Vilket bakslag!

Hela dagen igår går man runt och tror att våren är här. Sen på kvällen börjar det snöa och när man vaknar idag så är det ta mig tusan vitt ute! Va gick snett? Ok jag fattar väl jag oxå att våren inte va här för att stanna men jag hoppades iaf att det inte skulle bli mer snö. Nä det är inte välkommet, imån är det mars och då ska det vara vår!

Igår blev det make up med marlene, ett puder, ett solpuder, puder borste, och en remover fick det bli den här gng. Efter det blev det kebab, lets dance och till sist en film: thick as thieves. En helt ok film som är klart sevärd!

Nu ska jag ta och fortsätta göra mig i ordning ska gå ut en långpromenad med casper sedan har jag lovat syster att följa med på fotboll igen. Men kommer inte kolla på hela matchen för ska hem sedan och ha tredje världskrig med casper, vilket innebär att han ska duscha!

Godmorgon förresten!


stans farligaste hund


 


Tankar och dystert en vanlig fredag

God morgon kan jag inte säga för det känns inte riktigt som en god morgon, så jag nöjer mig med bara morgon. Har varit riktigt dåligt med sömn inatt så är sjukt trött.

Det känns som man är tillbaka flyttad 4 år i tiden nu. En tid där ingen mådde bra och där det bara hände massa skit. En tid som man har lämnat bakom sig, för gott! Men det blir väl så att ibland knackar det förflutna på dörren och står dörren bara lite på glänt så smiter det in och orsakar kaos.


Denna vecka som gått har hjärnkontoret jobbat ganska mkt med tankar och funderingar. Tänkt mkt på alla misstagen man gjort i sitt liv och vad man har gått miste om pga de valen man gjort. Både misstag som man själv har gjort och som andra i ens närhet gjort som man också fått lida för. Ångrar mkt att jag inte gett vissa folk en chans och inte huggit av direkt. Mamma säger att jag letar fel på folk för att slippa släppa in dem i mitt liv på det sättet kan jag inte bli sårad. Tyvärr har hon nog rätt i det hon säger.

Jag är ganska svår att komma in på livet, ok folk kan skrapa lite på ytan men det är få som kommer intill ordentligt. Så om du tror att du känner mig så har du förmodligen fel. Ska försöka bli mer öppen och ge folk en chans, samtidigt får folk försöka ge mig en chans också.

Alla har ett skal vissas är bara lite tjockare!


Blev ingen solning igår utan det blev restaurang besök och bio.

Idag blir det mys med Marlene och make up. Har beställningsabstinens så ska köpa massa mary kay grejer=)!



"Brustet rep kan knytas ihop men knuten sitter kvar"

 

ikväll blir marlene rik och jag blir fattig =)





Jag hatar...

...att försova mig. Hela dagen känns försenad och det känns som man måste jaga den där missade tiden utan resultat, man kommer aldrig ifatt den ändå.  Torsdagen lär inte bli en av de bästa dagarna i mitt liv så som det verkar nu iaf. Trött, negativ och allmänt blää så känns det nu. Får ta och försöka hitta på ngt så jag kan rycka upp mig lite. Förslag kan behövas!


Var och solade igår på meddo och jag undrar en sak: när förvandlades det stället till en fritidsgård?

Hädanefter får det bli solana.  



"Du ansvarar inte bara för det du säger

Utan också det du låter bli att säga"


Buenas días!

Como estan? Espero que bien. Kolla jag är sååå redo att följa med grys plan till Spanien. Har praktiskt tagit redan packat väskan så nu väntar jag bara på ett samtal från mix megapol som säger att jag självklart ska få följa med! Det gäller bara att vänta och ha tålamod... (tålamod är det fulaste ordet som finns och det finns inte med i min ordlista så det kommer bli svårt)


Igår gick vi osuddenrundan eller ska jag säga att vi halkade runt istället. Hade gått mkt lättare med skridskor på sig. Så tänker inte sätta min fot där igen förrän den här isen å snön försvinner! Hoppas det kommer spöregna inatt! Sen fattar jag inte varför man inte har den rundan upplyst, såg knappt ngt till slut!


