Nyårsafton

Sista dagen på 2010, helt ofattbart vad tiden går fort.
Nästan allt är klart inför kvällen, maten städningen kläderna osv. Det är bara jag själv som behöver en liten renovering. Men det fixar vi om en stund åtminstone så gott det går :).
Nu är det sound of music på tv, ett måste varje julafton egentligen. Lite synd att den inte visas då längre. Så ska kolla lite på den nu i stället sedan ska ja ta tag i renoveringen.

Önskar er alla ett jätte bra slut på 2010 och ett riktigt gott nytt år




Torsdag

hoppla!
Va uppe med tuppen i morse och har hunnit med en hel del sen dess.
Har bla hämtat tapeterna till bebisrummet och det kommer bli så fint. Ska se till att fixa en canvas tavla i samma som tapeten oxå tänkte jag. Vill att rummet ska vara färdigtapetserat nu nu nu så jag kan börja inreda lite smått, snart så.

Idag är inte planerna roligare än att det är städning och lite plugg som gäller. Men ikväll blir det mys i soffan med pizza och så ha vi ju fått en chans till att bli miljonärer genom miljonbingon ikväll. Vem vet vi kanske inleder 2011 som miljonärer.

Igår va det en liten babyboom här i vmo, 2 familjer fick varsin liten flicka. Stort grattis till er!
Kan villigt erkänna att jag blir en aning avis, man längtar om möjligt ännu mer tills det är dags för oss. tiden går fort när man har roligt men hoppas ändå att tiden gasar på lite extra nu....:)



2010 års lista

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag blev gravid, det ha aldrig hänt förut

2. Höll du några av dina nyårslöften?
jag tror att mitt nyårslöfte va att inte ha ngt nyårslöfte och det höll jag

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ja min syster blev mamma och jag blev världens stoltaste moster <3

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej, tack och lov!

5. Vilka länder besökte du?
Turkiet, danmark, spanien

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Inte ngt men ngn

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
7 feb då jag blev moster och den 3 aug då jag fick ett plus på gravstickan

8. Vad var din största framgång 2010?
säger som förra året, min största framgång va nog den framgången inom mig. Ha lärt mig lite mer att släppa saker och ting, äntligen. Går inte alltid styra över det som händer. Det som händer det händer och sker oftast av en anledning och så är det.


9. Största misstaget?
Inget större misstag direkt iaf inget som jag vill skriva om här. misstag kan va bra oxå om man nu lär sig av dem.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Jag har klarat mig riktigt bra i år förutom ett par förkylningar i light version

11. Bästa köpet?

Jag har nog inte köpt ngt större direkt i år. Men de skor ja köper är alltid bra köp.


12. Vad spenderade du mest pengar på?
inredning, kläder och smink. Ytligt va?!?

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att få ett plus på gravstickan fick mig oerhört glad. Flög runt på moln hela den dagen

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

Edward maya – stereo love och trumpetlåten

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
trots att man mått dåligt en del så måste jag säga gladare pga att allt det positiva har övervägt det negativa


16. Vad önskar du att du gjort mer?
Man kan alltid träna mer. Längtar som tusan till hösten 2011 då jag ska sätta igång igen, antingen på gymmix eller så går jag tillbaka till nordic club igen. då jäkla ska det svettas!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Brytt mig mindre om oväsentligt prat

18. Hur tillbringade du julen?
julafton hos mormor sen hos pappa. Juldagen hos oss tillsammans med mamma och annadagen i gvd

19. Blev du kär under 2009?
ja blev om möjligt mer kär ♥

20. Favorittidning?
gillar mina korsordstidningar

21. Favoritprogram på TV?
under hösten va det idol, som vanligt. annars finns det inte mkt bra på tv tycker jag inte. möjligtvis på E-channel i så fall.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
hatar ingen varken nu eller då. finns inget utrymme för det.

23. Bästa boken du läste i år?
mammapraktikan haha

24. Största musikaliska upptäckten?
Jay smith

25. Något du önskade dig och fick?
Ja nästan, är halvvägs iaf=)

26. Något du önskade dig men inte fick?
nej

27. Årets bästa film?
som sagt ja är sen, twilight

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
min födelsedag var en tråkig måndag, den spenderades iaf tillsammans med familjen med lite mat

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
finns alltid saker som kan göra allt bättre men jag är mer än sjukt nöjd med året i det stora hela.

