Cupcakes

Testade att göra kungsörnens cupcakes igår i brist på annat. Ni vet de där man bara tillsätter vatten o smör?!
Tänkte att det kan ju vara smidigt om man skulle få besök lite hastigt och lustigt ngn gng.

Resultatet blev väl helt ok men jag föredrar att göra egna från grunden. Men har man lite tidsbrist så varför inte, de slank ju helt klart ner till en kopp kaffe.






Kubus by Lassen

Ljusstakar och ljuslyktor är ju ngt man  A L D R I G kan få för mkt av i hemmet, inte om du frågar mig iaf.(frågar du däremot alex så skulle han nog inte hålla med) Det finns så många fina och tända ljus är ju en sådan stämningshöjare, riktig myskänsla.
Har haft ögonen på en ljusstake ett tag nu som jag gärna skulle vilja se här hemma.
 
Kubus 4 by Lassen
 
 
 
Har haft ögonen på en svart länge men har nu även fått upp ögonen för den vita. Båda är superfina och skulle sitta som en smäck på diverse platser här hemma. Den svarta på bordet och den vita i köket, 
 
 
Vilken tycker ni är finast?
Jag velar hela tiden men tror nog att den svarta smäller högre just nu.
 
Så en svart kubus 4 by Lassen står högt på min önskelista just nu, ifall det va ngn som undrade.....
(bilderna lånade från Svenssons.se)

Valborgsmässoafton

Godmorgon!
 
Fick bli en vabdag till för oss i dag trots att jag egentligen tycker att han ser ut att vara redo för dagis då han är precis som vanligt. Men då han hade feber hela dagen igår och då tempen visar att han fortf har lite feber så får han stanna hemma idag oxå.
 
olli upptäckte för några dagar sen att han har en båt. Lycko han!
Va uppe inatt en stund men det lilla livet så idag är jag inte jätte pigg men inget som inte några koppar kaffe kan bota,
 
 
Valborgsmässoafton idag, ska ni hitta på ngt kul? Titta på ngn majbrasa kanske? Det första jag tänker på när jag hör Valborg är Madicken och när de är vid en majbrasa och hon har sina nya sandaler. Och den där sången, vad den nu heter, Vintern rasat ut bland våra fjällar... Det får mig att tänka på valborg.
 Förra året minns jag att det va jätte fint väder då vi va på inflyttningsfest hos K o N och vi kunde sitta ute på deras baksida. Det blev kallt när solen gick i moln, men det va åtminstone sol och klänningväder. Lite skillnad på vädret vi har idag. Får hoppas att det blir lite varmare och framför allt inte regnar framåt dagen då säkerligen många ska fira valborg och kolla på majbrasor.
 
Jag gillar valborgsmässoafton, tycker det är en fin högtid men idag kommer det inte bli ngt firande för vår del möjligen med ngt lite godare i matväg men annars så blir det inget speciellt.
Hoppas ni andra får en bra dag och en trevlig Valborgsmässoafton!
 

Vab

Idag fick det bli en hemmadag för mig och Olli eller vabdag som man oxå kallar det. Man kan kalla det va man vill men en sak är då säker fyy vad segt och tråkigt det kan va!
 
Ok man får kvalitetstid och mer tid att umgås med sin lilla goding men det är ju inte alls på samma sätt som när de är friska och man kan hitta på vad som helst.
Oliver som trots feber varit pigg och alert har svårt att förstå vf han inte kan få gå ut och leka. Förutom att han varit lite extra gosig och lite pipig så ha man knappt märkt av hans feber. Oliver blev en aning bevsiken när han inte fick gå ut, dock inte hans mamma då d va ett jädra blåsväder ute, men det gick att roa han här inne rätt bra ändå. Vi har målat, bakat med lera,läst böcker blåst såpbubblor, kollat på stora maskiner 3 gng, kollat på bamse 2 gng, spelat hockey, lekt med lego och med bilar. 
Tycker själv man känner sig sjuk när man varit hemma och inne såhär en hel dag men jag hoppas jag slipper överta hans baciller.
 
 
Tankar med lite majskrokar.
Han ser lite medtagen ut här min lilla stjärna, men så som han håller igång så är det inte konstigt.
 
