Zelected by house

Nästa onsdag ska jag ha en zbh visning här hemma, ett sk homeparty med inredning!
Istället för att gå ut och kolla inredning i affärerna så kommer affären med inredning till oss. Hur nice låter inte det?:)


En härlig tjejkväll(ja då är det tjejernas kväll) med lite shopping, fika och trevligt umgänge.

Och självklart behöver man inte köpa ngt utan vill man bara komma och umgås och titta på de fina sakerna så går det oxå bra.
Jag längtar!










Min bästa shoppingkompis!

Är helt klart min lilla rosa vän. Den har precis samma smak som jag o bär dessutom shoppingkassen.
Tummen upp för itshopping!
Slippa gå utanför dörren när det är sånt här ruggigt väder o allt du vill ha är bara ett klick bort.
Lovely=)!




Lägg ägg va!

När jag körde hem ifrån träningen igår så hände ngt när jag körde över bron på lagastigen(ha tappat namnet).  Jag gick ngt på rutan o först förstod jag inte va det va utan jag tänkte att ngn kastat en snöboll på rutan. Men det är ju lite svårt att kasta snöbollar utan snö!?
Förstod sen att ngn kastat ägg på bilen, om inte annat kunde jag se det på kladdet på rutan. Vet att för inte så jätte längesen så fick en jobbarkompis oxå ägg kastad på sin bil precis på samma ställe!
Så frågan är om det bor några värphönor med en jäkla kraft i muffen(ja ursäkta språket) i tunneln eller så är det bara några luffare som köper alldeles för mkt ägg o inte har ngt som helst till liv! Vilket som så lider jag med dem!




mmm ge mig!

Har just nu ett chokladbegär större än störst! Vet att det ska finnas choklad ngnstans i huset frågan är bara vart?!
Jag brukar alltid säga till alex att han ska gömma allt gott för mig med tanke att min sk självdisciplin är lika med noll emellanåt, speciellt när det kommer till choklad. Men nu tycker jag det gått till överdrift, jag kan ju inte hitta den!

Barret

Blev ju som sagt med lugg i fredags. Gick från frisören mer än nöjd. Va nöjd ett helt dygn tills jag skulle fixa iordning den själv. Nu hatar jag den! Helt omöjligt att få till den som hon fick.
Sedan gillar jag inte den här jäkla mellanlägden jag har på håret nu. Är riktigt sugen på att klippa av det, men ska försöka hålla ut ett tag till så kanske det blir bättre. 
Asså detta jäkla barr är för mig en evig gåta!!!


svårigheten med håret/frisyren går tydligen i arv
efter en stund i mössa kan det se ut såhär!


En härlig göteborg vistelse

Brist på bloggande ja vet, men ha inte varit på hemmaplan. Har dock försökt blogga med iphonen men d gick inte ladda upp bilder så då struntade jag i det! (ngn som vet vf, är d jag som inte är tillräckligt teknisk el är det blogg.se d är fel på? jag gissar på d sista alt, så klart!)
Hur som haver så va det göteborg som stod på schemat i lörd-sönd.


efter vi passerat tranemo blev vi lite törstiga
(ngn mer 27 åring som har såhär skrynkliga händer?)


o efter lite shopping blev vi ännu mer törstiga
här i baren på hotellet


vi som gjorde göteborg
här på vårt hotellrum


Lina va oxå törstig


på hotellrummet


Lilla london fick sig ett besök
maten va godkänd men inte mer


ja ha bara varit på park lane å ett annat uteställe i gbg å några andra hade varit på trädgården å valand så vi ville testa ngt vi inte varit på o frågade df en taxichaffis varrt vi skulle gå. BIG BIG mistake!
Hamnade på ett ställe som inte var för oss, kommer inte ihåg namnet men d va inget att hänga i julgranen!


vi som höll ut längst
här på en pub med super härlig glad musik. Gillade detta stället!


En himla kul vistelse som helt klart ska göras om till våren. Detta va bara en generalrepition på vad som komma skall!
Tack ni törstiga underbara människor!


