söndag

Va uppe före tuppen i morse vilket förmodligen berodde på att jag somnade vid halv elva i såffan igår. Älskar att somna i soffan antar att det går i släkten!

Igår var det shopping på elit nivå som gällde, det brändes pengar utav bara fasiken men det e då jag mår som bäst. Om shopping var en sport hade jag varit proffs utan tvekan. Var förmodligen df jag var så trött oxå för shopping tar på krafterna.

Idag blir det en hel del små fix och förberedelser för kommande fullspäckade vecka!

1 år sen men känns som evigheter sen ♥


Godmorgon

träningskläderna sitter nu på och jag ska strax iväg och bränna lite kalorier. Ska bli skönt och starta dagen med träning. Planerna för dagen är annars gardinletning på stan, lampköp, målning och lite andra små fix. Får se vad som hinns med helt enkelt och vart dagen tar mig.

Ser ut att vara svinigt kallt ute oxå så sitter och funderar på hur jag ska ta mig till träningen genom att vistas ute så lite som möjligt. En tuff uppgift!






fredag eftermiddag

Har varit en relativt ok dag ändå trots omständigheterna. Lunchen va bäst då jag fick shoppa loss lite, två tröjor, två tunikor och två längre toppar. Blev på ganska bra humör efter det=)!
Som sagt shopping kan lösa många problem!
 
Snart tar jag helg och allt vad det innebär. Ska fixa en massa idag sen blir det soffan och lite mys.
Vad som händer resten av helgen får vi se, känner att jag är i stort behov av johlin time men vi får se vart helgen tar mig, den som lever får se.

 
 
man kan aldrig få för mkt kläder
bara en för liten garderob

Det är fredag...

…vilket är sjukt skönt! Veckan klart bästa dag.

Alexander kom hem igår och jag kunde knappt sluta le, så skönt att han är hemma igen.

 

Jag hoppas den här dagen kommer gå i 170 är nämligen så fruktansvärt trött så det är inte klokt, vill bara hem till soffan. Och medan dagen skyndar på får vi hoppas att ja inte snubblar på påsarna jag har under ögonen.



Tlöttelitlötttlött

Somnar snart! Blev galet trött efter lunchen. Men inte långt kvar på denna arbetsdag så får hålla upp ögonlocken lite till.

Idag är det träningsfritt, tyvärr får man väl nästan säga, men jag har fullt upp med annat.

 

Eve påminde mig om hur mkt som har förändrats om man kollar 1 år tillbaka. Då var det tex inga bebisar, hus, flytt osv på gng. Trots att 1 år går fort så är det mkt som hinner ändras både på gott och ont får man väl säga.

 

Usch fick ett sånt himla festsug nu, jobbigt värre. Vill festa i halmstad, vill inviga huset med en fest, vill festa med alla tjejerna, vill festa med min kusin, vill festa med kompisar från förr(oh TLK haha) vill helt enkelt festa!



Torsdag

En dag närmare helgen=)! Jag längtar så efter helgen! Vet inte riktigt vf för har inget direkt bestämt eftersom planerna för halmstad ändrades. Men ser fram emot en helg och bara får gå och plocka i huset i lugn och ro utan en massa stök runt omkring.

 

Träningen igår va väl ingen direkt höjdare. Det var första gng jag var på ett sånt pass och jag hängde inte med så mkt. Tycker det gick alldeles för fort och när jag väl hängde med i tex 3 olika kombinationer så blev jag så glad för det och glömde totalt bort resten osv.

Såg nog ganska kul ut när jag hoppade och snurrade runt som en bortsprungen fågel.  Men jag är ju inte där för att roa andra utan där för att träna så det får nog bli ett annat pass på onsdagar.


fronda

håller på att plocka lite här hemma innan det är dags för träning.
motivationen för allt jag skulle göra innan träningen är som bortblåst, så lär inte hända så mkt innan.
vill ha helg nu så är oerhört glad att nedförsbacken har börjat=)


lyssnar man på fronda så påminner det om linda
visste ni det?! fick höra det i helgen=)
denna låten går långt tillbaka till en tid då allt var som roligast i dimman.



florida

här skulle jag vilja befinna mig nu



och så vill jag bo här!


hotell marriot harbor beach

allt är klart, bara en sak som fattas
en ande som kan uppfylla min önskan


tumme ner/tumme upp

 

kylan:

behöver väl egentligen inte gå in på några detaljer. Jag är så trött på det,står mig upp i halsen, är inte gjord för detta utan jag är tillverkad för varmare klimat. Förstår inte hur man kan tycka om det och förstår ännu mindre hur man kan betala för att få åka till snön. Det är för mig en gåta!

 

småkillar som är oerhört "häftiga":

Häftiga, oerhört roliga, åldern inne och utseendet på deras sida... tror dem ja! Seriöst?! Gapiga, pinsamma, skrikiga och allmänt irriterande tycker jag. Tror inte ngn uppskattar att se när ett par småkillar skriker och böjer varandra framåt för att det ska se ut som de ska utföra ngn form av samlag med varandra. Pinsamt!

 

Gamar:

Dem är lika vidriga som snåljåpar fast snäppet värre tror jag. Spelar ingen roll om det är barn eller vuxna de är lika vidriga.





