Lycka

Ibland känns det som att jag måste nypa mig i armen bara för att kolla så att det verkligen är på riktigt. Låter kanske klyschigt men så känns det. 

Jag älskar vårt hem, är gift med min stora kärlek och tillsammans har vi fått två helt underbara barn. Ibland känns det som det är lite för bra för att vara sant. 

Som jag älskar denna man - du gör mig hel! 

Together we make a family
 
Världens finaste pappa.
Vad vore jag utan er?


Det slår mig emellanåt hur lyckligt lottad jag är och det sköljer lixom över mig som en våg. Idag är en sån dag. Mina fina tre jag älskar er så oerhört mycket! 


  

Morsdag

A och barnen kom in med ett paket på sängen idag. Hade verkligen inte förväntat mig ngt så blev riktigt överraskad.


Lycka i en ask

Söndag

Söndag igen och veckan har gått i 90 som vanligt och den började med en middag med mina älskade systrar på 4 krogar i Växjö. 





I tisdags morse ropade oliver att jag skulle komma upp till hans rum och dör låg han på mage och sa att han inte kunde röra huvudet o att det gjorde jätte ont. Jag fick inte röra honom o varje gång jag försökte vända honom så skrek han. Drog upp persiennerna för att se om han va ljuskänslig, tog febern och ringde 1177. Fick order om att ge Ipren o så skulle hon återkomma. Efter 40 min lyckades jag vända honom men hon på 1177 ville ändå att en läkare skulle kolla på honom medtagne på symptomen. Vårdcentralen nästa och vägen dit skrek han både när jag gasade o bromsade och likaså på vc . Det visade sig, precis som jag misstänkte, att det förmodligen var en sträckning i nacken/nackspärr. Läskigt när han har så ont i huvudet men skönt att det inte var ngt allvarligt. 

Sen fortsatte veckan med vanliga vardagsbestyr och sen en härlig fika hos oss tillsammans med fina vänner.

Fredagsfika med Karin, Sanna o barn



Igår var det 30 års fest för Johanna som höll på ända in på småtimmarna. 




Strike a pose

Så med tanke på festen igår så är man aningens trött i kropp o knopp idag. Men det är det värt. 

Det har varit en bra vecka med blandad kompott. Extra roligt när den innehållt kvalitetstid med så många fina som betyder.  Den kommer även avslutas på bästa sätt tillsammans med mina tre hjärtan här hemma. Då det inte blev ngt lördagsmys igår så tar vi det idag istället. Vet inte vem som är mest sugen på dessa onyttigheter- jag el oliver. 

Bar - och dessertbord/godisbord

 
 
Något jag hade bestämt för längesen är att jag ville ha ett godisbord på festen. Där gästen kunde ta en liten skål och plocka till sig det den ville.
 
Och något jag och Alex är rörande överens om är att på en bra fest ska det finnas mängder av alkoholhaltiga drycker i diverse former. Så jag satte ett bord jämte en kyl som va fylld med diverse drycker, vin, öl, bubbel, snaps, starkare drycker, blandvirke, alkoholfritt mm till våra törstiga vänner. Under bordet hade vi även våran röda låda som är känd och väldigt uppskattad ibland våra vänner. Och sedan fick de helt enkelt ta vad som passade dem, självservering med andra ord.

Enkelt men uppskattat! 







 

5 fakta om mig

- Gillar att skriva listor. Vare sig det är en inköpslista, todolist eller helt enkelt bara en sån här simpel grej som att lista upp fem fakta.

- Har svårt att ta åt mig av komplimanger, ngt som retar A en aning då jag oftast svarar med kommentarer som tex: jaså tycker du?! 
Det är tyvärr betydligt lättare att suga åt sig av negativ än positiv kritik.