Today is the day - när jag ska bli med lugg! Big big day!

Hela dagarna går jag runt o är hur trött som helst. Påsarna under ögonen hänger ända ner till knäna och jag får överdosera kaffe för att ens kunna försöka att hålla mig vaken. (Och för mkt kaffe gör att jag blir helt snurrig!) Jag längtar tills sängen nästan hela tiden, men när det väl är dags att sova o jag ha lagt mig i sängen så är det ngt som händer. Jag blir hur pigg som helst o jag kan inte sova! Varför i helskotta är det så?

Idag är det en fullspäckad dag hos oss. Det ska promeneras med hundar o mammor, stan ska få sig ett besök av systrar o barn och ikväll ska simhallen få sig ett besök o därefter ska granen pyntas! Jag ska även bli med lugg idag!
Jag behöver en frisör som säger till mig att så ska du ha, det skulle du passa i. För jag vet nämligen inte själv! Får se vad frisören tycker å hur det slutar, jag räknar med att det kan sluta i tårar(givetvis när jag kommer hem) o att jag kammar luggen åt sidan så den inte syns, såå mogen är jag!

Trevlig fredag!


Snart är det jul...

..här i vårt hus!
Yes idag ska julpyntet fram, hur mkt av det vi får upp idag får vi se men fram ska det. Och nästa vecka är det dags för pepparkakshusbak.
Kan inte riktigt förstå att det redan är dags för detta. Det här året har gått så fruktansvärt fort, vart tar tiden vägen egentligen?! Men som man alltid säger tiden går fort när man har roligt!

Ska försöka komma iväg till världens bästa lampaffär idag, inges el, för att inskaffa lite nya adventsgrejer. Måste åtminstonde ha en stjärna till Olivers rum. Ska bli riktigt mysigt att få upp alla julsaker igen, det bästa med julen är helt klart alla förberedelser o tiden innan jul!

Nr 1 Linda Wilstorp utvisas 5 min för slashing och 2x5 min för roughing! " Till snickerboa ränner jag när det är ngt jag gjort..."

Då ha ännu en helg rusat förbi, men en väldans bra sådan då vi fått en hel del gjort här hemma.
Jag avslutade helgen med hockey tillsammans med karin. En match som va lite sisådär får jag väl säga. Tigers vann iaf och det är ju huvudsaken. Sedan måste jag säga att vissa ska inte spela hockey, eller lagsporter överhuvudtaget. För hur vissa beter sig är helt sjukt omoget, en(?) i motståndarlaget flög fram-  som en girig tant under en ullaredsrea för att få det sista paret av de billigaste strumporna (kan ni se det framför er?)- på en tigers spelare efter avblås och ett par andra sparkade iväg hjälmar o dylikt. Inte så spelmässigt!
Kan tillägga att även jag skulle inte kunna spela hockey, inte bara för att jag inte kan åka skridskor utan för att jag hade nog fått sitta mer i utvisningsbåset än på planen då jag förmodligen hade gjort en hel del fula grejer med min klubba, bla vid såna tillfällen.

Hur som haver så är helgen slut och nu är det en ny vecka gå g. Och den här veckan ska gå i motionenstecken då ja inte fått mkt sånt i helgen. Först ut är en pw med cam och milo om ett par timmar!
Må väl!


Från bebisrum till pojkrum - förvandlingen har börjat


Jag gillar verkligen den här tapeten han hade i sin lilla sovalkov. Tycker den är super söt men tröttnade ju som sagt på den o kände att det var dags för ngt nytt.




Stjärnor - som jag nu är helt såld på!

Min man han kan han!
Finns nog inget han inte kan, så duktig så=)!



resultatet


(den här ramen ska bli svart)
Bild på en liten Alex, ja ni ju här vart o fått sina kurvor ifrån =)



Oliver både kryper o ställer sig upp nu förtiden så självklart skulle han stå upp i sängen o titta när pappa tapetserade.


Nu när tapeten är uppe så ska luckorna bli vita, det ska till en grön matta, nya gardiner o lite andra svarta detaljer.