Sen ha jag 2 små saker på hjärtat också:

*Grattis till Victoria och Daniel till eran efterlängtade förlovning, men nu räcker det tycker jag, det enda man ser, hör och läser om hela tiden och det börjar bli lite tröttsamt nu.

*Linda Rosings program har jag bara två saker att säga om: HA HA


 


jag och syster förra året i spanien


Piggelino

Förvånansvärt lätt att gå upp idag. Brukar ju alltid vara värre på tisdagar men icke. Nästan flög upp ur sängen innan kl ringde och det va jag som drog upp solen ur sin slummer. Så pigg va jag!

Igår blev det som förväntat inte mkt gjort satt mest i soffan och filosoferade. Cam och lina kom upp en runda och drack te men annars hände inte mkt mer.

Fick ett litet tråkigt sms igår också, verkar inte som gbg blir som man hade hoppats men det är inte mkt att göra åt.

Börjar bli redo för helgen igen känner jag. allt bra med er?



roligast med lördagen va att träffa dennis som jag inte träffat på över 1 år


En sak som fattas...

Jag och två till hade en diskussion i lördags om vårt sk levnadssätt. Kom fram till att vi är riktigt trötta på det här festlivet och hade inte tvekat en sek att byta ut det mot det lugnare hemma livet tillsammans med den stora kärleken. Missförstå mig rätt jag är en riktig partyprinsessa och jag tycker det är super kul att festa och det är ju ngt jag valt själv men börjar tröttna lite smått på det livet och på att vara singel. Vissa dagar saknar man ngn mer än andra dagar men jag tror (jag måste tro=) att Han med stort H dyker upp och tar mig med storm när jag minst anar det..haha.


Jag vet...

 ..att det är måndag idag pga: dålig sömn, vaknade 1 gng i timmen, ha fulskorna på mig eftersom jag inte orkar gå i klackar, har en strumpa ut och in men orkar inte bry mig, jag är grymt hungrig och man går runt och har lite smått dåligt samvete!

Längtar så tills denna dagen är slut så jag får gå hem och äta spagetti och köttfärssås och bara ta det lugnt.

Hoppas denna vecka går snabbt och smärtfritt, vill att februari ska ta slut nu och att våren ska börja komma. Blir en ganska händelselös vecka också och ska försöka hålla mig borta från harrys denna helg som kommer med eller så får jag skaffa munkavel innan dess. Helgen efter det blir det halmstad och helgen efter det gbg...längtar!


Man kan inte alltid veta allt.

Jag: jag missade den där i torsdags... ehh vad heter den där bilen som kommer med glass?!


resultatet...

..efter 1,5 liter vin och 4 redbull vodka. tyvärr stannade det inte där...


när jag vaknade i morse såg jag ut som en emo pga allt smink som va överallt utom där det skulle.frågan är ju va det sminket befann sig på denna bilden.

dagen har jag spenderat i pyjamas i soffan.har haft en riktig mysdag.


jag va riktigt rolig igår (tyckte iaf jag själv)
jag: en red bull vodka, 4a, med bara redbull
bartendern: ehh jaha
jag: haha haha haha



Auktion!

God eftermiddag på er gott folk! =)
dagen har gått skit fort tycker jag så är rätt stressad just nu, vilket inte är så ovanligt i försäg. Va å kollade på fotboll innan i kylan och kom på då vf jag aldrig började spela när jag va liten. Aldrig att jag skulle springa efter en boll i den här kylan, inte om det skulle regnat heller för den delen. Men det är ganska kul att kolla. efter det blev det en snabb visit igenom stadens affärer vilket går ganska snabbt. Fanns som vanligt ingenting så får ta å shoppa loss i gbg igen om ett par v.
Ikväll sitter ska vi va hos mig och ska kolla på melodifestivalen och pimpla vin efter det blir det harrys och jag känner ett stort sug efter redbull vodka vilket kanske inte alltid är jätte bra, hur ska denna kvällen sluta....

igår va det fettintagskväll.
Jag cam lina calle och emilia va här och åt hemmagjorda hamburgare, friterade pommes och coleslaw. till efterrätt blev det chips och godis och lite mer chips. Avslutade sedan med ännu mer chips.. Har förmodligen gått upp 10,7 kg så imån får det bli auktion på hela min garderob och dess innehåll eftersom jag inte kommer få på mig ngt av det. Välkomna att höra av er om ni är intresserade av ngt!



jag och min vapendragare på juldagen

Jag har en het date...

