snart helg=)

Nu är det inte långt kvar till helg om ca 1,5 timme är jag på väg hemåt...dubbel woho! Ska bli riktigt skönt att få vila ut lite, tror att jag behöver det. Men det verkar vara en rätt händelselös helg som närmar sig. Lite tråkigt faktiskt! Men ngt kul får man ju hitta på, det brukar ju faktiskt vara såna här helger man inte planerat ngt på som blir de allra roligaste eftersom man inte förväntar sig ngt! den som lever får se helt enkelt=)!


 

 

 


fredag

Känner mig lite bättre idag faktiskt. Jag gick ju hem lite tidigare från jobbet igår för jag kände att jag inte orkade. Hade sån hemsk huvudvärk och ont i hela kroppen. Är fortfarande hemskt trött men ska ta och vila rejält i helgen så blir det nog bättre=)!


Tog med mig min dator till jobbet nu för att se om han som är dataansvarig här kan fixa den. Har ju fått virus el ngt dumt i datan. Skulle vara skönt och ha det ordnat till helgen, lite störande när det poppar upp massa gejjer hela tiden.



Varför ska man vara frisk i en sjuk värld?


Finally friday


Dagens lista

Dagens Humör: varken botten eller toppen

Dagens mående: inte speciellt bra, börjar nog bli sjuk

Dagens väder: grått mulet blir säkert regn snart
Dagens borde: vila vila vila

Dagens måste: städning på hög nivå
Dagens frisyr: nedsläppt med svarta spännen
Dagens klädsel: svart kjol, leggings, pumps, gult linne och svart top
Dagens planer: efter jobbet handla lite, städa, laga mat
Dagens vill ha: ledigt
Dagens längtan: helgen
Dagens fundering: vad ska jag göra för att må bättre
Dagens beroende: vatten och ipren
Dagens tråkigaste: mitt mående
Dagens tidning: orkar inte läsa
Dagens låt: kommer inte på vad den heter men en med leona lewis

Dagens roligaste: ha svårt att tro att denna dagen blir rolig

Dagens jobbigaste: just nu jobbet

Dagens ros: till mig själv för att det var så längesen jag fick blommor

Dagens tistel: virus


Full rulle

Kallt, ruggigt och allmänt blää, det måste va höst/vinter ute nu! Tycker det är super kallt måste ta och inskaffa mig nya vantar osv så man är förberedd när den värsta kylan slår till.

Vet inte om det kan bero på mig själv också. Är inte sådär jätte pigg idag känner jag. Ont i hela kroppen(förmodligen träningsvärk) ont i halsen och huvudet och fryser utav bara tusan. Ska ta en runda förbi apoteket sen för att köpa lite gejjer. Vägrar bli sjuk nu har ingen som helst lust med det!


Idag har jag rätt mkt att göra efter jobbet. Skulle helst bara velat ligga i soffan å kolla på film men det blir det inte. Det får vänta till helgen.

  

Göra lista:

Gå till apoteket

Gå till systemet

Ut med Casper

Laga mat

Städa

Tvätta fönstren

Beställa kläderna

Egentligen hade jag behövt duscha Casper också men det hinns nog inte med idag!

puss på ögat


jag överlevde!

tänkte bara meddela alla som vill veta att jag överlevde första box passet, woho!!! va lite nervös innan att jag inte skulle göra det. för det va ju ett tag sen jag tränade styrka...nov sist föratt vara exakt, det va då jag gick ur nc. så det va ju ett tag sen. hade nästan glömt bort hur skönt det känns efter ett hårt pass när man duschat och så. men det va väldigt kul och det är ngt jag kommer fortsätta med som jag känner nu iaf.
jaja så nu vet ni att jag överlevde iaf=) hoppas ni haft en brfa kväll ska fortsätta kolla på en film nu....natti natti!

Barndomsminne

Hittade denna på nätet och den väcker gamla minnen till liv ju. hade en sån tavla över sängen när jag var liten=)



Min dröm

Jag måste bara berätta om min dröm jag hade i natt. Fick en stoor lott av min ena chef. (redan där borde jag fattat att det var en dröm för hur stor är chansen att jag skulle få en lott av min chef?!) Jag började iaf skrapa och det visade sig att jag skrapade fram 1 miljon och sedan fick gånga det med 8,18. fatta vad rik jag va! Var lite besviken när jag vaknade kan jag säga. Slog upp det på drömtydning och då stod d såhär: VINST, få: det betyder raka motsatsen!

Ännu mera besvikelse. Men man kan ju tyda det på olika sätt man kan ju kolla på nummer istället och då betyder det ngt annat osv.

nu har nedräkningen på denna dagen börjat också=)!


Dagens lista

Dagens Humör: Inte det bästa

Dagens mående: oerhört trött och seg

Dagens väder: grått mulet och regn
Dagens borde: duschning av casper
Dagens frisyr: nedsläppt
Dagens klädsel: gråa jeans, pumps, svart top
Dagens planer: jobba klart sen box pass och sen laga mat
Dagens vill ha: en helt ny höst garderob
Dagens längtan: helgen
Dagens fundering: vad ska jag göra med mitt liv?
Dagens beroende: nikotin och sms
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens tidning: Finnveden Nu
Dagens låt: gallery

Dagens roligaste: box passet

Dagens jobbigaste: box passet

Dagens ros: till Marlene för att den stackaren är sjuk och behöver muntras upp lite

Dagens tistel: till spindlarna som vägrar lämna mig ifred


Bilder


malin och camilla


             





onsdag

Är inte ett dugg piggare idag än va jag var igår. Ändå somnade jag tidigare och istället för att ha datan i sängen tills jag va trött så kollade jag på kläder i kataloger. Det borde väl också va bättre!


Igår så lagade jag cam och lina mat, det blev lasagne med vitlökssallad och vitlöksbröd och till efterrätt blev det blåbärspaj med vaniljsås! Gissa om det va gott=)! Men jag kan tänka mig att min andedräkt inte är att leka med idag pga all vitlök...men det är sånt folk får ta..vitlök i mat är gott!


Vet ni vad jag ska göra idag?! Klart ni inte vet, jag ska iaf på ett box pass idag. Oohhh ohhh, det var ett tag sen jag rörde på mig. sprang sist i våras och jag slutade träna på nordic club i nov förra året så det är ju inte en dag för sent att jag rör på mig lite. Var super länge sen jag va på ett box pass också så undra hur det ska gå. Få se va jag tycker om det gillar jag det är det ju bara att fortsätta.



När jag ser en joggare som ler ska jag börja fundera på det


Kläder till Casper

Kollade på kläder till Casper igår och hittade en ganska bra sida: www.doggie.se . Hittade en hel del som jag ska beställa hem till min lilla prins. Ska köpa bla detta:






Hittade en massa annat oxå men får ta lite i taget. tipsa gärna om fler sidor med kläder till små hundar.

