Lördag

Godmorgon gott folk!
Gick upp super tidigt idag inte långt efter tuppen. Så har hunnit med en hel del redan, ska snart iväg en runda igen och sen städa lite.
Igår gick jag och casper ner till emilia och calle en runda, kollade på lets dance och tjötade men blev inte så sent så inte konstigt att man va pigg idag,

Ikväll blir det fest och utgång ska bli riktigt kul!
Vad hände hos er?
Vem vet vi kanske syns i dimman!


sommar längtan

Välkommen underbara fredag

Är på topphumör trots skit vädret ute, det är ju fredag och då är ju ändå allt kanon! Så skönt att det är helg så man får vila ut lite. Behöver sova känner jag, denna vecka har varit väldigt tröttsam. Påsarna under ögonen har hängt ner till knäna, varje gng jag öppnat munnen för att säga ngt så har jag gäspat istället, när jag väl lyckats prata så är det nog så att jag pratat i sömnen för så fort jag sätter mig ner så tror kroppen att det är dags att sova. Så trött har jag varit!


Idag kommer det inte att hända så mkt för min del, det blir lets dance och en hel del fettintag bara. Skulle vilja kolla på ngn film också, helst barnhemmet men det gör jag ju inte själv så får se om det finns ngn som kanske känner att de vill förbarma sig över mig till denna hemska film!


Imorgon blir det fest! Är verkligen på g så det kommer säkert bli super skoj. Synd att man inte kunde spola tillbaka tiden två v så de man spenderade tiden med då är med i morgon igen. Tyvärr går ju inte det men det hade varit kul!

Imorgon blir det iaf jag och johanna som gör harrys osäkert vilket va riktigt längesen=)!


i bowlinghallen för 3 år sen


igår köpte jag glass av glassbilen, skriv upp det i intresseboken!

Mamma hon hänger med i utvecklingen hon...


Under en låt igår:

Jag: du gillar den här va?

Mamma: ja det gör jag. Har du den hemma?

Jag: nej men om du vill kan jag ladda ner den?

Mamma: ja gör det så kan du spela in den på ett band åt mig sen


...eller kanske inte!


Torsdag

Igår va det hockey som gällde och det va en skit jobbig människa som höll på motståndarlaget som stod snett bakom oss. Han gapade och gapade och det enda jag hörde va bröl bröl bröl Jens kämpa bröl bröl Jens bröl bröl Jens släpp inte bröl bröl Jens våga spela aggressivt bröl bröl Jens Jens Jens.. så det verkar som att varenda spelare i laget hete Jens, ganska smidigt inte så jobbigt att lära sig namnen då. den här människan va iaf lika irriterande som en mygga i sovrummet när man ska försöka sova...

  

Tycker det är riktigt skönt att det är torsdag idag för det innebär ju att det är fredag imorgon=) Idag kommer jag nog ha en del att göra på jobbet, skulle förmodligen åka till Sävsjö och lämna ett jobb bla, så dagen kommer nog att gå ganska fort.


Sen är det storstädning för min del som gäller. Ska sanera hela lgh hade jag tänkt. Ser ut som en tromb har gått igenom så det är välbehövligt. Och lite senare under kvällen blir det promenad med syster.


Tänk va ett litet sms med några få meningar kan göra en så glad=)!


Totalt dissad...

...blev jag igår när jag skulle hämta mannen i mitt liv. Han hade varit hos mormor och morfar hela dagen och när jag kom för att hämta han blev han super glad, sparang fram och hälsade osv. Sen ställde han sig i köket och gav mig blicken så nu kan du åka hem igen jag stannar här. Sen när jag sa att han skulle komma så sprang han in och la sig under soffan och vägrade komma fram. Mormor lockade med godis och då kom han fram men så fort han fick syn på mig så stack han under igen. Fick till slut ut han därifrån så jag kunde ta hem den lilla surskallen. Var tvungen att fjäska lite för han så han fick spagetti och köttfärssås när vi kom hem så nu älskar han mig igen. Tänk att han som ska älska mig mest av allt i hela världen springer och gömmer sig under soffan då undrar man ju hur det kommer att gå för mig...




mannen i mitt liv
inte fullt så kaxig här

Mittendagen

Snart är äntligen nedförsbacken här bara några timmar kvar nu. Det är inte det att jag tycker vardagar är tråkiga eller ngt sånt men det är bara så jäkla jobbigt att stiga upp på morgonen.

Dessutom hade jag problem att gå när jag steg upp idag, helt stel i hela kroppen. Va ute och gick i över en timme igår kväll innan jag gick och lade mig och jag har ju knappt rört mig, mer än typ vänt mig i sängen, på en vecka så jag kanske är lite stel i kroppen.