...med den här snyggingen ikväll
 Ha bla köpt nya ljus så vi ska ha det så mysigt så. Ikväll ska jag äntligen få min efterlängtade fettintagsdag. Camilla och lina ha bjudit in sig själva också och vi(läs dem) ska laga hamburgetallrik åt oss, grymt gott. Så det blir en härlig hemmakväll med massa gott och tv tittande. Vad ska ni göra?

  

Vi kollade på Ghost town igår också och den var riktigt rolig emellanåt så den kan jag verkligen rekommendera!



Don't regret anything that ever made you smile


skräckexempel



exakt såhär blev reaktionen i morse när jag fick syn på mig själv i spegeln. Gnuggade mig i ögonen ett antal gånger men möttes av samma syn varje gång. Jag är ta mig tusan lika blek som ett spöke! Jag är ett riktigt skräckexempel på vad vintern kan göra med ens hy! Ngt måste göras och det illa kvickt antingen får det väl bli några besök i människogrillen eller så får det bli en tripp till utlandet. Jag föredrar det sistnämnda men tyvärr gör tydligen inte min plånbok det. Skulle uppskatta om ngn hade lust att ta med mig en vecka till värmen.
Jag är ingen jobbig människa att åka med jag är ganska liten så kan nog tas som handbagage. När vi väl är där kommer du inte märka av mig så mkt heller bara det är sol, värme och jag får mat några gng om dagen så är jag helnöjd sen!

Efter jobbet är det dags att tvätta igen och så ska jag och cam laga mat och kolla på film, Ghost town. Någon som har sett den? Längtar tills ikväll jag är såå hungrig!


Jag vet vad jag flyr ifrån men inte vad jag söker efter

Jag räknas...

Halv fyra vaknade jag i morse och har inte kunnat somna om sen dess! Konstigt nog är jag inte så farligt trött ändå känner mig lite halvfull bara. Tröttheten kommer väl sen antar ja.

Allt bra med er?


Snart är nedförsbacken här och nedräkningen mot helgen börjar. Jag behöver helg nu, för det innebär förhoppningsvis lite sömn.

Få se vad den här helgen bjuder på. På fredag får det bli fettintagsdag och lets dance. På lördag lovade jag att följa med och kolla på en fotbollsmatch ute i kylan så det får nog bli frukost på stan då och på kvällen är det melodifestivalen, antar att det får bli lite vin, med betoning på lite eller ja iaf mindre än förra helgen=), till det också. Jaja det är ju några dagar kvar tills helgen är här så måste ju försöka ta mig igenom de först.

ps. nu är det bara 8 mån kvar tills min 25 års dag. börja planera cam!

Det är inte allt som räknas som går att räkna


och inte allt som går att räkna som räknas




jag räknas och det går att räkna med mig


Utmaning

Jag blev utmanad av Peter vilket innebär att jag ska skriva 8 fakta/ vanor om mig själv.

Regler: Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor. I slutet av inlägget skriver du 8 personer som du kommer att utmana.


1. Jag är sjukt mörkrädd och tror hela tiden att det är ngn eller ngt i min lgh under nätterna.

2. När jag låst dörren så står jag oftast och rycker i den ett antal gng för att verkligen kolla att den är låst. Trots det kan jag ibland gå tillbaka ytterligare en gng innan jag åker iväg för att kolla så den VERKLIGEN är låst. Ha likadant problem med bildörren. Har dock blivit bättre, ja lovar=)!

3. Ungefär samma problem som ovan, men det gäller spisen och släcka cigaretter. Kan stå å kolla på spisen en stund för att se att den verkligen är av. Likadant är det när man har rökt, kollar så att det inte ryker ngnstans från askfatet.

