Jag tror...

..inte min hyresgäst kommer att flytta självmant. Utan man kommer nog få ta till "våld", inte för att jag gått över tiden än men ändå.
Är även så trött på alla kommentarer från folk som vet så mkt, alla har haft fel hittills!

Idag ser det ut att bli en riktigt tråkig dag, både med tanke på vädret och att jag inte har ngt kul att göra.
Vad brukar folk göra när de inte jobbar utan bara är hemma?

sängen är halvbäddad..

...och musikmobilen (tummen) är uppsatt.
Är dock inte så nöjd med mobilen, passar inte till tapeten och den ser inte sådär jätte rolig ut
men den får vi ha åtminstone så länge.



Min graviditet..

..hittills, har nog varit ganska lätt ändå. Jag har inte mått illa direkt och inte spytt överhuvudtaget, inga direkta krämpor.
Men klart att det varit jobbigt emellanåt ändå. I början va ja väldigt trött och hade en fruktansvärd huvudvärk som vägrade ge med sig. Mot slutet så ha ryggen krånglat och jag har samlat på mig en väldig massa vatten. så ja ha svullnat ordentligt vilket är bra jobbigt, ont i fötter och ont i händer.

Men det finns två saker som jag tyckt varit det jobbigaste under graviditeten och det första är vikten.
Ja låter kanske som man är väldigt utseendefixerad men ha man hållt koll på vikten hela tiden och tränat och rört på sig och helt plötsligt inte kan göra ett skit när siffrorna på vågen stiger med rasande fart så är det väldigt jobbigt.
När man tagit upp detta med ngn så skäms man nästan, för det är inte fint att känna så. Svaren man får är bara ja men d e helt normalt att gå upp i vikt, man ska göra det när man är gravid osv. Jo ja vet att det är normalt men det kan ju ändå kännas jobbigt, man känner sig ju inte fin. Och jag vill kunna känna mig fin och ändå känna att jag kommer bli en bra mamma.

Det andra är rädslan för att förlora bebisen. Under hela graviditeten har jag känt en så stark rädsla för att ngt ska hända, att ngt ska gå fel. Nästan så man varit besatt av den rädslan. Minsta lilla har gjort att jag mått skit dåligt och tänkt att nu är det kört.
Vet inte riktigt vad det beror på men jag tror att innan jag blev gravid så fanns det ingen tanke på att man kunde få missfall men sen fick jag en blödning och då va jag helt säker på att bebisen hade bestämt sig för att ge sig av. Men allt va bra men jag tror det va det som gjorde att jag kände den här rädslan konstant sen och jag gör det fortfarande. Den här rädslan har gjort att det varit svårt att njuta av graviditeten, har kunnat göra det så länge den lille gett sig till känna men så fort det är lugnt i magen tex så kommer tankarna tillbaka att det är ngt som är fel.
Antar att den här rädslan aldrig försvinner, just nu finns den ju för förlossningen, att ngt ska gå fel där.

Så även om krämporna inte varit så extrema så ha det ändå varit en ganska jobbig tid psykiskt. Samtidigt som man varit sjukt lycklig över vad som komma skall.


Efter...

...en chokladrulle, två pepsi, två skålar ostbågar och en stor tallrik med mat en helt vanlig tisdag så har jag ångest!
ÅNGEST!!! Det är verkligen inte ok, så ikväll blir det powerwalk till tusen innan ja hoppar i säng.
Och jag längtar verkligen till sängen, så trött så det finns inte, dessutom har jag väldigt ont i halsen...

over and out


 


Soffmys

Är precis hemkommen från stan, där blev det pastasallad med lax och sen köpte jag en mobil till bebissängen.
Nu sitter ja i soffan under en filt tillsammans med mr choklad och en pepsi. Jo casper ligger ju här jämte mig också och nu blir det film, Män som hatar kvinnor.  När det är sånt här skitväder ute så får man låtsas att det är fredag, därav chokladen mm. =)


finns inget bättre!!!


Tisdag

Seriöst? Snö? Snacka om aprilväder, igår var det hur fint som helst och idag vaknar man till snö. Mega suck!
Får hoppas det försvinner illa kvickt!
Men det finns en bra sak med det vita möglet och det dåliga vädret: jag slipper gå ut! Så förutom en liten snabbvisit på stan så blir det en innedag med film och annat mys!



alla sysslor avklarade

Att jag aldrig lär mig. Det finns lixom inget stopp när jag äter, inget lagom,  bara vräker i mig tills jag är helt proppmätt och knappt inte kan röra på mig. Det är precis som om jag äter för allra sista gng.
Måsta försöka lära mig att när jag äter så äter ja inte för sista gng, utan det kommer fler måltider!

