Halmstad

Musiken är på högsta volym och jag håller på att fixa i ordning inför kvällen som ska spenderas i halmstad.
Tänkte att jag skulle vara ute i god tid för en gng skull och slippa stressa. Men känner jag mig rätt så lär så inte bli fallet ändå. Vi lämnar vmo vid tre så får se vad om hinns med innan dess.

Ska bli sjukt skönt att lämna vmo och bubblan för en liten kort stund iaf. Känner att jag behöver hämta andan och lämna allt annat hemma för en helg åtminstone.
Som sagt ska bli skönt att få komma innanför halmstad gränser lite och att johanna ska med gör saker bara ännu bättre. Vet att vi kommer få en toppen kul/galen kväll och som alltid så kan vi bara gissa hur våran kväll kommer sluta.

tigerdansen 2008

inget smickrande kort på mig direkt men man kan inte säga annat än kul det har vi ihop=)


godmorgon

Godmorgon världen!
Vaknade tjugo i sju idag! Inte normalt, men gick ju självklart inte upp då. men nu fick ja inte sova längre för den lille vite. Va tydligen dags för morgonpromenad. Så nu ska vi ner och köpa nybakade frallor=)!
Hoppas ni sovit gott alla och tack tjejer för igår, va jätte trevligt!

 


fredagskänslan...

..har infunnit sig nu och det märks även att det är höstlov. Helt dött på jobbet! Så tror nog att jag ska bege mig om en stund.

 

Tror inte det blir mkt sömn i helgen som man egentligen behöver. Får ta igen det nästa vecka.

Ikväll blir det som sagt middag med tjejerna och därefter en kort flytthjälp åt cam å vedde.

Sedan imorgon bär det av till halmstad med Johanna. Det ska bli riktigt kul!

 

Missar ju idol ikväll men det gör inte så mkt för tycker inte temat verkar så super kul ändå. Men ikväll är det dags för Mariette att säga hejdå!


Nästa steg

I början av året sa min syster till mig:

Det här kommer att bli ditt år Linda, ditt liv kommer att se helt annorlunda ut i slutet av året.

Och visst hade flickan rätt. Det är mycket som har hänt och som har förändrats både till det positiva och till det negativa. Allt sker av en anledning tror jag, så det är bara att ta allt med en klackspark.

 

Men det är inte bara mitt liv som har förändrats utan även andra har tagit ett steg till. Tex när hon själv sa så till mig så hade hon ju ingen aning om att hon skulle bli mamma, där snacka vi om förändring. En riktigt positiv förändring om du frågar mig. Jag längtar tills jag ska bli moster!

 

Sedan har vi andra som flyttar och följer sina drömmar.

Vilket steg det än gäller i livet så tror jag bara det är positivt. Man måste ta nästa steg för att utvecklas som person. Annars står man bara och trampar på samma plats och det tror jag inte är nyttigt.

 

Steg tar vi hela tiden i livet och trots att alla tar sitt nästa steg så har vi alla ngt gemensamt kvar, våra minnen!


Fredag

Gårdagen va super mysig, film och pizza tillsammans med E & C. Filmen vi kollade på hete paranormal activity. En riktig lågbudget film som tydligen ha fått riktigt bra recensioner i USA. Jag kan säga att jag tycker den va lite läskig ngn gng men ingen film jag rekommenderar. Påminner mkt om Blair Witch Project med ett riktigt dåligt slut. Men som tur va så var sällskapet desto bättre!

 

Fredag och på schemat idag står det jobb, lunch med camilla, middag ikväll med tjejerna och sedan lite hjälpa cam och vedde med flytten.

Tror cam är nog världens lyckligaste idag, igår fick hon reda på att hon fått jobb en tid framöver och idag får de nyckeln till den nya lgh. Grattis till allt!


vill ha!


Undantags dag!

 Igår var ingen bra dag alls. Fick inte ett dugg gjort. Mådde inte jätte bra så det blev mest soffan hela kvällen där jag somnade innan nio. Var ju inte på mitt bästa humör när jag tvingades gå upp för att gå ut med Casper en sista gng innan det va dags för sängen.

 

Men idag är det prima liv som gammel farmor Jenny skulle ha sagt. Får hoppas att det håller i sig hela dagen bara.
Idag är nämligen en undantags dag, för idag blir det filmkväll med E & C inklusive pizza=)! Åh vad gott det ska bli är riktigt fettsugen idag!


mina fina flickor<3


en låt från trions tid


här är en låt som gick mkt på repeat då
 
var i gvd nyss och även det framkallar ju vissa minnen från den tiden då det va vi 3
gröna kiosken, 52, gisledagarna,chilenska föreningen, nyår, markaryds människorna mm mm
Vad skulle man göra utan alla minnen, minnen är underbart=)


godmorgon

 

Vilken hektisk morgon det har varit hittills. Först och främst kan jag ju berätta för alla som inte redan vet det att jag hatar att skrapa rutorna på bilen! Och när jag inte heller kommer in i bilen på förarsidan utan måste hoppa in på passagerare sidan så blir jag ju inte gladare.