Söndag

Helt kolsvart ute och det känns som klockan är mitt i natten! Men ändå är jag inte ett dugg trött, skumt.
På sista tiden har det blivit rätt mkt data här hemma, har kollat mkt på inredning o julklappar, så igår hade vi en datafri dag. Vilket resulterade i att vi fick en hel del gjort.
Olivers fondvägg är nästan klar nu o vi fick undan en hel del annat. Idag ska det fortsättas att röja genom att packa bilen full med saker som ska till erikshjälpen. Ut med det gamla o in med det nya som man brukar säga:).

Oliver jobbar nu för fullt med att träna benen inför hockeyspelandet i framtiden genom att hoppa i hoppgungan och jag själv ska snart iväg att köpa frallor inför söndagsfrukosten. Hoppas ni sovit gott o godmorgon!


fredagskänslan är här!

Veckan har som vanligt gått i rekordfart och det är redan fredag- veckans helt klart bästa dag!
Idag är första dagen den här veckan då vi inte har ngn tid vi måste passa vilket är riktigt skönt. Och för att det verkligen ska märkas glider vi fortfarande runt i myskläder här hemma. Underbart!

Idag ska vi börja på Olivers rum. Tapeten är bestämd och hemkommen. Efter mkt velande och ändrande så blev det faktiskt den gröna med vita stjärnor. Men nu är jag iaf nöjd med mitt beslut och eftersom jag tröttnar ganska snabbt så kan man ta den andra tapeten nästa gng=)! Rummet kommer alltså gå i vitt, limegrönt och svart och idag börjar vi med att tapetsera väggen!

Vårat hem ser även ut som ett slagfält så när jag orkar o kan sluta slösurfa så ska jag ta tag i den biten oxå.



Dansa loss på jobbet hör inte till vardagen, eller?

Igårkväll var det dags för partaj o invigning på jobbet. Och ska jag va ärlig så var jag lite nervös när jag va på väg dit. Jag har ju varit hemma en tid nu så det kändes ju lite ovant. Visste inte riktigt hur allt skulle kännas när jag väl va där. Skulle man känna sig som en i gänget o som det va mitt jobb, eller skulle man känna sig lite utanför och bara som en vanlig besökare?

Nervositeten försvann dock ganska kvickt, möjligt att bubblet kanske hade lite med det att göra(?), men förutom ett nytt kök, ett städat rum och ett par nya ansikten så va allt sig likt, alla va sig lika, vilket kändes riktigt skönt. Och trots att det va lite ovant att sitta i fikarummet med allihopa igen, som va en vana för några månader sen så kändes det ändå väldigt bra. Jag gillar mitt jobb och mina kolleger och det kommer bli riktigt roligt att komma tillbaka när de väl är dags!

Partajet o invigningen sen va riktigt kul, god mat o dricka och en massa musik både live och genom data. Och det är inte varje dag man får se sina kolleger dansa loss på jobbet=). En väldigt lyckad kväll och jag är glad att jag kunde få vara med!

Nähä nog om jobb o partaj nu kallar mammalivet o kod brun. Och även om jag kan va utan det sistnämnda(vänjer mig aldrig) och inte är lika glamoröst som bubbel o dans så är det min vardag och jag gillar min vardag skarpt!

Klipp te mej

Igår va casper hos barberaren. Jag va riktigt avundsjuk på att han skulle få gå och klippa sig. Jag är i stort behov av ett besök själv oxå nämligen. Tyvärr går det ju inte att klippa sig längre så df får jag nöja mig med att klippa lugg. Yes jag är väldigt sugen på att klippa lugg. Ha hittat ett antal bilder på hur jag vill att min kalufs ska se ut, precis så tjockt hår och så stylat vill jag att det ska vara.En del av mig tror ju att bara för att personen på bilden ser bra ut med den frisyren så passar den på mig oxå.
Vi får se helt enkelt när det väl blir av och känner jag mig själv, vilket jag gör rätt bra så kanske jag kommer ut med en helt annan frisyr än jag tänkt mig från början. Men vilket fall som helst så tänker jag iaf inte göra en Britney som casper gjorde även om det kanske skulle vara rätt behövligt för min kalufs oxå!



casper är inte helnöjd med sin nya frilla!


