Flygkit

Igår gick jag och lade mig klockan sju efter att ha haft en dag med sprängande huvudvärk. Somnade och sov till sex i morse men hade kunnat sova längre. Helt slut och hade kunnat betala multum bara jag hade fått ligga kvar i sängen hela dagen. Orken finns inte och inte motivationen eller matlusten heller. 


Bästa flygkitet låg i brevlådan i morse 
Dessvärre åt jag upp pollyna till frukost

Duschen lär få vänta med ett besök för idag lär jag inte ens komma ur pyjamasen. Lider med mina älsklingar då deras mamma inte har ngn vidare ork till ngt utan det får bli innelek idag och ngn mysfika på stigs blir det inte heller. Hoppas på spöregn hela dagen så det verkligen speglar hur jag mår.  Fy sjutton vilket deprimerande ångestmående - försvinn fort tack!!! 

Jumpsuit/byxdress

Tjejerna i familjen har fallit hårt för just jumpsuiten. För några år sen när den kom så vart jag mindre imponerad och tyckte det va riktigt fult. Men som tur är så kan man ju ändra sig. Tycker både det är ett riktigt skönt mysplagg samt att det går att klä upp plagget tillsammans med smycken o klackar.

Molly i sin jumpsuit fr HM



Min fr vero moda

I lördags skulle vi iväg på festligheter och jag tog på mig en ny som passar till lite festligare tillfällen. A:S mamma va snäll och hjälpte mig att sy dit ett par knappar i ruggen på den för att den inte skulle vara så öppen. Älskade den och kände mig trots att jag hade en byxdress att jag va uppklädd.


Något jag inte alls tänkt på tidigare var att det är ju inte speciellt smidigt med en sån här outfit om man behöver gå på toa. Tvärtom! Med tre knappar i ryggen så var det allt annat än smidigt. Med andra ord var ngn tvungen att följa med mig varje gång för att knäppa upp och sedan ska man krångla sig ur den och nästan sitta halvnaken på toa. Så inte direkt den optimala partystassen kanske. Men det är ett billigt pris man får betala. För vill man va fin får man lida lite pin...


Groupie innan vi beger oss


Festligheterna varade dock inte så länge för min del då den senaste tidens stress blandat med nervositet o kaffe tog ut sin rätt och magkatarren gjorde sig påmind. Magen svullnade och efter ett försök att få i sig maten som serverades cyklade jag sedan hem. Det va knappt att man orkade ta sig hem och väl hemma började jag spy. Har haft sånt här infall tidigare och det va när vårt bröllop planerades för fullt. Inte alls roligt men det var ganska väntat ändå. 
Och ändå tur i oturen att det hände när det hände.


Olivers första lopp

Idag klockan elva gick olivers första lopp av stapeln. Regnet öste ner men det va inget som störde de förväntansfulla barnen. Och oj vad de sprang när det väl var dags. Så söta och vilka kämpar dem är! 

När han sprang förbi mig så gjorde han en high-five 



Det var en stolt liten kille som kom i mål Och hans mamma var minst lika stolt ❤️

Mamatummy day

Som ni vet så finns det en dag för allt och idag är det mammamage dagen. En dag för att uppmärksamma alla mammamagar därute och som kanske kan göra att de mammor med besvär ska tas på allvar. Oftast får man bara svaret när man söker hjälp pga besvär efter en graviditet att det är normalt. Att det är inget man kan göra att man får räkna med att kroppen förändras. Vilket är fel, visst kroppen förändras men man ska inte behöva gå runt och ha ont! 

Jag har en delning på ca 4 cm enl ul och har en väldigt svullen mage framåt em/kvällen. Under varje lyft eller rörelser jag gör måste jag tänka hur jag ska utföra den och hålla ihop magmusklerna för att inte förvärra situationen. Jag har lyckats träna upp den en hel del så att jag ska orka hålla ihop magmusklerna under tex träningen och mestadels av dagen. Men framåt kvällen orkar jag inte hålla emot längre och då ser jag oftast gravid ut. Sen när jag ligger ner så får jag många gånger trycka ner organ i magen för att de sticker upp ur magen som en bula ungefär. Väl medveten om hur vidrigt det låter men det är konsekvenserna efter delade magmuskler. 

Det är svårt å få till rättvisa bilder. På de översta kan ni se lite av delningen och på den nedersta kan ni se att jag kan kontrollera delningen. 