 

På jobbet ha ja knappt fått sitta ner eftersom det ha varit en massa flängande hit å dit. Men nu ha jag äntligen fått sätta mig ner, ska sitta här och njuta i två sek sen ska jag upp och flänga runt igen!

God morgon!

 

 

En dåre säger vad han vet en vis vet vad han säger


Sveriges rättsystem är ett skämt

 

Igår dömdes de två ungdomar som tagit Therese Johansson Rojos liv. Åklagaren hade yrkat på 4 års sluten ungdomsvård. Om jag förstått det rätt så är det max straffet för en minderårig?!.

De har planerat och genomfört ett mord på en 16 årig flicka och de får bara 1 år och 8 mån. Vilket jäkla skämt. Vad är det för hån? Är inte ett människoliv värt mer?

 

Jag förstår att det inte spelar ngn roll vilket straff de får för Therese kommer inte tillbaka ändå men när man begår en sådan här handling ska man dömas där efter. De borde få maxstraffet(minst) på 4 års sluten ungdomsvård som motsvarar livstid för en vuxen.

 

Men de enda som dömdes till livstid, är Therese anhöriga, de dömdes till livstids sorg!Vad är rättvisan i det här?
 Sveriges rättsystem är förjävligt!



bild lånad från Therese minnes blogg
www.minneavtherese.blogg.se











Ont...

…i hela kroppen, trött och sliten är bara en underdrift på hur jag känner mig idag. Vissa saker tar verkligen på kroppen. Hade nog behövt höstlov jag också. Varför har inte vi som jobbar höstlov? Vi om några behöver väl ändå det. Ännu en grej jag ska införa när jag blir kung!

 

Gårdagen var en slitsam dag så idag tänker jag göra minsta möjliga efter jobbet. Himla skönt att bokföringen är slut hade aldrig orkat med den idag. Nej idag får det nog bli kurering för hela slanten!



min fina prins


Måndag morgon

Undrar vad den där extra timmen vi fått, hjälpt ngnstans? Jag känner inte av den iaf. Lika trött som vanligt.

 

Ny vecka och nu ska jag sätta igång ordentligt med saker och ting. Ända sedan innan semestern har jag slarvat med motion, mat, läsk osv och det har satt sina spår. Men det ska bli ändring på det nu. Det ska bli som vanligt igen nu, ingen läsk eller skit mat på veckodagarna(undantag finns självklart) mer motion igen och inte äta för sent, helst inte efter sex. Kommer att bli jobbigt i början, för älskar ju att äta, men det är ju så jag alltid gjort innan så det är bara att bita ihop. Ja ska ha tillbaka min mage så är det bara, kosta va det kosta vill;)!


Tipspromenad

Gick upp halv åtta i morse, duschade, åt frukost osv. Sedan åkte vi ner till apladalen för att gå tipspromenaden där. Trots att det är riktigt skitväder, är inte det vuxenpoäng så säg:)!?!

Gårdagen och sexpartyt hos emelie va super kul. Riktigt kul när folk kan bjuda på sig själva och jag tror inte det fanns en enda pryd tjej där (22 st) och ingen skämdes för ngt, super kul! Sedan tror jag att det köptes en hel del oxå=)! 

Följde aldrig med folket ut till harrys men däremot följde jag med patricia en snabbis in på gg men det va inte mkt att hänga i julgranen, fylla, tjafs,tjejer som grät och en förjäkla äcklig stank. Vi tog en cider var och drack några klunkar sedan begav vi oss hemåt!
Höjdpunkten på hela kvällen va att träffa emelie och patricia. Det va några år sedan det va vi 3 och mkt har hänt sedan dess men igår när låtarna från den tiden spelades och vi pratade minnen så kändes det ändå så nära.
Tack emelie för igår<3

Friveckolördag

Klockan är inte mkt men har ändå hunnit med en hel del. Bla varit på stan och köpt present till emelie, en julklapp till cam, sjukpyjamas till mig och ätit frukost på duvan.
Ska börja städa lite här innan det är dags att laga middag. Men kan säga att det hade inte varit fel att ta på den där sjukpyjamasen och hoppat i säng igen, blev riktigt trött nu!

idol

fredagkväll och allt vad det innebär, pizza, cola, chips, choklad och självklart idol!
Himla skönt att camilla åkte ut förra v, hon tjötade alldeles för mkt.

När vi ska på semifinalen i scandinavium hoppas ja att erik och tove står på scenen, de e helt klart mina favoriter.
sedan får antingen erika eller eddie va där oxå, tror att eddie kan utvecklas och bli riktigt duktig.

Ikväll är det dags för niclas att säga hejdå!

tumme upp/tumme ner

 

Emelie: Ska bli så himla kul att träffa henne imorgon. Ser verkligen fram emot det och det kommer bli så himla kul. Man har alltid kul tillsammans med henne, inga konstigheter utan bara en massa skratt. Guud vad jag saknar den tjejen, vf träffas vi inte oftare?!<3

 

Fredagar: Finns ingen bättre dag. Alla är lite trevligare, lite gladare och lite roligare på fredagar. Sedan finns det inget bättre än att bara komma hem och njuta av att man har hela helgen framför sig. Underbart!