Oliver vår egna lilla stjärna

En del av Olivers önskelista =)



         



    

Man kan ju tro att Oliver fått lite dille på stjärnor?!
Men han gillar även Barbapappa och smurfarna =)

Allt kommer från www.bestkids.se förutom legoförvaringen som kommer från www.lekmer.se


Dagens moderna pekbok







Lite skillnad på den pekbok man själv hade när man va liten va?!?


Bara roligheter

Träning måndag o tisdag, mary kay party onsdag o jobbfestinvigning på torsdag. Ja veckan är som sagt fullbokad men en riktigt kul sådan! Tror den kommer gå i raketfart!

På tal om kul så kommer bönderna inta Göteborg inom kort! 11 stycken är vi som åker för att shoppa, gå på julmarknaden, äta o dricka gott, dansa loss och det bästa av allt sova på hotell vilket betyder hotellfrukost!!! Göteborgvistele ha ju blivit lite av en tradition såhär på hösten men vi ha inte lyckats få ihop såhär många tidigare och det ska verkligen bli såå himla roligt! Göteborg here we come!=)


Fars dag

Det är inte mkt liv o rörelse ute en söndagsmorgon innan kl åtta. Det är riktigt skönt att vara ute o gå då, så lugnt o fridfullt.

Dagen började med att alex fick frukost på sängen. Men han är nog en av få som inte riktigt uppskattar det, ja vet tanken ha slagit mig oxå - e han riktigt som man ska?! Men är det fars dag då ska man få frukost på sängen vare sig man vill eller inte!

Det ska göras andra saker idag oxå förutom firande av fars dag. Vi har en to-do-list vi ska beta av under höstern/vintern med lite små saker o den ska börjas pricka av idag. Jag ska bla måla trappkanten ner till gillestugan!



bada i simhallen ska bli lite av en varannan-fredag-tradition nu eftersom det var så uppskattat


Hjälp! Problem! Kan inte bestämma mig.

Att tillbringa fredagskvällen i värnamo simhall är inget jag trodde jag skulle göra för ett par år sen. Men det är precis vad jag gjort ikväll. Inte hela kvällen men början av den iaf. Och det va roligare än man kunde tro. Både Oliver o Milo tyckte det va super skoj. Oliver bokstavligt talat sprang runt i bassängen, med sin gula badring, med ett stort leende på läpparna. Riktigt skoj att se!

Nu till mitt problem! Jag va på jehrens innan men hittade inte ngn tapet som föll mig i smaken. Som sagt limegrönt, svart o vitt vill ja ha i olivers rum. Va lite inne först på att ha alfabetet o siffror på en vit tapet med svarta bokstäver å siffror tillsammans med lite djur men hittade ingen sån. Så nu är jag tillbaka på den tapeten jag tänkte på först.


antingen den här eller en vit tapet med svarta stjärnor. Vad tycker ni?

Gillar stjärnor



den här mattan från mio gillar jag oxå
(vet att det inte är samma färg, men man kan väl gilla den ändå eller=)


Fredag...igen

Den här veckan har gått otroligt fort. Trodde den skulle vara lite halvseg eftersom man inte hade ngt speciellt planerat, men icke.
Igår va vi på Mio för att kolla på nytt köksbord, vet egentligen redan vilket vi ska ha men ville kolla lite iaf. Men vi vände nästan i dörren då de tydligen håller på att göra om där o det va en himla röra. Men med oss hem fick vi iaf en kudde som jag va tvungen att beställa för ett par v sen(de vi fick i födelsedagspresent, arbore) då hade de nämligen bara två hemma så en fick beställas.

Idag ska vi upp till jehrens o kolla tapeter till minis rum. Är lite osäker på vad jag är ute efter, kanske en vit/limegrön eller en vit/svart, får se vad som finns.  Och innan vi intar soffläge så ska simhallen få ett besök av oss o familjen wilstorp o pavlovic.

