Jag älskar dig!

bjuder på en dikt jag skrev när jag var 12 år. jag var ta mig sjutton en riktig poet redan då haha

jag ser dig dag in och dag ut
vart jag än vänder mig ser jag bara dig
när jag mötte dig i korridoren idag
log du mot mig och sa hej
det är bara att inse:
JAG ÄLSKAR DIG!


undra sa flundra vem den va till... det tåls ju att tänka på.
och med d säger jag tack å hej för idag nu blir d andra avenyn sen ska jag hoppa i säng och fortsätta drömma mig bort genom mitt beroende,som den hemnet knarkare jag är!


Sushi

jag har aldrig ätit sushi innan men vill verkligen testa det. Trots att jag är sjukt kräsen så tror jag att det är ngt för mig. Jag hoppas det iaf för det låter så coolt att säga att man ska äta sushi=)


sushi, gott?


Snett björkris

Vaknade med huvudvärk idag, verkar som min baksmälla från i lördags kom idag! Finns ju bättre sätt att vakna upp till som ni säkert vet. det enda som fattades va den där äckliga smaken i munnen man har dagen efter då man vill ta munnen och bara slänga iväg den riktigt långt. Nä idag var det bara huvudvärk.


Blev inte mkt till skovägg igår för va knappt hemma. Va ute och handlade en del med mamma bla en strykbräda, påskris, mat och ett hjärta som mike ska få.

Så det enda jag hann med igår mer än att handla va att påskpynta. Nu är mitt påskris med svart/vita fjädrar, mitt påskägg med döskallar på och min svarta tupp uppe!

Men hallå vad är det för fel på dagens björkris då? Det påskriset jag köpte var helt snett, odla gärna normala björkar med rakt påskris! Blir ju inte snyggt annars.


Idag får det bli en skovägg sen måste jag packa upp väskan från helgen också. Om jag nu suger på att packa så lovar jag att jag är helt värdelös på att packa upp!

 


Oroa dig inte för vad människor tänker om dig, för det gör de ändå så sällan


Crossfire

En av helgens låtar som gick rätt varm!


Trasig

Känner mig rätt trasig idag måste jag säga. Mår inte dåligt eller ngt men är bra trött. Dagens planer är inte många utan det blir till att klara av jobbet sen hem och "slicka såren".

Om jag orka ikväll tänkte jag förverkliga en liten dröm jag har. Har alltid velat ha en skovägg å jag tror jag ska fixa mig en sån idag. Kommer ju inte bli alls en sådan som jag vill ha för det finns det inte plats till men får försöka göra det bästa av situationen ändå! Älskar alla mina skor och jag vill kunna se allihop=)!



Polisen stoppar cam och lina i Ljungby

Polisen: vad gör ni här då?

Cam: (glatt)vi är bara här för att köpa cola!

Polisen: ?????

Cam: ehhh asså coca cola.


saknar

hatar att komma hem till en tom lgh. extra jobbigt är det ju när man haft mkt folk runt omkring sig 24/7. Inte ens min prins e hemma idag så har ingen att mysa med. TOMT och ensamt är det.
hinner knappt komma hem till vmo förrän man vill härifrån igen. i halmstad flyr man verkligheten lite och det är helt underbart att kunna göra det. ca 2 v till nästa gång...hoppas det går fort!
nu ska jag nana får väl krama en kudde i natt eller ngt...=)
*sov gott*



min prins

hemma igen

Då va man tillbaka i verkligheten igen efter en helt sjukt kul helg.
I fredags grillade vi och åt en hel massa gott å kollade på film och bb. Sen i lördags va det shopping i stan som gällde. Blev ett par toppar, byxor,smycken, underkläder och en plånbok som inskaffades.  Bara nödvändiga grejer=)!
Johanna kom ner sen på kvällen och då blev det fest med utgång på club moon. Har skrattat hur mkt som helst och tom hemvägen bjöds på en hel del garv trots att det va tråkigt att lämna halmstad.
Efter tre timmars sömn inatt/morse så kan jag ju säga att jag har varit piggare. Är super trött så ska bli skönt att få gå och lägga sig snart.
Har varit en super kul helg som sagt med en hel del tjejsnack, sexprat och massa skratt. De ha skrattat en hel del åt mig oxå för tydligen är jag väldigt organiserad av mig  och väldigt tjejig (döhh jag är ju tjej)och de drog en del skämt om mig men de tyckte det va bra att jag tog hand om dem. Bjuder på det tjejer=)!
Nu ser vi fram emot påsken då det blir halmstad igen!



i bilen från stan på väg till stugan


 


den här anabola spindel traskade över golvet precis som om han ägde stället i lördags. jäkla monster


johanna lina och cam när de skämtar om min organiserade sida


jag har aldrig och tända ljus under timmen när det skulle släckas ner


johanna hade tydligen drömt om att vi var tillsammans häromnatten
det är kärlek det haha


jag och johanna shakar loss på fåtöljerna

tack för den här helgen!