Träning:

Behöver väl knappast gå in på detaljer där heller eftersom jag tjatat rätt mkt om hur bra jag mår av den!  Sover bättre, är piggare, gladare. Bara positiva gejjer alltså, tom skönt att ha lite träningsvärk då man känner att man gjort ngt. Beach 2010 here I come!

 

Vårkläderna:

Finns det ngt mer deprimerande än om man går in i en affär och det bara är vinter rea där inne?! Rea är super bra men hur ofta hittar du ngt som passar som du verkligen vill ha och som bara inte är ett plagg du köper för att det är billigt!? Inte ofta! Så när vårkläderna kommer in kan man shoppa loss igen med gott samvete=)! Ljusare, tunnare kläder som visar att inom en snar framtid så är det en ljusare och varmare tid som kommer. Me like!

 

Solresor:

Finns det ngt bättre än att ta en veckas solsemester nu när vädret är som det är. En paus från all snö och kyla. Guud va underbart det hade varit. Tittar själv runt för fullt på solresor nu trots att jag vet att det inte kommer att bli någon denna vinter. Hade nästan kunnat göra vad som helst för en vecka på stranden liggandes i en solstol men tyvärr blir det inte så. Så medan jag avundas er som har möjlighet att åka så får jag fortsätta att drömma mig bort!


snö på ingång?

Hade räknat med att jag skulle vara insnöad i morse när jag tittade ut genom fönstret med tanke på så mkt snack det varit om det kommande snöovädret. Men inte en snöflinga hade det kommit vilket gjorde mig oerhört lättad för jag menar är inte 2 decimeter tillräckligt?! Tyvärr så tror jag ju att skiten kommer komma under dagen ändå men man får väl vara glad så länge man slipper.

 

Det är just under sådana här förhållande jag blir lite irriterad på mig själv att jag inte jobbat mer med min idé om att sätta en stor anabola krok nere i Skåne och låta en mega båt dra Sverige ner lite mer mot ekvatorn. Jag får helt enkelt sätta igång och jobba lite på det där. Nu ska här bli varmare!



      


Jag...

Är: stark som tusan som lyckas bära runt ett tungt stenblock

Har: en super fin lgh till salu. Intresserad?

Vet: att försvinner inte vintern snart så fryser jag ihjäl

Känner: inte mina fingrar, de måste förfrusit!

Tycker: att ngn kan ge mig en utlandsvistelse

Tänker: alldeles för mkt emellanåt

Vill: åka utomlands 1 vecka till ngt varmt ställe

Ser fram emot: våren och sommaren

Ska: rycka upp mig och sluta vara så negativ. Efter regn kommer solsken!

Saknar: en potentiell köpare

Lyssnar på: de få som har ngt vettigt att säga vilket inte är många

Behöver: en extra lön eller två denna månaden

Längtar: tills det här blocket som väger ton lyfter från mina axlar

Gillar: att jag kommit igång med träningen på allvar igen

Ogillar: all jäkla rea skit! Orkar inte gå in i affärer där jag ser att det är rea, ut med skiten eller skänk det till välgörenhet!


Take me away!

 Guud vad jag är trött på kylan! Det värsta är ju att man kan få utstå den här kylan i 2 månader till. Nej jag måste utomlands och få lite färg på nosen, därmed basta. Kan någon vara så snäll och plocka med mig en runda till varmare breddgrader? Alex? Jag fryser….jag måste...

 

Jag hade nästan glömt bort hur kul det är att träna. Känns helt underbart att ha kommit igång igen och man mår som bäst när man rör på sig. Aldrig mera ett sånt här långt uppehåll.


jag och mala
torrevieja för 2 år sen


Alkoholtillstånd kräver lite mer

Ny vecka igen och den här veckan är det fullt på tapeten igen med träning, målning, små fix och förmodligen kommer veckan avslutas med halmstad


Läste förresten att mejjan inte fick ngt alkoholtillstånd, läste även kommentarerna under artikeln. Seriöst tror ni på allvar att de inte får alkoholtillstånd för att de som tar besluten är kristna eller att de bara vill jävlas med vmo?! Hur trångsynt får man vara?! Tom jag förstår att det ligger annat bakom ja menar hade de haft alla papper rätt och allt varit i sin ordning så hade de säkerligen fått alkoholtillståndet utan några som helst problem.

Självklart tycker ja också att det är tråkigt att det inte kan öppna men jag förstår också att det krävs ett visst ansvar för att öppna ett sånt ställe som mejjan. Får hålla tummarna att allt kan ordna sig och att mejjan kan slå upp portarna igen.

från det ena till det andra min syster är nog nära på att spricka


duktig är bara förnamnet

..på mig! Har spenderat några timmar i huset  där jag målat badrummet och garderober. Himlans fint blev det.
Fick en hel del besök när jag va där oxå, cam och vedde kom först, marlene kom förbi, sen kom malin och en super gullig kompis till henne och till sist kom mamma, thomas och donna. Så det va lite spring men himla kul med sällskap=)!