Som tur är har jag inte ont hela tiden utan kan få det mest när jag nyser eller hostar. 
I tre månader har jag använt mig av mammafitness och det har hjälpt till att minska svullnaden en aning. Men det är långt ifrån bra och jag är inte nöjd än så det är bara till att fortsätta att försöka få det bättre. Delningen kommer jag aldrig bli av med och jag kommer att få fortsätta trycka tillbaka organ om jag inte genomgår en operation. Men det går nog att fortsätta göra bukmuskulaturen starkare. Hoppas jag. 

10 jan vs 23 april 
Lite bättre med hjälp av mammafitness 

 
Jag tycker det är synd att inte vården tar mammor på allvar när det kommer till dessa besvär och att det ska behövas klassas som ett skönhetsingrepp när det är så många som lider och har ont dagligen. Många gånger tror jag att det beror på bristen på kunskap i detta ämne och med en sån här dag kanske det ngn gng kan tas på allvar. 



Fredag med fredagskänsla

Började fredagen med en fika på stan för att invänta öppning av stadens affärer. Fikan blev tyvärr inte så långvarig då M nästan hade somnat precis utanför men vaknade till liv så fort vi kom in på cafet och hade inga tankar på att sitta still. 

Sen avverkade vi de butiker som stod på listan, planen var att hitta kläder inför Londonresan men istället blev det lite andra inköp.




Långklänning fr Lindex


Jumpsuit/byxdress fr Vero Moda


Ett Voluspa fr Ik form/önska i en ny doft

Fika och shopping en fredag är helt klart den bästa starten på helgen. Och det är helt sjukt hur ett litet doftljus kan göra en lycklig. Men det blir lite vardagslyx med ett härligt doftljus som dessutom blir en fin inredningsdetalj. 

Fönstershoppar

När jag är dålig eller bara allmänt nedstämd så brukar jag alltid, åtminstone oftast, köpa ngt för att det får mig att bli lite gladare. 
Men idag har jag hållt hårt i plånboken trots rena rama tråktorsdagen. Har visserligen köpt en inflyttningspresent men ingenting till oss.

Har hittat mycket som jag fastnat för både på nätet och i den nyrenoverade butiken ik form här i värnamo där jag och barnen var i morse innan dagis. 
Butiken känns oerhört fräsch och äntligen har de tagit in Voluspa ljus till försäljning. Skönt att slippa beställa dessa på nätet framöver. 


Några ting jag suktar lite extra efter. 

Rena bergodalbanan

Om gårdagen vart en av de bättre dagarna så får väl denna klassas som en av de sämre. Motivationen till det mesta är som bortblåst och jag har en inre stress och nervositet som inte riktigt vill ge med sig. 
Är medveten om vad en av anledningarna är och det är att London närmar sig med stormsteg. Jag är så fruktansvärt nervös inför resan att jag skulle kunna bryta ihop närsomhelst. Jag har aldrig gillat att flyga men heller aldrig förstått riktig flygrädsla, förräns nu. En känsla jag inte är vidare bekant med men som är oerhört påfrestande för mig, hjärtat rusar, stressen står en upp i halsen och gråten är inte långt borta. Håller tummarna hårt för en snabb, smärtfri o lättsam resa när det väl är dags. 

Den här torsdagen lär inte gå till historien som en av de bättre. Men den är ju inte slut än så vem vet det kanske vänder.




En bättre onsdag

Vilken underbar onsdag det har varit. En onsdag som bjudit på lek i apladalen, fika, mys i solen, god mat, altanhäng, fint väder och för att inte glömma - underbart sällskap! 


Vi mötte upp Johanna o inez i apladalen för lite fika, lek o bus





Em lek på balkongen. Jätte mysigt tills M kom på att det var roligare att kasta ut leksakerna på gräset istället


På kvällen mys med fam Ahlqvist/sanden på deras altan. Helt underbart att kunna sitta ute o njuta av mat o dryck på kvällen.


Lånad bild fr Karin 

Fick många pussar av den här lilla goa hönan 

Som sagt verkligen en bättre onsdag med människor som står mig nära hjärtat.  Och vad man vänjer sig fort vid detta härliga väder. Låt det nu få fortsätta!!



Hönshjärna

Som jag nämnt tidigare så har jag inte riktigt huvudet på skaft nu för tiden. Jag glömmer saker o är lite allmänt disträ. 
Idag när vi kom till dagis så upptäckte vi tex att det va studiedag så det var bara att vända om och planera om dagen.