Mot halmstad


nu åker vi tre snart ner mot halmstad för bla lite shopping och fest imorgon
ikväll blir det myskväll


den förbannade, den ledsna och den deprimerade ska nu bli riktigt glada=)



systrarna P är redan där nere så ikväll blir det kanske grillning med dem om vädret tillåter

ha en trevlig helg allihop så hörs vi på söndag!

Love the life and the life will love you <3



Snöoväder ...igen.

Sånt här skitväder vill jag definitivt inte vakna upp till, speciellt inte en fredag. På fredagar ska solen lysa och det ska vara blå himmel. Vädret ska vara precis som mitt humör är på fredagar alltså toppen!

Igår var det packning och tvättning som gällde. Kan säga att jag fick ett mindre vansinnesutbrott när jag kom till tvättstugan igår för ngt sviskon hade stängt av maskinerna på ngt konstigt sätt så jag inte fick på dem. Efter många ramsor och barnförbjudna ord så kom iaf människan ner och kunde sätta på dem åt mig igen.

Jag va en snabbis nere hos emilia och calle också och ja det heter hos emilia och calle nu för de små liven har flyttat ihop, roligt värre=)!


Nu håller vi tummarna hårt för att det där vita blöta utanför fönstret försvinner tills jag slutar!



 

Var inte rädd för motstånd - kom ihåg att det är i motvind och inte medvind en drake stiger



don't worry be happy...efter regn kommer solsken=)!


så kass..

Jag är verkligen über dålig på att packa när jag ska iväg ngnstans. helst av allt hade jag velat ta med mig hela garderoben.
Det är ju så svårt att veta tex vilket humör man är på då och vilket väder det är vad man ska göra osv osv. Man måste ju vara beredd på allt! Jag är ta mig sjutton duktig på mkt men att packa lätt det kan jag defintivt inte!
Å med det ger jag upp och går å lägger mig, godnatt!


maskeradhjälp

   
 
 
 

ska på födelsedags maskerad i maj där temat är en filmkaraktär, älskar sånt men det är så svårt. jag har hittat en hel del kostymer som jag vill ha men det måste ju vara ngn ur en film.  den längst upp till höger är alice i underlandet och den har jag som back up. jag vill helst vara en sjuksköterska, polis el pilot sedan hittade jag en såå jäkla snygg sailor girl kostym men nu hittar jag inte sidan, typiskt!  Vilket fall som helst vill jag vara ngt av det men kommer inte på ngn film. Någon som kan hjälpa mig med det? Några filmförslag där de yrkena finns med? Eller några bra sidor där man kan hitta snygga kostymer?
tänkte oxå klä ut mig till en djävul och sätta lappar på skorna där det står prada. Så blir det Djävulen bär prada
Jag vet jag är rätt smart!

Dan före dan

Vaknar till ännu en dag med sol och blå himmel! Hoppas bara det håller i sig och kan vara såhär i helgen också. Hoppas den här dagen går fort nu, vill ha fredag!
Tänk vilken härlig tid vi har framför oss nu. Allt som är härligt, kul och underbart har vi runt hörnet. Ibland är livet bra underbart!
Allt bra med er?




Kan man vara glad åt lite har man mkt att vara glad år




Den rätte för Rosing

Idag vaknade man till en helt klart bättre syn, klarblå himmel och sol! Det är fortfarande riktigt kallt men det är en klar förbättring. Bra gjort Moder natur!

Igår tränade jag och min nya bästa kompis carmen electra. Cam och Lina kom och körde lite också. kan tänka mig att det hade varit rätt kul och se när vi tre står på rad där i mitt vardagsrum, hoppar och försöker vara så viga som möjligt!