30. Nyårslöftet för 2011 är?
Att jag ska göra mitt bästa för att bli en så bra mamma, syster, dotter, flickvän, moster och vän som möjligt!

 

Guuud vad jag ser framemot 2011! Jag har sagt det innan och jag säger det igen: allt blir bara bättre å bättre och 2011 kommer bli det bästa året hittills!


Onsdag

Sista jobbdagen för min del den här veckan, otroligt skönt!

Idag ska ja göra ett besök hos frisören igen. Barret ska bli ännu kortare. Tänkte att det är lika bra att köra på när det ändå är kort och testa en frisyr som jag är lite nyfiken på.

Kommer säkerligen lipa en skvätt efteråt för att ja ångrar mig men nu såhär innan så kan ja ju lite vuxet säga att det växer ju ut som tur är.

 

Sedan ska det handlas inför nyår då nyårsmenyn är färdigställd. Kan ni förstå att det är ett nytt år om bara några dagar?! Helt sanslöst!


projekt barnrum

Nu är projektet barnrum påbörjat. Sängen är köpt och skötbordet plus lite annat smått och gott. Sedan är tapeterna beställda också. Va lite svårt att hitta en tapet som skulle passa både pojke och flicka men hittade en som ja blev riktigt nöjd med.

 

Fanns hur mkt som helst att välja på om man riktade sig in på ett visst kön. Men denna tapeten vi valde får vara med det första året sen så vill ja tapetsera om igen då vi kör antingen på rosa eller blått ;). Är inte så jobbigt som det låter då vi ska ha vita väggar i hela rummet och en fondvägg som ska vara mer inriktad på bebis. Ska bli så roligt att få börja inreda bebisens krypin och jag vet prexis hur jag vill ha det! Can’t wait!!!!!


Tillbakablick 2010

Plusset

Tisdagen den 3dje augusti vaknade vi upp till en solig sommardag. Vilket var perfekt och precis vad vi hoppats på eftersom vi skulle ut och kolla in Calles nya sommarstuga ute vid Näsudden. Det stod fest, grillning och båtåkning på schemat. Låter som en härlig dag va?!


Tre dagar innan hade cam sagt till mig att jag såg svullen ut och undrade om jag va gravid. Haha nej verkligen inte och tack för det, fick hon som svar.

Men eftersom saker och ting va en aning försenade tänkte jag att det är lika bra att göra ett test för att kolla läget. För vill ju inte riskera att festa om det nu mot all förmodan skulle vara så.

 

Det visade sig att cam hade rätt, dröjde inte många sekunder innan ett stort anabola mega plus visade sig. Satt och stirrade på det som om jag väntade på att det skulle försvinna eller ngt men icke det va ett plus och jag var gravid! (Kan ju berätta att jag gjorde två till för att vara på den säkra sidan under dagen, vågade knappt tro det nämligen.)

När jag väl förstod det så kunde jag inte sluta le, gick ut till alex för att berätta och fick en stor kram av honom. Tror inte riktigt han förstod vad som hade skett =).

 

Resten av den dagen svävade jag på moln.

Blev som ni förstår ingen fest för min del utan jag skyllde på sjukdom. Vilket jag gjorde under ytterligare några tillställningar framöver om jag inte va med och drack alkoholfritt.

 

Även om det va väntat att det kunde ske så kom det ändå som en liten överraskning eftersom man inte vågar hoppas riktigt och definitivt inte tar ngt för givet. Det va en sjukt härlig känsla när jag förstod att det va på riktigt och att det fanns ett liv som växte inuti mig. Ngt som jag har önskat mig och velat så länge var plötsligt verklighet.

 

Har haft svårt att dölja min lycka sen den dagen över vad jag och alex har framför oss. Lyckan är obeskrivlig och att jag får dela den med han, den finaste jag mött med det största hjärtat och som betyder mest för mig är verkligen en dröm, en dröm som blev till verklighet och än så länge är det bara början……♥



Julbilder


båda kusinerna ser jätte glada ut
de är nog spända inför tomtens ankomst


fina små människor



tomten såg lite läskig ut



milo fick inte öppna sina julklappar i fred

milo och hans nya ride
bästa julklappen ever ;)


han höll inte hastighetsgränsen df fick han skaka galler


Nu är glada julen slut...

