det är semester!

Då ha man landat hemma igen efter en tripp till halmstad. Hade inte tänk att åka hem men blev lite trött på blåsandet på väskusten så tänkte att man kan åka hem en snabbis.

Minnestunden för mike i måndags va jätte lyckad. Så trevligt/kul att träffas igen. Många skratt framkallades av minnena man delade. Vi fick tom höra mike och naz i sina esse när de väl sätter igång. (anja hade nämligen lite sånt inspelat på sin mob) Underbart att höra igen!
Får se om våran road trip blir av oxå, vi fem brukar ju ha mkt snack å liten verkstad som sagt ;)!
Tack iaf för en riktigt trevlig kväll!

I tisd bar det sen av till halmstad där det blev lite grill och god dricka. Sen på onsdagen blev det beachen i ugglarp med fam ahlqvist och senare på kvällen falkenberg för ännu mer grill och god dricka=)!

Annars blev det en hel del shopping med tanke på att moder natur fått ett frispel och idag bar det av hemåt igen. Men inte deppar ja för det utan ja ska se till att det blir lite festligheter hemma oxå för är det semester så är det semester!

Bättre

idag är det nya tag som gäller, ja ha lagt förkylningen bakom mig så nu jäkla är det semester fullt ut igen.
fast ha jobbat lite under fm men det gick fort så det va ingen större fara, sedan åkte ja hem till syster för att gosa med mini och sedan blev det lunch på stan och lite shopping.

Nu ska ja ta igen mig lite med lite manikyr och channel E. (den bästa slappar kanalen) Sedan är det dags att fixa i ordning sig inför Mikes minnesstund.

Ha det så bra,nu återgår vi till semestern!


precis kommit upp ur en våg och hade halva stranden innanför bikinin

 

alex gillade vågorna mer än va ja gjorde

 


Niagarafallet

Hade bestämt mig för att vara frisk idag men det blev tyvärr ändrade planer. Istället för att gå till det bättre blev det istället sämre. Så nu är det som värsta niagarafallet i näsan, totalt super vidrigt! Så får väl helt enkelt acceptera att det tar lite längre tid än jag själv vill. Men tänker vara frisk till måndag så det så!


Tillbaka med en bildbomb

Då va man hemma i värnamo igen efter en runda i Turkiet dit vi blev nerbjudna av alex föräldrar och några dagar i våran huvudstad stockholm. Ha varit helt underbart, blev riktigt positivt överraskad av Turkiet så det kan nog bli fler vändor dit och stockholm va lika fint som alltid.

alex flyter runt

 

fina utsikten från deras lgh

 

 

lgh

 

 

<3

 

 

Som sagt Turkiet överraskade mig positivt. Varmaste stället jag någonsin varit på, ha nog aldrig solat så lite utomlands som ja gjorde den veckan. Maten va kanon, riktigt god. Sedan kan ja inte klaga på sällskapet heller, första resan med mitt hjärta ♥ =)

så tack för en härlig resa!

 

 

sedan blev det huvudstaden med mile å calle

 

 

fjäderholmarna

där blev ja å mile ett med bag-in-boxen. Vi klippte en på 3 timmar. Just då va nog lyckan total

 

terassen på hotellet

 

Söder

 

Nu va man som sagt hemkommen och va är det man brukar säga, borta bra men hemma bäst.

Fast nu är det så att ja sovit hemma en natt och redan blivit rastlös. Kan ha ngt att göra med att jag inte kan göra ngt nu eftersom jag ligger hemma i världens förkylning. Ha inte alls tid att förlora dyrbara sek på min semester så ska göra allt i min makt att bli frisk nu.

Krya på mig!

 

 


Semester

High five för det!
Äntligen är den här, som man har längtat och trånat efter dessa veckor. Nu jäkla ska det njutas. Ska ta tillvara på varenda sekund.
Tänkte inte bara ta semester från jobbet utan även från it oxå. Vilket innebär att uppdateringarna här på bloggen kanske blir lite få. Men det finns nog förståelse för det va? eftersom det finns väl inte många som sitter inne vid datorerna ändå när det är semester, eller? Tänkte väl det, ut och njut istället=).
Önskar er alla en härligt solig och varm semester så hörs vi inom kort.
På återskrivande!

sommar ♥

Lev ut varje minut och njuuut

 

semester!!!!!


Sista dagen

Dagen D! Dagen man längtat efter sen nästan ett år tillbaka är äntligen här. Just nu känns det verkligen som att man inte hade klarat en dag till.

 

Kvällen igår va himlans trevlig Det blev först mat och dricka på Lilla K sen mer dricka på GG. Jag trodde nog jag hade fått semester redan, kändes så iaf.

 

Nu ska jag ta ett sista ryck. Semestern är inte långt borta=)

Het date...

