väl ändå inte va, ser ju konstigt ut?!) när vi pratade eve. men jag hoppas verkligen att du mår bättre snart!

puss på ögat

såhär känner jag mig just nu

Glad

Förväntansfull

Trött

Nyfiken

Lycklig

Otränad

Halvsjuk

Mätt

Fundersam

Stressad

Osocial

Seg

Shopping sugen


Hur känner du dig idag?


zooombie

Det var riktigt jobbigt att stiga upp idag..tror inte att jag lever riktigt än faktiskt. Går runt som en zombie...gäspar hela tiden dessutom känner jag mig sjuk. Vaknade med en sådan bultande huvudvärk och halsont. Men förhoppningsvis går det över under dagen har inte de minsta lust att bli sjuk nu. Det kan jag bli sen när hösten kommer!


Tror det kommer att bli en seg dag på jobbet idag orkar inte riktigt engagera mig. men hoppas verkligen den går fort.


P o K


kommer inte på ngn rubrik

då va det dags för sängen igen..kommer ligga här och glo i ngn timme innan jag blir tillräckligt trött för att somna. kvällarna efter jobbet går såå himla fort. och när det är sånt här väder vill man ju göra saker hela tiden.

va och fikade med eve efter jobbet..myys.. fast vi kunde inte riktigt prata om allt eftersom det va så mkt folk runt omkring oss..lite synd..får ta det en annan dag..i skogsfållen kanske=)!
kom hem sen och började städa..men cam kom vid nio tiden så det blev bara dammsugning och golvtvättning ( kan man säga så?) jaja ni fattar va ja menar iaf. får ta resten imån. måste verkligen putsa mina fönster oxå..men smart huvudet linda ha ju slängt skrapan..får köpa ny imån.

på lördag em ska vi nog ut på motorcykel picknick...så kul! fast camilla sa att säg inte det till mamma. hon ha ju sagt det att ni får inte åka båda två samtidigt..haha..låter lite sjukt. precis som om skulle ngt hända så har hon iaf en kvar sen... så vi får väl vara tysta om det då.

hoppas ni haft en bra dag!


Em

Japp nu är man inne på slutspurten för den här dagen och det är dessutom nedförsbacke=)

Men lite tråkigt att det verkar som det mulnar på..varför?! hade varit skönt om solen höll sig framme ikväll när vi ska sitta ute ju. Får hålla tummarna! Har förresten hållit tummarna ganska mkt den här veckan!


Hade jag kunnat hade jag tagit ledigt denna eftermiddag. Men har fullt upp på jobbet. Sen är det ju bättre att spara sånt till fredagarna!

Fick förresten lite nya arbetsuppgifter igår. Så ska försöka börja med det imån. Lite kul med mer ansvar=)!


onsdag


Hade en nästan lika bra dröm inatt som igår..=) men vaknar hela tiden av min sms signal men jag får inga sms! skumt!

Onsdag idag då och mitt-i-veckan-dagen, betyder att nedförsbacken börjar snart...härligt .

Idag ska jag och eve gå och fika på pelli...mysigt värre va! Sen ska jag hem och städa ha nämligen fått tillbaka min fido...så nu ska det bli rent igen=)!


Förresten läste igår på aftonbladet om att risken för hjärntumör ökar när man pratar i mob. Kommer inte riktigt ihåg vad det stod men det va ngt om 1 timme om dagen i 10 år så var det riktigt dåligt.. ngt sånt kommer inte ihåg exakt iaf. Så Marlene tror vi får ta och minska ner på våra telefonsamtal hädanefter! Annars kommer det sluta illa för våran del...


 

 


happy - idag blir det fika för vår del!

rastlös

känner att jag vill hitta på ngt...ut och gå skulle va skönt...är ju as härligt väder ute.. men är rädd att springa på pumba igen...måste göra ngt bara..casper är oxå rastlös..och förbannad tydligen han försöker mörda sin vita isbjörn slänger runt den och håller på..riktigt ryck har han fått!
denna dagen har försvunnit alldeles för fort..tror jag är raslös för att ja inte rört på mig tillräckligt idag...

jaja ngn som har ngt kul att berätta då?
 dum fråga ingen som svarar ändå..tycker ni är alldeles för dåliga på att skriva kommentarer här..dagens tistel till er! ;)

ha kommit på att ja måste nog ringa vaktisen imån ang min nyckel..kommer inte orka leta reda på den och jag lovar så fort jag fått en ny så kommer den dyka upp mitt framför näsan på mig..d e alltid så!


puss på ögat


nu funkar den igen=)

ha haft milda utbrott halva dagen för att min blogg inte fungerat men nu så e den igång igen..yeeiij=)!
ha behövt skriva av mig massa under dagen men nu kommer ja knappt ihåg ngt av det..så kan det va ibland!

nu har vi iaf blivit grannar med systrarna persson i halmstad oxå.. ni blir inte av med mig så lätt inte;)!
mamma är såå glad..hon skulle fira med pizza å vin ikväll haha vilket fest! söt hon e det lilla livet! kan ju säga att jag är rätt glad jag oxå för det...=)!

