hemma

då va ja hemma igen, göteborg va mkt bra berättar mer imån hinner inte nu. sitter å väntar på eve å co. är fest som gäller idag..sen ska vi till harrys. kommer bli kanon det blir det alltid när batman å co går ut=)
hoppas ni får en super duper kanin kanon rolig kväll det ska jag ha!

/Team Linda

snart läggdags

nu ha jag packat och allt, är ju skitsvårt och veta vad man ska ha med sig. ja menar är det snö i gtb? så nu ser det ut som jag ska va borta i en vecka ungefär. man måste ju va på den säkra sidan.

sanna va här innan, himla kul och sitta och prata med henne händer ju inte varje dag nu när hon blivit storstadsbo=). det blev prat om allt och ingenting..mkt minnen som vi kan skratta åt nu som hände under våran fjortistid=)!  kinnda e fortf bra haha

i mån blir det gtb ska upp kl halv sex..*mega gäsp*. min lilla gangster ska till moster lina över natten. så han lär få super kul han oxå.
hoppas man hittar några vårkläder där uppe nu bara annars blir ja besviken. måste ju ha ngt nytt på lördag när eve och jag går ut.... batgirls ska åter igen se till att vmo:s uteliv sköter sig! =)

*kärlek*

Tänkvärt

Något som de flesta borde bli bättre på, jag oxå.

Be sure that you let people know how much they mean to you
Take time to say the words before your time is through
Be sure that you appreciate everything you've got
and be thankful for the little things in life that means a lot


    
*Vänskap*

snart slut

då börjar den sista arbetsdagen lida mot sitt slut, underbart. är väldigt lugnt på jobbet idag vi är ca 7 personer här nu bara de andra har påsklov kan man säga. Vill också ha det ju. Tycker alla borde ha påsklov,sportlov,höstlov,sommarlov osv. man behöver det.. så det borde införas, hör ni det alla viktiga människor!  

idag ska jag bara hem och fixa lite grejer sen packa och sen skulle sannapanna komma förbi idag med. skulle egentligen ha ett tredje världskrig med casper oxå men hinner nog inte med det så det får bli en annan dag.  

förresten mitt förra inlägg va lite ironiskt, fast ja har aldrig sett en fraggel..*host host gurgel*.. men som sagt nu har jag ju det från olika släkten tom, inte alla som har det=)!






 

Fraggel

Vet ngn vad en fraggel är eller hur en ser ut? Jag hade ingen aning tills en kompis visade mig en bild på en fraggel. Och eftersom jag inte sett ngn innan så får ju ja helt enkelt lita på att det är så dem ser ut haha.

Fraggel, fraggel, fraggel, ganska lustigt ord. Låter som ett ljud man får ut när man håller på att kvävas eller ngt.


Hmm slog upp fraggel på googles bildsök nu och de fragglarna såg inte alls ut som den bilden jag fick se.haha Vad skumt! Finns kanske olika släkten ;)


blabla

hej alla glada

onsdagen strax över och det innebär att det bara är en jobbdag kvar för min del denna veckan.. är ju ledig på fredag eftersom vi ska till gtb då. hade nästan hellre åkt till köpenhamn men det får vi ta längre fram. kommer bli super kul ändå.
hade ju tänkt att göra lite nytta idag som att plocka lite här hemma och betala räkningar och sånt tråkigt men det blev en picknick istället. åkte å köpte kaffe å kanelgifflar och chokladbollar och parkerade vid mc donalds. va super mysigt faktiskt.

Längtar så himla mkt till sommaren eller iaf efter varmare väder, då får hela rörstorps familjen och vissa andra samlas i skogsfållen...myyys!  blev ju inte så mkt skogsfållen för min del förra sommaren eftersom jag gjorde ett stoort misstag genom att flytta till "kärda" (hade väl fått ett hårt slag i huvudet el ngt)  så får ta igen det i år!

vill se filmen igen marlene=)! vi filmade ganska mkt för två år sen å d måste vi göra igen... vilken sommarkänsla man får när man ser den. tycker moder natur borde komma till insikt (heter d så?) å fixa hit våren nu e trött på det här orkar inte med vinterkläderna längre e såå trött på dem! vår nu tack!
nähä nu ska team linda kolla in de andra bloggarna å sen titta på the hills.

puss

Jag tycker...

att det är riktigt segt att gå upp tidigt på morgonen.

att snön borde ta och försvinna NU.

att Björn Gustafsson är grymt rolig.

att jag borde få bli rik.

att alla borde sluta dricka vattnet i vmo för det gör folk konstiga.

att Casper kan lära sig att gå ut med sig själv.
att Spencer i The Hills är riktigt dum i huvudet.

att det är underbart när alla i min närhet får vara lyckliga och må bra.

att fler roliga personer borde flytta till Rörstorp och gå med i rörstorps familjen;).

att sommaren ska bestå av minst 8 månader

att vissa borde ta och bli lite ärligare och mer raka.

att det borde vara förbjudet att gå till jobbet när det är skitväder ute.

att ngn kan ge mig ett mc körkort.

att folk borde skicka mer sms (till mig).

att världen borde vara mer rosa.

att Sverige borde dras ner mot ekvatorn lite.

att mitt kök ska vara färdig renoverat + mitt badrum.

att det borde finnas ett rullband från rörstorp upp genom stan.

att det borde finnas badkläder som solen tar igenom. (kanske redan finns?)

att det räcker med 30 timmars arbetsvecka.

att jag borde få som jag vill och tycker.


Skulle jag skriva allt jag tycker så hade det aldrig tagit slut så det får räcka med det här för tillfället.=)


Puss på ögat


förvirrande


Eller förvirrad kan man kanske säga, helt snurrig känner jag mig. Har inte riktigt förstått vilken dag det är idag. Och sen känns det som det var igår jag va i gvd. Beror kanske på att det bara va sängen som gällde igår. Snurr - linda!

