Den djävulska ängeln

Thats me! Är inne i en period där mitt humör växlar fortare än mörkret kommer en dyster höst dag. Ena sekunden är allt på topp medan i nästa sek behövs det inte mkt för att jag ska få ett psykbryt.

Lite synd om dem som vistas i min närvaro under denna psykperiod som inte förtjänar att få ta del av mina vansinnesutbrott men kan lova att den går över.  Förhoppningsvis efter den här veckan kan jag kanske gå tillbaka till den lite mer balanserade linda. Vi får fortsätta hålla tummarna.


 

 





verkar ha fastnat i den här rollen =/


En bild säger mer än tusen ord

Ingen bil på en v, en osåld lgh, orättvist behandlad, regn här och där, ovisshet, väntan, eko i plånboken m.m.j.m.


bilden talar för sig själv


Måndag morgon

Fick inga direkt bra nyheter i fredags, bilen är inlämnad och lär inte få tillbaka den förrän om en vecka sa dem och det är måndag men trots detta så är jag ändå pigg och på rätt så bra humör. Men känner att det kan vända tvärt så var på eran vakt;)!

 

Denna vecka är det bara 4 dagars vecka och det är sjukt skönt. För sedan bär det av mot gbg där det ska shoppas, kolla på idol, gå på Liseberg och sa jag att vi skulle shoppa!?

Har en del grejer som stressar mig fortfarande men det jag kan påverka försöker jag göra ngt åt resten lämnar jag över till högre makter.

Nu ska jag börja bocka av det jag själv kan påverka!



köpt!

hade inte riktigt stillat min shoppinghunger på stan så besökte mary kays hemsida oxå och det slank ner ett satin lips set i shoppingbagen. Är fortfarande inte riktigt mättad men det hjälpte lite=). Får försöka hålla borta mitt shoppingsug tills fredag då det är dags för nya tag i gbg.




Första advent

Sitter äntligen hemma i min egen soffa efter en ganska så fullspäckad helg.
Igår var det föräldrarnas dag kan man säga, först ett besök i gvd hos alex föräldrar och sedan på kvällen ett besök hos pappa och co för ett litet mini julbord.
Väl hemma så stupade vi båda i säng. Tror knappt alex hann lägga sitt huvud på kudden innan han somnade om det berodde på trötthet eller veddes slivovica har jag ingen aning om.

Idag har jag varit på stan med mamma för lite shopping. Blev en julklapp till syster och en till thomas,
nya lackleggings och öronhängen till mig som visserligen inte är julklappar men ändå nödvändigt.

Hade tänkt julpynta lite idag men ha ingen som helst motivation till det. Hade hoppats på att få lite motivation av marlene, som jag får varje år, men det verkar vara samma sak hos henne. Får hoppas att hon får tillbaka sin julfeeling så allt kan återgå till det normala. Den 12e vill vi se julgran,en massa belysning, minst 9 stjärnor i fönstrena och en massa paket under granen. Då är det som det ska.

Glad första advent!



Idol

Fredagkväll innebär ju idol för oss här hemma. Och ikväll tycker jag det är dags för mariette att åka hem. För nästa fredag när vi sitter i publiken vill jag se erik, tove och calle.
Trevlig fredagskväll på er!



bild lånad från idol sidan på tv4


att vänta

Den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge.
Vad sjutton betyder det egentligen? kan ngn vara snäll och förklara det för mig.

jag hatar att vänta. vare det sig är på en person, en dag, en vara eller ett samtal.
Det är sjukt jobbigt att bara sitta och vänta. det värsta jag vet...
kanske beror på att när man väntar på ngt så måste man ha tålamod och jag vet inte vad det betyder
för det ordet finns inte med i min ordlista......

man kan visst vänta för länge på ngt gott....

advent pynta

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kööör

Den texten stämmer inte idag, inga fåglar som sjunger glatt men däremot är det en ganska god morgon. Det är ju fredag=)! Och just nu finns det inga ord som förklarar hur skönt jag tycker det är.