 

bebismys och hockeyspelande

 
Den här lilla godingen va jag och hälsade på under fm och hennes föräldrar oxå såklart, En fika, lite tjöt med bästa K o N och kajsamys, precis vad jag behöve. Kan inte stirra mig mätt på denna lilla varelse. Fina lilla Kajsa tänk va många pärlplattor du och jag ska göra framöver, var och varannan kan räkna med nya grytunderlägg i julklapp.
 
 
Innan jag begav mig hemåt plockade ja upp Olli hos mamma och sedan va det hockey för hela slanten. Vi bor jämte en skola där det finns en perfekt bandyplan med små mål där det är kanon för de små att spela.
 
utslagen hjälte?!
 
När vi kom in sen så upptäckte jag att han hade feber, eller jag upptäckte inte det utan det va mamma som va här på besök en snabbis ikväll som upptöckte det. 38,8 hade det lilla livet. Det konstiga är att det märks inte på honom, om det inte är närmre 40. Han va förkyld, det märktes och syntes ju. Men hade inte vi känt att han va varm och tagit tempen så hade jag nog inte märkt att han va sjuk.
Det är lite skillnad mot en annan. Jag kan knappt ta mig ur sängen bara jag har 37,7. Och kommer det över 38 så är jag närmre döden.
 
Får hoppas att febern bara är här på en snabbvisit!
 
 

Övernattning

Marknaden va som alltid dötråkig och jag mindes vf jag brukar undvika dem - de är helt enkelt inget att ha. Upptäckte även att vi har en liten småfegis till son. Han va jätte nyfiken på hopptornet så ja köpte en biljett till honom men han vägrade sätta ner fötterna i hopptornet. Så det blev inget hoppande. Frågade senare om han ville ha en ballong - alla barn tjatar väl alltid om att de vill ha marknadsballonger eller!?! NÄÄEE svarar han helt förskräckt. I vanliga fall ska det hoppas både här å där och ballonger brukar vara superroliga men inte idag inte. Det enda den lille herrn ville ha va en korv med bröd, så korv med bröd fick det bli!
 
Ikväll ska jag och olli sova hos mamma/mormor. SKönt med lite mamma/mormorvård emellanåt. Har ätit super god mat, en stark fläskfilegryta med färsk pasta och jag är just nu i en sorts matkoma. Milo och camilla kom förbi precis och det är fullt ös här som emellanåt varvas med högläsning. Tror dock det blir sängen tidigt för min del då jag har en huvudvärk som heter duga.
 
trevlig kväll!
 

Lördag

Igår hade vi kvalitetstid med moster/syster och kusin/barn. Det blev hämtmat och sedan skulle pojkarna spela hockey.
 
Alltid kul att spendera tid med dem och det är så roligt att se att pojkarna leker så bra ihop trots att det går rätt vilt till emellanåt. Men boys will be boys som man brukar säga...
 
 
Oliver och milo fick korv med mos och vi andra åt kebab från stans bästa kebabställe - kebabshi!
 
 
Oliver va helt slut när vi kom in så han fick lite välling och därefter sa han mamma nana och somnade på stört.
 
 
 
Idag är det marknad här i vår stad och det va evigheter sen som vi va på en marknad så idag ska vi faktiskt ta oss en vända på stan och därefter ska vi kolla på fotboll. Ska bli kul och se om Oliver verkligen bara kan va åskådare eller om han rusar in på plan eller ngt för att han oxå vill spela.
 
 

Jobbfest

Igår va det lite fest på jobbet, ett nytt konferensrum skulle invigas och det betyder partaj.
Det bjöds på planka, god dryck, music quiz som jag för övrigt vann - heja mig och sedan va det målning av en vägg som stod på schemat. Det blev en väldigt lugn men trevlig tillställning.
 
Jag och stina va de första som utförde konstverk.
 
 
 Det fann en hög olika mallar och vi skulle välja en mall och hålla oss inom den mallen.Jag är inte det minsta kreativ eller konstnärligt lagd. Som ni ser så gick vissa in mer för det än andra. Gissa vilken som är min?! Jag kan ju säga att jag tillhör de andra.....
 
 
Det är kul när det händer lite saker på jobbet och likaså att hitta på saker tillsammans med sina arbetskamrater. Man lär känna varandra på ett helt annat sätt och alla är lite mer avslappnade efter det att kl slår fem och alla slutat.
 
Helt rätt, stjärnan va min.
 
 
 
 

En tripp i reklambranschen

I höstas fotades bl.a. jag å Alex för en katalog. Och igår fick jag hem det färdiga resultatet och jag tycker att det blev en ganska häftig bild.