- Har utvecklat lite av en telefonfobi. Älskade att prata i telefon innan, kunde göra det i timtals dagligen. Men sen jag slutade röka så slutade jag även att prata i telefon, då det på ngt sätt hörde ihop enligt mitt tycke. Sen dess har det blivit mindre o mindre vilket nu även beror på tidsbrist. Gillar speciellt inte att ringa samtal till okända människor vilket måste göras emellanåt, men tycker det är obekvämt o det gör mig aningens nervös. Sms är enligt mig en sjukt bra uppfinning - snabbt, smidigt och man kan göra det trots en massa barnskrik i bakgrunden.


-  önskar att jag hade mer möjlighet att skämma bort/överraska min familj o mina vänner. Finns väl knappast något bättre än att göra ngn glad och visa hur mkt man uppskattar att just den finns i ens liv! 

- jag har ett filmpar som jag gillar starkt. Man kanske, pinsamt nog, tom kan säga att jag är lite besatt. Chair, Dvs chuck bass o Blair Waldorf. Känns lite löjligt egentligen att höja ett seriepar till skyarna då de inte finns irl. men jag gillar den starka kärleken de har till varandra.



Google bilder 


Min vigselring

Tillbaka till bröllopet och bröllopsplaneringen......
 
Jag visste precis hur jag ville att min vigselring skulle se ut.
Den här ringen i vitguld från schalins exklusiv madrid har jag som förlovningsring och att hitta en vigselring som passar till denna var inte det lättaste. När jag valde förlovningsring så var det inget jag tänkte på alls, att vigselringen en vacker dag oxå skulle passa ihop till denna.
 
 
Att hitta en ring som jag ville ha som även den va halvkupad va lättare sagt än gjort.  Jag va inne i flera guldsmedsaffärer bla här i värnamo och i halmstad och provade ett flertal ringar utan resultat. Till slut började vi fundera på om vi skulle låta göra en ring, med helt egen design.  Men så gick vi in i en butik i halmstad, Smycka, där jag hittade en ring som jag ville ha, dock va den inte halvkupad. Meen, det va inga problem, de fixade ringen precis så som jag ville ha den, dvs halvkupad, så att den skulle passa ihop med min ring. Vilken service och vilken lycka sen!



Classic meja från smycka 


Jag hade ingen tanke på att det skulle bli så svårt att hitta just min vigselring. Men tänk vad bra det blev till slut, jag är helnöjd. Tack vare Smycka!



 

Olivers första fotbollsträning

Igår var det dags för olivers första och mkt efterlängtade fotbollsträning. Han va så laddad och var klar att åka redan en timme innan det var dags.

Oliver o kusinen milo

Jag: ska det bli kul att börja spela fotboll?
O s ögon glittrar när han svarar ja
Jag: så kanske du lär känna några nya kompisar oxå. 
O: vilka då?
Jag: det vet jag inte, vi får se när vi kommer dit. 
O säger uppspelt: tror du Messi kommer att vara där?


Jag var dock en aning tveksam om han var mogen för att börja spela. Eller mogen o mogen men han är väldigt lik mig när jag var liten dvs blyg osäker och obekväm i nya situationer. När han kommer in ngnstans så är han rätt tyst o försynt, suger in alla intryck innan han bestämmer sig för vad han ska göra.


Det var lite som jag trodde. Det va lite läskigt med så många nya ansikten o massa nya intryck på en gång så han var rätt blyg. A fick gå jämte på planen som stöd annars hade han nog inte vågat. Och det lär han nog få göra de kommande gångerna oxå innan O känner sig helt bekväm i den sk fotbollsträningssituationen. O va heller inte den enda som tyckte det var lite jobbigt. Det är iofs inte så konstigt om de små blir blyga när det är så nytt och så många nya ansikten.

Men att det va lite läskigt och att nervositeten tog över så tror jag ändå att han tyckte det var väldigt kul då han sedan under resten av dagen spelade fotboll och visade vad de gjorde på träningen. Och det trots att inte Messi va på värnamo södras träning!







Brunch

Startade lördagen på bästa tänkbara sätt. Nämligen med brunch hemma hos familjen Ahlqvist/sanden. 