Besöket hos bm gick fin fint. Blodtrycket ha nu sjunkit till den vanliga låga nivån så nu är allt som det ska.
Har även slängt i två maskiner tvätt och hängt upp, bytt sängkläder och fixat i ordning i köket. Dammsugning sparar jag tills imorgon =). Dessutom har jag suttit ute och njutit av solen i en timme. Men kan meddela att det va för varmt, hur konstigt det nu kan låta, så nu blir det soffan tills det är dags för middag.




Ny vecka

Då va helgen över och det va måndag igen.
Idag ska jag ta tag i mitt liv igen och ta igen allt ja inte gjorde igår.
Först ut är ett besök hos bm, sedan blir det tvätt, städ och plock sen i em får vi se vad energin tar oss.


känslan av att det bor en riktigt stooor pojke i min mage blir starkare...

 


Söndag

har varit en riktigt seg söndag och jag kan säg att jag har inte gjort ett vettigt handtag. En aning dåligt samvete för det. Så imorgon ska det bli andra bullar, då ska jag ta tag i mitt liv igen och göra ngn nytta.
Men nu är det fortfarande söndag och jag ska fortsätta att göra ingenting.


uttråkad

fy f*n va tråkigt jag har om man nu får uttrycka sig så!
Det enda jag gör är att gå och väntar känns det som. Jag har verkligen inget annat att göra.
Ha rensat ur min garderob lite och lagt fram sånt som ska skeppas iväg och sånt som mini syster ska få.
Har även bakat en sockerkaka, va mest ute efter smeten, men åt upp nästan halva sockerkakan så nu ha jag slängt det som va kvar för tydligen ha den här tjockisen ingen självkontroll kvar längre så lika bra att göra sig av med frestelserna! Så vad ska jag göra nu? Visst jag kan gå ut och gå igen i det fina vädret, men sen då?
Åhhhh




Lördag

Morgonpromenad och frukost - check!
Sitter i soffan och lyssnar på mtv, finns inget bra på tv såhär på morgonen men däremot brukar mtv spela helt ok musik såhär tidigt.

Planerna för idag är inte många. Det är marknad här i stan men de brukar inte va ngt att hänga i julgranen så de får klara sig utan mig den här marknaden oxå.
Jag tror jag ska kolla igenom mina och alex kläder för att se vad vi kan skicka med grannen ner till rumänien där de bla har hand om några barnhem. Annars verkar det som lördagen blir rätt händelselös. Känns som man bara går och väntar nu.

Nu blir det till att "hoppa" in i duschen. God morgon!!!

party musik ala fredag


från bubbleroom






Victoria Milan

Förstaa gng jag såg reklamen till victoria milan så trodde jag på allvar att det va ett skämt. För det fanns inte i mitt huvud att man kunde göra reklam för en sån idiotsajt där man uppmanar gifta och människor i förhållanden till att vara otrogna.

Såg på debatt igår och då tog de upp det ämnen oxå. Vissa tyckte att en sån sajt behövdes för att få upp gnistan i ett förhållande som kanske är lite dött.
VD:n för victoria milan tyckte att en sån sajt behövdes, men han tycker inte det är ok att hans fru är med där, lite dubbelmoral där om du frågar mig.

Jag kan inte förstå
att det kan vara ok att göra reklam för en sån sajt där man uppmanar folk till att göra ngt som är fel. Och en så jäkla dålig slogan som att man ska skapa lite extra krydda i sitt förhållande och att det skulle hjälpa till om man är otrogen. Va är det för idioti!?!

Jag anser att har man problem i sitt förhållande så ska man ta upp det med sin partner, tror definitivt inte att det hjälper att vara otrogen. Hur sjutton kan det göra saker och ting bättre, snarare värre.

De påstår att det är mer ärligare och öppnare med den här sajten, för vem undrar jag då? Knappast mer ärligare för partnern som blir bedragen och förd bakom ljuset eller för barnen i familjen som blir drabbad. Och öppnare?, folk som sitter gömda bakom en dataskärm och kan va vem som helst. Är det inte öppnare att helt enkelt bara vara det på krogen i så fall?!

Folk är otrogna ändå utan victoria milan, det behövs inte finnas en sajt som uppmanar till att vara det.
Jag vet att det inte går ju att förbjuda sajten men jag tycker absolut att man ska sluta göra reklam för ngt som gör folk illa! För det är precis det den gör, jag kan inte se hur en sån här grej kan hjälpa ett förhållande till det bättre.
Men rätta mig gärna om jag har fel och förklara för mig i så fall hur ett förhållande kan bli bättre genom att uppmana folk att ljuga, smyga runt och bedra.

fredag

godmorgon people!
fredag idag, skönt va?!
själv ha man ju ingen fredagskänsla med tanke på att jag varit hemma hela veckan. Men det är himla skönt med fredag ändå för det betyder ju att alex är ledig oxå.