Rise and shine

Jäkla i havet vad trött jag är.. har sovit super dåligt i natt. Tycker det är så konstigt att man går runt och är trött/seg hela dagen men så fort man ska sova så är det helt omöjligt. Varför är det så?

Jag är ju rätt ordentligt mörkrädd också och igår fick jag för mig att det var ngn/ngra i min lgh så det var lite svårare att sova då! Ibland är jag helt säker på att det är ngn där, helt skumt! Är glad att jag har casper iaf...en LITEN trygghet! Vill bara hem och lägga mig i min säng igen är helt sjukt trött.


Igår blev det ingen matlagning alls med cam och lina utan det blir det idag istället och vi ska äta blåbärspaj till efterrätt, gott gott=)!


Man säger att ingenting är omöjligt, men jag gör ju ingenting varenda dag


Oönskade jäkla sambo!

Va med om ett riktigt trauma nu på lunchen! Satt och åt i soffan och kollade av ngn anledning ner på golvet och vad får jag se då om inte en megastor anabola dammspindel. Visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen men eftersom jag va ensam va jag ju tvungen att göra ngt åt det så hämtade en stor stekspade så jag kunde mosa den. Vet att jag kanske är väldigt töntig när det gäller dessa onda varelser men jag klarar inte av dem. Försökte få lite medlidande men blev istället anklagad att vara orsaken till det dåliga vädret vi har. Men jag ska säga er att jag lever hellre med dåligt väder än med spindlar, tänker iaf inte vara sambos med dem!


 

 


finns det verkligen ngn som uppskattar dessa äckliga odjur?!
(lovar ska försöka sluta tjata om spindlar här men först måste de lova att de lämna mig ifred)

 


matförslag?

Nu är det snart lunch...hmm å inget har jag å äta hemma heller! Får se va ja stoppar i mig när jag kommer hem.

Igår gjorde jag verkligen inte många knop.. satt hemma hela dagen och kollade på bla några filmer. Sedan kollade jag på jobb och lgh i halmstad och Göteborg. Hittade en så fin lgh i gtb blev kär diiirekt! Men som sagt ska vänta tills våren och se om jag känner likadant då för i så fall ska jag börja kolla och leta på allvar.


Idag ska jag, cam och lina laga ngt mat. Vi vet inte riktigt vad det blir än kommer inte på ngt alls. Några förslag kanske?

Ska försöka städa lite och betala lite räkn också men känner jag mig själv rätt, vilket jag gör rätt bra, så lär det inte hända idag!


uppdatering från helgen


Nu är vmo dagarna över, äntligen! det har verkligen varit en riktigt tråkig helg... det hände ingenting och det va lite folk ute och de som va ute va bara sura och allmänt tråkiga, när ja hoppas att det aldrig blir ngt mer sånt här i vmo!

Haha skojar bara, ledsen eve;) men jag har faktiskt haft en helt underbart rolig helg. Vet inte vilken dag som var bäst av fredagen och lördagen. Såg ju min blivande man i lördags också, min kära syster skulle ta ett kort på oss men tror ni att hennes kamera funkade då...näpp prexis! Han hade väldigt bråttom därifrån så han hann inte vänta...hrmpf! Tycker inte att hans frisyr var den hetaste på marknaden men men, det lilla livet va gullig ändå men nu är det nog dags att jag kommer över han haha.

Igår var jag helt slut kände mig överkörd och det gör jag fortf vet inte riktigt hur jag lyckades resa mig ur sängen idag, men det gick iaf. Inte så konstigt att man är helt slut om man har hållit igång rejält i två dagar. Kors i taket förresten, jag gick hem i lördags och även fast jag pratade i telefon hela vägen hem och var helt inne i samtalet så gick jag inte fel... helt otroligt va?! Det har nog aldrig hänt innan.

Det tråkigaste med helgen var att min kamera började strejka redan på förfesten i fredags så jag hoppas att folket skickar korten från helgen till mig... hannele tex=)!

Så nu va det måndag då och jag tycker nästan det är lite skönt att det är vardag igen helgen har som sagt varit kanon rolig men det tar verkligen på krafterna att ligga på topp!



Vem hinner tänka på världens undergång när man jobbar heltid på sin egen.


det blir bättre....

äntligen mår man lite bättre... efter att ja skrev sist så blev huvudvärken ännu värre och jag började må illa. och jag kan berätta att jag har spytt som en jävla gris...hoppas ni inte fick en intressepil i ögat nu! men ja mådde verkligen skit dåligt. marlene va så söt å kom upp med massa tabletter så tog några och gick å la mig. vilade en stund å när ja vaknade mådde ja mkt bättre...tack marlene du är en ängel!

snart kommer vedde och cam hit vi ska tydligen kolla på en film sen blir d till att göra sig iordning(behövs en hel renovering idag kan jag säga) fort för att sedan påbörja festligheterna igen=)!

dagens ilandsproblem: ingen aning om va ja ska ha på mig ikväll....antingen "fängelseklänningen" el grå jeans kjol...

huvudvärk

rise and shine mina små favoriter....usch usch vilken härlig huvudvärk jag har idag.. hur sjutton kan man få d när man bara druckit öl? satan i gatan va kul jag hade igår. det va en sån himla bra stämning och jag hoppas att det blir lika kul idag. men det lär det nog bli tror jag för idag kommer oxå ola och duo ja ohh ohh.!
nähä nu måste jag få i mig lite fett känner jag!

kloka ord av nalle puh


förväntansfull?

Jag vet inte riktigt vad det är men jag har en sådan härlig känsla i kroppen...det bara pirrar i magen. Jag känner mig lycklig tror jag eller så kanske det bara är så att jag är förväntansfull inför kvällen. Det kommer nog att bli en bra helg tror jag...ser fram emot att få festa med Emilia och alla tjejer känns som det va jätte längesen sist. Så det ska bli himla kul!

Eller så kan det bero på en sak jag gått och tänkt på hela dagen. Ja vem vet, det kan bero på mkt=). I vilket fall som helst så ser jag fram emot ikväll, speciellt att få träffa alla!


