lill lördag

igår va det bowling på höög nivå. Eller nu skrev jag fel ngn hög nivå va det knappast på den, varken för min del eller för ngn annans. För min del gick det verkligen urkasst inte en enda strike! Och som sagt eftersom jag slutat att ta ansvar för mina egn handlingar så skyller jag denna gng på kloten! Tacka vet ja kloten hemma värnamo de är iaf normala, så nästa gng spelar vi där och då vinner jag.

Lill-lördag idag och jag vet inte riktigt vad som händer och fötter, skulle ju vara sol idag men kan inte se ngn sol så långt ögat kan nå så få se vad det blir. Blir nog ganska lugnt ikväll oxå för imorgon bär det av till ullared för min och alexanders del. Det blir shop until we drop.



Tjo och tjim och inget annat

Att gå idag är totalt onödigt för mig, däremot kan jag nog rulla fram. Gjorde nämligen inget annat igår än att ligga i soffan och äta och efter jag gjort det så åt jag lite till. Fortsatte att äta trots att ja va helt proppmätt för tyvärr ha ja tydligen ingen självdiciplin så kunde inte sluta äta bara för att det låg framför ögonen på mig. Ha blivit lite för många såna dagar för min del under semestern och för lite motion så nästa vecka börjar inte bara jobbet utan då är det även dags att börja röra på sig igen!

Lås som sagt i soffan hela kvällen och pendlade mellan allsång på skansen, beck och big brother. Försökte se om man kunde få en skymt av oss på allsång och jag tror nog att jag fick det men förmdoligen inbillning men men.

Så va händer idag då? fest? film? shopping? Hade ju planerat att jobba på brännan men än så länge verkar d inte bli ngt med det.

p.s vem va människan som absolut ville prata med mig kl kvart över tre i natt?

frossar...

i hundra kg godis och chips tillsammans med baywatch säsong 2 i stugan i halmstad just nu. Men hade hellre sett mig i ordning gjord och färdig fixad för utgång. Vill följa med flickorna till måndagsklubben men sitter fast här och är hundvakt åt två mini monster. Är så sjukt fest sugen idag, men det beror väl säkert på att det är en omöjlighet. Men om det finns ngn rolig festglad samarit som vill ta mig under sina festvingar så är ni mer än välkomna till min lilla stuga!



halmstad <3

det är inte ngn bil som går mot halmstad
idag utan jag och eve ska ta tåget, vilket man inte åker för ofta(av olika anledningar).
Blir förmodligen så att jag stannar där nere nu resten av semestern. Håller tummarna riktigt hårt för lite sol och värme nu jag är nämligen i stort behov av de just nu!
Kom igen solen visa dig!

Klicka f�r att st�nga bilden


shopping gör susen

Finns så mycket jag vill göra med mitt liv just nu och jag vet inte riktigt vart jag ska börja! Vill så mycket. Men just nu känns det som jag inte kommer någonstans och det gör ju att man känner sig lite nere. Så vad gör en flicka när hon känner sig nere?! jo hon shoppar, sedan shoppar hon lite till! Och är det något som gör mig lycklig så är det skor. Så de två senaste dagarna har det blivit 4 par skor, 3 klänningar, en kjol och två toppar. Så medans jag funderar på vart jag ska börja någonstans i allt jag vill göra så vet jag iaf att jag är snyggt klädd ;)!

stövletter från hm

Platåstövel
platåstövlar från halens



pumps från ellos


fulstövel från ellos



imorgon bär det av mot halmstad!


fest

håller på att göra mig i ordning
men som vanligt fastnar jag antingen framför datorn eller tv:n. Är inte ofta jag kan göra mig i ordning i ett svep. det ska väl vara om man är sjukt stressad i så fall om ens det. Ikväll blir det lite fest hos emilia i glada vänners lag.

Hade behövt packa oxå för antingen imorgon eller på måndag går bilen ner mot västkusten och halmstad för att spendera resten av semestern där. Blir förmodligen en liten avstickare till gbg oxå, vi får se! Men en dag i taget och idag...FEST!