Finns andra saker som också är förvirrande mkt beroende på mitt-annars-så-bra-mega-minne. Eller inte! är som ett stort frågetecken bara. ska maila vidare med Marlene och se om hon kan hjälpa mig att få mer klarhet i detta;)


Vill bara hem nu från jobbet orkar inte riktigt med att va social just nu.

Idag kanske sanna skulle komma och hälsa på, ska bli himla roligt.

Annars händer inte så mkt idag skulle behöva städa/ tvätta ut mitt kylskåp. så d måste ja nog fixa idag också annars blir d nog inte så mkt mer.



Linda idag


Grattis till mig!

Ett stort grattis till mig. Vet ni varför? Gissa!
grattis grattis grattis grattis

sängen

Nu ha jag gått och lagt mig i sängen igen, har praktiskt taget tillbringat hela dagen i sängen.  knappt rest mig därifrån och nu ligger jag här igen. är helt tyst och dystert här nu lite tråkigt med andra ord, fattar du?
är inte alls sugen på att jobba imån men det är ju en kort vecka så den går säkert fort.
ska kolla lite på the hills å sen sova.
*sov gott alla*

ovälkommet besök

idag har jag fått ovälkommet besök det va "ågren" som va å hälsade på. men beror nog på att jag har lite minnseluckor från igår, va duktigt påverkad och jag va inte den enda. Johanna va oxå duktigt bra i gasen=)  Men hade super kul iaf.
så tack alla för igår!

mätt

nu är jag ganska mätt, har ätit tre portioner spagetti och köttfärssås, fetto-linda! I knooow!
åt en tidig lunch kan man säga, men gott va det iaf.
Nu har marlene vaknat oxå dig kan man alltid lita på=), men pappa och cam som jag skickade en sång till har jag inte fått ngn respons av.
tänker inte göra så mkt idag ska bara invänta kvällen, skulle behöva sova lite mer men får se hur det kommer gå med det. måste städa upp lite från igår också.
ska ringa mamma nu och kolla vad de ska äta till middag!


Det är bättre att köra huvudet i väggen
än att inte använda det alls


god morgon..

..god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i köör"  ngn som känner igen den?=)
Vaknade för en timme sen ungefär av solen som lyste riktigt starkt, gick ut på balkongen och drog ner d där vita grejerna(hittar inte ordet) men kunde iaf inte somna om. va för hungrig för det. Så nu har jag ätit lite och ÄNTLIGEN kollat klart på Disturbia. En helt ok film tycker jag.

Igår var det spelkväll på högnivå. Spelade först rappa kalja där cam vann, grattis till dig. Därefter spelade vi pratmakarna, ett riktigt rolgit spel. Då vann ja cam å lina, Systrarna är duktigt duktiga på det, beror kanske på att vi är såna riktiga tjötmostrar. Finns nog inget annat spel som gör att man skrattar så mkt. Till sist spelade vi ett spel, vet inte vad det heter. det går iaf ut på att en säger en bokstav så ska alla så fort som möjligt skriva tex land,namn,stad,kändis,djur osv på den bokstaven. alla va ganska jämlika på det men i slutet va det ändå jag och hannele som hade störst fantasi, berodde kanske på innehållet i våra glas.

Är fortfarande superduperkaninkanon hungrig, är det för tidigt att laga spagetti och köttfärssås? Ska ringa ngn och fråga är inte alls kul att va vaken själv ju.


påskafton

träffade lite folk på stan innan som tjatade på att man skulle ut ikväll. men tror nog inte det blir så iaf. Är några som ska sitta hos mig ikväll ska äta ngt och festa lite kanske. får se vart kvällen slutar=)
Så sanna vi får festa en annan gång på harrys istället=) himla kul att se dig va ju så längesen! Ser fram emot nästa v när du kommer å hälsa på så vi kan prata lite!

ska väl ta å byta om nu tror jag å invänta folket. cam å lina är redan här å sitter å spelar tv-spel det är det enda de gör när de e här. tror dem utnyttjar mig haha!


Om du tror att ingen bryr sig om dig, sluta betala dina räkningar så får du se att du har fel

Glad påsk

påskafton idag, fått några påskägg? Jag har fått ett av min snälla mamma. Mer påskägg tack.
blev ingen disturbia igår tittade på filmen som va på tv, den utvalde tror jag den hete. helt ok. va bara jag och kohund som tittade, va lite tyst här hemma men det va mysigt ändå vi tände ljus och åt massa gott...myyys
Ska göra mig i ordning nu och gå ner på stan ska se om jag hittar ngt kul sen måste jag hämta min bil också. ikväll har jag ingen a ning om va som händer, får väl ta d som det kommer helt enkelt.

Puss på ögat

Dagens tistel...

Vill oxå ge bort en dagenst tistel och den går idag till moder natur. För det är väl hon som har hand om vädret va? är det inte det som ber jag om ursäkt och tar tillbaks min tistel. men den går iaf till den som har gjort att det blivit sånt skitväder ute!
vill ha vår NU!

dagens tistel

ha fått inte bara en utan två dagens tistlar av marlene idag. http://www.amazingm.blogg.se/  Vad har man gjort för att förtjäna det då haha ok jag vet att jag är duktigt duktig på att försvinna när vi är ute men ändå två st! Har aldrig varit med om ngt liknande;)

Va på förfest hos mile igår innan vi gick till harrys. Harrys va väl inget direkt att hänga i julgranen va alldeles för mkt folk. Det enda som va roligt var att träffa dem man inte träffar så ofta.
Va ganska mkt uppe hos lill emellanåt oxå och där har jag alltid kul. Du får ta det lugnt i backarna nu!

ikväll blir det nog bara film, disturbia, får hoppas att den är bra. ska försöka bryta mig in i mitt påskägg jag fick av mamma oxå. verkar som det är linda-säkert.

ps marlene tycker om dig ändå trots dina tistlar;)

 

Pigg och glá

Skuttade upp ur sängen utan problem idag. Beror nog på vädret och att det va sista dagen innan ledigheten nu. Får se när jag kan komma härifrån idag, tidigare ska jag sluta hade jag tänkt iaf.

