tatuerings hjälp tack!!

ska beställa tid för en ny tatuering och den här gången vill jag ha ett hjärta och en nyckel
ungefär som " the key to my heart". men hittar ingen bra bild som jag vill ha.
någon som vet någon bra sida eller som kanske tom kan rita en?

Godmorgon...


Då va det torsdag igen...dagen innan helg..=)))

Måste bara fråga hur kommer det sig att sängen är extra varm och skön på morgonen när man ska gå upp? Jag menar den är ju helt otroligt skön man vill ju bara ligga kvar! Den känns inte alls på samma sätt när man går och lägger sig! Konstigt det där! Varför är det så?


Tänk va så lite kan göra så mkt..


Skickade iväg ett sånt där kedjebrev som de flesta bara tycker är super jobbigt men jag tycker de kan vara riktigt trevliga ibland=)! Skickade iaf iväg ett 20 tal el ngt sånt och fick det första svaret nu av en som jag nästan aldrig träffar eftersom han inte bor här....va en fråga va man tycker om personen som skickade d och blev super glad av svaret!

Tack för just nu har du gjort hela min dag så mkt bättre=)! Behövs så lite för att göra en annan människa glad..kanske bara ngt ord el ett leende..så tänk på det..finns alltid ngt man kan göra för att göra en annan människa glad!


onsdag...

Då va det snart dags för nedförsbacke igen..underbart!

Har inga direkta planer för helgen ( mer än på sönd natt då jag flyger till teneriffa)

På fredagen va det tal om halmstad men det är nog bäst att jag håller mig på hemmaplan

För om jag känner mig själv rätt så behöver jag va hemma och ordna det sista packa osv för jag är ALLTID ute i sista stund! Lär mig aldrig att va ute i god tid men men kanske kommer med åren=)

Ha iaf köpt två korsordstidningar som jag kan fördriva tiden med när ja ligger vid polen (vilket ja hoppas att ja kan göra)! Resten får ja fixa i helgen.

Får se va d blir till helgen då lördagen får ju bli lugn men fredagen kanske man dricker lite vin eller så!

Får ta det som det kommer helt enkelt!

Nu ska jag återgå till jobbet!


Vem är egentligen värst
Den som blir arg för allting eller den som blir arg för ingenting?


tisdag kväll..

jaha då va tisdagen snart slut den oxå.
solade idag efter jobbet ha inte gjort det på ett tag och jag kan ju lova att det behövdes ser ut som hej-kom-och-hjälp-mig-blek. ska försöka ändra på det nästa v!
efter solningen så åkte jag lina och camilla hem till mig och gjorde spagetti och köttfärssås
säga vad man vill om det men fy sjutton va gott det är. det är nog en maträtt som ja aldrig kan tröttna på och det lär bli mkt av det på teneriffa oxå finns nämligen en restaurang där Playboy heter den där de gör världens godaste bolognese! har annan mat där oxå som är kanon! så när ni är på teneriffa ät på den restaurangen jag lovar ni kommer inte att ångra er!
nähä nu ska jag kolla på en film och inte vilken som helst utan pippi serien...kalla mig barnslig men gillar astrid lindgrens filmer så härliga och man kommer då på ett visst sätt in i en annan värld utan bekymmer osv..förstår ni?
gillar nästan alla hennes filmer men inte karlsson på taket..han skrämmer mig!
nu ska ja börja kolla iaf..sov gott så hör vi imån!

teneriffa

Upptäckte nu att det inte är så många dagar kvar tills jag åker nu..4 dagar bara..ihhh

Ska bli så fruktansvärt underbart! Kom också på att idag för exakt 3 år sedan va jag på Teneriffa sist.     
                        

image12

Hörde också från en som kom hem därifrån i söndags att de hade haft 28 grader! 28 grader kan ni fatta! Inte direkt så att man är bortskämd med sol och värme här. Hoppas bara på att det stämmer....28 grader!!!!


Vill vill vill...


Finns så mkt jag vill göra men som riktigt aldrig tar tag i och bara skjuter upp eller så fattas det kanske pengar eller tid, alltid är det något!


