Besserwissrar och fredag em

Ok alla är ju olika och tur är väl det. men de människor som tror att de vet bättre än alla andra, kan aldrig ha fel och är så himla märkvärdiga klarar jag bara inte av. De kan verkligen bli för mkt.

Har en sån på mitt jobb kan man väl säga. En väldigt speciell dam, vet bättre än alla och har alltid rätt. Dessutom är hon nog allergisk mot allt som finns verkar det som. (jobbigt det måste va!)

Hon är sån att säger hon en sak så är det bara så punkt slut. Kan inte ge några direkta exempel här för de e lite svårt att förklara. Dessutom har hon alltid en åsikt och den är ju så klart rätt.

Hon gillar inte svarta kläder, så himla tråkiga och färglöst, kommer inte riktigt ihåg hur hon uttryckte sig men det är starka å klara färger som gäller. Och igår så pratade hon om svarta kläder igen och sa ngt om att svarta kläder inte är bra och att det är ngt ämne i dem som inte är bra och hon har ju naturligtvis känt av detta i ngn form av allergi när hon haft på sig just svarta kläder ngn gng. Så i ren protest har jag idag på mig enbart svarta kläder. Svart linne, svart klänning, svarta strumpbyxor, svart bolero, svart hårband, svart tofs, svart halsband, svarta stövlar och svart jacka. Känner inte det minsta av ngn allergi!


Snart börjar helgen på allvar också, helt underbart härligt. Har nu bara ca 2 timmar kvar tills jag går hem. Blir nog ngn form av filmkväll idag iaf men vet itne säkert. Tänker ta d som det kommer... ingenting är omöjligt!


En dåre säger vad han vet en vis vet vad han säger


Änglar finns dem?

Visst finns det änglar. Änglar finns inte bara uppe i himlen utan oxå här. Jag har bildbevis:


                              

I believe in angels, the ones that heaven sends,

I am surrounded by angels,

but I call them friends

     

Mina tankar finns hos dig just nu!

Älskar er!


äntligen fredag, med ångest och depression


Verkligen skönt med fredag... men samtidigt har jag ingen fredags känsla ha mer måndags känsla, eftersom hela jag är fylld med depression och ångest. Vet inte vart det här kommer ifrån den här grejen bara flög på mig igår kväll när jag skulle sova. Tänker på massa som jag inte borde tänka på löjliga saker som jag inte borde ägna en tanke åt och definitivt inte känna såhär. Men det gör jag och jag vet att det är ett problem. För mig är det verkligen ett problem som gör att jag mår dåligt. Jag blir en person som jag inte vill vara då. Det är väldigt svårt att formulera alla tankar och skriva ner det här för de är väldigt förvirrande, även för mig, så det blir lite konstigt.fast även om jag hade kunnat så hade jag inte skrivit ner allt här ändå.
Igår gick det upp som ett ljus för mig  fick reda på ngt som jag inte visste om mig sjäv innan som jag nu kanske kan ändra på.
Jag vet på ett ungefär varför jag är som jag är, eller hur jag ska uttrycka mig, ha fått en del svar och det här är mitt problem och det är bara jag som kan lösa det, vilket jag också kommer göra. En dag så kommer allt va precis som det ska, det blir bättre för varje dag och ngn dag kanske jag kan skilja på det äkta från, ja det andra...



"Brustet rep kan knytas ihop men knuten sitter kvar"


Apologize

Helt sjukt att jag inte har tröttnat på den låten än. Tycker den är så fin.

Radion brukar ju va ganska duktig på att tjata ut låtar och denna låten ha de säkert spelat sönder för många men inte för mig. Like it a lot!

Däremot finns det låtar som jag skulle spy om jag hörde, bl a den wish I was a punkrocker el va den heter. Den borde förbjudas på alla radiostationer runt om i världen!


Visar sig att Casper inte ska vara med på våran myskväll imån. Han ska tydligen iväg, hade glömt bort det. han ska åka till Ljungby och göra vägarna och gräsmattorna osäkra där!

image37     image38


Längtar


Finns mkt jag längtar efter men en sak jag känner störst längtan efter just nu så himla mkt är sommaren. Ok visst solen skiner ute nu (alltid ngt)

Men det är ju svin kallt. Tog ju evigheter att skrapa rutorna idag d satt ju som berg. Ska bli så himla skönt å slippa sånt sen.

Skulle va underbart om det iaf kunde va maj nu så man åtminstone kunde sitta ute utan att frysa...längtar efter såna små grejer som att kunna sitta i åbroparken på en filt, sitta ute och fika på pelikanen och titta på folk, grilla i skogsfållen och sedan när det blir lite varmare ligga ute vid Näsudden, Halmstad ( åhhh va jag längtar till Halmstad), Falkenberg, Öland osv osv. 