har inte fått ngt gjort idag som jag skulle, va meningen att jag skulle städa leta efter nyckeln osv men emilia å co skulle grilla och spela kubb och ville att jag skulle komma upp å det lät mkt roligare än det ja skulle göra .. ja menar städa kan man göra en annan dag. bara att jag kommer väl få krupp snart så som det ser ut här!!

ngn som tittade på desperate innan? kan ju inte bara varit jag som va tvungen att hålla igen..fy sjutton va sorgligt!

horoskop majmånad vågen



En trivsam månad är vad du har att vänta dig. På kärleksfronten blir det bekymmersfritt men kanske en smula ljummet. Bristen på glöd beror huvudsakligen på att du är upptagen av andra saker. Maj är en strålande nöjesmånad för din del med massor av intressanta möten, upplevelser och aktiviteter. Du trivs särskilt bra i stadsmiljö, kommer du åt att resa så lockar storstäder mest. Du är också väldigt social, du tycker om att ha massor av människor runt dig och du skaffar dig gärna nya vänner.

Bästa chansen: Oxe, Tvilling, Jungfru, Våg.

Bästa stället: På kurs.

Bästa datumen: 15-16/5.

hmm ja vi får väl se hur mkt av detta som stämmer!


en underbar dröm


Hade en sådan underbar dröm inatt. En sådan dröm som aldrig kommer att gå i uppfyllelse men ändå var den såå verklig. Jag kommer ihåg att jag var jätte chockad och förvånad tom i drömmen. Sen när det precis skulle bli super bra så vaknade jag av att jag fick meddelande på mob men bara i drömmen. Var väl ungefär som att nypa sig själv i armen och bevisa att detta bara var en dröm inget annat. Vet att det aldrig kommer att hända men drömma det kan man göra!


varmt, som en bastu nästan

är lite smått rastlös vill bara sova men det e totalt omöjligt för det e såå varmt här inne. vill öppna balkongdörren men vågar ju inte det tror ju att ngt äckligt kan komma in då.. jag vet shut up chicken påsken e över! men man vet faktiskt aldrig!

hade en liten aning om att det gick lite väl lätt, antar att det blir klart imån så då får vi reda på om jag och cam ska byta adress i sommar. det e bara att hålla tummarna och hoppas!

förresten så har "lånarna" fortf min tvättnyckel...blir galen fattar inte vart de kan ha gömt den! om jag åtminstone kunde få en ledtråd,,,fågel fisk el mittemellan.. ha ja sagt att min dammsugare gått sönder?! får ju lite smått panik klarar inte av när det ser förjävligt ut..får väl låna grannens el ngt imån! marlenes kanske=)!?

Ett STORT grattis till marlene som vann ett par pumps på englas blogg! som sagt skor får man aldrig för mkt av!

Vecka 18 och vecka 19

Tycker hela förra veckan har varit väldigt bra faktiskt. Både vardag som helg. Lördagskvällen kunde väl ha kvittat tycker jag tur att man inte blev onykter så man inte mådde dåligt i går för det hade det inte varit värt!

Har varit så skönt att bara få vara lite ledig. Och helt ok väder har det ju varit också!


I veckan som kommer så har jag inte så mkt planerat än så länge iaf. "lånarna" har ju varit framme igen och tagit min tvättnyckel så den måste jag leta reda på..antar att jag får väl vända upp och ner på hela lgh för att hitta den lille saken. Cam ska ha ett sminkpaarty hos mig på torsdag också annars vet jag inte så mkt mer.

Nästa vecka har iaf Thomas lovat att komma upp och hjälpa mig att börja med köket, bara 4 mån för sent... men bättre sent än aldrig=)!


Ps glöm inte att hålla tummarna hårt idag och hoppas hoppas hoppas!


bilder från helgen

Hemma hos Emilia på valborg:


Jag och Mile


matilda,cam, henke,sandra och johanna


jag och syster


camilla, lina och lindus

Hemma hos Bysse i lördags:


Eve och jag


jag och thom


puss på dig eve


eve linda och johanna


dagens visdomsord

hittade det här på en blogg och tyckte det va ganska bra

Oroa dig inte för vad andra tycker om dig. De är fullt upptagna med att oroa sig för vad du tycker om dem


confession och helgkommentarer

ok måste erkänna en sak då...ingen big deal egentligen men igår när taxin släppte av mig ( nere hos eve hoppade jag av)  så gick ja hemåt och pratade samtidigt i telefon med marlene. och när jag kom till min ytterdörr som nu för tiden alltid är låst på nätterna så märkte jag att den där plastgrejen som ska öppna dörren inte funkar..fattar inte vad som e fel men sen märker jag att dörren va öppen så ja gick in och uppför trappan och vad ser jag när jag kommer upp för trappan, jo marlenes dörr! jag hade gjort det igen, ännu en gång hade jag gått fel och det är nu tredje gng. ha sagt det innan och jag säger det igen bli inte rädd om ni hör ngn i trappen el ngn som rycker i er dörr för det behöver i nte vara en inbrottstjuv utan bara jag som är på väg hem från harrys!

ha sagts en hel del dumma/roliga kommentarer i helgen oxå tyvärr kommer jag inte ens ihåg hälften ska börja skriva upp allt som sägs hädanefter!