Vill:

Börja på renoveringen i köket

Städa ur garderoben

Beställa tid för ny tatuering

Hoppa fallskärm

Bada med delfiner

Lära mig att åka vattenskidor

Lära mig att köra båten

Börja springa

Shoppa en helt ny vår garderob (snart vår ju)

Ta motorcykel körkort (finns ju inget härligare än att åka motorcykel)

Åka på lång semester med alla mina vänner

Åka på en språk kurs i spanien

Träffa alla vänner oftare


Ja det är ju egentligen hur mkt mer som helst men kan ju inte sitta å rabbla upp allt här, skulle ju ta en hel evighet!

Ska se till att få vissa av de här grejerna gjorda snart..får väl helt enkelt ta mig tid om det nu beror på det. för tid ha väl egentligen alla över det är ngt man bara skyller på. Jag menar för ungefär 6-7 år sen när jag bodde hemma och gick i skolan då tyckte jag att jag inte hade ngn tid över. Men nu när jag bor själv jobbar har hund lagar min egen mat tvättar och allt som man gör så har jag lika mkt tid ungefär som då fast jag har mer att göra nu. Så tid har man alltid även fast jag säger att jag aldrig har ngn tid över. Det gäller ju bara att prioritera.. istället för att titta på det där programmet el den där filmen kan jag ju börja med renoveringen istället.. prioritering linda lär dig det!


trötter...

Jag är helt slut vill bara hem och lägga mig dra täcket över huvudet och vakna lite längre fram.

Jobbade i 14 timmar igår kom hem vid nio. Kände inte riktigt av tröttheten så länge jag va på jobbet men så fort jag kom hem och satte mig ner kände jag hur riktigt mega trött jag va!

Jaja det är bara att bita ihop och ta sig igenom den här tisdagen


Nu är systrarna p hemma också..fick mess av Marlene när jag åkte till jobbet och då va dem utanför gvd=)! Så nu borde de va hemma! Jag undrar hur länge våra samtal kommer att vara den här veckan för vi lär ju ha väldigt mkt att prata om!

Skönt att ni är hemma igen ha saknat er.....*Amigos por siempre*

nu ska jag strax åka till gnosjö en runda ha d bra så länge!


Giftermål <3

Tror att alla vet vad facebook är.. självklart har ju jag en oxå..(ha inte alla d?)

man kan ju iaf skicka olika tester till varandra där mm

Och idag kunde jag testa mig själv när jag skulle gifta mig, fick svaret:

Om 4 år och 1 månad!

Jaha tänker jag då visste inte ens att jag skulle gifta mig, men där ser man;)

Det var iaf min första tanke min andra tanke var att jag får sätta fräs e ju inte ens i närheten av ngt giftermål måste ju hitta ett sk offer först och vill gärna lära känna han också innan jag gifter mig!

nu  tänker väl folk e hon helt blåst eller fattar hon inte att man får ta såna tester med en nypa salt. Å jodå d gör jag visst det men tycker ändå det e kul och se när det är meningen att jag ska gifta mig..och det är samma sak med mig man får ta mig med en nypa salt!


utekväll och växjö


Då av det dags för ännu en måndag, helgen har avrit helt ok tycker jaf.  Va på hockey i fredags men stannade bara en period sen bar det av till Lillen för fest.

Alltid lika kul och träffa dem, blev Harrys sen också men det va inget att hänga i julgranen..inte för att jag kan säga att jag hade tråkigt men inte heller att jag hade kul.

Gick hem till Emilia efteråt en runda så va väl hemma runt halv fem. blev väckt kl nio sen av att min syster förmodligen va pratsugen el så för hon ringde ett par gng!


Lördags eftermiddagen spenderade vi hos mig med pizza, finns ju ingen bättre bakismat=)

Satt och tjötade om allt å inget å planerade lite inför våran bb helg(kan förklara lite senare va d e)

Kvällen tillbringade vi på sports i växjö..himla trevligt men det tråkiga av att jag va så trött. Annars jätte kul!