Fast egentligen kan man ju säga att det bästa kommer snart när våren är här och man har allt det roliga framför sig. Det märks verkligen när våren och värmen är här, folk kommer ut som man inte sett på hela vintern, som ett vårtecken.

Skulle kunna gå å lägga mig å sova nu och gå upp lagom till sommaren så syns i halmstad sen


.

Medgång gör vänner motgång prövar dem


nyfiken eller bara dum?

tycker det är helt ok att vara nyfiken. jag är nyfiken fick höra det väldigt mkt ett tag, att jag va nyfiken! men vadå fråga man inget så får man ju inget veta, eller hur?!
men det finns faktiskt en gräns där oxå. vissa människor är helt otroligt nyfikna, finns speciellt en och jag börjar undra om det ligger ngt annat bakom. finns vissa frågor som man inte ställer och vissa saker man aldrig säger. eller borde jag skriva påstå!? även fast man är så nyfiken så man dör, man gör det bara inte. i vissa fall undrar jag om du bara är dum helt enkelt!
vissa kanske bara vill veta saker om andra helt enkelt för att hoppas att de mår lika dåligt som en själv, för dåligt det måste du må. Frågan är om du tänker innan du öppnar munnen tycker att det är dags att göra omvärlden en tjänst, börja tänka innan du pratar.
Jag skulle kunna göra det mkt enklare för dig, istället för att fråga alla andra så kom direkt till mig. Lovar att jag ska svara på varenda fråga du har. Men sen behöver man faktiskt inte veta allt heller man mår inte bättre av det!

Don´t hate me cause you ain´t me
;)

trött!!!


Är så fruktansvärt trött, det är ju helt sjukt jobbigt att gå upp på morgonen nu för tiden.

Kanske beror på vädret!? Behöver lite sol och värme nu igen. Jag är inte gjord för ett sånt här klimat det e ja helt säker på. Jag borde vara nånstans där det är varmt och skönt jämt.

Har länge funderat på att sätta en stor krok på Sverige och ta en båt och dra ner landet lite närmare ekvatorn... men är lite osäker på om det går.

På tal om trött igår när jag va hos frisören. Så hade jag himla svårt att hålla mig vaken så jag somnade inte mindre än TVÅ gng. Första gng huvudet föll ner så låtsades frisören att hon inte såg men när mitt huvud föll en andra gng så såg jag nog att hon skrattade lite för sig själv. Kanske ska ta detta som ett tecken på sömnbrist?!

Får ta och vila mig till helgen, iaf på fredag då ska jag och Casper ha myskväll, laga mat kolla på film och äta massa fett. Ska kolla på Saw 3 och Disturbia, rätt intressant hur detta ska gå. JAG ska kolla på såna här filmer själv. Har aldrig hänt och jag kommer förmodligen inte titta klart på dem och definitivt inte kunna sova. Men tänkte att jag måste väl iaf försöka. Ngn som sett dem filmerna..bra?

På lördag så blir det förmodligen harrys igen...inte så sugen på det stället. längtar till sommaren, då blir det halmstad=)!


Matvrak men väldigt kräsen

Jag är ett riktigt matvrak, älskar mat! Inte all mat måste jag ju tillägga är ganska kräsen men jag älskar god mat! Vad är då god mat? Jo, god mat är sån mat jag tycker om!

När jag väl piggnat till efter jag vaknat är det det första jag tänker på och varje dag längtar jag till kvällen för då får jag äta igen. Och ser alltid fram emot frukosten på jobbet jag köper in färskt bröd el frallor varje dag och det är ju så gott!

Sen fattar jag inte heller varför all mat som är god är onyttig? Vem har bestämt det?!  om man kollar på det där programmet Du är va du äter så ska man ju helst äta linser, bönor och groddar jämt och ingenting annat. Hur tråkigt som helst! Finns det ngn som kan följa det jämnt? Nä tror inte så. Jag håller på att man kan äta allt men inte jämnt!

Nu ska jag gå och äta frukost!


8 531 dagar

Min 8 531:a dag, alltså idag va nog den svåraste dagen i mitt liv att ta sig upp ur sängen...fick bända upp ögonen och putta mig själv ur sängen. Förstår inte varför sängen ska vara såå härlig på morgonen!

Igår va en rätt händelselös dag, va på eko köpte lite grejor sen va jag tvungen att handla så då tänkte jag att jag lika gärna kunde gå in på AG:s å handla när jag ändå va där nere... aldrig mer säger jag bara! Hittade inte ett dugg av det jag skulle ha..sprang runt där bland hyllorna som om jag va helt lost! Va inte alls kul hade bara fattats att man sprungit på en orm el ngt... det hade varit droppen! Nä jag ska nog hålla mig till den vanliga mataffären!