 

Lyckan smyger sig in genom en dörr du inte visste stod öppen

 


peace....ohh så jäkla cool e ja=)


Dagens lista


Dagens humör: varken glad ledsen el sur
Dagens mående: ganska ok men lite ont i magen

Dagens väder: har regnat som bara den men nu skiner solen
Dagens borde: handla, städa
Dagens frisyr: Uppsatt i en tofs
Dagens klädsel: kör helsvart idag, svarta jeans, svart top och silver smycken
Dagens planer: klara av jobbet och sen hem och fixa
Dagens vill ha: massa pengar och fint väder
Dagens längtan: lönen
Dagens fundering: varför har man vmo dagarna helgen innan löning?
Dagens beroende: nikotin och sms
Dagens tråkigaste: jobbet
Dagens tidning: VN
Dagens låt: ingen aning ännu

Dagens ros: till mamma för att hon helt enkelt är bäst

Dagens tistel: till vädergubbarna


Fredag fredag fredag=)

Äntligen fredag...hur underbart som helst!

Hoppas den här dagen går fort så man kommer hem snart. Ska gå lite tidigare idag så jag slipper stressa innan man ska till Emilia. Fast jag kommer nog lite senare för jag tänkte städa lite hemma osv innan jag går. Fick ju inget gjort igår så vill fixa lite sånt först=)!


Jag hoppas verkligen det blir lugnt på jobbet idag känner att jag inte har så mkt ork till att stressa idag. Ha sovit dåligt i natt så är rätt seg, d får vi också hoppas att det ändrar sig tills ikväll=)



Pyromaner behöver inte vara ovänner för att ryka ihop


imån är det fredag=)

nu ligger jag i sängen och ska strax kolla klart på en film: you don't mess with zohan tror jag den heter. än så länge dör jag ju inte av skratt och d e verkligen inte den bästa filmen ja har sett men måste ju se klart den iaf

när ja kom hem från jobbet va det fullt hus här typ. cam lina å jonte va här och vi har lagat lite mat och spelat lite kort och bara tjötat. blev på lite bättre humör efter ja ätit oxå=)

imån är det äntligen fredag och då blir det först fest hos emilia och sedan vidare till stan. kommer nog bli super kul och det blir ju vad man gör det till!

nähä gott folk ni får ta och sova så gott så hörs vi imån vem vet vi kanske tom syns i dimman imån kväll=)!

puss på ögat

på riktigt dåligt humör

känner mig ungefär såhär..inte som en gammal tant men ungefär lika frustrerad!



ska hem och äta spagetti å köttfärssås så blir jag nog på bättre humör!

Tjejkväll med matlagning

Tiden går alltid fruktansvärt sakta såhär på eftermiddagarna. Men nu är det inte många timmar kvar=).

Fick ett sms innan av min kära syster där det stod att hon ville hitta på ngt för att hon saknade mig...gulligt va?!=) så ikväll blir det lite tjejkväll cam och lina kommer hem till mig så ska vi laga lite mat och tjöta lite. Det ska bli mysigt! Vad ska ni göra ikväll? Dum fråga för ni svarar ju ändå aldrig...hrmpf..!

 

 


linda, lina och cam

 


tänk på det ni

To often we don't realize what we have until it's gone
To often we wait to late to say
"I'm sorry I was wrong"
Sometimes it seems we hurt the ones we hold dearest to our hearts
And we allow foolish things to tear our lives apart
far to many times we let unimportent things into our minds
And then it's usually to late to see what made us blind
So be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you've got
and be thankful for
the little things in life that means a lot

Torsdag

Somnade ganska tidigt igår också, runt elva. Så va inte så jobbigt att gå upp idag heller. Jag har märkt att det börjar bli lite kallare när man går upp ur sängen nu. Tycker inte det va längesen man fick sova med fläkten på. Får kanske sätta på elementen snart.


Idag ska jag försöka vara lite duktigare på jobbet och få lite gjort hade jag tänkt. Så det är väl lika bra att sätta igång!



när man är ensam är man i alla fall inte i dåligt sällskap


snart godnatt


snart är denna dagen slut... ja följde aldrig med till stan idag med syster å co tycker d va för dåligt väder för att ge sig ut. så ja tog på mig myskläderna istället och ställde mig å bakade sockerkaka ( va mest ute efter smeten) sedan kollade jag på några avsnitt av "narnia".  måste säga att jag gör förbannat god sockerkaka om jag nu får säga det sj å det får jag=)!
sov gott alla <3




Fy vad jag är dålig...

Då är snart onsdagens arbetsdag avklarad och vad har jag fått gjort idag?! Knappt ngt alls... riktigt dåligt av mig! får ta och göra ett ryck imorgon istället så jag får lite saker gjorda.

Har iaf anmält mig till en högskolekurs nu. Det fanns bara några platser kvar och jag är verkligen ute i sista sekunden så får se om jag kommer med eller inte... *hoppas hoppas*


Ska snart åka hemåt nu och fixa i ordning lite mat sedan kommer cam och hämtar mig för vi ska ut på stan en runda och kolla vad den har att erbjuda, vmo dagarna börjar ju nu vid fem så d ska bli intressant. Men bara vädret kan ändra sig lite... är det för mkt begärt att be om lite sol?


 


jag och syster

 


Dagens plus och minus

+

Nedförsbacken har börjat

Mamma

Pasta vagn i vmo under helgen


-

Hårstrå i maten på Olympia

Man måste ha entrébiljett till lördag

Vädret

Inte lön förrän på måndag

"korvar i håret"

Inga snygga kläder i affärerna i vmo



Ja som ni ser så är det mer minus idag än plus. Men det ändrar sig förhoppningsvis snart=)!


Häftiga Värnamo bor eller kanske bara dags att växa upp

Har haft en diskussion med några nära och kära på sista tiden om de sk "häftiga" människorna här i stan som tror att de e såå stora och oslagbara som går fram som ångvältar vart de än kommer och går. Vi förstår inte riktigt varför de beter sig som de gör. Det "roliga" är att de går alltid på dem som de vet att de kan ta eller de som inte gör ngt motstånd alltså de som är mest oskyldiga. Förstår som sagt inte riktigt varför de gör det, är det tufft?, tänder man på d?, rolig grej? Eller vad handlar det om? Tycker ju det är ganska fegt och inte häftigt alls de kan ju åtminstone gå på folk som ger lite motstånd, men jag tror inte de vågar det. skulle gärna vilja veta vad det beror på när man beter sig så, så är det ngn som vet så dela gärna med er.

Men häftiga är de definitivt inte, jag tycker nog det är på tiden att man lämnar fjortisstadiet och växer upp. El vad tycker ni?


 

 


Försök...


onsdag och vardagslyx

Onsdag idag och vilket innebär att nedförsbacken börjar snart sen är det nedräkning inför helgen. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra i helgen men det märker vi snart får ta det som det kommer bara.

Idag blir det till att först klara av jobbet och sen hem och laga mat sen ut en runda på stan och kolla lite.

Sedan ska jag hitta en/två kurser som jag ska läsa på distans också. Hittade en men den är på heltid och jag vill läsa på deltid. Får se om det finns ngt som passar mig.