Det va den helgen det undrar vad som händer nu till helgen som kommer borde nog ta å planera in ngt! Ska försöka ta d lugnt eftersom att jag åker natten till söndagen..få se hur det går;)!


välkommen fredag


Fredag igen..helt sjukt va tiden går fort känns som det bara är månd, fred, månd, fred hela tiden.

Men kollar man ut genom fönstret så känns det verkligen inte som fredag..regn blåst och bara allmänt kallt. så det känns mer som söndags väder tycker jag. Jag är iaf sån att jag vill ha fint väder när jag ska gå ut vilket jag ska göra ikväll och nu när det är sånt här oväder så vill jag bara ligga hemma i soffan å vräka i mig onyttigheter!


Känns som att utomlands resan är en riktig räddning..vet inte vart ja hade tagit vägen om jag inte skulle åka nästa helg! Ska bli helt underbart att komma iväg härifrån å få slippa allt lite och bara ha det lugnt och skönt!


På måndag natt kommer systrarna p. hem också... har saknat dem ngt otroligt! Speciellt alla timlånga samtal vi har dagligen! Ska bli skönt att få hem er igen ska ni veta. Och som tur är har ni inte varit borta så länge att jag glömt bort er;)! Inte för att det finns ngn risk att det skulle hända systrarna p sätter sina spår så det går inte glömma dem i första taget!

Ska iaf bli skönt att få hem er igen! Ni har varit saknade!



Always together

Never apart

Best friends forever

Sisters at heart


mitt-i-veckan-dag

Japp onsdag å snart börjar nedförsbacken mot helgen..underbart va!

Jag klarar inte riktigt av att va själv hemma längre... får lite smått panik då

och känner att ja måste göra ngt för då går ju tiden fortare också om man ha saker att göra.

Så igår tjatade på camilla att hon skulle komma upp å hitta på ngt. så hon å lina kom å vi kollade på Stockholm boogie..en ganska rolig film faktiskt! Lättsam och härlig..Sevärd!! Och efter man sett den så längtar man ju ännu mer till sommaren...sol å värme det behövs nu! Tur att man ska iväg en runda snart=)

Gick och la mig ganska tidigt för att kolla på en annan film..darling..inte så jätte spännande direkt. Man blev lite irriterad på tjejen som hade huvudrollen och undrade hur hon va funtad egentligen, spelade bra dock! Samtidigt va det en gubbe i filmen som man tyckte så synd om som va så ensam! Det blev nästan jobbigt att se stundtals! Tycker så synd om folk som är så pass ensamma.

Ha man inget att göra och hars ett alla andra filmer som gjorts så kan man se denna men ingen film som jag rekommenderar starkt!
idag på mitt-i-veckan-dagen så blir det lång promenad med casper och systern sen lär det väl bli en film innan jag somnar!
hade bra!


den perfekta killen...

i mina ögon ska va:

Snäll

Mysig

Rolig

Ha ögon som man kan drunkna i

Ha bra klädstil

Snygg

Ha bra hållning

Sexig röst

Trevlig

Smilgropar

Romantisk

Generös (med det menar jag att han inte ska va ngn snåljåp)

Glad och positiv

Vältränad

Omtänksam

Ärlig

Pålitlig

Trogen

Ordningsam

Kan han sjunga så är det ju ett stort plus=)

Han ska gilla hundar (speciellt casper)

Gilla att hjälpa till hemma



Så finns det en sån här kille? Tror knappast det va!?

men om ni vet ngn detta stämmer in på så säg gärna till;)

Va är det för likhet mellan jultomten, tandfeen och den perfekta killen?

Svar: ingen av dem finns på riktigt!


måndagen efter..

Känner mig sjuk, illamående, huvudet bankar, värk i hela kroppen ryggen gör mest ont tror ja.

Känns som jag bär på 1 ton stort stenblock.. d e tungt!

Sen alla blåmärken på benen känns också så fort ja rör vid dem!