..slut slut. julegranen kastas ut ut ut!

Nej den får vara kvar lite till men på söndag åker den ut iaf.

 

I lördags va mamma, thomas, camilla och familj hos oss och firade jul. Syster och alex begav sig sedan på lite festligheter och jag begav mig till Johanna en liten stund för att hälsa på. Min tillvaro blev inte längre än en timme då gäspningarna blev mer intensivare och soffan hemma lockade. Men det va himla kul att träffa henne och alla va så fina.

 

Igår hände det inte mkt innanför dörrarna hos oss förrän på kvällen då det va dags att åka till Gislaved. Det blev lite god mat och lite spelande, dumb ass. Himla kul spel så det måste vi också köpa i veckan.

 

 

Som sagt, då va julen över och trots att den varit bra är det rätt så skönt att den är över. Nu är det verkligen nedräkning som gäller. Snart är det ett nytt år. 2011 och jag garanterar er att det kommer att bli det bästa hittills!


Juldagen

vilken sovmorgon ja hade idag. Sov ända till nio vilket inte ha hänt på jag vet inte hur länge.
Julafton är nu över och jag älskar att spendera tid tillsammans med mina fina kusiner och deras familj. Julklappsleken vi hade hos mormor igår va riktigt bra så den får vi nog ha som liten tradition.

Julfirandet är inte över än utan pågår i dagarna 3 för våran del och idag är det vi som står för fiolerna. Mamma, thomas, camilla, vedde och milo kommer hit idag så det blir julafton på nytt för oss. Snacka om att vi varit snälla i år!

God Jul

Verkar inte som vi blev miljonärer igår, ngt måste gått fel. Däremot fick vi en ny chans då vi vann nya lotter till miljonbingon nästa vecka. Antar att det är då det händer!

Det är lite svårt att förstå att det är julafton idag. Tiden har gått så otroligt fort sen förra året. 
Önskar iaf er en mycket GOD JUL



God Jul önskar vi er alla




Gravid i vecka 25


Miljonärer

...är det tänkt att vi ska bli ikväll! Låter bra va?! Ser verkligen fram emot det för lite extra klirr i kassan är ju aldrig fel.

Då va det dagen för julafton idag och som vanligt kommer den vara lika stressig som alltid, men på ett positivt sätt=)! det ska fixas, handlas det sista och en massa massa annat fixande!
Ikväll är det som sagt dags för uppesittarkväll och som vanligt kommer den spenderas hos emilia då vi oxå ska fira henne. För min del blir det inte hela kvällen i år då ja ha en hel del att göra idag och ja lär vara död ikväll. Men en liten stund får det allt bli, de kan få turen att se mig bli miljonär innan ja beger mig hemåt!
Ja så får det bli=)!


Pink sugar familjen

Kolla vad jag hittade på min favoritsida
om dem luktar lika gott som parfymen så är dem här ett måste i mitt badrumsskåp


pink sugar body spritzer


pink sugar hair perfume

årets lista..

..by me!

Årets beroende: milo, helt besatt av den lilla stjärnan och GLASS, fasen va ja gillar glass
Årets tidning:
mina korsordstidningar
Årets tv-program: idol
Årets film: jag är ju sen å såg inte twilight förrän i år så ja säger den
Årets nykomling: Jay smith
Årets artist: Edward Maya
Årets låt: stereo love och trumpetlåten
Årets roligaste: lite tjatig ja vet men plusset va ta mig sjutton det roligaste och självklart milo
Årets tråkigaste:
kontakten man tappat med många
Årets jobbigaste:
huvudvärken och tröttheten det senaste halvåret
Årets händelse: camilla blev mamma och mitt plus
Årets irritationsmoment: moder natur
Årets snackis: antar att det va valet och SD:s framfart där
Årets dryck: vatten med citron i unde hösten och lite mer rivigare drycker under våren
Årets maträtt: grillat och pastarätter
Årets pinsammaste: kommer inte på ngt riktigt bra men det måste vara när ja gick in i glasrutan i Turkiet, trodde det va öppet men icke det va stängt
Årets snyggaste artist: Tove