Bortskämda

Så otroligt gott och med toppen sällskap. Efter brunchen gick vi ut så barnen kunde leka av sig lite. Gungning, lek i sandlåda och fotboll, alla hade sina favvosysselsättningar.








De har en helt underbar tomt, både plats för lek, lagom stor samtidigt som den är mysig! 

Nu har vi precis satt i oss lunch o i em fortsätter leken tillsammans med syster o familj.

Trevlig lördag! 

Mors dag tips

Nästa söndag är det mors dag och här kommer lite tips till mors dag presenter till alla braiga mammor där ute. 





Vase kähler love song
Bricka cooee design
Parfym juicy cuture
Affisch Vee spers fotografiska 
Ljuslyktor skultuna
Voluspa ljus 

Ok jag erkänner, det är inte bara tips det här utan kanske även lite av en morsdagsönskelista åt mig själv....

Skämt o sido är det något jag gärna skulle vilja ha i framtiden i mors dag present så är det en teckning från barnen där de själva skrivit till världens bästa mamma , jag älskar dig mamma.  Det vore den ultimata helt perfekta mors dag presenten! 

5 saker från barndomen. Minns du?

Dessa pennor älskade jag, luktade gott gjorde de oxå men det gick inte skriva speciellt snyggt med dem(gör jag iofs inte ändå). Största lyckan var när du lyckades få ner flera stift/färger samtidigt.

Dessa var däremot en hit. Slapp vässa och av ngn ankedning kunde tom jag få till en läslig stil emellanåt. Hade ett flertal i mitt pennfack. 

Hade tre st sk polly pockets. Så söta men betydligt gulligare att titta på än va det va kul o leka med dem. De gjorde sig helt klart bättre på hyllan!

Jag minns inte vad dessa hete. Men glodde på alla dessa figurer som fanns på bilderna det gjorde man. Om och om igen....

En dröm gick i uppfyllelse när man fick en speldosa med en dansande ballerina.  Där man kunde förvara alla sina fina pärlhalsband och oäkta silverarmband samt sina fina öronhänge med dinglande nappar. 


Det är så roligt när man springer på all dessa nostalgigrejer på nätet och jag kan inte låta bli att le och känna en lycka. Lycka över att jag hade min barndom innan teknilogin tog över helt.
Bilderna är lånade från Veckorevyn. 


Äntligen

Så känns det som om våren är här. Förhoppningsvis för att stanna, åtminstone för ngn vecka för sen kan sommaren få komma. Svårt o tro att det kommer bli ngn sommar lik de två sista. Men jag håller tummarna hårt!

Dagarna går och imorgon är det helg... Igen. En lugn sådan och relativt oplanerad. Jag sa det till A häromdagen att en sån vår det har varit nu vill jag aldrig vara med om igen. Jag kan nämligen räkna de helger på en hand som vi haft oplanerade sen nyår resten har det varit fullt upp. Visserligen enbart av roliga saker men det har ändå varit för mkt och jag känner det både i kropp o knopp. Stressen är ett faktum och den har inte lämnat mig många gånger sen jul. Vilket emellanåt blir lite för tungt och gör att magkatarren ger sig till känna. Men jag ska f ö r s ö k a sakta ner en växel nu och skjuta undan en del måsten och bara njuta av tiden som är här och nu.

Jag o barnen tog en kvällspromenad vid osudden precis. Så härlig runda vid den här tiden på året 


Trött

Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen så trött är jag. Men missförstå mig inte helgen va toppen och den här tröttheten är ett billigt pris att betala - helt klart värt det.
Men det kostar att ligga på topp. Att hålla igång från halv nio till kl ett på natten med vin o aktiviteter tar på en men som sagt det va helt klart värt det. 

Var ute på en löptur innan med familjen och vi körde lite intervaller jag o Alex vilket fungerar kanon med våran cykelvagn. Trodde dock det skulle bli bra jobbigt efter helgens bravader men det gick förvånansvärt bra ändå. Skönt o få komma ut och köra slut på kroppen på det här viset. 


