snuskigt rikt djurliv i stugan

den här snuskiga saken gled förbi i vattnet precis som om den ägde hela sjön

för er som inte ser vad det är så är det iaf en orm

skulle inte förvåna mig om det va en stor anabola orm..usch!

förstår inte vad dessa äckliga varelser ska vara bra för, genom onda är vad dem är.

 

har tillbringat hela dagen ute i stugan. Det va mkt skönare i vattnet idag än igår så jag och milo lekte en hel del vid vattnet. Byggde även sandslott med pool och vallgrav, ett lyxsandslott med andra ord. Lite nostalgikänsla det där. Tyvärr tyckte inte byggaren Milo det va ngn vidare kvalitet på mina grejer för han rev sandslottet och fyllde igen min pool ganska snabbt. Men det va iaf kul så länge det varade.

 

Nu ska jag fixa till mig lite för om ngn timme får jag finbesök av joss johanna och mile. vi ska ha myspys på våran baksida♥


Stugan

precis hemkommen efter en tripp till stugan.
underbart härligt där ute nu när det är så varmt
men satan i gatan vad kallt det är i vattnet, nästan lite skönt att jag kan skylla på att jag inte får bada ;)


milo fick plats i en dockvagn jag hade när jag va liten
och det va himla roligt att köra runt han i den samtidigt som han gjorde såna där billjud


wroooom







va tvungen att ta kort på en minigroda det kryllade av dem på stranden
el ja det a två st men ändå

Nu ska jag mata minimannen som är helt utmattad efter en fullspäckad dag sen blir det sängen för hans del

Förstår inte..

.... grejen med att släpa upp mig i ottan när det ändå slutar såhär så fort jag tagit mig upp


det räckte tydligen att vara vaken i 1,5 timme



nu ska jag sätta på lite kaffe vilket är det enda som finns här hemma
det ekar nämligen i kylskåpet och vi är i stort behov av storhandling.


halmstad

Då va man hemma igen efter en vecka i halmstad. Hade kunnat stanna där ytterligare en vecka egentligen.  Stugan har blivit så fin och speciellt våran lilla friggebod. Nu ska det bara bestämmas hur det ska möbleras där inne och så ska toaletten fixa. Den kommer bli så fiiiin när allt är klart.
Älskar verkligen sommaren och halmstad! Halmstad och sommar=lycka!

Dagarna har bestått av mys, sol och självklart midsommarfirande. Och på tal om midsommar så va den kanon, tycker ju dock att vädret kunde varit en aning bättre men som tur va hade vi ju ett sånt där tält som vi satt i.
De senaste dagarna har det ju däremot varit underbart väder vilket resulterat i att jag ser ut som ett stoppljus i ansiktet.

Kom hem till vmo igår kväll och kunde inte sova överhuvudtaget. Kände mig super stressad över allt som jag måste göra. Egnetligen är det inget som är jättekanonkanin viktigt men tydligen så viktigt så det gör mig totalt sömnlös. Olivers farmor och faster kommer hit idag så ska se om jag kanske kan göra ngt ärende under tiden de leker med den lille.





myskväll ♥




onsdag

Godmorgon!
här va man uppe före tuppen idag igen, tio i fem började tydligen olivers mage att kurra å det va bara att gå upp och förbereda frukost omgång nr 1. Nu sover han igen och jag sitter framför tv:n med datorn och lite kaffe.
Ska iväg till sjukan sen igen. Tycker nog att allt verkar gå på rätt håll. Hoppas verkligen jag har rätt. Läkaren sa visserligen oxå att det är bättre, men jag litar inte ett dugg på vad de säger. De kan mkt väl säga så bara för att de inte vågar säga annat och så vill de säkert bli "av med mig".  Men jag lyckades tjata till mig några tider till och fler ska det bli, de kommer inte bli av med mig förrän jag är helt återställd så det så. Kan mkt väl tänka mig att jag är en riktigt pain in the behind så att säga.

Men nu  - doktor quinn=)!

i stort behov av nya klänningar

                                      One Shoulder Dress SEK 349, Three Little Words - NELLY.COM Sappline Dress SEK 399, Vila - NELLY.COM
                                      Chiffon Lace Dress SEK 399, Ax Paris - NELLY.COM Flower Printed Dress SEK 399, Max C - NELLY.COM
 älskar klänningen längst upp till höger!
vf är det så lätt att hitta en massa "vardagsklänningar"  man vill ha menhelt omöjligt att hitta en till bröllopet!?!