 

Ska strax börja pynta lite på jobbet inför advent. Kan inte först att det har gått 1 helt år sen sist. Tiden går så fort, men jag antar att man ska se det positivt för det sägs ju att när tiden går fort så har man roligt. Antar att man trivs rätt bra i tillvaron då=)!





risken är rätt stor att detta händer


zzzzz
är sjukt trött


tumme upp/tumme ner

 

Kärnor

Sitter och njuter av en super god clementin och vad händer?! Jag biter i något hårt och håller på att sätta i halsen. Märker sedan att hela jäkla clementinen är full av kärnor vilket borde vara totalt förbjudet, kärnor i frukt e super snusk!

 

 

Nej till sprutan

Jag vet att det är upp till var och en att bestämma om de vill ta sprutan eller ej men jag anser ändå att det är lite egoistiskt att inte ta den. Tycker inte det finns ngn anledning att inte göra det förutom om man inte får eller kan ta den pga allergi. Sluta vara så fega/egoistiska och ta den istället. Och ni som har bestämt er att inte ta den för att din kompis eller liknande sagt att de inte ska göra det säger jag bara: väx upp, ta till er info och skaffa er en egen åsikt!

 

Försäkringskassan

Tydligen så behöver man inte vara så kompetent för att jobba där. 4 olika personer har gett fel info till min syster i ca 6 mån medan den 5 nu då ber om ursäkt för de andra 4 har fel.

Cam: vad är det för folk som sitter där egentligen, kan de ingenting eller? Kan vem som helst få jobb här, jag också? För jag kan också sitta och gissa.

5 personen: jag ber om ursäkt, men de ska få en tillsägelse.

 Bra där, genom en tillsägelse så kan allt nog ordna sig.  Tänk om det skulle fungera så överallt. Ngn gör fel och ngn annan ber om ursäkt för dens vägar och så är allt bra. Vilka inkompetenta luffare.

 

Tvlicens

Vill ha en riktigt bra anledning till varför man måste betala Tv licens? Man betalar 516 kr i kvartalet för något man aldrig tittar på. Tycker det är helt sjukt och man borde få välja om man vill ha de kanalerna.

Som sagt en vettig anledning är jag ute efter!

 


 

Julkänslan

Har infunnit sig hos mig nu och det är härligt. Jag går runt och sjunger på julsånger för fulla muggar. Visserligen har jag gjort det sen sept men nu är det på riktigt. Adventsljusstakarna börjar komma upp och julklapparna köps. Ljus i varje hus är mys på hög nivå.

 

Fujidirekt.se

Vilken kanon sida! Framkallade 205 kort i lördags och fick hem korten redan i tisdags. Snabb leverans för en billig peng, det kan inte bli bättre!

 


god morgon

Trots alldeles för få timmars sömn inatt och jobbiga drömmar så är jag rätt så pigg idag. Tyvärr ser det inte så ut, för ser ut som en vandrande vålnad men låt inte det lura er för pigg det är jag=)!
Vaknade på helt rätt sida oxå och jag hoppas att det håller i sig.

Idag(förhoppningsvis) kommer antingen det tunga beskedet eller det positiva beskedet som gör att jag kan förvandlas till mig själv igen=)! Hoppas ni inte släppt tummarna ännu. För ni behöver hålla dem en liten stund till, tack=)!

Nu ska jag fortsätta mumsa på min pepparkaka, frukost ni vet;)!



rånad

allt var frid och fröjd tills för en liten liten stund sen, tills jag blev rånad på allt jag äger och har!
och vilket jävla rån sen. Blev rånad av några jädrans papperslappar som dimper ner i brevlådan varje månad. Pinsamt!
Hur kan några ynka papperslappar med svarta krumilurer barskrapa en så totalt?! det undrar jag.
Jag hatar räkningar.