Ikväll blir det hockey, tigers - osby, där tigers vinner. Ska bli kul att göra ngt och dessutom få se lite folk. Känns som sagt som att jag varit totalt isolerad från omvärlden så jag behöver komma ut lite.



Dont spend time thinking of people in your past. There is a reason why they´r not in your future...


jag ska sluta klaga

Man kanske ska vara nöjd med sitt jobb ändå....


...finns ju som sagt värre skit jobb!

Erkännartisdag

God morgon, åhh vad jag längtar till frukosten. Är grymt hungrig! Är det ngt jag älskar så är det mat. God mat då så klart=)! På morgonen ser jag fram emot frukosten, efter frukosten ser jag fram emot lunchen, efter lunchen ser jag fram emot middagen och sen på kvällen längtar jag till frukosten dagen efter igen. Och så håller det på så dag ut och dag in.


Jag cam och lina kollade på en skit film igår igen, the midnight meat train, stundtals va den helt ok men den blev riktigt löjlig till slut. Egentligen borde vi väl ha förstått att den skulle vara det med tanke på namnet.

 

Jag var inte så smart när jag var liten för när jag va runt 5-6 år så trodde jag att när man va 1 år så gick man i 1an, 2 år i 2an, 3 år i 3an osv osv. Men jag förstod aldrig varför inte jag då gick i skolan. Jag kanske tänkte att jag inte va skolmogen och det va jag ju definitivt inte eftersom jag trodde att om man va tex 5 år så gick man i den årskurs 5.. Inte så dumt egentligen utan ganska logiskt när jag tänker efter haha...


Behöver jag säga att jag är grymt trött?!

 

 


mat och sömn
underbart=)

 


Måndag morgon

Måndag morgon idag men det känns inte som det. Har ju varit borta sen i tisdags från jobbet så det känns lite lustigt.

Kunde inte sova igår utan låg och tänkte på allt och ingenting. Det är två saker jag måste lära mig:

  1. ta saker för vad det är
  2. sluta ta på mig andras sk problem och liv

Slutar jag upp med det så tror jag att jag kommer kunna sova och må mkt bättre. Inga svåra grejer direkt så det ska jag väl klara av.


Min helg har som sagt varit väldigt lugn med en massa god mat och tv-tittande. Jag cam och vedde kollade på en film igår, låt den rätte komma in el ngt sånt hete den. En svensk vampyr film som inte är sevärd.


Konstigt att inte folk kan svara på frågan va de ville när de ringer mitt i natten efter harrys när man frågar dagen efter! Kan åtminstone köra på att oj förlåt jag ringde fel.



People change - Things go wrong - Shit happens - Just hold on - Lifes go on


söndag

Nu va man hemma igen efter att ha vilat upp sig och blivit riktigt ompysslad av att ha varit hos mamma en hel helg.  Det har varit super skönt men inte så att jag skulle vilja flytta hem igen. No way!
Ikväll kommer syster med sin pojkvän hit vi ska kolla på film och äta ngt gott va det planerat få se vad det blir.

I morgon blir det jobb för min del är fortfarande väldigt trött och sådär men känner att jag har missat en hel vecka av mitt liv nu så nu känner jag att det är dags att börja leva igen!
Hur har eran helg varit, berätta!?



syster som expressens geting på "kändsifesten"


Lady Gaga...

... är ju inställt nu och det gjorde ju verkligen min dag mkt bättre! Eller inte. tycker det är riktigt tråkigt måste jag säga. så just nu står hon på min ute lista och jag har ändrat ringsingnal på mob!

va längesen jag hade sån här seg helg. ha sovit hos mamma inatt och igår spenderades den framför tv:n och lets dance. nu va det visst körslaget på tv men så lågt ha ja inte sjunkit kan jag säga!
mår fortf inte kanon kanin bra så får spendera ytterligare än dag inne. Men snart är jag helt på benen och då ni=)!  Nästa helg får det sjutton hända ngt och helgen efter det blir det gtb.