Årets fest: johannas 25 års fest, joss 25 års fest och den sista festen i somras hos oss
Årets klädesplagg: alltid den lilla svarta
Årets ros: går till alex då han fått stå ut med många tjurigheter från min sida
Årets tistel: till alla wb och andra luftsugarpajaser

 

Minns inte så mkt av året mer än hösten. Men vilket år det varit sen, vilka händelser. Festerna ha varit kanon, mkt roligt har hänt, därav vissa riktigt stora grejer och ja kan med garanti säga att nästa år kommer bli ännu bättre. Vänta och se, livet blir bara bättre och bättre.


Im living my dream

obligatoriskt med rim

God morgon kära läsare

Fruktansvärt vad trött man är på morgonen nu. Jag sover ganska dåligt nu för tiden och har många konstiga drömmar, så det beror väl lite på det antar jag.

 

Sista dagen idag innan julen på jobbet. Så det blir lite julavslutning med julbord på hotell scandic idag. Jag är inte mkt för julmat överhuvudtaget och nu ha ja även fått rådet att vara mätt när vi ska dit för det här julbordet ska tydligen inte vara mkt att hurra för. Vi va där för 2 år sen och då va det helt ok så det återstår att se hur det är i år.

 

Julklappsutdelningen igår gick som den skulle och vissa är bättre rimmare än andra men kul är det att lyssna på alla rim. Tycker att alla julklappar borde ha rim, det har jag alltid, borde vara obligatoriskt.  
Själv så fick jag min chefs skiva. Japp min chef är en rockstjärna, inte många som kan skryta med att ha en lika häftig chef som jag har=).





Pink sugar

Ett billigt sista minuten julklappstips


parfymen pink sugar kostar knappt några pengar, enbart 199:-
men doften är helt underbar, sjukt jäkla god med andra ord
håller hela dagen och jag kan garantera att du får komplimanger för den =)
syns ju iofs redan på förpackningen att den är en hit;)


Kan användas varje da
så blir både du och din omgivning gla
Så om du gott vill dofta
använd då denna ofta




istid på riktigt

Satan i gatan vad kallt det är ute! Jag hoppas innerligt att inte förra årets vinter upprepar sig för då ha vi sån här kyla ända in i april och så får vi skrapa rutorna i mitten av maj(vilket inte är normalt). Nej ja klarar inte riktigt det, räcker att det vita möglet ligger i dec sen kan det bli vår tycker jag. Med tanke på att vi blev helt snuvade på den förra året så förtjänar vi det!

 

Vem va meganöten som sa att det skulle bli mildrare vintrar nu för tiden? Han borde pensioneras för han vet inte vad han yrar om!

 

Näst sista dagen på jobbet nu=)! Och idag är det dags för julklappsbyte vilket innebär att alla ska köpa en julklapp för 50 kr och rimma på den. Visst är det svårt att köpa ngt vettigt för den ynka lilla summan?

Jag brukar vara rätt duktig på rim men idag var det segt att komma på ngt vettigt.

 

Detta är en trevlig grej

Som passar både kille och tjej

Det är ingen cykel

Och heller ingen nyckel

Gillar snö, rött och gröt

Men är inte speciellt söt

Ofta ett måste på julen

annars blir det nog ingen kul en.

 

Vet du vad det är jag har köpt?


Måndag

Nu börjar verkligen nedräkningen på det här året=) så i veckan kan ja göra mina 2 årslistor och lägga ut!

Helgen ha varit väldigt lugn pga sjukdomar som härjat . Jag är fortf förkyld men det är värst på em och kvällen så tänkte att ja skulle ge jobbet en chans iaf. Ha inte tid och lust att ligga hemma. Alex stackaren däremot är fortf dålig så han får vara hemma och vila.

 

3 dagars vecka är det nu så det är väl lika bra att köra igång diiirekt!


om jag vore smal...

...så skulle dessa finnas i min garderob inom kort



Laso Short Dress DNA SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM

 

 

 

den sista är från bubbleroom

 

tycker inte det finns mkt snygga kläder till gravida.