Finns bara en sak som kan göra mig på lite bättre humör just nu och alla vet väl vad det är! Shop until I drop Bäst att jag lämnar ifrån mig datan innan jag gör ngt som jag ångrar. Shoppar upp pengar jag inte har, vem vet håller du inte i dina pengar kanske jag shoppar upp dem oxå!

Hi, my name is Linda and I am a shopaholic

But I like my disease so please don´t cure me

 



vardagslyx

Är hembjuden till syster ikväll på lite mat. Slippa stå och slava själv framför spisen, vilken vardagslyx. Hoppas jag får en alldeles egen kock i julklapp så blir det lyxigt värre varje dag;)!



jag och syster i somras


Duracell batteri

känner att jag har ett duracell batteri i mig idag oxå(hade det igår). Jag vill få så mkt som möjligt gjort och jag tror det kan bli en del. Får hoppas bara att jag inte får några negativa besked för då kommer batteriet få total kortslutning och det blir grymt svårt att ladda om igen. Håller tummarna!
 
Godmorgon förresten, hoppas ni sovit gott!


 
linda?                                   duracell?


1 månad kvar...

...till julafton. Kan ni fatta? vart har tiden tagit vägen?
Men i och med det tänker jag skriva en liten önskelista. Med betoning på liten. Vill ni ha den kompletta versionen kan ni kontakta mig antingen på mailen eller på mobilen.
Här kommer light versionen utan ngn som helst ordning, ENJOY!

♦ badsrumserie
♦ badkar
♦ parfym
♦ en tovfri päls till casper
♦ "liggstol"
♦ tapeter
♦ 1 veckas sol semester i mars
♦ en automatisk ryggkillare
♦ nintendo wiiiiiiiiiiiiiiii
♦ en kock
♦ kläder
♦ en feet klumpsumma pengar


 





håll tummarna!

Gårdagen var väl inte en av mina bästa dagar kan jag väl villigt erkänna. Var på dåligt humör och sönderstressad, att Casper klipptes alldeles för kort gjorde inte saken bättre och som pricken över i:et så kände jag mig tjock också. Kändes som en hel del saker går åt pipsvängen, saker som jag inte kan råda över. Gillar inte saker som jag inte kan råda över för det gör ju att man känner sig maktlös. Tumme ner för det!

 

Idag så skulle jag vilja att alla håller tummarna för mig och ni kan fortsätta att hålla dem det närmsta dygnet. Behöver alla tummar jag kan få och gärna tårna också.

usch jag tror jag behöver en rejäl shoppingrunda!



casper 3 år

God morgon, pigga och vakna? Trodde inte det, samma här, helt förstörd känner jag mig.

Nu behövs det verkligen lite jullov.

 

Idag fyller Casper liten år. Han blir en stor pojke nu, 3 år. Och det ska vi fira genom att klippa honom. Han kommer att bli så glad, eller inte. Varje gång vi kommer dit hoppar han upp i mitt knä, skakar och vägrar att gå ner. Men när vi är klara där så ska han få ett stort anabola ben att tugga på som plåster på såren.



söndag

godmorgon på er!
febern är borta därav en god morgon.
då var det söndag och jag ha precis varit ute och gått med casper och ätit frukost. Ska snart sätta igång med dagens sysslor. Duscha casper, fortsätta städningen och lite senare i em ska jag stå i kiosken i ishallen.Fullt upp idag oxå!

gårdagen hemma hos cam tillbringades mest genom att jag och lina satt och tog cam på magen och på hennes bröst. japp ni läste rätt. de har ju växt ngt otroligt så vi va tvungna att känna lite och så väntade vi på sparkar innifrån och en fick jag iaf känna!
Vi satt ju inte bara och tog på cam utan det blev mkt fettintag,prat och film. Myskväll med andra ord.



lördag kväll

är precis hemkommen från city gross där jag varit och handlat inför myskvällen med mina favoritflickor. det blir tacos, film och annat gott.
ska snart ta och bege mig så hoppas ni får en super mysig lördagskväll, det tänker jag ha.

