begär

helt omöjligt att städa i den här värmen. ett kvälls dopp hade ju inte varit fel nu. sen så är jag sugen på estrella dill chips, choklad och dip. Vin hade inte varit fel heller! sugen på mkt men definitivt inte sugen på att städa... ska titta på vänner istället sen får ja se vad som blir av det andra.


tillåt mig fråga, ehh va?=)


en dag närmre

Kan villigt erkänna att det va rätt segt att stiga upp idag. Har riktigt svårt att sova nu för tiden. Tycker det är jobbigt att man måste gå och lägga sig när man är pigg och gå upp när man är trött. Men som sagt inte många dagar kvar innan semestern nu så det är bara att bita ihop.


Idag är det tvätt som gäller och som det känns nu gör det inte så mycket eftersom det är mulet ute, ska nog passa på att städa lite då. Får ju inget vettigt gjort när det är så fint väder så det kan behövas. Hoppas på ett samtal från em idag också!


Handuppräckning:

Vem vill tvätta min bil?


Alla har vi en skruv lös
den som inte tror det har två


sommarlunch på jobbet


nästan alla


både jag och nina verkar vara mer intresserade av våra fötter


här ser det ut som jag är beredd att ge upp och gå därifrån

lunchen bestod av "planka" vilket va super gott så tur att jag stannade kvar!

måndag morgon och allt vad det innebär

För mkt tankar om dittan och dattan som ledde till sömnlöshet så är man inte jätte motiverad till att jobba idag. Men inte mkt att göra åt. Nedräkningen har nästan börjat komma till sitt slut nu och det är bara 5 dagar kvar till årets semester sätter fräs. Nu kör jag definitivt på reserven....



So be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you've got
and be thankful for the little things in life that means a lot


jag vill men kan inte...

...sova! Ligger och tänker på alldeles för mkt så får ingen ro till att sova. Det finns dagar då man behöver höra vissa saker för att "lyftas upp" idag är en sån dag.
sov så gott ni som kan...


need a hug

underbar helg

Har varit en riktigt skön helg i halmstad. I fredags när vi kom ner blev det grillad lax och fotboll. Sedan blev det minigolf och avslutnignsvis puben.





I lördags var det stranden som gällde först. hann knappt sätta mig ner förrän en fågel bestämde sig att göra sina behov på mig. Mindre härligt! Badade i havet för första gng i år oxå.
På kvällen va det tylörocken och vilken härlig kväll det va. Va fullt med folk på tylösand som låg på filtar och myste med lite vin! Sjukt mysigt vill oxå!


precis kommit till tylörocken



Idag har vi åkt båt i hindsen vilket har varit underbart.
Nu ska jag strax hoppa i säng och så håller vi tummarna att kommande vecka går i


calle ville putta i emilia


båtåkning ute i hindsen

jäkla snigelfart...

vad är det för fel på tiden?! den riktigt segar ju sig fram.  Vill bara ut igen nu, jag har ingen som helst jobb motivation. Har för mkt spring i benen känner jag och som linus-ida i madicken säger: idag känner jag livet i mig!

Måste ge en tumme ner för en grej. Ok att det är jätte varmt ute och sådär nu men snälla killar gå inte på stan utan tröja. Det spelar ingen roll hur "snygg" kropp ni tror att ni har det är inte hett. Det är drägg varning så snälla när ni ska ut bland affärerna gör världen en tjänst och ta på er en tröja!

(Camilla lyckades hålla mig borta från skoaffärerna, strongt gjort av henne. )


50% av folket på detta kort åker snart till västkusten
synd att det inte va 100% bara

friday!

Fredag för er som missat det! På listan idag är det jobb, lunch med camilla där hon måste se till att hålla mig borta från skoaffärerna sedan efter jobbet går bilen mot västkusten.

Inte många timmar kvar på denna arbetsvecka, gasen i botten nu kör vi!


Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt



ny soffa!

hemkommen efter min lilla roadtrip nu. Gick ganska smidigt ändå tycker jag, Åkte dit köpte en soffa och sen åkte jag hem. Så nästa vecka kommer den vilket ska bli så himla skönt med lite nytt hemma.
Har även fått en el-grill av min kära mor. Så nu jäkla ska det grillas på lindas balkong! trots all shopping idag så känner jag mig inte riktigt mätt... tror jag behöver köpa skor, ryktet går att det är rea nu och det kliar i fingrarna!

Helgen är fullbokad nu iaf. imorgon åker jag och emilia ner till halmstad och biljetterna till duojag och haaks är bokade till lördagen så det kommer bli en super duper helg. Med tanke på vädret som ska vara i helgen så kommer det bli kanon.



dags för m.g att komma hem nu oxå...saknar...






shop to you drop

På lunchen har jag hunnit med att köpa, ett par vita capribyxor, ett svart linne, ett par shorts, 3 leggings, en bh, ett puder, ögonskugga och en parfym! Mitt shoppingförbud som skulle vara under juni ha jag ändå förstört för länge sen. Jag älskar shopping och regler är till för att brytas och vem blir egentligen lycklig över mitt shoppingförbud?! Ingen! Möjligtvis mamma då vars pengar jag går på när mina är slut!



 

 

 

Man kan aldrig få för mycket kläder bara en för liten garderob


Oooopps..

...I dit it again! Ställde klockan på fem men gick ej upp idag heller. Ska lägga ner det där med att gå upp klockan fem mycket bättre att sova. Älskar att sova önskar bara man kunde njuta av det samtidigt. Är jag i Värnamo i helgen så ska jag gå den rundan på lördag morgon, jag loovar!

  

Kvällen igår bestod av kebab i åbroparken och kubb i skogsfållen. Underbart! Idag blir det förhoppningsvis en ny soffa och lite annat smått och gott.


 

Man säger att ingenting är omöjligt men jag gör ju ingenting varje dag


cool coolare linda


Viljan är stoor!

Jag vill:


... sätta mig på g.g och dricka öl

... åka till näsudden

... åka båt

... gå på after beachen på tylösand i helgen

... ha en ny soffa nu

... ha en tv i mitt sovrum

... ha mitt garderobssystem klart

... åka till ullared

... dra ihop ett stort gäng och festa loss totalt i halmstad

... ha nytt golv i hallen + köket

... att m.g ska komma hem bums

... att cam inte ska jobba alls

... ha en rosa kamera

... ha en rosa i-pod

... åka till Stockholm

... festa/shoppa loss i Göteborg

... åka till Köpenhamn

... att Gyllene Tider ska ha en spelning på Tylösand i sommar

... att sommarvärmen ska hålla i hela sommaren!



Sist men inte minst en jädrans massa pengar så allt detta blir möjligt.

Bidrag någon?

  

Ps. 6 mån kvar tills julafton, hoppas det tar riktigt lång tid


godmorgon!

Ställde klockan på fem i morse för att gå kolonirundan. För er som inte vet vad kolonirundan är säger jag bara synd för er, man kan inte veta allt! Tror ni jag gick upp då? Icke! Låg kvar i sängen till kvart i sex. Så ska göra samma sak imorgon igen, alltså ställa klockan på fem och försöka ta mig upp ur sängen då!


Igår var jag riktigt duktig om jag får säga det själv och det får jag ju. Både städade och bakade rosenbröd sedan avslutade jag kvällen med en långrunda med Casper. Kvällarna är ju helt underbara nu!


Idag börjar nedförsbacken mot helgen också. Försöker komma på vad jag ska göra när den väl kommer. En del av mig är sugen på att åka till halmstad medan en annan del bara vill vara hemma i Värnamo och ta dagen som den kommer tex g.g på fredagskvällen och kanske Näsudden på lördag! Får väl se vad det blir helt enkelt.



 

Det är inte allt som räknas som går att räkna

och inte allt som går att räkna som räknas


is it true?

tummen upp för denna


tumme upp och tumme ner

  • För att sommaren äntligen har kommit. Hoppas bara den är här för att stanna. Älskar sol och värme. (är ju som ni vet inte gjord för kyla) Beach 2009 here we come!