Hade ja kunnat rita så hade jag skapat en egen gravidkollektion, så det så!

 


Mario Badescu

Tänkte tipsa er om en härlig ansiktsscrub.
Huden blir extremt mjuk och len och den är ganska dryg så den räcker länge.
Det enda negativa med den är väl att den luktar så underbart härligt att man får kämpa genom att inte smaka på den. Tror nämligen inte den är ätbar, tyvärr.


finns på eleven

Attackerad

Helt oprovocerat blev jag attackerad av ngt riktigt äckligt igår när jag låg i soffan. Trots att det va ganska väntat så va jag helt oförberedd och totalt chanslös, helt omöjligt att ens försöka försvara sig.
Vet att dem finns överallt just nu och att det kan hända var man än är. Men i sin egen soffa så trodde ja att ja kunde vara rätt så säker iaf och jag trodde faktiskt att jag skulle klara mig. Men ack så fel man kan ha och nu ligger man halvt utslagen och kämpar genom att försöka få luft.
Dessa snuskiga, äckliga, slibbiga och vidriga förkylningsvirus står på min dra-åt-h*lvete-lista.

Emellanåt under graviditeten så känner man ju sig inte speciellt fin eller fräsch, bla med tanke på den enorma magen man har framför sig, osmidigheten och nu med en rinnande näsa, röda ögon och en röst som låter som ja vet inte vad gör faktiskt inte att man känner sig snyggare!


ser du den här så akta dig, han smittar



Lördagsmys eller sk fettokväll

Frusen och stel efter en halvdag på stan. Men nu ha vi bara en endaste liten julklapp kvar och vi vet redan vad vi ska köpa, den är nämligen lite för tung att släpa på när man är på stan så får ta bilen i veckan å köpa den sen är allt klappat å klart=).

Sk strax börja med maten, potatisgratäng och fläskfilegryta och till efterrätt blir det äppelpaj och vaniljsås. Sedan ska det tändas en brasa och mysas i soffan tillsammans med lite ostbågar. Jajjemen idag ska vi trotsa vågen och vikten, fettokväll!

Trevlig lördag ♥

Lördag

Godförmiddag får man väl säga!
Frukosten är nu intagen och tidningen läst, duschen är avklarad och sminket är på. Jag är redo för att ta tag i lördagen med andra ord!
Ska först ner och handla en massa godis för att sedan hälsa på farmor, japp hon är en gottegris, sedan blir det stan tillsammans med syster och mini för att handla ett par julklappar. Känner ja oss rätt så kan det mycket väl bli en fika oxå=)!



en och annan sån här katt vore inte fel idag!


Julklappstips

..åt mig och andra.
Jag har inte svårt för att bränna pengar på saker och ting, men måste bara tipsa er om en sida där förmodligen fler än jag kan spendera hur mkt pengar som helst.
Eleven
Finns hur mkt som helst och bra grejer till bra priser.
Det går att göra egna önskelistor där oxå och tro det eller ej men min önskelista där är låååång.





jag har bla köpt en liknande sån här. En massa ögonskuggor.
Har haft lite förutfattade meningar om sånt när det är många i en och bra priser. Men blev riktigt positivt överraskad=) Hur kul som helst att testa och kombinera nya färger=)!


Finally friday

God morgon på er! För visst är det en god morgon varje fredag=)!?!

Gårdagen va en underbar torsdag precis som jag trodde. Allt gick bra på mvc, alla värden va bra och den lilla sparkade samtidigt som vi lyssnade på hjärtljuden. Mitt lilla A-barn =)!

 

Klippningen blev inte riktigt som jag tänkt mig dock. Ska ta och boka en tid igen och klippa det lite till så kanske det blir bättre. Annars kanske det bara är så att jag måste inse att det inte går att få frisyrerna som kändisarna har på röda mattan =/.

 

Vilket fall som helst så är det fredag och det är så härligt. Först ut är det jobb sedan ska jag inta min plats i kiosken där det ska serveras godis till alla gottegrisar därav mig själv också. Hoppas de har massa gott där idag!!!


vårt glada a-barn ♥


måste nämna mitt lilla besöksrekord igår, 176 st unika, låter inte som så många för vissa men för min lilla blogg så va det iaf rekord.