Ikväll kommer alex hem igen, me like big time, ha saknat han!
Sitter nu och fundera på om jag ska ha myskväll med pizza och film ikväll eller om jag ska träna.
Tufft beslut!



ute på sjön en härlig sommarkväll

guud va ja längtar efter härligt ljumma sommarkvällar



söndag

God morgon, söndag morgon och jag mår perfa! gårdagen spenderades hos mia och det va super trevligt.
Så tack så mkt för igår.

idag är det en del på schemat så ska bara kolla klart på melrose place sen ska jag sätta igång dagen på riktigt.

sex, drugs and house

att jag aldrig lär mig. hade tänkt ut en outfit jag skulle ha på mig ikväll, svart skinnleggings, svart linte och en grå topgrej över. Men när ja ska gå nu så ångrar jag mig. Så va tusan ska ja ha nu då? jag blir alltså ute i sista minuten som vanligt!

 

Lyssnar på gammal musik från när vi va 16-17 år då vi hängde på klubben i gvd bla.

Och patricia kommer du ihåg när det va sol och värme första dagen på vårterminen så stack vi hem från skolan istället och la oss i varsin solstol och lyssnade på D-devil på högsta volym! Hela kvarterteret fick nog njuta av våran musik.

Ja menar hallå va det sol ute kunde man inte sitta i skolbänken för man måste passa på att vara ute när solen väl visar sig.

 

you know what I can give ya... ;)

 


börjat pricka av listan

Har hunnit med och handla och målat i badrummet. Nu sitter jag och camilla och har fikat lite, sedan blir det träning, duktiga jag!
Ikväll blir det fest och det gillar vi skarpt!

Ni har väl inte glömt att skänka pengar till Haiti?
jag har gjort det och jag har tom fått cam och lina att skänka en slant.
Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Rädda Barnen
Sms:a HAITI200 till 72950 för att skänka 200 kronor, KATASTROF för att skänka 50 kronor eller 10KATASTROF för att skänka 10 kronor. Du kan också sätta in valfritt belopp på plus/bankgiro 90 20 03-3. Ange Katastrof. Du kan också ge ett bidrag på http://www.rb.se/

Älskade....

...underbara lördag! Finns inget bättre änatt vakna upp pigg och utvilad till en lördag.
Fast idag ha ja inte riktigt samma känsla, känner mig stressad över allt som ska göras idag. Men det är bara att sätta igång och beta av listan.

Igår efter tvätt och städning så kom lina och cam hit och det va lika roligt som alltid. Mkt prat om motsatta könet och 4+2. Vilket framkallde en hel del skratt som alltid. Me love them big time!

Nu är det dags att börja bocka av listan!

ja, johanna och lina innan gisleparken för ca 2 år sen

lägg märke till snyggingen i bakgrunden=)


Lycka

Nu börjar det närma sig, inte långt kvar nu, snart är det helg=)!

 

Ha varit och ätit lunch på stan. En sallad blev det, helgen ha ju inte börjat än så då blir det inget fett.

Sedan fick trend house lite finbesök och det va två lyckliga jeansleggings, ett par beiga och ett par svarta, som fick äran att följa med hem. Sedan fick också glasbanken ett besök, så nu är jag redo inför lördagens bravader!

 

Herregud va shopping kan lösa problem, trots att det bara är för stunden så är det en sån härlig känsla. En känsla av lycka!


wiiee fredag=)

Sjukt underbart att det är fredag idag, som jag har längtat=)!
har en del att göra under helgen så måste tänka ut hur jag ska lägga upp det hela.

Helgen kommer vara av blandad kompott, kanske inte så nyttig direkt men det jobbar vi bort senare.

Först ut fredag vilket innebär: jobb, tvätt, städ och fettintag!



 
casper är redo för soffmys ikväll <3


hemma igen

Core hos gymmix va inget att hänga i julgranen. Det va faktiskt riktigt tråkigt tom. När jag tränade på N.C så brukade jag gå på Core och då tyckte jag det va riktigt kul. Men inte här, så där kommer de inte få se mig ngt mer. Ska ta ett annat pass på torsdagar istället.

Nu är jag helt klart redo för helg, fett, soffan, fest och trevligheter. Fredagen får gärna komma nu!



vinter nej tack!

Jag hatar snö, hatar kyla, hatar att skrapa bilrutor, hatar att frysa, hatar att bli helt bländad av allt det vita när ja kommer ut mitt på dagen, hatar att bli blöt om fötterna, hatar att man måste ta på sin ton med kläder bara för att gå ner till tvättstugan.



Vintern står mig upp i halsen nu, är så fruktansvärt trött på den. Är definitivt inte gjord för detta. Kan vi inte spola fram till april och lite vår nu tack.
Nu - mat, sen - träning!





IP-nummer

Har äntligen en funktion som kan spåra ip-nummer, vartifrån, adress och liknande.

Me like=)!

Det va speciellt två ip-nummer jag ville kolla som lämnat två kommentarer här på bloggen, ville kolla mkt för att de va anonyma. Om man nu har en så viktig åsikt man vill dela med sig av så tycker ja man kan stå för den också, annars zip it.

behöver ju inte skriva exakt vart de kommer ifrån men åtminstone stället så att ni också få veta=)!

 

Postat av: en som inte tycker att johan kan sjunga!