Idag ska jag äta lunch hos mamma, för mig är det vardagslyx=)!



Har du en kille var honom öm och trogen

sviker han dig sen så be han dra åt skogen


snart sovdags

då va tisdagen snart slut och jag klarade av den oxå...woohoo! ha tvättat och pratat i telefon nästan hela tiden sen ja kom hem från jobbet... ha oxå kollat på ett avsnitt av narnia serien oxå å vräkt i mig massa ostbågar. tror att ostbågar är det enda jag kan stoppa i mig som luktar så äckligt. har en dålig vana att lukta på allt innan jag stoppar i mig det och luktar det äckligt så äter jag det inte... men ostbågar är ett undantag!

jag har ju kommit in i en sån period nu att jag vill göra ngt annat eller ngt nytt. och just nu är jag väldigt sugen på att flytta härifrån. men jag har en förmåga att får jag för mig ngt så ska det ske på en gng...helst nu! och sedan så ångrar jag mig eftersom jag inte tänkt igenom det så noga. och nu har jag en lgh som jag verkligen gillar och ett bra jobb som jag trivs med så vill helst vara säker på att jag verkligen vill innan jag sätter mina planer i verket. så pratade med johanna innan å vi kom fram till att jag skulle ge det fram till våren/sommaren och känner man likadant då så är det bara att sätta igång. ni kanske tycker att det är ju hur långt tid som helst tills dess men det går fort och det är lite andra saker som har med mitt jobb att göra oxå som gör att jag vill vänta tills dess... och då har jag ju iaf inte gjort ngt förhastat=)..så får vänta och se!

nähä nu ska jag kolla om det finns lite nya kläder på it som jag kan beställa! sov så gott allihopa!

ps1 makrill äter jag och det luktar ju oxå skit

ps 2 jag tror jag får plats i våran torktumlare

nedräkning

Nu är det ca 2 timmar kvar på den här arbetsdagen, härligt värre=)! Efter jobbet så blir det hem och laga mat. Det blir potatismos idag tycker att det borde väl gå att göra det nu va?! Sen ska jag tvätta och plocka lite hemma. Sedan är jag lite sugen på att kolla på narnia inte den nya filmen utan den där gamla serien som gick på jullovsmorgon, där hon Lucy är så förbaskat irriterande. Tror nog det får bli det! men först måste jag nog ta ett samtal med Marlene innan hon åker iväg, känns som det va ett tag sen vi pratade.

Nu är det strax fika och sen börjar nedräkningen på allvar=)!


Puss på ögat


kloka ord av nalle puh


hej hopp

Hej alla, tisdag idag och jag är ganska utvilad måste jag säga. Somnade redan runt kvart över tio. Sen vaknade jag vid halv tre i natt å var typ pigg, lite irriterande.

Gjorde inte så mkt igår egentligen utan när jag kom hem så lagade jag mat och då va lina cam och Jonte där sen kom johanna och Johan dit också. Så vi satt på min balkong allihop och pratade och kollade på massa klipp på it.


Imorgon börjar Värnamo dagarna ju, vilket jag faktiskt inte ser fram emot ett dugg. Är så trött på hela vmo och allt som hör till så det är inte klokt. Men de här dagarna lär väl vara vmos största händelse genom tiderna, verkar inte bättre. Missuppfatta mig rätt jag tycker att det är super bra att det händer ngt här men hoppas bara att det blir en bra grej så att det inte blir så där halvdant. Och varför lägger man en sådan helg innan löning? Förstår att det finns en anledning men ändå.

Medgång gör vänner motgång prövar dem


bilder

   





    

Tröttsamt och irriterande

Jag förstår verkligen inte hur vissa människor är funtade. Det är ganska synd att man inte vet hur man ska bete sig som folk. Blir irriterad bara jag tänker på det. Stackars små liv! Är så trött på vissa människor så det är inte klokt det verkar som att vissa stannar i utvecklingen och vägrar växa upp. Det är synd det för i slutändan är det bara de som förlorar på det, ingen annan. För vilka vill umgås med folk som inte kan bete sig som folk? Inte jag iaf!



Ditt rykte skapas av andra din karaktär skapar du själv


God morgon på er

Då var det måndag igen, härligt värre...not! Är fruktansvärt trött idag hade jätte svårt att somna igår. Släckte lampan vid 23.50 sen låg jag och vred och vände på mig. så nu vill jag bara att den här dagen ska vara över så jag får åka hem och lägga mig igen. Hur är det med er?


Helgen har varit ganska ok ändå tycker jag. Är fortf helt tom efter fredagen det tar på krafterna.

Känner fortf mig väldigt trött på allt här. Känns som jag gjort mitt i den här stan och att det är dags att prova på ngt nytt kan bara inte bestämma mig för vad. Får fortsätta tänka på det och se om jag kommer fram till ngt vettigt.



Det är inte vad du gör utan vad du inte gör som är viktigast i slutändan


Utmaning


Blev utmanad av www.amazingm.blogg.se


1) Skriver du att göra listor på allt du "måste göra"?

Svar: ja det gör jag, speciellt på jobbet. Det gör att jag håller reda på saker och ting lättare

2) Om du bara skulle skriva tre saker som är viktiga (privat eller jobb väljer du själv) vilka vore det?

Svar: lycka, familj, vänner

3) Nämn en sak som du anser att du måste göra och varför du måste!
Svar
: jobba för att kunna leva

4) Formulera om samma måste som om du ville göra det!
Svar
: Jag vill jobba så att jag kan leva livet!

5) Nämn en sak du känner dig tvingad att göra!
Svar: 
jobba

 6) Vad händer om du låter bli att göra just det?
Svar:
jag kan inte betala mina räkningar vilket i slutändan betyder att jag inte har ngt hem osv


7) Vad är det viktigaste i ditt liv?
Svar
: Familjen

8) Nämn något du verkligen inte vill men gör!

Svar: betala räkningar

9) Vad händer om du låter bli att göra detta?
Svar
: jag blir av med min lgh och får förmodligen massa skulder


10) Beskriv hur du kan ägna mer tid åt det som är viktigt.

