Wild West Steakhouse

I lördags(midsommardagen) bokades det ett bord för 18 personer på wild west steakhouse. Det blev ett riktigt långbord kan man säga. Jag hade aldrig ätit där förut men hört jätte mkt om det och hur gott det skulle vara.
Det är ett ganska annorlunda men häftigt ställe, det kändes ungefär som man kom till High Chaparrall. Då servitörerna och servitriserna va klädda i sann vilda western anda. Och ngt som va riktigt kul va att de hade uppträden där servitriserna tex dansade, det höjde stämningen och det va riktigt roligt.
När det gällde maten hade ja nog för höga förväntningar då jag inte fick ngt halleluja moment. Men jag vill ändå åka dig igen,tyckte det va ett kul ställe och nästa gng ska jag helt enkelt ta ngt annat på menyn.
 
 
Efteråt bar det av en stund till Väret där det hade firats midsommar utav bara sjuttsingen dagen innan. Folket va bra slitna men ändå så spottar de inte i glaset. De vet helt enkelt hur man partajar.
Mina partypinglor!
 
 
Egen trubadur hade de oxå.
Denna killen va verkligen oerhört duktig med gitarren. Riktigt imponerande.
 
 
Medan partyeliten fortsatte så kastade jag in handduken vid halv tolv o cyklade hemåt mer än nöjd med kvällen =)!
 
 

Make up kurs

Idag är det dags för min make up kurs make up store. Så spännande. Ska bli riktigt roligt, både att få hjälp av ett proffs och att få lite nya tips o ideer. Får ta lite kort sen på hur det blev. 
Efter kursen ska jag nog ta mig en runda på stan oxå. Får passa på medans man har barnvakt. Det va ett tag sen man va på stan utan barnvagn så det ska bli skönt o få strosa runt i affärerna i lugn o ro.
Som det känns nu kommer detta att bli en kanon fredag, shopping och smink kurs - vad mer kan man behöva en fredag ;)!
 
 

Underbara Halmstad

Jag och oliver har haft en underbar dag och kväll. Vi har solat, eller jag har solat medan oliver haft fullt upp med att sparka boll, åka traktor och flytta småsten från ett ställe till ett annat. Han har som ni märker haft fullt upp.
Vi har även varit nere och strosat vid stranden. Det har verkligen varit en underbar dag på alla sätt, en riktig sommardag, så härligt att kunna ligga ute i bikini, strosa runt i shorts och kunna vara ute och njuta av dagen,fler såna här dagar önskas tack!
 
Lilleman sover nu och jag har trots en fin kväll bänkat mig i soffan.
Hoppas verkligen på fler såna här dagar i Halmstad. Både jag och oliver trivs som fisken i vattnet här
(blogg.se appen funkar fortf inte df går d inte ladda upp nya bilder )
 

Flower mono

Ett flower mono bord har jag velat ha länge, lääänge! Och det står fortf överst på min önskelista, vilket det lär göra även till jul. Yes det är nämligen dags att börja fila på önskelistan inför jul, ja menar det är ju inte ens 6 mån kvar nu o tiden går fort. I år ska jag nog hjälpa tomten lite på traven tror jag för efter jul ska det finnas ett sådant bord i vårat hem, basta!
Även om tiden går fort och att jag verkligen verkligen vill att bordet ska finnas hos oss nu så hoppas vi väl ändå det dröjer ett litet tag till innan julen infinner sig.
 
 
bilder från www.rum21.se

Bästkusten

Om en stund så beger vi oss ner mot halmstad igen och vi hoppas verkligen vi kan få chansen att vara ute lite mer än sist. Idag skiner ju solen och det ser ut att bli fint väder så hoppas att det ser likadant ut i Halmstad.
Jag är rätt inställd på att det inte blir ngn sommar i år överhuvudtaget. Kanske att det kan bli ngn dag där det är fint väder men det kommer säkerligen inte bli ngt strandväder. Men vi kan ju hoppas att jag har fel!
 
 
En bild tagen på en strand från europabalkongen i Nerja. Himla fint, hade gärna packat ner mina killar och åkt dit bums om det hade funnits möjlighet.
 
 
 
 

En tur i skogen...

