Julstök

Julstöket är igång för fullt här hemma nu. Flingstjärnan är uppe och diverse julgrejer börjar komma på plats.
Granen är dock inte på plats än men på fredag då kommer den stå "så grön och grann i stugan".

Igår va det julklappsverkstad och ikväll blir det lussebak som för övrigt är bl.a. det godaste som finns!

Älskar verkligen julförberedelserna men tycker nästan att dec är lite för kort för att man ska hinna med allt framförallt hinna med att njuta av allt det mysiga.


Godmorgon

Helgen har som vanligt gått i 170 och det har varit fullt upp nonstop.
Lördagen va full av jobb, bakning och inslagning av julklappar. Och igår åkte vi ner till Älmhult för att kika in nya Ikea och beställa vårat kök. Jag vet inte om det beror på att man känner sig mer hemma i jkpg men jag gillar deras Ikea bättre.

Eftersom helgen varit fullspäckad ha vi inte riktigt fått upp så mkt jul i vårt hem som planerat, bl.a. Julgranen ligger fortf i kartongen. Men förhoppningsvis åker den upp vilken dag som helst.

Nu måste ja lägga på ett kol här ska strax iväg till jobbet.
Ha en bra måndag ❤


Instagrambilder

Ha bytt namn på instagram för ungefär sjuttioelfte gången men nu, nu ska jag inte byta namn mer.. Iaf inte den närmsta tiden. Vill du följa mig heter jag _lindaw_


Fredag

Så va det dags för helg igen, härliga tider eller rättare sagt juliga tider. Yes för i helgen ska julen fram hos oss.
Men först ska det städas och rensas ordentligt.
 
Snart är det jul här i vårt hus...trallallalallla
 

Puss puss

Försökte ta ett pusskort på mig och oliver, notera f ö r s ö k t e! Men tvn va tydligen mer intressant( känns d bekant?;)
Men kom fram till att man kan ju faktiskt pussas på flera olika sätt.

Kärlek ❤


Söndag

Båda mina pojkar ligger och tar sig en eftermiddagslur och jag sitter framför tv:n, slösurfar lite på nätet samtidigt som jag tittar på reprisen av Så mkt bättre. Magnus Uggla som är huvudpersonen i detta avsnitt är en av mina stora favoriter. Jag har två personer som jag är lite extra besatt av och det är jennifer aniston och magnus uggla. Två helt olika personer men som jag har fastnat totalt för :)!
 
Gårdagen spenderade vi ju som ni vet på en bröllopsfest, en riktigt trevlig sådan med god mat, lekar och sånger.
Tack för det alla deltagande och speciellt tack till bruparet.
Så eftersom man va i säng lite senare än vanligt så är man lite tröttare än vanligt idag oxå, men det är smällar man får ta.
 
 
 
 

And black it is


Bröllopsfest på ingång

Ikväll är det dags för bröllopsfest. Bröllop. Fest. Bröllopsfest. Ja man hör ju att det kommer bli en lycklig och bra lördagskväll.

Festligheterna börjar om några timmar och jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Ha varit på stan nu tre dagar i rad utan direkt resultat. Hittade inget som kändes klockrent men tillslut fick d iaf bli två klänningar i brist på annat. Två likadana fast i olika färger.
Ville egentligen inte ha svart klänning men det får kanske bli det ändå.



Bröllopsfest


På lördag ska vi på bröllopsfest, ett par vänner till oss smet iväg i somras och gifte sig i smyg så nu till helgen är det dags för deras bröllopsfest.
Så idag måste jag tokspringa på stan för att leta efter en passande klänning. Väldigt dumt att vara ute såhär i sista sekund men jag va tvärsäker på att jag skulle hitta en i Göteborg, vilket jag såklart inte gjorde. Så idag blir det till att panikshoppa. Och panikshopping brukar ju ha en tendens att sluta bra... Eller inte.



Snart är det jul...

Igår slog jag äntligen slag i saken, jag åkte till Inges El och köpte den flingstjärna som jag spanade in redan förra året. Så nu längtar jag lite extra mkt efter advent och efter att få julpynta.
Denna helgen har jag inte tid till att börja rota i jullådorna men nästa helg då, ja då ska julpyntet fram och stjärnorna upp! 
 
Bilden är lånad härifrån!
 
 

Lindas önskelista

Då jag varit oerhört snäll detta år så kan jag tänka mig att det är många där ute, specellt tomten om inte annat, som funderar på vad jag önskar mig i julklapp. Kan meddela att ni behöver inte fundera längre för här kommer den. Mina damer o herrar, Lindas önskelista 2012:
 

Måndag

Måndag igen och idag känns det tungt. Är fruktansvärt jobbigt nu för tiden att gå upp ur sängen. Varför måste sängen vara som skönast när man ska gå upp?! Och varför heter det skurit när det är mkt lättare att säga : att jag har skärt mig?! Avancerade grejer.
Just nu är de de frågorna som kretsar runt i min tankeverksamhet. Det blir lixom inte mer avancerat än så denna måndagsmorgon.
Nu ska lilleman väckas och sedan ska vi ta tag i dagen och åka till jobb resp dagis.

Godmorgon!


Söndag

Vilken fin och härlig helg vi har haft, den bästa på länge länge. Det började med fredagsmys med finaste Karin och Niclas då vi kollade på filmen Ted.

Helgen fortsatte sedan med en hotellvistelse i Göteborg för mig och Alex. Shopping, roomservice mer shopping och sedan ett besök på universeum. Ja en helt underbart mysig vistelse i Göteborg som inte kunde varit bättre. Kommer leva på den här helgen länge.





Fredagskväll

Efter en tur på stan med mamma inväntar vi nu vårt fina fredagsbesök. Bästa Niclas och Karin kommer hit och gör oss sällskap denna kväll. Det blir fredagsmys deluxe och film, kan inte bli mkt bättre :)!


