Klockrent

Vet att de flesta vmo borna redan har sett den men måste bara visa den


förbaskat bra =)


Update

Ja som sagt det är lite fattigt med inlägg nu för tiden, men det varnade jag ju för att det blir nu när det är semestertider.
Ok men va ha hänt sen sist då?!
Vi åkte tillbaka till halmstad i tisd igen där det bla blev lite a.b, vf ha jag inte hängt på det oftare? Helt min stil ju! Sen blev det även grillning och mer minigolf.

Kom hem i torsdags och då bar det av till gästis med joss och där det även dök upp flera fina. Alltid lika roligt.

Båda mina systrar är i Bosnien och lever loppan nu. Pratade med cam igår och de har det helt underbart. En riktigt kanon resa tydligen=).

Annars ha det varit lugnt och mest bestått av fix på hemmaplan. Alex och hans pappa håller på för fullt med att byta tak hos oss, så duktiga så. Själv går jag och funderar på vad vi ska ha för tapeter, är inne på vita tapeter med lite silverstänk, vad tror ni om det?.



Lill f övar på att gå och tycker pappa ska släppa honom för han kan själv




hmm
hon påstår att hon försöker ta bort sin hicka, men vet inte om vi tror på det va ;)


den här lilla söta tjejen fick igång hela publiken
helt ensam stod hon där framme och dansade till Vi3


älskade lilla söta skitunge ♥


Hemmaplan

Då va man på hemmaplan igen. Åkte hem från halmstad igår då jag skulle träffa Gunnervik på sjukhuset.
Helt ärligt kändes det lite jobbigt att komma tillbaka till den avd. Men det känns bra att vi pratat, vilket va mest om min arm och jag kan ju säga att hon inte va glad över det som hänt.  Det va helt enkelt oförlåtligt.
Med tanke på allt annat så skrevs det även in i mina journaler att om jag vill så blir det snitt nästa gng, jag får välja. Skönt att kunna ha den möjligheten, att kunna välja.
Som sagt det kändes lite jobbigt att va där igen och jag mådde redan dåligt över framtida besök där. Men hon sa att jag har inget att oroa mig för, för att de kommer ha stenkoll på mig framöver osv. Vet inte riktigt vad det innebär men det är väl ngt jag lär märka framöver.


Fredag

Men det är knappt ngt jag känner av. Jag saknar fredagskänslan. Det är ju en av de bästa känslorna =)
Den enda gng jag märker av att det är fredag det är när jag handlar. För konstigt nog lyckas jag alltid tajma in att jag måste handla precis när alla andra ska fredagshandla på kvantum, dvs på em runt 4. Jag har hela dagen på mig att handla men icke, jag ska självklart trängas med alla andra.

Jag är kanske en sån jag själv irriterar mig på, precis som pensionärerna på apoteket/banken under lunchen. Ja menar när man skulle springa in på apoteket, banken eller tom mataffären på lunchen så vilka va det som va där just då, jo alla stadens pensionärer. Tycke alltid det va så irriterande att de skulle dit just då när vi som jobbar bara har ett par min att uträtta våra ärende medan de har hela dagen på sig. Sånt kan reta gallfeber på mig!

Jaja nu är det iaf fredag och det betyder, uttjatat eller ej, fredagsmys!!

Hm hösten 2011

Efter att ha kollat igenom hm:s höstkatalog och uttryckt en hel massa  vill ha vill ha så har jag nu insett att jag måste börja jobba igen. Jag har helt enkelt inte råd att vara hemma , mammapengen räcker inte till!!!!



Chicco Liteway 2011


En sån här paraplysulky ha vi beställt nu. Tänkte att det kunde vara bra att ha en lite smidigare vagn, som blir relativt liten när man packar ihop den, när man är ute och reser, tex när vi ska till turkiet.
Den skulle tydligen vara bäst i test så vi får hoppas att den lever upp till det.
Ngn som vet om den är bra?

Idag skulle vi egentligen åkt till halmstad men nu blev det inte så. Utan det blir vmo lite till.
Precis som förra sommaren så ha jag fått en sånt stort sug efter att göra om här hemma. Synd bara att man inte är gjord av pengar för då jäkla skulle vissa rum få sig en omgång.


Såhär kan det gå...

... om alex är anvarig för klädombyten


stackars liten
det är nog bäst att jag sköter det i fortsättningen så det inte blir några framtida men.


Såld!

Mammas och thomas hus är nu sålt! En vecka tog det sen va det klart. Även fast jag anser att det finns en del att göra i huset så har det stor potential och jag förstår att det blev sålt så snabbt.
 