Man ska alltid ha med sig presenter hem när man varit borta tycket jag och dessa fick molly. De omtyckta små babblarna. Tom oliver blev helt till sig av dessa o struntade totalt i sina presenter. 

Godmorgon söndag

Ligger i sängen på ett hotellrum på Grand hotell i Helsingborg och kan inte sova. Vilket fint hotell det är f ö och även om sängarna är väldigt sköna så kan jag inte sova. Det är väl så typiskt att när man väl får sova hur länge som helst så går det bara inte.

Kvällen igår inledde vi på en restaurang, Le cardinal. Maten va verkligen toppen på alla vis men personalen däremot va precis tvärtom. Serveringspersonalen verkade tycka att allt var jobbigt och garderobssnubben som man mötte direkt när man kom in verkade önska att han var ngn helt annanstans. Drog inte på smilbanden det minsta och sa knappt hej. Tycker ändå att då han är den första man möter när man kommer in borde vara positiv o glad då det är kundernas första intryck av stället. Och han är ju då ändå lite av ansiktet utåt. Det är tur att restaurangen hade så otroligt god mat annars ser jag ingen som helst anledning till vf folk går dit. För maten var god, riktigt god men personalen drar ner på betyget betydligt. 





Efter restaurangen hamnade man nästan i matkoma och trots stormen utanför så var det skönt att komma ut o få lite luft. Vi gick tillbaka till hotellet, som i stort sett bara låg runt hörnet, för att fortsätta kvällen där med lite mer vin o tjöt.
Strax efter tolv var det dags att kolla in nattlivet i Helsingborg. Jag o Lina följde dock inte med utan konstigt nog var jag hungrig igen så vi gick ut o hämtade hem mat för att sedan sätta oss på rummet o äta. Ögonen gick i kors av trötthet så efter vi ätit sa vi godnatt. Hörde inte ens när Camilla, som jag bor med, kom hem.

Så nu ligger jag som sagt här o väntar på att resterande ska vakna så vi kan hugga in på frukostbuffén. För nu är jag riktigt hungrig igen.



Skåneland

Yes vi hamnade i skåneland, Helsingborg för att vara mer exakt. 
Vi började med en helt otroligt god lunch på K-gränd. Det va faktiskt helt sjukt gott.

Lax med ärtsås, grönsaker o potatis. Alla smaker stämde och passade så bra tillsammans. En rätt jag gärna vill äta igen.



Efter lunchen tog vi en taxi ut till MMV studios där J skulle få spela in två låtar. Proud Mary och Dont stop believing. 
Vi andra körade i refrängerna. En jätte kul grej och Johanna sjunger väldigt bra så det här var klockrent. 








Han som höll i det va väldigt trevlig och jag kan verkligen rekommendera MMV studios. 
Tycker det var kul att vi allihop fick vara en del av det även om våra toner inte lät hälften så bra som johannas. 

Nu är vi tillbaka på hotellet för lite uppfräschning sedan blir det middag på Le cardinal. 

På väg mot okänd destination

Nu sitter vi i våran hyrda minibuss på väg mot okänd/hemlig destination för att fira våran fina Johanna som fyller 30 år inom kort. 


Vi två sitter längst bak och har det riktigt bra.

För ca en månad sen fick J ett brev i brevlådan där det stod att hon ska vara redo idag för då kommer ett gäng glada tjejer o plockar upp henne. Därefter har hon även fått en lista på vad hon ska ha med sig. Men vart vi ska o vad hon ska göra har hon ingen aning om. 

Det här kommer bli en riktigt trevlig trip!



Födelsedagsfirande

I eftermiddags var jag o barnen iväg på födelsedagsfirande. Det va ett litet försenat 1 års kalas för Inez och Leo. 
High life minst sagt med sju barn som låter o leker högt ;). Gott fika o kaffe till mammorna och lek o bus för barnen. Win-win!