Är på riktigt bra humör idag också. Och nästan den första låten jag hörde på radion va Takida - curly sue ,kommer nog bli en hemskt bra dag, får vi hoppas iaf=)!

Hoppas bara vädret håller i sig!


Cam sov hos mig inatt och vi låg och pratade om lite tråkiga saker när hon säger såhär:

Nej usch vi pratar inte om såna tråkiga saker mer vi pratar om ngt roligt, vi pratar om mig!

Mm tur att du är så rolig kära syster=)!


Än så länge verkar det som vi kommer ha fri sikt när vi åker ikväll iaf.


Glöm dina bekymmer i morgon kommer nya


Påskägg till Marlene


Vill ge dig det största påskägget av alla. Finns nog ingen som är så godhjärtad som du. Tack för att du är du och för att du alltid finns där.

Tack för rosen också;)

http://www.amazingm.blogg.se/      

        



Tu eres mi mejor amiga, Nosotros por simpre=)!

Te amo mi amiga maravillosa!              


    
image51

                               

Godmorgon alla glada


Onsdag idag då vilket innebär att det är bara en gång kvar denna veckan man behöver gå upp tidigt. Wieee va skönt=)!

Kommer ju att få sovmorgon hela helgen också eftersom att Casper ska iväg på annat.

Ska bli så himla skönt med lite ledighet, precis vad man behöver.


Är ju skärtorsdagen imorgon undrar om det kommer hem några påskkärringar då. Har nog inget godis hemma och ge dem. För man brukar väl ge godis eller? Ha ju det där snuskiga godiset som jag lagt i mitt påskägg de kan jag ju ge bort haha. Nä då ngt kan vi nog hitta på om det kommer hem ngn liten påskgumma.

Vart ligger blåkulla förresten? Måste ju va värsta festen där i morgon.


Gislaved, Köpenhamn/Göteborg

Ja det verkar som det blir Gvd på söndag iaf. Är några fler som åker nu och kanske skulle på ngn förfest där innan också. Kan nog bli kul. Ha ingen koll på det där alls låter de andra sköta det!


Blir kanske ingen Köpenhamn nästa vecka, blir kanske Göteborg istället. För mamma ville tydligen inte åka över om det va sånt här väder. Ja min lilla mamma hon är som hon är;)! Men för min del spelar det ingen roll går ju att shoppa i Göteborg också och Köpenhamn finns ju kvar. Kanske kan vara mysigare att åka dit längre fram. Får se vart vi hamnar nästa vecka helt enkelt. Kommer bli super kul vilket som.


Fortsatt skitväder


Det visar sig att det ska fortsätta va sånt här väder hela veckan och hela påskhelgen. Å va var det jag sa?! Sa inte jag i julas att det skulle bli snö på påskafton?! Jag hade helt rätt, som det ser ut nu iaf! Jag måste vara synsk!


I går var vi hemma hos mig lagade mat, spelade tv-spel och bara pratade. Var en hel del skratt också Lina har börjat förstå systrarna wilstorps humor nu vilket är kanon=)! Marlene kom förbi och lämnade våra Mk produkter som vi hade köpt av henne. Det var som rena rama julafton.

Köpte förresten ett par skor i går på Internet också, älskar skor! De här va inget speciella direkt bara ett par vanliga svarta skor med liten kilklack.


Idag blir det lite tvättande och städning hemma bara. Tänker va ute så lite som möjligt så länge vädret håller på såhär så det blir inget med att va ute och springa heller! Kan ju bryta benen av mig och det verkar inte vara så himla skojigt!


Förbjudet!

Det borde vara förbjudet att gå ut när det är sånt här skitväder.
Kan inte ngn vettig politiker införa det att när det är kallare än 10 minus eller regnar/snöar såhär så behöver man inte gå till jobbet. Jag är inte gjord för sånt här behöver lite sol å värme och det nu... åka utomlands en runda ngn?

 

Hoppas vädret ändrar sig tills helgen, men det är väl ingen större risk. Ser verkligen fram emot torsdag. Ska på fest hem till Mile och det var ett tag sen vi festade allihop nu så d ska bli himla kul. Är vovveledig heela helgen också vilket kan va ganska skönt och inte behöva tänka på det.
Vilken segis dag, klockan rör ju sig knappt framåt. Men börjar iaf piggna till nu. Cam och lina och kanske Mile kommer hem till mig idag ska laga lite mat och prata om allt och ingenting. Ska bli mys. Så nu vill jag att klockan rusar iväg lite.

Å som sagt är det ngn politiker el ngn annan viktig människa som bestämmer som läser detta så kan du ju åtminstone fundera på att införa det förbudet! Finns ju ändå så många konstiga regler så vad gör det om vi får en till!

Fattar du!?=)

 

ngt fel på kameran


Kollade förresten på korten från i helgen... katastrof säger bara!  Va väldigt många som jag raderade för de såg hemska ut. Kameran gillade inte mig för fem öre i lördags. Helst hade jag raderat allihop men sparade några.

              




Den hade visst kommit in idag också, hade nästan glömt bort det och trodde inte den skulle komma in. Tog ju d lite mer på skoj än på allvar var ju lite upprörd just då i skrivandets stund haha

Men men så e d. Jag ha inte sett den ännu men mamma ringde i morse å berättade det och likadant Lina messade och bara skrattade.=)!