Va meningen att jag skulle städa när jag kom hem men blev inget med det heller... så igår va inte min mest effektivaste dag. Idag hinner jag inte så mkt heller ska till frisören idag och det tar ju sin lilla tid.

Liten favorit i repris!

Vem är egentligen värst
Den som blir arg för allting eller den som blir arg för ingenting


Tjuvar på jobbet

Mm tro d el ej men vi har ngn form av tjuv/tjuvar på jobbet eller så har pålägget fått ben igen och gått sin väg.

Jag är den som köper in all mat och dylikt hit så jag upptäcker snabbt om det är ngt som försvunnit och det hade det gjort under helgen IGEN. Är inte första gng det händer heller ha försvunnit både det ena och det andra härifrån tidigare.

Tycker det är lite tråkigt och man undrar ju hur dåligt arkitekter och ingenjörer tjänar när de inte ens har råd att köpa ett paket skinka och en gurka och måste ta härifrån. Kanske är dags för en löneförhöjning?


Helgen

Då har ännu en helg gått.. helt sjukt att tiden går så fort

Fredagskvällen spenderade jag hemma hos lillen alltid lika kul och träffa alla pojkarna där.=)

Sen bar det av till Harrys efter jag tjatat på varenda människa där uppe och till slut så fick jag med mig några. Är ganska duktig på att tjata som många säkert vet=) och oftast brukar jag få min vilja igenom!

Harrys va väl ok i fredags, jag menar Harrys är ju ändå Harrys men blev nog lite för mkt av det goda..inte för att det va katastrof men munnen går gärna i ett på mig då och det är nästan omöjligt att få tyst på mig...lider ju med de som får lyssna. Men samtidigt ha jag hört av några att det är kul när jag pratar haha så vi får väl hoppas på det då. och ngt som jag måste lära mig är att sluta använda mobilen så mkt...kanske borde lämna den hemma när jag e ute?! Gick förresten fel igen när jag va på väg hem.. men denna gng upptäckte jag det innan jag började rycka i dörren! Och det är nog Marlene glad för;)! Så skärpning nu linda...det va sista gng du går fel!

Vaknade kl halv nio i lördags morse och va superduper pigg..(förmodligen fortf onykter efter fredagens drinkar )så gick ut och gick med Casper en runda..åt frukost hos pappa å hälsade på johanna på jobbet. Kan ju säga att folk va nog riktigt förvånade att ja va ute så tidigt.

Lördags kvällen så satt ja å johanna hemma hos mig och drack lite och bara pratade. Va ett bra tag sedan vi gjorde det så det va himla trevligt... mer såna dagar johanna! Pacce å marlene kom förbi en runda också... himla söta människor det där=)! Åkte till harrys sen och hann knappt innanför dörren förrän en tysk människa hoppade på mig å började snacka tyska..ok ja ha läst tyska i sju år men fattar ingenting ändå la inte ner ngn större energi på de lektionerna kan jag ju villigt erkänna. Men fattade enstaka ord..schönest mädchen osv..sen tog han sig friheten att ge mig en blöt puss på kinden..va ju inte direkt så att jag sa danke efter det..jaja vissa kan allt va lite väl fräcka!

Annars va väl inte lördagen på harrys jätte spännande och händelserik direkt. Söndagen va seg som alla andra söndagar är ,spenderade den mest i sängen där jag tittade på film efter film.

Å nu är det ny vecka då och det är bara att ta nya tag=)!


"Vänlighet är ett språk som till och med den döve kan höra och den stumme kan tala"


äcklad

Jag vet att jag är en ganska äckelmagad person..är ganska känslig när det gäller vissa saker och blir ganska lätt äcklad av saker men en sån här skulle d flesta reagera på!

Det finns en person som verkligen äcklar mig..riktigt ordentligt!

Jag menar denne är så äcklig får kväljningar bara ja tänker på det.. tex luktar svett dålig andedräkt luktar lök osv osv.. och det äckligaste av allt tänker jag inte ens nämna här...fy fan vilket snusk! Så himla vidrigt är det jag menar denne har ju en familj som skulle kunna va lite sjyst å säga ngt eller vännerna kan väl yttra sig?! Jag är varken ngt av det så jag tänker va tyst! Ja hade inte kunnat va i närheten av personen en längre stund.. klarar högst ett par min.. nä usch nu får jag kväljningar igen!!