puss på ögat


fina flickor

camillas mage är rätt gravid där=)


inte så kaxig

kan ju villigt erkänna att jag inte är mitt vanliga kaxiga jag idag. idag har skalet(läs kroppen) sitt egna liv medan det som finns innanför inte har ngt alls.

trots verk i kropp och själ så har jag fått lite fixat här hemma.
målat, lagat mat,framkallat 205 st kort, dragit ut alla kläder ur garderoben och rensat lite. Nu väntar jag mest på att mamma och thomas ska komma med nytt badrumsskåp,underhylla och ett hörnskåp.
hade tänkt duscha casper idag ocå men det får nog vänta tills imorgon då febern förhoppningsvis har försvunnit.

nu ska jag ta nya krafttag=)!


biverkningar

har sjukt ont i armen, men d e sån där skön smärta eller vad man ska säga. en sådan smärta som orsakas av en muskeldödare. man vet lixom inte om man ska skratta eller gråta. jag väljer att skratta.
trots att jag skrattade en hel del va jag sjukt överkänslig igår oxå, lipade till det mesta, OTH, vilket iofs inte e ovanligt eftersom det gör jag alltid men nu var det inga små tårar utan extrema, för att inte tala om till idol..herregud säger jag bara. en riktig liten lipsill va jag=)

Allt gick kanon tills inatt, vaknade varje gng jag rörde på mig. För att sedan i morse upptäcka att jag hade feber.
men det är inget som lite ipren kan motverka.

Idag ha jag fullt upp, måla, städa, plocka,duscha casper osv osv


god morgon på er sunhines=)





den "klenare" könet

Då va sprutan tagen. Kändes inte ett dugg och fabror doktorn sa att vi fick en smalare nål och saktare insprutning (haha) för att se om det motverkar biverkningarna i armen.
Ganska kul för att det märks att folk varit nervösa här inför sprutan och gissa vilket av könen som ha varit mest stirriga, just det manfolket! Är vi förvånade? knappast;)!
 
Har hunnit med en hel del nu så snart kan jag få njuta av att det är fredag=) En fredag med solen som skiner för fullt. Kan det bli bättre?!=)

vaccinsprutan

I eftermiddag kommer farbror doktorn till jobbet för att dela ut sitt lilla vaccin. Hade inte tänkt att ta sprutan när det först kom på tal men efter en lång predikan av min kära mor att det av egoistiskt att inte ta den osv så bestämde jag mig för att ta den. Förstod inte va hon menade först, vadå egoistiskt?!
Mamma: ja du kan ju smitta andra om du inte gör det.
Jag: mende får väl skylla sig själva om de inte tar sprutan, inte mitt ansvar om de inte tar den
Mamma: men de är ju faktiskt inte alla som får ta den pga allergi osv
och där vann hon över mig, kvinnan hade ju rätt.
 
Tills fabror doktorn kommer så kommer det fortsätta att vara ganska stressigt på jobbet. Så riktigt än får jag inte njuta av att det är fredag=)! Men fy vad gött det ska bli när jag väl kan=)!
Världens bästa dag: fredag!


 

har/ska du ta sprutan? 
 

idag borde jag spärras in

 Känner att jag behöver ta helg nu. Det är lika stressigt idag som resten av veckan och imorgon kommer inte att bli annorlunda.

Ska iväg på kurs idag också och det ser jag inte fram emot. Har en dålig dag känner jag. Huvudvärk, tandvärk, trött, sliten, känslig, allmänt tjurig och nere. Så idag är inte rätt dag att gå emot mig kan jag be att få tala om! Om du gör det så är det på egen risk, jag kan inte garantera din säkerhet!

 

Idag är en dag jag skulle stannat kvar under täcket.



Minnesdag

Idag är det 3 år sen Mike lämnade oss andra här på jorden för ett liv i himlen.