Sen efter det var det dags för den rätte för rosing. Hela programmet består bara av ett gäng konstiga nötter och på toppen där då, Linda Rosing: en av Sveriges mest pinsammaste människor! Jag undrar vad de får för att ställa upp på det här. Han Ejjan måste väl ändå ha fått en rejäl summa för han verkar ju ändå ha lite vett.

Nästa vecka är det final, vem ska hon välja. 19 åringen som skulle kunna va hennes son som ligger i hennes knä som en annan bäbis eller den världsvane 22 åringen som förmodligen blev mutad för att ställa upp! Vem hon än väljer så kommer de säkert få ett långt och lyckligt liv tillsammans...host host.(kanske bättre att presentera båda killarna för hennes dotter istället)

Jag skäms när jag tittar på programmet och jag tycker det är så sjukt dåligt, så dåligt så att det är bra, kan inte sluta titta. Men att kanal5 blev förvånade för att det blev en flopp kan jag inte förstå för det är väl bara såna miffon som jag som kollar på det.

Vad tycker ni om den rätte för rosing?




 

Ps. glöm inte bort att äta våfflor idag


Ett riktigt bakslag...

Den här synen möttes jag av när jag kollade ut i morse!





Kan ju säga att jag inte hoppade direkt av glädje. Hur många såna här bakslag ska vi behöva få?! Man har ju vant sig vid sol och vårväder nu så det här var ju mindre skoj.
Trots den hemska synen så var jag rätt pigg ändå. Vilket förmodligen beror på att jag somnade strax efter nio igår, var helt slut. Hade varit ute och sprungit på kvällen och helgens bravader sitter väl fortf i kan jag tänka.

Längtar fortfarande duktigt mkt efter fredag, ska bli så härligt att åka ner till stugan och det hade ju inte gjort något om våren kom tillbaks till dess!!!

 


Det är bättre att köra huvudet i väggen

än att inte använda det alls

 


Följ min blogg med bloglovin

it's all about me...

Jag...

Heter: Linda

Är: partyglad å shoppinggalen 24 åring med ett stort beroende av skor

Bor: i en tvåa i Värnamo

Vill: träffa Han

Kan: en hel del men vill kunna mer

Måste: ta för mig mer av det jag vill

Har: mkt men vill alltid ha mer

Önskar: att allt såg lite annorlunda ut

Längtar efter: den riktiga kärleken och att den tar mig med storm

Har insett: att den här hålan inte är ngt för mig just nu

Tänker: alldeles för mkt på saker som jag ändå inte kan råda över

Gillar: fester, shopping, sol och värme, kärlek, lycka

Behöver: hör å häpna, ett par skor! Närhet...

Avskyr: räkningar, kyla, regn och rusk

Pratar: med mig själv emellanåt vilket kan få folk att höja på ögonbrynen

Lyssnar: på de flesta om de har ngt vettigt att säga

Kommer: se till att det blir en hel del ändringar i framtiden


Märks det att vårkänslorna har satt sig eller haha

Herregud!


Måndag

Ännu en helg över, helt sjukt va fort tiden går.

Hemma hos mia i lördags var det super trevligt. Men blev rätt seg ett tag och satt då mest och fantiserade och skrattade för mig själv (skum jag vet). Harrys var ok men enbart för att sampo spelade. Hade de inte gjort det hade d varit lika surt som vanligt.

 

 

Gårdagen tillbringades mest i soffan/sängen med en hel del film. Framåt kvällen kom lina och cam som de alltid brukar göra på söndag kvällar för att diskutera helgens händelser. Tyvärr var det rätt fattigt med spännande grejer den här gng.


Ser fram emot helgen som kommer då vi åker ner till halmstad. Då blir det grillning om vädret tillåter, shopping och club moon. Men det bästa är ändå att man kommer härifrån!


Bilder från fotbollsmatchen

Precis hemkommen från stan där det blev lite fika och en liten snabb visit i stans populäraste affär, systembolaget! Sen blev det fotbollsmatch där hånger (där systers pojkvän spelar) mötte bor. vet inte riktigt vad resultatet blev, ngn koncentration för spelet var det väl inte från vår sida direkt utan vi hade mest kvällens planer i huvudet! Fest!



   


systrarna w


Lördag

Det finns dagar och det finns dagar, igår va en av dem. Hemskt att leva i mörker men när mörkret skingrar sig så ser vi vilka upppffringar de närmsta ha gjort. Men det finns även de som vill leva i mörkret de väljer helt enkelt att se det de vill se.