Johan Palm kanske inte kan sjunga, men det kan inte Håkan Hellström heller! Men huvudsaken är väl att folket gillar det dem gör? Och uppenbarligen gör många det. Så varför slösa energi på att irritera sig på Johan? Irritera dig på folket som gillar honom istället. Det är dem som får honom till en artist. Värt att tänka på.

 

Va nyfiken på denna kommentar pga att människan som kommenterat tydligen inte läste inlägget innan kommentaren skrevs vilket jag tycker man borde göra. Den kom iaf från GislavedNo shit sherlock haha

 

Postat av:

din blogg suger ordentligt

 

denna människa tyckte att det va oerhört viktigt för mig att få veta att min blogg suger. Eve fick en liknande kommentar från samma ip-adress och den kommer från Bor. Noo way haha

 

Självklart är ni och alla andra fortfarande välkomna att lämna åsikter om vad ni vill men stå för dem då så blir alla nöjda och glada.

 

 

Alla har rätt till min åsikt  ;)


saknar kraft

Filmen igår var en riktig mysfilm och ganska små rolig emellanåt, helt klart godkänd.

 Hade inte gjort ngt alls om det av fredag idag. Kroppen nästan protesterar får nämligen kämpa för att ta ett steg, trött är jag till tusen och träningsvärken känns ännu mer idag. Så undra hur det ska gå på core ikväll när jag knappt kan röra mig. Får hoppas att jag får lite duracell till dess.

Som sagt fredag hade varit väldigt välkommet idag!



bio

nu blir det bio med systrarna. Mys på hög nivå! gillar inte hugh grant egentligen men vi får hoppas på att den är bra ändå.

sett den?

 

 


IQ test




hade fått bättre om jag inte slarvade så
för som sagt jag är ju jädrans smart bara jag vill=)!


har beställt...

...ett sånt här super fint handsmycke av emmelist.
(bilderna är från hennes blogg oxå)



snyggt va?!


onsdag och vardagslyx

Ha längtat lite efter denna dagen! Inte pga att du åker alex;) utan för att ja cam å mala ska på bio idag. Mysigt med bio och det är lite vardagslyx sådär.

 

Träningen igår var super och det känns lite i låren idag vilket vi gillar. Skönt med lite träningsvärk för då vet man iaf att man gjort ngt.


jag och mala för ca 3 år sen


strax iväg...

...för att bränna lite kalorier, Me like! Ska bli skönt att komma igång igen.



Tisdag

Mår mycket bättre idag, smärtan är lite lindrigare nu så ikväll blir det MLR. Ska bli så kul, det och Core är verkligen ngt jag saknat sen jag slutade träna på Nordic club. Så ikväll ska det brännas kalorier till max!

 

Gårdagen spenderades i soffan pga rörelseförhinder. Vi kollade på whiteout och den va väl ok men inte mer.

Som jag sa igår idag är det nya tag som gäller och jag sak försöka ta igen gårdagen både på jobbet och på hemmaplan!


ge mig...

kanske jag blir lite gladare.

 

Block Tight Tube Dress SEK 299, Only - NELLY.COM

klänning från nelly

 

 

 

Friday Night SEK 699, Wildflower By Kenza - NELLY.COM

skor från nelly


självömkan

efter en fruktansvärd smärta och ett dåligt besked så har jag gråtit en skvätt. Idag är det synd om mig på hög nivå så det så(pikvarning:tom så synd om mig att jag förtjänar ngt som tex en present) Men det är bara idag som det är synd om mig för imorgon tänker jag ta nya tag och glömma bort denna dåliga start på v 3.
Tack iaf för stödet, det betyder så mkt ♥


ingen bra start...

..på veckan hittills. Kommer inte bli ngn träning ikväll iaf, så jädrans typiskt. ha verkligen sett fram emot detta. Men det frå vänta tills imån och då jäkla ska inget stoppa mig;)!
 
Kommer bli en dag i soffan ikväll och jag är inget big fan av såna dagar när man ha så mkt energi i kroppen som vill ut. Hoppas innerligt att det inte är såhär imorgon!



imorgon då jäkla!


Ingen bra dag hittills

Hade sett fram emot den här veckan med tanke på att träningen sätter igång ikväll osv.

Men nu sitter ja här istället och väntar på att vårdcentralen ska få tummen ur och ringa upp mig.

Men tänker inte måla fan på väggen än, är det bättre ikväll tänker jag träna ändå.

 

Denna vecka är fullspäckad med olika grejer

Måndag: aerobic

Tisdag: MLR

Onsdag: Bio med syster

Torsdag: Core

 

Så tror att den kommer gå fort.

Den kan även förvandlas till årets bästa om jag får ett bra besked idag! *hoppas hoppas*


söndag

god morgon! sovit gott?
så skönt det va att ta det lugnt igår ändå. Festsuget förvandlades snabbt till trötthet så det blev myskväll med älskling istället.

idag har jag tre saker som stårpå schemat:
1. tredje världskrig med casper
2. köpa nya träningsgrejer
3. sätta ihop mikael

sedan blir det powerwalk med cam och mile!
söndag here we come!

soffhäng

va hände med lördagen? den bara försvann, eller ja den e ju inte slut ännu men det är ju redan kväll!
känns inte som ja gjort ngt vettigt idag men ha hunnit med lite iaf.
Va nere i huset en runda oxå men visste inte riktigt va ja skulle göra eftersom ja inte kan så mkt om sånt som görs nu så df är man inte så delaktig, känns mest som man är i vägen. Längtar tills vi kan börja komma i ordning så jag kan hålla på och pyssla lite i huset med små saker.

ikväll blir det kanske lite flytt annars blir det bara soffan och film.
nu ska mina naglar får sig en omgång!

halmstad nu!