Livet är en fest och jag försöker leva så mycket jag bara kan!

guten dag people

känner verkligen att bloggen går på halvfart nu för tiden. trots att det försegår mkt tankar å sådant i huvudet är det inget jag vill dela med mig av här just nu. Så det finns inte så mkt att skriva nu för tiden.
Känner att jag behöver lite sol och värme nu tycker det ha varit alldeles för dåligt med det på sistone.

Lördag idag och har hunnit med att äta frukost på stan, handla en massa nya strumpor och betalat räkningar, det sistnämnda kunde jag varit utan för nu va man fattig igen. Hatar att betala bilräkningar pengarna försvinner ju diiirekt!
Tror det blir lite fest idag men är väl inte helt säkert är inte jätte sugen på det just nu.
Önskar att allt var som det var innan!



systrar <3

high chaparall

Sitter och inväntar frukosten nu vilket kommer bli en värnamo special med extra mkt sås! Efter det blir det duschen och sedan ut mot h.c.
Tror min dröm hade lite med det att göra, drömde nämligen att ja va en hjälte och sköt massa banditer. High chaparall är ett måste iaf en gng om året!


godmorgon....


sovit gott?

me right now


dålig uppdatering..

..jag vet.
men har varken lust eller tid att sitta och blogga just nu men tänkte ändå ge er en snabb uppdatering om det senaste.

helgen spenderades i halmstad och fredagen spenderades mest på stranden, på dagen för att sola och sen på kvällen med marlene och eve och lite bag in box. Super mys!
I lördags va vi på fest hos en av alexanders kompisar och det va väl helt ok, stundtals trevligt andra stunder mindre trevligt.

I måndags åkte jag alexander, niclas och lisa till stockholm. Först blev det grönan med calle och mile som oxå va där sen i tisdags blev det skansen och allsång. Emellan allt så blev det ju självklart stan oxå och lite öl. Ha nog gått flera mil de tre dagarna där uppe och igår va det dags att åka hem. Vilket jag inte alls va sugen på hade lugnt kunnat stanna där lite till.

Nu tänkte jag avslöja en stoor nyhet. Jag ska bli moster! Fick veta det först för lite över en mån sen och min första reaktion va inte den bästa. Mycket pga egoistiska skäl. Det var ju nämligen meningen att det va jag som skulle bli mamma först och det är ju jag som gått och längtat efter det. Så fick en mindre chock när jag först fick veta det. Sen kändes det som om allt förstördes och att jag och min syster aldrig mer kunde göra ngt.
 Efter en del utbrott och gråt attacker så ändrade jag ju självklart uppfattning och tycker nu att det ska bli super kul. Livet tar ju inte slut för att min syster ska bli mamma och vi kan ju fortfarande hitta på saker bara det att det kommer finnas ett nytt litet liv i våra liv. Mycket kommer att förändras men jag vet att allt kommer bli helt underbart och super bra. Min syster kommer bli en världsbra mamma och jag kommer bli en super bra moster, förmodligen den bästa!


världens bästa blivande mamma

sjuk?

skor va jag ute efter igår. gick igenom  varenda sko affär i hela halmstad men hittade ingenting. det har aldrig hänt innan. När jag går in i en skoaffär i vanliga fall kommer jag ut med minst ett par.  Vet inte va det va för fel igår kanske håller på och bli sjuk?! Första tecknet på svininfluensan kanske, tappa intresset för skor! Hoppas innerligt att det var en ren tillfällighet och att jag blir som vanligt tills vi åker till stockholm.
Det blev iaf ett par leggings och en jeansjacka istället.

Strålande sol och kanon varmt här i halmstad idag. Hoppas det är lika underbart väder hos er. Nu känner jag att jag har semester!

jag vill....

- att det ska bli sån där härlig värme det var för ett par veckor sen
- att mamma ska säga: kom linda nu åker vi och köper några skor till dig
- att det ska vara kanon väder i stockholm nästa vecka
- ligga på en filt på stranden, se solnedgången och bara mysa
- att ngn snäll själ ska ge mig en stoor slant
- att lägenheten ska vara helt klar är jag kommer hem
- få en sån där snygg bränna bums utan att behöva ligga och pressa

den som väntar på ngt gott....


min vilja är allas lag!




godmorgon..