Ngn måste säga ngt till denne förbaskade snuskmänniska annars kommer jag yttra mig en vacker dag och det kanske inte blir så bra... kan tyvärr itne säga vem det är men de som känner mig har nog en aning!

nä måste gå å ta ngt att tugga på annars spyr ja....


Beslutsångest


Är på så himla bra humör idag..just nu älskar jag verkligen livet..allt känns kanon, det är fredag och det är vår i luften! Helt underbart. Känner nog att jag börjar få lite vårkänslor i mig. Men varje gng det är fredag å jag är på så här bra humör så blir jag på sånt festhumör... helt sjukt vill bara träffa alla vänner å ställa till med en riktig fest! Är det så för alla?

Och nu är det så att jag har sån beslutsångest hur jag ska göra ska jag festa och gå ut idag eller ska jag vänta tills imån? Finns för- och nackdelar med bägge dagar.

Fred förd: man har lördagen att ta igen sig på sen, förmodligen mer folk ute.

Nackdelar: mindre plats ute, yngre folk

Lörd förd: man är utvilad och pigg tills kvällen, större utrymme pga att Andys e öppet

Nackdelar: man är helt död på måndagen på jobbet

Nä usch ha sån beslutsångest..vet inte riktigt hur jag ska göra..vilket problem jag har va?! Kanske detta som kallas i-landsproblem!

Om ngn har ett förslag på hur jag ska göra så varsågod å säg till!


Party, party, people on it, on it,
drinkin' booze and beers and no-one cares bout' the future"









image33
Glad och på party humör

tankar


Jag är nog en tänkare...tänker alldeles för mkt ibland.. hur saker och ting kan gå tex.

För mkt tänkande är nog inte speciellt nyttigt tror inte jag... ibland ska man nog bara sluta upp att tänka och bara köra på istället för att oroa sig vad som kan och inte kan hända osv. med detta säger jag inte att man ska sluta tänka helt bara till en viss grad... menar inte att man ska gå runt och va blåst... utan bara sluta tänka så mkt... inte hela tiden tänk om tänk om.

Vilket skumt inlägg det här blev =)!... men är lite svårt att beskriva hur jag tänker.. nu e vi där igen..tänker..alldeles för mkt...suck!


ny tatuering

Nu är den gjord.. tog bara 40 min men måste säga att denna va lite jobbigare att göra eftersom den sitter nedanför magen så fick ja inte andas för de kan ju förstöra..så fick andas emellanåt bara.
men nu är den klar och jag är super nöjd! blev mkt bättre än jag trodde. och han som gjorde den va oxå hur trevlig som helst! så ska ni tatuera er gör det i vmo hos hell yeah! kan inte bli annat än bra=)
lägger upp ett kort på den när den läkt färdigt tänkte jag!

Värnamo


Är ju staden jag bott i hela mitt 23 åriga liv. Har inte lyckats komma härifrån.

Försökte för 4 år sedan att flytta till halmstad men det slutade med att jag fick ett jobb här och blev kvar. Trivs helt ok faktiskt men samtidigt önskar jag att jag testat på ngt annat också innan jag blev fast här. Vadå fast tänker ni, jo med ett jobb en bostadsrätt och en hund. Vill inte sälja min bostadsrätt och sen kan man ju inte ha vilket jobb heller som helst när man har hund. Så det är inte så lätt att bara flytta härifrån för min del.

Men samtidigt så trivs jag väldigt bra här , har ju min familj och världens bästa vänner här som jag aldrig skulle kunna klara mig utan! Det är bara det att det hade ju inte gjort ngt om det fanns lite mer att göra här i stan. Ett nattcafe hade inte varit fel... hade varit kul och ha ett ställe där man kan slappa lite på som inte stänger kl 18.00.

En lite större biograf... där man kan välja på lite olika filmer istället för att det bara går en film. Ett till uteställe så man har lite valmöjlighet. Ok ok jag vet det funkar tydligen inte med två ställen här det är ju bevisat. Men snälla varför gör det inte det?! det funkar ju i Gislaved, Ljungby osv. osv.! Varför kan det inte göra det här?

En pub, enbart en pub (gärna med karaoke bar) med lite små tugg där man kan sitta och enbart ta en öl och prata. Slippa gå till en restaurang för att göra det eller till Harrys.

Ett köpcentrum,(alltså som ett A6) med alla möjliga olika affärer, gärna gina tricot kicks, din sko, scorette osv osv.