 

 

 

Redbull syndromet: Tycker att folk börjar flyga iväg lite väl högt. Dags att släppa storhetsvansinnet, sluta tro att man är världens mittpunkt och komma ner på jorden. Kom igen dags att landa och när man väl gjort det så är jag den första att säga: välkommen till verkligheten!

 

Folk som är tappade bakom en vagn: Ska ju som sagt sälja min älskade lgh. Och när man lagt ut sin lgh på blocket så får man en massa samtal av människor som är totalt lost in space. Om man nu letat efter en lgh så länge som vissa påstår så borde man veta vad bostadspriserna ligger på. Och har du ingen aning om det så läs på innan du öppnar munnen, för det enda som kommer ut annars är mun diarre!


galen

Den här veckan kan man sammanfatta med två enkla ord: SKIT VECKA!

Finns inte en enda liten grej som jag kan komma på som varit positiv. Stress, oro lite mer stress, ont i hela kroppen och skit från lite överallt. Därav en riktigt skit vecka!

 

Saker och ting står mig upp i halsen (inte konstigt att jag har ont) och jag är grymt trött på det. Helst av allt vill jag bara ta ett baseball trä och slå ngt riktigt hårt. Är så fruktansvärt trött på diverse saker och det gör mig galen, utan överdrift.  Spyr på hela situationen!

 

Skulle inte jag åka iväg nästa helg så hade jag nog klappat ihop! Ska bli så fruktansvärt skönt att komma bort lite, bort från allt och framförallt att komma bort från den här bubblan!



Fredag

Segt, jobbigt, kallt och allmänt usch. Så känner ja idag och det enda som är positivt är att det är fredag. Men det är också förbaskat skönt så det väger upp rätt bra. Det är väl det jag har att skriva just nu, måste röra på mig annars är risken att jag somnar och fryser ihjäl på plats!



Ego lista

JAG...

Är:
sugen på lussekatter

Har: alltid rätt enligt Alexander

Får: inte dricka rosa pantern när jag är ute, får för många ovälkomna gäster i ansiktet då

Vet: att jag har världens bästa syster

Känner: mig sjukt trött

Tycker:  att folk kan sluta med att uppdatera sin ”status” på fb om allt de gör in i minsta detalj. Hallå ingen bryr sig om du fick mat nyss och en timme senare ska läs en bok.

Vill: att vissa grejer ska vara klara nu

Ser fram emot: min dröm

Ska: se till att få saker och ting gjorda framöver

Saknar: mikey mike

Lyssnar på: camilla och ingen annan

Måste:  se till att ha lite tur nu

Önskar: en liten hemlis

Behöver: uppskattning

Längtar: till jag ska bli världens bästa moster

Gillar: min dröm

Ogillar: trötthet


världens godaste "katter"

Är grymt sugen på lussekatter. Någon som vem när de kommer? Är det något jag skulle kunna leva på hela december månad så är det just det, tillsammans med lite julmust för att skölja ner dem=)!

Hoppas det inte dröjer för länge innan de kommer känner nämligen ett stort behov av lussekatter just nu.


man kan ju inget annat än älska dessa goda bakverk
bild lånad av http://annesmat.blogspot.com


döds...

..trött är nästan en underdrift. Sen känns det som man är sjuk också men det beror väl på tröttheten.

 

Att stå i kiosken igår va rätt drygt, ungarna va jobbiga, 16 åringar försökte vara roliga men misslyckades totalt och va bara allmänt irriterande, småkillar som försökte va gulliga va bara pinsamma osv osv.

 

Kille 1 köper varma chips

Kille 2: jag får då sjyssta då, få smaka

Kille 1: njaaa

Kille 2: kom igen då en kan jag få vi ska ju va på höstlovet, erkänn. Erkänn att vi ska det.

Kille 1: ok då ta en då

Kille 2: yees! (sen ställer han sig och köper eget godis)

 

Slutsats: hallå kille 1 va inte så jäkla snål och kille 2 sluta tigg och köp eget!

 

Sedan kom det en kille jag känner som berättade att hans flickvän tycker det är jätte kul att träffa mig och att hon blir så glad varje gng hon gör det.

Det värmde kan jag säga, kul att höra! Sedan sa han att hon blir alltid så full när hon träffar mig ute.

Haha…så gullig!

Men det har ju iofs jag svårt att tro på ;)


nedförsbacke

fortsätter det såhär så kommer det bli en riktigt brant nedförsbacke, vilket innebär att helgen kommer fort. Me like!
 
Kommer bli 2 riktigt bra helger framöver. Nu denna helgen är det sexparty hos emelie. ska bli så himla kul att träffa henne igen. Sen på söndag blir det tipspromenad, såna gillar vi!
Nästa helg så är jag och johanna bjudna på fest i halmstad. Det kan inte bli annat än roligt när vi är i farten och det ska bli sjukt kul att åka dit igen och träffa linus och se hur han bor.Längtar!
 