3 år av minnen,längtan och saknad. Finns inte ord för hur saknad du är. Jag är så glad att vi har våra minnen, vad skulle vi göra utan alla minnen!?

 

Tankarna kommer och går

Minnena från honom de alltid består

 

Puss och kram min älskade vän

En vacker dag så ses vi igen



tankarna kommer och går minnena de består ♥


stress stress stress

Helt sjukt stressad idag. Hinner inte med så mkt som jag vill idag.

Alltid när man har fullt upp på jobbet så går dagen super fort vilket betyder att jobbdagen snart är slut.

 

Efter jobbet ska jag först och främst hälsa på mike sedan ikväll blir det hem till syster för lite soffmys, pizza och film.

Nähä nu får jag upp och hoppa igen. Är rädd att om jag sitter ner för länge så är risken stor att ja inte kommer upp sen.


Onsdag

Verkar som det kommer bli en riktigt stressig onsdag. Åtminstone på jobbet. Men det är ganska kul när det är en aning stressigt, får mer gjort då. Idag ska det komma runt 100 personer från högskolan i jkpg och nu har den första gruppen på 25 left the building, så lär bli en hel del spring här.

 

Det är ingen vanlig onsdag idag heller. Utan det är eves födelsedag. Hurra hurra hurra

Grattis på födelsedagen gumman, hoppas du får en super bra dag.





Dagens ilansproblem

Som jag sagt så många gng innan: satan i gatan vad skön min säng är. Vf kan man inte få njuta medan man sover? Ja menar sover gör man ju i ca 1/3 av dygnet då borde man väl ändå kunna få njuta av det?!

 

Idag ska vi ut och äta allihopa igen. Ska bli kul att träffa alla igen, det händer ju tyvärr inte så ofta. Den svåra frågan för mig är nu vad jag ska äta ikväll. Har två rätter jag är sugen på och jag vet att det inte kommer spela ngn roll för om jag beställer in det ena kommer jag ångra mig så fort jag får in det och vilja ha det andra istället. Jag vet det luktar ilandsproblem lång väg.




fullspäckad vecka

Har en ganska full vecka framför mig. Vilket är ganska skönt. Veckan brukar gå rätt fort då.
Måndag: banken och fixa papper
Tisdag: ut och äta med tjejerna
Onsdag: leka med syster
Torsdag: iväg med jobbet hela dagen/kvällen
Fredag: soffdate
Lördag: lördagsmys med syster
Söndag: stå i kiosken
 
på tal om stå i kiosken och hockey. fy vad kul det hade varit om vmo och gvd kunde mötas i en träningsmatch under mellandagarna eller något.Var ju några år sen de möttes och de brukade vara riktiga nagelbitarmatcher. Tror det hade dragit en hel del folk och vilket kul tidsfördriv sen.

handikappad

 

Ännu en helg som har gått i 210. Men ganska skönt med en ny vecka, har ganska fullt denna vecka så tror den kommer gå fort.

 

I lördags blev det lite fest med johanna och mia sedan harrys. Men det va ganska lugnt för min del hade planerat att gå hem tidigare men tiden bara flög iväg.

Igår blev det inte så mkt gjort mest mys i soffan och en långpromenad.

 

Det hände dock en olycka precis när jag kom in på harrys. Skulle stänga väskan och fastnade med tumnageln och den drog med halva nageln. Började blöda och tummen är helt avdomnad. Den gick inte av helt så den hänger fortf halvt kvar och varje gng jag slår i nageln så drar jag en barnförbjuden ramsa tyst för mig själv. Så man kan säga att jag är lite handikappad.

Och ja det är lika allvarligt som det låter!

 

Dagen idag började med en lussekatt, det kommer bli en bra dag!


valet och kvalet

Efter att ha varit ute och gått i 1,5 timme innan så är jag både trött och frusen.(va tvungen att testa caspers nya overall) Så kvällens planer är lite svår bestämda. Antingen blir det att jag åker hem till johanna och umgås med lite dricka och trevliga människor eller så blir det pizza, film och soffan. Tro det eller ej men det är ett ganska tufft beslut. Just nu lockar båda alternativen.