Nytt roligt folk låter kanske dumt men det hade inte gjort ngt med lite nya ansikten i den här stan som kan slappna av och ha kul och inte va så fina i kanten och rädda för att göra bort sig. Ja det finns en del man kan göra för att förbättra Värnamo helt klart. Men i stort sett är det en helt ok håla. Jag trivs och kommer förmodligen vara kvar här resten av livet om det inte händer ngt drastiskt. Låter hemskt va;)! Nä men man vet ju aldrig.. en vacker dag kanske jag flyttar härifrån..


Torsdag

Är grymt omotiverad till att jobba idag känner jag vill bara att dagen ska gå.

Kanske beror på att jag ska tatuera mig idag..wieee läängtar. Ska bli så himla kul!

Det är väl det enda som händer idag tror jag vet ju inte riktigt hur långt tid det tar.


Igår hände inte så mkt heller va ute och gick med min syster och min prins sen kom Thomas hem till mig å fixade lite med hyllor å sånt i min garderob. Ha inte kunnat komma in i den innan för den ha varit full med saker men nu börjar det likna en garderob iaf!

Fixade mitt it igår hemma också så nu funkar det igen.

Nu ska ja gå å göra i ordning frukosten här på jobbet!

Min prins

image31

Händelselöst

Har märkt att mitt liv är ganska så händelselöst just nu... det rullar lixom bara på i sin vanliga gamla takt..lite tråkigt att det inte händer ngt och har inget direkt att se fram emot heller. Fast det är ju lite små saker som finns som jag ser fram emot ändå:


  • ska tatuera mig imån
  • sen e d helg
  • klippning nästa vecka
  • bara ca 4 veckor kvar tills påsk då det är lite ledigt

Min syster säger att det brukar inte behövas mkt för att göra mig glad..räcker att hämta en pizza å sätta på en film eller ngt liknande! Men skulle ändå vilja ha ngt stort å kul att se fram emot! Men jag är helt säker på att det kommer ngt sådant snart=)!


Idag hoppas jag på att min farbror kanske kan komma och fixa mitt Internet hemma..lite segt utan det måste jag säga.

Annars tänkte jag bara städa och fixa lite...e ju d jag säger händelselöst!


Vänskap

Känner ibland att jag inte förtjänar eran vänskap och ibland förstår jag inte hur ni orkar lyssna på mitt daltande hit och dit med det ena och det andra och hur ni ibland kan acceptera mitt beteende är en gåta. Önskar jag kunde göra allt för er och lite till!

Även om jag inte alltid visar det på bästa sätt så hoppas jag att ni vet om hur mkt ni betyder! För mig är ni allt! Finare vänner än ni det finns inte.....

                     
         

   

  


"En vän är någon som vet allt om dig och ändå tycker om dig"

Mardrömmar

Då var det dags för ännu en period av mardrömmar...är inte riktigt ett stort fan av den perioden. Men det är väl bara att bita ihop och genomlida de här dagarna som den pågår. Bara så jobbigt att man inte får tillräckligt med sömn. Men nu är det ju bara två dagar kvar sen är det helg och då kan man sova lite längre.


Varför är det så att sängen är så mkt skönare på morgonen när man ska gå upp än på kvällen t.ex.? Speciellt på vardagsmorgnar när man går upp tidigare än på helgen. Tycker min säng är så härlig då, madrassen, kuddarna och täcket är extra gosigt! Man vill ju bara ligga kvar, varför är det så?


I morgon är en ny dag av resten av livet


Tisdag


Andra dagen vecka 8 2008... tisdagen den 19/2.

Sitter på jobbet och funderar på i vilken ände jag ska börja i. är inte riktigt på humör för jobb har lust att åka å shoppa ngnstans. Fast även om jag inte hade jobbat så hade det inte gått ändå...har nämligen inte ett rött öre till det! men inte många dagar kvar nu tills lönen kommer.


Idag händer nog inte så mkt...tänkte jag skulle försöka få min farbror att komma hem till mig och titta på min dator. Mitt it funkar nämligen inte hemma och det gör mig lite smått irriterad!

Annars ska jag bara gå en runda med Casper och min syster. Sedan lär denna dag vara slut!


Händer annars i veckan:

Onsdag: jobba, långpromenad

Torsdag: jobba, tatuering, hjälpa cam att plugga till provet

Helgen: blir fest ngn dag men vet inte vilken av dem. Festar nog helst på fredagen så man har lördagen att ta igen sig på. Men få se helt enkelt får ta d som det kommer.


Som ni märker så har jag inte så mkt planerat i veckan. Men tycker det är ganska skönt och bara ta det som det kommer!


Puss på ögat


Vita byxor nu?!