Vill att alla underbara vänner tar och förflyttar sig och även mig till halmstad för en del festligheter! Är oerhört sugen på halmstad och dess uteliv men jag skulle behöva ngn som tog tag i mig och sparkade mig där bak så jag kunde hamna där.
Ibland hade jag behövt ha ngn som sa till mig va ja skulle göra och bestämde över mitt liv. Men bara när det gäller roliga saker då så klart annars hade d nog blivit lite svårt.
Vilket fall som helst, vill till halmstad NU!

halmstad förra våren


lördagsmorgon

gud va jag älskar lördagmorgnar, ingen stress utan man kan ta en lång dusch och sedan sitta i sin morgonrock och äta frukost i lugn och ro i soffan. Lovely!

Gårdagskvällen va super mysig, lina och cam kom och vi åt pizza och kollade på sorority row, ni vet skräckisen med Audrina från the hills. Tycker filmen va helt klart sevärd då ja inte hade några större förväntningar på den.
Sedan vlev det lite spel, ALIAS, vilket vi (ja å alex) självklart vann. Tycker det va en riktigt mysig fredagskväll.

Idag blir det lite småplock, tredje världskrig med casper, handla inför middagen och ner till huset och fixa lite.

Älskar lördagar!

äntligen fredag!

Kan jag säga och verkligen andas ut. Har varit en ganska tung vecka med dålig sömn.

Hade riktigt hemska mardrömmar i natt om onda människor!

 

Vet inte men det kanske har ngt med att jag har ett besök idag hos onda människor som gillar att plåga andra människor och därefter rånar dem!  Och de kommer undan med det också! Som jag sagt innan hade det skett på gatan hade de fått höga fängelsestraff. Jag pratar givetvis om tandläkare och som ni märker är jag inget big fan av dessa onda varelser!


en glimta...

...hopp har tänts igen! Det är nu det gäller. Känns som det är nu eller aldrig och jag håller stenhårt på nu
kl 16.45 imorgon håller vi tummarna stenhårt!


tankar om förr

lite svårt att få ner saker som snurrat i mitt huvud i em. men ska försöka.
tankarna handlar om dåtid. Tiden då ja bodde i 1:an. Tiden då vi alla kunde umgås. Tiden då Mike levde. Tiden då skratten tog över allt. Tiden då allt gick ut på att festa och ha så kul som möjligt.

Den tiden är förbi för gott, tyvärr. 1:an såldes. De flesta växte ifrån varandra och bildade nya liv tillsammans med andra och vissa kan helt enkelt inte umgås längre. Mike lämnade oss för ett liv i himlen. Skratten dövades. Festandet kom till sin ände och blev på en lite mer normal nivå.

--------------------------------------------------

Tjena Lindis, läeeget?höhöhö
de orden ekar fortf i huvudet. Det är Mikes röst. En vän med stort hjärta.♥
Han va en som kunde dela ut en hel del skratt. Och tillsammans med Naz så var det pricken över i:et. Kunde få ont i käkarna när de väl satte igång. Kan räkna upp ett flertal minnen som kan göra att jag viker mig av skratt.


Med det jag skrev högre upp så låter det kanske som om jag har det hur kasst som helst nu och att allt va en dans på rosor då. Men det stämmer inte, d va mkt skit då men jag väljer att bara minnas det som är bra.
Och nu har jag det oxå bra, ett super fint hem, ska snart flytta ihop med världens bästa pojkvän. Har världens bästa systrar och världens finaste vänner de är bara lite mindre nu än de va då....

Inte så lätt att skriva ner allt som snurrar i huvudet som sagt. Blir mest en enda röra. Hade varit lättare om ni kunde se mina tankar. Fast hade ni kunnat det så hade ni nog blivit rädda så mkt skumt som det snurrar där uppe!
Vilket fall som helst så är jag väldigt tacksam för alla som bidrog till allt det roliga och tack för alla minnen!




Vi har alla våra tidsmaskiner
en del tar oss bakåt
de kallas minnen
någon tar oss framåt
de kallas drömmar

På den gamla goda tiden..

då jag hade två hushållerskor. det va tider det.


Sitter fast..

…i den där depressionen fortfarande ! Nu är ja så långt under ytan som det är möjligt tror jag. När jag hamnar i sådana här svackor så finns det ett botemedel. Shopping! Men nu är det så att det finns inga pengar till shopping så där är det också kört. Får trösta mig med att det är fredag imorgon och då är det fett dags. Då kommer jag iaf kunna komma upp och nosa över ytan=)!

 

Nähä istället för att smutsa ner min fina rosa blogg med min negativitet så ska jag gå och förpesta tillvaron på jobbet istället! Vilket förmodligen kommer vara uppskattat.