Har för mig att tanken va att det skulle bli en modernare version av " lunch atop a skyscraper" och vi skulle föreställa olika personligheter, jag tex är en sk "business woman".

Syns knappt att det är jag då jag va väldigt mörk på den här bilden, va relativt nybliven brunett när bilden togs.


Tristdag

Veckans mest meningslösa dag...tisdag. De här dagen har gjort skäl för det kan jag be att få tala om. Grå, trist och allmänt seg. Kände det redan när jag steg upp att den här dagen skulle bli allt annat än rolig.
Hade ingen som helst lust att gå utanför dörren i morse utan ville mest ha myskläder och krypa ner under en filt och vräka i mig onyttigheter. Tyvärr går det ju inte alltid göra det man vill, men man kan ju alltid kompromissa. Så lite av myskläder fick det bli iaf och filt det ha jag på jobbet. Hade även tänkt att ta med en påse polly till jobbet men där tänkte jag att där fick jag faktiskt dra gränsen.
 
Converse,leggings och en skjortklänning som jag inte använt sen strax efter att Oliver kom till världen därav sitter den slappt och skönt. Myskläder i all ära men fin det kände man sig knappast idag, men är det mysväder så ska det va myskläder. Och jag hävdar fortf det att converse är så mkt snyggare på alla andra, jag kan inte bära upp det hur mkt jag än vill - det är helt enkelt inte jag.
 
 
Är inne i en rätt låg och deprimerande period just nu. Har tappat allt va motivation heter, till nästan allt. Känner bara att jag vill att dagarna ska gå. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få tillbaka allt, dvs motivation, ork, lust och humöret. Det enda sättet är väl bara att låta dagarna gå helt enkelt, ngn dag vänder det ju. Efter mörkret kommer ljuset sägs det ju, får väl lov att tro på det.
 
 

Söndag

I morse blev det en söndagspromenad till åbroparken då vi hade lovat oliver att han skulle få mata änderna. Han passar även på att mata sig själv då han kör varannan. En brödbit till änderna ....en brödbit till Oliver....
 
Vädermässigt ha helgen varit kanon. Hoppas att värmen och våren kommer nu på riktigt. Snart är det ju maj, en av året finaste månader Då hoppas jag på bra väder och att tiden står lite stilla så vi kan passa på att njuta!
 
 
 
 
 
 
 

Lördag

Började dagen med jobb då jag hade lite att ta igen från missade timmar i veckan. Därefter blev det ett snabbt besök på stan för att köpa mig ett nytt yankee candle. Efter gårdagens besök hos tandläkaren, då jag skötte mig utomordentligt, så tyckte jag faktiskt att jag förtjänade en liten present. Jag är förvånad över att jag inte fick kolla i presentlådan där då de upprepade, Va duktig du är Linda... Nu har du gapat länge Linda..... Du är jätte duktig Linda...osv. Lite barnsligt må tyckas men sen är jag oxå barnsligt rädd för tandläkare.
 
 
För er som inte provat yankee candle innan kan jag varmt rekommendera dem. Min favorit är Vanilla satin som jag bunkrat upp med här hemma men nu hade jag varit o tjuvluktat på en ny doft som det fick bli, Summer Scoop.
 
Resten av dagen spenderades på baksidan i solen. Det är lite av en bunker där bak då det blir supervarmt, så det va riktigt skönt,
 
Oliver fortsättter i samma sportsliga anda som förut och nu är han helt och håller inne på ockii. Det ska kollas på ockii och det ska spelas ockii, med bandyklubbor då. Sen spelar det ingen roll va det är för boll för det är ockii ändå.
 
 
 

Jönköpings tripp

Igår blev det halvdag för mig på jobbet då jag skulle följa med mamma upp till jkpgs sjukhus, som moraliskt stöd kan vi säga att det kallas men egentligen som privat chaufför.  Vad det än va så är det klart att jag följer med och sen att jag misstänkte att det skulle bli lite shopping efteråt gör ju inte saken sämre. Sen måste jag säga att jag gillar att spendera kvalitets tid med min kära mor så en dag med henne tackar jag faktiskt inte nej till.
 
Lite tidsfördriv medan jag gjorde som man bör i väntrum, jag väntade....
 
 
Allt gick bra på sjukhuset och efteråt blev det, som jag misstänkte, ett besök på A6 för lite mat, fika och shopping. Mamma hittade en outfit till tigerdansen och jag ett par skor som jag kikat på ett tag samt lite bra-att-ha-grejer på Ikea.
 