Det fick istället bli en liten snabb spontantripp till apladalen. Så här sitter jag nu och njuter av solen och kaffe. Livet som mammaledig kunde ju vara sämre om man säger så. 






Födelsedagskalas

Idag har vi äntligen firat Oliver med våra fina familjer/släkt. Det har med andra ord varit full rulle sen tidig morgon till kväll. 


I en av presenterna låg det en Zlatan tröja.och den skulle ju såklart på direkt. I.ett annat låg barcelona/Messi kläder så även det hann han med att ha på sig.




Kladdkakecupcakesen ser en aning giftiga ut men vi hade lite spindelmannen tema med rött och blått och jag skulle egentligen behövt en svart karamellfärg för att få till den rätta blåa färgen. Men de var iaf lika goda som de brukar vara.

Oliver hann knappt lägga huvudet på kudden ännu mindre ställa i ordning sina hockeyspelare som han alltid har i sängen innan han somnade. Och han var väldigt nöjd med sitt födelsedagsfirande, men han kan knappast va annat med all denna fina uppvaktning. Tack! 

Halmstad

Det blev full rulle direkt igår när vi kom ner och efter en snabbfika fick det bli ett besök på lekplatsen. 



Det blåste lite kallt så vi va tyvärr aldrig nere vid havet. Hoppas att det kanske blir en runda dit idag istället.
Men först ut blir det en shoppingrunda på stan. 

Torsdag

Snart beger sig jag o barnen ner mot Halmstad för att andas lite havsluft ett par dagar. Ska bli väldigt skönt med lite miljöombyte och O är övertaggad redan.
Det är så kul att både han o M gillar att vara i stugan och i Halmstad lika mycket som sina föräldrar.

Fick hem det här schampot o balsamet igår. Har sprungit på märket både här o där och har länge velat prova. Dels är designen och färgerna ihop så fina så bara där är ett stort plus. Förresten är det ngn mer än jag som köper saker som tvättmedel, sköljmedel, dushcreme, deo mm efter hur flaskan ser ut? Jag köper tex alltid flaskor som är rosa, tror på ngt sätt att de luktar/är lite bättre än de andra som är tex gula, vita el blå.


Efter första användningen så bådar det gott. Håret blir mjukt och det luktar gott. 
Tror dock inte att det räcker så länge då flaskorna är mindre än tex sebastians som jag använder annars. Får se hur länge håret håller sig fräscht men än så länge får de 3,5 av 5 möjliga.

Bröllopsreklam

Har ni sett vilken otroligt superfin reklamposter. 

Som ni kan se så blev jag ju väldigt överraskad då A friade. 
Tur ändå att jag hade valt finstassen


Regn o rusk

Vilket grått o tråkigt väder vi har här i Småland. Dagen har spenderats inomhus i myskläder förutom en lunch på stan tillsammans med en jobbarkompis. 
Det känns i huvudet nu att vi varit inne största delen av dagen men har verkligen ingen lust att gå ut.  På torsdag byter vi värnamo mot bästkusten då jag, barnen o barnens mormor styr mot Halmstad. Och då hoppas vi att vädret bjuder på åtminstone uppehåll och en och annan solstråle! 


Men på tal om solstråle 😍




Olivers födelsedag

I fredags fyllde som sagt våran lille kille 4 år. Och han fyllde minsann år hela dagen, det gjorde han klart för alla. 

A hade tagit ledigt fr jobbet så vid kl nio så styrde vi bilen upp mot jkpg o Leos lekland. 



Vi spenderade 3,5 timme där och oliver va helt exalterad hela tiden. Vilket jag kan förstå då det är ett perfekt ställe för barnen att leka av sig på.( även för de större barnen, säg tex en kille/man i 29 års åldern) . 
Det va nästan så att jag fick tårar i ögonen när jag såg hur lycklig oliver var. Finns det något bättre än att se de små liven glada o lyckliga?! 




Högst upp!
Klättra upp var inga problem men sen när han såg hur högt det va och insåg att han måste åka rutschkanan ner blev han allt lite skraj. Han åkte dock ner utan några invändningar, förmodligen pga att det va andra barn efteråt.
Men som sagt det va nog allt lite...