Nu är ljuset här och det är lördag! Men hallå vart är solen?!  Idag är det mkt som står på tapeten. först och främst ska jag ta en långpromenad med casper, sen ut och äta frukost med syster och följa med henne på fotboll. I eftermiddag ska jag städa och ikväll blir det tjejfest med utgång. Vad har ni för planer?

Kolla vad jag hittade när jag kikade runt på youtube! Nana lyssnade jag på hela tiden när jag gick i 6:an. Älskade dem låtarna haha.  Minnen!
Nu ska jag ut och röra på mig!




Välkommen fredag

det är fredag och solen skiner, kan det bli bättre?!=)

Igår var det bowling som stod på tapeten. And I was on fire=) vann på min bana och kom tvåa allt som allt. Inte illa va!? Fick tom höra: Du är grym Linda och inte bara på bowling! Och det tar jag som en komplimang.

Vi har även många roliga typer på jobbet, när jag står och letar efter min storlek ibland de där über snygga bowlingskorna så säger en: Linda det finns inga med klackar så det är bara att ta ett par!

Så roliga.......eller inte.


Fredag idag och ikväll blir det förmodligen filmkväll för min del. Ska nog bara ta å tända lite ljus och krypa upp i soffan och bara ta det lugnt. Vad ska ni göra?



caspers pinne har blivit stulen så han ligger numera under soffan och tjurar!


Arbeta som om du skulle leva i evighet
Älskar som om du skulle dö idag






Halmstad

Har avregistrerat mig nu från kursen som börjar på måndag och registrerat mig till hösten istället. Känns ganska bra efter det beslutet för jag tror jag kommer lägga ner mer tid och energi på det då. och eftersom jag inte kommer kunna göra tentan ändå nu så är det lika bra!

Så eftersom jag inte har ngn skola längre så får det bli halmstad nästa helg! hade åkt dit denna helgen om jag hade kunnat men ska ju på tjejfest på lördag och sen harrys. Så det får vänta tills nästa helg=)! Harrys finns det fortf inget sug efter, alltid samma sak där ju. vf kan det aldrig hända ngt nytt el några positiva överraskningar där för!
Ska bli skönt med helg snart, vad är era planer?



midsommardagen i halmstad
(här började jag precis bli människa igen efter torsdagens bravader)


alla har en skruv lös och den som inte tror det har två



lista...i brist på annat

Hur svarar du i hemtelefonen? Har ingen hemtelefon
Hur svarar du i mobiltelefonen? "Hallå?" förhoppningsvis vet ju personen vem det är de ringer till
Ringer det mycket till dig? Vad är mkt?
Ringer du mycket? emellanåt
Vem ringde du senast? Marlene
Hur mycket pengar har du? nu är det ganska fattigt
Senast kramat och när? Tror det måste varit skåne i helgen om man inte räknar Casper då
Antal timmar sömn inatt? Inte många vaknade hela tiden för att jag drömde en massa konstigt
Sov du ensam? Nej, med casper .
Vem sov du hos senast? skåne
Vem sov hos dig senast? Camilla är den enda som brukar sova hos mig och då efter mkt tjat
Vem vet mest om dig? Camilla
Vem vet du mest om? Camilla( jäkla tjat om henne)
Vad ser du fram emot? Semestern och sommaren
Vad vill du ha just nu?  lycka, kärlek, sommar, semester, min garderob färdigfixad..ska jag fortsätta?
Vem hånar du? min syster och lina emellanåt
Vem längtar du mest efter? hmmm
Vem vill du helst slippa? Slipper helst gnälliga och negativa människor
Vem stör du dig på? Finns en och annan som jag har lite svårt för
Vilken buss åker du oftast? Åker aldrig buss, bara på sommaren i halmstad
Vilken årstid är det nu? vår
Är du kär nu? nej
Är du en bra partner? Är det ett riktigt och bra förhållande är jag den bästa utan att överdriva;)
Har någon varit otrogen mot dig? Ja 2 st
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? Mkt möjligt
Har du varit otrogen? Nej inte direkt, eller...
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Har inte pratat med han sen dess
Vad åt du senast? frallor
Är du polare med grannarna? Nej det vill ja inte påstå haha
Har du varit utomlands? Ja men nu känns d som d va alldeles för länge sen, nedräkning till 2 juni!
Var är dina syskon just nu? Tror att båda ligger hemma och sover, den ena är sjuk och den andra är ledig
Vilken tid gick du upp imorse? 05.45
Vad gjorde du kl 2 inatt? Antar att jag sov eller så låg ja å kollade upp i taket
Vad är det första du gör på morgonen? kollar mob
Vill du ha barn? Ja absolut
Vad gör du om fem år? Förhoppningsvis bor jag och min blivande pojkvän tillsammans med vårat barn. Vart vi bor vet jag inte och det spelar inte så stor roll heller bara vi är lyckliga!