 
Och om ni inte tror att det går att köra fel på sträckan till och från jkpg så har ni fel, vissa klarar faktiskt av det, men jag nämner inga namn.
 
 

Läkarbesök och bebismys

Dagen började väldigt bra, fortsatte sen extremt dåligt för att sedan åter bli bra igen. En dag med blandad kompott helt enkelt.
 
De ringde från dagis på fm och gjorde nästan att jag föll ihop på fläcken då samtalet inleddes med " Oliver har varit med om en liten olycka..." En mening som en förälder aldrig vill höra. Det visade sig att Oliver hade trillat i cykelförrådet och slagit i pannan i en pedal. Så det fick bli ett besök hos farbror doktorn där de tejpade ihop hans jack.
Det va alltså inte så farligt som jag först förfarade, men fy vad det gör ont i hjärtat när ens lilla ängel skadar sig.
 
 
 
Han va helt slut så han somnade innan läkaren ens hade hunnit titta på honom.
 
 
Dagen slutade som sagt bättre då det blev bebismys och fika i solen med Niclas o Karin och deras lilla tjej. Jag är totalt nere i deras lilla flicka, hon är sanslöst fin.
 
Fika när det smakar som bäst, i solen!
 
Detta va nog den enda millisekunden då olli satt still, och niclas oxå för den delen då Olli promt skulle spela fotboll med Niclas.
 
 
Man har nästan glömt hur små de faktiskt är. <3 Jag längtar redan efter att få bebismysa med detta lilla liv igen.
 
 
 
 
 

Oliver och Bamse

Jag erkänner, jag tillhör den skara mammor(antagligen alla) som tycker att sitt barn inte bara är världens gulligaste utan även det roligaste barnet i världen. Jag tycker att Oliver är sjukt rolig och jag kan vika mig av skratt pga hans galna och gulliga upptåg.
 
Det här med Bamse som är en ständig grej här hemma tex. Det är bara inte kul utan det är även hur gulligt som helst, jag looovar.
I början va det bara att Bamse, även kallas Nunnu, skulle ha välling han oxå och att man ska vara tyst för att Bamse sover osv. Men nu har vi tagit det till en ny nivå, nu ska han vara med överallt och göra precis samma sak som Oliver. Han ska tex borsta tänderna(med min tandborste dessutom), äta russin och pussla.
 
 
Nunnu APA!!!
 
 
Ussla.
USSLA!!!
Han lät en aning frustrerad ett tag då inte Bamse gjorde som han sa. Men sedan sa han nunnu ussla och tittade på mig och sa sedan nääee på sitt speciella sätt för att visa att han bara skojar.
 
Jo Bamse är med överallt och ska hjälpa till med allt. Väntar bara på den dagen då Bamse ska bada badkar han oxå.
 
 
 

Måndag

Efter en fin helg med kalas, god mat tillsammans med våra familjer och den roligaste nyheten på länge så är det nu dags för ny vecka och måndag igen.
Den här veckan bjuder på förutom jobb, lunch och kvalitetstid med Johanna, en jkpg tripp med mamma och ett  tandläkarbesök. Det sistnämnde är inget jag jublar över då jag inte är ett stort fan av just tandläkare men det är ett ont måste.
 
Tillbaks till den glada nyheten, Oliver har fått en liten kusin. Karin och Niclas lilla skatt beslutade sig nämligen för att det va dags i fredags. En sån perfekt liten flicka och idag fick jag chansen att träffa henne och jag är helt och hållet kär! Stort G R A T T I S igen till den fina lilla skapelse ni har fått♥
 
 
 
 
 
 

Olivers 2 års kalas

Igår gick Olivers 2 års kalas av stapeln tillsammans med våra familjer och närmsta släkt. Det blev en lyckad tillställning och jag är rätt säker på att huvudpersonen va riktigt nöjd med dagen. Han har nog ingen aning om vad födelsedag är men han förstod nog att den här dagen handlade om honom. Och han trivdes som fisken i vattnet och kan han göra annat när han är omringad av folk som älskar honom.
 
Det som bjöds på här hemma på kalaset va lite plockfika i form av tårta, en glassbomb, bullar, snickerskakor, cupcakes och maränger.
 