Ibland så skulle jag behöva ngn som sa till mig va jag skulle göra. På med palterna linda och pallra dig iväg till johanna! eller Du går inte en meter idag linda du har utegångsförbud! Det hade gjort många beslut lite enklare.
Men nu är det ju så att det bara är jag som kan fatta mina egna beslut,vilket jag kanske ska vara tacksam för, så får väl helt enkelt ta och bestämma mig. För vad får vi väl se.....



lördag

Älskar lördagar. Man kan ligga och dra sig lite längre i sängen på morgonen, gå upp och äta frukost i lugn och ro och sedan har man en hel dag framför sig som man kan spendera precis hur man vill. Underbart!
Just nu vet jag inte riktigt hur jag ska spendera min dag mer än att det försmodligen blir en snabb runda på stan ska bla plocka upp en ny overall till casper. Sedan är det rätt tomt på schemat.

Angående idol igår så tycker jag att det var helt rätt personer som hängde löst och tyvärr va det oxå rätt att eddie åkte. Calle å Mariettes duett va helt sjukt bra men Erik är fortf favoriten.


idag är mitt hjärta fullt av saknad


jag saknar

allt som har med sommaren att göra


skogsfållen



halmstad


parkhänget



solen



kubb



Tylösand



sommarfesterna



balkonghänget



utefesterna



uteseveringarna



och framför allt det galna


dagens!

Dagens mående: kanon bra vilket förmodligen beror på att det är fredag

Dagens väder: ganska behagligt kallt

Dagens borde: måla klart i lgh

Dagens måste: en massa fredagsfettintag=)
Dagens frisyr: utsläppt med luggen uppsatt i spännen 
Dagens klädsel: svart klänning, gråa strumpbyxor och svarta stövlar

Dagens planer: idol, fettintag och somna i soffan=)
Dagens vill ha: en köpare till min lgh

Dagens längtan: efter en köpare

Dagens fundering: går helt i renoveringstankar

Dagens beroende: camilla, totalt beroende känner ja

Dagens tråkigaste: ganska tomt på kontot

Dagens tidning: VN

Dagens roligaste: att det är fredag=)

Dagens jobbigaste: finns inget jobbigt idag

Dagens händelse: hittills har det varit relativt lugnt med nya händelser

Dagens irritationsmoment: inget överhuvudtaget allt är bra idag=)

Dagens ros: till mig själv ofc, jag förtjänar det!

Dagens tistel: till den/dem som försöker utge sig för att vara mig




mitt beroende idag
snart blir det lunch med henne på lilla k


fredag <3

Så härligt med fredag igen. Veckan har verkligen gått fort, minst i 210. Men det tackar och bockar vi för eftersom då kom ju fredagen fortare.

 

Hoppas att jobbdagen går fort och smärtfritt så man kan få gå hem och njuta av helgen=)

Tycker vi trycker gasen i botten med en gng.

 

 

När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd


Dags att skaffa sig ett liv kanske?

Det är en sak jag undrar över. Vad är det folk får ut av att utge sig för att vara ngn annan bakom en skärm? i det här fallet att utge sig för att vara mig? Anledningen är? tillfredställelse?  trött på sitt eget liv? vilja komma bort från sin egna tråkiga/gråa vardag?


Förstår inte riktigt hur vissa roar sig, speciellt när man roar sig på andras bekostnad bakom en skärm till råga på allt. Verkligen moget. Skulle gärna vilja veta vad det roliga är och vad man får ut av det hela. Dela gärna med er av det så kanske vi kan skratta ihop.


Tips: om man ska utge sig för att vara ngn annan så lär känna personen ni vill "vara" så att ni inte gör de klassiska misstagen som orginalet dvs jag i det här fallet aldrig skulle göra.