Har haft känningar i knäna igen. Förstår inte vad det kan vara?! Sitter jag och korsar ett ben över det andra tex får jag jätte ont till slut. Vad beror detta irritationsmoment på, ngn som vet?
Hur som haver får se om de håller på dagens joggingtur, hoppas det. Efteråt blir det kvalitetstid med syster och taco/filmmys.
 
 
 
 

Föräldramöte på dagis

Va på föräldramöte igår ju på det dagis som Oliver ska börja på i aug och jag är super nöjd! Både med personalen som verkade jätte mysiga och likaså hela upplägget. Tycker det är en himla bra grej att de ordnar en sån här föräldraträff för alla föräldrar innan barnen börjar så man får träffa alla. Lite kul oxå att Oliver kommer på samma dagis som en av de pojkarna som han döptes tillsammans med.
Som sagt tror detta kommer bli jätte bra och Oliver kommer förhoppningsvis trivas som fisken i vattnet.
 
När Oliver börjar dagis om ca 7 veckor så har jag varit hemma iungefär 16 månader. 16!!! Helt sanslöst vad tiden går fort, känns som om det va igår han kom till oss och snart ska han börja på dagis.
Tycker ju det ska bli kul och träda in i en ny fas i föräldralivet men samtidigt så kommer jag sakna min lille skatt så oerhört mkt när vi nu inte kommer spendera lika mkt tid ihop.
Tror det är himla tur att det är Alex som kommer sköta det här med inskolningen då jag förmodligen komma förstöra mer än göra nytta...
 
förra sommaren
 
 
 

Allsång på skansen

Alldeles strax börjar Allsång på skansen. Är det något som skriker sommar så är det väl ändå Allsång på skansen?!  Ett riktigt mysprogram och då det va några år sen sist vi va där i publiken så hade jag mer än gärna åkt dit i år. Vi får se hur det blir med resor till huvudstaden och allsång på skansen i år, hur som haver så kommer jag iaf följa det från tvsoffan!
 
 
Bild från google
 
 

Tisdag

Äntligen har det slutat regna och solen skiner. Och det är väl tur det för hade d fortsatt regna hade vi väl fått ta båten hem. Herregud regn nonstop. Ja tyvärr trots att det ser ut att bli en fin dag måste vi åka hem en runda idag. Det är nämligen så att vi ska på föräldramöte på dagis idag. Jösses vad vuxet det låter, föräldramöte. Men det blir en liten snabbvisit hemma bara för vi åker ber snart igen!
 
Tror oliver saknar sin pappa här nere, han springer nämligen runt med tvdosan å håller den mot örat som en telefon och upprepar paba paba. Verkar som om han försöker ringa pappa konstant, sötnöt. Nu sitter han även i bankar i golvet å skriker paba paba, så ja jag är rätt säker på att han saknar sin pappa.
 

Shoppingtime

Godmorgon på er!
Har ni haft en bra midsommarhelg? Hoppas det!
 
Så fort Oliver ha vaknat så ska vi ta oss in mot stan för lite shopping. Inte alltid lätt att shoppa ensam när man har en liten med sig. Speciellt inte när man ska prova saker o ting, så vi får se hur detta kommer att gå. Ska hur som haver bli kul. Shopping lyser upp vilken grå dag som helst.
 

Söndagsmys

Här i Halmstad bjuder inte vädret på några överraskningar utan det har regnat nästan konstant hela dagen, precis som de va sagt.  Men vi hann iaf med lite fotbollsspelande ute på fm innan regnet kom. Men sen dess ha vi fått spela inne.
 
Oliver sover nu och jag ha bytt om till mjukisar och tänkte ha lite söndagsmys i form av jordgubbar och film. Den här filmen såg jag och Alex på våran första "date". Jag va så sjukt nervös den kvällen så jag har inte en aning om vad filmen handlar om. Men Jennifer aniston är ju med så den borde vara bra.
 
Kunde visst inte ladda upp bilderna men tar en gammal bild ochfilmen jag ska se heter Marley & jag .
 
Trevlig söndagskväll på er!
 
 
 

Morgonmys

Kan sitta och kolla på dessa två underbara killar i evigheter och det slår mig varenda gång hur lyckligt lottad jag är. Mina fina killar är bäst i världen och jag är evigt tacksam för att ni är dem ni är.
Älskar er ända bort till månen och tillbaka.♥
 

Midsommardagen

Hade ni en bra afton igår? Vädret va väl inte kanon på de flesta håll men hoppas ni hade roligt ändå.
För min del gjorde det ingenting att det regnade, vi hade så mysigt ändå på den inglasade altanen. Dock va det väl lite frustrerande för barnen som ville vara ute o leka.
 