Solen skiner...

...himlen är blå. Va det är skönt att leva då! Ja det är faktiskt sant allt blir mkt lättare när det är fint väder. Underbart!


Igår var det aerobics som gällde för mig och Carmen Electra. Var längesen vi tränade ihop nu men nu är det bestämt att vi ska sätta igång ordentligt igen. Efter ett tag är det tänkt att hon ska lära mig strip aerobic, vilket låter grymt kul! Varför har vi inget sånt i värnamo?! Folket här behöver slappna av och bjuda lite på sig själva.

Efter våran träning där vi fokuserade mest på magen va jag ute och sprang en runda för första gången i år. Det märktes kan jag säga, när jag kom tillbaka höll jag på att spy! Och som vanligt hade jag ont i hjärta, hals och tunga(!?). Hatar att springa. Men som ordspråket säger vill man vara fin får man lida pin!





När jag ser en joggare som ler ska jag överväga saken....


Till er mina älsklingar

Vad skulle man göra utan sina vänner?!
tack för att ni är de ni är, finast i världen!
älskar er <3



Be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you've got
and be thankful for the little things in life that means a lot

Movie maker

Våren är här nu, jag känner det, känner det i hela kroppen för som ni vet jag är ju inte helt känslofri. Hoppas bara den är här för att stanna.

Igår hade jag fullt upp, satte mobilen på ljudlös så det va df jag inte svarade marlene=), jag va väldigt upptagen med att göra film. Super söt blev den men sen när jag skulle lägga upp den på It så är ljudet helt hackigt och bilderna helt suddiga. Kan ngn tala om varför det blev så?! Jag förstår ingenting, antar att jag inte har ngn framtid inom filmbranschen!




hotellbaren



05.30 diskussion mellan johanna och hotellpersonalen

Johanna: (en aning sluddrigt) Heeej, när öppnar baren?

Personalen: eh ja först har vi ju frukostbuffen så den öppnar inte än på ett tag.

Johanna: åhh frukost! Först frukost då sen baren! (sen gick hon nöjt upp på rummet för att invänta frukostbuffen och barens öppning)


En liten våg av...

...besvikelse sköljde över mig i morse när jag vaknade men jag ska försöka skaka av mig det och strunta i det. Var sjukt trött och hade gärna sett att jag hade ngn form av lov eller ngt men icke bara att bita ihop och rulla ur sängen!

Denna v måste vara en av de mest händelselösa veckorna på länge. Ingenting direkt planerat mer än tertialmöte med jobbet på torsdag och bowling sen tjejfest och tyvärr harrys på lördag. Har ingen som helst lust att gå ut på harrys men det är samma sak där bara att bita ihop och göra det bästa av situationen!


Pratade med eve igår och nu måste det bli halmstad snart. Hade inte tänkt åka dit förrän till påsk pga skolan men upptäckte att jag har en slut tenta när jag är i spanien och omtentan är inte förrän i aug. orka har det hängande över sig hela sommaren så mailade en av lärarna och kollade om denna kursen fanns i höst också i så fall vill jag hellre läsa den då, får se vad de svarar. Och då blir det halmstad tidigare!

 


2 klänningar från gina

 
söta små skor från euro skor
bla detta köpte jag i gbg och sen lite andra små saker.



om du tror att ingen bryr sig om dig sluta betala dina räkningar så får du se att du har fel

 


jag är en gam jag vill ha allt!

Fy vad ensamt det är att komma hem till en tom lgh. extra tomt när man haft människor runt sig hela tiden. den där jobbiga känslan har kommit tillbaka nu oxå. en härlig känsla men samtidigt är den jobbig för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den!?
Det är väl så när jag fått lillfingret så vill ja ha hela handen istället, jag nöjer inte mig med det lilla, jag vill ha allt, hela paketet!

ska ta och ringa marlene och beklaga mig lite....