Hittade en hel del gamla bilder på mammas dator, här är två.
Enjoy!


på mejjantiden=)


tror ja va 17-18 år här
myskläder va favoriten redan då




jag lever...

nätt och jämnt iaf. har varit några riktigt jobbiga dagar och nätter. men nu är jag nästan feberfri men tyvärr så är inte halsen bättre. ha fått en knöl igen på halsen som jag hade för några år sen ochd et gör skit ont. inatt (den enda natten ja sovit) vaknade jag vid tre och hade skit ont,det gjorde ont i min gamla visdomstand som satt där innan och ner i halsen. jag menar hur sjutton kan det gör ont i ngt som inte finns?!

i helgen blir det bara vila och ingenting annat. ska försöka börja äta oxå. kan ju säga att min mage är superfin nu, så platt så haha!
om inte casper kommer hem idag ska jag nog åka hem till mamma och dem ikväll och kolla på lets dance. sen när jag blir piggare i helgen så måste jag städa och rengöra lgh. det bara skriker ju sjukdom här nu och vimmlar av massa snuskigheter och baciller!

sista dagen var kommen

ja så kändes det i em, trodde min sista dag va kommen febern steg och steg utan ngn som helst hejd på den. Den hann upp till 39,1 innan mamma kom hit och gav mig ipren så nu kunde ja stiga upp ur sängen och hämta datan iaf. Jag är sån som känner av minsta lilla feber. Min normala temp ligger på 36,5 ungefär så när jag har strax över 37 så känner jag av det och mår skit. så det va inte så konstigt att jag trodde att min sista dag va kommen när den steg i sån satans fart.
så bara så ni vet idag är det synd om mig! Krya på mig hälsn går bra att skicka hit eller till min mob!




krya på mig som tusan

Ingen bra dag

Vaknade med huvudvärk, halsont, magvärk och att jag frös riktigt ordentligt. Ha proppat i mig lite värk tabletter nu och ska se om det hjälper. Har inga som helst planer på att bli sjuk nu så det kan kroppen bara glömma! Hur är det med er?

  

Igår när jag hade varit ute med Casper så vet ni vem som stod och väntade på mig, jo kvarterspolisen, vilket i försäg börjar bli en vana nu, men denna gången tackade han mig!!! Kors i taket. Han tackade mig för att jag är en sådan snäll och bra människa, that´s why! Kanske inte riktigt var så han sa men jag tar det som det, för det enda jag hörde var tack sen hamnade jag nämligen i chock!


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hoppas ju på att ja å cam kan se på björn gustafsson filmen om nu hon itne såg den igår. Annars gäller det nog mest att ta sig igenom denna dagen för det känns som den kan bli rätt jobbig.

Förresten vilket jäkla skit väder det är ute! Det första jag ska införa när jag blir kung är en ny lag. Förbjudet att gå utanför dörren när det är skitväder!

  

  

Ha en bra dag!

 

Åsikter är som spikar lätta att slå i men svårare att dra ut


Äntligen måndag..ehh usch

God morgon, då var det måndag igen vad underbart!

Eller inte. Jag är såå trött, har ont i ryggen, huvudet, nacken, benen och armarna. Tecken på att det var en ordentlig utekväll i lördags. Tycker helgen som varit ha varit jätte bra.

I fredags va vi hemma hos mig och kollade på lets dance med en hel del fett intag, sedan kom Calle och Emilia förbi en runda.

I lördags åt mamma och jag frukost på snipen och sedan jobbade jag en stund ( är jag duktig eller vad!?). På kvällen va jag, eve, johanna och marlene hemma hos mig och festade lite. Va inte jätte sugen på harrys men ångrar inte ett dugg att jag gick dit. För satan i gatan va kul jag hade! Blir väl så när man inte har några förväntningar. Min mob va ovanligt tyst under kvällen/natten och söndagen så kollade på den igår och det visade sig att jag hade 17 missade samtal och 3 sms. Hade glömt sätta på ljudet på den, clever!

Sömn har man inte blivit direkt bortskämd med i helgen men det är ju såna smällar man får ta. Kostar ju att ligga på topp=)!

Hur har er helg varit? Hoppas den varit lika bra som min!


God fredag

Äntligen är det fredag, så satans underbart! Är så glad att gårdagen är över som enligt mig var en riktig pissdag. Va inte direkt på ett strålande humör och jag va allmänt deprimerad. Som pricken över i:et fick jag oxå en liten utskällning på jobbet. Vilket gjorde att mitt humör rusade ner i botten ännu mer och jag kände mig som jag blivit överkörd av en ångvält, helt slut va jag! Himla tur att det va en torsdag iaf för hade det varit en månd och min vecka hade börjat så hade jag lagt mig ner och gett upp.

Så därför är det verkligen skönt att det är fredag idag. Har inga direkt planer i helgen, hade tänkt att bjuda hem mig själv till mamma och dem för lite god mat ngn kväll, få se vad hon säger om det. Annars kan jag tänka mig att det blir rätt lugnt med lite filmer osv. Vill verkligen se Bröllopsduellen tycker den verkar super rolig. Har ni några planer?