Svar: jag skulle kunna prata mindre i telefon och slötitta mindre på tv


Hannele du är utmanad.


söndag

idga är det en riktig söndag, åtminstone om man kollar ut. grått och regn regn regn! igår va d fest på bangårdsgatan började rätt lugnt men slutade rätt dumt men mer om det en annan gng.

skrattade en hel del igår åt bla eve och hennes "finger" haha fick såå jäkla ont i magen. sedan kom johanna å sjöng en låt som de hade uppträtt med för johan, blev en hel del skratt där oxå.

själv var jag ganska lugn igår måste jag säga... kände mig ganska tom. så idag är man rätt pigg vilket e rätt skönt. nu blir det snart mc donalds å en film!

puss på ögat

lördag

är lite smått seg idag kan jag villigt erkänna, inte bakis utan bara trött. va hos lillen igår och festade lite. först var det bara jag och han. påminde mig om förr när det alltid va jag och han som började tidigt och sedan ringde och tjatade på folk att de skulle festa!
efter en stund droppade en efter en in iaf blev en ganska trevlig kväll bortsett från vissa grejer. Åkte hem vid halv två tiden, pappa va snäll å skjutsade hem mig. va ju tvungen att åka hem till min bebis.

tro att det blev lite för mkt igår ( inte utav det goda utan av andra orsaker) för när jag kom hem sen så bara brast det. det är så tråkigt när allt bara blir fel. man försöker göra rätt men ibland spelar det ingen roll vad man gör det blir bara skit av det ändå. man kanske ska sluta anstränga sig/försöka? det står mig upp i halsen ibland kan jag säga..precis allting!

nähä skit samma idag är det en ny dag och nya tag som gäller=)! *party party*


min bebis

snart slut

Snart är den här arbetsveckan slut. Ska bli riktigt skönt med helg så man kan koppla av lite. Önskar att man kunde stänga av tankarna lite också så man kunde ta helg från dem också, men det går ju tyvärr inte. känns som det är mkt som tynger just nu... önskar att man kunde göra allt bra och sådär perfekt men det är nog lite svårt.

Jaja ska iaf bli riktigt skönt med lite ledighet... ikväll vet jag inte riktigt vad som händer ännu, planerna blev visst ändrade nu och så kan det ju bli ibland så nu har jag ingen aning vad det blir. Får ta det som det kommer och se vad som händer och fötter=)!


 


jag och min partyprins

 


Utmaning/lista

1. Namn jag lyssnar till: Linda
2. Någonting jag tycker om med mig själv: att jag är en bra lyssnare
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: att jag röker, alldeles för svårt att bestämma mig
4. Detta är jag rädd för: mörker, kryp, ormar, våld
5. Tre saker jag vill ha varje dag: fint väder, vänskap, ,mat och gulliga sms=)
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: va nära en orm eller spindel, raka av mig håret, tatuera mig i ansiktet
7. Detta tycker jag om att göra: umgås med nära och kära,shoppa, festa, sola mm
8. Detta vill jag göra just nu: åka iväg med ngn/några jag tycker om för lite sol och bad och goda drinkar
9. Bästa känslan: lycka
10. Värsta känslan: ångest
11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har:
pålitlig, mysig, snäll, rolig, charmig m.m.m
12. Är du kär just nu:
nej
13. Jag vill gifta mig: njaaa spelar inte så stor roll
14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: bilda familj, hoppa fallskärm (vilket ja aldrig kommer våga) bada med delfiner
15. Min käraste ägodel: kan man se casper som en ägodel? Annars min lgh
16. Något jag vill ha i present: lycka
17. Detta har jag på mig just nu: svart kjol,leggings, pumps,top
18. Favoritkläder: klänningar och myskläder
19. Favoritdjur: Casper= hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: techno, trance, rnb
21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället (just nu i skrivandets stund) : kat de luna med ? , Takida med curlye sue(fortf) sen vet jag inte
22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne
Roligast:
spanska
Tråkigast: naturkunskap
23. Stjärntecken: våg
24. En bok jag gillar: gömda
25. En film jag gillar: hmm det e många men stockholm boogie funkar
26. Favorit dag: fredag
27. Favoritdoft: escada sentimental
28. Detta äter jag gärna: pasta=)!
29. Dricker helst: vatten, cola
30. Favoritgodis: choklad
31. Hit vill jag gärna åka på semester: spelar inte så stor roll så länge jag åker med ngn jag tycker om och det är fint väder dit vi åker
32. Färg på mina ögon: gröna
33. Min längd: 1,60
34. Jag tror på: man ska inte tro så mkt utan veta
35. Jag spelar: musik
36. Person jag beundrar: kommer inte på ngn
37. Så här bor jag: med casper i en 2a i vmo
38. Antal döda krukväxter i hemmet: har inga levande krukväxter annars hade det varit många
39. Det här tänder mig:
charm, vänlighet, glittrande ögon sen ska ja inte säga det sista hahaha
40. Det här gör mig avtänd:
dålig andedräkt, stinkare, folk utan egna åsikter, snåljåpar, besserwissar m.m.m
41. Favoritfärg:
svart och rosa
42. Favoritcitat:
det är inte lätt när det är svårt
43. En hemlighet jag vet:
Om jag berättar så är det ju ingen hemlighet längre...
44. Bästa present jag fått:
min första bil

45. Senast köpta skiva: köper inte skivor
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: mina ögon

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: inga kommentarer
48. Udda förmåga/egenskap: hmmm
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: en delfin skulle ja vilja va ...eller.. nä ja vet inte
50. Utmanade: marlene, eve å hannele



God morgon äntligen fredag=)

Satan i gatan vad skönt att det är fredag. I helgen ska jag sova, äta massa fett och festa. Vad ska ni göra?

Fick ganska mkt gjort igår också handlade, hämtade ut kläder, städade och fixade. Har bara min stora garderob kvar som jag får ta nästa vecka.
Alla kläder jag hade beställt var super bra ska behålla allt... inte ofta man är nöjd med allt man beställt. Underkläderna jag beställde va så söta, nästan så att man bara borde gå runt i dem hela tiden. Älskar att köpa underkläder det kan man heller aldrig få för mkt av men hur mkt visar man dem egentligen, för ngn enstaka person annars är det ju mest man själv som ser dem lite synd så mkt pengar som vi lägger ner på sånt...vi får helt enkelt går runt i bara underkläder mer tjejer;). Man känner sig fin iaf när man har snygga underkläder på sig och det är ju huvudsaken.



Alla har rätt till min åsikt

godnatt


Dagens lista

Hittade denna lilla lista hos http://sannawiberg.blogg.se 
ett litet bra tidsfördriv=)


Dagens humör: Väldigt seg
Dagens mående: Funkar
Dagens borde: Handla, städa, duscha casper
Dagens frisyr: Uppsatt i en tofs
Dagens klädsel: svarta jeans, vitt linne å skärp och en svart tröja
Dagens planer: klara av jobbet och sen hem och fixa
Dagens vill ha: massa pengar
Dagens längtan: efter sommaren
Dagens fundering: vad hände med sommaren?
Dagens beroende: nikotin och sms
Dagens tråkigaste: trist väder
Dagens tidning: Ingen
Dagens låt: det blir nog takida med curly sue igen


Kloka ord


God morgon

Allt bra med er? Idag var det ännu en dag som man borde stanna kvar i sängen och bara mysa, det är så grått och trist ute. Sommaren har nog lämnat oss för gott det här året verkar det som. Detta kommer bli en riktigt lång höst om den kommer redan nu. Har jobbat 2 veckor och är redan helt slut mest pga vädret. Behöver lite mer sol och värme för att orka med hela hösten/vintern. Gillar verkligen inte vintern och kyla. Är inte gjord för det!