We are ready for the weeeekend!!!


Oliver 7 månader



Oliver nu:

- har två små risgryn i underkäken
- visar tendens till att börja krypa, ligger på alla fyra och tar två stappliga krypsteg innan han faller ihop och blir bra frustrerad
- försöker ställa sig upp med hjälp av soffan men den är lite för hög men med hjälp av mindre saker kan han resa sig upp
- går jämnsmed soffan helt själv
- går mkt stadigare (såklart med lite hjälp)
- avskyr att ta på sig alla sorters kläder
- blir överlycklig när alex kommer hem efter jobbet
- sover i eget rum


omdöme på Jabadabados gåbil sökes

Ngn som kan berätta hur dessa gåbilar är?
Gillar verkligen stilen men de ser lite obekväma ut, eller?
Tell me!!!



Väggtexter o dörrdekor

Jag är en riktig sucker för väggtexter o dörr/väggdekor
Vi väntar fortf på en som vi beställt till sovrummet o nu ha jag precis lagt en ny order med väggdekor men det tänker jag inte berätta för Alex!

(lite tråkiga bilder)


på toalettdörren
tycker det livade upp en vit vanlig tråkig dörr



Ovanför Olivers säng


Jag håller på att bli lite smått tokig...

När ngt sätter sig på mitt huvud och som jag verkligen vill så vill jag att det ska ske på en gng, ännu hellre igår. Kanske ingen jättebra egenskap alltid då jag kan förhasta mig en del och ta lite dumma beslut.
Hur som haver nu ha Olivers rum iaf satt sig på mitt huvud och jag känner att jag måste göra ngt åt detta NU.

Valet av färgen på hans dörrar o lådor är nu blåa,som f.ö är en fin blå färg, för då ville jag att oliver skulle ha blått som sin färg. Men nu ha jag ångrat mig helt o fullt. Jag mår nästan eller jo jag mår dåligt av att gå in i hans rum nu för jag tycker att allt är så fult. Det finns lixom ingen stil i rummet. 

Jag vill ha ett tema, en tråd i stilen på rummet. Jag vill bla att färgerna ska vara vitt, svart och limegrönt.  Sedan kan ja tänka mig lite detaljer i turkost oxå såsom dekalerna jag lade upp i ett tidigare inlägg. Men annars svart vitt o limegrönt.  Det ska vara lite småhäftigt och man ska se att det är ett pojkrum. Vilken färg jag ska ha på dörrarna som är blåa nu vet jag inte, antingen vita el limegröna (VARFÖR KÖPTE VI BLÅA O INTE LIMEGRÖNA FÖR?? ÅÅ VAD DET STÖR MIG!!!). Men först o främst måste vi göra oss av med fondtapeten!!

Barnkläder åt Melvin

Har rensat ut en massa av Olivers kläder som han inte längre kan ha, lite ska ges bort till rumänien, lite ska slängas men det mesta ska sparas. Kan inte förstå att oliver varit sååå liten! Och gissa om man blir sugen på en liten till pronto när man ser de små söta kläderna.


Kolla sån liten minimössa!


Har förresten bestämt namnet på Olivers bror, det blir en Melvin!

Oliver o Melvin


Olivers rum

Ok alex kommer ta min lilla rosa dator ifrån mig o tvinga mig att börja arbeta igen pronto!

Jag va inne i Olivers rum och tänkte börja plocka ihop lite saker/kläder som han inte använder och sedan ta lite bilder som jag ska lägga in på min sida på S.R och kom ju då på att jag vill göra om där inne!
Har hela tiden tänkt att ha det rummet till ett bebis rum och tex ha kvar babytapeten och inte göra om där eftersom Oliver ändå kommer flytta in i ett större rum så fort nästa kommer.