Efter den helgen får det nog bli lite lugnt tror jag. Även en partyprinsessa som jag måste ju ta det lugnt emellanåt;)!



bild från 2006


Vill ha


den här mysiga sjukpyjamasen från kappahl måste jag inhandla
min förra sjukpyjamas råkade ja ta sönder så behöver en ny illa kvickt för man vet ju aldrig när man kan bli akut sjuk!


Onsdag

Tiden går verkligen fort. Redan onsdag och nedförsbacken är bara runt hörnet. Men ska inte klaga för det är bara skönt att helgen närmar sig med stormsteg.

 

Sista dagen på bokföringskursen igår. Samtidigt som det är skönt att den är slut så kommer jag nog sakna den. Får ta och försöka hitta en ny kurs, fast i vmo, vägen till gvd är ganska dryg.

 

Idag är det dags att stå i kiosken igen. Får hoppas att jag blir lite godis sugen till dess så jag får ut ngt av det=)!

 

 

Don’t regret anything that ever made you smile


guten morgen

Hast du gut geschlafen? Antar att det inte heter så! Läste tyska i 7 år men kan ändå ingenting. Hade aldrig några problem med ordkunskapen, grammatiken däremot var ju rena rama balblabla. Bestod ju endast av undantag, fanns inte ngn som helt logik i den. Skönt att jag inte behöver använda mina tyska kunskaper hade blivit lite jobbigt då tror jag.

 

Drömde om shopping i natt så jag tar det som ett tecken att det är dags för mig att shoppa lite Ska försöka hålla mig tills på lörd så får jag shoppa loss då..

 

Veckan är ganska fullbokad som det ser ut nu.

Idag: sista b.f i Gislaved

Onsdag: stå i kiosken

Torsdag: tvätta och lite annat

Fredag: fredagsmys

Lördag: sexparty hos Emelie

Söndag: om alex är hemma så vill jag gå tipspromenad

 

Förhoppningsvis när det gäller många saker så hoppas jag att det blir en bra vecka!


hemmafixarkväll

sitter i soffan för att smälta maten lite. sedan ska jag ta tag i lite städning och annat små fix.
ska ha en hemmafixarkväll helt enkelt

efter städningen blir det lite lindafix oxå, ska lägga ansiktsmask, plocka ögonbrynen, ska göra ett litet hemma spa. lite synd att ja inte har ett badkar bara. hade behövt det nu!

Trevlig måndagskväll!

casper komma hjälpa till att städa på sitt eget lilla vis genom att vara i vägen <3


Helgen

Är nu slut och jag är ganska så trött och sliten. Har inte blivit så många timmars sömn men bra har den varit.

Fredagen tillbringades på lilla k och sen en liten runda på harrys.

 

Lördagen blev inte alls som jag trodde utan ngt helt annat. Det va överraskningsfest med super god mat och en trip till jkpg istället vilket va kanon kul. Kul att se ngt nytt och kul att få träffa jkpg igen också.

Kan ju säga att jag blev riktigt överraskad, minst sagt! Det tog en stund innan jag kunde slappna av och jag va ganska så trött och utmattad och det märktes på vägen hem sen, dröjde inte länge förrän jag somnade i bilen. Så det var ganska skönt att komma hem till sin säng efter en kväll som varit kanon kul men verkligen tagit på krafterna. Hann nog knappt lägga huvudet på kudden förrän jag somnade.

Tack igen alla för helgen, speciellt Marlene och Camilla som fixat allt så himla bra, TACK<3!

 

Min födelsedag igår spenderades inne i soffan mest tillsammans med världens finaste. Syster yster kom upp en runda och myste också annars så var den ganska så händelselös men mysig!

 

En hel massa kärlek till er som jag spenderat helgen med <3


25 år idag!

"Jag må jag leva jag må jag leva..." hurra hurra hurra
stort grattis till mig själv på min och bara min dag!

Igår gick jag bort till marlene i tron om att hon skulle fixa mitt hår, sedan skulle ja cam lina å emilia åka till gisleparken trodde jag. sprang bort där lite halvstressad å när marlene öppnar dörren står alla där och sjunger för mig! Helt chockad gömmer ja mig bakom dörren där jag började gråta haha. de hade planerat en överraskningsfest med super god mat, vip på sliver i jkpg och med gratis inträde. De hade fixat minubuss och allt, helt sjukt vilken kul kväll.
Somnade i bussen på vägen hem helt utmattad!

Kan inte  tacka alla nog för igår! fortfarande chockad att ni fixat allt bara för mig! TACK!

världens finaste lgh till salu

Jag har sån jäkla tur, inte nog med att jag har världens bästa syster, världens bästa kompis, världens bästa släkt, världens skönaste säng, världens sötaste hund, jag har även världens finaste lägenhet! Tänk va bra jag har det=)!




















underbara fredag <3

Äntligen är det världens bästa dag. Så härligt, älskar allt som har med fredagar att göra. Jobbet blir lite roligare, medarbetarna blir lite trevligare, maten smakar lite bättre, soffan är lite skönare allt blir helt enkelt lite bättre.