Underbar torsdag...

..hoppas jag iaf!

Har längtat efter denna dagen super länge. Idag är det nämligen dags för mvc och sedan ska jag få en ny frisyr, vilket är välbehövligt kan ja lova! Ogillar mitt barr starkt just nu.

 

Veckan hittills har varit rätt så händelselös. Bion blev inställd pga sjukdom då alex legat hemma och varit sjuk. Tyvärr verkar det som han lämnat över bacillen till mig för pigg är det sista jag är och halsen är som ett rivjärn. Mindre trevligt kan jag meddela. Få se hur jag mår imån, kanske få ta och slå en pling till farbror doktorn.


Väldigt generös snubbe!!!

Han den där Jonas Almgren verkar vara en super schysst snubbe. Jag kommer till final utan att delta i tävlingar, jag tom vinner emellanåt eftersom de bara drar min mail adress hux flux.
Och titta bara hur många gng han tex erbjuder sig att betala mina julklappar. Väldigt generöst, ja menar vi känner ju inte ens varandra. Han verkar dock inte ha alla knivar i lådan så att säga, då han skriver att han behöver min email adress. Men vi tackar och bugar för ditt generösa erbjudande!!!


En känsla...





De senaste dagarna har det varit ett väldans liv i magen. Känslan när den lilla ger sig till känna där inne genom att sparka utav bara tusan är en sån underbar känsla som inte går att beskriva i ord. Önskar jag kunde ge magen till alex för en liten stund så han också kunde få ta del av den speciella känslan.
Vem kunde tro att bli sparkad i magen skulle ge en såna här lyckokänslor?!


Helgen...

Måste säga att det varit en otroligt härligt helg med inga måsten eller tidspassningar.

Utan vi tog det precis som det kom och det är precis så det ska vara.

Igår förvandlades jag till en liten konditor eller vad man ska kalla det. Det bakades rosenbröd och mjuk pepparkaka. Hade velat baka lussekatter också men det är lite trångt i frysen så det får vänta lite.

 

Nu är det ny vecka igen och det står en del på schemat. Det blir biobesök, mvc, besök hos frisören och så ska jag stå i kiosken. Idag är det tomt på schemat efter jobbet så idag ska jag bara ta hand om den lilla sjuklingen där hemma. Alex ligger hemma och är sjuk stackaren, ja det är faktiskt jätte synd om honom.

 

 

Så länge vi har en hemlighet för oss själva, är den vår fånge,

Men när vi avslöjar den är vi dess fånge


Könsbestämning

Det blev lite ändrade planer för oss igår.=)
Vi ha nu gjort ett ultraljud för att kolla könet på den lilla bebisen som ligger i magen.
Det gick inte att säga helt hundra, vilket det aldrig gör, det va lite svårt att se för bebis verkade vara lite blyg. Men förmodligen blir det nog ingen hockeyspelare utan till 80% så är det en liten flicka som bor i min mage ♥♥♥
Men som sagt ingen är ju säkert så vi ska inte ta och måla bebisrummet helt rosa ifall att=). Sedan får vi väl ha ett pojknamn som back up. För flicknamnet är som sagt redan klart=)!

Ska bli så roligt att få göra i ordning bebisrummet. Förmodligen ska det tapetseras i mellandagarna sedan ska det börja köpas grejer till den lilla kan jag lova!!!!






Lördag

Godmorgon gott folk!
Att vakna upp pigg en lördag och bara kunna ligga och dra sig i sängen, gå runt i pyjamas på morgonen utan ngn som helst stress är helt underbart. Jag älskar lördagar!
Planerna för dagen är inte många och bara det känns underbart. Första lördagen på länge som vi inte har några tider att passa.
Ska bestämt gå runt i myskläder hela dagen!!!

Brottning

Dagen började nog helt fel tror jag. Ryggen och ner mot benet hade totalt låst sig när jag skulle gå upp så det va lite svårigheter att ta sig upp till duschen. Nästan lite skrattretande att hur mkt jag än tog i så gick det inte. Vet inte om det var där det började men dagen har iaf fortsatt på en ganska så låg nivå. Ha brottats med patetiska-tycka synd om mig-lip linda hela dagen, och det ha varit en tuff match. Ogillar starkt offermänniskor och självömkan så df blir jag bara irriterad på mig själv när jag är sån.