Ska kolla klart på ett avsnitt av rederiet sedan ska jag ta tag i dagen.
Trevlig fredag!

solen lyser....

..himlen är blå. vad det är skönt att leva då....
minst sagt=). synd bara att det ska blåsa så förskräckligt men sitter man i lä så är det helt underbart.
skulle kunna sitta i solen och njuta i all evighet. man får passa på medans man kan.

Har storstädat hela huset under fm och så ha vi haft en mäklare här i em som värderat om vårat hus och det va ett mkt positivt besked vi fick=). men vi är väl inte förvånade direkt vi har ett himla fint hem;) som vi oxå trivs i väldigt bra. Jag älskar vårat hem och att få bo här tillsammans med världens finaste känns ibland som ngt helt overkligt och snart blir vi tre fyra. i'm living my dream!!!!

Nu sitter jag och samlar krafter efter att min lilla prins varit här och röjt runt. ska snart börja med middagen och efter det blir det promenad, and that's thursday!

lyckad date

vaknade med världens baksmälla! Drack nog alldeles för mkt cola igår tror jag. Nej men skämt åsido natten ha varit riktigt jobbig. Ont i både rygg och höfter. tröttsamt säger ja bara.

Daten igår va riktigt lyckad, himla kul att träffa dem. Det blir tyvärr alldeles för sällan men det är alltid lika roligt. Lär dröja igen innan vi ses men ser redan fram emot det.

Ska strax ta fram fido för nu på fm är det storstädning som gäller.

het date

har inte fått allt gjort idag som stod på min to-do-list men ha prickat av lite iaf. är verkligen helt slut idag, gick till stan med cam och milo och när ja kom hem tänkte ja ta och vila ögat lite. men ngn hade tydligen andra planer för mig, för ringde inte telefonen så plingade det på dörren.
Men inget ja kan göra ngt åt nu, ska ta och hoppa in i duschen så ja piggnar till för om ca en timme ska jag iväg på het date.


het date med dessa två pinglor=)

 


wake up!

Godmorgon..
har precis kravlat ur duschen och sitter nu och lyssnar på musik. Får sån lust och bara hoppa runt och dansa men får snällt sitta kvar där jag sitter. Bara att ta sig ur soffan är ju ett projekt för sig.

Väntar på att syster ska ringa, knappade in på hennes mobil igår att hon hade ett viktigt möte idag vid halv åtta, med mig då såklart. Hon är ledig idag och man ska inte sova bort sina dagar så snart ringer hennes alarm=).

Har en hel del på dagens lista så det är lika bra att börja pricka av den sk to-do-list.


systrar


check!

långprommis - check
njutit av solen - check (dock i typ två sk bara för blåste nästan bort)
en svängom med fido - check
bullbak - check
en maskin tvätt - check
em lur - check
matlagning - check

å nu inväntas bara alex så vi kan äta. resten av kvällen kommer nog spenderas framför tv:n!
Trevlig kväll!!

Tisdag

Natten ha inte inneburit så mkt sömn direkt, ha mer varit uppe och sprungit (läs haltat fram) än sovit.
Ha nog varit hungrig oxå för ha legat och tänkt på hotellfrukost. Hade varit fint och få det idag men fick ngt nästan lika bra. Min fina sambo åkte förbi stigs drive in innan han åkte till jobbet och hämtade nybakade frallor till mig.

Igår va alex syster hos oss och det blev lite film tittande, bröderna karlsson hete den. Helt ok men ingen film jag skulle se igen, för va mest en sån film som är jobbig att se och som man blir irriterad på för att de beter sig så dumt.

dagens planer är att invänta solen, ryktet säger att den ska komma idag!

världens finaste♥


Måndag

Godmorgon
första dagen på min sk mammaledighet och ja ha blivit tillsagd att vila ordentligt. Men ha lite svårt för det då ja ha jätte mkt grejer ja känner att ja måste göra. Men ja lovar det kommer bli vila oxå!

Ha varit vaken sen fyra i morse då magen hållt mig klarvaken plus att ja drömde att det va en inbrottstjuv som hade varit i vår trädgård och tittat in genom vårt altanfönster, så låg och funderade på om det va på riktigt eller en dröm. Jäkla fönstergluttare!!