 

Kvällen va himla trevlig igår. Alltid lika kul att träffa dem små liven.

Idag ska jag bjuda på tårta på jobbet, vilket betyder att ja måste äta tårta också. Är inte ett jätte stort fan av det men men jag tar en för laget;)!


 

 2 av saker jag fick igår som jag verkligen kan rekomendera
ghd remedy cream
och ghd volume mousse
super bra produkter som går att köpa på thelander & ek i värnamo men går även att köpa på nätet
kostar ca 220 kr/st.


fin besök

idag får jag fin besök, en liten del av släkten, närmare bestämt mamma thomas, syster, moster + man, hanna, niclas, lisa, mormor och morfar,kommer på besök för att fira världens bästa linda. Ska hämta smörgåstårta efter jobbet  som jag tänkt att göda dem med. Får hoppas att det duger åt herrskapet.
Ska bli kul att dem kommer,har nog världens bästa släkt, gillar dem skarpt! =)




släkten som vet hur man roar sig=)








stress, stress, stress

och lite mera! Mitt liv består just nu av 55 % stress 23 % oro och 22 % nervositet.

Känner att jag skulle vilja hoppa över lite tid nu och komma in i ett normalt beteende och liv igen.

Allt detta vill få mig att börja röka igen, är så sugen och det hade varit skönt att lugna nerverna lite.

Så nu får nog allt ta och ändras innan jag trillar dit. Fast på lördag får jag lov att trilla dit, gör inget om jag trillar dit ordentligt bara jag landar mjukt=)!



tjo och tjim å inget annat

Morgonen idag började precis som igår. Halsont, huvudvärk, kyla och skrapa rutorna. Man kan tro att moder natur gillar att se mig lida! På min alldeles egna vecka dessutom, riktigt dålig stil.

 

Ska försöka hålla uppe humöret ändå trots all stress och så håller vi tummarna att ljuset blir lite lite starkare!

 

 

Optimisten ser en möjlighet i varje problem

Pessimisten ser ett problem i varje möjlighet


redo för sängen

har precis kommit ur duschen nu och ska bara ta fram kläder tills imorgon sedan är jag redo för sängen. ska nog bara ta å kolla på det nya hills avsnitten innan jag ger upp helt för dagen.

kvällen hos syster och vedde va jätte mysig. Åt tacos(3 st proppade ja i mig) och vi upptäckte att jag åt mer än båda dem. alltså mer än en gravid kvinna och en fullvuxen man! hallå nog dags att jag ändrar mina matvanor eller åtminstone minskar ner på dem iaf.

den här dagen har iaf varit helt ok tack vare syster yster och co. Sedan provade ja de 2 klänningarna som jag hade beställt hem och de passade perfa så ngn av dem kan ja ha på mig på lörd. Den ena fällde lite strass men den går att ha en gng iaf!

det har tänts ett ljus i mörkret igen vilket gör att man kan somna gott inatt!

 

sov gott med er!


världens bästa människa...

…har jag bjudit hem mig till ikväll för tacos och film mys. Världens sötaste hund ska självklart också med nämligen Casper.

Världens bästa människa som jag ska till är ingen mindre än min kära syster och caspers moster. Kan inte beskriva i ord hur tacksam jag är att hon finns i mitt liv, finns ingen bättre syster, vän eller människa på denna jord. Den enda som känner mig fullt ut och som man verkligen kan lita på till 110%.

Finns ingen som min kära syster! Om alla skulle ha en Camilla i sitt liv hade världen sett helt annorlunda ut, mer positiv!

 




satan i gatan..

…vad jag fryser! Gillar inte när det är kallt ute och speciellt inte när man måste skrapa rutorna, det är bland det värsta jag vet. Så där och frysa och ta i med alla kraft för att få bort islagret som satt sig fast i rutan som ett betongblock och efter man kämpat med det där islagret ett tag och blivit som en isbit själv så sätter man sig i bilen för att upptäcka att du fortfarande inte ser ngt eftersom det sitter en imma inne i bilen också! Tröttsamt…

 

Efter att ha satt tändstickor i ögonlocken i hopp om att vakna i morse så kändes det redan då att detta inte kommer att bli en bra dag. Men vem vet dagen har ju bara börjat ska hålla tummarna att den blir bra.


gratis skor!

Visst låter det bra? Nästan lite för bra för att vara sant va? Men det är lika sant som det är bra. Blir du medlem här kan du enkelt samla poäng som du sedan byter in mot skor på bla din sko, nilsons, bianco m.f. det kan väl knappast bli bättre?!

 

Jag har ca 70 par skor och jag behöver alltid fler par.

Speciellt som tjej kan man ju knappast få för många par skor och gratis är bra eller hur?

Skor som du får gratis är väl knappast ngt att tveka på!

Klicka på länken och bli medlem du också.