 

 

Alla har vi en skruv lös och den som inte tror det har två


depresseion

Inga anmälda till visningen imorgon, blöt om fötterna, fryser, tandläkaren på fredag, evighet kvar till våren och varenda jäkla nagel är bruten efter fysiskt arbete. Från och med nu går jag in i en djup depression och kommer inte tillbaka förrän allt är som det ska och borde!


Tjugondag jul

Känns skumt att idag har ngt med jul att göra. Tror det är idag de flesta brukar plocka undan allt som har med julen att göra. För min del var julen och allt som har med det att göra över för längesen. Vilket jag är glad för. Tycker jul och nyår är som en sorts tröskel och när man väl kommit över den tröskeln så går det bara framåt, mot sommar och mot ljusare tider. Det blir som en lååång nedförsbacke efter den tröskeln. Och alla gillar väl nedförsbackar?!

 

Efter lunch idag börjar en annan nedförsbacke, en lite mindre sådan men gud så skön nedförsbacke dock. Längtar efter helgen av två orsaker: 1. får äta fett 2. får sova ut. Alltså två av mina favorit hobbys=)!

 

 

Det är bättre att vara förberedd på en möjlighet och inte få den

Än att få en möjlighet och inte vara förberedd


tack för idag..

Efter en fysiskt jobbig dag på jobbet som känns som en rejäl genomkörare och ett berg högt som kebnekaise med tvätt så är jag ganska så trött.
Så jag tackar för mig och checkar ut för dagen!



resa

Alex tummade i bilen på att vi ska åka utomlands nästa år så håller redan på att kolla runt lite. Jag är taggad på sol och bad kan jag be att få tala om! Hade ju helst sett att vi åkte nu i vår men med tanke på husköpet så får det vänta lite.

Hade också helst åkt ngn längre stans nästa år men vi har en hel del andra ställen att stoppa pengarna på så det får bli en lite kortare resa på en vecka istället. Huvudsaken är att det är sol dit jag åker.

 

Om det är ngn snäll medmänniska där ute som ska åka till solen nu snart så får ni gärna packa ner mig också. Jag kräver inte så mkt, en solstol och att ni matar mig emellanåt bara!



placera mig här så är jag nöjd


Längtar till måndag...

Tisdag och det är full rulle på jobbet idag också. Gick rätt bra igår och hoppas att det går lika smidigt idag och att jag har precis samma energi.

Energi ha jag mkt nu för tiden och därför längtar jag extra mkt tills träningen börjar nästa vecka. 3 gng i veckan kommer det bli vilket är precis lagom nu. Sedan ska det powerwalkas också för nu ska dessa 3 extra kg bort!

Ska bli riktigt skönt att börja träna igen, ngt jag verkligen saknat. Så just nu längtar jag bara efter måndag.



måndag

Även efter en super skön infinner sig alltid en måndag. Men den här måndagen hade inte gjort så mkt om det inte av för att ja hade superduperkaninkanon mkt att göra denna v på jobbet. Saker som är jobbiga, saker som jag vill skjuta upp, saker som jag vill glömma. Men det är bara att bita ihop och ta tag i det så man blir av med det.

 

Idag är det storstädning som gäller men inte i lgh utan i huset. Den renoveringen vi skulle ha gjort innan vi flyttade in är nästan klar nu. Sovrummet blev hur snyggt som helst med världens häftigaste tapet. Gillestugan ha fått nytt tak med ”spottar” och målade väggar och nytt golv. Ena hallen har målats och ska få nya garderobshandtag. Andra hallen är nästan klar och den håller på att få en ny super fin tapet. Ena toaletten har fått nya badrumsmöbler osv. Så nu ska allt städas ut. Är hur mkt som helst kvar att göra men det får man ta lite pö som pö som man säger. Det kommer bli så himla snyggt när allt är klart. Får visa er bilder senare.=)!

 

Nu är det väl dags för mig att ta tag i det oundvikliga på jobbet! Suck….


efterrätt

jordgubbar,kiwi, banan och after eight, in i ugnen sen tills chokladen smält. (tror tom det kan va godare med vit choklad) Servera sedan med glass.

innan den skussas in i ugnen


upptining

Är nästan precis hemkommen efter 1 ½ timmes promenad. Gissa om jag är kall. Det bara värker i kroppen och benen är helt röda så kall är jag.
Så håller på att göra en krämig räksoppa till middag nu så man tinar upp lite. Super god e den om jag får säga det själv. Till efterrrätt blir det ett recept ja fått av emilia som vi åt på nyår. Det är ett lager jordgubbar, skivad kiwi över, sedan skivade bananer över det och till sist lite after eight på det och sedan skjuss in i ugnen en liten runda till chokladen smält, servera direkt med glass. Super enkelt och super gott!



söndag

Idag är det mkt som står på schemat igen. Först och främst är det iväg på lite shopping. Sedan lång promenad med casper och pappa. Efter det rensning i garderober och skåp och sen matlagning. Ska se om jag hinner baka bullar oxå i så fall blir det ett lager vaniljbullar!
Måste säga att detta har varit en sjukt skön helg hittills.


lördagskväll..