..bättre sent än aldrig, eller hur!?
ha varit vaken ett bra tag men inte "hunnit" (läs orkat) skriva innan. Gårdagen igår var super mysig. Skickade först iväg "ungdomarna" (mamma och co) till tylösand där lena ph och orup skulle uppträda. Det kändes verkligen som om det va ett gäng ungdomar man skickade iväg och jag va mamman:
Jag; glöm inte era biljetter nu (upprepades säkert 3 gng)
mamma: nej då
så kom taxin och några går dit
mamma: måste kolla va ja ha i mina väskfack
jag: men d kan du väl inte göra nu taxin väntar ju på er
mamma: ehh jaha ok ja då går vi då
jag: ni ha med er allt nu då, inte glömt ngt?
mamma: nej allt e med hejdå
jag: så ni ska inte ha med biljetterna då?

tur att de har mig som håller reda på dem. Sedan kom calle och emilia och vi satt och tjötade och drack lite öl. marlene och eve kom förbi en runda oxå. Himla mysig kväll. När calle och emilia skulle gå sen så va jag super trött och tyckte det skulle bli super skönt att gå och lägga mig. men hann bara tvätta av mig så stormade "ungdomarna"  in och skulle börja grogga. Och därmed va den friden slut! Kan säga att de är inte lika kaxiga idag.....

hett hett hett

sitter i stugan nu och väntar på calle och emilia och satan i gatan vad varmt det är. Och denna gången är det inte bara jag;)! utan alla tycker d e varmt.
blir ingen säsong 2 av baywatch idag utan det blir lite öl och en massa prat istället, mkt bättre!

stockholm är bokat nu oxå, på måndag åker jag alexander niclas och lisa uppåt landet för att besöka våran huvudstad, nu håller jag bara tummarna för att sanna hinner komma hem igen så man kan träffa henne där uppe oxå, är ju himlans nyfiken på hennes pojke oxå som man inte träffat än. Så nu håller vi tummarna hårt att sanna hinner hem annars får vi vinka till varandra på e4an!


mer kall öl åt folket, skål på er!

halmstad nästa

när jag tagit mig upp ur soffan å packat klart är det dags att åka mot västkusten och halmstad igen. har nämligen lovat att vara hundvakt ikväll. Så ikväll blir det mys i stugan med baywatch säsong 2;)!



sol på stranden de kommande dagarna hoppas vi på!

drömma sig bort..

solnedgång, strand, havet, filt, vin, musik, mys



Tisdag

ligger för tillfället i soffan och bearbetar vänner säsong 4. Tröttheten bara flög på mig helt plötsligt. Ha varit vaken sen sex och jag har jobbat och fixat lite hemma så lite ha jag fått gjort iaf. I em ska jag handla, hälsa på syster, packa och städa. Sen ikväll kommer alexander och då ska vi grilla lax. Han ha varit oerhört saknad så skönt att ha han hemma igen.

nähä nu ska jag återgå till mina viktiga sysslor.


people change - things go wrong - shit happends - just hold on - life goes on

måndag

första dagen på min andra semestervecka och paniken börjar komma nu. Vart håller solen och värmen hus? jag behöver sol och värme för att existera normalt.

upptäckte en annan sak som hjälper paniken på traven, det har tydligen börjat visa sig att det blivit lite för många äckelkvällar på sistone. Men eftersom jag slutat ta ansvar för mina egna handlingar så  skyller på moder natur för är det inte fint väder har jag inget annat att göra än att äta! så skärpning moder natur!



Monday-1.jpg Happy Monday image by hardesty86

Britney spears

Brittan är i Sverige och hon har två konserter,månd och tisd. Och jag vill se henne. så kan inte ngn va så snäll och ta med mig på en av konserterna. Är ni riktigt snälla så ta med mig på båda!



va inte så egoistiska nu utan ge mig en biljett eller två!
make my day please!



myskväll

kebabrulle, cola, chips, dip och choklad och vänner. Kan säga att min soffa är perfekt för äckelkvällar. Like it a lot! Och min nya möblering är kanon. måste bara få upp lite hyllor, tavlor och gardiner så är allt perfa sen.