Igår var jag i jkpg en runda och hälsade på folket. Så gjorde ju ingenting hemma igår så idag har jag fullt upp.

•- duscha casper

•- städa

•- handla

•- hämta ut kläder jag beställt

•- fixa i min garderob


Skulle ju egentligen på spa kväll hos Marlene men jag hinner tyvärr inte det men ska nog springa upp och säga hej till tjejerna iaf om jag hinner!


 

 


här vill jag va, ngn som vill följa med?

 


Mördarspindel attackerar

Låter som en ny b skräckfilm va!? Kan säga att det påminde lite om det faktiskt. Va i källaren i grannhuset nu för jag skulle kolla lite grejer. Tände aldrig lampan så det var lite sådär dystert. Plötsligt ser jag ngt springa jämte mig på väggen vänder mig om och ser en sååå jäkla stor spindel. Den var lika stor som min handflata! Stod helt paralyserad och hyperventilerade... är ganska trångt  mellan den väggen och en bokhylla som står där så vågade inte riktigt ta mig förbi... men sprang till slut förbi och upp ur källaren. Jag överdriver verkligen inte överhuvudtaget jag klarar inte av dem... jag känner mig helt slut nu efter mördarspindelns attack, det tog på krafterna. Är så trött på att vara rädd för dem. Tycker de verkar så genom onda och de verkar inte va till för ngt bra heller utan bara för att skrämma skiten ur mig!

Död åt alla spindlar.....


Ska gå upp och fika lite nu och försöka lugna mina nerver.


Spel och nystart

Är lite utvilad idag verkar det som. Somnade ganska tidigt igår mot vad jag brukar göra. Blev varken film eller mat igår hade inte fått tillbaka min spis än så vi satt och pratade och spelade uno=). Nya tidsfördrivet...tycker att vi spelar alldeles för lite spel nu för tiden. Det får nog bli det nya höstnöjet.


Har suttit och kollat på massa utbildningar nu på Internet. Det är alltid samma visa varje höst. Jag får lite panik att jag måste göra ngt med mitt liv och att jag måste göra ngt nytt. Det är väl så att man vill ha ngn sorts nystart efter semestern eller ngt. Varje år får jag också samma svar att de utbildningar jag vill gå måste man anmäla sig till den 15 april...lite sent nu!


Förresten det är synd om min lilla bebis nu också. Han är helt rakad ser ut som en råtta! Han skäms som tusan också han vill inte gå ut och han ligger bara jämte en och skakar, förmodligen kallt utan päls. Tycker så synd om han för han är verkligen inte vacker det lilla livet!


Vem hinner tänka på världens undergång när man jobbar heltid på sin egen


mobiltelefon funderingar

Efter att en riktig jubelidiot lade ner min mobil i en grogg (skulle väl se om den kunde simma antar jag kommer inte på ngn annan anledning till att man gör det annars) så måste jag ju köpa en ny, för den gamla har gått bort och lämnat oss för alltid! Den är totalt sten död. Men jag tycker verkligen att det är super tråkigt att köpa mobiler jag bryr mig nämligen inte så mkt om vad det är jag har för mobil. Fast det är klart vissa önskemål har jag ju men skulle aldrig få för mig att köpa ngn telefon som kostar flera flera tusen. För alla telefoner jag har går ändå sönder på ett eller annat sätt. Har ingen som helst aning vad jag vill ha för ngn telefon nu...förslag? Får väl sätta mig efter jobbet och kolla på it lite antar jag.


Ngn mer än jag som är vrål hungrig?! Vill ha mat nu!


Idag förvandlas Casper till en råtta

Casper ska klippa sig idag också eller raka av sig all päls rättare sagt... stackaren kommer att se ut som en råtta! Han kommer att skämmas som bara den. Gjorde det efter förra sommaren också och han ville knappt gå ut då... lilla livet! Får köpa lite mer kläder till han så han slipper skämmas.



 


 

 


Andra dagen på andra veckan efter semestern

Idag var det ganska segt att gå upp har sovit riktigt konstigt inatt vaknade flera gng och hade konstiga drömmar igen. När jag väl skulle gå upp kom jag knappt ur sängen för att jag märkte att jag hade så ont i ryggen. Så måste legat konstigt inatt eller ngt! Massage ngn?!


Igår så va cam, mala och lina hos mig när jag kom hem. Vi satt på balkongen hela kvällen å bara pratade och spelade uno. Det var skönt att få prata av sig hade ju gått och varit irriterad på saker hela dagen igår så behövde nog det. Idag är jag inte lika irriterad utan mest fundersam eller vad man ska säga. Förresten det sviskonet som tog sönder min mob ska förresten betala för den... wow.. fast man ska väl inte ropa hej än han kanske bara säger så. vi får se helt enkelt.


Idag pratade vi om att laga lite mat(om jag får tillbaka min gamla spis vill säga den nya funkade ju inte hos mig..hrmpf) och sen kolla på en film. Mys med andra ord=)!



En egoist är en ofin människa som intresserar sig mer för sig själv än för mig


En våg av ilska

Ahhh började tänka på en annan sak nu som gör mig riktigt jäkla sur också. Blir faktiskt riktigt irriterad bara jag tänker på det. respektlöst är vad det är, till tusen!  Ibland förstår jag inte alls hur folk tänker... jag måste nog ta mig en rejäl funderare på om jag klarar av detta, orka gå runt och va sur stup i kvarten... jag kanske överdriver också det är ju inte så jätte farligt men som jag känner nu kan jag tyvärr inte acceptera det!


Aldrig mer nummer två...


några bilder från maskeraden

      





    




         


maskerad och jönköpings idioter

Då va ännu en helg över fortare än fortast. I fredags hade Marlene sin födelsedags fest vilket innebar maskerad men sk kändis tema. En himla blandning va kändisar måste jag säga, det va expressens geting, Johnny depp, 2pac, snoop,elvis, paris Hilton i fängelseoutfit, Michelle (vet inte hur e.n. stavas) Olivia newton john, Cleopatra och så fanns det en gud där också som jag inte kommer ihåg namnet på. En himla trevlig fest med super god mat och trevligt folk.