Tycker de gjorde helt rätt som sålde det. Ha länge sagt att de borde göra det med tanke på att de inte behöver så mkt plats. Syster (och johanna;) däremot va väl mindre positiv till det men tror nog det handlade mkt om att Cam vill kunna uttnyttja det på sommaren och fortsätta ha fester där. Eller hur?!;)

Känns lite konstigt att ngn annan ska bo där nu och skapa en massa minnen. För minnen det har man många därifrån. Det har hänt mkt kul där, speciellt alla fester, finns nog många som har ngt sorts minne därifrån.
men som sagt de gör helt rätt och de kommer även att flytta till helt rätt ställe=)!

hemma

Nu är vi tillbaka i värnamo efter en och en halv vecka i halmstad.
Under våran vistelse där så ha  vi hunnit med en hel del. Måndagsklubben, Bulls, partaj med gamla vänner, minigolf, shopping och solning som det tyvärr varit alldeles för lite av.
Jag har aldrig riktigt tyckt att måndagslubben är ngt att ha och i år va det inte mkt bättre. Så det blir nog inte fler besök på det evenemanget för min del.

Trots att jag älskar halmstad så är det skönt att vara hemma men snart så får halmstad besök av oss igen och då önskar vi lite mer sol än tidigare tack!



på väg till måndagsklubben






så roligt att träffa gamla vänner igen




som sagt det blev lite solande oxå


alex va i polen förra veckan och köpte med sig en massa gott
så då fick det bli rosa pantern



på trottobar tillsammans med fina karin och niclas


våran fina guldklimp




coolingar på bulls


18 jäkla myggbett

Tror ni att jag håller på att bli tokig eller? Fasen vad det , hade behövt ha fler händer som hjälper mig att klia. Blev totalt uppäten av myggen i lördags. Vad ska mygg och knott vara bra för?

Många som börjat sin semester nu, alex ha dock en vecka kvar, sen blir det semester. Härligt det ska bli.
Och eftersom det är semstertider så kommer det inte bli lika mkt bloggande nu i några veckor framöver. Nä nu ska det bara njutas för fulla muggar=).

ahhh 19 st! Hittade ett till, blir nog galen snart!

Mina fina


Varning för bomb

Vilket bröllop vi va på igår!
Allt va så fint och hur bra som helst. Dekorationen, serveringspersonalen, maten var jätte bra för att inte tala om vilket fyrverkeri. Allt va så mäktigt, speciellt mottagningen med trumman och allt. Riktigt häftigt.
Har verkligen inget negativt att säga.
Och det va som jag anade Lina såg ut som en docka, otroligt fin.

Dansade så jag höll på att smälta bort till slut. Va lite svårt att hålla reda på både fötterna och händerna samtidigt men jag måste säga att det gick rätt bra ändå.

Kan ju säga det att när jag gifter mig, vilket inte kommer ske de närmsta åren, så ska jag inte ha ngt vanligt tradionellt svenskt bröllop. Utan det ska vara ett bröllop med lite fart och fläkt precis som det här.=)

Mycket som händde för brudparet nu, imorgon bär det av på bröllopsresa till amerikat och när de kommer hem står det ett hus och väntar. Önskar er all lycka och tack för att vi fick vara med och dela eran stora dag!

Fick tyvärr inte så många bra bilder men här kommer en liten bildbomb






















Bröllop

Om lite mer än 4 timmar så heter inte Lina Andersson längre. Det vankas alltså bröllop.
Jag har aldrig varit på ett sånt här stort bröllop innan, 200 personer, så det ska bli himla kul.

Är inte jätte nöjd med min klänning och jag ångrar att jag inte bokade frisörtid men nu är det som det är och jag får försöka fixa mitt hår på egen hand, vilket jag är totalt värdelös på. Det är såna här tillfällen som jag ångrar att jag klippte det så kort.
Däremot vet jag en som kommer vara riktigt vacker, Lina, hon kommer se ut som en docka. Camilla lär väl inte gå av för hackor heller, eller hur man nu uttrycker det, hon är ju nämligen brudtärna och hennes klänning är kanon fin.

Nähä nu ska jag börja göra mig i ordning och jag önskar Lina och Gunnar all lycka på sin stora dag ♥


ny trädgård?

Igår plingade det på dörren och när jag öppnade stod det en engelskman(?) där och undrade om jag pratade eng och berättade att han hjälper ngn av våra grannar och om vi inte ville asfaltera våran gång upp till huset. Nej tack sa jag vänligt men bestämt. Men han tjatade på om asfaltering och jag sa ytterligare en gång nej tack vi är inte intresserad. Så han verkade bli lite sur för han mumlade ngt och gick sin väg.
Är helt säker på att vi kommer vakna upp en dag och då har de väl förmodligen asfalterat hela trädgården.
En rätt lättskött men ganska så tråkig trädgård i så fall.


wrong turn

Varje gång jag åker till halmstad så åker jag förbi ett hus som är halvt igen bommat och i mina ögon är lite skumt. Jag kallar det wrong turn huset. Vet inte riktigt vf, förmodligen för att det ser lite halvskumt ut och för att det alltid står en massa olika bilar utanför som förmodligen tillhör andra människor än de som bor där. vem vet kanske människor som försvunnit eller liknande.  Min fantasi kan skena iväg emellanåt men vilket fall så tycker jag det ser ut som ett wrong turn hus.