Ha märkt en sak att det finns vissa likheter mellan Casper och kvarterspolisen. Casper skäller ut varenda människa han ser och han tror att han äger hela området, precis som kvarterspolisen! Tur för Casper att han är söt!


Debatt om gömda

Boken Gömda har ju blivit en het debatt nu och ikväll kommer de att ta upp det på programmet Debatt som går på 1an el 2an. Ska nog ta och kolla på det och se vad de säger. Vad jag fattat det som så kommer inte Liza vara med där och det är ju lite synd. Hade varit intressant och se va hon har att säga.

När jag läste de här böckerna (gömda asyl) så fastnade jag direkt och jag led verkligen med kvinnan i boken, som säkert många andra oxå gjorde, och man fattade inte hur det kunde få gå till såhär men nu när man läst om den "andra sidan" så känner man sig ju mer lurad.  Är nog ganska många som känner sig så av den här boken. Vissa skriver att va hände med det kritiska tänkandet och inte tro på allt man läser osv. Men jag tycker att står det att det är en sann historia så ska det vara en sann historia, inget annat. Det är jäkligt stor skillnad på en sann historia och baserad på en sann historia...

   

             
vs


Monica Antonsson


"Mia" lämnade kvar sin son här i Sverige och sa till han att de bara skulle på semester i 2 v  men kom aldrig tillbaka och han som nu är vuxen ska tillsammans med sin styvmor och monica antonsson skriva en bok om hur det va att leva i skuggan av boken Gömda och bli övergiven av sin mamma när man bara är 6 år.
Den ska iaf jag läsa.








Avundsjuk?

God morgon folket allt bra idag?

Sov nog ganska bra inatt ändå eller iaf hela natten för ovanligheten skull. Jag sov faktiskt med lampan tänd, blev nämligen "skrämd" igår av en sak som hände. Förstår egentligen inte varför jag blev rädd det var väl egentligen bara det att jag inte ville bli överraskad i mörkret. Kan ha varit ren inbillning eller att jag vill att det ska vara så. Jaja lite snurrigt skrivet kanske men vill inte säga vad för ingen som hade trott mig ändå.


Igår va jag bara hemma och plockade lite, Emilia och Calle kom upp en liten stund och pratade. Vi bor typ grannar men träffas alldeles för sällan, ganska konstigt, men det handlar egentligen bara om lathet från båda sidor! Camilla kom upp samtidigt och vid nio tiden tog vi en lång promenad. Nog därför jag sovit hela natten.


Min dag kommer att bestå av jobb och sen när jag kommer hem ska jag tvätta! Avundsjuk?! Tänkte väl det....


Julafton/Juldagen

Godmorgon, nu är snart nedförsbacken här vilket är grymt skönt! Vill ha helg nu. Nu har jag iaf äntligen fått tillbaka min kamera så tänkte bjuda på några bilder från jul.


casper - vaktar alla julklappar, så duktig så!


mala och casper


jag och casper - lika fotogeniska båda två..hmm


systrarna P och jag


johanna, eve å jag - onyktra? -Njaa




Dagens lista

Dagens Humör: helt ok, men känner inte lika mkt livslust som igår, men energi d ha ja ska ja lova

Dagens väder: regnigt, blåsigt å grått

Dagens borde: ta mig i kragen!

Dagens måste: få ngt vettigt gjort
Dagens frisyr: uppsatt med svart hårband
Dagens klädsel: svarta stuprörsjeans, stövletter, grå polo

Dagens planer: jobba, sen ska ja cam å lina göra kycklingsallad och kolla på film
Dagens vill ha: ett badkar och en overall till Casper

Dagens längtan: vår och sommar!
Dagens fundering: om jag ska med på Monday bar spring cruise
Dagens beroende: sällskap

Dagens tråkigaste: vädret

Dagens tidning: tv bilagan

Dagens roligaste: inget kul alls idag än så länge

Dagens jobbigaste: att det bara är tisdag, såå långt kvar till helgen!

Dagens händelse: totalt händelselöst!

Dagens irritationsmoment: folk som inte presenterar sig i telefon

Dagens ros: får gå till begravningen i reftele

Dagens tistel: till liza marklund


ErkännarTisdag

God morgon på er! Allt bra?

Tisdag idag och jag tror att det kommer bli en riktigt seg dag på jobbet idag. Gårdagen spenderades framför tv:n och sedan tog jag på mig ordentligt för att gå en riktig långpromenad med Casper på kvällen. Men kom inte långt förrän jag upptäckte att jag fick sån jäkla skoskav så nu kan jag knappt ha några skor. Hur kan man få skoskav i ett par skor som man haft super länge?!