Jose Gonzalez


tisdags skön musikreklam


Andra dagen i min vecka

Om det ska vara såhär segt att gå upp varje dag fram till semestern nästa år nu så kommer jag få det riktigt tufft ska jag be å få tala om! Ramlar ur sängen, fumlar efter grejer ja osv osv. Sedan det värsta är inte att jag bara är trött på morgonen utan jag är trött hela dagarna, jämt och ständigt. Måste försöka ta och lugna ner mig och stressa av lite, hur man nu gör det. Förslag?

 

Den här veckan är helt fullspäckad med saker vilket kanske inte gör det lättare att slappna av men det är ändå roliga grejer.

Idag: b.f med marlene

Onsdag: hem till världens bästa syster + man för lite onsdagsmys å mat

Torsdag: lite av släkten kommer hem till mig och ska äta smörgåstårta

Fredag: ut och äta med världens bästa flickor<3. Längtar som bara den var alldeles för längesen

Lördag: till gisleparken med mina små älsklingar(vilket det känns ngt lurt med)

Söndag: njuta och äta fett


Höst depression

Trots att detta borde vara min bästaste bästa vecka på hela året eftersom it’s all about me nu så tror nog att jag trätt in i en sådan nu. Tycker allt känns ganska trist, jobbigt, stressande, påfrestande och allmänt blä. Känns som det ligger ett sten block över mig och jag lovar er att det är tungt!

Vet att den kommer att försvinna när vissa saker har lagt sig lite och när jag kan lära mig att slappna av men till dess antar jag att jag får konka runt på monstret.

 

 

Idag blir det lite fix hemma i lägenheten och jag funderar på om jag skulle ta och träna lite med en gammal träningsfavorit, nämligen carmen electra. Japp ni läste rätt, vi brukade träna ihop några dagar i veckan förut men nu var det ett tag sen så det är på tiden att vi tar upp kontakten igen!

 

Och eftersom det är all about me den här veckan så bestämmer jag ju även vad det blir för mat och ikväll blir det därmed mg:s spagetti och köttfärssås!



träningskompis!


min vecka!

Måndag morgon och lika segt som vanligt att stiga upp. Hade nästan kunnat göra vad som helst för att få vara ledig idag och bara få ligga kvar och dra i sängen.

 

Den här veckan är det min födelsedagsvecka alltså min bara min vecka=)! En ganska så fullspäckad vecka så jag antar att den kommer gå ganska fort. Så får se till att njuta av varenda sek av min alldeles egna vecka då jag bestämmer fullt ut;)!

Grattis i förskott till mig!


6 månader <3

idag är det 6 månader sen jag och alexander träffades på mårtensson i halmstad. Har varit 6 månader av lycka och jag är så glad att jag träffade han och "lät emilia fixa ihop oss"=)!
6 månader tillsammans och jag hoppas att det blir många många fler=)!

Kärlek....



söndag

god dagens på er!
ligger och slöar i sängen fortfarande eftersom jag är hundledig och slipper därför gå upp för att gå ut med det lilla livet. vill egentligen gå upp men måste ju passa på att ligga kvar och dra när man kan=)

gårdagen va super trevlig. tom harrys va helt ok, gillade musiken skarpt dessutom.
trots att vi inte stannade kvar tills det stängde så kom vi inte hem förrän halv tre. Tog nämligen ett tag innan alla hade ätit och sedan gick vi hem.
Men som sagt hela kvällen va kanon förutom fotbollen då. Jäkla synd att de inte kunde få in ngt mål för jag tycker definitivt att sverige spelade bättre och de förtjänade faktiskt att vinna. Jäkligt tråkigt att det inte gick vägen.

Nähä nu ska jag nog ta å hoppa upp ur sängen för att se till att dagen börjar ordentligt.
Idag blir det söndags mys för hela slanten!


vi på harrys

kan ju villigt erkänna att jag har sett snyggare bild på mig


inflyttningsfest

Nu är dagen här, dagen som vi alla väntat på i ca 1 års tid nu. Det är äntligen dags för lina och gunde svans inflyttningsfest. Riktigt kul! Å som pricken över i:et kommer sverige vinna mot danmark ikväll oxå. Vilken kanon kväll det kommer bli.

Som vanligt sitter jag här i morgonrock och är sen i vanlig ordning. Ha haft hela dagen på mig att fixa å ordna men icke. vf gör ngt nu när man kan skjuta fram det istället?! Ha precis kommit ur duschen å vet inte vad jag ska ha på mig å vi ska vara där om en timme. Lycka till linda! hoppas ni får en bra kväll.
Gasen i botten!

det coola värdparet=)

 

 


lördag

Lördagmorgon, och jag har hunnit med en hel del hittills.
Strykit gardiner och satt upp. Även lyckats ta sönder en utav dem.
Varit sjukt sur.
Städat.
Och nu sitter jag och väntar på thomas som ska komma och mäta min badrumsdörr innan vi åker och köper en ny. Vilket verkligen behövs, tror nämligen att jag kan bryta av den jag har nu. Helst av allt hade jag velat ha en badrumsdörr med ett fönster med frostat glas men får ta en vanlig  så länge.