Sedan skulle jag uppskatta om ni påminde mig att inte äta djungelvrål mer förrän den inneboende i magen har tittat ut!!!


ingen spännande söndag

Gick upp kl sju i morse och sen dess ha inget spännande el kul hänt alls.
Ha varit och handlat, hämtat mat till folk som varit ute å svirat, sovit middag och nu håller ja på att baka frallor.
Ikväll blir det film, tredje narnia filmen och färska frallor.
Därefter ska ja försöka hjälpa till så att mytomanen måste lämna bb. Efter att ha sett fredagens avsnitt så e jag inte så impad av bb längre, tror man vuxit ifrån det där. För det avsnittet va bara pinsamt jobbigt att se, blev riktigt äcklad, kan inte förstå hur låg självkänsla en del människor kan ha. Iaf, ska kolla utröstningen idag och kommer det fortsätta i samma anda som fredagens avsnitt så kommer jag att sluta att titta.

over and out och trevlig söndagskväll

lördagen..

...sprang förbi rätt fort utan att jag gjort ngt nyttigt överhuvudtaget. Har en aning dåligt samvete över det kan ja ju meddela. har svårt för att njuta av att inte göra ngnting.

Har tom inte lagat ngn som helst mat idag heller. Utan först va ja på stan med cam där vi åt lunch. lämnade the city med varsin shoppingbag. hon hade en påse med kläder från vero moda som hon inhandlat inför kvällen och själv hade jag en påse från hemmakväll med godis och ostbågar. Stör mig en aning på att ja inte är ett dugg sugen på ngt av det just nu.

Nu är ja precis hemkommen från syster där ja blev bjuden på mer mat och nu väntar en kväll i soffan tillsammans med det ja inhandlat. Inte sugen på varken godiset eller soffan, men det får gå ändå, ibland gäller det att bita ihop helt enkelt ;)


ostbågar, godis och rosenbladste


Mjölkchoko sökes

Godmorgon
Blev en aning besviken i morse när jag såg att snön fortf låg kvar på marken. Men får se det positivt, det ser ut att bli en fin dag iaf=)!

frukosten ligger nu i magen och jag ska strax fixa fram ett respektabelt yttre sen är jag redo att inta lördagen med storm. Vad den bjuder på vet ja inte än, förutom att det blir en fika med syster.

Förresten har varit så sugen på en grej såå länge. Tror den hete mjölkchoko el ngt sånt. Fanns på rulle förr, choklad med ngn kräm i. Vet ni vilken ja menar?

kan ha bytt namn till smil sen.

men hallå säljs inte den längre?

jag är i stort behov av en sådan NU!


veckans mage

 

 

både joss och cam hade drömt inatt att bebisen kom

tyvärr va det ingen sanndröm, magen och innehållet är detsamma=)


smink shopping

besöket hos bm gick helt ok, men ska dit en igen på måndag eftersom blodtrycket hade höjts igen. men annars var allt bra=).

Efter besöket va jag på stan med camilla och kollade in butikerna och dess utbud. När det gäller kläder och sånt så är det bara att titta som gäller för min del=(. Men fy va sugen jag är på att shoppa en massa nya vårkläder. men klädshopping får vänta lite. Men när det kliar i shoppingfingrarna så kan man ju iaf köpa smink. Så det fick bli en primer, en mascara och tre läppglans idag. Men känner att det kliar fortf lite så ska kolla runt lite på nätet och se om jag hittar ngt mer som inte vmo stad kan erbjuda.


Tänkte tipsa om två favoriter.

en kanon foundation

 

cover all mix från mus

världens bästa som täcker allt, använder den flitigt kan ja erkänna

ett måste!!

 

 


Jobb byte ( särskrivning eller heter det så?)

Vilket bakslag det blev!

När folk sa att det skulle komma snö så trodde jag inte ett dugg på dem, herregud våren va ju här. Och om det nu skull envisas med att snöa så trodde ja definitivt inte att det skulle komma 15 cm blötsnö. Tack för det moder natur!

Bara att bita ihop, det försvinner förhoppningsvis lika snabbt som det kom!

 

Idag är sista jobbdagen för min del. Svårt att förstå.

Nästa vecka börjar mitt andra heltidsjobb. Då ska jag jobba heltid på att vräka min hyresgäst. Vet att det kommer att bli svårt trots att den som bor där fört ett himla levande. Dessutom tror jag att jag är en väldigt bra hyresvärd, så den boende lär inte vilja flytta självmant, men ska göra mitt bästa.


bulldags

och det ska vara vaniljbullar!


Det blev en pojke

Ringde mamma i natt och berättade att vi fått en liten pojke. Eller liten och liten, han va inte så liten, snarare tvärtom. Det va lite små jobbigt för vi hade inte mkt kläder som passade lilleman.
När mamma frågade hur förlossningen hade gått svarade jag att jag inte hade en aning för ja kommer inte ihåg den, men jag va förmodligen jätte duktig och den gick säkert som smort!

 

Behöver jag säga att ja va en aning besviken när ja vaknade i morse och insåg att det bara var en dröm.