... läskigt ;).
Väl nere så hoppade o studsade han av glädje o skrek: ja vågade ja vågade 


M va lite tveksam till detta ställe till en början men fann sig rätt snart

Munnen gick i ett på O om alla rutschkanor mm




Väl hemma sen blev det fotbollsspelande på baksidan och önskemiddag i form av den avancerade maträtten korv o makaroner. 

Verkligen kul att ha en sån här dag då O fick välja och bestämma vad han ville. Och jag tror att han va riktigt nöjd med son födelsedag. 

Som jag älskar dig!



Firande hela helgen lång

Det här veckoslutet har enbart bestått av födelsedagar, årsdagar o en massa firande. Och varför sluta nu?! Idag fortsätter vi på samma spår och ska i em vidare på födelsedagskalas hos lilla Kajsan som fyller 2 år. 

För lite drygt två år sen såg det ut såhär
Grattis på 2 årsdagen kajsan 

Vädret verkar visa sig på en lite sämre sida än igår med en hel del blåst så idag får det nog bli en innedag med lite fix. Behövligt, men till nästa vecka vill vi gärna kunna vara ute o njuta av solen igen. 

6 år tillsammans

Att det idag skulle bli en bra dag det hade jag redan bestämt. Men att det skulle bli en sån här bra dag det visste jag inte. 

Just idag för sex år sen, på påskafton på Mårtenssons träffades jag o Alex för första gången. Då var det nog ingen som trodde att det skulle gå såhär, att det skulle bli vi på riktigt, allra minst vi själva. 

Men sen dess har det gått fort och vi har hunnit med en himla massa på dessa sex år. Ett hus, två helt underbara barn och ett giftemål senare och allt blir helt enkelt bara bättre o bättre med tiden.  Att livet är så här bra är tack vare honom och att få dela allt tillsammans är ren o skär lycka. 
Vad de kommande sex åren har att bjuda på vet vi inte men jag ser fram emot att ta reda på det tillsammans med honom som jag aldrig trodde att jag skulle träffa. Mannen i mitt liv och mitt livs kärlek. 



Idag skålar vi för oss och för det fina livet gett oss ❤️ å givetvis även för våra fina N o K som förlovade sig igår på deras årsdag . skål för kärleken !


Oliver 4 år

Att våran älskade hockeykille redan hunnit bli fyra år är helt ofattbart. Jag satt igår och tittade igenom gamla filmer från hans första år och det känns som inte alls längesen. 

Den där söndagen då du föddes förändrades våra liv helt. Innan du kom hade jag ingen som helst aning om vad livets mening va och jag trodde att jag visste vad att älska innebar. Jag hade ingen aning. Inte förrän du kom.

Då - en liten men högt älskad kille på 3940 g

Ibland är det skrämmande hur mkt man kan älska. Men det finns verkligen inga som helst gränser när det kommer till hur mkt man faktiskt kan älska sina barn.
Idag - en lillgammal och envis hockeytok men så godhjärtad och fin storebror 

Jag är så tacksam och oerhört stolt över att jag få vara din mamma

Grattis på födelsedagen min älskade Oliver. Om du bara visste hur mycket glädje du ger oss varje dag. 


Just nu

Vi har en liten biodate jag o A idag. Fast and the furious 7 är det som visas.

Jag älskar de filmerna. Visst en aning för mkt action emellanåt men jag gillar den skämtsamma jargongen skådisarna emellan, gillar farten o musiken samt handlingen runtomkring. Dessutom påminner Dom mig om en gammal vän till mig vilket gör att filmerna blir både bättre och en aning mer känslosamma. 

Hur 7an är vet vi inte än men kan tänka mig att även denna kan framkalla både skratt o en o annan tår. 

-----------------------------------------
UPDATE

Lite för mkt overkliga actionscener för min smak och det va inte den bästa filmen i serien. Men en del skratt och fick bita mig i läppen i slutet av filmen för att inte känsliga-Linda skulle ta över. 




För ett år sedan

Så såg det ut såhär ... 


Våran älskade tjej 


För ett år sen då M va lite drygt två månader så fick hon Rs virus. Något som de flesta barn har haft då de fyllt två men långt ifrån alla blir så dåliga att de måste läggas in, bara runt 1%.  Det berättade läkaren när vi va på vmo sjukhus för att inhalera, då det konstaterades att hon hade rs. Dagen efter fick vi åka upp akut till Ryhov för att hon blivit betydligt sämre. Hon sov hela tiden, andades häftigt, hade bara ätit några ml ersättning under dagen och va knappt kontaktbar. 