Idag står det bla städning och senare så är det inflyttningsfest hos gunde och lina som gäller. Kommer bli en bra lördag!

resa nu tack!



det här känns ganska långt borta nu
ser ganska inbjudande ut

måste verkligen ta och boka en resa snart
annars kommer jag nog inte överleva vintern
är inte gjord för kyla som sagt!


Mammas pojkar

Någon som såg det programmet igår? Haha.. Ännu ett pinsamt reality program. Vet inte riktigt vad jag ska säga om det men OM jag kommer följa det. Kommer ju att bli en av torsdagens höjdpunkter.

 

Fredag idag också, veckans bästa dag! Kommer bli en bra fredag, det känner jag på mig.


vill ha!



ha känt ett stort sug i magen hela eftermiddagen. trodde det va hunger men ack så fel jag hade det va suget efter en ny klänning jag kände. Jag måste ha denna.
ge mig nu tack...


vad är det som går och går..

 
...och aldrig kommer till dörren? jo precis klockan! herregud va tiden går sakta.
har ingen som helst jobbmotivation idag heller dessutom är min tjocka poloklänning alldeles för varm idag. Vilket gör mig lite smått sur och vill inte under några som helst omständiggeter röra på mig eftersom det kan betyda en svett attack. iuuu
 
 
Har en hel del som ska göras efter jobbet. Ska bla städa, sätta upp gardinerna, fixa tvätten. Sedan är det ju aerobics klockan åtta men kan säga att den lockar inte för fem öre. Så vi får se om jag ska hoppa runt på tinas ö idag eller om jag ska hoppa över den. haahaa
 
 
Tror på fullaste allvar att klockan går baklänges här på jobbet. För jag kan nästan svära på att hon va kvart i tre för 20 min sen! Måste ja nog kolla lite nogrannare på, skumt!

 
 
People are always gonna talk about you
Might as well give them something to talk about
 

torsdag

Idag är jag den exakta motsatsen till pigg. Trött, frusen och känner mig allmänt sliten.

Skönt att det är torsdag iaf för det innebär ju att jag bara behöver gå upp tidigt en dag till innan helgen!

 

Många som är sjuka nu runt omkring en. Men konstigt nog har jag lyckats hålla mig frisk. Brukar annars ryka på en riktig omgång runt september månad men har klarat mig hittills. Antagligen har jag fått ett super immunförsvar! Fast nu känns det som om det börjar närma sig lite mer för folk i min närhet går runt och snorar. Men får väl helt enkelt fortsätta att slå bort alla bassilusker och snuskigheter som försöker anfalla mig, en efter en ska de knockas!

 

 

Ta medicin är inte roligt men att ha roligt är bra medicin


Förra årets favorit i idol



vilket underbart mysväder

Tycker det var riktigt härligt ute trots mörkret och regnet. Som alla vet så finns det ju inga dåliga väder bara dåliga kläder=)! Det var ett härligt regn på ngt sätt. Det som är jobbigt när det regnar är att casper blir så förbaskat blöt. Hade helst velat klä in han i en stoor påse när vi är ute och går men jag antar att det skulle bli lite svårare för honom han uträtta sina behov. Så får försöka komma på en annan idé.

 

Om man ska beskriva mig med ett ord idag så är det: Piggelin! Jag känner livet i mig som Linus-ida brukar säga och jag går på duracell så det bara skriker om det. Ska bara se till att inte överdosera för som alla andra gränser så är den lätt att överträda!


liten men kaxig!


It's on bitch!

Har precis sett det första avsnittet av the hills säsong 6. Har inte kunnat se det innan men som sagt den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge. Nu kan jag knappt bärja mig till nästa avsnitt kommer. Vill se hela säsongen nu bums! Like it alot!
Drama drama drama, so much drama!

Och säga vad man vill om kristin, men snygg det är hon!

 

med det sagt så ska jag bara leta upp ngt att ha på mig morgon sedan hoppa i säng

vilket förmodligen betyder att jag är i säng strax efter midnatt!

natti natt


jag...

Är: sugen på wienerbröd

Har: världens bästa syster

Vet: vad jag vill och tänker inte nöja mig med mindre

Känner: mig ganska så lycklig

Tycker: att arbetsveckan bara borde bestå av ca 32 timmar.

Vill: vara ledig

Ser fram emot: julen och dess ledighet

Ska: se till att få saker och ting gjorda denna vecka

Saknar: mer ledighet

Lyssnar på: mix megapol och kopiatorn som är jämte

Måste: bli bättre på att höra av mig till folk

Önskar: en liten hemlis

Behöver: uppskattning

Längtar: efter december månad

Gillar: mina drömmar

Ogillar: seghet


Tjoohoo!

Ville bara säga det!

 

Middagen igår kväll hos syster med sällskap var super god. Och det var riktigt lyxigt, får nog ta å bjuda bort mig själv lite oftare=)

Hittade även en inflyttningspresent till lina och gunde. Men hann tyvärr inte med ngt annat för mormor och mamma va uppe hos mig och tjötade.  Får ta tag i de jag skulle gjort imorgon istället.