 

Näst sista dagen på jobbet och solen skiner idag också. Härliga tider!!!


nyvaken

Ha nästan alldeles precis slått upp ögonen, hur skönt som helst att sova men alltid lika jobbigt att vakna till liv. skulle kunna sova i evigheter.

just det här med att ta det lugnt och vila är fortf ganska svårt. Finns så många måsten som virvlar runt i huvudet. Egentliga inga verkliga måsten men ändå sånt som jag känner att ja måste göra. Förstår ni hur ja menar?stressmoment. Har verkligen svårt att slappna av.

Ska vaknta till liv sedan börja med maten och några av mina måsten.


 


Ingen rast och ingen ro

Blev en ganska bra långpromenad igår också. Kunde lixom inte bara med att sitta inne när det var så fint väder. Men fick lida för det inatt kan ja säga. Så idag vare sig det är strålande sol el regn så får det bli vila efter jobbet.

 

Sån stor nedförsbacke som det är för mig idag ha ja nog aldrig haft. 3 dagar kvar sen går jag på mammaledighet. Sanslöst!


Motionspass

Va ju tänkt att ja skulle vila, eller ja ha blivit rekommenderad att vila åtminstone. Men så blev icke fallet igår efter jobbet. Utan när ja kom hem va syster och systerson där och väntade på mig så vi gav oss ut på en promenad. Eller kanske snarare ett tufft jäkla motionspass. 7,2km avverkade vi. Behöver ja säga att ja va mer död än levande efteråt?! Får skylla mig själv att fötter och annat värkte så ja höll på att dö.

 

Va nog därför jag somnade redan vid halv åtta igår.

Idag ska det däremot inte bli ngt motionspass utan det blir till att jobba och sedan hem för att fort som fasiken sätta på sig mysbyxorna för att sedan bara vara.


Bring it on....

Sista jobbveckan för mig och magen nu också. Lite svårt att förstå att jag ska vara mammaledig sen. Jag, mamma. Detta slog mig först för några veckor sen att jag faktiskt skulle bli just det, mamma. För det fanns lixom inget liv efter just b.f, jag kunde inte se det. Det va lixom domedagen, dagen jag skulle dö på. Det är fortfarande svårt att föreställa sig hur livet kommer bli efter att bebisen tittar fram men jag försöker iaf inte att se b.f som domedagen.

Ena dagen är jag livrädd för förlossningen andra dagen känner jag mig rätt lugn. Det jobbigaste är att inte veta alls vad som väntar, jag vill ju helst ha kontroll på situationen men ha insett att det inte riktigt går. Vilket fall som helst så längtar jag till den dagen det är dags, fast ännu mer längtar jag ju tills det är över och jag får träffa den lille som bökat runt i magen.


nu e d kvällen..

...äntligen! ha längtat efter kvällen hela dagen för vill bara gå å lägga mig.
Ha inte hänt så mkt i dag utan ha varit rätt uttråkad. Efter att ha sovit en runda i em så va vi ute och gick en runda och kollade på lite fotboll. Annars ha det varit rätt händelselöst. Vad ska man göra när man inte har ngn ork till att göra ngt men inte vill ligga framför tv:n?

De sista timmarna i vaket tillstånd under dagen ska iaf spenderas i soffan då vi ska kolla på solsidan och sedan ska vi kolla på utröstningen i big brother. Hoppas innerligt att nicky åker ut. Klarar inte av honom, en mytoman med alldeles för bra självförtroende som är väldigt pinsam, en riktig jubelidiot!!!
Hmm tror ja e lite för inne i bb för mitt eget bästa, men så kan det va, ibland fastnar man för skumma program.

Nu blir det mys med mina favoritkillar!!!

Söndag

Jag vet att helgen inte är slut riktigt än, men det är ändå söndag och det betyder att den är på väg att ta slut. Och den här gng har den verkligen gått fort. Men tror det beror på att ja kom hem rätt sent i fred och sen sov bort hela lörd em. Har märkt att det inte går att planera allt för mkt för orken finns inte riktigt där, så idag ha ja varit och veckohandlat och det va dagens uppgift.

Nu är det sista arbetsveckan för min del vilket faktiskt ska bli riktigt skönt. Hade tänkt att arbeta längre, för man känner sig på ngt sätt som en quitter, som en latmask. Eftersom man känner ett sorts ansvar för sitt jobb och inte vill lämna ngt el ngn i sticket. Nu menar inte jag att att jag tror att mitt jobb står å faller om jag är där el ej men man vill ändå inte orsaka mer jobb för ngn annan.  Jag gillar mitt arbete och mina arbetskamrater, de flesta iaf finns en del undantag kan ja ju erkänna, men man är lojal och vill att allt ska gå så bra som möjligt.
För det gör riktigt ont i en att se när ngn annan har fullt upp och är helt sönder stressad , man vill ju så gärna kunna hjälpa till så mkt man kan. Därför kan ja bli så irriterad när jag märker hur vissa beter sig.