Idag måste jag hitta på ngt efter jobbet känner jag, annars får jag krupp! Vet bara inte riktigt vad man kan göra, några förslag?!


Veckans erkännande:

När jag var liten trodde jag att de vita äggen kom från hönsen och de bruna från tuppen och jag vägrade äta de bruna för trodde att de skulle vara riktigt äckliga. Det ni!

 

 


Måndag

Jag måste ha glömt hur tråkigt det var att vara sjuk under julledigheten för i när jag vaknade önskade jag att jag va sjuk igen så jag kunde få stanna hemma. Det är alldeles för kallt på morgonen att lämna min goa säng. Jaja nu sitter jag iaf här på jobbet och fryser och försöker lista ut hur sjutton jag ska klara av en hel arbetsvecka utan att ramla ihop av utmattning.


Annars är allt bra med er hoppas jag?! Trots att jag verkligen känt efter riktigt ordentligt så verkar det som att jag mår relativt bra idag så det är väl bara att bita ihop och sätta igång å jobba!



Alla har vi en skruv lös - den som inte tror det har två.


"Det sista offret"

jag, camilla och hennes pojkvän ha precis kollat på en film nu Det sista offret, med bla Uma Thurman tyckte den verkade super bra och den va helt ok men slutet, jag fattade ingenting!!! Så är det ngn som har sett den så får ni gärna förklara den för mig, Jag kanske är trög men jag är som ett stort frågetecken. Var det så att de bara visade hur Dianas (som hon heter) liv hade sett ut om hon hade överlevt eller tog hennes kompis hennes identitet eller vad! FÖRKLARING TACK!

DVD Thriller/Deckare, Det sista offret


Under eftermiddagen va jag hos pappa och åt middag sedan satt jag och försökte lära mig spela gitarr. Försökte lära mig att spela Lille katt som bara innehåller 3 ackord, a7, em och d7 om jag minns rätt. och ackorden lärde jag mig och jag spelade igenom låten men konstigt nog lät det inte som Lille katt ett endaste dugg, skumt. men övning ger ju färdighet så jag får väl fortsätta.
Sedan va det hockey, vmo mot osby och vmo vann med 4-3, woohoo! Tycker det va en himla spännande och bra match. Osby hade en riktig expert med sig bland åskådarna som hade kommentarer om allt som skedde på isen.
Experten: va faaan han blockerar ju pucken!
ehh och jag som trodde att det var målvaktens jobb...

söndag

snart är ännu en helg över och jag måste säga att jag haft en riktigt skön helg. igår va camilla, lina, emil och johanna hos mig och kollade på film samtidigt som vi tryckte i oss en hel del fett. Innan vi kunde se på film tog det ca 1,5 innan vi lyckades koppla in datan till tv:n och surroundet, men efter en  hel del samtal och många suckar och mkt muttrande så lyckades vi.  Det blev iaf all the boys love mandy lane ,en film som jag inte rekomenderar, sedan en gammal klassiker 30 november.
                                   30:e november



Idag har jag bjudit in mig själv på middag hos pappa sen lite senare i eftermiddag blir det hockey. Annars blir det nog inte så mkt mer. Lite svårt att hitta på saker på en söndag tycker jag. Om jag hade fått välja vad jag skulle vilja göra idag hade jag velat åka till A6, gå på ikea och shoppa loss. sedan hade jag velat äta på en italienare, en grek(tror att restaurangen hete så iaf). Men ibland kan man inte göra det man vill utan jag får nöja mig med mat hos pappa och sedan hockey, vilket i försäg duger mer än väl. Trevlig söndag på er!


Diskussion om isar med mamma

Mamma och hennes sambo ska ut till några vänner och åka skridskor och grilla osv.

Jag: ska ni ta med donna?(mammas hund och bebis)
Mamma: nej för sjutton tänk om hon går igenom
Jag: läste du om den hussen som gick ut i vattnet o riskerade sitt eget liv för att rädda sin hund. jag hade nog oxå gjort det.
Mamma: ja absolut, hade inte tvekat en sekund. klart man hade riskerat sitt eget liv,
Det är tyst i ca 1 minut
Mamma: men det hade jag gjort för er oxå!

hon tänkte nog igenom för o nackdelarna där innan hon svarade. men skönt o veta att mamma skulle rädda oss till slut oxå efter lite tänkande



syster och jag
nog bäst att vi håller oss på land iaf

Lördag

God eftermiddag folket och alla andra!
Inatt va ja på bal. En himla fin tillställning och min klänning va super vacker. Gick dit med henke en gammal klassis, de flesta från min klass på högstadiet var faktiskt där. himla kul att träffa de igen. Önskar att ni kunde varit med för jag hade super kul bästa balen jag varit på( har bara varit på en innan men ändå)!  Iaf sen vaknade jag och upptäckte att jag inte hade en sån fin klänning eller att mitt hår va så perfekt uppsatt, liten besvikelse men men.