4. När jag va liten så hade jag en period då jag packade ner mina gosedjur och leksaker i kassar innan jag skulle gå å lägga mig ifall det skulle börja brinna på natten så kunde jag bara ta de kassarna å springa ut.


5. Det är alltid party i min bil! Älskar att åka bil och lyssna på musik. Vissa sjunger ju i duschen jag är en sån som sjunger i bilen. Oftast dansar jag också. Ser nog himla kul ut när ja kommer körandes ibland.

6. Har ingen aning om vad spara betyder?! Älskar att shoppa och är det ngt jag är duktig på så är det att spendera pengar. Anser väl helt enkelt att man ska leva här och nu!

7. Älskar att äta. Varje morgon längtar ja till frukost efter frukosten längtar jag till lunchen och efter lunchen ser jag fram emot middagen.

8. Hatar fötter! Tycker de är så äckliga, ingen får röra mig med sina fötter. Stelnar till direkt å kan förmodligen få men för livet!


Utmanar de som vill!


fryser ihjäl

Svettigt värre va det i natt då det va mardröms dags igen. Enligt en drömtydnings bok betyder tydligen den här drömmen att jag är väldigt stressad och behöver lugna ner mig lite. Kan nog stämma rätt bra. Kan lixom aldrig riktigt koppla av utan det är alltid ngt som hänger i bakhuvudet.


Blev ingen fettintagsdag igår heller, va inte sugen helt enkelt. Utan jag och camilla va ute och gick en runda istället. Sedan kollade vi på lgh i göteborg. Hittade super många fina som vi ville ha. Bla en för 15 000 000 som vi verkligen ville ha, men hur vi än räknade på det så kom vi fram till samma svar, vi hade helt enkelt inte råd!

 

under promenaden

C: faan vad jag fryser

L: vf tar du inte på dig mer kläder då för, du vet ju att det är kallt ute.

Efter ca tio min

C: jag fryser ihjäl, mina ben har domnat bort nu

L: vi får öka takten då så kanske du inte fryser mer

Efter ca 10 min igen

L: oj! Kolla ditt hår. Det har ju för sjutton stelnat till. Haha det går ju typ att bryta

C: fattar du nu att jag fryser!!!

L: ja vi går hem


Helgen

Helt sjukt va fort en helg går egentligen. Blev en hel del vin i helgen och dåligt med sömn så det lär väl kännas denna vecka.

I fredags va vi hos mathilda på lite förfest och de lyckades inte övertala mig att följa med till harrys vilket jag är väldigt glad över. Blev en sväng hem till johan istället men blev inte där ngn längre stund för var så satans trött.


Lördagen tillbringade jag mest i sängen sedan på kvällen bar det av hem till calle för melodifestivalen och ännu mera vin. Vaknade upp i soffan där igår också, vi va tydligen tre st som hade somnat i soffan. Det tar på krafterna att ligga på topp!


Kan ju säga att jag va inte jätte kaxig igår när vi satt i bilen på väg mot alvesta för att kolla på hockey. Men det va bara att bita ihop=)!

Blev ju ingen fettintagsdag i helgen så funderar på om jag ska ha en liten äckelkväll idag istället.


 

 

 


vilken underbar "dag"

vaknade av att min älskling kom med frukost på sängen. nybakade frallor, pannkakor, juice och kaffe och en liten prinsessbakelse till en prinsessa. Sedan när jag steg upp ur sängen så stod det en super fin blom bukett i köket med en liten söt nalle jämte.
Ikväll blir det tre rätters mysmiddag med vin och tända ljus. Jag vet inte riktigt vad det blir för det skulle bli en överraskning sa han. Så fin,





Vaknade för en stund sen!

happy valentines day


Fredagen den 13

Den stora otursdagen för många. Själv brukar ja inte ha mer otur på den här dagen än de andra. Men bara för att jag sa det nu lär jag väl halka, bryta benet, få hjärnskakning, får åka till sjukhuset där jag förmodligen spyr den snygga doktorn i ansiktet pga smärta, det utvecklas sedan till magsjukan och sen kan jag inte äta eller jobba på evigheter vilket gör att de kommer anställa en ny superduktig receptionist och utan jobb får ja inga pengar så då kan jag inte hitta på ngt skoj med mina vänner och ja ni fattar..Får verkligen hoppas att jag slipper den här sortens otur!