Ett litet blurrigt inlägg kanske,  men vilket fall så ska det bli riktigt skönt att detta är sista veckan för min del. För känner både att ja behöver mer vila samtidigt som jag börjar bli lite överflödig där nu när hon som ska ta över min tjänst har lärt sig det mesta.

Trots att det varit svårt så har jag nu tagit till mig vad min bm och de i min närhet har sagt till mig så det är med gott samvete som jag går på mammaledighet efter den kommande veckan.

lördag

God morgon!
Då var det lördag igen, underbart! Har inte en aning om vad den här lördagen bjuder på förräns ikväll.
Då blir det melodifestivalen och mys med syster och familj.
Tills dess får vi väl se vad som händer, frukosten ligger i magen så jag är klar att inta lördagen.


mosters busunge


Pannacotta

vi tog fredagsmyset en nivå högre idag

vi kände att det inte räckte med choklad och cola utan

idag blev det även pannacotta med hallon och en skvätt chokladsås

två st är uppätna, 4 kvar.....


 


fredag

Efter en arbetsvecka med sjukt dålig sömn, värk i kropp och tand så är det otroligt skönt med fredag och helg snart. Hade ingen aning om att vissa saker kunde göra så förbaskat ont, nu vet jag.

 

Gårdagens besök hos bm gick helt ok ska dock tillbaka på en extra koll nästa vecka pga höjt blodtryck mm.

 

Annars blev gårdagens planer ändrade och det blev tjejkväll tillsammans med Johanna mile lina och camilla. Himla roligt att träffa dem allihopa♥

 

Som sagt riktigt skönt med fredag och idag är det sista dagen det är heldag på jobbet vilket är otroligt skönt på många sätt.



Torsdagens sk schema

Om ett par timmar är det besök hos bm igen för att se så allt står rätt till.

Sedan i eftermiddag så är det dags för mitt sista tertialmöte på jobbet för i år. Efter mötet ska de iväg på linedance och sedan avsluta på Harrys men jag ger upp efter mötet då orken och lusten inte finns till varken det ena eller det andra.

 

Egentligen va det tänkt att jag skulle på en pizza date tillsammans med Double J idag men den blev tyvärr inställd. Så istället tänker jag inta sängen eller soffan med storm efter jobbet och det är fasen inte fy skam det heller=)!



va barnvakt åt den här lilla busen igår
och jag lovar han är den nya emil,
allt han inte fick göra skulle han göra, han rev omkull bord, blommor, tavlor, trodde att casper va ngn sorts bil som han skulle starta med mina nycklar osv
och när han inte for runt som en tornado så skulle jag bära honom
mosters lilla älsklings kille körde alltså slut på mig


Dessa jäkla onödiga minimonster

Tycker det är riktigt fult att hoppa på ngn som redan ligger. Det är väldigt fegt om inte annat. Jag va inte alls beredd på att det kunde hända, så blev totalt överraskad av denna jäkla käftsmäll som kan man kalla det.

 

Ja menar som om det inte räcker med allt annat så ska man nu får problem med visdomstands#!*#!¤

 

Är inte så svullet än men kan inte tugga på den sidan. Antar att jag får igen för att ja va en aning skadeglad när Johanna och camilla hade problem med sina(sorry♥) Skrattar bäst som skrattar sist som skrattar efter det kanske man kan kalla det. Då de tyckte jag va en aning löjlig när ja gnällde över mina sist så va det nämligen lite skönt att de nu förstod vilken j*vla smärta de små monstrena kan ge en.
Som Johanna även sa när hon hade som ondast "jag tror fan detta är värre än att föda barn". 
Ja det återstår att se, jag lovar att berätta vad som gör ondast om några veckor ;)






en bild på mina fina som togs för ungefär 97 år sen


Då va gnällspiken igång igen

Känns som det enda jag gör nu för tiden är att gnälla. Inte så kul kanske och inte heller riktigt meningen men det blir bara så för just nu är det rätt tungt.

Jag tror det känns precis såhär när man är så gammal så man nästan står inför döden. Man är svullen, kan inte riktigt gå ordentligt för saker och ting värker, sova går inte för då värker det ännu mer och det enda man gör är gnäller!  Jaja nu är ja inte direkt så gammal utan bara gravid men symptomen är detsamma.

 

Igår hann ja knappt sätta mig ner när ja kom hem förrän ja somnade, totalt slutkörd. Som tur väl kom alex hem strax efter fem och väckte mig annars hade ja nog kunnat sova en bra stund.