Födelsedagsbarnen

Alla hjälper födelsedagsbarnen att öppna paketen


Ikväll blir det en lugn hemmakväll med familjen och lite onyttigt gott till en Beckfilm. Eller lite o lite, jag tänker frossa! 


En sån kväll

Det blir inte alltid som man tänkt utan ibland blir det faktiskt tom bättre!

Igår mötte jag upp J o J för en middag och massa prat. Maten vad god men ingen blev direkt mätt så en stund efter maten beställde vi även in en förrätt. Blev lite tvärtom där!




Mycket minnen, tillbakablickar o skratt och när vi var fullt uppe i ngn diskussion från förr så såg jag ett bekant ansikte som kom in i restaurangen. Kopplade inte riktigt först då denne va på helt fel plats men sen gick det upp ett ljus. PATRICIA!!! En annan vän som vi umgick med väldigt mycket som precis kommit på besök från Stockholm . Jag har inte träffat henne på två år, Johanna på tre år och Joss o Patricia hade inte setts på tio år tror jag det va. Så gissa om det var ett glatt återseende. 

Det blev lite mer vin och lite mer tjöt. Det blev även så att vi fick byta ställe då restaurangen stängde, vart ju en del att ta igen. En riktigt kul kväll var det och jag önskar lite att tiden stod stilla då en sån här bra reunion är man ju inte med om varje dag.






En sån dag...

Sitter fortfarande i pyjamas. Har nämligen inte kommit längre idag då Molly inte är på topp. Hon är ledsen, gråter, vill bli buren eller bara sitta i knät. Och ibland vet hon inte vad hon vill. 

Natten till igår vaknade hon flera gånger och bara grät helt förtvivlat. Inte den där jag-har-haft-en-mardröms-gråten utan mer hjälp-ngn-slår-ihjäl-mig-gråten med andra ord hon var helt hysterisk.
Inatt har hon sovit hela natten utan problem däremot så fort hon ska lägga sig gråter hon hysteriskt igen, vägrar välling och hon är som sagt allmänt ledsen idag. Vad det beror på vet jag inte. Gissar på att det kan bero på kindtanden som krånglar?.

Tycker så synd om henne och jag önskar att jag kunde hjälpa henne men det är svårt när man inte vet exakt vad det beror på. 


Vad det än är så hoppas jag att det går över fort och att våran glada tjej kommer tillbaka!



Ikväll får jag iaf hoppa ur pyjamasen för då ska jag möta upp J o J på stan för middag. Ska bli skönt o komma ut o få lite luft o träffa dem. 

Wanties

Dessa står högst upp på min inredningslista just nu. Och hade jag haft en liten slant över så hade jag mer än gärna klickat/köpt hem dessa favoriter.


- stol jotex
- ljuslyktor skultuna
- bricka cooee design
- vas kähler


Oliver

Våran Oliver är en riktig liten polis, eller en lillgammal Kalle redig. Alltid svar på tal och vet alltid bäst. Så det blir en hel del skratt här hemma när våran lilla 4 åring öppnar munnen och låter som om han vore vuxen. 
 
Förra veckan var vi på 4 års kontroll och BVC sköterskan frågar Oliver om det är ngn som röker hemma hos honom.
O: nej det är det inte. Är det det hos dig då? 
En snabb kontringsfråga från en som alltid har svar på tal. BVC sköterskan blev nog lite ställd av följdfrågan men log o svarade att nej det är det inte. Nähä säger O då och då var den diskussionen slut. 
 
 
 

Jag har lånat en liten text från I:s blogg om när hon och O hade en liten konversation då hon provade ett par mammabyxor och O undrade vad det var för konstiga byxor. 

I säger till honom att det är tänkt att han, om allt går som det ska, ska få en kusin till.