Nä usch idag finns det inget som är positivt inte det minsta. Idag är en sådan dag som man önskat att man aldrig vaknade upp utan bara fortsatte sova så man helt å hållet missade den.

Vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom den här måndagen..måndagen efter....

Men antar att det bara är ta ett djupt andetag och köra på...köra på och försöka låtsas som allt är som vanligt! Är lättare sagt än gjort kan jag ju säga!

Vill kunna gå vidare och glömma...men tror nog att det är omöjligt!


Livet är ingen lättsam lek,


det är blott fyllt av ångest o svek.


livets stora gåta eller ska man säga svåra

har så mkt som snurrar runt i huvudet just nu men vet inte riktigt va ja ska börja
det finns vissa saker i livet som aldrig ska få hända..som det inte finns några som helst ursäkter till
men som kan hända ändå!
såna grejer som d inte finns ursäkter till utan såna grejer som bara förstör
såna grejer som man hatar folk för
såna grejer som inte går att glömma
såna grejer som inte är ngt annat än fel
såna grejer som inte går att förlåta
men ändå kan det ske!?!? hur de kan ske ändå ha ja inga som helst förklaringar till!
ngn annan som vet så får ni gärna berätta det!

d sägs att livets stora gåta är älska glömma å förlåta! jag kommer aldrig förlåta, mig själv för detta!

ångest

det e nog det värsta som finns tror ja finns ingenting värre än ångest..
går inte beskriva den känslan för det finns inga ord som kan förklara d
men jag tror alla vet hur d känns. för det finns väl ingen människa som inte haft ångets ngn gng i sitt liv
å gör d det så är jag riktigt avundsjuk på denna varelse som lyckats undvika att göra ngt dumt!
jag har klantat till mig så det bara skriker om det..trodde aldrig ja skulla kunna göra en sån sak men ha nu märkt  att d kan ja! finns inget som kan sägas el göras för att rätta till d...räcker inte med förlåt!
önskar att det fanns ngn medicin el ngt för att bota ångest el åtminstone få saker ogjorda
den människa som ngnsin kommer på ett botemedel mot ångest el uppfinner en tidsmaskin så man kan resa bak i tiden å få saker ogjora kommer bli riktigt rik..just nu skulle ja kunna betala vad som helst för att få detta ogjort!
ngn som vet ngn botemedel mot den här jäkla ångesten?!?!
antar att ångest e bara ett tecken på att man har ett samvete som berättar för en att man gjort fel!

*lycka*

Fastnade lite för just lycka..

Lycka för mig just nu är:                                                          image11


Sol & värme

Kärlek

Vänskap

Familj

Casper

Varma sommarkvällar

Fest

Relax

Shopping

Sommar                                                                                                        image10

Strand

Musik

Mys

Filmkvällar

Skräpmat (inget jag e stolt över;)


Finns mkt som kan göra mig lycklig behövs egentligen inte så mkt räcker med ngt litet.

Samtidigt som jag tycker att lycka är ett väldigt mysigt å fint ord tycker jag att ordet lycklig

låter väldigt konstigt..låter som d har ngt med kycklingar å höns att göra!




Lycka upplever den som är lycklig

lycklig är den som har lätt att tycka om



myskänsla

Går runt och ha en sån här myskänsla i kroppen.. ganska härligt

Vet inte riktigt vart den kommer ifrån men jag bara går runt på jobbet å myser

Kanske beror på att det är fredag..eller nej det kan inte va det heller..inte för att jag mår dåligt av den här känslan tvärtom...känner mig lycklig...hmm undra vad det kan bero på! Kommer jag på vad det kan bero på så lovar jag att berätta....



partysugen

det är så himla typiskt..torsdagkväll...festasugen som tusan
men tänkte ju ta det lugnt i helgen och det verkar som de flesta ska ta det lugnt... kan tänka mig att det ekar i mångas plånböcker nu...brukar det ju göra vid den här tiden på året..å min e inte annorlunda i min plånbok är det ett jäkla eko kan ja säga!
men som sagt typiskt att man e så sugen när ingen annan är det! så va sjutton ska man göra åt det?!