I morse gick jag ut på långrunda med casper och pappa, va ute i 1,5 timme och gick. När jag kom hem sen upptäckte jag att jag inte hade en vit hund längre utan en svart så det va direkt in i duschen för det lilla livet. Det är ju inte en av hans favorit sysslor direkt men nu är han iaf fin igen och VÄLDIGT LUGN!
Håller på att städa nu så jag måste säga att hittills har jag varit riktigt duktig idag, får se om jag fortsätter dagen på detta viset eller om jag blir lat. Planerna för ikväll är inte spikade än, vi får se vad det blir. Vad ska ni göra, ngt bestämt?



sen hoppas vi att systrarna P tar det lugnt i backarna
och skulle det vara så marlene att du hamnar i ett träd så hoppas vi att ni har det på film;)
<3



 


En gammal going



medans jag är ute och går så får ni hålla till godo med den här gamla favoriten=)
enjoy!

Illamående

Vågar knappt röra mig är så jädrans illamående och jag är rädd för att om jag rör mig så kommer ngt upp och det går jag inte med på. Därför är det lika bra att bara sitta still och inte röra sig.

Sovit gott? Jag somnade relativt tidigt igår men va totalt sten död i morse när jag skulle stiga upp och det är jag fortfarande. Men det är ju fredag idag så nu får man vila igen=)! Idag var det meningen att jag och lill skulle kolla på film eftersom vi inte gjorde det i onsdags men han har gått och blivit sjuk och eftersom jag inte kan röra mig så blir det lite svårt. I helgen tänker jag bara ta det allmänt lugnt och inte göra ngnting. Tänkte att jag skulle försöka se om jag fattar hur man ska koppla alla sladdar mellan tv och datorn, det lär ju ta hela helgen, MINST!


Nu ska jag bara fundera ut hur sjutton jag ska ta mig igenom arbetsdagen utan att behöva röra på mig, det blir en tuff nöt att knäcka!

 

 


här mådde jag definitivt inte illa
jag och mala


tiden går fort snart är det dags för spanien igen

 


entrebilder juldagen - bättre sent än aldrig


sofie och eve


johanna och marlene


jag och eve
tror aldrig jag blivit bättre på bild innan...*hrmpf*

Mikes födelsedag

Igår var det Mikeymikes födelsedag och vi var några stycken som träffades på kyrkogården vid hans grav. Anja gjorde det så himla fint med massa ljus och så bjöd hon på kaffe, te och kakor, ett riktigt födelsedagskalas. Hade det inte varit för kylan hade jag kunnat stå där hela kvällen, för jag tycker det var så fint och samtidigt så skönt att vara bland m:s nära och kära! Hoppas mike att du hade en jätte bra födelsedag!

 

 


bild lånad av anja

 


När jag kom hem igår var jag halvt ihjälfrusen, först försvann nämligen lilltån, sedan de andra tårna därefter ringfingret och tillslut kunde jag inte ens känna den kroppsdelen jag sitter på, så det tog en stund att tina upp. Detta är en anledning till att jag måste ha ett badkar att tina upp i.

Iaf när jag kom hem så hade pappa kopplat in min nya tv. Super fin om jag får säga det själv. Pappa hade köpt sladdar också som ska gå från datorn och tv:n och det verkade jätte krångligt så nu ska jag bara få hjälp av ngn barmhärtig teknisk människa som kan komma och hjälpa mig med det också! Ngn frivillig?!


Första riktiga arbetsdagen i år

Första riktiga jobb dagen det här året. Nu är det ca 13,5 vecka kvar tills det blir lite ledigt igen. Ganska deprimerade om man tänker så! Tycker det är ganska skönt att allt kommer igång som det ska igen. Ser verkligen fram emot allt som händer framöver, gtb i feb, Stockholm i slutet av april, Spanien i maj mm och jag tror att detta kommer bli ett riktigt bra år. Sedan har vi ju det bästa framför oss nu, våren och sommaren! Känner sån himla längtan efter allt=)


Idag är det meningen att jag ska kolla på film med lillen men får se hur det blir. Är rätt seg så får se hur jag känner i eftermiddag.



Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt


Lista

Matvanor:
Bästa maträtt?
pasta
Bästa dryck?
Vatten, cola
Hat dryck och maträtt?
Potatisgratäng, blodpudding mm, whiskey
Bästa alkoholdryck?
Öl, san fransisco, sex on the beach, redbull vodka
Använder du smör på smörgås?
Nej äter inte smör
Smågodis eller färdiga påsar godis?
Är inget jätte stort fan av just godis men smågodis då så ja får välja lite av varje
Favoritglass?
Piggelin, top hat, choklad glass


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Vill jag inte gå in på
Har du mer skor än kläder? Haha nästan
Favoritplagg? Myskläder, klänningar
Hatplagg? har inget direkt hatplagg allt kan va snyggt på rätt person

Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
jobbar
Vad vill du bli? lycklig
Trivs du med ditt jobb/din utbildning?
jodå
Är lönen viktigast?
den är viktig men inte viktigast


Boende:

Lägenhet eller hus?
lägenhet
Framtidsplaner med boende?  Ett litet hus eller radhus tillsammans med min man
Litet eller jätte stort? Lagom=)
Drömboende? i ett fint hus som vi själva byggt
Landet eller mitt i stan? Mitt i stan i så fall
Mysigt eller sterilt? En blandning

Lite allt möjligt:
Har du barn?
nej
Är otrohet okej? nej
Älskar du någon? Jag älskar flera st
Betyder familjen mycket för dig? ja det är klart
Är du lojal? ja d tycker jag att jag är
Tycker du om att dricka dig full? Tycker om att festa men inte att bli full
Hemmafest eller gå ut på krogen fest?? Beror på humör


grattis mikeymike

Ja må han leva ja må han leva..
*hurra hurra*


stort grattis till världens finaste ängel<3


När vi får besök av änglar, hör vi inte suset från deras vingar, vi blir inte kittlade av fjädrarna från en duvas bröst; men vi känner deras närvaro tack vare den kärlek de skapar i våra hjärtan.

Trettondagsafton

Godmorning sunshines=)! Allt bra idag? Jag kom upp förvånansvärt lätt idag, va inte ett dugg trött trots att jag somnade sent.

Sitter på jobbet och fryser nu men ska strax få upp värmen då jag kommer springa uppochner på fyra våningar. Idag blir det inte heldag på jobbet utan kommer bara vara här till senast lunch. I eftermiddag blir det en skogpromenad igen sen ikväll får vi se vad som händer. Lina fyller ju år så vi pratade om att hitta på ngt men är inte ett dugg sugen på att förtära ngn som helst alkohol ikväll så får se vad det blir.


Biljetter till Lady Gaga är bokade nu också så det måste vi hämta ut antingen idag eller på onsdag.


 

 

 


Grattis Lina

"Ja må hon leva ja må hon leva...."

Grattis på födelsedagen gumman!




Lina och Camilla
*hurra hurra*


tjejers G punkt

igår va vi ute och åt på harrys sedan följde jag med lillen och jocke på fest borta på kärleken. Det stora samtalsämnet där va tjejers g punkt. Ibland oss hade vi en riktig "sexexpert" som påstod att man kunde ta tag i en tjejs g-punkt och dra ut den 12 cm. Ehhh what?!?! Har aldrig hört ngt liknande innan och alla sa emot han hela tiden men han gav sig inte utan påstod att han gjort det på flera tjejer. Återigen ehhh what?!? stackars tjejer säger jag bara om han nu har försökt göra detta, vilket jag i försäg inte tror att han gjort, har du det vill jag bara säga att jag hoppas du märker skillnad på när tjejen låter utav ren njutning eller om det är ren smärta!
gör dina framtida tjejer en tjänst, sluta upp med att försöka göra det! tack gode gud att resten av killarna där oxå tyckte att det han sa va helt sjukt annars kanske han hade startat en hemsk trend och det tackar vi alla för att det inte kommer hända!