 

O: Det behövs inte, jag har redan två kusiner; Milo och Leo. Men Molly kan ta en för hon har inga! Säger han allvarligt innan han vänder på klacken och går därifrån

 
Detta är något vi har skrattat åt många gånger här hemma.  Jag förstår att detta är sånt som oftast bara föräldrar och släkten tycker är roligt. För allt ens barn gör är ju sådär supergulligt och alla barn slänger ju ur sig roliga kommentarer men oftast tycker ingen annan det är roligt/gulligt förutom de närmsta sörjande. M E N som förälder så är det kul att ha såna här roliga kommentarer nedskrivna!
 
 
Våran älskade stjärna -  för oss är du den roligaste lilla 4 åring som finns!
 

Dålig start

Den här veckan började inte riktigt som jag planerat. Först ut så kunde jag knappt gå på mitt vänstra ben. Glömde nämligen mitt knäskydd igår när vi var ute o sprang och det får jag lida för idag, därav inget benpass på gymmet. Men nemas problemas det var ju bara att byta ut passet mot ett annat  - däremot fick jag avbryta efter halva passet då jag fick så fruktansvärt ont i magen. Och det har hållt i sig sen dess, däremot börjar det bli lite bättre nu iaf. Men en fruktansvärt dålig start på denna vecka så nu kan det väl bara bli bättre.
 
 
Den här veckan är fullspäckad med bla utemiddag, 1 års kalas och annat firande så den här veckan kan bara inte bli annat än bra. Och det betyder att vi inte har tid med några magsmärtor eller liknande.
 
Mina älskade hjärtan

Mormor 80 år

Igår firade vi våran älskade mormor som fyllde 80 år den 10 april (samma dag som Oliver). Och själva firandet gick av stapeln i kaffestugan här i Värnamo där det bjöds på god mat och tårta till efterrätt.
 
 
Mormor o morfar
Familjen Ahlqvist/sanden
 
Kusinerna bus
Mina fina
2 små hjärtan
Fyra generationer
Mormor med barn och barnbarn
 
 
Har aldrig ätit mat i kaffestugan tidigare men jag blev positivt överraskad. Det va otroligt gott - fläskfile med potatisgratäng o grönsaker och super gott bröd och till efterrätt tårta som va helt ok för att vara tårta ( inte överförtjust i just tårta).
En trevlig tillställning en söndag som denna och det är alltid kul att träffa släkten, dessutom så träffade vi släkt som vi även aldrig träffat förut vilket va roligt.
 
 

Tatuerings inspiration

Jag är så sjukt sugen på en (el två) nya tatueringar. Vill ha en på sidan av revbenen samt en på låret. Jag tycker det är sjukt snyggt med tatueringar, visserligen inom vissa ramar, och jag hade gärna gjort ngt större på låret eller tex en halv sleeve, men vill ändå kunna dölja de i framtiden. Har sett flera stycken som jag gillar med tex rosor och klockor. Någon större tatuering är jag verkligen sugen på men det tåls att tänka på lite till så först ut så får det nog bli en text på låret. 

Yes jag kommer se ut som ett anteckningsblock till slut.. Men det kan ju vara bra när man blir gammal o senil sen.



Gillar alla dessa skarpt och vill ha de allihop. Får börja bocka av helt enkelt...;)
(Bilder fr Google bildsök)


Lördagsmys

Vilken härlig fredagskväll vi hade igår. God mat, favorit vinet och prat om livet, minnen och drömmar tillsammans med min älskade A. En bättre fredag med andra ord.

Nu börjar vi vårt lördagsmyshär hemma. Pippi på tv och diverse gott till alla i familjen.




Fredag

Dagarna går i en väldans fart i vanlig ordning och den här v har innefattat besök hos sjukgymnasten för min del, 4 års kontroll för O, lek i apladalen och diverse vardagsbestyr.

Snart ska vi sätta oss vid bordet och äta  lite fredagsgott. Räkor, kräftor, räkpaj o kex tillsammans med ett gott vin. Bland det godaste jag vet!

Gjorde två portionspajer idtället för en stor - himlans mkt bättre om du frågar mig.



Trevlig fredag alla!

Borta bra...