Var ganska seg i lördags för hade inte sovit så mkt den natten. Låg hemma hela dagen och försökte samla lite krafter. Åkte till jkpg på kvällen på fest och har ju haft roligare måste jag säga. För i slutet på kvällen innan vi skulle gå ut hade ett litet äckel roat sig med att rota i min väska öppna mina cigaretter och tagit min mob och lagt den i en grogg! Tror ni att mob funkar! Nej precis. Förstår inte det roliga i det men jag vet inte tydligen roar sig vissa äckel med sånt i jkpg... hoppas han/dem tyckte det var roligt iaf. Det va bara 2st som va i köket när det hände sen stack de därifrån.. men de erkände inte att de va dem men de ska tydligen betala mob. Varför betala ngt som man inte gjort då undrar jag? idioter!  Det som är mest irriterande är att jag hade massa nummer i telefonen som jag inte kan komma åt nu. ...irriterad blir jag!


bilder från internet


camilla,mathilda och emilia på mårtensson




johanna,josef och jag på centrum i jkpg
(ingen höjdar bild direkt)

Kreativ som tusan inför maskeraden

Äntligen fredag=)

Då var det dags för fredag vilket är såå underbart skönt! Ska bli riktigt skönt med helg, få slappna av lite och det bästa av allt, sova ut.


Igår så va lina och cam hos mig. satt och tjötade om allt mellan himmel och jord. Vi hade en del att diskutera eftersom vi inte setts på hela veckan. Sen övertalade ja min kära syster att sova hos mig ( hatar att sova själv) och efter lite tjat så lyckades jag övertala henne. Kollade på filmen Proomnight en ok film inget mer. Det var verkligen en typisk skräckfilm, snygg tjej blir jagad av en galen knivpsykopat.


Idag är det dags för Marlenes maskerad. Försökte va lite kreativ igår och tillverka min egen fängelsemössa. Tog en sån keps man får i färgbutiker, sprättade bort skärmen, tejpade olika ränder sen sprayade jag med svart målarfärg på den. Får se hur resultatet blir idag när jag tar bort tejpen. Kan ju säga redan nu att det inte lär bli så super bra haha.. såg att det va riktigt snett men det spelar ingen roll tänker ju inte gå ngn modevisning med den mössan och jag försökte iaf=) sedan tog jag ett gammalt svart påslakan och skrev ett nummer på den som jag ska ha på ryggen.


Idag gifter sig Jonna och sanken. Grattis till er och hoppas ni får ett helt underbart bröllop=)!


Amigos por siempre<3




När motvind blåser o regnet piskar
luta dig tillbaka o hör när jag viskar
För mig är du solsken, värme o glöd
jag är din vän från idag till min död



God morgon

Idag vaknade man upp till ännu en grå och trist dag. En sådan dag man borde ligga hemma i soffan och bara kolla på film. Men det går inte när man har ett jobb att sköta!


Igår hände det lika lite som de andra dagarna denna vecka. Var lika trött också. Men jag började iaf rensa upp i min garderob, alltid en början=)! Hittade förresten en kofta som jag letat efter ett tag också... positivt! Får fortsätta rensa idag vem vet kanske hittar massa kläder som jag glömt bort att jag har=)


Jag har kommit in i en period där jag känner att jag är ganska trött på allt. Känns som jag gjort mitt här om man säger så har lixom inget mer att hämta här. Vill göra ngt nytt men samtidigt känns det som jag är fast här vilket förmodligen är en fet ursäkt och säkert ngt jag bara skyller på för att jag inte riktigt vågar ta steget. Men kan erkänna det också att jag inte vågar riktigt, har ett bra jobb och en bra lgh och är rädd att om jag flyttar härifrån för att tex börja plugga så är ju risken att jag varken får en sånt bra jobb el lgh sen. Är så fruktansvärt trött på den här hålan så det är inte klokt vill bara göra ngt annat nu testa på ngt nytt. Men kanske bara är inne i ngn negativ period nu och avundsjuk på de som vet vad de vill med sina liv som börjar plugga nu, det går kanske över. Får vänta ett tag till och känns det likadant då får man ju göra ngt åt det helt enkelt.


Back to work!


Don't spend time thinking of people in your past. There is a reason why they're not in your future...


spindel attack

Fy sjutton vad jag hatar dessa kryp! Jag vet att hata är ett väldigt starkt ord men jag kan lugnt säga att jag verkligen hatar dem! Totalt onödiga och äckligt snabba är dem och jag är helt säker på att varenda spindel är ute efter att skrämma skiten ur mig.

Var nere i källaren på jobbet nu och skulle flytta om lite så lyfte jag upp två pärmar som nästan slagit rot i golvet eftersom de har stått på samma plats så länge och när jag gör det så attackerar två spindlar mig. den ena större än den andra. Jag springer fort som tusan och hämtar myrsprayet i hopp om att de kommer dö. Och efter lite överdosering av myrsprayet dog de, sedan gick jag och hämtade några jobbarkompisar och satte de i jobb så de kunde flytta på pärmarna istället så jag slapp bli utsatt för mer spindel attacker.... Utrota dem nu tack!


drömmar,graviditet,bantningsmetoder och annat babbel

God morgon folket, onsdag idag vilket betyder att det snart är nedförsbacke...skönt! Har sovit rätt dåligt inatt för satan i gatan vilka skumma drömmar jag haft. Först va det en dröm med andar och grejer som sedan övergick i att vi hade en fest som blev helt kraschad av massa folk och bla hockeylaget, slog sönder grejer osv, elakt av er haha! Sedan hade jag en dröm där jag va gravid och jag skulle föda och bebisen ville ut flera v för tidigt. Måste säga att jag hade en fin liten gravid-mage haha.


Hörde att de pratade på radion innan om bantningsmetoder och dieter. Tänkte jag skulle berätta om min egen metod. Först och främst vågade jag knappt ställa mig på vågen efter semestern för jag tänkte att jag måste gått upp hur mkt som helst efter all skräpmat och alkohol som jag bälgat i mig under semestern. Men vågade mig till slut upp på vågen och det visade sig att jag gått ner 4kg! Så vill man gå ner i vikt då är det bara att proppa i sig skräpmat, börja gärna dagen med ostbågar, chips eller liknande och häll i er litervis med alkohol så går ni tydligen ner 1kg i veckan...det ni!


Känner att det kommer bli en segt jobbig dag på jobbet idag. Har ingen motivation till ngt alls. Får hoppas att det inte blir så utan att dagen går fortare än fortast!