"Party, party, people on it, on it,
drinkin' booze and beers and no-one cares bout' the future"

image9        image5       image8


mamma/pappa/barn

Någon som har kollat på det här programmet "unga mödrar"? Om jag har förstått det rätt

så går det på månd och torsd. Vilket fall som helst så handlar det ju om människor som får barn väldigt tidigt i vissa fall att barn får barn om jag får uttrycka mig så.

Måste säga att jag blir riktigt imponerad av vissa av dem men sen finns det ju också vissa av de som absolut inte borde ha barn fast de är äldre än de som klarar det utmärkt!

Så i vilken ålder är man då redo för att skaffa barn?!

Tror inte det finns ngt korrekt svar på det faktiskt utan det är olika för olika individer. Vissa blir aldrig redo för att bli mamma/pappa hur gamla de än blir. Medan andra blir redo väldigt tidigt.


Enda sen jag va runt åtta ha jag sagt att när jag är 25 ska ja ha ett barn och ett på väg. Tror nog att jag får sätta fart nu då för jag fyller 24 i år och jag är inte ens i närheten av min sk plan.

Samtidigt vet jag om att jag inte e riktigt redo, för jag kan inte ens ta hand om mig själv ännu och det är ju definitivt ett måste! Måste lära mig det först innan jag kan ta hand om ett barn. Men det ska jag nog ta och lära mig ska ni se.

Så det finns nog ingen direkt ålder som man kan säga är bra för att skaffa barn d är helt enkelt olika för varje individ. Men en sak som jag tycker iaf det är att barn ska inte skaffa barn.

Men då kommer ju ännu en fråga, hur länge är man barn då?!


måndag

image1
Då har ännu en helg försvunnit bort fortare än man hann blinka

Lördagskvällen blev en ganska trevlig tillställning

Ja tog med mig Casper ner till Emilia å satt där å tjötade medan vi tog en öl

Sedan skulle vi vidare till Frida, men lämnade först Casper hemma.

Kändes dumt att ha med sig han dit om det skulle va mkt folk å hög musik.

Väl där så satt alla och pratade i mun på varandra som man alltid gör när folk får lite i sig=)

Försökte oss på att spela "pratmakarna" också men vi kom halvvägs sen va vi tvungna att ge upp

För det va bara ett lag som va inne i spelet..vårt lag så klart=)..himla roligt spel d där måste ta å köpa det!

Igår hände inte så mkt..gick förbi emilia en runda när jag va ute med casper, pratade lite om gårdagen osv

Sen kom pappa å min farbror för att fixa mitt it hemma så nu e d gjort! Skönt att äntligen ha det hemma. Ha varit lite jobbigt att ha varit utan det nu i över 2 mån!

På kvällen kom camilla å vedde å vi åt pizza å kollade på 1408. ingen film ja kommer att se igen kan ja säga..va inte jätte hemskt heller hoppade till å skrek 2 gng. Den får betyget godkänt inte mer.

Skulle på boxing idag ju men vi glömde bort att anmäla oss i tid igår..lite synd såg fram emot det!

Så d får väl bli en promenad idag istället!

Trevlig måndag!


~~Du skrattar när jag gråter, men jag står när du faller~~


veckan som gått

första arbetsveckan 2008 är nu avklarad, gick ganska bra om jag får säga det själv och det får jag ju som tur e!
jobbet gick som på räls va inga konstigheter alls denna veckan..ganska skönt oxå.
i måndags hände väl inte så mkt gick och solade med min syster bara vilket verkligen kan behövas om man säger så.. e vit som ett lakan och sen eftersom man ska komma i bikinin om tre veckor oxå så behövs d lite motion oxå.
Så vi slog två flugor i en smäll där!

tisdagen tillbringade vi hemma hos en kompis där vi kollade på "man on fire" ..ha inte sett den innan(vet jag e sen) och den va riktigt bra!!! Lite sorglig dock, i slutet satt jag å två tjejer till å stört lipade..men kanon bra ändå! sorglig,rolig,spännande på samma gng..slutade lyckligt men samtidigt sorgligt hur det nu kan g¨å till men så va det iaf! så den filmen rekomenderar jag verkligen!