Detta är en anledning till att även sexualkunskapen är viktigt i skolan, tänk vilka katastrofer det kan bli annars!

sommarlängtan


vilse i skogen

är precis hemkommen har varit ute i skogen och traskat i 2 timmar! var inte riktigt meningen att vi skulle gå så långt men vi gick vilse och hamnade på "milen" så vi har gått över 1 mil i skogen idag. Nu ligger både jag och casper i sängen och är helt slutkörda. Skulle städat idag oxå men vi får se hur mkt mer jag orkar idag känner att jag skulle kunna somna när som men känns som d e lite för tidigt för det nu.
ska försöka ta mig upp ur sängen strax för att laga lite mat iaf sen får vi se vad kvällen bjuder på för festligheter!


alla goda ting är 3

Tre saker jag går igång på:(om d nu menas hos d motsatta könet)
- humor
- självsäkerhet
- en sak som jag inte vill nämna haha

Tre saker jag inte kan vara utan:
- mamma
- vänner
- pengar

Tre saker jag ångrar:
- vissa fyllegrejer
- vissa onödiga bråk
- saker jag velat göra men inte gjort

Tre saker som gör mig glad:
- shopping
- bra fester
- myskvällar

Tre saker som gör mig arg:
- lögner
- orättvisa
- räkningar

Tre människor jag beundrar:
- mamma
-
-

Tre saker jag skulle vilja göra:
- bilda familj
- bada med delfiner
- shoppa loss totalt i new york eller london

Tre maträtter eller ingredienser i köket jag gillar:
- alla
- sorters
- pastarätter

Tre TV-program jag ser:
- vänner
- oth
- idol

Tre saker jag har med mig i livet:
- en god lyssnare
- shoppinghysteri
- vänskap

Tre saker på önskelistan:
- lycka
- familj
- en stor vinst

Tre bloggar jag utmanar:
- De
- som
- vill

Enjoy!

Begravningsdiskussion

morfar: alla dör nu det är rena rama dödssäsongen så måste se till att köpa blommor medan det finns
mormor: ja blomsteraffärerna är nog glada och nöjda

vad är det man brukar säga, den enes död den andres bröd, undra om det är så mormor menar....


30 frågor om 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
nej tror inte att jag gjorde ngt nytt, fy va tråkig jag är!!!!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade inga men hade jag haft några så hade jag så klart brutit dem

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja, el de va ju redan föräldrar innan men blev det igen=)

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej, tack och lov!

5. Vilka länder besökte du?
Spanien

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Ja det är det

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
6 juni är det första datumet som poppar upp i mitt huvud

8. Vad var din största framgång 2008?
kan inte påstå att jag ahde ngn vidare framgång under 2008

9. Största misstaget?
Inget större misstag direkt iaf inget som jag vill skriva om här. misstag kan va bra oxå om man nu lär sig av dem.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
blev ordentligt matförgiftad under en resa i våras, en visdomstand ha självklart krånglat oxå sen ha ja bara haft några förkylningar.

11. Bästa köpet?
inte mitt köp men mamma å thomas gjorde ett riktigt bra köp, en stuga i halmstad

12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder och skor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
fanns en hel del som gjorde mig glad under 2008

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
baahh d står helt still i huvudet, kommer inte på en enda!!

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
det beror på vilket år man jämför med. men va nog rätt glad tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?
tagit vara mer på tiden och gjort lite mer saker jag ville göra

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
slösat bort min tid

18. Hur tillbringade du julen?
julen tillbringade ja först hos mormor sedan hos pappa

19. Blev du kär under 2008?
nej

20. Favorittidning?
gillar mina korsordstidningar

21. Favoritprogram på TV?
under hösten va det idol och självklart OTH

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
hatar ingen varken nu eller då

23. Bästa boken du läste i år?
kommer knappt ihåg vad jag läst gör böcker, läser mest under sommaren

24. Största musikaliska upptäckten?
kevin från idol måste man väl säga då

25. Något du önskade dig och fick?
Ja. :)

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja det oxå

27. Årets bästa film?
kommer bara ihåg höstens filmer så får väl säga mamma mia då

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
min födelsedag spenderade jag först i växjö där jag shoppade loss sedan på kvällen tillsammans med vänner

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja definitivt

30. Vad fick dig att må bra?
casper,familjen och vissa av mina vänner

nytt år nya möjligheter

gårdagen va kanon. hade först tänkt att bara vara hemma men mamma övertalade mig att komma och äta med dem vilket jag verkligen inte ångrar. till förätt va det toast skagen, huvudrätt potatisgratäng och älgkött,efterrätt vet ja inte va det va men gott va det! hann med en hel del vinpimplande innan jag gick vidare till de andra.
är riktigt nöjd med gårdagen så tack allihop som gjorde den till va den blev, kanon! Åt lite potatisgratäng oxå som en liten parantes vilket jag inte gjort de senaste 15 åren. Starkt av mig måste jag säga=)

ser fram emot 2009 och jag tror att det kommer bli ett riktigt bra år och det sägs ju att det blir vad man gör det till så jag ska se till att det blir ett riktigt kanon år!  nytt år nya möjligheter....


Design