Så gulligt så

Såg ngt så otroligt gulligt innan, det var en kille och en tjej och killen stod bakom henne och kramade henne. Finns d ngt mysigare!  Vet inte hur gamla de kan har varit 12-13 kanske ngt sånt. Det var nästa lika gulligt som när man kan se äldre par som går tätt intill varandra och händerna snuddar vid varandra eller tom håller varandra i händerna, par som hållit ihop hela livet. Kärlek!

Skönt å se att det här bakslaget i vädret inte tar bort alla vårkänslor...mer sånt!

image56

Usch...

vilket hemskt väder. När jag kollade ut genom fönstret å fick syn på det här så ville ja bara vända och dra täcket över huvudet igen. Var inte riktigt sånt här väder jag hade förväntat mig el ville ha heller för den delen. Sen va jag riktigt trött också när jag skulle gå upp, vaknade nämligen vid halv fyra med en sån hemsk huvudvärk. Får hoppas att den försvinner under dagen.


Himla skönt att det är en kort vecka nu. Ska nog gå lite tidigare på torsdag också så 3,5 dag kan man säga att det är bara...underbart!




Allt du säger skall vara sant, men du behöver inte säga allt som är sant.


helgen snart slut

ännu en helg har snart gått har varit en helt ok helg ändå. fredagen tillbringades först här sen hos lillen och til slut på harrys.Harrys va väl sådär kände inte igen så mkt folk men kvällen blev ändå helt ok tycker jag. Gårdagen va vi hos lillen en runda hos henke och till slut hos lillen igen. Lyssnade på massa gamla 90 tals musik sjöng dansade och tittade på bilder från bla midsommar osv. super kul!
denna dagen ha inte varit så händelserik direkt ha varit hemma hela dagen. ska kolla på parlamentet hade varit kul å se hide and seek oxå men d vågar jag inte haha.

ja å cam va förresten på bella innan och skulle hämta pizza. är ju stammisar där så de vet alltid när de e vi som ringer och va vi ska ha. när vi kom dit så pratade vi lite med dem som vanligt så frågade han om vi skulle dela på pizzan. ja sa vi då. så frågade han mig, får du ngt? å sen skrattade han. vet inte va han menade med de riktigt haha
pizzan va goood!=)

verkar som helgen har gått bra för de flesta är glad för er allihop!

sliten...

 är bara förnamnet just nu, är helt sjukt sliten. Men det är ju priset man får betala för det kostar ju att ligga på topp! Tänker inte göra ett endaste dugg idag. ska äta pizza å bara slöglo på tv. inget annat. ska nog titta klart på disturbia oxå som jag började kolla på i torsdags. Mer än så blir det nog inte.

Hade super kul igår va bara väldigt trött. Har alltid kul med dem och det kommer bli sjukt tråkigt och tomt när/om Lillen nu ska flytta. jäkla linköping

Finns mkt konstigt folk i vmo. måste va ngt i vattnet!


fredag kväll

Sitter å väntar på eve och stam nu. blev inget hos cdg tyvärr hade verkligen sett fram emot han i högform=)! men vi får ta det en annan gång istället.
Men kommer bli kanon kul ändå ikväll va längesen jag festade med eve...batman och robin..eller va säger du?!;)  fråga mig inte ens va d står för bara ngt jag fick för mig en sen kväll på harrys.
Så hoppas alla får en underbar kväll för det ska jag ha=)!

tänker på dig marlene hoppas du blir frisk snart. te amo por siempre mi amiga linda


 




God fredag

Då var det fredag igen, härligt härligt. Vi får hoppas att den här dagen inte blir lika stressig som gårdagen.

Ikväll blir det förmodligen fest hos cdg. Ska bli himla trevligt, va längesen man såg cdg i högform=)!


Kladdkakan som jag bakade igår blev förresten ok men tror nog att det är dags för mig att köpa ett deciliter mått. Hoppas bara jag får behålla det då!

Beställde förresten en puma-bikini igår också va lite uttråkad så tänkte jag skulle köpa lite kläder osv men hittade inget annat än det. Inte ens ett par skor, det ni. Kanske var för trött. Hoppas att bikinin blir bra iaf har ju en förmåga att tro att kläder och det andra man beställer ska sitta lika bra på mig som det gör på dem på bilderna. Men så är ju inte fallet händer ju att man blir besviken haha.


Förresten detta är mitt 100e inlägg....stort!!!!



"Enklaste sättet att skapa en liten förmögenhet är att starta med en stor"


Lånarna

Kom ni ihåg den serien som gick när man va liten, lånarna tror jag att den hete? Tror att den gick under ngn vinterlovsmorgon. De va såna där pyttesmå människor som tog el lånade saker av människor?
jag tror att jag har såna små liv hos mig. det försvinner saker hela tiden. mitt favorit halsband är spårlöst fösrvunnet, ett par öronhängen och mitt deciliter mått. Deciliter måtten kan ja förstå att de har användning för, förmodligen som badkar. men mitt halsband och mina öronhängen kommer jag verkligen inte på va de ska med de till. Gungor kanske?! äh ja vet inte men vill gärna ha tillbaks dem! Men det kanske inte finns några "lånare" kanske bara är mitt minne som spökar,va vet jag.

kladdkaka

Lyssnar på Takida - curly sue ( så klart) och bakar kladdkaka men kom på när jag hade börjat att jag hittar ju inte mitt deciliter mått. smart! Så nu häller jag i så mkt av alla ingredienser som jag tror blir bra.
undra hur denna stackars kladdkaka kommer smaka!

jobba jobba jobba

Lite stressigt på jobbet nu men måste ta en liten paus känner jag. Jobb dagen är ju snart slut nu=)!

Efter jag slutat ska jag springa en runda sen hem och äta lite så får jag se va som händer senare. Har inget planerat alls. Men ngt blir det säkert.