Hur som haver så blev jag iaf sugen på att se filmen igen när jag körde förbi där sist så nu sitter vi här hemma i soffan och kollar på wrong turn, en ganska b film och inte speciellt bra men den funkar att ha i bakgrunden samtidigt som jag målar naglarna.


Grattis...

..till världens bästa camilla på din födelsedag.♥


Allsång på skansen

Vilken fin kväll det blev! Love it. Finns inget som går upp mot såna här svenska sommarkvällar=).

Är precis hemkommen efter att ha firat syster som fyller 24 imorgon. och trots att vädret säger att man inte borde vara inne nu så blir det allsång på skansen. Missade tyvärr förra avsnittet. och en sak är säker när allsång på skansen har börjat då är det verkligen sommar!


Motion

Godmorgon, sitter och väntar på att camilla och milo ska plaska färdigt i simhallen för sedan blir det återigen en powerwalk runt osudden. Började gårdagen med en sån runda och det va riktigt skönt att börja dagen med motion.

Igår fick oliver två sprutor och måste säga att han va duktigare än en annan är. Han grät när han fick dem men efter några sek så hade han världens leende igen. Det är en himla liten glad kille vi har, han har nästan alltid ett leende på läpparna♥

Nähä tills cam ringer så får det bli doktor quinn!



tungviktaren väger numera 7380g
våran lilla guldklimp=)


Gravid snart igen?

berättade för cam igår att vi ska satsa på att få ett barn till ganska så omgående.
Vi har nämligen pratat om det och kommit fram till det att oliver ska få ett litet syskon så snart som möjligt.
Camilla höll på att sätta fikat i halsen, förmodligen för att vi har pratat så mkt om det här.

Nu va det ett litet skämt. Några barn till just nu blir det inte. Även om jag är imponerad av folk som klarar av att ha två st så pass små barn tätt efter varandra så är det inget jag är intresserad av.
Först och främst vill jag ha tillbaka min gamla kroppsform även om jag vet att det kanske aldrig bli precis som innan så tänker jag inte nöja mig med att tex ha 5 kg över min normalvikt och ha som ursäkt att ja faktiskt ha fött barn. Om man nu inte trivs med sin nuvarande vikt då så att säga men jag gör det inte. Jag pratar bara om mig och hur jag känner.
Har förresten fått godkännande nu om att börja träna igen vilket är riktigt roligt. längtar så tills den riktiga träningen sätter igång i aug-sept igen.

Nej någon gravidmage lär ni inte få se på mig på ett tag. Men om jag börjar bli lite konstig  och bete mig lite annorlunda om sisådär 2 år eller mer så kanske det beror på att jag har eller vill ha en liten i magen.
Jag vill att det ska skilja ca 3 år på oliver och nästa, det tycker jag är lagom. Och kanske lite konstigt nog så längtar jag redan =) Men just nu är de Oliver som ska få all min uppmärksamhet!

Livet är bra härligt

Det visade sig bli en riktigt fin och härlig kväll efter att åsk- och regnovädret rensat upp lite. Så ikväll serverades maten ute. Fläskfilegryta, potatisgratäng och till efterrätt jordgubbar och glass. Mumsigt värre kan ja be att få tala om.

Just nu håller tylörocken på för fullt. Har ju blivit lite av en tradition att gå på den men i år blev det inget. Lite synd att man missar den för det är riktigt jäkla skoj men samtidigt kände jag inget större sug heller. Men det är verkligen det bästa sättet att inleda sommaren på. Och är jag sugen sen så är tylörocken i aug igen och då kanske man kan få ett lika bra avslut på sommaren =)

Nej som sagt ingen tylörock för min del idag utan nu ska kvällen fortsätta i soffläge framför en film tillsammans med världens finaste ♥

I väntan på...

...att alex ska komma hem så blir det choklad och film


man kan aldrig bli för gammal för sunes sommar och sunes jul =)

duktighetsdag

syns det att oliver oxå gillar svart/vitt?
inte så att han har sagt att han gillar det direkt men jag kan se det på honom.


Är precis hemkomna från en promenad på stan där vi gjort lite ärenden
bla köpt present till thomas.
Ska fortsätta dagen med att pricka av det ena och det andra på min to-do-list
Det ska städas, tvättas, packas upp(hatar att packa upp) fixas i garderoben och sedan ska det handlas.
Landen är i stort behov av lite ompyssling men riktigt såå kul ska vi inte ha idag. Kan ju inte låta alex gå miste om allt det roliga heller, det vore ju inte så sjysst.
Men först får det bli lite slösurfande så jag kan samla krafter=)

Fredag

Varför är det så att tiden går som snabbast när man har det som roligast/trevligast?
Gårdagen tillsammans med tjejerna va super trevlig, ville inte att kvällen skulle ta slut. Som man alltid säger: det får vi göra om snart igen=)!

Idag kommer min älskling hem efter en veckas jobb i tjeckien. Som vi har saknat honom så det ska bli så skönt att få hem honom.♥



Design