Riktigt skönt att det är fredag iaf. Den här veckan har varit riktigt jobbig, har varit sjukt trött och att ta sig upp ur sängen på morgonen har varit rena rama höjdhoppshindret! Jätte tufft med andra ord!


Ikväll är det meningen att det ska bli lite fest hos mathilda men vet inte om ja ska hoppa det. De ska nämligen gå ut och just nu lockar det inte ett dugg att gå ut på fredagar i den här stan. Sedan brukar ju faktiskt fredagen vara min fettintagsdag så jag får se hur jag gör.

 


Brukar du ha mer otur idag än andra dagar?

Göteborg

Nu är dagen bestämd då det blir gbg igen. Jag och johanna är iaf klara! Shopping, förfest på hotellet osv. Ska bli riktigt skoj. Har en hel del att se fram emot i vår.


I mars börjar ett helt nytt kapitel och det kommer att ske mkt roligt, det ska vi själva se till. Eller hur =)?!

Halmstad kommer det också bli inom kort. Det enda lite negativa är att jag börjar plugga i mars också. Men böckerna får följa med till halmstad, de måste ju också få ha lite roligt! Så det ordnar sig, framtiden är vår haha.


Förslag om flytt till mörrum

Märktes att det va lill lördag igår i ishallen. Det va en lite överförfriskad man som stod och tjatade på att jag skulle flytta till mörrum och börja stödja de istället. Han stod där med hela huvudet inne i kiosken och ropade mitt namn som om det va jag som spelade och han hejade. Efter mkt tjat om att jag skulle flytta med han och annat dumt som kom ut ur hans mun så frågade han mig om jag tyckte han va söt också. Iskall och ärlig som jag är så sa jag nej! Det va ett bra svar sa han för hade jag sagt ja så hade han släpat med mig ner till Mörrum. Ett bevis på att man kommer längre med ärlighet. Om han hade fått höra allt han sa igår idag så hade han nog fått besök av herr ågren. Tror inte heller hans fru hade uppskattat om han kom hemsläpandes med mig....


Riktigt skönt med torsdag idag, eftersom det innebär att det är fredag imorgon=)! Idag blir det lite städning och så måste jag handla. Efter det får det nog bli en film eller ngt. hittar inga bra filmer tycker jag inte, någon som har ngt filmförslag?

Eve grattis på namnsdagen!


utmanad

Blev utmanad av Marlene att lägga upp den 6:e bilden från den 6:e mappen och förklara den.
det blev den här:


torsdagen vecka 28, 2007
popquiz på harrys sen blev det fest uppe hos lillen därefter harrys igen
dagen efter åkte vi till halmstad, lagom pigg va jag då!

Utmanar Hannele och Peter

Misshandel...

...på en kundvagn är vad jag lyckats åstadkomma nu.

Ha precis varit och handlat och utanför affären stoppade jag i en tia för att få loss en kundvagn. Men fräck som vagnen var så behöll den min tia samtidigt som den bestämde sig för att fortsätta sitta fast! Lite väl fräckt tänkte jag och började rycka och dra i den förbaskade vagnen samtidigt som jag drog en barnförbjuden ramsa tyst för mig själv, men utan resultat. Då tog jag en krona och tryckte in tian ännu längre för att se om den lossnade då, men icke! Fattade inte alls va som va felet men sedan upptäckte jag att jag tryckt/pressat in tian i fel hål, där femman ska vara. Hur dum får man bli, stackars vagn! Jag menar tänk er själva att få ngt intryckt där det inte ska vara...


Eftersom det är alla <3 dag på lördag och jag inte ska spendera den med ngn speciell så lever jag genom andra. Så jag vill nu veta vad ni ska göra på lördag?! Berätta!