... men hemma bäst! 
Visst vi har haft en toppen resa på alla vis och jag ångrar inte det minsta att vi åkte och jag är väldigt glad att A övertalade mig till att åka. 
Vi har sett nästan allt som jag ville se och shoppat en hel del, umgåtts med mina arbetskamrater, ätit o druckit gott och haft det riktigt riktigt bra. Den här resan med mina arbetskamrater har även gjort så att jag inte tycker det är lika tungt att börja jobba igen i augusti utan det fick mig tom tycka att det ska bli kul då jag insett att jag saknat jobbet en aning. 

Och jag föll för London ganska fort. Vill gärna åka dit igen då jag bla vill se lite mer samt att jag inte hann med all shopping som jag ville. Sen är jag riktigt glad att jag fått dela dena resan tillsammans med A då det var första gången han var där oxå. 
Men en Londonresa får det gärna bli igen i framtiden. Men inte just nu, för för stunden är jag klar med luften. Jag vill hålla mig på marken nu!


Min o barnens shopping 
Som vanligt blev det mest till barnen. Men jag fick iaf en blå kavajkofta, bikini, sjal, klänning, sovdress, underkläder, smink, blus och träningslinne.

Så nu är vi hemma med barnen, som varit oerhört saknade. Och det verkar vara ömsesidigt. De blev jätte glada igår när vi kom hem och de har varit väldigt pratglada och mysiga. Det oxå ömsesidig då jag inte kan sluta pussa på dem! Som sagt borta bra men hemma bäst. 


I luften





Det va inte lika jobbigt att stigs på planet idag. Visst var jag nervös men inte lika panikartad som sist. 
Hittills har allt gått bra och jag hoppas att det fortsätter på samma sätt. Men hur som så ska det bli skönt att komma ner på fast mark igen. 

London del två

Shopping, shopping, shopping, sightseeing och musikal. Så kan man nog sammanfatta våran lördag. 
Hann inte med alla affärer då vi ville se Buckingham palace, gick även igenom Trafalgar square på vägen så nu kan vi bocka av det oxå. 

Men musikalen! Omg säger jag bara. Vi var på musikalen thriller och den va något helt otroligt mäktig. Sången, dansen, ja allt var bara helt fantastisk. De va så duktiga att jag inte riktigt hittar rätt ord för att förklara hur bra det egentligen va. Det finns väl egentligen ingen som inte gillar michael Jackson och hans musik och efter det här så kan man inget annat än att älska det ännu mer! 






I slutet av musikalen stod alla upp och dansade. Det va verkligen en upplevelse som heter duga.  Och har ni möjligheten att gå och se Thriller så - gör det! Ni kommer inte att ångra er.

Nu ligger jag i sängen mkt nöjd med dagen. A gick vidare med några till ett cafe men mina fötter värker efter dagens aktiviteter så jag intog sängen. Dessutom har nervositeten kommit tillbaka då vi åker hemåt imån så hade inte varit ngt vidare sällskap heller. 

London

I torsdags vid lunch gick bussen ner mot Köpenhamn för att sedan ta flyget mot London. Jag va så sjukt nervös så jag trodde jag skulle kräkas. Och när vi väl gick ombord var jag inte kaxig och tårarna var inte långt borta. Men det gick även om det va en väldigt svettig resa. Väl framme så var det direkt i säng för vår del. Va totalt slut efter resan.

Igår hade vi först ett möte sedan en guidad tur över London. Fick se bla Big ben, London eye och en del annat som va lite mindre intressant.  På kvällen sen blev det en trerätters middag tillsammans med hela jobbet. 





Jag o A lyckades även klämma in lite shopping mellan lunchen o guidningen på Primark. Vi fick med oss en hel del men idag ska vi ta oss en mer grundligare tur. Likaså på Oxford street. Vi ska även ta oss bort mot Buckingham palace för att ta en titt. Och där lär säkert va packat med folk då det föddes en liten prinsessa idag(för hon blir prinsessa va ?!). 
Jag är så taggad inför dagens shopping!!!



Design