Är det inte lite väl tidigt?! Såg precis en kvinna nu som hade ett par vita byxor på sig, ok att det är lite sol ute och att det känns som våren börjar närma sig men jag måste ändå säga att det är alldeles för tidigt för det nu. Det är ju bara februari. Vita byxor kan användas från ungefär april tom sept ut. Sen så gäller inte vita byxor! Vita byxor är sommarkläder inget annat och ska inte användas under höst/vinterhalvåret. Vita byxor kan vara super snyggt på sommaren! Eller har jag helt fel?

image20

orm i mataffär

Läste precis på sr:s hemsida att de hade hittat en orm på coop på a6 i jkpg...fy sjutton va obehagligt..d här så kollade (o)djuren är nog d värsta jag vet hade det varit jag som sprungit på den här ormen bland hyllorna el ngt när jag va å handlade hade jag nog ramlat ner och dött på fläcken! Det är ju inget man räknar med att springa på en orm i mataffären direkt..usch inte ens säkert att gå å handla längre..iiuu! är livrädd för de där ringlande slangarna! man tror iaf att ormen förmodligen kommit med i ngn fruktlåda!


All kärlek är inte bra!

Fick ett svar av Marlene på mitt inlägg " Är all kärlek bra?"

Där hon skriver såhär: neh det stämmer icke,, det vet både du å jag.. kärlek är ngt bra men det kan skada en själv om man älska fel person.

Och jag kan inte mer än att hålla med henne..all kärlek är inte bra. Finns så många olika sorters kärlek och vissa människor förväxlar kärlek med ngt annat... kan tom bli farligt i vissa sammanhang.. och oh ja va kärlek kan skada en person om det är sån sorts kärlek!

Så mitt svar är också att all kärlek är inte bra!


Har du en kärlek så var denne öm och trogen
sviker den dig sen så be den dra åt skogen


fjortisbitch

Jag har blivit en sån som jag föraktat så länge..en sån människa som jag inte vill vara men har blivit ändå.. en fjortisbitch! Mm det e precis vad jag har blivit...säger saker jag inte menar gör saker jag inte menar och blir helt till med pga en jag aldrig träffat eller sett i verkligheten...fjortis! har aldrig tidigare förstått mig på såna människor som blir såna av människor/kändisar...men satan i gatan va jag kan bli galen när jag ser han haha...så nu har jag lite mer förståelse men sen finns det ju självklart gränser! Vet inte riktigt vad han har lilla ola (där sa ja vem=) ingen människa jag skulle lägga märke till annars tror jag inte, men ngt är det han har helt klart..han har det!


Om du inte står för någonting kommer du att falla för vad som helst.


kärlek och trötthet...

Är så fruktansvärt trött idag sov bara i några timmar inatt låg och vände och vred på mig hela tiden.

Jobbigt värre!

Såg massa filmer och en serie igår som det va såå himla gullig kärlek i..kände mig så ensam efter det. vill så gärna känna den känslan igen...men vet också att jag kommer inte kunna få det om jag själv inte låter mig få det. måste öppna mig som alla tjatar om och våga låta mig själv tycka om osv osv...kanske bara är så att de som jag har träffat litade jag inte riktigt på så kanske df jag inte blev in looove..vågade inte släppa in dem.. men ngt som jag också måste bli bättre på är att inte bli rädd....så fort ngn kommer för nära får jag panik.. men det kanske också beror på att jag inte litar på personen i fråga..jag vet faktiskt inte vad det beror på att jag inte öppnar mig men ha kanske inte bara träffat ngn som är rätt helt enkelt, vad vet jag?! längtar efter den dagen jag träffar honom...

 


Tre skeden i livet
Det förflutna som aldrig återvände
Nuet som inte varar
Framtiden som är okänd


heja ola!

e såå seg la mig i sängen igen nu efter ja duschat...försöker samla krafter inför smikningen=)
ska festa med eve lite idag..få se hur mkt vi orkar. ska bli himla kul att umgås med henne va evigheter sen sist

ikväll e d melodifestivalen säger bara en sak...heja ola=)!!! hoppas verkligen den lilla sötnöten vinner.
strunt samma om låten inte e bra bara han vinner haha.. fast d skulle va himla kul om man gillade hans låt..
jaja heja ola!

nu har jag nog samlat tillräckligt mkt kraft till att åtminstone påbörja min sminkning!

bakis skakis

en typisk dagen efter är det idag..fast inte så farligt ändå
mår helt ok bara lite huvudvärk å trött men annars inte så farligt
kom hem vid sju igår så d e ju inte konstigt att man e trött=)!
idag blir d fest igen med eve..ska bli så kul..längesen vi festade ihop!
hoppas bara hon orkar så hon inte mår sämre av d!
skriver mer sen när ja e lite mer stabil=)

tack alla älsklingar för igår!


Sprallig...