 
Med 12 vuxna och 5 barn så va det fullt ös igår, nonstop. Jag hade jätte trevligt, men det kan väl inte bli annat med trevligt sällskap och god mat.
Va jätte trött i kroppen när vi kom hem men kunde inte sova ändå, vilket kan ha berott på kaffet. Borde egentligen inte dricka kaffe på kvällen men vid såna här tillfällen så blir det ju så,
 
Så fort Oliver behagar att vakna så beger sig han o jag ner mot västkusten för att få lite halmstadluft i lungorna. Alex har inte semester än så han kan tyvärr inte följa med. Vädret lär väl inte visa sig från sin bästa sida men det ska bli skönt att komma ner i några dagar iaf.
 
Hoppas som sagt ni haft en bra midsommarafton!
 
 
 

Midsommar outfit


Midsommarafton

Mina fina älsklingar ligger o sover o jag sitter o äter frukost i min ensamhet. Rätt skönt att få äta frukost i lugn o ro utan stress. Eller jag utan o utan, jag känner mig ändå lite stressad, som alltid. Så fort maten är i magen ska det börjas fixa o donas nämligen.
 
Det blir midsommarlunch här hos oss med allt vad det innebär sedan i em bär det av på midsommarfirande vilket ska bli riktigt kul.
Kan inte riktigt förstå att det är midsommarafton idag, har inte den känslan riktigt. Men efter att fått på sig klänningen ( klänning är ett måste på midsommarafton) och satt sig ner till bords för att inta midsommarmaten så kanske känslan kommer komma smygande. Ska bli riktigt gott med midsommarmat, min favorit på midsommarbordet är laxen, nypotatisen o burkskinkan. Många som läser rynkar säkerligen på näsan när de läste burkskinka haha. Inte många om gillar det, varje fall inte i vår umgängeskrets men jag älskar det=)!
 
 
Finbesök igår av Niclas o Karin. Tyvärr fick vi inte så fint besök av annat oxå dvs knotten. Så det gick knappt sitta ute till slut. Men trevligt va det ändå, som alltid!!
 
 

Gårdagen i bilder

Igår kom äntligen sommaren tillbaka, underbara dag. Vi spenderade mestadels av dagen utomhus och Oliver va rätt nöjd och ganska trött efter. Det märktes åtminstone idag när han tog sovmorgon,  till tjugo över åtta.
 
 
 
 
 
 
 
 

Linda dagen

Vilken trevlig kväll det va igår! Vi hade fina vänner på besök, vi bjöd på grillat och kunde sitta ute på baksidan och njuta av kvällen. Att Sverige vann mot Frankrike va ren bonus. Sån kväll som gårdagen vill jag verkligen ha fler av i sommar!!!
 
Ja som ni ser på rubriken så är det min dag idag, min namnsdag. Så varsegoda att skicka iväg ett grattis på mail, här eller mob tack. Vill man lämna en namnsdagspresent så går det oxå bra.
 
Nu är det dags att börja pricka av dagens to-do-list. Först ut ett parti spindelharpan.
 
 
 

Bestämd liten kille

Vi har en väldigt charmerande och glad kille här hemma....oftast. Men emellanåt så är hans humör inte att leka med. Jag kan inte förstå hur en sån liten kille kan vara så bestämd och ha ett sånt häftigt temperament. Humöret visar sig när han inte får som han vill, då slänger han sig ner på golvet och skriker.

Igår va det likadant när vi va ute o åkte traktor. Han tycker det är superkul och flyger nästan fram på traktorn och det är jätte kul att se. Allt gick jätte bra o d va bara glada miner tills vi skulle gå in, han hade inga som helst planer på att gå in och blev tvärilsk. Han vet precis vad han vill, men man kan ju inte alltid få som man vill, ha jag hört....
Alex påstår att han vet vart det humöret/temperamentet kommer ifrån men jag förstår inte alls vad han menar ;)

Våran guldklimp♥






Spring Linda spring!

Igår tog jag mig, efter 2 veckors vila ut på en löprunda igen. Även om det varken blev ngt tid-/längdrekord så va det riktigt skönt o få springa igen. Kände inte heller av mitt knä förutom lite i en backe. Så nu hoppas jag att jag kan fortsätta med mina löpturer, mår ju så mkt bättre av det.