Lyssnade på Kinnda - Freak out ( tror jag den heter) innan och började bara skratta. Har lite minnen från den låten. Jag och sanna på ett högstadiedisco när vi bla stod och hoppade framme vid scenen när hon uppträdde och sen en fest hemma hos mig för ett par år sen när det minnet kom ifatt oss. Då satt vi i soffan och sjöng för fulla muggar till den. Och sen ledde d bara vidare till andra minnen som händelserna på olympia, storgatsbacken och när vi stod uppe vid tågstationen. Sånt man kan skratta åt idag men då va det inte roligt!=) får nog ta å ringa dig ikväll å prata om det här haha.

påminnelse: fredag imån!


Torsdag

Varje gång jag åker till jobbet eller hem från jobbet så stör jag mig ngt fruktansvärt på min bil. den är ju så skitig. Den behöver både tvättas och städas inuti. Ha fortfarande grejer i bagageluckan sen jag flyttade. Det är riktigt dåligt! Men har verkligen ingen lust att göra det, finns det ngn frivillig som kan göra det åt mig?! trodde inte det heller, nä jag får försöka ta tag i det där snart


Sprang igår med mamma och det gick jätte bra. Fick varken ont i magen, tungan el munnen! Så det var riktigt skönt att springa igår även fast det var sånt skit väder.

När jag kom hem hade Lina och Camilla gjort kycklingsallad och sedan kom Emilia förbi snabbt och visade hennes nya frisyr. Och det va jätte fint måste jag säga!

Sen när folket hade gått hem så tänkte jag kolla på disturbia men kollade bara i tio min för jag va så sjukt trött. Somnade tidigare än vanligt igår men ändå var jag helt död i morse när klockan ringde. Förstår inte vad man ska göra för att va pigg på morgonen. Förslag tack!

"Den som vill göra verklighet av sina drömmar måste verkligen vara vaken"

Mitt påskägg

Jag vet vad jag vill ha i mitt påskägg nu. Va inne på IK-form innan och såg ett super duper fint halsband från Miss Dee som jag vill ha. Har ju ett långt men det här va lite kortare och lite sötare. Så det vill jag ha i mitt påskägg.


Ha glömt att ge en guldstjärna till Harrys men eftersom det snart är påsk får dem ett påskägg istället. De får det pga att de har fått tillbaks fisherman där. Farligt gott!


God morgon

Onsdag idag för er som inte visste det. Det innebär att det snart är nedförsbacke. Ungefär 4,5 timme kvar bara. Skönt..

Jag kan inte förstå hur tiden kan gå så himla fort det är ju snart helg igen, inte för att jag klagar älskar ju helgerna.


Som jag skrev igår har inte så mkt planerat idag, ska ut och springa sen hem och titta på film. Får se om det händer ngt annat.

Nu måste jag försöka göra lite nytta på jobbet också.



"Så länge man inte ger upp har man inte förlorat"


kvarterspolisen

blev tillsagd av "kvarterspolisen" innan idag(kallar han så) är en farbror på runt 123 år och som förmodligen har bott här sen husen byggdes. Förmodligen tror han nog att han äger området,stackars lilla snurriga farbror inte lätt när man blir gammal och förvirrad! vilket fall som helst så tillrättavisade han mig hur jag rastar casper. han tycker att jag ska gå ngn annanstans med honom för han gillar inte att se när han kissar. så jag måste lära mig att dra i kopplet bättre.Titta inte på han då tänkte jag när jag stod där och småskrattade men artig som jag är(som ni alla vet=) så sa jag att jag ska tänka på det. får väl ta och bära casper utom synhåll för lilla farbron när jag ska gå ut med han nästa gång antar jag.

kvällen har har varit ganska händelselös har tvättat och sen kom pappa upp en runda men han stannade inte så länge va ju både hockey å fotboll på tv så han visste väl inte riktigt va han skulle ta vägen, vilket dilemma!

tisdagen slut nu då och imorgon börjar nedförsbacken igen. har ingenting planerat imorgon direkt ska ut och springa med mamma sen ska jag nog bara åka hem och kolla på ngn film. har länge velat se disturbia så den får det nog bli. stör mig lite på att d inte gick å se den på min dvd måste nog ta och lära mig lite mer om hur det där fungerar.

jaja nu e d slut tjatat för min del här idag. *sov gott *

viljan är stark

Om man verkligen verkligen vill något, så borde det väl va "sant" eller "rätt"? eller kan det oxå va inbillning? viljan är stark men osäker! varför blir det aldrig som man vill?






Fredagsfina flickor innan harrys
den deppiga,ledsna och den förbannade , haha=)

Köpenhamn

Då va det bestämt, det blir Köpenhamn. Fast denna gng blir det bara över natten och vi ska faktiskt inte bo där utan i Helsingborg. Hade ju helst sett att vi bodde på samma gata som sist. På nätterna när vi kom hem satt jag och camilla i fönstret åt chips osv å kollade på folket som jobbade. Vi hade koll på en hel korsning. Så det var inget som kunde undgå oss hade järnkoll på precis allt och alla som va där. Så nästa gng ni är på den gatan så tänk på att det kan vara så att systrarna Wilstorp sitter uppflugna i ett fönster och har koll på dig!



Takida - Curly Sue är fortf dagens bästa låt. Like it alot!