Men nu ha jag ångrat mig lite och det dröjer ju ändå ett par år tills det är dags för en lillebror/lillasyster så jag vill ha en ny fondtapet i vitt med lite svarta ringar. Och den funkar ju då till nästa bebis anländer oxå annars e det ju inte svårare än att tapetsera igen ;)


sedan vill ja ta bort de blåa luckorna o göra de vita



   
söta grejer från jabadabado (vet ej om stapeln är det iofs)

sen vill jag ta bort hans skötbord, vet att det borde vara kvar men vill ändå ha bort det


Sen vill jag ha en limegrön ryamatta dit in.
En vit puppy, en vit stringhylla, vita kuber plus ett vitt mini tree.
Sammanfattning: jag vill ha vita möbler och sen gröna o svarta detaljer.


        

    
och lite söta väggdekaler


Så alex när kan vi sätta igång????


vill börja julpynta

För ngn dag sen fick vi hem en tidning från Toys ur Us och den va ju självklart fullproppad med leksaker. Det påminde mig själv om hur jag och min syster brukade gå igenom de här tjocka leksaktidningarna och ringa in allt vi önskade oss i julklapp. Kan ju säga att det blev en hel del ringar!


oliver visar på ett annat sätt
nämligen genom att stoppa det han vill ha i munnen

o genom att stoppa hela tidningen i munnen visar han ju att han vill ha allt
o det e klart det lilla livet ska få allt!
Han ska skämmas bort utom alla gränser så det så!


Hur som haver så längtar jag så mkt tills den 25 nov för då ska vi julpynta här hemma. Och ni kanske undrar vf just den 25 nov?! Jo för att vi ha bestämt det o för att d känns lite dumt att göra det tidigare. Satt o funderade innan på om vi kanske ska byta färg på granen i år till svart eller kanske vit. Ska suga på den karamellen lite.
 Sedan känner ja att bordet i köket inte passar till julpyntet. Alltså ytterligare en anledning till att köpa nytt!
Och sen blir det till att baka julgodis o göra pepparkakshus!

Ngn som vet när de börjar sälja lussekatter? Är hemskt sugen på det!


Vem f*n är Justin Bieber? (ursäkta språket)

Jag o Oliver började morgonen med att kolla på EMA på MTV. Jag har alltid undrat vem f*n Justin Bieber är. Har sett han på bild o läst ngt dumt uttalande från han i en artikel men aldrig sett ett uppträdande med honom och är osäker på om jag hört ngn låt med han. Men det borde jag väl gjort med tanke på att han tydligen är väldigt populär.
Nu ha jag ä n t l i g e n sett ett uppträdande med honom men kan nu istället ställa frågan. vad f*n är det som är så speciellt med honom? Gillar inte att använda svordomar i min blogg då jag tycker det smutsar ner men kände att jag va tvungen för jag förstår inte riktigt hysterin kring denna pajk. Men antar att jag är i fel ålder?!? hur som haver så har jag ju nu fått svaret på den första frågan ang justin bieber, svaret på den andra tror jag inte att jag kommer att få.

Paket på posten

Här hemma är det inte bara Casper som blir glad när brevbäraren kommer, jag oxå!
Vissa dagar är mer roliga att få post än andra, idag är en sådan dag. Förra veckan beställde jag hem två väggtexter och idag kom en av dem. Den ska upp i olivers rum.



Ny vecka

och en ganska så oplanerad sådan, som det ser ut nu iaf, bara träning som står på schemat.
Det ska bli ganska skönt att inte ha några måsten eller annat. Det finns ju en hel del vi kan göra här hemma så helt sysslolösa lär vi ju inte bli iaf.
Måndagar däremot brukar inte vara min mest effektivaste dag på veckan o jag tror inte den här måndagen kommer att vara annorlunda. Förutom träning, promenad o lite tvätt så kommer det nog inte ske så mkt mer spännande idag.



rumpan uppåt sträck!