  • Att semestern är på ingång, nedräkningen har varit igång sen påsk men är den verkligen på riktigt.

  • Uteserveringar. Någon mer än jag som är sugen på att bara sätta sig på en uteservering och titta på folk och bli serverade ngt riktigt gott. En öl tack!





  • Den där jäkla radio reklamen om Tv4 komedi. Vilket fake skratt, lär dig skratta på riktigt kvinna!

  • Vägarbeten. Speciellt om de är i närheten där jag bor och jag måste köra en omväg på 73 km innan jag kan komma hem!

  • Stressen över allt jag vill och måste göra när det är så fint väder. Sommarstäda, ut och springa, gå runt osudden, grilla, spela kubb, halmstad, gå upp tidigt för att gå en lång morgon promenad, sitta på uteserveringar, sola, bada osv osv. Finns hur mkt som helst som ska hinnas med när solen är framme.. men vart är tiden?

  • För att det ekar i min plånbok just nu.

linda som kung!

Vaknade upp till en helt underbar morgon efter en helvetes natt bestående av mardrömmar utan dess like. Sov själv inatt och tror att det var ett tag sen sist. Hade jag inte varit helt slut igår så hade jag nog aldrig somnat pga att jag är så mörkrädd. Men när jag väl somnade så var det dags för mardrömmar. Drömde att min pappa skulle döda mig och min syster och det var ju inte speciellt snällt. Det blir varken fars dags present, födelsedags present eller julklappar för den människan i år!


Hoppas verkligen sommaren är här för att stanna nu! Men tycker det borde vara förbjudet att jobba när det är så fint. Som jag sagt innan när jag blir kung så ska jag införa det förbudet!


rösta på linda som kung!


Dagens...

roligaste: Min mini syster mala fick körkort idag. Ännu en privat chaffis, sehr gut malin och självklart grattis!



kan tänka mig att det var såhär hon såg ut när hon fick höra att hon blev godkänd på uppkörningen.

ålderskris: pappa har tydligen köpt en elgitarre och två förstärkare. så nu lär det bli liv i luckan borta på floragatan. stackars människor som bor på karlsdal!

Midsommarhelgen

Nu är man tillbaka efter ännu en helg och inte vilken helg som helst utan midsommarhelgen har nu passerat. En aning sliten och totalt redo för semester nu!


Midsommarafton spenderades i bor med trevlig sällskap, där det blev midsommar mat, kubb, frågesport med kluriga frågor (som inte va roliga hrmpf;), sång, uppdrag, grillning, snaps mm. En traditionell midsommar helt enkelt, det enda som fattades var midsommarstång! En riktigt trevlig tillställning och vi tackar Emilia och Calle som var värdpar!


Midsommardagen spenderades först och främst i sängen men senare på dagen begav vi oss mot halmstad där det blev grillning och lite "femkamp" först. Sen åkte jag och Alexander till ngn av hans kompisar som hade förfest. Var inte riktigt på g så jag tillförde ingenting där kan jag säga, måste ha framstått som världens torraste människa men så är det ibland. Blev iaf Mårtenssons sen där halva stället bestod av vmo bor och sedan en runda på bulls. En lite halvdan kväll tycker jag allt men trevligt emellanåt.


Gårdagen spenderades i halmstad och på kvällen i Alexanders soffa. Han åker till Tjeckien idag i två veckor vilken kommer bli lite tomt. Kommer sakna det lilla livet!


Nu är det bara till att fortsätta att köra på reserven två v till innan semestern börjar!


Lindas dag!

Idag har jag namnsdag stort mega grattis till mig.



hoppas alla hade en bra midsommar, det hade jag.
nästa halmstad!

Glad midsommar!

Trodde jag hade vaknat upp på helt fel dag och missat midsommar. För solen lös och det var klarblå himmel och en sådan tur kan man väl ändå inte ha!? Och nej det kunde man inte, somnade om i en timme och nu är det mulet igen och det ser ut att börja regna vilken sek som helst. Så skönt att det är som det ska vara, blev lite orolig där ett tag....


Önskar er en glad och trevlig midsommar trots väder och vind!

ta reda på barnets kön?