Blåsa bubblor kan vara ett tecken på RS


De vi träffade på Ryhov o som hjälpte oss va helt underbara. Även då jag kände mig totalt hjälplös vissa stunder o bröt ihop en hel del pga att situationen o miljön kändes så skrämmande så kändes det ändå tryggt att vara där , där i deras händer. 

Samma dag då vi åkte hem - nöjd tjej som slipper alla slangar.


Väl hemma och är så gott som sig själv igen

Molly kvicknade till rätt fort när hon väl fick hjälp med andningen och fick tillbaka energin. Så på måndagen fick vi åka hem - lättad över att det gått så bra men samtidigt livrädd över att inte länge ha några läkare som tittar till oss stup i kvarten. 
Jag va ensam hemma och den första natten höll jag mig vaken för att jag ville ha koll på hennes andning. De kommande nätterna efter det satte jag alarmet en gng i halvtimmen för att kontrollera andningen o magen. 
Vi fick även order om att hålla oss borta från affärer, folksamlingar osv. För när man haft ett sånt här kraftigt rs så kan det komma tillbaka ännu kraftigare de närmsta veckorna om man inte är tillräckligt försiktig. 

Ett tips till er som tror att erat barn har Rs. Håll koll på magen, mellan revbenen. Blir det som ett hål där så kan det bero på att deras andning är ansträngd och tillsammans med ingen aptit (skriv upp varje gång hur mkt han/hon äter, man glömmer fort )och slöhet så ska ni söka hjälp direkt! 

Än så länge har vi inte märkt av några som helst konsekvenser av att hon fick RS. Läkarna berättade nämligen att har man blivit så pass dålig så är risken ganska stor att man tex kan få förkylningsastma senare. Men som sagt än så länge är det inget vi märkt o vi hoppas att hon slipper det. 


Att få se barnen i sån sjukhusmiljö igen är något jag hoppas att jag aldrig mer behöver göra. Det gör så fruktansvärt ont i mig att för vissa föräldrar är det vardag. Och det finns ingen rättvisa i det. Att stå jämte som förälder, att kanske inget kan göra och känna sig så otroligt hjälplös..... En ren mardröm.
Det får en verkligen att tänka till. Att det finns inget annat som betyder något än att alla ska få vara friska och ha hälsan. 



Våran påsk

Helgen har varit underbar på alla sätt o vis! Kvalitetstid med nära o kära, god mat, sol och lek. Mer kan man inte önska. 
De stora barnen på påskafton

På självaste påskafton var det fullt ös här hemma på både stora o små. Ett stort plus va att det va fint väder så barnen kunde vara ute o spela fotboll och killarna satt i solen o skötte grillen. 
Klockan två hoppade vi i säng mer än nöjda med em o kvällen tillsammans med några av våra finaste vänner. 

Påskdagen tillbringades mest på baksidan



Efter en härlig em på baksidan idag med både fotboll och även lite stillasittande med en korsordstidning så var det sedan dags för 1 års kalas.


Kusinen fyllde 1 år


Efter en helg med fullspäckad kalender och då jag dessutom va uppe tidigt i morse o tränade så är jag så trött nu att jag knappt kan hålla ögonen uppe, så nu ger jag upp för idag o tar natten.

Som jag nämnde tidigare så är numera påsken en av mina favorithögtider 💛. Vilken härlig helg. 


Påskafton

Förberedelserna inför eftermiddagens/kvällens gäster pågår för fullt här hemma. Påsken växer mer o mer hos mig och kanske tom att det börjar bli en av mina favorithögtider. Så jag tycker det är extra roligt att det är vi som håller i påsken i år.






O o M har fått en egen utebänk och den ska få agera matplats åt de större barnen.



Dessa påskägg ska gömmas i trädgården

Påskägg är en himla bra grej. Jätte roligt att ge bort och det går att lägga i princip vad som helst i dem. Med andra ord den perfekta presenten. 


Dagens outfit

Glad påsk till er allihop 🐣



Långfredag

Har inte hunnit gå utanför dörren idag, mer än en liten snabbis i en tio min då jag satte mig vid husknuten för att lapa lite sol. Har visserligen haft fullt upp med diverse hussysslor men förstår inte vad tiden tog vägen. 

Nu väntar en liten mini påskmiddag och därefter blir det filmmys med min bättre hälft. 






