Odd molly

Sitter inte ofta vid datorn längre, finns knappt ngn tid till det utan det är fullt upp hela tiden både med jobb och allt här hemma. Men ibland tar jag mig tid till att tex nätshoppa lite :)
 
Idag gjorde jag ett besök på country dreams, där de för övrigt har lite rea nu så skynda oc fynda, för att kolla lite nya odd molly plagg. Fanns en del som föll mig i smaken både på rean och på pre fall plaggen.
 
 
 
Den här gången blev det faktiskt den sistnämnda då den passar perfektt till vardag till blåa jeans.
 
 

Falkenberg

Idag har vi spenderat dagen hos familjen Ahlqvist/sanden i Falkenberg. Och vilken dag vi har haft sen. Vi har både haft det otroligt härligt och samtidigt blivit rejält bortskämda. När vi kom blev vi bjudna på en super god tårta och framåt kvällen dukades det upp med min mosters världsgoda biffar/hamburgare. Min moster hon kan hon!

Det blev en tripp ner till havet där både K och N badade medan vi andra badkrukor höll oss lite mer vid strandkanten.

Det blev en fin dag tillsammans med människor jag värdesätter högt. Och pricken över i:et var när jag blev tillfrågad att bli Kajsas gudmor. Vilken ära att få en sådan förfrågan och självklart vill jag det. Blev så rörd av att bli tillfrågad och att dessutom lilla Kajsa skrev en egen lapp att jag fällde en tår el två. Som jag sa, jag ska lära dig allt jag kan finaste Kajsa :)!

Tack fina familjen Ahlqvist/sanden för allt idag. Och tack Kajsas föräldrar för det fina förtroendet ni gett mig ❤
Grillkväll

Igår fick vi besök av Mile, Calle och Robin på kvällen. Det va dags att duka upp för en grillkväll och lite spel.

Vilken fin kväll det blev. God mat, trevligt sällskap och smart ass. Oliver körde järnet hela kvällen och somnade som en liten klubbad säl till slut. Han va nog lika nöjd som sina föräldrar efter en otroligt fin dag.

Behöver inte skriva vem som vann båda gng vi spelade va?!
6e juni

Vilken härlig nationaldag det är. Underbart väder och en riktig slappardag med inga som helst måsten.

Vi började dagen med ett besök på Stadsbondgården. Vilket härligt och perfekt ställe för de små. Det fanns får, lammungar, hästar, kaniner, duvor, gäss, änder, en åsna, grisar och hönor. Oliver va helt till sig när han sprang runt där och favoriterna va nog Bäbä och att de dessutom hade ett café där som sålde glass gjorde ju inte saken sämre. Detta va total lycka för Oliver.

Rekommenderar verkligen Stadsbondgården till alla er som har småttingar. Ett perfekt litet utflyktsmål och det ligger inte mer än knappt 5 min från östra stranden.


Design