Så nu ha ja gnällt färdigt för den här gng ska försöka bättra mig! Ska försöka se allt lite mer positivt som tex att idag är det nedförsbacke=)!


Mersmak

Nu när solen varit framme i några dagar och visat att vi faktiskt går mot ljusare tider så längtar man ännu mer efter sol, värme och sommaren.

Jag längtar så efter att få sitta på baksidan en varm sommarkväll och bara vara, slippa ta på sig en massa kläder så fort man ska gå utanför dörren,gå långpromenader med den lille, efter att få åka ner till halmstad och bara njuta tillsammans med dem bästa och speciellt att få presentera halmstad för vårt kommande lilla tillskott i familjen.

 

Tycker även det är himla roligt att K:s familj har stuga i halmstad och så nära också, för då kommer vi förhoppningsvis få lite mer kvalitetstid tillsammans med henne och N.

 

Vill att sommaren och värmen ska komma nu och gärna stanna förevigt.

Ja, jag klarar mig bra utan vinter och kyla!





våren är iaf inte såå långt borta=)


John Blund where are you, I need you!!!

Vilken natt det ha varit. Ha nästan varit vaken konstant sen kl tolv. Vid tre tiden funderade ja på om ja skulle gå upp och bada, men kände att det va för omständigt.

Trots att john blund inte ville infinna sig och kroppen värkte konstant så orkade ja inte ta mig ur sängen förutom de gng ja va tvungen att gå upp för att tömma blåsan.

Men nu är det inte långt kvar, bara att bita ihop!!!

 

Är så avundsjuk på Linda, hos henne har allt startat och har hon inte blivit mamma i natt så blir hon det inom kort. Väntar med spänning på ett sms=)! Själv har jag några veckor kvar och jag hoppas vi tar dem veckorna med plattan i mattan.


längtar så efter att få se vem som bökar runt i min mage


Måndag

Efter mitt sista inlägg igår så gick luften ur mig helt och hållet, däckade direkt och energin infann sig inte mer. Får se när den kommer tillbaka nästa gång. Idag verkar den vara som bortblåst trots att ja sovit rätt ok ändå med bara några ytterst få uppstigningar. ( ingen aning om man kan säga så men ni förstår va ja menar)

 

Igår kväll kom iaf calle och mile förbi så det blev pizza och bingo lotto. Tyvärr blev vi inte miljonärer den här gången heller, men jag känner på mig att en dag så händer det!

 

Ny vecka nu och jag hoppas faktiskt den går riktigt fort, för just nu är det väldigt jobbigt att vara gravid och jobba om jag får säga det själv.


vårstäd och annat fix

i morse avverkade vi en promenad i apladalen där vi gick tipspromenaden. Flaggor va ämnet idag och tyvärr tror jag inte vi kommer få några tolv rätt men det va härligt med en morgonpromenad i solen.

Solen och vårkänslorna måste gett mig energi till tusen för nu ha ja nästan storstädat hela huset, grundligt, plus att jag putsat några fönster.  Vågar knappt sätta mig ner då jag är rädd att luften kan gå ur mig. Måste ju passa på när städmanin intar kroppen och man har tillräckligt med energi för att inte stupa.

Det är riktigt skönt att vara i solen, där det är lä. Riktigt bränner sådär skönt ni vet. Så när luften gått ur mig ska ja nog ta och sätta mig uppe på balkongen. För ja antar att luften kommer gå ur ganska snart efter det här städpasset.



ngn som vill fika? sockersuget är stoort

 

 

 

 

vet inte ens om jag gillar bananbakelse och glasswienerbröd

det enda jag vet är att jag är sugen på det och vill ha det pronto, omedelbart, bums, NU

 

(bildena kommer från google)


söndag

Godmorgon people!
redan söndag, helt sjukt va en helg försvinner snabbt.
har bestämt nu att den kommande veckan är den sista veckan jag jobbar heltid
innan jag går på mammaledighet. Efter den här veckan så ska ja gå ner i tid.
Känns dock lite dumt på ngt sätt, som att jag ger upp innan jag kommit imål, att jag är en "quitter".
Men känner verkligen att kroppen säger ifrån nu, så ska göra den en tjänst och lyssna på den.

Nu är det dags att sparka igång den här dagen ordentligt!


är det bara jag, eller ser det ut som jag lagt på mig lite?


Vårdag

Vilken härlig dag, det är verkligen vår ute=) tyvärr verkar den inte vara här för att stanna, om man ska lita på prognoserna. Så man får se till att njuta till fullo av den här dagen!!