Ny hårfärg

Igår var jag hos frisören, ett mkt välbehövligt besök. Tro det eller ej men nu är jag återigen inne på att bli lite mörkare i kalufsen. Kände dock inte att jag ville bli det pang bom direkt och i te nu till våren. Så en bottenfärg, en mörk slinga och en ljus slinga samt en kall nyansering fick det bli samt 4-5 cm på längden. Så efter 3 Tim och 40 min så blev resultatet såhär.



Älskar dessa lockar och skulle önska att min frisör kunde flytta in hos mig och göra dessa på mig dagligen 

Är faktiskt väldigt nöjd med resultatet och det känns kul att testa ngt nytt. Håret är ju fortfarande ljust men med en del mörkare skiftningar. Inte sådär helljust som jag brukar vara. 
Får se hur länge det håller om jag fortf är inne på att ta det ett steg längre till hösten eller om jag återigen vill bli ljus. 

Ny vårjacka

I födelsedagspresent fick Molly en ny vårjacka av moster M. En helt underbart söt liten kappa med volanger och när hon gick runt här hemma i den tillsammans med nya tubsjalen från Zara så såg hon så stor ut. Min fina lilla tjej.




En passande mössa fattas och outfiten är perfekt




Min träning

Är inne på den tredje månaden nu när det kommer till mammafitness och det är så roligt. Jag tränar fyra dagar i veckan där det är uppdelat, där jag fokuserar på olika kroppsdelar varje gång. Som tex idag var det bröst o triceps. 

När jag började gymträna på allvar i maj förra året så trodde jag aldrig att jag skulle komma till att älska gymträning så mycket som jag gör. Som det är nu längtar jag till nästa pass redan samma dag. Visst att vissa pass kan vara sämre än andra men det finns inget som går upp mot känslan man har efter ett riktigt bra pass!




Att dessutom ha en pt som ger mig kritik, som hjälper mig att bli ett bättre jag är ett stort plus. Är skönt att ha ngn som pushar de dagar det känns hopplöst. 
Det jag har lite svårt med är maten. Svårt att komma upp i de (rätta)kalorier jag ska äta, men även det går bättre och bättre. För jag vill ju bygga muskler och då måste jag komma upp i kalorier. Muskler är snyggt o det vill jag ha!

En önskan om en sån här mage 


Jag har fortfarande dagar då jag blir så fruktansvärt frustrerad över min mage. Att det inte går att göra ngt åt. Och tanken på en op är ganska starka emellanåt. 
Musklerna är delade vid naveln och de verkar inte gå tillbaka utan jag tror att jag förstört det ngnstans på vägen, om det nu är grav, ks eller för att jag burit för tungt efteråt vet jag inte. Det är inte det att jag är ute efter ett sexpack, för för det första kan jag inte få det pga mina magmuskler, för det andra så är det faktiskt så att magmuskler görs i köket och jag gillar vissa saker alldeles för mkt för att bortse från dem. MEN jag skulle gärna ha en mage som inte är svullen, och som inte ser ut som en störtloppsbacke och som inte gör ont när man tex snyter sig. Dessutom hade det inte varit fel med en navel då även den är förstörd 😉. 

Hur som så är det otroligt kul med gymträning och det blir roligare o roligare. Sen kan jag verkligen rekommendera Pt online Mammafitness med Olga Rönnberg o hennes team. För resultat det ger det även om det inte utför mirakel som på tex min mage så har det iaf blivit en klar förbättring.

Motivation - nya träningskläder 






Påskkänsla

Idag fick jag en riktig Påskkänsla. Det är väl egentligen samma sak som vårkänsla men ändå lite mer helgkänsla. Förstår ni känslan då?! 😉

Beror nog mkt på vädret och alla dessa vårtecken som blommor, knoppar som håller på att slå ut, gräsklipparljud o mindre attraktiva saker som getingar, skalbaggar o spindlar. 
Hur som så ska det bli härligt nu med påsken och allt vad det innebär.  I år firas påsken hemma hos oss och vi är 12 vuxna, 5 barn och 4 minis så det lär bli fullt hus. Vet inte varför men den här påsken ser jag fram emot mer än vad jag gjort tidigare och känner att jag vill gå all in när det kommer till allt. 

Försökte få oliver att klä ut sig till påskkärring idag innan dagis då det va påskfest där. Men det ville han inte utan han skulle bara äta godis o tårta sa han. Jaha, kanske nästa år istället då.




Design