 

trött,sliten....

shopping och festande blev det en hel del av i gbg. två klänningar, ett linne och ett par riktigt snygga skor, det va riktiga Linda skor, super fina=),  de stod där på hyllan och bara skrek mitt namn. sen några små saker som jag inte orkar räkna upp.
Blev ett par vinare på hotellrummet  innan vi gick ner till hotellbaren,  sedan va vi på the dubliner och sen park lane.

idag har jag inte varit jätte kaxig direkt utan har varit bra sliten. på tåget hem hade vi en irriterande lipig unge jämte oss. gnällde och grät i ca 45 min. När hon fick ett utbrott för fjärde gng så skrek hon mellan tårarna: jag ritade fel. Det va anledning och då kunde jag inte hålla mig längre skrattade så jag började gråta, tårarna bara sprutade. som sagt va väldigt trött så jag va rätt lätt  road.
 kväll blir det soffan och mys med casper. Hade gärna sett att det va ngn mer här, men men.

Johanna pratar med sin pojke:
han: vf går ni inte ut å shoppar?
hon: nej för fan linda ser för jävlig ut, gårdagens smink å allt. och jag har inget smink så jag ser ännu hemskare ut.
(man tackar för den johanna)



Mot gbg!

Nu åker jag och johanna om en liten stund. målet är gbg där vi ska shoppa som tusan och sen festa på kvällen. gillar verkligen hotellet vi ska bo på, ligger helt perfekt. trivs som fisken i vattnet där!
Undra hur kvällen kommer sluta?! Jag och johanna kan blir en rätt speciell kombination och det enda vi kan säga med säkerhet är att den kommer sluta på ngt sätt!=)
Va nu snälla och håll ställningarna här hemma tills vi kommer tillbaka!

puss på er




hoppas ni får en super bra fredag, det ska vi ha!


(är det bara ja som tycker att sheercover reklamen ser ut som cigaretter?!)

Bättringsvägen

Gick till jobbet iaf trots att jag kanske borde stannat hemma idag också men det känns lite dumt att åka iväg imorgon om ja inte jobbade idag. Får försöka ta det lite lugnt bara.

Jag känner mig iaf lite bättre nu men kroppen är helt slut, precis som jag har varit dödsjuk. Det enda jag gjort nu de senaste dagarna är sovit och kollat på film. Ett litet tips om man vill bli av med sin förkylning är att basta, gjorde det i tisdags å det kändes mkt bättre efter det.


Nu håller vi bara tummarna på att johanna blir bättre också så vi kan åka pigga och glada imorgon=)! Ska bli riktigt kul, kommer dit på em ngn gng å då blir det till att först lämna grejerna på hotellet och sen ska vi shop to we drop=)!


Börjar plugga om 2 v och jag har ingen som helst motivation till det nu. Hoppas verkligen jag hittar den snart. Beställde böcker häromdagen till det å satan i gatan vilket rån. Jag måste se till att hitta en sponsor!


  

Fanns här inga fler än jag, så vore jag bäst



sjuk igen...


jaha då va man inne på rond två nu då. Fast den här gng kommer jag knocka den. Har ingen feber iaf och det är det som är huvudsaken. Johanna ligger oxå hemma och är sjuk så vårt mål är nu att vi båda måste bli bättre tills på fredag!

Antar att jag får fortsätta mitt film maraton idag. De senaste dagarna ha ja inte gjort annar än att kolla på film. My sassy girl, The women, Stockholm Boogie, Fredagen den 13, Min stora kärlek, Lady och Lufsen, Kullamannen, Seven. De filmerna har det blivit hittills får se vad det blir idag.

Försöker göra allt nu för att bli frisk från den här förkylningen men om ni vet några snabba knep så va inte rädda att dela med er av dem =)!

Krya på mig och på dig oxå Johanna!

Bilder från sliskigt och billigt


hello mee!




camilla goes rasta!




Lina, woman in black




visar upp mig på flanaden



om man tittar på videoinspelningen så passar temat sliskigt och billigt jätte bra=)
tack alla för i fredags, tråkigt att många mådde så dåligt bara.

Lista

I brist på annat.