Men om jag nu ska ta och förstöra nöjet lite för er så kan jag ju meddela att jag pratat med en av personerna som detta rör och varken han eller hans flickvän tror att det är jag. Ledsen att göra er besvikna. Kanske är dags att skaffa sig ett nytt intresse?!


Slutsatsen vi kan dra av det här är helt enkelt att folk i värnamo har alldeles för mkt fritid och alldeles för lååg humor!




ett förslag!

Vissa säger torsdag jag säger tvättdag

Har ett berg hemma som jag ska jobba mig igenom idag hade jag tänkt. Vi får väl se hur mkt av det jag hinner (läs orkar) ta mig igenom.
Dagen har varit ganska seg tycker jag, en ganska grå och trist höst torsdag. Därför ska det bli extra skönt med fredag imorgon.


världens sötaste wannabe fladdermus


tvättstuge bråk

Läste på aftonbladet om att tvättstuge bråken förvärras
förstår det totalt. tycker alltid det är ngt när man ska tvätta.
får se hur det går idag när det är dags igen

en av lapparna från aftonbladet


 alltid ska det vara ngt problem med tvätteriet=)


Senaste nytt

  • Lina har blivit brunett och resultatet är super snyggt!
  • Cam tycker inte att det är så upphetsande att vara gravid och att det är lång leveranstid på bebisar.
  • Sandra har total förstört min fina bild av Thailand.
  • Ngn utgör sig för att vara mig och den här gng är det inte Lina utan en som inte kan stava.

Min stressrelaterade lista

Har skrivit en lista nu över saker som jag måste ta tag i som gör mig enormt stressad. Där står det bla att jag måste ringa tandläkaren för att boka en tid. Och jag avskyr att gå till tandläkaren. Tycker de är elaka människor som för det första plågar en och sedan rånar en på kuppen också! Helt sanslöst att yrkesmänniskor får bete sig så för hade det varit på gatan hade de förmodligen fått fängelse. så det så.


nya gejjer



detta fick jag av världens finaste pojkvän igår.
sötnöt
me lika a lot

en fråga bara, någon som har de leggingsen som oxå tycker att de luktar skit?


Nobodys wife


till den här låten hoppade fyra st 12 åriga tjejer runt 1996, dansade å sjöng/skrek
jag, lina s, anna h och malin h
vi va världens häftigaste tyckte vi själva iaf=)

det var några år sen men gillar låten  fortf


Måndag

…igen. En helg går sjukt fort.

Helgen har varit hur lugn och skön som helst såna helger vill vi ha fler av.

 

Vet inte riktigt vad som händer denna vecka har inga större planer. Men det är ganska skönt det också. Får väl helt enkelt njuta och ta det som det kommer.

 

Sen kan man väl hoppas att den här veckan innebär lite förändringar med en hel del tur! Hoppas kan man ju iaf.


lördags trött

Lördagen började på ikea för att kolla lite nya grejer osv. hittade en hel del som va ganska intressant, vi får se vad det blir.

Är ganska trött nu så lär inte hända mkt mer idag.  Vill helst sova just nu men så stor PRO varning ska det inte bli på mig. Kvällen lär innefatta pizza, film och annat fett.

Måste bara få ut ett stort OMG när det gäller Erik i idol. Satan i gatan vad bra han är. Lika bra att idol avslutas redan nu för är inte han en idol stjärna så vet jag inte vem som är det!
Att ngn av Mariette och Rabih skulle åka va bra för de va precis de två jag hoppades att de skulle stå mellan.

Nu ska jag se till att piggna till lite.

en kul kväll


vill ha en kul kväll snart...


En efterlängtad fredag

Har längtat efter den här dagen hela oktober. Det ska nämligen bli min första lugna helg på lite över 1 månad och det ska bli såå skönt. Har varit fest varenda helg så kan behöva en liten vilohelg.

 

Gårdagen blev en ganska bra dag. Har nu gått ett steg till i rätt riktning inom. Denna gng handlar steget inom jobbet. Hade löneförhandling och lite prat om framtiden igår och det gick bättre än förväntat. En liten sten som lyftes bort och det känns kanon!