Känner mig verkligen seg o slapp i kroppen efter dessa två veckor. Det märks att det är sommar och kroppen, nyttiga maten och drycken är inställd på semester. Så efter två lata veckor utan ngn som helst konditionsträning så ska det bli riktigt skönt och få komma ut o springa regelbundet igen.
Men får väl börja lite lungt o köra varannan dag till att börja med. Men nu kör vi igen!


Måndag

Ny vecka samt kort vecka här hos oss då alex bara jobbar tom med onsdag. Det mina vänner gillar vi starkt!
Förra v bestämde jag o Johanna att vi skulle gå till gästis ikväll och titta när sverige spelade. Som tur är fick vi reda på att det inte va idag utan i morgon. Hade varit snyggt om vi kommit dit idag i Sverige tröjor för att heja fram S till en seger när de inte ens spelar..
Men nu när den senaste matchen gick som den gick blir d ingen gästis utan det blir bara lite grillning här hemma imorgon o koll på matchen utan några sverige tröjor den här gng.

Sedan är det ju midsommar den här veckan oxå, kan inte riktigt förstå det. I år firas den här i värnamo tillsammans med 10 vuxna och 6 (?) barn, så lär bli livat så det räcker. Men sen dagen efter åker bilen ner mot bästkusten för att tillbringa kommande vecka där med undantag från ngn dag. Härliga tider! Nu är det sommar, tyvärr håller tydligen inte utomhusklimatet måttet riktigt när det gäller det men ändå.



Halmstad ♥


Vänner

Alex och Oliver åkte till gvd en runda och jag har varit hos Yvve på eftermiddagskaffe och nu sitter jag hemma och kollar på Vänner. Det finns ingen bättre serie i hela vida världen. Älskar det och kan kolla på avsnitten om och om igen. Och eftersom Jennifer Aniston är min absoluta favorit skådespelare så är även Rachel favoriten.
Ibland är det så underbart att bara få sätta sig ner i soffan framför tv:n och slökolla och bara för stunden skjuta upp alla måsten. Det är inte så ofta det händer så man får passa på medans man kan .
Nu är det avsnittet: The one with the videotape

Fortsatt trevlig söndag people!

Helgens outfit




Snipp snapp snut...

...så va EM sagan slut.

Som hos så många andra så va det även fotbollstittande här hemma. Projektorn sattes upp o tröjorna sattes på. En trevlig kväll som hade kunnat bli ännu trevligare om Sverige vann. Alla va super laddade innan matchen men stämningen dog lite efter matchen vilket självklart inte är så konstigt. Helt sjukt hur inne man kan bli i en fotbollsmatch, sådan lycka man känner när de gör mål och sådan besvikelse när de förlorar.


Sverige o Englands tröjorna hängdes upp








Dagen efter, vi lever i ett iphone samhälle... alla sitter med sina telefoner=)

Tack för igår allihop!






Bakom kulisserna


Japp ikväll är det dags igen för sverige att bekänna färg. Då vi kommer få besök ikväll av diverse fotbollsfantaster så hade vi egentligen tänkt sätta upp projektorn ute på baksidan så vi kunde se matchen där men eftersom det aldrig riktigt går att lita på vädret i denna delen av landet så är det nog bäst att vi tittar inomhus.
Jag va sjukt nervös i måndags under matchen så ikväll tänker ja ha lite procent i kroppen så slipper naglarna ta så mkt stryk.
Den lilla fotbollshuliganen i familjen ska sova hos farmor o farfar inatt så stör vi inte honom när vi hejar fram sverige till en vinst. För visst tar vi det ikväll? Klart vi gör, nu glömmer vi måndagens förlust o vinner ikväll!











Dagens

Just nu är blogg.se värdelöst. Det är otroligt segt, går inte att blogga från mobilen och bilderna blir skumma. Antar att det beror på ändringarna de gör. Får verkligen hoppas att ändringarna blir till det bättre när allt är klart. Själva bloggsidan verkar som sagt kanon, bara det fungerar som det ska.
Ha funderat på om jag ska börja med dagens outfit. Tycker ju det är kul att se andras outfits men känns inte riktigt som att d passar mig att lägga ut det. Speciellt inte när jag bara går hemma de flesta dagarna o inte har några direkt roliga kläder på mig. Tror nog inte ni är så intresserade av det, men vi kan ju ge det ett försök.