Är så sugen på att plantera blommor ute men förstår ju att det e lite tidigt än. Så tänkte köpa mig lite nya blomster till insidan istället. Eftersom jag är urdålig på att hålla mina blommor vid liv så är det välbehövligt. Lyckas tom ta död på kaktusar, det ni. Däremot va jag bra stolt över min orkide som jag lyckats hålla vid liv och tom fin sen den 8e okt men nu har den oxå gett upp.

Blev en aning besviken när ja kom ner till blomsterlandet, de hade inte mkt kul alls. Så det blev bara lite tulpaner och en liten annan fjuttig blomma. Så tråkigt. Så får ta en tur till en annan blomsteraffär istället. Men först ska ja ut på promenad med den lille vite och njuta av solen. Men får väl se hur det går då jag har väldigt ont i dag, får bita ihop och förtränga det helt enkelt.

Solen skiner himlen är blå.....tralalala

"What are you for one I don´t feel again you?"

När jag kollar mig själv i spegeln så vet jag inte vem det är som står och stirrar tillbaka. Känner inte igen den spegelbilden alls. Det enda som ja och bilden ha gemensamt är att vi är båda blonda och har precis likadana tatueringar, resten är inget ja känner igen. Allt är stort och svullet och inte ens ögonfärgen stämmer, mina ögon är gröna men spegelbildens är rödsprängda.

Ni vet speglarna i lustiga huset? En av dem gör att man ser mindre ut och betydligt bredare. Precis så ser jag ut i våran spegel, helt ihoptryckt. Så då förstår ni vad jag menar. Vi måste alltså köpa ny spegel!!!


fredagsmyset...

..började tidigt idag. Redan på jobbet 09.30. Lägg till en lika stor skål med godis plus två tårtor på det också. Kan ju säga att mitt sockersug har dämpats en aning inför kvällen.




att jag aldrig kan lära mig att enough is enough.. en aning illamående nu.
får se om det går över tills ikväll för i såfall väntar cola och chokladrullen på mig=)!


Bärsele

den här vill ja ha
vem känner sig generös?


finns på bla babyproffsen


Fredag

Veckans helt klart bästa dag=)!

Natten har varit precis detsamma som föregående nätter, sömnlös. Höll på att dö igår när jag såg mina fötter, fy sjutton. Det va som stora betongblock med lite flisor där framme. Helt sjukt!

 

Jaja de får vara hur svullna de vill för det gör detsamma för nu är det fredag och snart är det helg=)!

Fredagskänslan är verkligen ngt alldeles extra och den känslan kommer jag nog att sakna tror jag.

ps. har förresten börjat dricka hallonbladste. Om inte lite smaklöst så är det riktigt gott, så det ska nog inte vara några problem att få i sig det de kommande veckorna.



Vem behöver sömn?

Jag!!!!

Men ibland räcker det tydligen inte att man är i stort behov av det eller att man verkligen vill. Utan kroppen kör sitt eget race.

Ha vaknat ett antal gng inatt sedan vid kl fyra gav jag upp att försöka då låg jag och kollade rätt upp i taket tills ja steg upp vid fem. Lika bra att acceptera att det inte kommer bli så mkt sömn hädanefter.

Finns folk som går hem från jobb och annat pga de haft en dålig natt, ja säger bara stackars er. Kom tillbaka när ni inte kunnat sova ordentligt på en vecka!!!!




lilla sovalkoven


mamma är helt säker på att det är en flicka och köper rosa filtar till oss



början till et skötbord

fortf en enda röra i bebisens rum
men det ska fixas helt klart till helgen ♥


Klagomuren...

Ont ont ont i hela kroppen! Känner mig totalt mörbultat, förstörd, misshandlad mmm.

Vaknade för första gng 00.15 sen ha jag sovit i korta pass för att sedan vakna igen av att ngt värker. Är det inte fötterna så är det benen, är det inte benen så är det ljumskarna och är det inte ljumskarna så är det händerna eller så är det magen. Jag satt inte mkt ner igår på jobbet så tror det kan bero på det.

 

Så efter jobbet igår blev det sängen direkt. Det fanns folk som ville ha med mig ut på promenad men kände att det inte va ngn ide då de ändå inte hade kunnat hålla min fart. De hade bara hållit mig tillbaka då jag rullat ifrån dem på ett kick!


1 mars...

..vilket betyder att det officiellt är vår!!!

Och visst känns det väl lite som vår ute va!? Det behövdes inga extra byxor eller mössa

när ja va ute med Casper tex och det är torrt på gatorna. Vi gillar torr asfalt starkt!

Till helgen skulle det tom bli 4-5 grader. I like!

 

Idag kommer den nya tjejen som ska ta över min roll på jobbet. Hon ska gå jämte ett tag är det tänkt.

Så ska ta och förbereda lite inför hennes ankomst.

Ha en så trevlig tisdag det bara går=)!


Design