Nu är det spring i benen kan jag lova.. idag känner jag livet i mig som de brukar säga i Madicken !

Fredag, fint väder, fest ikväll och jag mår toppen!

Kan inte riktigt koncentrera mig, helt sprallig och jag vill bara härifrån!

Blir nog inte så mkt mer jobb för min del idag tror inte jag..ska avsluta allt och sen går jag hem framåt fyra. Jag undra hur det ska gå för mig här framåt på fredagarna när det är ännu skönare väder ute=)!

Får sluta jobba fredagar helt enkelt..hade varit ngt!


Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt.


fredag med tjejkväll

Då var det dags för ännu en fredag..härligt=)!

Ikväll blir det tjejfest hos mig med massa prat å snack..blir inte så många men det kan bli mysigt ändå!

Kanske tom kan bli en omgång pratmakarna kanske;)..ska kolla va de tycker om det!

Sen kommer det bäras av till Harrys om allt går som det ska.. är inte riktigt jätte sugen på harrys men det kan nog bli skoj.


Gårdagen hade jag ju tänk att tillbringa hemma med städning å filmen crazy/beautiful så jag kan lova att jag blev riktigt upprörd när jag inte hittade filmen..har inte den blekaste vart den tagit vägen..ska börja skriva upp vilka som lånar filmer av mig tror jag!

Emilia räddade mig i vilket fall från städningen igår..så kvällen tillbringade ja å casper hemma hos emilia..åt en riktig festmåltid från mc donalds å satt mest å pratade!


Eve så tråkigt att du inte kan vara med på tjejkvällen idag! Krya på dig gumman..tänker på dig!


confession

Ok ok jag erkänner!

Jag har väl en liten crush i han då..men han e ju bara för söt det lilla livet!

Blev helt glad nu när jag såg han på en bild..ihh! * pirr pirr i magen* haha känner mig som en fjortis

men så får man känna sig ibland=)!

Söt det e han definitivt!..en vacker dag..en vacker dag...


Speciella rosor

image18


Finns vissa jag skulle vilja ge några speciella alla hjärtans dag rosor till.

Camilla: bättre syster å människa får man leta efter. Tack för att du är min alldeles egna lilla sol!

Marlene: finns nog ingen så underbar vän och person som du...godhjärtad som få... tack för att du är precis som du är..underbar på alla sätt!

Johanna: min alldeles egna lilla vapendragare tack för att du finns i mitt liv och är min vän.

Sist men absolut inte minst så går den största rosen idag till eve som ligger på sjukhuset, aldrig kul att ligga där men just idag är ju verkligen en sån dag man absolut inte ska ligga där!

Eve: roligare människa och partyprinsessa får man leta efter och precis som sin syster är hon godhjärtad som få och ställer alltid upp i vått å torrt även om det är fest på helgen eller bara ett förtroligt samtal en vardag. Tack för att du förgyller min dag! Åh hoppas verkligen du blir frisk snart!!!


Vet att jag är lyckligt lottad som har såna underbara vänner som ni och jag är evigt tacksam över att ni finns i mitt liv! Älskar er i evighet, massa kärlek till er!

image19


alla <3 dag


Då var dagen kommen då..kärleksdagen då alla ska umgås med nära å kära

Alla par ska ge varandra presenter laga fina middagar eller gå ut å äta osv osv

För vissa är det ju nästan som julafton...

Undrar hur stor procent som egentligen vet varför vi firar den här dagen..själv kan jag ärligt erkänna att jag är inte alls så insatt i det.. finns ju lite olika anledningar


En av dem är att det va en man som hete Valentin som blev fängslad i Rom för att ha vigt unga par. Han dog den 14 feb men innan han dog så skickade han ett brev till sin käraste som han undertecknade "Din Valentin". Å det sägs vara det första alla <3 dag kortet och början på en tradition att skicka hälsningar den 14 feb!


Måste säga att det är lite mysigt med den här dagen ändå hade ju hoppats på en hälsn. I tidningen men inte i år heller haha=)

Får hoppas igen nästa år istället!


Jag ska varken fira den här dagen med ngn fin middag el med några presenter

Ska hem till min prins och sen städa lite å kolla på en av mina favorit filmer crazy/beautiful han är ju bara för fin..vill ha han nu!


Hoppas iaf att alla mina små hjärtan får en underbar dag..älskar er massor!


Det sägs att kärlek är när man har någon hemma som väntar på en!