Känns iaf som jag blivit överkörd av en ångvält och jag kan ju berätta att det är ingen skön känsla.




akta så den inte kör över dig oxå


Än finns det ju iaf hopp om dagen. Det är fredag och alex kommer hem idag efter att ha varit och jobbat i Tjeckien en vecka. Han ha varit extremt saknad! Ska ordna med en liten barnslig skattjakt åt honom i helgen hade jag tänkt. Han ha nämligen namnsdag på söndag och ska då få en present som jag har gömt i huset. Jag vet vad ni tänker och svaret är ja. Jag är världens bästa flickvän!



- kärlek -


Fredag och idol final

Oerhört underbart helt enkelt!!!!

 

Ikväll blir det till att slå rot i soffan och kolla in idol finalen.

Jag är inte riktigt förtjust i det här romansryktet mellan minnah och jay och stämmer detta så har de båda sjunkit i mina ögon. Men men, min röst kommer ändå gå till Jay som är och varit min favorit under hösten.

 

Men det är några timmar kvar tills idol börjar och till dess gott folk är det jobb och annat fix som står på schemat.


Bra start

Vet ni hur man börjar dagen på bästa sätt?

Med lussekatter!

Så nu hoppas jag dagen fortsätter lika bra som den startat=)

 

Igår va första gng på länge som jag inte hade några som helst måsten. Jag kunde bara vara. Kändes mkt märkligt måste jag säga. Skönt va det men samtidigt va det väldigt svårt att slappna av.

Idag däremot är det den stora städdagen. Det ska städas, tvättas och fixas. Skönt att ha sånt gjort innan helgen. Sen tror jag att golvet i hallen kommer bli helt färdigt idag också. Super snyggt blir det!

 

 

 

Det är väl för väl att lögnen finns tänk om allt man hörde va sant


God morgon...

Vaknade av kramp i vaden inatt. Hade glömt bort hur j*vla ont det faktiskt gör. Men man är ju inte som vissa andra, pik pik till dig cam, att man bara sätter sig upp och skriker rätt ut=). Nej, det va bara att bita ihop och räta ut benet igen så försvann det lika fort som det kom.

 

Kvällen spenderades först hos cam och sedan hos kusinen. Fick hur mkt god mat som helst hos syster, världens godaste lasange, äppelpaj och lussekatter. Så nu ha man ökat i vikt rejält kan ja tänka mig. Får en chock varje gång jag ställer mig på vågen, vet att det är normalt att gå upp i vikt när man är gravid men hallå finns det ingen övre gräns?!


Tisdag

Va en ganska så effektiv dag igår. Casper fick en ny frissa såhär lagom till jul, jag gjorde tentamen i min första kurs och blev godkänd och vi håller på att få ett nytt golv i hallen. En bra måndag med andra ord.

 

Idag blir det till att vara social för hela slanten. Efter jobbet ska jag först hem till cam för att få en liten syster och milo dos sedan ska jag hälsa på kusinen för att se hur livet leker med honom. En lite mer rolig tisdag än vanligt.



finns inte många som varit så snälla att de får besök av en så här söt tomte ♥


Måndag

God morgon på er!

Då var det måndag igen. Ganska skönt om du frågar mig. Blir kort dag för mig idag eftersom Casper ska iväg till barberaren. Är en gnutta avis på han måste jag säga. Hade gärna gått till frisören själv idag, men jag får stå ut med mitt barr några dagar till.

Bjuder på lite bilder från helgen som tyvärr inte är av den bästa kvalitén.




på den libanesiska restaurangen


jay- min favorit


de tre semifinalisterna





magen


våran advenstljusstake
2an ser visst ut att stå lite snett ser jag


shoppingen





gick loss på G.T som ni kanske märker. Helt sjukt va mkt fina kläder det finns överallt nu. Speciellt klänningar som typ skriker Linda köp mig!!!  Men måste ju tänka på att magen ska få plats oxå så df blir man ju lite begränsad.
Fick även med mig ett fint halsband plus ett par öronhängen.