Söndag

Riktigt lyckad 30 års fest igår! Maten va helt underbar, lekarna milt pinsamma vilket är roligt o folket va på topp! Det enda tråkiga va att tiden gick alldeles för fort. Blev på riktigt chockad när jag fick reda på att klockan redan va halv två o det va dags att tänka på refrängen.


gårdagens outfit
snygg fläck ser ja nu


2 par i systrar


alex å gunde
alex sjöng karaoke igår vilket man inte hör han göra varje dag


Idag är det stor röj i vårat "skräprum". Vilket innebär att alex röjer o jag kollar styleroom!


Lördag

Idag ha jag fullt med energi. Borde egentligen inte ha det med tanke på att jag va rätt sent i säng, halv tolv hoppade jag i bingen. (ja det är sent för mig)

Cyklade (ja ni ser rätt, cyklade)iväg till calle en runda igår för att vara lite social o bla träffa sanna som är hemma o hälsar på. Och jag måste säga att jag hade för himla roligt.
En sån kväll som igår kanske inte är så speciell för många andra men att få umgås med folk man tycker så pass mkt om o få skratta av sig o bara vara betyder väldigt mkt för mig. Det är lycka!

Jag vet inte men tror de två senaste dagarna som gått i vänskapens tecken o alla skratt har gett mig ny energi för idag känner jag verkligen livet i mig. Så idag ska det röjas ordentligt här hemma. Sedan ikväll står det 30 års fest på schemat. Så den här helgen blir det inte mkt myskvällar. Men det får vi ta igen nästa helg!





Present

Igår när alex kom hem efter jobbet hade han en present till mig


6 st Filippa K assietter
De två till vänster gillar jag mest


Fredagsshopping

Här hemma har det varit full rulle sen kl halv sju i morse. Hela fm ha varit fullt av hopp o lek. Sen har vi varit på stan med cam å köpt 30 års present. Blev även lite grejer till mig, en väska, schampo o balsam.
Till sist blev det ett besök hos mike, där vi tände två ljus.

Det blev ganska mkt gående så nu är jag helt slut i kroppen. Så nu va jag tvungen att sätta mig ner för att hämta andan lite innan det är dags att ta tag i måstena här hemma. Ähh vem försöker jag lura?! Jag kommer inte göra ett dugg mer nytta idag! 



den här killen sover aldrig med huvudet på kudden
kanske ngt man skulle testa sj?!


I am the queen of my castle



Jag är lyckligt lottad som har såna fina pojkar i mitt liv!


Torsdag

Jag somnade till slut efter många om och men. Konstigt hur man kan känna sig så stressad över egentligen ingenting.

Här hemma ser det ut som hej-kom-och-hjälp-mig så idag blir det till mestadels en innedag för att försöka reda upp oredan. Bla ska jag rensa ut lådorna i våra malmbyråer så att de kan flytta härifrån sen.
 Sedan ska jag gå på garderoben, måste hitta ngt att ta på mig ikväll då jag ska möta upp tjejerna för lite mat o dricka på harrys! Lovely!

"Sönderstressad"

I telefon med cam:

Jag: d ha varit full rulle här hemma idag så jag har inte fått ngt gjort. Det enda jag gjort e att jag slängt i en maskin tvätt. Jag känner mig såå stressad!!!
Cam: Linda lugna ner dig, du ska vara mammaledig i ca nio mån till så jag tror du hinner med d du ska göra!

Ok D finns visserligen tid till att tvätta, städa, måla naglarna, fixa o dona men ändå ligger jag här i sängen, kan inte sova, tänker på allt jag måste göra helst imorgon och känner mig totalt sönderstressad! Varför?

Tiden räcker helt enkelt aldrig till!


Vardagsrum och sovrum


ny matta och ny färg på bordsbenen
på den här mattan ska mitt flower mono bord stå sen och detta bord ska få flytta ner en trappa
frågan är inte om utan när!
Längst in i hörnet ser ni Mr Beaver - alex första roomie.



vårt sovrum för ett tag sen



en kudde fattas då den var tvungen att beställas hem

      



Malin köpte detta ljushus i ullared åt mig men det är inte riktigt ett sånt jag vill ha
och eftersom jag inte hittar ett sånt jag vill ha så får ja köpa ett vitt o måla det svart



(pallen ska ut UT)



stegen gör sig bra där i bakgrunden





Nu är det bara några "småsaker" som fattas o ska inskaffas. Nya lampor till sängborden plus till fönstret. Ett svart tree ska upp på den tomma vita väggen(övertalning pågår). Två vita orkideer till fönstret och sedan väntar vi på en väggtext som vi beställt hem.