Onsdag

Idag är en bra dag,idag kommer nämligen pappan i huset hem efter några dagar i Finland. Han skulle inte kommit förrän på fredag egentligen så jag blev glatt överraskad när han ringde igår och sa att han kommer hem tidigare.

Jag gillar att vara hemma själv emellanåt. Ligga och läsa, kolla på ngn film eller bara småpyssla med dittan å dattan. Men sen när det är dags att lägga sig är det mindre roligt.
Är alldeles för mörkrädd för att kunna slappna av utan ligger mest å lyssnar efter konstiga ljud, vilket är väldigt många! Sedan nästan väntar jag på att en ruta ska klirra och att inbrottstjuven/mördaren ska komma in. Så mkt tid går åt att klura på hur jag ska gå tillväga när detta väl sker. Därför blir det inte alltid så mkt sömn.

Så det ska bli skönt att Alex kommer hem, inte bara för att vi har saknat honom utan det ska även bli skönt att få sova :)!

Nu blir det lunch!


Saknar

Ligger i sängen och har nyheterna på i bakgrunden, valet i USA pratas det ju om gör fullt så försöker hänga med lite.

Lilleman ligger i sitt rum å sover för fullt men jag saknar honom. Yes SAKNAR! Konstigt att man kan sakna ngn som bara ligger i ett annat rum. Har sån lust att gå och hämta honom och låta han sova här i vår säng inatt. Vill bara krama han lite och lyssna på hans eviga tjat om ngt som jag inte har en aning om...Min älskade lilla gullunge.

Även om det är svårt så ska jag inte väcka honom utan låta han fortsätta sova.. Jag borde följa hans exempel.


Myskväll

Sitter och väntar på att yngsta syster ska komma hit då det vankas myskväll här hemma. Tända ljus, fläskfilé special och film en helt vanlig tisdag, det är vad jag kallar vardagslyx!
Love it!


Loppis till förmån för barncancerfonden

Inte hunnit höstrensa än?
Vad kan vara bättre nu än att passa på att göra en riktig höstrensning där hemma samtidigt som ni sträcker ut en hjälpande hand!
 
Här kommer lite mer info om loppisen som arrangeras av Emelie. mfl.
 
 

Andy Warhol

Fick hem en efterlängtad poster häromdagen. Andy Warhol - I like boring things. Svart, vit, enkel, helt i min smak.

Det finns dock en liten grej som jag kanske kommer att störa ihjäl mig på. Det är att den inte är lika vit i botten som kakao postern. Så vi får se hur lång tid det tar innan det retar gallfeber på mig och den åker ner.





Att göra skillnad

För ett litet tag sen så skrev ja ju ett inlägg här på bloggen om att göra skillnad - att göra ngt för ngn annan. Att ha möjligheten att göra en god gärning och att kunna få hjälpa ngn annan betyder väldigt mkt för mig.
Och jag blir djupt imponerad och har stor respekt för de som lägger ner tid och engagemang för att faktiskt göra skillnad.
 
Emelie som bor på samma gata som jag, har kommit på en jätte fin idé. Den 17e november kommer hon mfl att anordna en loppis där alla intäkter kommer att gå oavkortat till barncancerfonden. Och det som inte säljs under lördagen kommer att skänkas till Erikshjälpen
 
Detta är ju ett ypperligt tillfälle för er alla att passa på att göra en ordentlig höstrensning där hemma och skänka det som ni inte behöver till loppisen. Det kan vara textiler, kläder, leksaker, husgeråd mm (ingen elektronik eller möbler) Är du intresserad och vill veta mer gå då in på hennes blogg där det kommer att komma mer info inom kort.
Tycker att detta är ett jätte bra initiativ av henne och tillsammans kan vi faktiskt göra skillnad.
 
 
Kom ihåg att, Ingen kan göra allt men alla kan göra ngt!

Halloween

Igår va det ju halloween som ni vet, en högtid som inte riktigt är lika etablerad här som tex i USA. Affärerna önskar väl att det vore så men än har det inte blivit så stort.

Även fastän det inte är så stort så är det ju många som har fester med halloween tema och några enstaka barn försöker sig på det här med bus eller godis i hopp att få sig liten godisbit eller tjäna en slant. Men då gäller det att de kommer till rätt hus.

Min mamma tex, igår plingade d på deras dörr och där stod d fyra utklädda 6-7 åringar och mammas reaktion blev: Oj JÄVLA vad rädd jag blev!!!!
Inte det optimala för en 6 åring att höra kanske !
Nej inte alla uppskattar det här med äckliga masker och skrämseltaktiker men mamma kan nog räkna med att få ägg kastade på fönstrena nästa år ;)!

Alex va på halloween fest i lördags och hans dräkt blev tydligen lite av en succé. Han va utklädd till lego, inte så halloweenaktigt kanske men kul.
Huvudet är en förvaringsask och händerna svetsade han till själv.

Tycker det är kul med halloween fester och nästa år tror jag vi ska ha en här hemma!




1 november

Kan inte fatta att det är dags för en ny månad redan. Oktober har bara sprungit förbi och det lär inte vara annorlunda med november då november är fullproppat med roliga evenemang mm.
 
Det vankas bla 80 års fest, kanske inte låter speciellt spännande men med min underbara släkt kan det inte bli annat än jädrans kul, hotellvistelse med min käre sambo i göteborg och till sist bröllopsfest.  För att inte tala om att det ska julpyntas sista helgen i november!!!
 
November är bäddat för att bli förbaskat bra helt enkelt så df lär ju den här månaden bara springa förbi den oxå.
Som den vise sa, tiden går fort när man har roligt.

Design