Läste på en blogg att det hade lanserats ngn ny grej i USA där man kunde ta reda på barnets kön hemma. Låter ju kanon.

Tycker det skulle underlätta lite om man visste barnets kön så man kunde förbereda allt lite mer, barnets rum, vagn, namn osv. Trots att det inte är 100% så skulle det underlätta.


Som vissa säger: nä jag vill inte veta barnets kön jag vill att det ska bli en överraskning och bli förvånad när han/hon väl föds. Eh förvånad? Själv blir jag fan tillräckligt förvånad bara av att det kommer ut något så stort där nere. Nej jag ser inga nackdelar alls med det. Jag kommer att vilja ta reda på könet på mitt barn när det väl är dags.


 


snacka om överraskning att något såhär stort kan ta sig ut där nere.

 

(nu pratar jag om att jag inte ser några nackdelar för oss här att kolla barnets kön, i länder där de föredrar pojkar skulle inte ett sånt här test vara någon fördel då de skulle kunna göra abort varje gång det visar sig vara en flicka)

 

 

 


fett torsdag

Sista dagen för den här veckan, så otroligt skönt! Hade inte orkat en dag till på jobbet känns det som.

Känns att semestern börjar närma sig och att man är inne på slutspurten för jag går på reserven nu och jag hoppas att den ska räcka fram till vecka 28 då min efterlängtade semester inleds!


Dagen tar vi som en fredag tycker jag, ingen heldag på jobbet, fett ikväll och film!



Tre skeden i livet
Det förflutna som aldrig återvände
Nuet som inte varar
Framtiden som är okänd


mobbning på dagis!


 hatade när de spelade den här låten på dagis
tyckte det va halvt mobbning antar jag.. värsta delen var när de sjöng att linda hade blöja

död åt visdomständer!

Att jag känner mig halvsjuk till råga på allt känns ju kanon. Det är som pricken över i:et ungefär. Tanden har börjat värka också. Visst älskar vi krånglande visdomständer?! Förmodligen det lilla aset som gör att jag känner mig sjuk! Död åt alla krånglande onödiga, irriterande och helt meningslösa visdomständer.


Nähä nu ska jag sluta vara så negativ, för som det heter: det kunde vara värre! Ikväll ska jag bara vara hemma för att städa och montera upp ett bord jag köpte igår. Vet vad ni tänker: ska/kan du montera upp ett bord?hrmpf... Tänk för att det ska jag, jag kan allt...eller ja nästan iaf....


jag och stina i fredags, super go tjej

tom

Efter 3 lipattacker på väg upp mot jkpg igår så kände jag mig helt tömd. Eller tom rättare sagt. Allt känns bättre idag men det hugger fortfarande. Men som sagt allt kommer att bli bra till slut. Tiden får helt enkelt utvisa vad som komma skall.


Det blev ett par byxor till mig, ett nytt bord till balkongen, två täcken och en midsommarklänning till camilla igår. Skulle köpa en grill också men den var slut, får kolla här hemma istället.
Åt gjorde vi på en av världens bästa restauranger en italienare & en grek. Det fick bli pasta de la casa denna gången och sjukt gott var det!


Väl hemma sen somnade jag som ett litet barn helt utmattad. Idag är det en ny dag och solen skiner igen och jag hoppas den får göra det hela dagen....




Glöm dina bekymmer

Imorgon kommer nya


jävla piss dag!

Dagen började så bra, solen sken och dagen skulle avslutas med det bästa jag vet, shopping. Men sedan var det som jag fick ett stort stenblock över mig. Faan!

Förlåt, men just nu känns det för jävligt..

Att jag reagerar som jag gör kan bero på att jag är lite överkänslig idag och jag hade förmodligen inte reagerat såhär starkt annars om jag inte har en massa annat jag måste tänka på och besluta om.

Framtiden är oviss och alla måste vi göra våra val i livet, även jag. Och jag vet att det kommer ordna sig och bli bra till slut det blir det alltid! Till dess tar vi dagen som den kommer och gör det bästa av det!