Här är iaf dagens.
(Oliver gillar att diskutera med sin spegelbild)
Har ingen aning vf det blir rosa lite överallt!!!



Fotboll i skogsfållen










MUS

 

Nu när jag loggade in på min blogg upptäckte jag att den blivit flyttad till den nya blogg.se. Så lär ta lite längre tid att publicera inlägg nu för det tar ju alltid ett tag att lära sig en ny sida. Men än så länge tycker jag den verkar vara bra. Blogg.se behövde faktiskt göra lite uppdateringar för att hänga med tycker jag, och som sagt än så länge verkar det kanon=)!

Men det va inte den nya sidan som det här inlägget skulle handla om utan om att jag nu äntligen fått tummen ur och bokat en make up kurs hos make up store. Tyckerdet ska bli riktigt roligt att få lite tips och hjälp av en make up artist. Gillar verkligen MUS produkter och jag använder en del av dem men det ska bli kul att få testa lite nytt o lite nya färger. Ngn som varit på en make up kurs hos MUS? Om ett par veckor är det dags och jag längtar!


 





Sommar

Nu är d faktiskt sommar så inga mer tråkiga höstkläder utan nu är d sommargarderoben som gäller!

Idag ha jag på mig en syrenlila virkad klänning från hm. Letade land och rike runt efter denna klänning i rätt storlek innan d slog mig att man kan ju faktiskt beställa den på nätet. Snabbtänkt?! Njaa inte alltid.


Ångest

Jag är en sån som lätt kan få ångest, för minsta lilla. Jag blir orolig, osäker, nervös och uppstressad av ibland ingenting. En ganska jobbig känsla som lätt förstör.

Ångesten kan ju helt å hållet bero på olika saker o situationer men som sagt det behöver inte vara för ngn större anledning till att jag får det. Kan få ångest över ngt som för en annan är småpotatis. Många gånger struntar jag i att göra saker för att det gör att jag får ångest. Det kan tex handla om att jag är rädd för att underprestera eller att jag inte känner mig trygg i situationen, då är det många gng lättare att säga nej till saker för att slippa ångesten.

Jag är ganska blyg och är väldigt svår att komma nära inpå livet. Jag vill inte utmärka mig men samtidigt inte heller vara som alla andra. Jag kan gå min egen väg, jag har egna åsikter som jag står för men jag har bara inget behov av att jag måste stå o skrika ut dem för det inför resten av världen. Har heller inget behov av att klä mig i utmärkande, skrikiga kläder bara för att jag måste synas. Jag gillar inte när folk kollar på mig, blir bara obekväm då och får ångest å undrar om jag ser konstig ut eller ngt liknande. 
Likaså att prata inför en massa människor jag inte känner så väl eller känner mig trygg med, när alla blickar är riktade mot mig och ska lyssna på vad jag har att säga får mig oxå att få ångest.

Ja herregud vilket svammel det blev, skulle även kunna fortsätta o babbla på om detta men det enda jag ville säga egentligen va att jag fick reda på att ikväll så är det ett pass i EFIT igen och det är ju så kul. Men så fort jag såg det så blev jag stressad, nervös o började bita på naglarna. Anledningen till d är att jag fortf har ont i knäna o jag vet inte om jag klarar av att genomföra ett helt pass. Tränar jag inte får jag ångest o känner mig svag, onyttig o tjock. Tränar jag kanske jag inte klarar hela passet för att det gör för ont o då känner jag mig dålig, otränad o klen. Som sagt småpotatis för vissa... 
Som tur är försvinner ångesten, vissa lever ju med konstant ångest och jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt de måste ha det.

Nähä ska fortsätta bita på naglarna tills kl är sju sen får vi se vad det blir.

Heja sverige

Nu hejar vi fram Sverige till en seger!