Jag har insett att
jag är gjord för ngt helt annat än att stanna i värnamo resten av livet
Jag lyssnar på mina vänner
Jag pratar en hel del skit när jag är lite rund om fötterna
Jag tycker om mkt och många
Min bästa vän är en helt underbar människa
Min första kyss fick jag på skolgården
Jag avskyr lögnare
Kärleken är ngt helt underbart om det är på riktigt
Jag gillar shopping och är grymt bra på det
Jag kommer aldrig att glömma mina vänner
Jag är hemligt förälskad i skor och klänningar...ehh
Sist jag grät så var jag ledsen
När jag är glad älskar jag allt och alla
När jag vaknar på morgonen tänker jag att jaha då  va denna dagen förstörd
Innan jag går och lägger mig kollar jag att spisen är avstängd
Just nu tänker jag på hur f-n jag ska bli frisk
Idag har jag kollat på Lady och Lufsen
Inatt hade jag tänkt sova och drömma härliga drömmar
Imorgon mår jag förhoppningsvis bättre och kan gå till jobbet
Jag vill verkligen inte vara sjuk utan vara frisk som en nötkärna
Jag undrar hur det kommer att sluta för mig och johanna på fredag!

Strippning på harrys

börjar bli en riktig snorunge här nu och det uppskattas inte för fem öre! Ska se till att hälla i mig på det ena och det andra nu för frisk ska jag bli. Ska nog åka hem till mamma å basta sen oxå så kanske man kan svettas ut de onda bacillerna! Hur är det med er?
Hade velat hitta på ngt idag men det blir inget med det, får väl bli film idag oxå antar ja.

Det va inte bara våran klädsel som gjorde att harrys va riktigt hett i fredags. Mikael bidrog så gott han kunde oxå.


strippning på högtalaren uppe på dansgolvet på harrys


här är väl precis innan han blir neddragen och sedan utslängd

eftersom jag inte va på harrys så länge så missade jag detta. vilket kanske är tur för jag hade nog kissat på mig eftersom jag hade skrattat så mkt=)!

Drömmer om brännvin...

Drömmer om brännvin
Drömmer om gin
Vakna på morgonen
Full som ett svin
Kliver ur sängen
Ramlar omkull
Hur fan kunde jag bli så jävla full


nä skojar bara, det va väldigt lugnt för min del igår med tanke på hur jag mådde. födelsedagsbarnet stack vid halv tolv då han fick en biljett till trance energy i holland. så då tyckte alla att vi skulle gå ut. kan ju säga att jag va inte jätte på g för det både för att jag inte va sugen på harrys och pga klädseln jag hade. Men efter lite övertalning följde jag med men stannade bara i ca 40 min sen åkte jag och cam hem och åt mat å satt och pratade istället.

idag blir det super lugnt för min del, har ännu mer ont i halsen nu och helt täppt. så det får bli kurering för hela slanten.


Jag vill inte vara en snorunge!

Jag visste det! Jag märkte att det smög på mig, ungefär som ett lejon på sitt byte och när jag upptäckte den hemska besten så var det för sent! Jag är ju som sagt inte helt känslofri och nu känner jag verkligen att det är dags för mig att bli en riktig snorunge igen. Vilket jag definitivt inte vill. Vaknade med halsont och helt igen täppt i näsan. Så jag gjorde som jag alltid gör när det är så, gick upp och rotade i mitt lilla apotekskåp och slängde fram både ett och annat som ska hjälpa mot förkylning. Men får nog ta en liten shoppingrunda till det stora apoteket idag också. Jag har iaf en vecka på mig att bli frisk som en nötkärna igen för då ska jag å johanna till gbg och då vill vi inte ha med några snorungar!


Ikväll så är det dags för billigt och sliskigt festen. Diskuterade klädsel igår och de flesta vet väl vad de ska ha på sig. Jag har några förslag för de som inte vet vad de ska ha på sig, man kan slänga på sig en sopsäck för det är ju billigt, vara helt gul och skriva billigare än glocalnet på, el helt röd och skriva mellandagsrea på. Jag skrattade som tusan åt mina förslag igår, ibland är jag bra rolig...tycker jag själv iaf!


Good night, sweet dreams



Before the reality, comes the dreams
(heter d så ?låter jävligt skumt)

God torsdag

Vaknade med halsont och huvudvärk vid halv fem i morse och sen dess ha ja varit vaken. Börjar bli lite trött nu känner jag. Kan ju säga att jag förbjuder alla virus och bassilusker att bosätta sig i min kropp det närmaste halvåret! Har ingen som helst lust att bli sjuk nu och det tänker jag inte bli heller, jag vägrar!


Känns som det kommer bli en rätt seg dag. Idag är det min tur att gå till frissan och jag är lite nervös för att jag ska somna när jag sitter där. Det har ju hänt, inte en gng utan två. Kan säga att det är rätt pinsamt när huvudet bara faller ner så där tungt, inte vidare diskret direkt.