  

Ingen idé att fråga mig varken här eller ngn annanstans vad det är jag pratar om för kommer inte att berätta ändå. Behövde bara skriva av mig lite.




 


film tips!

God morgon gott folk, allt bra med er?  Är sjukt trött idag men himla skönt att solen skiner för det gör ju att man lyckas hålla sig vaken iaf. Nu måste vi bara hålla tummarna riktigt hårt för att det blir bra väder på midsommar också!


Kollade på en rätt bra film igår, the uninvited. Spännande film och med en oväntad vändning. Helt klart sevärd.


Idag blir det shopping i jkpg med syster. Solen skiner och shopping, då är jag nästan som lyckligast!


bild från the uninvited

Vill ha!

Hade kunnat göra nästan vad som helst för att få ligga kvar i sängen i morse. Hade tom kanske gett bort hälften av mina skor bara för att få göra det! Eller.. ja vi kanske inte ska överdriva. Hade gjort en hel del iaf för att få ligga kvar å slippa gå upp.

Idag hade jag tänkt att försöka övertala syster att åka med till jkpg för lite shopping. Ska köpa nya täcken, parfym och en midsommarklänning till cam. Tycker även att jag förtjänar ett par skor så får se om jag hittar några. Blir det inte jkpg idag så blir det lite städning och senare en film!


vill ha!

soliga söndag

äntligen en dag då solen lyser
! och vad gör jag? jo jag sitter inne och kollar på tv. Idioti är vad det är!
Igår var det fest på bangårdsgatan och till en början var det rätt segt men sen kom festen igång med hjälv av sms-roulette. Så var det några som fick lite skumma sms från mig igår kväll så beror det på det. Det var alltså inte allvar utan en lek, så jag har inte blivit helt sjuk i huvudet=)!


mg och hon som ser ut som en clown


pepsodent reklam


cam


systrar

bakis skakis...

nejdå så farligt är det inte men man är rätt ostadig och sjukt seg! Men det är det värt helt klart.Hade super kul igår och folk gav verkligen järnet. Andra mer andra mindre=)! Det va dans på bord, sång, snapsande, dansande, "denna flaska den ska vandra", rödvin på kläder och mkt mkt mer. Och man kunde ju tro att det va vi den yngre generationen som stod för allt men det va den äldre som stod för de mesta galenskaparna.
Det är allt eller inget som gäller och igår var det verkligen allt!
Ikväll är det nya tag som gäller då det är dags att fira cam!

puss på ögat



den glada studenten


det förlorade paret eller oj jag menar det förlovade paret
niclas och lisa, så fina så. förlovade sig på pingstafton på bobergs udde
så gulligt!
avis? jag? ok en aning!

niclas och lisa=)

Äckel väder..

..är väl bara förnamnet på det här vädret som varit de senaste dagarna. Inte konstigt att man blir helt deprimerad när det ska hålla på att regna och va under 10 grader, hallå det är juni! Stackars studenter som ska springa ut i det här vädret, lider med er!


Och tack vare att det är sånt här skit väder så har jag inget att ta på mig idag. Kände inte riktigt att det va rätt att ha ljusrosaklänning, vita pumps osv idag. Har vänt uppochner på hela garderoben för att hitta ngt att ha på mig idag, imorgon och på midsommar. Utan resultat! Men det ordnar sig säkert.

Jaja trots att det är sånt här skit väder så är det bara för alla studenter och för mig att bita ihop och göra det bästa av situationen.

Vet att det kommer bli en sjukt bra och kul dag för många. Hoppas speciellt att min kära kusin får en underbar dag. Ikväll ska vi fira henne utav bara sjuttsingen. Som mamma sa: Hanna är ju den sista studenten nu av oss, så nu får vi ge järnet!

Grattis till alla studenter i värnamo!