Fotbollsträning

Här hemma laddar vi för fullt inför matchen ikväll och det gör vi med fotbollsträning. Hela morgonen har det spelats fotboll, både med stora och små bollar.
Det som gäller för Oliver det är bilar och bollar, speciellt bollar. Antar att de flesta barn tycker att bollar är roligt?!



fotbollsdräkten är på dagen till ära


Koncentration
Om några år så är det O:s tur att spela fotbollsmatch
(hårvax i handen, även fotbollsspelare måste va snygga i håret)


reglerna är dock inte riktigt solklara än då det är även roligt att ta upp bollen o kasta den




Även proffsen måste vila efter en hård träning


Ni ska väl kolla på matchen ikväll?
Jag kommer sätta på mig min sverige tröja o bänka mig framför tv:n och heja som bara sjutton.
Hur tror ni matchen slutar?
Jag gissar:
Ukraina - Sverige
1-2



Frukost

Nu är det frukost hos oss och här hemma har vi numera en liten man som kan själv, tycker han iaf. Av all yoghurt han lastar på skeden så gissar jag på att iaf 20 % kommer in i munnen. Och det är ju åtminstone ngt :).


Hemkommen

Efter en härlig helg i Halmstad och ett shoppingavslut på gekås i Ullared är vi nu hemkomna. Alla tre är rätt trötta så idag lär det inte hända så mkt mer. Det enda måstet är att packa upp alla påsarna samt våran packning. Och jag kan säga att packa upp är inte min starka sida. Tycker det är riktigt tråkigt!




Godmorgon


Minigolf på Japan

Alex hade ingen bra golfdag idag.
Han hade inte en chans mot mig, jag va nästintill suverän ;)!


Shopping

Nu ha vi gjort stan i Halmstad. Måste säga att jag är en aning besviken på utbudet. Tycker inte det finns jätte mkt just nu, inte som man är ute efter iaf. Men ngt finns det alltid som man kan spendera pengar på. Och är det ngt jag älskar så är det att spendera pengar och vet ni vad?! Jag är rätt duktig på det.



https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_205811657.jpg" class="image">


Laxrullar

Tänkte ge er ett enkelt recept på laxrullar.
Smidigt att slänga ihop när man ska ha gäster som man kan ha som lite småplock.

1 dl creme fraiche
1 msk majjonäs
1 pkt dill
kallrökt lax
vitpeppar, salt
1 röd lök
1 pkt tunnbröd

Hacka löken, dillen och laxen och blanda ihop alltihop i en bunke.
Smaka av o smeta ut på tunnbröden.



Rulla sedan ihop dem.
Jag brukar lägga dem i folie och sedan lägga in dem i kylen i några timmar. Eller varför inte redan kvällen innan.




Sedan när man skär upp dem i små bitar så blir dem lite finare än när man skär upp dem direkt.



Jag är ingen fotograf så jag vet att bilderna inte är mkt i sig men jag lovar det smakar betydligt godare än vad bilderna visar.
Testa själv så får du se!


I stugan

Strandpromenad, lek på lekplatsen och nu öl på nya trädäcket. Helgen i Halmstad har börjat bra.

Har hänt lite här sen vi va här sist.Nya soffan och de nya insatta fönstren ser bra ut ;).

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_205715317.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_205715387.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_205715388.jpg" class="image">


Torsdag

Om några timmar bär det av till bästkusten för mig, oliver o mamma. Nu va det ju nästan två månader sen vi va där sist så det ska bli riktigt skönt att komma ner o få njuta lite av Halmstad luften.

Det ska njutas, lekas, ätas gott och bara vara. En shoppingtur står även på schemat.
Tyvärr kommer det inte kunna bli någon joggingtur på stranden då jag har fått väldans ont i mitt knä. Vet inte vad det kan vara, men kände av det förra onsdagen på träningen och sedan när jag sprang i fredags så gjorde det väldans ont. Nu känner jag det när jag går och tom när jag vänder mig i sängen emellanåt. Riktigt irriterande. Så även om det tar emot extremt mkt så har jag en vilovecka nu. Hoppas verkligen det blir bättre efter att jag vilat en vecka för jag håller på att bli riktigt frustrerad!

Hur som haver nu ska här packas och sedan blir det en fika med moster o kusinen innan vi hämtar upp mamma/mormor o styr bilen mot Halmstad!


High Chaparall

Igår bar det av till HC tillsammans med familjen Pavlovic/Wilstorp.
Trodde faktiskt det skulle vara packat med folk där ute med tanke på röd dag o allt, men icke.
Va precis lagom.




Här ska det köpas vapen. Och helt ärligt tror jag att vedde o alex tyckte det va mkt roligare än va milo tyckte som skulle ha pistolen.