"Vi erkänner våra små fel
för att övertyga oss om att vi inte har några stora"


Grattis på födelsedagen marlene

"Ja må hon leva ja må hon leva..."



grattis på födelsedagen gumman. hoppas du får en super bra dag!
Te amo por siempre mi amiga maravillosa!

jag är helt slut, såå trött!

jag fattar inte vad det är. det måste vara vädret eller ngt för jag är så trött. så fort ja kommit hem från jobbet och har ätit vill jag bara gå och lägga mig. orkar inte göra ngt annat och jag tvingar mig sj att hålla ögonen öppna...super duper jobbigt!

har försökt lära casper sök nu oxå i 2 dagar utan resultat. han orkar inte leta efter godiset han vill ha allt serverat verkar det som..han är ingen sök hund helt enkelt. bekväm är vad han är..precis som sin mamma=)!

har fått en ny bil nu oxå förresten. och det va ingen rosa audi tt denna gng heller tyvärr. utan en golf så klart, en svart. helt ok bil ändå men har inte fäst mig vid den än men det kommer nog. måste komma på ett namn till den bara. så nu är jag och cam systrarna golf iaf!

åh en ny spis har jag fått oxå min morbror och mammas sambo kom upp med den innan...så snälla så. måste bara ha hjälp av ngn kunnig att koppla in den el va det va de sa...ngn frivillig?! trodde nästan det får väl ringa vaktisen imån.

snart får jag gå och lägga mig och imån är det nedförsbacke oxå..yeeiij=)!

puss på ögat

Andra dagen

Då var det tisdag och som vanligt är jag totalt hel död! Igår när jag kom hem efter jobbet va jag helt slut. Så jag gjorde ingen som helst nytta igår. Kollade bara på tv, beställde kläder från it och pratade i telefon, det var det enda. Emilia ringde igår vid elva tiden från halmstad, hon cam å Mathilda är ju där och de skulle på måndagsklubben. Blev bara lite avis=), vill ju också va ledig! Ska nog ringa och väcka dem sen haha. Kollade förresten också klart på den filmen Prins Caspian och jag tycker faktiskt den filmen var bra måste jag säga.


Idag skulle pappa åka och kolla på en bil till mig får se om det kan va ngt att ha. Jag är bara glad att jag slipper följa med och kolla.

Känner mig ännu segare än igår men idag måste jag få ngt gjort hemma. Känner också att jag börjar få lite motivation att börja med köket...vilket verkligen är på tiden! Men jag kommer ju inte göra det idag men en annan dag=)


Måste få ngt att se fram emot känner jag annars kommer den här hösten bli riktigt seg.


Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt


bilder














tankar,funderingar och känslor


Då var de första timmarna avklarade på jobbet och hittills har det gått rätt ok. Alla är trevliga och ler mot allt och alla här och frågar artigt " hur har din semester varit?" undra egentligen om alla bryr sig om hur den andres semester varit eller om man bara vill veta om ens egen varit bättre?! Vad tror ni?


Har huvudet fullt av tankar och funderingar just nu. Jag var inte riktigt beredd på att detta skulle skölja över mig som en våg. En våg av känslor! Samtidigt känns det ju bra men samtidigt vet jag inte om jag vill. Missuppfatta mig rätt nu klart jag vill men samtidigt finns det saker som talar emot, fast egentligen handlar det mer om att våga. Våga chansa och våga låta sig själv känna. Är egentligen ingen ide att spekulera i det, det blir ju som det blir helt enkelt finns inget mer man kan göra än att vänta och se.


Just nu känns allt mest deprimerande. Inte bara för att man börjat jobba utan det mesta runt omkring känns lite si sådär. Vädret ska vi bara inte tala om känns som hösten redan är här mega suck för det.

Cam åker till halmstad nu denna v så det kommer bli lite tomt utan henne skulle behöva prata med henne lite mer men men får ta det när hon kommer hem. Hoppas hon får kul nu när hon åker så hon slipper tänka på massa dumt!

Tror att jag ska beställa lite höstkläder när jag kommer hem så jag blir på lite bättre humör=)! Shopping gör en alltid glad!


Varför har inte vi som jobbar höstlov?


Tillbaks på jobbet igen=(

Då var semestern över för denna gng. Helt sjukt vad fort det går. Det tråkiga är att jag inte ens gjort hälften av det jag hade planerat men måste säga att jag haft en bra semester ändå. Har ju hänt saker som jag inte planerat eller förväntat mig också=)!


Det som är jobbigt med att hösten är på väg är att jag tycker inte det finns så mkt att se fram emot. Brukar alltid vara ngt men nu kommer jag inte på en enda sak. Vet inte om det beror på en viss speciell sak jag känner så, tiden får utvisa helt enkelt!


Nähä om man skulle ta och sätta igång med allvaret på riktigt nu. Hoppas dagen går fort så jag får åka hem till min säng igen!



"Den ärligaste form av beröm är svartsjukan"


söndagsångest

sitter hemma i lgh å muttrar för mig sj just nu... e inte speciellt jätte sugen på att börja jobba i mån men det e bara att bita i det sura äpplet å komma igång med vardagen igen helt enkelt!

har varit i jkpg hela helgen.. va på fest där i fred sen blev det utgång. träffade både gamla å nya människor, vissa trevliga andra mindre trevliga. sen igår blev det lugnt med film och lite utflykter. hittar nog i hela jkpg nu haha.
har faktiskt varit en super trevlig helg det enda som är tråkigt är att den är över snart.

nu kommer strax lina å cam och vi ska smälla i oss lite fett! ska bli himla gott=)!

sömnsvårigheter

kan verkligen inte sova..irriterande till max! harinte haft några problem med att sova på hela semestern men idag går det inte. kanske bara för att jag är sj el ngt. det är första gng på en mån jag sover hemma hos mig. har typ bott i en väska hela semestern. varit hemma enbart för att hämta mer kläder bara så imån blir det till att packa upp allt igen...usch! skulle gjort det idag men det blev inte så=)!

va ute å åkte båt och ring hela dagen igår..så underbart kul. skrattade så jag höll på att kissa på mig. det bästa va cams miner när hon åkte och mathilda när hon vägrar släppa ringen fast hon ligger i vattnet och ringen håller på att slå över. hel kul dag helt enkelt!

nu börjar oxå sista helgen innan jobbet börjar igen.. å ja har inga kommentarer alls om det mer än en stor jäkla mega SUCK!
ska förmodligen till jkpg å festa imån, får se hur det blir. hoppas det blir skoj. sedan på lördagen förväntar jag mig en stooor fest med allihopa eftersom vi måste avsluta semestern på ett bra sätt! men inget harrys tack ska dit nästa fred å d får räcka!!!!

har förresten bestämt mig vem jag ska va på marlenes fest nu, det blir paris hilton i fängelse outfit!  måste bara få tag på en sån fängelsemössa. har letat på hela it men hittar ingen. så vet ni vart jag kan köpa en sån så säg gärna till!

nu vill jag sova!!!

puss på ögat

Design