"Du ansvarar inte bara för det du säger
utan också för det du låter bli att säga"

jag överlevde

tänkte bara säga det så ni vet om det. va inte så jobbigt när jag väl sprang utan det va efteråt. halsont,magont och ont i munnen och tungan?!? hallå va sjutton e d? undra va ja gör egentligen när ja springer ont i mun å tunga brukar man väl ändå inte ha! skumt helt klart...

camilla kom med ett förslag innan, åka till gvd nästa sönd (tror jag det va)
va tycker ni om d då? tycker d lät som en ganska kul ide. så kolla upp hur ni jobbar osv nu så åker vi dit..vill inte höra några undanflykter, hör ni d nu;)!

jobbet avklarat

då va måndagens jobb avklarat det va inte så farligt ändå ha haft riktigt mkt att göra så har inte hunnit känna efter hur trött ja va.
påskpyntade på jobbet idag oxå, fast d blev inte några svarta/vita fjädrar utan vanliga traditionella påskfärger och sedan köpte jag ett vanligt påskägg och fyllde med godis tror inte de hade uppskattat ett döskalleägg som jag har hemma så d fick bli ett vanligt.

skulle slå in ett paket fint på jobbet, med betonat på fint idag oxå åt ngn och det finns två saker jag är riktigt dålig på det är slå in paket och skriva fint! paketet blev väl sådär måste jag säga men pappret va fint iaf=)!
en gng när jag kom till johannas jobb så sa hon till mig: jag ha precis stått å skrytit om dig. jag sa precis att d finns ingen som skriver så fult som du! nähä tack ska du ha, å vi ska va vänner..hrmpf.. kan man begära skilsmässa från en vän? i så fall gör jag det nu! ;)!

nähä nu ska jag ut å springa i borgen, första gng jag springer i år så får se hur det går. kommer jag inte tillbaka så vet ni ju vart ni ska leta . ligger väl på ngn av stigarna där uppe i så fall.

" ifall jag ser en joggare som ler då ska jag överväga det"


D e knappt så jag lever

... helt död är jag, känner mig som en vandrande zombie. Sov inte alls mkt inatt drömde ngt konstigt att min granne och två konstiga människor kidnappade Casper, tog min bil och la säckar med långa vita ormar i min lgh! Jag menar va e d för skumma människor vem gör ngt sånt, ja hatar ormar. Får ju panik av daggmaskar bara. Ingen rolig dröm! nä tänker aldrig mer hälsa på den människan.


I veckan har jag inte så mkt planerat. Det enda jag vet som händer är att jag ska tvätta imon, å d ska ju bli himla spännande. Suck...

Sen får ja se vad som händer i resten av veckan.


Marlene har du kommit på ngt kul som du vill göra?



Man kan leda en oxe till vatten men inte tvinga den att dricka


eftermiddag

nu ha jag precis ätit, hemmagjord kebab så nu är jag proppmätt  fattar bara inte att det ska va så svårt och göra lagom med mat gör alltid alldeles för mkt!  till efterrätt blir det glass och chokladpudding även om jag är proppmätt så finns d alltid rum för sånt=)

ha påskpyntat nu i em oxå, satt upp påskris med svarta och vita fjädrar med några svarta tuppar i och fyllt ett påskägg med såna där småäckliga godisägg, fin fint blev det=)

ska fortsätta kolla på crazy/beautiful nu, himla söt film men det är just det det är bara en film, inget som finns i verkligheten.

hört talas om ngn som ska ha en inflyttningsfest och hyr en lokal för det, lite små roligt=)!



To all my girls...

image52

söndag

typisk söndag idag, grått mulet å allmänt dött. va himla lugnt igår va hos mig lagade mat och kollade på andra chansen (buu för att inte ola gick vidare) sen kollade vi på ngn film eller kollade och kollade satt mest och pratade. spelade kort sen, började med tecknet och jag å marlene vann, vilket teamwork! va så trött igår så det va skönt att inte göra så mkt. tycker lördagskvällen va himla mysig ändå.

idag händer inte så mkt ska hoppa in i duschen snart och fixa i ordning här efter igår, tacka vet jag diskmaskinen! hade blivit lite jobbigt utan den nu. sedan ska jag nog gå runt osudden med min lilla terrorist. han blev ju itne direkt bortskämd med promenader igår så får ta igen det idag. senare idag ska jag nog göra lite kebab och titta på crazy/beautiful. ha ju fått tillbaka den filmen nu=)!!  så ser nog min söndag ut.

fuunderar lite på att bli en uppfinnare, för vet en sak till som borde finnas för att d ska bli mer bekvämt att leva. en automatisk ryggkillare! hur fint vore inte det då? är ju så gosigt, men d e bara d att jag vet inte riktigt hur den ska fungera för jag ser ngn sorts plåtrobot som står och killar ens rygg och det verkar super läskigt så jag vet inte riktigt. har nog inte tänkt igenom det helt. 

Läste din blogg igen innan marlene och du är ju bara för söt=)!



kostar att ligga på topp

så sant som det är sagt är duktigt sliten idag, mår inte dåligt men är riktigt trött. blev ju efterfest igår igen så va hemma efter 5. Att jag aldrig lär mig.. gå hem diiirekt efter harrys Linda! men tycker jag har en ursäkt denna gng hade gått hem direkt om inte du skulle komma, så jag skyller på dig där;)! e glad att du kom dit!

blir inget festande idag som det va planerat tänker bara va hemma ska nog kolla på andra chansen idag. lite kul å kunna hänga med i pratet om det sen på jobbet! Å glöm inte vem ni ska rösta på!!!!!!

tack alla för igår, hade jätte trevligt. synd att du inte följde med ut marlene jag fick ju tom en guldstjärna idag va cam för att de såg mig flera gng ute igår. å d händer ju inte så ofta försvinner ju för det mesta och det går inte att hitta mig. Men gumman är glad att du kom bort en runda iaf. måste bara ge en kommentar om hur otroligt söta ni två är tillsammans.. urgulliga! va himla kul att du följde med ut igår pajala ( lånar ditt smeknamn marlene=)

nähä dags för mig att ta tag i mitt liv och börja städa upp här, lgh behöver en total renovering efter igår känns det som!

puss på ögat

kvällen

fredag kväll och det blev ju tyvärr ingen riktig fest, alla är ju typ borta på den där dumma kryssningen och de andra jobbar eller bangar. men vi är iaf några stycken som ska festa ändå, finns fortf hopp om vissa! =)
och hur kvällen slutar vet man aldrig, det märker vi.