Grattis..

..till mig kan jag ju börja med att säga och jag tackar för det!

Klockan fem steg jag upp i dag, när steg du upp?
Va ändå förvånansvärt pigg tycker jag men jag antar att john blund hinner springa ikapp mig under fm=/.
Den här veckan ska jag inleda med ett besök på mitt favoritställe nr 1 nämligen sjukhuset. Sedan ska vi träffa syster och systerson för en liten promenix plus fika. Om vädret tillåter vill säga, är det regn håller vi oss på hemmaplan.

Godmorgon!!!




söndag

Godmorgon
det ha varit en ganska lång helg tycker jag, det har hunnits med en hel del. 
I fredags traskade jag och camilla bort till gästis så pojkarna här hemma fick ha en lite grabbkväll. Och jag hade himla roligt. Kul att träffa lite folk som man inte träffat på länge=).
sen igår gick vi till stan för lite shopping och lunch med camilla och mile. Och kvällen innebar tacos, filmen red riding hood och lite sequence.

Synd att inte vädret kunde vara lite bättre. Jag har himla svårt att få in att det är sommar just nu, inte bara för att vädret är lite halvkasst utan för att jag inte riktig hängt med. Men sommar är det och nästa vecka är det midsommar och snart vankas det även semester för min älksling. Härliga tider!






fredag

Godmorgon!
jag gillar morgonen. allt är så lugnt och man kan sitta med sitt kaffe i lugn och ro(oftast) titta lite på it och så är doktor quinn på tv, vilket gör att det blir lite nostalgi=). Underbart!

Oliver ha fullt upp nu för tiden på morgonen, han har nämligen upptäckt att han har två händer, så han kan sitta och stirra på dem hur länge som helst. Ser rätt roligt ut när han ligger där i ngn sorts anfallsposition med sina små händer och stirrar helt vinögd.

Veckan som gått ha inte varit den mest spännande, ha bara legat hemma i förkylning men nu hoppas jag att den gett med sig. Ha iaf prickat av några små saker som jag skjutit fram. Har framkallt en himla massa kort, bokat tid för kort till vn, öppnat ett konto för oliver och beställt hem två klänningar till bröllopet.

Bra skönt med fredag idag och jag hoppas studenterna får en kanon dag trots att vädret kunde varit bättre!!!



Fanns det en ogilla knapp på vmo sjukhus hade jag tryckt på den

Värnamo sjukhus står mig upp i halsen!
Tycker det jobbar alldeles för mkt nötter där uppe som inte har en aning vad de håller på med. Och när man ifrågasätter deras sk misstag så får man inga riktiga svar utan bara en massa: jag förstår eller mm. antar att de vågar väl inte ge ngt konkret svar eftersom de är rädda för att de ska förvärra situationen.
 Sedan måste jag säga att det är rent ut sagt förj*vligt att jag ska behöva betala för att de ska rätta till de felen de gjort! Men de kunde erbjuda mig ett frikort efter jag betalat 900 kr. Generöst av dem. Jag tycker det är 900 kr för mkt för ja ska inte behöva betala dem för att de ska ställa sina sk misstag till rätta.
Nej deras sätt att sköta saker och ting är ganska dåligt sedan kan ja ju säga att folk borde akta sig för att genomgå vissa behandlingar där uppe för de påstår nämligen att om man har mkt i huvudet så kan saker och ting faktiskt gå fel. Jäkla tur att inte livet hängde på spel där uppe för vem vet om man överlevt då.


Nä nu ska ja fundera ut ngt som jag kan göra för att njuta av det här fina vädret. Jag är öppen för förslag=)



ETT av deras sk misstag
tydligen ser min arm ut som den gör pga bm hade mkt i huvudet


Rudolf med röda mulen

Det är jag det! Som om man inte känner sig tillräckligt oattraktiv ändå så ska man nu gå runt med ett stoppljus till näsa och som om man vridit på en kran. NOT HOT!
Så skjuter upp alla måsten ytterligare en dag för idag blir det film tillsammans med casper och oliver och alla snorpapper, hela dagen! kan förresten rekomendera filmen the back-up plan för er som inte sett den och ni som har sett den se den igen!


snorungar är vi allihopa

Vi gick nog på reservbatteriet i lördag under dopet. För när allt va klart och vi satte oss hemma i soffan på kvällen så tog all luft slut. Idag kryllar det av äckliga snorpapper  och en massa snuskbaciller hemma hos oss. Hela familjen ligger hemma och är bra förkylda. Sådär lagom kul.