Camilla om en kille som varit med i ett tv-program:
"Han är verkligen stenkåt på mig han kollar jämt in mig tror att han har en flickvän men han önskar nog att det va jag"

Camilla om dåliga smaker:

" jag känner skitsmaken i arslet"

Lina om att välja yrke:
" jag ska fan bli porrstjärna, jag vill ju tjäna pengar på ngt jag tycker om att göra"

Anonym om ett samtal:
" det är löst nu"
(inte så kul för de som inte var med)

Mamma om ett par som fotade en stuga med en sk kamera från stenåldern:
" innan de ens har framkallat sina förbaskade bilder har vi redan köpt stugan"

ja de va några kommentarer vissa kan ja inte ens skriva för de e såå jäkla dumma och många kommer jag tyvärr inte ihåg tror jag ska skriva upp alla dumma kommentarer i en bok..kan va kul att ha=)!


hoppas hoppas

de har bestämt sig nu så imån gäller det att hålla tummarna.. du med marlene!=)
hoppas hoppas hoppas...skulle vara så himla roligt och det skulle göra mig till världens lyckligaste inte bara mig för den delen. finns nog fler som hade blivit överlyckliga=)!
får se om det är meningen att den ska bli vår! får helt enkelt hålla tummarna jätte hårt i mån och bara hoppas hoppas hoppas!


tråkigaste någonsin

skulle följt min första tanke, skulle aldrig festat igår. för det va ta mig tusan det tråkigaste jag någonsin varit med om!
jag eve marlene å johanna satt först hemma hos mig och drack och tjötade. sedan åkte vi på förfest hos bysse.. fast vill inte riktigt kalla det förfest det va mer som en efterfest....fick iaf lyssna på Takida 3 gng och det va ju positivt. sedan gick jag och eve till harrys medans johanna stannade kvar...när vi väl kom till harrys så dröjde det inte länge förrän d kom ytterligare en tråkighet.. tycker det är så typiskt tjejer att ta upp vissa grejer på fyllan, ta det när alla inblandade är nyktra istället. skönt att det ordnade upp sig för er sen iaf!
det enda jag tycker va kul igår va att ja träffade min kusin..har inte träffat han på evigheter känns det som, bestämde att vi skulle festa en helg framöver, inflyttningsfest för Linda ;), kommer inte ihåg vilken helg det va vi sa men det lär jag väl märka!

puss på ögat

lördag

hej alla glada lördag idag då...skönt va!
jag och camilla bestämde oss för att åka och äta frukost på pelli, satte oss ute och upptäckte att det va värnamos kvartsmaraton el va det heter idag. blev riktigt imponerad av folket som sprang blev helt slut bara av att sitta och kolla på dem. Det va en såå otroligt söt liten kille som va med och sprang kan inte varit mer än fem sex år tyckte det va så gulligt så jag höll på att börja gråta..är väl lite överkänslig el ngt nu haha

igår va vi hos mig och lagade mat och kollade på talang. trodde det skulle bli en ganska seg kväll men den blev riktigt rolig måste jag säga..skrattade så jag hade ont i halsen till slut!
ikväll blir det nog fest tror jag...kände inte alls för det innan men nu så börjar det ordna upp sig=)!

nu ska jag fortsätta med matlagningen..tjingeling!

de tre systrarna, lika?

Jag och mina små systrar..är vi lika?

         
camilla                    Malin                                      Linda


godmorgon people

tänk va tidigt jag är uppe fast jag är ledig..det e tvättning som gäller för mig nu på fm...duktig som jag är..df jag är uppe så tidigt.
va hos mamma i går kväll och grillade ju..super gott.. sen kom cam och hämtade mig lyckades till slut övertala henne att sova hos mig..ville verkligen inte vara  själv.
idag vet jag inte riktigt vad det blir än..tvätta till kl 12 iaf sen ska ja hjälpa cam med ett jobb..sen få vi se va som händer och fötter.

hoppas allt är bra med er och att ni sovit gott!

pok

hallå hallå

vilken konstig dag detta känns som..känns som d e lördag el söndag men de e bara torsdag..underbart=)
va helt ok igår tycker jag... va hos mile på förfest å där va det som vanligt super trevligt. alla va på super glatt humör och det va himla kul att träffa vissa som man inte träffat på länge!
harrys va oxå ok för en gng skull...skrattade rätt mkt åt mitt sk "battle" utanför..d va kul=)!
sov hos mamma inatt och hon är så söt min lilla mamma.. hon kom in två gng i morse och frågade mig om jag ville ha frukost fick tyvärr inte den på sängen denna gng men de va gulligt 'ändå...inte varje dag man får frukosten serverad!
ska strax dit igen och äta grillad lax om en stund.. ville ha skräckfilmskväll idag men vet inte om det blir av..få se få se.

Design