Glöm inte att skicka korten och dylikt med posten imorgon annars kommer det inte fram förrän på måndag och då är det försent! Kom också ihåg att jag har stora förväntningar inför lördagen, du vill väl inte vara en av dem som förstör det för mig!? Som sagt här är det inte tanken som räknas utan nu är det handlingar som gäller!

 

Sharing is caring


Dagens lista

Dagens Humör: ganska bra, försöker se allt positivt=)

Dagens väder: snö och kallt

Dagens borde: ta tag i mitt liv

Dagens måste: äta(hungrig som tusan)
Dagens frisyr: nedsläppt med ett svart spänne
Dagens klädsel: "skolkjol"(en rutig), svarta stövlar, svart polo och svart kofta

Dagens planer: jobba, till sjukhuset för att ta blodtrycket, äta lunch med mamma, hem snabbt sen kiosken
Dagens vill ha: sol och värme

Dagens längtan: se ovan!
Dagens fundering: på vårens/sommarens planer och när blir det skåne =)
Dagens beroende: hela jag är beroende

Dagens tråkigaste: kylan

Dagens tidning: finnveden

Dagens roligaste: hockeyn ikväll

Dagens jobbigaste: låånga timmar kvar tills ja slutar

Dagens händelse: dåligt med händelser

Dagens irritationsmoment: inget att se fram emot inför helgen

Dagens ros: till eve för tycker hon ska ha en helt enkelt!

Dagens tistel: moder natur helt klart!


Jag+kvarterspolisen=kompisar

Dagen igår började verkligen inte bra men den slutade desto bättre. Efter samtalet med eve igår blev jag helt lyrisk kan jag säga. Känner mig mkt positivare till allt nu. Jag längtar som tusan, äckligt mkt=)! Lite senare på kvällen blev jag väckt av ett sms som gjorde att dagen verkligen slutade bättre än den började!


Gissa vem som väntade på mig igår IGEN på lunchen!? Jo, kvarterspolisen! Fast denna gng va han inte direkt anklagande utan mer frågande. Men som vanlig var jag riktigt oskyldig =)! Tror han visste det men ville bara få igång ett samtalsämne. Tänk att jag och kvarterspolisen har blivit kompisar, undra hur länge det håller. Börjar nästan bli lite läskigt eftersom det stämmer ju inte det fungerar ju så att han ska gnälla på mig varenda gng han ser mig, han rubbar ju balansen här i världen nu. Men det ändrar sig nog inom kort. Snart har jag nog stängt dörren för löst, el för hårt, eller så har Casper kissat ute något kommer det med säkerhet att vara! Så jag behöver nog inte oroa mig, det kommer att återgå till det normala.... Till dess ska jag njuta av att vara med på den vuxna sidan haha


Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt


Bilder från melodifestivalen

Min kamera är som sagt långt ifrån världens bästa så bilderna är ju inte av ngn högre kvalitet direkt. Ska tigga mig till de andras bilder sen oxå.












Måndag morgon

Somnade till slut igår efter många tankar hit och dit. Jag börjar bli lite orolig för mig själv behöver nog få ett hårt slag i huvudet för att börja fungera normalt igen. Det enda jag behöver säga är tolv timmar! Patetiskt...


Ny vecka nu då med nya möjligheter, eller hur!. Kommer inte att hända så mkt för min del vad jag vet än så länge. Ska stå i kiosken på onsdag det är det enda jag vet.

Ska inte skriva så mkt mer nu för känner att det är inget positivt som kommer komma ut ändå.

Allt bra med er?