i onsdags va det dags igen för motion och solning. hände inte så mkt mer den dagen. träffade en kompis på vägen hem som inte kände igen mig.. riktigt ironiskt el va man ska kalla det, för d e ändå en jag umgås med. va tvungen att ta av mig luvan å säga vem jag va innan ett ljus gick upp för henne. ja d e väl så att ibland glöms man bort fortare än fortast... ja gör väl inte så starka intryck på folk att d kommer ihåg mig=)..får jag ändra på!

torsdagen bjöd inte på så mkt spännande heller...min syster och lina va här och åt kvällsmat.
provade lite kläder som jag fått hemskickat som jag beställt på it.
å d va samma sak som alltid..d sitter aldrig lika snyggt på mig som det gör på modellerna på it..skumt d där va;)

igår stod jag i kiosken i ishallen och sålde godis...himla trevligt måste jag säga..eller kanske inte alls!
drar mig verkligen för det varje gng jag ska stå där men när man väl e där så e d inte så jobbigt ändå. utan det kan va ganska trevligt!
matchen som spelades va väl sådär d ja såg iaf..konstigt att tigers ska ha så svårt att få in pucken. den slutade iaf 3-3. bättre det än att de förlorade iaf!
efter det så hämtade vi mat och åkte hem till mig och kollade på film vräkte i oss massa massa fett å sen ännu mer fett...  filmen hete the bourne ngt... med matt damon och måste säga att ha fått en helt annan syn på damon nu..riktigt iskall va han i filmen å d gillar vi...lika it alot!

får se va den här lördags kvällen bjuder på! va väl tal om att det skulle va lugnt med lite spel å mys å sådär men man vet ju aldrig hur d slutar...e lite sugen på fest.. men som sagt får se vad som händer och fötter!

jaha om man nu ska sammanfatta min vecka så kan man ju säga att den har varit väldigt lik alla andra veckor jag har inte blivit ngt brunare el mer vältränad;)haha
har nog blivit precis tvärtom efter allt man vräkt i sig istället. men det får man faktiskt göra ibland.
nä nu ska jag sluta tjata en liten sak bara:

"Uppriktighet är inte att säga allt man tänker, utan mena allt man säger."

trevlig lördag!

fast!!!

Jag tror att jag har fastnat....jag sitter fast och kommer inte låss(stavas d så?)

Vet inte hur jag ska krångla mig ur det här greppet som håller mig fast

Orkar inte stå och trampa på samma plats längre så va snäll och släpp!

Eller är det kanske jag som borde släppa? Kanske jag själv som håller mig kvar?

Vilket fall som helst om d e jag själv som håller mig kvar eller om det är ngt annat

så kommer jag snart krångla mig ur d! gör jag alltid....förr eller senare!

första sönd i jan

ännu en söndag här men inte vilken sönd som helst utan första sönd 2008
å den ha varit precis som alla andra sönd hittills iaf
grå mulen å allmänt syster

helgen har varit helt ok tycker ja va hos en kompis i fredags satt å pratade drack lite å kollade
på gamla kort.. va himla kul måste ja säga.
e så himla roligt med kort det framkallar ju så mkt minnen!
sen igår tillbringade vi kvällen hos emilia spelade spel å åt massa "fett"
spelade bla pratkvarnarna, ett himla kul spel om jag får säga det själv måste ta å köpa det!
det frambringar mkt skratt kan ja ju lova!
så jag rekomenderar det spelet starkt!

idag händer det inte så mkt ska ut å gå en runda sen med min syster
annars blir d absolut ingenting. bara invänta morgondagen
ny vecka å tillbaks till jobbet för första gng detta året.
men det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaks till vardagen igen för nu börjar nedräkningen
mot semestern=)! underbart!
kanske e lit tidigt att börja räkna ner nu men vänta bara det säger bara svisch så e vi där!


Design