Dagens fråga:
Varför har de tagit bort M:en som brukade va i mitten på chokladen i rullarna?



nu ska jag fortsätta jobba på vänner säsong 3!

inlägg nr 1000

och det borde firas med champagne! Men det får bli en annan gng, idag blir det inget annat än cola=)

kvällen igår spenderades hemma hos johanna, där vi firade mia som fyllde år. Himla trevligt men när de gick ut sen så gick jag hem. Kände inte riktigt för det och det är jag glad för, för idag är man pigg som aldrig förr=)

på schemat idag står städning och sen ikväll blir det äckelkväll!

Nu är det vinterviken och så ska jag hemnetknarka lite!


tillbakablick..

hittade detta på mammas data, dte är från mejeriets glansdagar för flera år sen=)



idag ha ja redan hunnit jobba ett par timmar, varit på systemet och kvantum. på schemat för resten av dagen blir det städning, matlagning och så ska jag kolla på skrållan, ruskprick och knorrhane=) ikväll blir det förmodligen födelsedagsfest om jag känner mig piggare. mår inte super så får se hur det blir.

Tänkte att jag kanske skulle ha de vita håliga/söndriga jeansen idag om jag ska festa men frågan är om harrys är lika löjliga som innan när det gäller klädseln att man inte får gå in med trasiga byxor. det är ju ändå modet nu men man vet aldrig harrys i värnamo har lite skumma regler. De behöver verkligen ha lite konkurrens i den här stan!

Friendship


hemma igen

åter i värnamo nu efter 6 dagar med blandad kompott i halmstad. 
I måndags va det måndagsklubben som gällde och det blev en helt ok kväll. dagen efter kom cam och lina ner och då va det mest prat och skitsnack om allt och inget. I onsdags va det dags för fest igen och då var det club moon som gällde där xzibit va på besök. Och jag kan lova att det va mkt folk, en del trevliga andra mindre trevliga. Att vi blev dyngsura när vi va påväg därifrån är en ren underdrift. det va som att ställa sig i en dusch och resultatet av det är nu ond hals! tack för det moder natur!

När det inte varit fest ha vi ägnat oss åt Baywatch säsong 1. japp ni läste rätt. ett riktigt bra tidsfördriv och vi märkte att det tydligen kan ta fram en hel del känslor och tankar, både ang sex och tårar. En riktigt känsloserie tydligen, d visste ni inte va;)!

ganska konstigt hur tomt och ensamt det kan kännas trots att man har fullt med människor runt omkring en.  

vissa saker som sagts  i veckan:

Lina till sin pojkvän:
- ring inte mig jag ringer dig!!!

Jag till lina:
-ska du dricka öl idag?
- OM jag ska!

Niclas om sin dåliga sommarpresent.
- fick 8 glas i sommarpresent på jobbet. har inte riktigt kollat på dem än men små var dem så inte ens grogg glas kunde man få!

så fort..

det har slutat att regna så jag kan ta mig ut i bilen åker vi två mot halmstad.

 

imorgon är en annan dag.

börjar äntligen bli människa igen efter en hård fredag. Va på förlovningsfest hos min kusin och lisa efter det blev det harrys en runda. Jag försvann ngnstans emellan där. Kameran, kammen och koftan  va spårlöst borta igår. Men ngn gng ska man ju ha tur oxå. Emilia ringde och sa att kameran låg i en brevlåda så den ha ja fått tillbaka nu iaf=)!

Imorgon börjar min semester på riktigt och jag åker strax iväg till halmstad.Borde vara överlycklig men det är jag inte. Men imorgon är en annan dag och då kommer det säkert kännas bättre.

imorgon kommer kusin och calle till mig då blir det fest och jag säger som calle: då är det fest det kommer inte bli ngt jäkla barnkalas=)!

puss på ögat

fake or not?


fick denna på mailen i morse, kanske lite sjuk humor men skrattade d gjorde jag!

Semester!!!


bilden talar för sig själv!

Alla goda ting är 3.