 

 


i skandinavium
schnyggve 1 och 2

 


sömnsvårigheter...knappast ovanligt

en knapp som man kan trycka på för att koppla bort tankar och annat onödigt som man inte behöver när man ska sova hade varit bra. tänker alldeles för mkt på saker som man inte kan styra över ändå. totalt meningslöst.



hoppas ni kan sova
*drömsött*

hemkommen

nu är jag hemkommen från göteborg. När vi kom fram igår blev det först lite shopping sedan gick vi upp till hotellet för att göra oss i ordning och lite vinpimpling. sedan efter några drinkar i baren begav vi oss till skandinavium. Va en himla härlig stämning och vi hade helt ok platser. om ni såg "scotts" skylten så satt vi precis bakom dem. Innan sändningen började kom björn gustafsson ut på scenen och det blev ett himla stohej. tyvärr visade sig han inte mer sen. SJälva melododifestivalen va ja inte jätte imponerad av, sedan fick ja sån hemsk huvudvärk pga de starka strålkastarna. Men det va ändå kul att ha sett hur det gick till eller hur man ska säga.

Efter åkte vi till ett ställe, kommer inte riktigt ihåg va det hete, dublin kanske, för lite mat å lite fler drinkar.
Göteborgstrippen va jätte kul va bara en sak som fattades som hade gjort den perfekt, men men så kan d va ibland. kan ju inte få allt här i världen. hade sån ångest när jag satt på tåget hem, ville inte åka tillbaka till vmo. ibland känns det verkligen som man gjort sitt här....
hoppas ni haft en bra helg!

Göteborg

Igår var det ju först hockey som stod på tapeten och den slutade lika. Men jag tycker att värnamo va det klart bästa laget och de förtjänade att vinna, men ett poäng är ju bättre än inget! Ibland förstår jag inte hur gamla människor klarar av att titta för det är ju nästan så att jag får en hjärtattack när jag sitter där, va helt slut igår efter matchen kunde tro att de va ja som spelat.
Sedan blev det film och fettintag med eve och camilla. Kollade på barnhemmet och jag måste säga att jag trodde den skulle vara läskigare. Men den va helt ok den hade ju en handling iaf!

Idag känner jag mig helt bakis somnade runt halv tre och har haft riktigt hemska mardrömmar hela natten, svettigt värre kan ja lova! Men va tvungen att gå upp tidigt för måste packa och så inför gbg. Ska dit för lite shopping först sedan på kvällen ska vi på melodifestivalen. Kommer nog bli riktigt kul!
Hoppas ni får en jätte bra lördag!


i en taxi i gbg förra året

Find my soul!



Önskar er en fortsatt trevlig fredag=)


Vad har jag gjort...

..för att förtjäna detta?! Ngt måste det ju vara för annars förstår jag inte varför du gör såhär! Hur kan man vara så genom ond? Förstår inte alls vad detta ska vara bra för, gör du det för att vara elak eller vill du bara jävlas? Jag kräver en förklaring till detta jäkla skit väder! Ca 7cm blask är det ute och det kan väl inte vara ngn som är glad åt detta (mer än Casper). Kan väl inte vara ngn som gillar att halka runt i en massa blask. Jag bara glider fram i mina klackadorer, super jobbigt!Vill du att jag ska bryta benen av mig? Nej trodde väl inte det, Moder natur se till att ta bort detta blask och det bums!


Tur att det är fredag iaf! Det gör att man blir på lite bättre humör.

I kväll är det först hockey som gäller. Tigers - Tyringe, och jag säger som Wayne Gretsky: Du missar 100% av alla de skott du inte skjuter. =)

Efter hockeyn ska jag och eve kolla på barnhemmet tror nog att vi är de enda som inte hars ett den ännu. Till den får det bli pizza och lite annat fett! Vad ska ni göra?



 

Ett steg i rätt riktning är ett stort steg


sooommmaarfest

grymt sugen på vin nu=)


Bra stavning

Idag va jag trött när jag skulle stiga upp kan jag säga och det är jag fortfarande. Är rädd att om jag sitter ner för länge så somnar jag. Så får nog ta och springa uppochner i trappan lite för att hålla mig vaken.


Igår kollade jag och camilla på snygg sexig singel, det måste vara en av de bästa tjejfilmerna som finns. Kan kolla på den hur många gng som helst å den är alltid lika rolig.

Idag blir det förmodligen ingen film utan jag ska tvätta hela kvällen, super nice!  Så finns det ngn som tycker det är superduperkaninkanon roligt att springa uppochner i källaren så kom förbi så överlåter jag tvätten till dig!