 
Oliver fick så mkt fint men jag vet nog ingen annan som är så liten som blir överlycklig av att öppna ett paket där det är kläder i. ORTA, tjoade han glatt när han öppnade ett med en skjorta i.
 
En av presenterna, ett fotbollsmål, skulle provas direkt.
 
 
Han fick så himla mkt fint i födelsedagspresent, en säng, kläder, skor,lego,bilar, två fotbollsmål, böcker, pussel mm samt denna underbara stol, Lilla Åland. Den kanske stod mer på mamma Lindas önskelista men jag tror att Oliver kommer gilla den oxå :).
 
Tack alla ni som kom och ville dela Olivers dag tillsammans med oss.
 
 
 

Stolt mamma

Det händer en hel del runt Oliver nu. Det är nästan ett nytt ord varje dag man hör från honom och man blir lika glad varenda gång. För att inte tala om S T O L T!!! Och varje gång det är ngt nytt så ha man ju nästan lust att berätta det för hela världen, hur duktig våran lilla kille faktiskt är. Men jag biter mig i läppen för alla är ju faktiskt inte intresserade, så jag nöjer mig oftast att berätta för mamma/mormor :).
 
Men det är riktigt roligt att se hur de små utvecklas och lyssna på vad de har att säga. Det är fortfarande mkt Olli säger som jag inte förstår ett dugg av men det spottas ut nya riktiga ord hela tiden.
Idag hade vi faktiskt en liten konversation, jag frågar och oliver svarar, som jag tom fick på film.
 
Vad heter jag?
- Mamma
Vad heter du?
- Olli.
Vem är det som fyller år idag?
- Olli, och pekar på sig själv.
Hur många år fyller du?
 - Två och visar tre på fingrarna.
 
Inte mkt till konversation kanske en annan tycker men jag, jag är en förbaskat stolt mamma.
 
 
Bamse som fortfarande är den största favoriten här hemma följer med överallt, lixom Dutt. Han bäddar ner dem i sängen och hyschar att man måste va tyst för att Bamse nanar.
Häromdagen såg jag att Oliver matade Bamse med välling och sen dess får även han en egen flaska, fast tom då så klart.( Vet ngn förresten om man kan få tag i en större Bamse nalle ngnstans?)
 
 
Jag försöker att hålla pratet om oliver på en låg jämn nivå för jag vill inte bli en sådan mamma som enbart pratar om sina barn. Men ibland kan man inte låta bli - för jag tycker att Oliver är extremt rolig och jag är givetvis oerhört stolt över vår lilla guldklimp!
 

Oliver 2 år

Som ni kanske sett i tidigare inlägg så fyller våran lilla skatt 2 år idag. Men firade honom gjorde vi redan igår här hemma då alex skulle iväg och jobba idag.
 
Innan har inte Oliver varit så intresserad av paketen eller det faktum att det faktiskt kan finnas ngt spännande där inne. Det har varit snörena som varit roliga, ett tag. Men paketen i sig ha aldrig varit intressanta. MEN igår då öppnade han faktiskt sina paket helt själv och tyckte det var roligt.
 
 
Det va en väldigt artig liten kille som öppnade paketen. För varje pappersbit han drog bort så sa han nämligen: aack!! = Tack
 
 
Till helgen är det dags för det stora kalaset för våran lilla 2 åring då familjen och släkten kommer på besök.

Grattis på 2 årsdagen min älskade skatt

Klockan 22.37 för två år sedan, efter nästan 48 timmars värkar, beslutade sig äntligen våran skatt att det va dags att träffa sina föräldrar för första gången. Och oj vad glada vi är för att det va just du som kom till oss.
Jag kan inte för allt i världen sätta ord på hur lycklig du har gjort oss. Du har gett våra liv en mening utan dess like,  du har gjort oss till en familj.
 
G R A T T I S på 2 års dagen älskade Oliver.
 

Min man han kan

Har länge velat ha ett vitt flower mono bord vilket jag för övrigt vill fortfarande och i somras bestämde vi (läs jag) att vi skulle köpa ett till oss själva i julklapp. Men sen funderade ja lite till och tänkte att vi nog ska vänta tills oliver är lite äldre.
 
Men då jag ha världens händigaste man så bestämde han sig för att göra en egen variant så länge av bordet jag ville ha. Det blev så bra att man nästan kan tro att det är ett flower mono.
 
 
Alex är lite mindre nöjd då man ser vissa skavanker så han ska faktiskt göra ett nytt. Han sa att han har lärt sig mkt av att göra detta så det andra kommer att bli bättre. 
Ja vissa verkar ha lite för mkt fritid ibland....
 