( å d ha ju jag=)

image17


hockey

blir hockey ikväll iaf sitter å väntar på att mamma ska hämta mig
känner redan nu att det kommer bli rätt jobbigt
så undra då hur det kommer gå imån på jobbet!?
suck orkar inte ens tänka på det....
får gå å göra mig klar nu hon lär väl va här snart...

vår

va ute med casper runt huset nu och det va ju super härligt väder ute
solen skiner inte och det är mulet men ändå fick jag en sån där härligt vårkänsla
kan det stämma att våren verkligen redan är på väg? fy sjuttsingen va underbart det skulle vara!
vill bara bli frisk ta min ipod å casper på en riktig långpromenad i vårvädret!

image15                                        image16

onsdag

börjar bli riktigt tråkigt att bara ligga i sängen och glo har så himla ont i ryggen oxå
ska gå ut lite idag tänkte jag och få lite luft och se hur mkt jag orkar
kanske går en runda på hockeyn ikväll oxå med mamma om jag orkar..skulle va kul å se sista hemmamatchen även om det kanske inte kommer vara så himla intressant... få se hur jag gör
verkar inte som det blir ngn tjejfest för min del på fredag..måste i så fall börja äta normalt innan dess å d e lite svårt att få ner ngt men men vem vet det kanske hinner ändra sig=)

Brinn så länge du lever.

Låt ingen få släcka din glöd.

Brinn så vi alla kan se dig.

Vägra vara levande död


tisdagen snart slut

ja då va ännu en tisdags snart slut och jag ligger fortf i sängen
börjar bli riktigt segt det här men men ha fått stränga order av min kära mor att stanna hemma imån oxå
suck!! men e nog lika bra för att bara gå uppför mina trappor känns som rena rama step passet just nu..
så det blir till att lyda mamma å stanna hemma imån oxå men ska försöka gå ut å få lite mer luft imån så ja kan komma igång igen.
nähä nu ska jag fortsätta med säsong 1 av beverly hills och försöka dricka upp den snuskiga salta vätskeersättningen!

*natti natti*

är all kärlek bra?

Läste precis ett citat " All kärlek är bra!"
Stämmer verkligen det, är all kärlek verkligen bra?

sängliggande

Tisdag idag och fortfarande sängliggande..känns riktigt deprimerande
känner mig såå pigg å frisk när jag ligger still men så fort jag reser mig upp så blir jag vansinnigt yr
har iaf fått sån där vätskeersättning nu så blir väl lite piggare av det.. smakar ganska salt tycker jag.
eftersom jag inte rest mig ur sängen idag (bortsett från rundorna runt huset med casper) såhar det ju inte hänt så mkt idag ha mest legat å kollat på film..är just nu mitt uppe i beverly hills säsong 1..tycker fortf dylan e riktigt het!

är ju dagen före dagen före kärleksdagen idag oxå..
dagen då man ska visa så mkt kärlek som det bara går för sina nära å kära
min tanke är ju att behövs det verkligen en speciell dag för det? jag menar en speciell dag för det i almanackan?
är det inte meningen att man ska visa uppskattning och kärlek mot sina nära å kära varje dag?
fast det kanske behövs en sådan dag ändå en dag som får alla att stanna upp och tänka till och uppskatta det de har och få visa sin kärlek för de som betyder...ja vad vet jag egentligen kanske bara är avundsjuk på att inte jag har ngn speciell att fira den med helt enkelt!=)
 
image14

massa kärlek till er som betyder!

hemkommen igen - äntligen!

Då va man hemma igen från Teneriffa...har varit en helt ok resa med fint väder och god mat, till en början iaf. kommer kanske inte minnas den här resan som den bästa för jag blev nämligen matförgiftad i lörd så hade ingen direkt vidare bra hemresa..mår fortf sådär.. e helt svag orkar inte göra ngt alls
men tacka vet ja min kära syster som är här å lagar mat åt mig..hoppas bara jag får i mig ngt e inte så sugen direkt
men får se hur d går=)
orkar itne skriva så mkt mer nu men tycker d e riktigt skönt att va hemma i sin egen säng igen... längtar oxå tills fredag(hoppas bara ja mår bättre) ska bli himla kul att festa å speciellt emd marlene..det va ju ett tag sen vi festade ihop..ska bli riktigt skoj=)!
skriver mer sen när ja har mer ork


the key to my heart

Nu har jag hittat de två tatueringarna som ja ska ha i nacken och nedanför magen precis ovanför troskanten!
denna ska ja ha nedanför magen, fast med lite ändringar då.
The key to my heart


image13
den jag ska ha i nacken ska ja lägga upp en bild på oxå men får det itne riktigt att funka bara men så fort det går så gör jag det. och den ska jag nog vänta med tills hösten eller ngt.
efter dessa så får d va bra med tatueringar räcker med 3. men man vet aldrig ja kanske får ngt ryck sen=)

Design