"Klart!"





Malm till salu

Jag vet inte om jag sagt det innan men vi ha ju köpt nya sängbord och vi fick hem dem igår;).
Så därför har vi två st nu som vi inte behöver som vi ska lägga ut på blocket.
2 st malm sängbord/sidobord/byråer i ekfaner från ikea
Jätte fina och inte ens ett år gamla
kanske ngn här som är intresserad?

(bild från ikea)


Ananaspaj och vaniljglass

Ngn som vill komma hit o fika?
Slängde ihop en ananaspaj vars recept kommer från alex mamma.


Den är farligt god!


som jag skrev innan jag kan ju göra mer för att gå ner i vikt=/
men ska faktiskt ut på en pw nu va bara tvungen att lägga upp detta o visa er vilken duktig sk bullmamma jag är=).
läses med ironi

Tyvärr gör sig inte bilderna rättvisa. men det är nog bordets fel, vi måste köpa nytt!


3 kg kvar

Någon som vet hur länge en sträckning håller i sig? Förra måndagen på träningen sträckte jag halsen/nacken o det gör fortf ont. Det är lite tröttsamt att ha ont o att knapra ipren oxå för de delen!

Förutom sträckningen går träningen helt ok. Dock tycker jag inte att de pass jag går på är sådär väldans roliga tyvärr. Klart jag tycker det är roligt att träna men jag känner ändå inget extra för passen. Nu ha ja ju inte provat alla pass men jag saknar tex ett aerobics pass, hoppas innerligt det kommer till våren!

Sen kan man inte alltid träna så mkt som man egentligen skulle vilja när man har barn. Men brukar åtminstone komma iväg på två pass i veckan och sedan blir det ett par pw i veckan oxå.  Men på sistonde trots träningen så känner jag att jag kanske inte gjort så mkt som jag borde gjort för att gå ner i vikt. Jag kan helt enkelt göra betydligt mer!

Av de 25,5 kg jag gick upp under graviditeten så har jag nu 3 kg kvar och sedan jag började träna har jag minskat 6,5 cm runt magen. Jag mäter och väger mig varje torsdag o det är himla kul att se resultat! Som sagt 3 kg kvar och egentligen är det ingen konst att droppa dem på ett par veckor genom att banta gärnet men det är inte så jag vill gå ner i vikt. För tror inte på att det håller i längden, nej här går vi ner sakta men säkert för ett förhoppningsvis hållbart resultat. Fast det förstås ibland tycker jag väl att det går lite för sakta....

November

Yeees!
I vanliga fall brukar november vara en av de tråkigaste å gråaste månaderna på hela året men inte i år inte! Nej i år är det mkt kul inplanerat i kalendern. Och den här veckan blir inte sämre.

Månaden börjar bra med att vi får(förhoppningsvis) hem våra två sängbord idag! Yeeiij! Som jag tjatat om dessa nu så får vi verkligen hoppas att det blir bra!
Imorgon är syster ledig å då blir det en pw med henne, på torsdag blir det tjejträff med karin,johanna å joss ♥, då förra v date blev inställd. Sist ut den här veckan är 30 års fest på lördag då vi ska slå klackarna i taket ordentligt!
Som sagt november kommer att leverera!!!!



O älskar rött å df är ketchupflaskan en favorit
ja fixade gröt medan han lekte med den i godan ro samtidigt som han pratade på för fullt
helt plötsligt blev de tyst o ni kan ju räkna ut vad som hänt!
Tyvärr glömde ja ta kort när det va som värst. Men jag kan ju säga att det såg ut som ngt riktigt hemskt hade hänt. Ett rött hav av ketchup!!


Design