 
 
Just nu är benen på bordet rostfria men jag tror faktiskt att de ska få bli vita dem oxå.
 
Som sagt,  min man han kan!
 
 

Önskelista

Har inte varit en jätte rolig natt med överdrivet mkt sömn. Oliver ha varit ledsen och extremt orolig av ngn anledning. Mellan halv två och halv sex ha vi sovit och jag känner mig som en vandrande zombie och oliver ha ett tålamod som inte är att leka med. Känner på mig att det kommer bli en låång dag.
Tur att Alex kommer hem idag. Han är extremt saknad. Oliver ha frågat efter han flera gånger och inatt va det många pappa rop.

Så fort Alex kommer hem ska han få se min önskelista till USA.
För det roade jag mig med inatt, att ta fram en önskelista inför USA resan, en lika lång lista som det va natt.

Något annat som står högt på min önskelista för saker är en kitchen aid. En vit sådan då jag tröttnar lätt på färger. Men en kitchen aid lär få stå kvar på önskelistan ett tag då det inte är ngn prio ett just nu. Åtminstone om du frågar ngn annan i detta hus ;).

Nähä nu ska jag sluta tycka synd om mig själv pga sömnbrist och ta tag i mitt liv.


Påskafton

Vi har en liten fin tradition, nyår, påsk och midsommar firar vi med samma personer varje gång. Vi turas om att "anordna" det men vi gör det lätt för oss, vi kör alltid knytis. Ngn tar förrätten, ngn tar huvudrätten, ngn efterrätten en annan tar kanske salladen mm. När man gör så blir det inte lika jobbigt utan allt blir väldigt smidigt.
 
I år var det vår tur att ha påskafton och det är alltid lika kul att träffas. Vi har känt varandra i evigeter men träffas så sällan därför är det så kul med den här traditionen.
För varje år som går så har det även tillkommit en liten person, sist ut nu va det lilla söta melanie.
 
 
Ingen vidare påskdukning här inte, inga fjädrar, inget gult alls. Förutom lite chokladägg i skålarna.
 
Till förrätt blev det en räkcoctail, till huvudrätt blev det grillat i form av fläskfile och kycklingfile med potatisgratäng och till efterrätt en vanilj och kaffe panacotta.
 
 
Som vanligt va det en trevlig kväll, det va god mat, härliga människor och många skratt. Barnen hade nog oxå kul då det va full rulle non stop.
 
Nästa gång vi alla ses blir förmodligen inte förrän till midsommar. Men tiden går fort så vi lär snart vara samlade runt bordet igen.

Födelsedagsfika

Idag har vi haft en liten födelsdagsfika för Oliver som snart fyller 2 år. Kan inte förstå att det snart är 2 år sen som han kom till oss. Tiden går fort när man har roligt helt enkelt.
 
 
Glass, tårta och hemmagjorda maränger va vad det bjöds på idag.  Och ja tror jag fått en sockerchock eller ngt.
 
 
 
 
Tack för de fina kläderna Olli fick.
 
 
 
Jag hade planerat att sitta ute i solen i em. Men då det är brist på sol idag så tänker jag faktiskt spendera tiden då Oliver sover i soffan framför favorit kanalen E!  Rätt skönt faktiskt men imån hoppas jag på sol!
 
 
 

Bookmaker toast

I helgen va det grillpremiär hemma hos oss, ä n t l i g e n. Två gånger denna helgen ha grillen fått jobba och fler kommer det bli. Grillat är godast!
 
I går gjorde vi en variant av bookmaker toast, som ni bara måste prova, med hemmagjorda klyftisar av bakpotatis.
Enkelt men super gott!
 
Detta hade vi:
Entrecoté
Brödskivor
Isbergssallad
Rödlök
Tomat
Dressing ( vi använde färdig bea, lohmanders)
Persilja som dekoration
 
 
Smörstek ett par skivade bröd.
Hacka salladen fint samt rödlöken och skiva tomaten.
Lägg först den ena brödskivan och bre på lite dressing.
Strö på med sallad och sedan några skivor tomat plus lite hackad rödlök.
Lägg sedan på den grillade entrecoten och rikligt med dressing.
Avsluta med en brödskiva och toppa med lite persilja.
 
Smaklig måltid!
 
 
 
 
 
 
 
 

Design