Hinner ju inte idag för idag är det dags att bege sig till Gislaved igen efter jobbet vilket jag känner en liten suck inför, men men bara att bita ihop och köra på.


bra dag!

Hittills har måndagen gått helt smärtfritt, vilket är oerhört skönt.

Ha fått en hel del gjort på jobbet och hoppas att jag kan få det hemma sen också.

Vet bara inte riktigt hur jag ska lägga upp det hela. Har nämligen en hel del som behöver göras men tid finns det inte.

 

Ska först och främst på stan med syster för att leta inflyttningspresent. Lite senare så har jag bjudit in mig själv och Casper till syster å vedde för lite mat och film. Vardagslyx!

Däremellan har jag ca 1,5 timme då det ska bytas gardiner, duscha Casper, plocka i ordning tvätten med en hel del mera. Bara duscha Casper tar ca 1,5 timme så får se hur jag ska lägga upp det hela.

detta kommer bli en av de bättre måndagarna! 








I'm happy!


God morgon sunshines

Så var det dags för måndag igen. Helgen har som vanligt bara dragit förbi i 220 knyck.

Men tycker inte det är speciellt jobbigt med måndag idag, tycker det är skönt med en ny vecka och den här dagen kommer att gå fort. Har nämligen en hel del att göra både på och efter jobbet.

 

Har även bara 2 veckor lite drygt kvar innan jag stiger in i vuxenvärlden. För som ni vet så blir man ju inte riktigt vuxen förrän man fyller 25. anser jag iaf. Så ska försöka hinna med så mkt barnsligt som möjligt ;) innan det är dags för mig att lämna det livet bakom mig. Moget va?!

 

 

Don’t regret anything that ever made you smile


vill ha!


Söndag kväll i soffan

är sjukt dålig på att blogga nu för tiden, känner helt enkelt inte så mkt sug efter det. Men tror det kommer tillbaka snart så håll ut;)! för den som väntar på ngt gott väntar ju aldrig för länge=)!

Helgen är snart över och den har varit sjukt lugn. Gårdagen spenderades mest i soffan, lite för mkt kanske. Jag vill helst göra saker på de lediga dagarna så kan man unna sig att ligga i soffan på lördagskvällen istället. Men kanske behövde samla lite nya krafter.

Gick upp sju i morse(inte helt frivilligt;) för skulle iväg med alexander på dop på bolmsö.
Så på caspers morgonpromenad var jag alltså helt fixad,klänning och stövlar. Grannarna som såg mig då måste trott att ja kom hem vid den tiden istället för att ja gått upp så tidigt en söndag. Det hade nämligen varit mer troligt!

kvällen kommer avslutas med städning och sedan har jag en het date med min soffa och dennes kompis the blanket!

grattis på födelsedagen älskling

ja må han leva ja må han leva...
grattis på födelsedagen älskling


<3

snart helg

 

Satan i gatan vad skönt det ska blir. Har en riktigt het date ikväll som jag verkligen ser fram emot. Och jag tror vi kan få det riktigt mysigt ikväll!

Nej pratar inte om Alexander utan min käre soffa. Frågan är nu vilket program ikväll vi ska kolla på tillsammans utav vilket vi ska somna till, ska kolla upp det!

 

Vet fortfarande inte riktigt hur morgondagen ser ut beror ju på lite vad alexander känner för som sagt.

Har varit lite tjat på mailen idag om festen imorgon men som jag skrev vi får ser hur det blir imorgon=).

Den som lever får se!

 

Nu är jag snart helt totalt jätte redo att ta helg!


snyggt!

gillar verkligen de här handsmyckena.
kanske skulle ta och beställa ett...


bilden kommer från
http://emmelist.blogg.se/






Fredag...yeeiij!

Galet skönt att det är sista arbetsdagen den här veckan. Helgen kommer nog bli ganska lugn tror jag. Det är Alexanders helg, eftersom han fyller år så det är han som kommer att bestämma vad vi ska göra!

 

Fick ett mess av min kusin igår att vi var bjudna på fest hemma hos dem imorgon och satan i gatan vad kul det hade varit. Men det får nog bli en annan gång.
Detta är förmodligen enda lugna helgen på hela oktober och sen så mår födelsedagsbarnet inte så bra och till sist ska han upp tidigt på söndag så vi får se hur det blir.

 

Idag blir det iaf soffmys med idol och ngn god mat. Vilket jag verkligen ser fram emot.

Det är dags för fredagsmys!





1 oktober

Första dagen på en riktigt bra månad. Helt sjukt vad många bra människor oktober har producerat. Den bästaste utav de bästa kom till världen den 18 oktober sen har vi flera till som föddes i oktober och de är ganska bra de också;). Oktober är egentligen en enda stoor fest!

 

Borde egentligen ha super krafter till denna månad men det är precis tvärtom. Trött, sliten och lite halvt nere. Men jag piggas nog snart upp, brukar inte vara så svårt för mig att hamna på topp igen=)!




våran månad=)


Design