Är det inte godis eller bilar så är det inte roligt!


Camilla vill ha en egen häst


Milo va lite feg o vågade inte åka ngn karusell o då fick mamma o pappa hoppa in o ta biljetterna istället.
Tror inte de va ledsna för det. Barn på nytt!




Om Oliver fick bestämma vad som var roligast så va det nog den lilla ministaden, där både han o milo kunde springa runt och in o ut i de små husen.









Efter mkt springade o lekande tröttnade tom Oliver o ville sätta sig i vagnen o vi antog då att d va dags att dra sig hemåt.
Jag tror att allihop, stora som små, va väldigt nöjda med våran lilla utflykt till High Chaparall.


Alex nya leksak

I tisdags blev det grill igen och då passade vi på att testa den nya gasolgrillen.
Och jag tror att alex va bra nöjd med sin nya leksak.



Även fast lite av själva grillkänslan försvinner när man kör med gasol så är det himla smidigt.
Men man saknar den riktiga grillukten lite.





Resultatet blev iaf kanon gott!


Måndag

Helgen är över för den här gng och vilken helg det varit. Riktigt roligt som sagt.
Men nu är det måndag och ny vecka, en vecka med enbart familjen i fokus. På torsdag bär det av till bästkusten igen och det ska bli riktigt härligt. Hoppas på att få se lite skymtar av solen då men har inga större förhoppningar.
Vet inte riktigt vad vi ska göra här hemma denna måndag men ngt blir det säkerligen, Hoppas dock att måndagen springer förbi så alex kan komma hem från jobbet, för ikväll blir det grillning och jag längtar redan.

Trevlig måndag!

25 års fest

I lördags gick årets brakfest av stapeln, nämligen Camillas  25 års fest som oxå va överraskningsfest. Det va en riktigt lyckad tillställning och verkligen en fest som heter duga!

God mat i form av rostbiff,kycklingfile,pizzabullar,potatissallad, pastasallad, laxsnittar och lite annat småplock. Tipsrunda ala Camill och sedan dans ända in på småtimmarna. Kollade kl en gng på hela kvällen sen hade jag inte en susning på vad kl va överhuvudtaget. 
Det kändes i kropp och själ igår vad man hade gjort dagen innan men det får det göra efter en riktigt bra och lyckad 25 årsfest.

Stort T A C K till alla som kom och gjorde detta till en kanon kväll!



innan födelsedagsbarnet kom


Lite välkomstbubbel



Vi gömdes oss i köket


Surprise!


Jag är i stort behov av lite färg i ansiktet som ni ser


Ett ljus för cam som är nr 1


De fina blivande föräldrarna


Hon fick så mkt fint i present
Av Lina fick hon en riktig Camillapresent, en modellfotografering, klockren present till en linslus.


Frågor på det?





Jogg i ösregn

Kan inte påstå att jag va speciellt sugen på att ge mig ut i detta väder. Men känslan jag vet man får efteråt vägde lite tyngre så d va bara att snöra på sig skorna o ge sig ut i spåret. Det va knappast ngn vidare trängsel idag och man blev dyngsur, inte minst om fötterna. Trots det så va benen väldigt lätta idag och den härliga känslan man får efter att man kört slut på kroppen har nu infunnit sig. Nu kan vi ta helg och inta soffan med gott samvete!

Trevlig fredag!


Nu sommar!

Nu är det officiellt sommar iaf enligt kalendern, termometern däremot visar ngt helt annat.
Jag har drygt 2 månader kvar nu av min mammaledighet sen börjar allvaret igen. 

Sommaren för vår del är ganska så oplanerad, inga direkta resor inbokade inte heller har vi några datum spikade för aktiviteter heller förutom Uggla då.
Halmstad är ju givet att det blir en hel del, sen får vi förhoppningsvis njuta av fina sommarkvällar på våran baksida.
Annars kommer Köpenhamn ha äran att få inte mindre än två besök av mig denna sommar(köpenhamn betyder sommar för mig), ett tillsammans med kompisar och ett tillsammans med jobbet, fast det med jobbet blir ju inte förrän sensommaren.

Som sagt en ganska oplanerad sommar. Det enda jag ska göra nu dessa två månader är att njuta och ta tillvara på tiden som är just nu. Förhoppningsvis får jag 2 månader av ren sommar med sol och värme och sommaren den börjar NU!

Design