Idag har det varit en dag i duktighetens tecken. Har jobbat, städat, handlat och varit allmänt huslig.
Har även förberett inför kvällens matintag.
Är väldigt nöjd med hur jag tillbringat min lördag.
Nu är ljusen tända och jag ska bara ta en dusch sen är det soffan som gäller hela kvällen. Me like!



Lördag

så underbart härligt med lördag. Har en del att fixa med sen ikväll blir det en lugn och skön lördagskväll.
Fredagskvällen spenderades i kiosken i ishallen och där var det livat. inte en lugn sekund så va helt slut när jag kom hem och genomfrusen. Men kul att det gick så bra iaf och att tigers vann!

Nu måste jag sätta fart här hemma.

han kräver min uppmärksamhet nu


Längtar efter..

...sol och värme
...att bara få ligga i en solstol
...uteserveringar
...stranden
...utomhusfesterna
...grillning
...altanmys
...ligga på en filt och läsa
...halmstad
...att slippa bylsa på sig en massa kläder.

Ge mig sommar nu! Är inte gjord för denna kyla!



Stel..

..och totalt genomfrusen är jag. Har inte tinat upp än från igår när vi var på kyrkogården för att gratta mikey mike. Blev så fint på hans grav med alla ljusen. Hoppas du hade en super bra f-dag och att du blev firad med pompa och ståt med kakor och tårta=)!

 

Idag är en låååång dag. Ska stå i kiosken ikväll så är inte hemma förrän halv tio tio. Är inte alls sugen på det. Är 1 kronas match också vilket innebär att varenda snålänning kommer att komma dit. Men bara att bita ihop och göra det bästa av situationen. Kan kanske tom bli kul, vem vet. Får hålla tummarna att de vinner mot helsingborg också.

 

P.s Skönt med fredag idag ;)


tillbaka till vardagen

Sitter på jobbet nu och vet inte riktigt vad jag ska ta tag i först. Den här dagen kommer nog gå fort eftersom det finns så mkt att göra. Men det kommer nog ta längre tid att göra allt, för brukar vara svårt att komma igång. Skönt att det bara är en liten mjukstart på det nya året iaf så man kan vänja sig lite successivt.

 

Trots att det är rena rama straffet att tvinga sig upp på morgonen så är det skönt att få komma tillbaka till vardagen igen. Rutinerna och allt blir som vanligt, vilket är skönt.
13 veckor kvar tills nästa "långledighet", nu kör vi!



grattis mikey mike  ♥
hoppas du får världens bästa födelsedag i himlen


Jag...

Är: ganska pigg och rastlös samtidigt som jag inte orkar göra ngt

Har: en hel del människor runt mig som betyder mkt

Får: psykbryt när jag tänker på hur falskt mkt kan vara

Vet: ngt som inte du vet!

Känner: mig som ett renoveringsobjekt

Tycker: camillas bebis kan komma snart

Vill: ha sommar nu

Ser fram emot: våren och sommaren

Ska: städa skiten ur den här lgh

Saknar: en fet plånbok

Lyssnar på: de som har ngt vettigt att säga

Måste: sluta bry mig om vissa

Önskar: att nästa vecka kommer med en stor överraskning

Behöver: mat nu

Längtar: tills jag ska bli världens bästa moster

Gillar: soffmys

Ogillar: harrys

Gymnasiedisco

Firandet hos lina igår va super trevligt. Så kul att träffa folket igen men speciellt emelie ♥.Inte så ofta man träffar henne tyvärr men som sagt det ska bli ändring på det nu.

Det blev en snabb visit på harrys oxå men det liknande mer ett gymnasiedisco så det blev inte ett långvarigt besök.
För tredje gng from december så har de noll koll i garderoben på harrys. När vi ska gå så kommer Lina och ger mig min jacka. Här linda ja fick din jacka oxå men vet inte vf. Så vi gick fram till garderoben och lämnade in min jack lapp för att se va vi fick då. Tjejen i garderoben kommer fram med en tom galge: nej det hänger inget på den lappen.
Hallå ärligt talat va e d för jäkla koll?
Tredje gng som sagt det händer nu på lite mer än 1 månad. Den här gng va det ju bara tur att det va lina som fick den och inte ngn annan.
Nej just nu ligger harrys lååångt ner på listan!

Nu är alla festerna avklarade för en låång tid framöver, vilket är jätte skönt. Super kul att fester med folket och co men nu har det blivit lite för mkt av det goda så nu blir det lugna gatan en tid och det gillar vi skarpt!

lugnet före "stormen"

ska ta lite soffvila innan jag sätter igång och fixar inför kvällens party. Kollar man ut så är det definitivt inte party väder. Snöstorm som heter duga ha tydligen moder natur bestämt sig för att det ska vara.

syns inte men snön vräker ner

 

vi njuter på olika sätt av snöovädret från fönstret

jag- för att ja just sitter inne och slipper gå ut

casper - för att det kommer mer snö han kan skutta runt i

 

iaf ikväll blir det party party för fröken andersson. Kvällen avslutas sedan på harrys vilket jag fortf inte är sugen på. Men som man säger de blir vad man för det till och jag är rätt sugen på att röra på kroppen lite, så ska försöka hänga på dansgolvet för en gng skull och inte i baren ikväll, lycka till med det!