Pratade om film och pizza senare under kvällen men får se hur det blir med det. Skulle vilja se en bra skräckfilm, några förslag?




jag vill ha vår nu!
kände nog att det låg lite vår i luften igår, är ju inte helt känslofri som sagt....

Slampig klädsel

Mittendagen är här igen vilket betyder att det snart är dags för nedförsbacke igen. Planerna är ändrade för helgen det blir ingen halmstad. Vilket är lite synd men samtidigt ganska bra för då kan vi spara in de pengarna till nästa helg och förhoppningsvis ligger halmstad och stugan kvar lite till.
Istället blir det födelsedagsfest på fredag med temat: billigt och sliskigt. Jag ska alltså klä ut mig till en slampa. Ska nog inte vara så jätte svårt för har ju hört innan att jag klär mig lite slampigt så det är ju bara att ta ngt i garderoben=)!


Har en hel del att göra på jobbet idag så dagen går förhoppningsvis fort och efter jobbet blir det till att tvätta för fulla muggar! Det är min dag det!

Såg förresten en lite små rolig film häromdagen, my sassy girl. Tyckte om den, men det beror nog på att tjejen var lika små skum som jag!

Har ni några förslag på hur jag kan göra min klädsel ännu bättre på fredag så säg till el ska jag bara komma som jag är=)!

 

 



Du kan aldrig få för mkt kläder

Bara en för liten garderob


Missbrukare...

Jag måste erkänna en sak, har upptäckt att jag är en av dem. Jag är en hemnetknarkare! Älskar att kolla på speciellt bostadsrätter i vissa städer. Är inne och kikar varje dag, jämför, kollar detaljer och inredningen på de olika lgh. Like it alot och jag har inga som helst planer på att sluta!


Mitt sk blåmärke jag har på långfingret visade sig vara en stukning. Och det har nu bytt färg från blått till lila. Vilket är ganska snyggt för det matchar då mina naglar som också är lila. Pricken över i:et kan man säga att det är. Frågan är ju nu hur sjutton det hände. Har två olika alternativ, antingen är det pga mitt missbruk, jag klickar för hårt på musen, (sluta vara pervers jag menar självklart datamusen) eller så hände det ngt under alla bravader i lördags! Ingen ide att spekulera för vad det än beror på så får jag aldrig veta hur!

Nu ska jag strax åka iväg till tranemo för att förgylla deras vardag. Hade så bra=)!



 

Jag vaknade i morse... och så var den dagen förstörd




måndag

Jag kan tydligen få blåmärke på de mest konstigaste ställena. Har bla fått ett på fingret, helt blått är det. Vet inte riktigt hur jag fått det men det sitter där iaf.

Ny månad, ny vecka och nya möjligheter, klatschigt det låter va=)!

Casper är först ut att gå till frisören så idag slutar jag redan kl 13.00 vilket är riktigt skönt. När jag kommer hem sen ska jag ta och städa av lgh lite mer ordentligt efter förfesten. Sen ikväll får det nog bli en film.

Jag har en del tidsbestämmelser kan man säga och tiden börjar gå ut nu! Men jag fortsätter att hoppas trots att jag vet att det är helt i onödan och slöseri med tid.

Så nu ska jag försöka överleva den här dagen!



mys söndag

har haft en sån där riktig mys söndag idag, legat i soffan/sängen hela dagen men inte för att jag har mått dåligt utan för att jag ha velat.
vaknade vid åtta i morse och hade en aning panik, ringde johanna för att få en liten uppdateringen om gårdagen. men den verkade varit rätt händelselös. harrys två helger i rad är alldeles för mkt så nu får det va lugnt på den fronten ett tag framöver. Det som va roligt va att träffa kusinen ute, händer ju inte jätte ofta. frågan är bara om de tycker det är lika kul att träffa mig, för som jag tjatar, munnen går i ett på mig och vilken skit det kan komma ur den oxå...herregud. jaja men tror nog att de flesta lärt sig att ta mig med en nypa salt när jag befinner mig i dimman=)!

ser fram emot den kommande veckan eftersom det händer en del. både jag och casper ska gå till barberaren vilket är välbehövligt! sen blir det jobb i tranemo, tvätt och till helgen halmstad.

bakis skakis

en bil säger mer än tusen ord....



pizza till frukost ja tack!

Design