Orphan

om ni inte tror att det finns läskiga barn så tror ni fel, för då har ni inte träffat esther.
Samara har inte längre första platsen utan esther tar tagit över
obehagligaste ungen just nu


snöblask

 Jag tycker att snö är helt underbart mysigt på vissa villkor!

1: den ska komma i puderformat och det ska då vara minusgrader. Oftast är det ju inte så här utan den kommer och blir blask sedan fryser det på och sedan kommer det lite snöblask till å därefter fryser det på. Så håller det på och gör därför en utomhusvistelse väldigt benbrytarvänlig.

2: det räcker att den kommer runt jul och nyår sen ska den försvinna för gott.

 

Nu är det varken eller, det bara värker ner och är blött och smutsigt! Och kan berätta att det är inte kul när man har en vit hund som älskar att leka snöplog!



nöden har ingen lag

Sägs det iaf men det stämmer ju inte. Läs den här artikeln så får ni se.
tycker det är helt sjukt och sveriges rättsystem skrämmer mig ännu en gng.
 
Vad hade hänt om han inte hade kommit?Hur ska man reagera när ngn blir överfallen? Om det ska få såna här påfölder kommer ju folk att tveka innan de ingriper hädanefter.

1 års fängelse för att han hjälpte en kvinna i nöd medan idioten som överföll kvinnan fick villkorligt. Hade detta varit 1 april hade jag tagit det som ett skämt!
 
Ska man tveka innan man hjälper någon som blir överfallen eller vad är det frågan om?
Antagligen så skulle den här mannen knackat den här idioten som överföll kvinnan på axeln och säga,ursäkta herrn man får inte ta stryptag!
Nää det är ju klart som korvspad att idioten skulle ha både en och två smällar.
 
Jäkla konstigt att inte kvinnan åker på skadestånd oxå eftersom idioten kanske fick ont i fingrarna genom att strypa henne eller fick tinnitus när hon låg på tutan!
 
Sverige har ytterligare en gng bevisat att rättsystemet är ett skämt!

Inte bra

Någon där uppe kan inte tycka om mig. Vilken jäkla piss dag det var igår. Seg, kall och huvudvärks dag var det. Och när jag kommer till jobbet kl 13.00 igår jo vad händer: en kollega backar in i min bil. Ena bakdörren är nu helt repig och inbucklad. Kan säga att det var det sista jag behöver just nu.

Men som med så mkt annat så är det bara att bita ihop och köra på som vanligt.

 

Vill faktiskt bli riktigt sjuk nu, är trött på att gå runt och må sådär konstant. Vet ju att så fort min stress lägger sig och allt blir lugna gatan så kommer det ju at flyga på mig som ett litet barn flyger på det största paketet på julafton. Men frågan är ju när stressen lägger sig, det kan ju ta tid.

Jaja bara att bita ihop där också.

Nähä nu är det färdig gnällt för idag, ska se till att starta dagen ordentligt nu.


Bilder från halmstad


vi väntar på en buss som inte finns


i baren


 halloween sminkad

hade fullt upp hela tiden så hann knappt ta upp kameran i lörd
df blev d inte mkt bilder


Måndag morgon

Natten gick sjukt fort och jag sov för en gng skull hela natten men ändå va ja sjukt trött när jag tvingades stiga upp. Antar att halmstad gör sig påmint.

Halmstad va super kul med förfest hos Linus först och sedan Mårtensson. En riktigt lyckad vistelse om du frågar mig. Har även fort ett smakprov varför man inte ska åka svart taxi det visade sig att d faktiskt finns skumma människor som kör det, tro det eller ej.

 

Trots att det va jätte kul så är jag glad att helgen är över. Det är nu återigen dags för mig att ta på mig rollen som ordförande i PRO för några veckor framöver.

 

Tjingeling!


Design