Vet ngn vart min sax är?

bästa låten idag: Takida - Curly Sue

syns på harrys, puss på ögat

fredag


Då var det fredag igen, helt underbart. Är fruktansvärt trött idag kunde inte riktigt sova igår gillar inte när det är så. Sen hade jag riktigt skumma drömmar himla tur att ingen vet va man drömmer om haha.


Än så länge verkar det inte hända ngt alls ikväll, mega suck för det!  Nästan allihop åker ju härifrån i helgen och de som är kvar är tråkiga. Hör ni det tråkiga! ;)

Ok är ju en dag imorgon också men det e ju lika många borta då, jaja får väl se va som händer det är ju såna här helger som är helt oplanerade och som man tror kommer bli de tråkigaste som blir helt tvärtom. Så jag håller tummarna på att ngt händer!


Blev förresten lika trött när ja kollade ut idag, man var ju tvungen att skrapa rutorna IGEN. Å som det satt sen då. katastrof! Nej ja måste bearbeta min ide om att sätta en krok på Sverige och dra ner det mot ekvatorn lite för det här funkar inte. Jag vill ha sol och värme!


Tack Marlene och alla ni andra för igår va super kul!

That you make me smile
Please stay for a while now

 

Sms

Är väl hur kul som helst? Eller är det bara jag som tycker det?! När det piper i telefonen och man hinner tänka hundra tankar innan man till slut ser vem det är från, så spännande ju! Att få ett sms är roligare än att det ringer i telefonen. Älskar sms blir alltid glad när det piper till i telefonen! De flesta brukar va från Marlene, vi brukar diskutera viktiga ämnen över sms samtidigt som vi jobbar=)!  Och jag blir alltid lika glad för ett sms från vem det än är ifrån men det är klart det är ju alltid extra roligt att få sms från ngn man går å hoppas på ska höra av sig och när det då piper till och man ser att det är från den personen blir man ju super glad!

Kanske bara är jag som blir glad över sms men ska nog ta och skicka iväg lite sms och förhoppningsvis sprida lite glädje=)! Fler sms till mig tack!!!


duktigt duktiga på sms
 

Mary Kay party


Idag är det dags för mitt Mary kay party, ska bli himla skoj tycker jag. Marlene ha ju blivit sån där, va heter det nu igen, fristående hudvårdsterapeut. Stämmer det Marlene? Så hon ska komma hem till mig ikväll och visa lite smink osv. för mig, camilla, johanna, lina och Emilia. man kan säga att det blir en liten spa-kväll. Kommer nog bli kanon skoj!


Vet fortf inte vad som händer i helgen är ju inte så många hemma heller. Lite tråkigt men ngt borde man ju kunna hitta på, eller hur?!


Dagens guldstjärna går till Casper som faktiskt va riktigt duktig igår under duschningen. Blev aldrig ngt tredje världskrig!

Dagens taggpinne uppstoppad i .......ja precis, går till den där människan igår som inte kan trafikreglerna!

puss på ögat


Sökes

Sökes trevliga och roliga festmänniskor till helgen som vet hur man festar. Ni ska inte vara känsliga mot bra musik eller för mkt prat. Är nämligen väldigt pratglad efter jag fått lite i mig. Våga gärna slappna av stela människor är icke önskade! Så är ni sugna på lite fest så kan ni ju lämna ett svar här eller på min mob!


"När spriten går in går vettet ut" ;)




image47


 

puss på er partypeople


nedförsbacke

Nu har det varit nedförsbacke ett par timmar och det betyder att helgen närmar sig med stormsteg

vilket är helt underbart!

Känner mig lite stressad över hur jag ska hinna med allt idag. Efter jobbet ska jag hem fort och duscha Casper och jag lovar det blir fullt krig hemma. Han har lika stark vilja som sin matte så det kommer att bli mkt tjafs hemma ikväll. Inte alls på humör för det men det måste ju göras. Efter det ska jag och mamma åka och handla tills i morgon. Har ju mitt Mary kay party i morgon=) ska bli himla skoj!


Tycker förresten att mitt festfolk inte är så festiga inför helgen! Mår ni inte bra? Jag menar hallå våren är här. Det borde vi ju fira in, förra veckan firade vi skottdagen nu firar vi våren! Ta er i kragen nu!

Annars så får jag hitta nya partypeople;)!


Puss på ögat


Evighetsmaskin


Thank you for all you've done

Forgive all your mistakes

There's nothing I wouldn't do

To hear your voice again

Sometimes I wanna call you

But I know you won't be there


*Saknar...längtar...vill*


väder och vind

Den stora isbrytaren bland oss, prata om vädret så bryter du isen. Jaja strunt samma

Läste iaf i aftonbladet igår att sommaren kommer i juli och varar en bit in i aug. och det förväntas tom värmerekord säger han Röder el va han heter. Ja men visst, eller hur. Det va likadant förra året vid den här tiden då sas det också att sommaren 2007 skulle bli kanon med värmerekord osv men de va nog en av de sämre somrarna någonsin. Regnade konstant! Och sen vädergubbarna kan ju inte ens förutspå hur vädret ska bli imorgon så hur sjutton kan de då veta hur det ska bli i sommar!? Nej ja tror inte på de där men det e klart jag hoppas på en sommar med värmerekord!


Insåg också att det bara är 2 veckor lite drygt kvar till påsken. När är det ok att plocka fram påskriset och d då? mitt påskris ska se ut precis som förra året, himla fint va det=)! Är kanske inget tradionellt påskris eller va man ska säga. Inga gula å orange fjädrar, nej det är björkris i en svart/vit vas med svarta och vita fjädrar sen hade jag några vita tuppar el ngt i också...kanon fint tycker jag nog!