Camilla messar:

C: (får ett mindre utbrott) Va faan finns inte äkta med i ordlistan?!

L: Hur stavar du det då?

C: ä-c-k-t-a

L: suck...


 

För att dina drömmar skall gå i uppfyllelse, måste du vakna först
ja e ju vaken


Kärleksdagen

Alla <3 dag närmar sig med stormsteg, mysdagen numero uno. Märks ju överallt tycker jag, mailen, Internet, affärerna osv. Nu är det dags för alla er par människor att leta efter en super bra present som ni kan ge eran älskling, boka bord eller komma på vad ni ska äta för gott, kanske blir det bio också och en massa blommor! Ja det är en hel del som måste planeras märker ni ju. Hur ska ni hinna?


Om jag inte kände mig bättre hade jag trott att jag var lite avundsjuk haha. Kommer ihåg att två år i rad fick jag såna riktigt fina buketter hemskickade. Vill ju ha blommor nu också har varit lite dåligt med det på senare år tror jag nog. Jag får hoppas på att jag får det i år eller kanske ett kort el vad som helst! Visa mig lite kärlek tack.

Och här räknas inte tanken utan nu är det handlingar som gäller!





Älskar....


älskar den här låten
serien är inte dum den heller=)

Jag har alltid fullt upp...

God morgon människor och alla ni andra! Kom upp förvånansvärt lätt idag brukar ju alltid vara svårare på tisdagar men det va det inte! Kommer väl imorgon då antar jag.


Skulle ha städat igår men jag hann inte hade så mkt viktigare saker för mig, prata i telefon, läsa bloggar, vara inne på fb 17 gng, prata lite mer i telefon, kolla på det jätte intressanta programmet Familjen Annorlunda. Ja ni ser ju hade verkligen ingen tid till att städa. Men idag så ska jag ta tag i det om det nu inte dyker upp ngt annat vill säga.


Längtar så mkt till helgen, ska bli så skönt att komma härifrån lite. Tycker det är lite tråkigt att det inte finns jätte mkt tid över till shopping men det är inte mkt att göra åt. Kul kommer det bli iaf. Det är nästan ett år sen sist jag va i Göteborg så det är verkligen på tiden att vi åker dit igen!




jag och syster

 

 


Helgen

Vart tog den vägen?! Känns som det va nyss jag gick hem från jobbet i fredags. Men nu är det måndag och en hel vecka har man framför sig.

I lördags va det lite party med utgång. Jag och camilla satt en stund hemma hos mig först innan vi begav oss till lillen. Gick ut runt tolv tiden sen men tycker inte det va så mkt att hänga i julgranen. Vet ju att det inte brukar vara det men bara för att man hade så kul sist så hoppades man väl lite på att det åtminstone skulle vara hälften så bra. Människorna som är där gör allt! Det roligaste i lördags va att camilla va med också som tydligen ha fått "eve syndromet" när hon dricker.


Igår va hela mitt liv lugnt. Låg i sängen för det mesta och kollade på film, Solstice, sedan på kvällen kom camilla och lina och vi lagade lite mat och kollade på hit and run. Det va va min söndag bestod av.

Överlag har helgen varit bra men det va ngt som fattades, det där lilla extra! Hoppas eran har varit bra!


  

Success is not the key to happiness-happiness is the key to success


tankar och funderingar

människor kommer och går i ens liv. Vissa går lika fort som de kom. Och även fast man önskar ibland att man aldrig träffat en viss människa så tror jag att människor kommer in i ens liv av en orsak. Trots att kanske en människa försvann lika fort som denne kom så är man iaf en erfarenhet rikare.
Önskar att vissa människor stannade kvar lite längre och för alltid.


Kärlek, är det meningen med livet? Om kärlek gör ont lever man då för att ha ont?

Även om jag som så många andra vill hitta den riktiga kärleken så kan jag ändå bli lättad ibland av att vara singel när jag kollar på vissa andra förhållanden. Man ska aldrig nöja sig med mindre än det bästa. Livet är för kort för att man ska nöja sig med mindre.



Design