Gårdagen

Jag hade faktiskt kul igår... vi va ute i herrestad. Först fikade vi på det caféet där sen hade vi fem-kamp. Therns pappa hade gjort upp alla stationer och va våran sk lekledare. De olika stationerna bestod av att skjuta en boll i olika mål, golf, spika en spik i en liten stubbe som inte stod still, fylla en hink med vatten med hjälp av ett glas och till slut följa en karta och leta upp olika bokstäver som man sedan ska kasta om och bilda ett ord. Och eftersom jag är typ duktig på allt ;) så gick det ganska bra för mig haha, när vi skulle skjuta fotbollen i olika mål så sa de bakom mig att: här har vi en gammal fotbollsspelare, yeah right. Tror inte så va, jag är kass på fotboll!

Golfen och spikningen och vattnet gick också bra. Och när vi skulle leta upp bokstäverna och bilda ett ord så löste jag det innan vi hittade alla bokstäverna...guldstjärna till mig! men trots mina minnesvärda insatser och självklart de andras i laget oxå så kom vårt lag bara 2:a. Vinnarna fick Sverige tröjor å d ville ja ju också ha..lite ledsen i ögat där. ;)

Marcus märkte hur rädd jag va för spindlar och när det prasslade till i skogen så han roade sig med att kasta kottar och grenar framför mig när jag gick så att jag skulle tro att det va en orm som prasslade till. och varje gng han gjorde det så hoppade jag ju högt. jag menar man vet ju aldrig.

likadant va det när det kröp till på mig då fick jag ryck och sprattlade med armarna runt omkring mig för att jag då skulle få bort den spindel som kanske kröp på mig. jag är riktigt jäkla löjlig och verkligen flickig (kan man säga så?) när det gäller sånt men det är bla det värsta jag vet..hatar små kryp å ormar!


Sedan fortsatte kvällen med tre rätters middag och massa massa prat.

En super trevlig kväll helt enkelt!

det jag fick veta när jag kom hem va ju mindre roligt. när ska det ta slut?!


Kommentarer
Postat av: Sannah

Hih, så rätt så rätt:D

2008-05-29 @ 08:39:53
URL: http://saanzil.blogg.se/
Postat av: marlne

never ending story få jag nog säga!

2008-05-29 @ 08:58:10
URL: http://amazingm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design