 


uppe med tuppen

För att tvätta! När ja väl ramlat ur sängen och snubblat ner till källaren så va det självklart inte städat. Bättre början på en dag ha ja haft kan jag säga.

Idag är det mkt på schemat först tvätt och städ, sen the city med syster, sen huset för att greja lite. Till sist ikväll blir det till att fira fröken andersson och tyvärr måste ja väl säga så ska vi avsluta med harrys.Inte speciellt sugen på det stället alls. Men det blir ju va man gör det till, ska iaf bli kul att få fira lina och det ska vi göra med pompa å ståt!

Till anonym: att de gamla vakterna inte fakturerar kan väl inte vara det enda skälet?! Jag vet inte men tycker harrys borde lyssna på sina kunder lite och se till att vakterna där nu skippar storstadsattityden och tar fram ett leende istället så kanske folket tycker det är lite roligare att komma dit. Kom ihåg vakterna ger uteställets första intryck till kunderna. De borde ta efter tex M-M Security de vet iaf hur folk ska tas.


grattis på födelsedagen gumman!



allra käraste syster

hamnade framför tv:n nu framför den kortfilmen. Älskar astrid lindgrens filmer, nästan allihop. De små kortfilmerna hon gjorde är lite extra mysiga för de ser man inte så ofta.

Kommer bli en tv kväll idag känner jag. Först allra käraste syster, sedan ska jag göra mintpäron och fixa lite morötter och dip sedan blir det film och därefter paradise hotel - som ja ha saknat den serien!

Allra käraste syster

En av filmerna från när man va liten - myys

och oj va rädd man va när de red genom skogen haha


Love it

Hur jag ska kunna ändra dygnsrytmen tills jobbet börjar på torsdag e en bra fråga!när ja vaknar vid halv nio på morgononen är jag helt borta och det känns som om klockan är mitt i natten. Kommer bli tufft på torsdag!

Älskar verkligen att det är ett nytt år nu, ett nytt decennium tom. Detta året ska bli det bästa hittills ha ja bestämt. Ska verkligen se till att allt blir så bra som möjligt och bli en bättre människa själv. Nu tänker nog ni kan hon bli bättre än hon redan är för hon är ju redan bäst.;) Men där har ni fel alla kan faktiskt bli lite bättre och det ska jag bli på alla sätt jag bara kan så ska jag bli en lite bättre människa mot världen! =)

Nu väntar pappa på mig vi ska åka å kolla kylskåp å frys!

skogspromenaden..

...blev avbruten efter lite mer en halva vägen. Vi mötte nämligen två gigantiska anabola älgar. Och det va som en komedifilm ungefär för så fort ja vände mig om då så ser ja att mamma kopplat donna och börjat springa. Jaha det va bara för mig att göra samma sak då. Kan säga att det är rätt jobbigt att springa fullt påpälsad i backar med superduper mkt snö.

en tuff liten skit som vet va han vill

 

 

donna mamma och casper liten

 

fick en utskällning när jag inte fick upp godiset tillräckligt snabbt ur fickan



en julklapp

Nyårslöften ha ja inga men ett litet kan ja ändå släppa till med. Det är att jag ska ta en massa fina kort med min nya kamera som jag fått av alex i julklapp.
Kommer bli super fina kort med min superfina rosa kamera=)! Watch out, Paparazzi linda e i farten igen!



I'm back=)

Fy på mig, *slår mig själv på fingrarna*, riktigt dåligt att inte ha uppdaterad än iår. men ha varken haft tid eller lust till det. Så en liten sammanfattning då.

Nyårsafton tillbrigandes i emilias föräldrahem till att börja med med lite god mat och trevligt sällskap. Sedan bar det av till harrys för lite mer festande. I dörren stod de två mest saknade vakterna någonsin. Det sägs ju att snålheten bedrar visheten, så när ska harrys ta sitt förnuft till fånga och byta ut sina otrevliga vakter mot de gamla?! Det va bara en liten parantes, men de va kul att se de gamla igen, vilket de fick höra av tjatlinda ett antal gng.
Nyårsafton va helt ok förutom tolvslaget som jag spenderade i garderoben där ja letade efter min jacka. Får hoppas att det inte stämmer d som sägs att så man spenderar tolvslaget visar hur resten av året ser ut. Då kommer jag alltså spendera mitt år i garderoben, ja menar hallå va skulle det betyda?!

Fredagen va himlans seg och spenderades mest i soffan.

Gårdagen va precis tvärtom, energin hade kommit tillbaka och vi styrde bilen mot jkpg och ikea. Fick en inflyttningspeng av mamma och thomas som vi tänkte sätta sprätt på. Så det blev nya badrumsmöbler i vit högglans till den ena toaletten med handfat, underskåp, väggskåp och några hyllor. Blev även ett skrivbord i svart och en byrå till sovrummet plus lite andra småsaker. Love ikea!

Idag blir det att sätta thomas i arbete så badrummet blir klart=) sedan ska jag och mamma ut i skogen med hundarna.
Älskar verkligen att det är ett nytt år, tycker vi lämnar allt det gamla tråkiga bakom oss och tar nya tag nu.
Nytt år - nya möjligheter - nya rubriker - nya minnen!

Design