Uttråkad? jag? det kan du ge dig på

1. Hur gammal är du om fem år? 25 ( blir nämligen inte äldre)
2. Vem var den sista du träffade? Träffar mina jobbarkompisar emellanåt här på jobbet  
3. Hur lång är du? 160
4. Vilken var den senaste film du sett? Kollade lite på world trade center igår
5. Vem ringde du senast? camilla
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Glöm inte volume master till cam
7. Vad är dagens planer? Hämta casper och prova kläder till helgens firande
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? det beror på vem det är till, men sms är det bästa som finns!
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Inget av det men de är inte tillsammans iaf
10. När såg du senast din mamma? idag på lunchen
11. Vilken ögonfärg har du? gröna
12. När vaknade du idag? 05.55
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat?
14. Vilken är din favoritplats? Det beror på tidpunkt och årstid
15. Vilken plats föredrar du minst? ett rum fullt med småkryp å ormar ( inte för att ja varit i ett sånt men föredrar verkligen det minst)
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag hoppas att jag bor tillsammans med mannen i mitt liv och en liten familj. Vart vi bor spelar ingen roll bara vi är lyckliga!
17. Vad skrämde dig som barn? Mörker, monstren under sängen och i garderoben och småkryp
18. Vem fick dig att skratta senast? En på jobbet
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja, antagligen
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar hemma, stationär på jobbet
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Oftast i hotpants + top
22. Hur många kuddar har du i sängen? fyra
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Det har hänt
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor ute, strumpor inne och barfota på stranden
26. Är du social? Nej det är jag inte, är ganska "stängd" mot folk jag inte känner
27. Vilken är din favoritglass? Vet faktiskt inte
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala av mitt lån och shoppa järnet
29. Tycker du om kinamat? Helt ok
30. Tycker du om kaffe? ja
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe, juice, oboy eller blåbärssoppa
32. Sover du på någon särskild sida? Nej det är olika, däremot händer det att jag kan vakna på fel sida
33. Kan du spela poker? Kan jag säkert jag kan det mesta
34. Tycker du om att mysa? Det kan du räkna med, love it!
35. Är du en beroendemänniska? Vet inte riktigt vad som menas med det men det är jag säkert
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Känner inte han personligen men ross i vänner
37. Vill du ha barn? Ja det vill jag absolut
38. Kan du några andra språk än svenska? Eng, lite tyska , italienska å spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej
40. Föredrar du havet eller en pool? Poolen, där vet jag oftast vilka sjöodjur som döljer sig under vattenytan
41. Vad spenderar du helst pengar på? Skor och kläder
42. Äger du dyra smycken? Nej d gör ja inte
43. Har du någon gång testat narkotika? Never, hatar skiten!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett tuggummi
45. Vem är den roligaste människan du känner? Den jag skrattar mest med är camilla, vi har samma humor
46. Välj ett ärr på din kropp? 2 eller 3 prickar i pannan efter vattenkoppor
47. Vad har du för ringsignal? Just nu,  Lil wayne- apologize remix
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Nej d ha ja inte
49. Flirtar du mycket? Nej inte medvetet iaf
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Hemma hos mig på en fest
51. Kan du byta olja på bilen? Nej men ja ska banne mig lära mig
52. Har du fått fortkörningsböter? nope
53. Vilken var den senaste bok du läste? Som en syster
54. Läser du dagstidningen? Ja det gör jag
55. Prenumererar du på någon veckotidning? inte just nu
56. Dansar du i bilen? Det händer att jag gör, speciellt om jag och cam är ute på roadtrip

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Mix megapol lyssnar ja på nu
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett telefonnummer
59. När var du i kyrkan senast? Va riktigt längesen, på m:s begravning för ca 2,5 år sen
60. Vilka personer utmanar du? de som lyckats hålla sig vakna medans de läst detta


Tappat suget...

för det mesta just nu. Allt känns tråkigt och det finns inget att se fram emot eller göra. Och hallå va hände med sommaren? Vart är solen och värmen? Det lilla man har lust till att göra kräver ju att det är sol och värme! Blir så uttråkad.. är så uttråkad! Något måste hända snart, överraska mig(positivt då)!


idag ska jag hämta hem den lille sen tänker jag nog bara spendera kvällen hemma tror jag!

God morgon förresten!