  1. semestern börjar efter några timmars jobb
  2. Alexander kommer hem
  3. semestern inleds med fest

3 anledningar att detta kommer bli en bra dag!

  

Gick inte att sova igår heller, inte pga att jag inte va trött utan för att det va en ny hund i huset som ylade och skällde om vartannat. Den måste ha hållit hela kvarteret vaken. Och gissa vem som kommer få skulden för det! Antar att kvarterspolisen väntar på mig när jag kommer hem...


smälter bort..

.. gör jag snart. Hur jag ska kunna sova inatt är ju en gåta. För ca 5 timmar sen så smörjde jag in mig med nivea efter en dusch, nivean har fortfarande inte gått i i huden. Riktig "utomlandsvärme" är det. Jaja nog om det jag är glad att det är på detta hållet och inte tvärtom iaf=)!

På harrys blev det hamburgetallrik och öl sedan åkte jag och cam hem till mig och åt äppelpaj med vaniljssås till efterrätt. Men tror ni jag är mätt? nädå jag känner sug efter en pizza! ja vet..äckel linda!


cam och jag


emilia och lina

nu ska jag gå och ta en kall dusch för jag är så heet så heet....skämt åsido smälter ju bort snart

Dan före dan

Natten inleddes med mardrömmar vilket inte är så populärt. Men de försvann när jag vaknade av ett sms från mg vilket jag är väldigt tacksam för. Sov en stund till och vaknade vid 3 igen och så höll jag på så, sov, vaknade sov, vaknade. Att jag ser ut som en vandrande vålnad idag behöver jag väl inte skriva va?!


Idag har jag 1372 saker att göra på jobbet vilket förmodligen kommer att bli en aning stressigt och svettigt, men det gör inget för det är ju dan före dan=)! Sen ikväll blir det Harrys och god mat!


blir inte förvånad om detta händer mig under alla 1372 grejerna jag ska göra

äckelkväll

äppelpaj, cola och film på balkongen är vad som står på schemat just nu.Hur mysigt har inte jag det va?!  en lite blek version av äckelkväll kan man säga. Jag är inte så duktig på äckelkvällar nu för tiden. mår dåligt bara jag äter lite fett.

annat var det förr när jag och johanna brukade ha våra berömda äckelkvällar. vi var vana proffs kan man säga då kunde vi vräka i oss en pizza, varsin chips påse, cola, dip och choklad utan problem. ok kunde hända att vi spydde ngn gng men det berodde aldrig på att vi vräkte i oss för mkt utan snarare lukten av pizza "dagen efter", då blev det tävling till toaletten;)!




fd proffs

Bryssel XL

nu är äntligen en ny soffa på sin plats=)! blev jätte bra men har även upptäckt att jag måste köpa en massa annat nytt. Ha redan slängt ut mattan och gardinerna, hade ja kunnat hade ja  även slängt ut bordet men det kan behövas till ett nytt kommer.


bryssel XL från EM
(å nej vitrinskåpet ska inte stå där, väntar på att ngn kan flytta det åt mig)



jag och casper ha varit hemma hos mamma och ätit lite nu oxå

låter kanske konstigt och inte alls likt mig men nu hoppas jag på att det blir riktigt mkt regn i kväll så jag kan ha min efterlängtade filmkväll, Till det äppelpaj!


Mittendagen

Efter lunch börjar nedförsbacken vilket är väldigt skönt. Är väldigt redo för semestern nu! Har en del att se fram emot nu de kommande dagarna:

Idag: kommer min nya soffa och jag ska möblera om

Torsdag: ut och äta på Harrys

Fredag: semestern börjar, förlovningsfest och så kommer Alexander hem

Lördag: hallå det är lördag!

Söndag: åker till halmstad

Måndag: Första dagen på semestern, min kusin och Calle kommer till mig då och då blir det måndagsklubben. Någon mer som är sugen?


Nu har jag en del att göra på jobbet innan jag och ska skjutsa min chef till jkpg, han ska på möte och jag ska på A6. Har jag sagt att jag gillar mitt jobb?!


Allt du säger ska vara sant men du behöver inte säga allt som är sant


Design