I och med att påsken snart är här så innebär ju det också att man är lite ledig. Ska bli himla skönt!


Puss på ögat


Blåmärken och fest

Undrar om de hör ihop på ngt sätt? Upptäckte igår ett stort blåmärke på mitt vänstra ben och idag såg jag några små på det högra. Insåg det att utan blåmärken så har det inte varit ngn riktig fest!

På tal om fest så är det på tiden att jag har en hemma nu. Grannarna borde ju ha kommit över den förra nu tycker jag ha ju varit lugn hemma i snart tre mån så det borde de ju ha gjort. Och jag lovar att den här gng ska vi sluta i rimlig tid! Förresten i lördags träffade jag mannen i blå kostym som kom och stoppade den festen, han bara skrattade. Nä ska nog ta och tala med lite folk om helgen och se va de säger=)!



Om man inte hade någonting man vill komma bort ifrån

och sedan måste komma tillbaka till

hur skulle man då kunna veta hur underbart det är med helger


jag och taxibilar


Tror inte det är ngn lyckad kombination alls. Ibland tycker jag riktigt synd om taxibilarna som kör hem mig på helgerna. Min mun kan ju gå i ett som många vet. I lördags när vi åkte hem sjöng jag schlager låtar för chauffören. Snäll som jag är så lät jag han önska så satte jag igång å ylade där i baksätet. Å självklart hade camilla spelat in det på sin mob men hördes inte så mkt. Sa att jag kunde följa med han i bilen å hålla han sällskap resten av natten å sjunga för alla vet inte om det va så populärt. Himla tur att ja kom på andra tankar sen.

Det va den taxiresan, resan från Ljungby förra året ska vi ju bara inte tala om hur den gick. Men jag sjöng inte då men va riktigt jobbig på andra sätt. Stackars lilla chauffören han måste varit överlycklig när vi väl kom till vmo efter många om och men. Blev filmad den gng också men som tur är syns å hörs ja knappt då heller.  Ska sluta prata kanske!? Fast Marlene sa faktiskt till mig att hon tycker d e kul när jag pratar så mkt så får väl tro på det=)!


Dagens mega tistel går till den/dem som slog sönder min systers ruta på bilen och snodde hennes stereo inatt. Vilken jackpot, lär säkert få flera tjugolappar för den! 


God morgon...

...eller?! Nä usch jag vet inte riktigt har inte orkat känna efter riktigt

Har sovit super dåligt inatt, drömt massa skumma grejer så vill bara hem till sängen igen.

Igår va en lika meningslös söndag som de flesta andra gjorde inget speciellt alls. Ville hitta på ngt men hade inte orken heller. Så låg mest hemma i soffan med min syster å glodde på tv. Sen helt plötsligt va d läggdags så d hände inte så mkt alls.


Min syster å hennes kompis ska börja med ngn tråkig diet idag också..hur kul e d då?!  Är ju skit tråkigt ja menar så ofta som jag äter med min syster. Förmodligen 4 gng i v iaf och nu ska ja äta själv är ju inte alls roligt! Så det va den mest dummaste idén ja ha hört på länge. Får hitta ngn annan mat kompis som jag kan frossa med helt enkelt. Ngn som ställer upp?


Ny vecka och kanske en ny start för fler än min kära syster. För min del så ser den nog ut som all andra veckor. Händer inte så mkt. Ska nog börja med mitt kök denna v så jag får det gjort sen så ska jag ha ett Mary Kay party på torsdag ska bli himla roligt! Det är väl det jag har inplanerat iaf det andra får man ta som det kommer!

 


Man säger att ingenting är omöjligt, men jag gör ju ingenting varenda dag.


helgen

Då ska vi se va ja ha gjort i helgen. kan ni aldrig gissa! Ja ha spenderat hela helgen på harrys kan man säga..lagt ner alldeles för mkt tid där alltså. jaja iaf, va ju meningen att ja skulle ta d lugnt i fredags bara. hade ju köpt godis å glass osv för en riktig myskväll men d blev fest iaf. min syster hade fest hemma och sen blev det harrys. Fredagen på harrys va helt ok tycker jag himla mkt folk ute och vissa är ju roligare att träffa än andra , helt klart!
Fredagens tistlar går till alla de killar som tar sig friheten att ta på tjejers rumpor. förstår verkligen inte va de får ut av det!? Får man mer status i sitt umgänge? bara en häftighetsgrej? är det upphetsande?  eller va handlar det om egentligen?
Lördagen började med lite shopping, i vmo vill jag tillägga. utbudet är ju inte det bästa men brukar alltid hitta ngt iaf. Va inne på skomagasinet tex och hittade inte ett enda par skor. och alla som känner mig vet att jag är besatt av skor och hittar alltid skor men itne i lörd, va nog fortf onykter å kunde väl inte koncentrera mig ordentligt. kom iaf hem med en klänning, alltid ngt!
firade pappas sambo sen på kvällen, hade en överraskningsfest för henne och det va faktiskt jätte kul. Kan ju säga att det va helt klart tjejerna/kvinnorna som fick det stora festpriset helt klart.. säga va man vill men festa d kan dem!
Gick ut med camilla å vedran och till en början va d super trevligt men sen blev d lite drygt. va uppe hos lillen en runda och det är alltid lika kul och träffa han!
Lördagens tistel går till harrys pga att brandarmet gick och alla va tvugna att gå ut och när alla fick gå in sen så hade d ingen musik på. de kan kanske inte hjälpa att det händer men då tyckler ja de får gottgöra på ngt sätt.

jaja de va denna helgen det nu är det bara att invänta nästa;)


puss på ögat
 

Mañana är oftast den jobbigaste veckodagen.





Design