Igår trotsade vi bacillerna och åkte till A6 för lite shopping. Det blev bla en ny kostym och skor till alex till bröllopet. jag fick nöja mig med ett par skor, letar fortf efter en klänning som jag ska ha. Vet precis hur den ska se ut ha bara inte hittat den ännu. (Tyvärr förstör min arm alla kläder med tanke på hur den ser ut. )
Vi avslutade på ikea där vi köpte lite möbler till olivers rum.



jakten på gardiner och matta till hans rum fortsätter





Förlossningsjournal

Fick hem min journal från sjukhuset idag, längsedan jag hade sån spännande läsning. Lite smått jobbig läsning faktiskt men ändå skönt att ha allt klart för sig. Önskar att jag visste saker då som jag vet nu. Hade jag kunnat spola tillbaka tiden så hade aldrig anna fått sy efter operationen, hade ALDRIG låtit Rhode-Maria sätta dropp på mig och jag hade bett Leni fara och flyga! Men tyvärr kan ja inte spola tillbaka tiden och få saker och ting ogjorda.
Jag vet att jag ska tänka att det kunde varit och gått mkt värre men tycker inte man ska behöva tänka så heller egentligen. Utan det sker förlossningar stup i ett i det här landet och det är deras jobb och de borde märka/se när ngt är fel. Vi patienter ska inte behöva berätta att såhär ska det inte vara och defintivt inte behöva tjata sig till vård.
Det är himla tur att allt är bra med lillkillen iaf för det är huvudsaken, då tar man ju hellre allt själv.

Ska iaf upp dit den här veckan igen och jag ser INTE fram emot det. Då ska jag få ytterligare en dom.



ps.Grattis Im till flickan och skönt att allt gick bra för dig=)!


Dop

Då var dopet för Oliver avklarat. I lördags i vmo kyrka döptes han tillsammans med tre andra pojkar och efteråt var det fika i vita salen. Lillskiten sov sig igenom hela tillställningen även när prästen hällde vatten över honom. Va helt säker på att han skulle vakna då och bli riktigt arg. Jag hade ju själv vaknat om ngn hällde vatten på mig och jag hade defintivt inte varit glad av ett sånt uppvaknande. Men inte oliver inte, han va riktigt duktig och skötte sig helt exemplariskt.



dukningen i vita salen





olivers faddrar och vi


är jätte nöjd med prästen



som två små barn på julafton


nästan allihopa
cam, milo och mala fattas likaså Björn som tar kortet


några av presenterna


oliver fick många fina presenter men detta va nog den roligaste
sina första skridskor fick han av sin gudfar niclas och karin
Skulle kunna tro att niclas vill att han ska börja spela hockey!;)

undrar om farfar och faster kommer kontra med ett par fotbollsskor;)?


Tack alla som va med och gjorde Olivers dop till en kanon dag!!!


3 irriterande saker som inte är mitt fel alls

har stressat runt på stan nu i flera timmar framochtillbaka utan resultat. Va ute efter en sak till oliver men det fanns inte ngnstans. Visste precis vad jag skulle ha men självklart fanns den inte i hans storlek. Lite smått irriterande att de inte kan ta in flera storlekar i affärerna eller åtminstone fler snygga plagg till små pojkar som ska döpas så deras mammor slipper stressa runt i sista sekund.

Skulle hämtat ut ett recept lite snabbt och smidigt på apoteket med men det skulle tydligen även resten av vmo borna oxå göra. Så nu är jag hemma utan medicin. Skyller på läkaren för att hon ringer en fredag och berättar att jag behöver medicin när resten av stadens invånare oxå ska till apoteket. Irriterande!

har upptäckt att jag förstör hela olivers bok (mitt första år) när jag fyller i den med min handstil som är värre än en kråkas. Irriterande att inte mina föräldrar eller mina lärare kunde lärt mig att skriva som en normal människa. Så istället för att de kunde gjort så att jag fick en snygg handstil så måste oliver få lida för det när han blir äldre och inte kommer kunna läsa vad som står i hans bok.

Mycket som är irriterande idag men det är skönt att det inte är mitt eget fel iaf!


Tankar om allt, inget och mycket under kvällstid

Är det ngn gng man får bra ideer eller tankar så är det på kvällen precis innan man ska sova. Men sen när man vaknar så är allt nästan som bortblåst. Så egentligen borde man ha papper och penna jämte sängen så man kunde skriva ner allt som figurerade i huvudet precis innan man ska sova. 