 

Optimisten ser en möjlighet i varje problem

Pessimisten ser ett problem i varje möjlighet


första kyssen

Min kära syster berättade i veckan när hon fick sin första kyss (eller hånglade för första gng rättare sagt.) Det var under en rast på skolgården när hon va 10 år. Det var hon, två tjejkompisar och deras pojkvänner som utbytte saliv för första gången. De var tydligen en himla kul grej för de glömde totalt bort tiden och kom därmed för sent till deras lektion. Stolta som de förmodligen måste ha varit berättade de för deras fröken anledningen till att de var försenade och det slutade med att fröken skickade hem lappar till föräldrarna där det stod att de gjort något olämpligt i skolan!



Själv fick jag min första kyss på skolgården när jag var 12.

När fick du din?


första kyssen?
det gäller att börja i tid

En aning sjuk och en gnutta bakis..

..så känner jag mig idag! Anledningen är ännu en natt med dålig sömn. Men vadå sömn är överskattad, får nog sova tillräckligt i framtiden ändå;)!

Sov hos Alexander i natt och jag var nog helt övertrött därför jag inte kunde sova. Va skönt att få träffa han igen, hade saknat det lilla livet! Nu är det bara Casper som ska komma hem också så har jag träffat båda mina favoritkillar igen=)!


Idag blir det jobb, tvagning av lägenheten, påfyllning av kylen och skafferiet och sedan fotboll!


Bilder från Nerja


från planet


vy från balkongen

jobbade riktigt hårt på brännan


mala i shoppingtagen


hade riktigt svårt att ta mig ner i poolen första gng på dagen..kallt


vy från poolen


sa ja att det va kallt?


va aldrig inne där men måste va en sjudundrans bra bar!


ute på europa balkongen, kan säga att ja höll i mig hårt!


strand sett från europabalkongen


mala och jag


cam och jag med okänd gubbe


utsikt



I'm back...

från en veckas semester i nerja lite brunare, lite gladare och lite tröttare. Saknat mig? trodde väl det! Haft en jätte bra vecka med blandad kompott. Nerja är en super mysig stad som jag skulle kunna tänka mig att åka tillbaka till. Dock var inte shoppingutbudet det bästa men det finns alltid ngt nästan överallt som man kan lägga pengarna på.

Vädret ha varit helt ok fast kunde ha varit bättre, hade storm fred och lörd och det gick knappt att vara ute och det kunde jag gärna varit utan. Annars har veckan varit super! Trots att det är skönt att komma bort så är det himla skönt att komma hem.! Är helt säker på att min säng är den skönaste som finns, finns nog ingen som har så skön säng som jag. Och är det bara jag som tycker att man aldrig känner sig lika fräsch efter en dusch borta som man gör hemma?


Jaja det är rätt skönt att vara hemma, idag iaf får se hur jag känner imån. Ha saknat en del andra mer andra mindre!

Nu ska jag ta tag i alla mailen.


back on track!

något stressad..

kan man säga att jag är. har haft sjukt mkt att göra och efter jobbet blir det likadant! har en hel del som ska göras innan kvällen.
Så tänkte bara säga adjö här och nu för kommer inte hinna blogga mer nu innan jag lämnar sverige. Hoppas ni får en underbar vecka för det ska jag ha!

era favoriter lämnar sverige inom kort för en veckas semester i spanien=)!

sverige får helt enkelt klara sig utan systrarna w en vecka!
hur nu det ska gå?!

som jerry springer säger: ta hand om er och varandra,
puss på ögat

1 juni

Sommaren är officiellt här! Ny månad nya möjligheter som man brukar säga! Idag börjar mitt köpstopp när det gäller kläder och skor. Har inte riktigt funderat på hur länge det ska gälla men det märker vi. Kan ju alltid börja lite klent som tex en månad. Får se hur detta ska gå.


Imorgon åker jag och syster=). Vilket ska bli himla skönt att komma iväg lite och bara vila upp sig.

Tror att dagen kommer gå väldigt fort idag för har en del jag ska fixa med på jobbet. Sen blir det hem och packa det sista och sedan blir det stugan för lite grillning och förmodligen lite bad också!



alexander och jag


sång för födelsedagsbarnet


johanna och jag


jag och eve


Design