...med double J ikväll.
Ser fram emot det satans mkt.=)






ps. att roxette konserten är inställd suger inte bara utan det är ngt lurt oxå. Det stinker om det med andra ord.


Torsdag

Som jag stressade igår…kaatttastroof. Tänker ta en paus från all stress idag och bara njuta (förutom på jobbet då, har en del där som måste fås undan). Vilket fall som helst så fick ja en hel del gjort och resten tar vi imorgon.

 

Kan inte förstå att det bara är två dagar kvar till semestern. Kommer ihåg allt vid den här tiden för exakt ett år sen och det känns som det inte var alls längesen. Men som vi alltid säger, tiden går fort när man har roligt. Ser fram emot den här semestern mer än ngn semester tidigare=). För nu känner jag verkligen att jag lever och jag njuter!



jag och världens finaste lilla pojke


trött-tröttare-linda

Nu är nedförsbacken snart brantare än brantast om man nu kan säga så. Efter lunch så är det verkligen nedräkning som gäller.

Har tusen saker på listan som ska göras innan fredag bara, både på jobbet och på hemmaplan. Stressigt värre, speciellt hemma. Hade nästan behövt vara ledig så mkt ha ja att göra hemma. Men bara att bita ihop och pricka av, för snart så får man vara ledig och njuta för snart så är det semester=).

Trött men lycklig!


Jag...

Är: obeskrivligt lycklig när jag får vara med dem som betyder mest

Har: en sjukt bra semester att se fram emot

Vill: fylla år

Ser: fram emot fikat ikväll hos syster

Känner: att det går nog inte ha det bättre

Behöver: ngt uppiggande för min obotliga trötthet

Tycker: livet är underbart

Längtar till: fredag

Älskar: väldigt mycket emellanåt

Hatar; inte ngt/ngn, finns inget utrymme för det.



Living, Laughing, and Loving
 


Ja må hon leva...

…ja må hon leva!

..hurra hurra hurra..

Grattis på födelsedagen älskade syster.



idag blir det till att fira igen=)



Slutspurten

Då va vi inne på slutspurten inför semestern och det gillar vi skarpt. Ska gå all in på jobbet och fixa allt som legat på hög. Kommer förmodligen även gå på högvarv efter jobbet också eftersom det är en hel del som ska göras innan semestern. Men känner inte att ngt är jobbigt utan just nu är allt kul.

 

Behövde verkligen den här helgen som va nu. Har ett sånt lyckorus i kroppen som definitivt inte behöver eller kan lägga sig. Jag hoppas även att födelsedagsbarnet hade en lika rolig helg vilket jag tror att hon hade=).

Loving Life <3


Back to reality

Har haft den roligaste helgen på mkt mkt länge. Sol, bad, halmstad, prat, skratt och självklart Tylörocken som va sjukt lyckad. Har haft det riktigt roligt hela helgen och Tylörocken va speciellt lyckad. Kan inte säga mkt mer än wiiieee va kul allt har varit=). Så tack flickor för det!
Bilderna är tyvärr inte av den bästa kvaliten men det bjuder jag på!



fredag kväll


sommar-fredags-mys


martin, världens bästa taxichaufför


Tylörocken





den bästa






Äntligen....

 

..fredag! Som jag har väntat på den här dagen, i flera månader ha ja väntat. Kan nog nästan säga att jag väntat i 1 år tom. Ja så säger vi!

 

Planerna för dagen är jobb och sedan styr jag bilen som är packat med grejer och full med tjejer ner till halmstad. Där ska det firas utav bara sjuttsingen heeela helgen!

 

Kvällen igår va förresten helt underbar. Grillning, sol, värme, vin, så skulle jag kunna spendera hela sommaren, för ja menar vad mkt mer kan man begära?

 

Tjo flöjt!


Längtan är stooor

Jobbdagen närmar sig sitt slut och jag har fått en hel del gjort men ska fortfarande bocka av lite till på listan innan det är dags att bege sig för idag.


Längtar hem nu. Det vankas grill och vin hemma ikväll och det ska bli satans gott. Sedan ska det packas inför helgen då det ska ner till halmstad och firas och det kan bli en ganska tung packning. Man måste vara beredd på allt. Har jag sagt att jag längtar tills imorgon?



jag och världens bästa nyblivna faster


God morgon...

..på er! Hoppas alla sovit gott. Jag somnade i alex knä igår ganska tidigt så än så länge känner jag mig rätt utvilad. Men det hinner nog ändra på sig. Är sjukt jäkla trött jämt nu tycker jag. Kanske är så att tom reservbatteriet börjar ta slut.

 

Idag är det fullt upp hela dagen. Det ska tvättas, städas, packas, målas naglar och fixa och donas. Men först ut jobb, där jag har fått upp ångan rejält!

Tjo!


Design