Den senaste tiden innan jag ska sova så har mina tankar gått tillbaka till mkt förr och då. Saker som jag vill ta tillbaka, be om ursäkt för, saker som jag vill få ogjorda. Jag skäms när jag tänker på hur jag har betett mig ibland. Saker som sagts och gjorts och som man kanske inte alls menar eller står för men som bara skett i stundens hetta utan att man tänkt sig för innan. Mkt som man vill få ogjort eller åtminstone ändra lite på.
Kan må riktigt dåligt när vissa saker passerar tankeverksamheten men tyvärr är det ju lite sent att ändra på såhär i efterhand. Som tur är har jag förändrats, förhoppningvis till det bättre.
Som sagt lite sent att ändra och ta tillbaka saker som gjorts och grodor som hoppat ur min mun  men man kan ju åntminstone se till att det aldrig sker igen.

Då va då och nu är nu................och nu ska jag fortsätta överdosera koffein vilket både är skönt för halsen och hjälper mig att piggna till.







2 månader


våran tjockis väger nu 6620 g
han kommer snart ifatt kusinen ;)


som pricken över i:et...som grädde på moset...

Det vimlar av baciller hemma hos oss nu. Lilleman har varit tokförkyld sen i måndags och nu ha han även delat med sig av dessa baciller till mig. Halsen hos mig är numera ett rivjärn, satans ont gör det. Så typiskt, ja menar va det ngt som fattades just nu så va det ju att vi skulle bli sjuka oxå. Ja menar det räcker tydligen inte med allt annat som är just nu. Negativ är bara förnamnet just nu.
Skitsamma om ja är dålig men jag vill ju att minimannen ska må bra. Riktigt jobbigt att inte kunna hjälpa han mer när han ligger och rostlar och hostar.  Nu hoppas vi på en helomvändning så vi blir pigga och alerta till lördag, åtminstone så oliver blir det. Jag får helt enkelt överdosera tabletter om det inte blir bättre.

Ska bli skönt när denna helgen är över, för då kan vi pricka av en sak på listan och börja bocka av annat.




Fotboll på ingång

Verkat som ngn är förbannad där uppe?! ett jäkla bullrande och dånande. Va väl iofs välbehövligt,
luften behövdes rensas ur lite. Men vi hoppar högt alla tre (ja oliver och casper) varje gng det mullrar till.
Ikväll kommer mile calle emil och johanna hit. Fotboll och smart as står på schemat. Blir förhoppningsvis en himla trevlig kväll om bara åskan vill sluta tills dess att vi får besök för det dånar ju så mkt så ja hör ju inte ens vad jag tänker!

Va på sjukhuset igen under fm och just nu står det stället mig upp i halsen. ibland vill jag bara åka upp dit och be dem fara och flyga för att de riktigt ska förstå hur arg och trött jag är på deras sätt att sköta saker och ting. det felas hit och dit och sedan sitter de där med sina valpögon och är så förstående och ledsna. Nej en riktigt jäkla hård spark mellan benen skulle de ha och bli målade med grispenna sen kan vi snacka om förståelse!



dessa kläder åker ju på idag igen eftersom det är fotoll




halmstad i mitt hjärta

I'm back=)!

har varit lite dåligt med inlägg den senaste veckan vilket beror på att vi varit i halmstad och njutit av tillvaron.  det ha varit så skönt att få andas lite halmstad luft igen och det märktes att oliver trivdes där oxå. Vilket är himla bra med tanke på att han kommer spendera en hel del tid där=)!.
Stugan är  som en liten byggarbetsplats just nu men det blir riktigt fint och det ska bli skönt våran friggebod är klar, den blir både större och snyggare nu och riktigt skönt att få en toalett ut dit oxå. Allt kommer bli riktigt bra.

Halmstad
ha annars bjudit på en hel del shopping, sol i mängder, grillning och härliga sommarkvällar tillsammans med underbart sällskap. Jag har njutit av varenda sekund=).
På hemvägen åkte vi förbi ullared för ytterligare lite shopping och sedan stannade vi till i alex föräldrars sommartuga.

Har längtat efter dessa lediga dagar i flera veckor och de försvann lika fort som dem kom. men det har varit några riktigt härliga dagar oxå=)



babysittern följer med överallt vet inte vad jag skulle gjort utan den





han är inte så stor men tar mkt plats ändå;)


grillning på väret


och så blev det natta...


Design