Andra advent

Im back!
Saknat mig?
kunde väl tro det!!!

Helgen började som sagt redan i torsdags med myskväll och film. Vi är lite sena här emellanåt men vi kollade på snabba cash. Och jag undrar ju vad all uppståndelse kring den filmen berodde på?! Tycker ju inte den va mkt att hänga i granen.

I fredags bar det av mot göteborg där det väntades shopping och idol. Innan idol blev det oxå ett besök på en libansesisk restaurang med lina, gunde, mile och calle. Himlans trevligt!
Vilken skillnad det är att höra idolerna sjunga live. Minnah va helt sukt duktig och jag fick såna rysningar när hon sjöng total eclipse of the heart. Jay behöver ja ju inte ens nämna, i mina ögon är han redan en världsartist! Så det va helt klart rätt personer som gick vidare.

Lördagen började med en fantastiskt frukostbuffe. Alex är inte så stor i maten vid frukosten men jag och magen åt för han oxå.Va inte så imponerad av scandic crown till en början men efter att ha ätit deras frukost så höjdes betyget rejält!
Det blev sedan lite mer shopping innan vi begav oss hemåt mot vmo där det vankades julbord hos pappa och co. Blev en ganska tidig kväll då jag va helt slutkörd. Somnade innan tio, där jag trivs som bäst, i alex knä!

Har varit en ovanligt lång helg och än är den inte över =). Nu blir det strax lite mat sedan ska jag och casper gå varandra på nerverna då han ska duschas och ikväll blir det film som det brukar bli varje söndag=)!

En låt från förr då allt va en fest

Tillägnad johanna & joss
en låt som spelade flitigt då =)
vad skulle man göra utan sina minnen?




Tiden tillbringades på Fu rong eller på kärleken, ibland hände det ju att vi va på andra ställen som hos mig också.
Törsten släckte vi med öl eller hemmagjort vin som förövrigt va totalt livsfarligt, man blev pruttfull!
Blomster stod ofta för festlokalen och 16 åringen roade oss.
Det va fest dag in och dag ut nästan helt utan paus.
Mycket roligt som hände men kanske inte mkt man kan/vill skriva här=)!

En tid då livet helt enkelt va en fest och inget annat!!!


Fredag?! Yes sir!

Idag är det sista jobbdagen för mig och magen den här veckan. Är ledig imån vilket är otroligt skönt. Kommer att bli en riktigt bra fredag som jag längtat efter bra länge.

Inser att jag säger det om många saker, att jag längtat, verkar inte göra annat än längtar verkar det som. Men det är verkligen så nu att det händer så mkt roligt. Speciellt nu i december, helt tjockt med roliga saker=)

Först ut nu är det jobb sen ikväll är det myskväll med film, gott och tända ljus tillsammans med mitt ♥

Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt


1 december

30 dagar kvar! Vart har det här året tagit vägen?! Seriöst!?

Är så sugen på att göra mina två års listor redan nu men ska hålla mig lite till så lägger jag upp dem i slutet av dec som vanligt istället.

 

Idag är det bara en sak som står på mitt schema och det är plugg. Dagen kunde ju varit lite mer spännande men vill man utvecklas så får man ligga i=)!


Dålig natt

Blev inte många timmars sömn inatt alls. Vaknade vid halv tre av att jag hörde ett konstigt ylande. Låg och funderade först om det bara va jag som drömde men det fortsatte så väckte alex.

Jag viskande(ifall nu saken där ylandet kom från skulle höra mig): alex! Alex! Hör du?

Alex: nej vadå?

Då slutade självklart ylandet och han somnade om medans jag ligger och lyssnar och efter en stund kom det tillbaka ännu högre.

Jag: Alex! Alex! Hör du nu låter det igen! Det låter typ aaaoooo, aaaaoooo.

Alex: men det är nog bara pensionärer. De brukar låta så. Sen somnar han om.

Jag: ????????

 

Frågan är ju hur medveten han va när han svarade. Jag är ju lite osäker på om det va en pensionär som satt ute i månskenet och aaooade. Kan harar yla? Annars e jag helt säker på att det va ett sorts monster. Vem vet alex kanske har rätt, men själv hade jag ingen aning att pensionärer lät så men nu vet jag.


Design