ja behöver hjälp...saknar fantasi totalt!

har nu suttit en bra stund och letat efter en bra maskerad dräkt till min kompis fest som är nästa fred. Temat är "come as you are be a star". man ska alltså klä ut sig till en kändis. tycker det är skit svårt och jag har ingen som helst aning vem jag ska va. ngn som har en ide?! skulle verkligen uppskatta lite tips å ideer!  än så länge tycker jga nog att cam har den bästa maskeradklädseln.. hon ska vara expressen geting..ganska kul=)!
jag får helt enkelt leta vidare...men som sagt tips uppskattas!

en kul grej oxå min blivande man kommer till vmo om några v ..haha=)!!!

måndag

sista semesterveckan har börjat nu och jag känner lite panik inför att börja jobba igen kan jag ju säga. hade tänkt åka ner till halmstad idag men gissa vem som gått och blivit sjuk..jo jag! katttastrof! kände det redan i fredags när vi skulle upp till jkpg att ngt var fel och när ja vaknade där i lörd så va jag riktigt förkyld och det blev bara värre å värre... har sett ut som hej kom och hjälp mig de senaste dagarna nu så det lev ingen halmstad för mig idag! men det börjar bli bättre nu så snart är jag pigg och alert igen=)

så vad har jag gjort den senaste veckan då..hmm.. jo jag har varit i halmstad. va på måndagsklubben för första gng i år. och hade faktiskt kul denna gng. men va nog mkt för att min kusin va där bla. har inte träffat han å lisa på super länge! på tisdagen kom jkpg ner dit och vi satt hela kvällen i stgan och drack å pratade. lekte även en massa lekar bla kurragömma haha en helt klart underskattad lek!
sedan åkte vi upp på fest i jkpg i fredags där vi gick ut osv. men va ju ganska seg i kroppen så d blev ganska lugnt. träffade även en del riktiga nötter där uppe... vissa människor borde bara ta och göra världen en tjänst..antingen hålla käften el bara försvinna så man slipper se dem! spelar ingen roll hur man är mot vissa människor de är rötägg ändå..
sedan dess har jag bara legat hemma å varit sjuk..mindre roligt!

ehhh va sjutton hände? värsta stormen och ösregn ute? vad gick snett?

lördag

tänkte bara skriva lite snabbt är bara hemma en snabbis och packar nämligen. ikväll bär det av till jkpg för lite fest..är inte superduperkaninkanon sugen på att festa idag men men har ju lovat 1/3 av jkpg att vi ska komma och man måste hålla vad man lovar=)!
imorgon blir det tillbaks till halmstad igen..får se hur länge jag stannar där helt enkelt.

nu måste jag skynda mig iaf. hade så bra så hörs vi när vi hörs=)!

det bästa just nu är att systrarna p har kommit hem=)))!

update

har egentligen inte så mkt att skriva idag men när jag ändå sitter vid datan så kan jag ju ändå passa på att skriva en rad eller två.
va på fest hos johanna i månd och det va super trevligt! kan inte säga det för många gng men den tjejen har verkligen världens finaste lgh...vill ha den!
ikväll blir det fest igen... lill ringde innan och räddade min dag. satt precis å tänkte på hur tråkigt allt va och att det inte skulle hända ngt idag men så ringde han och berättade att det blir fest!

blir förresten ingen halmstad för min del imån tyvärr...lite synd jag som hade tänkt åka dit å träffa min blivande man, så e ju lite besviken men men. han får fortsätta vänta på mig helt enkelt;)

systrarna p: jag saknar er..kom hem!


pusss

måndagsklubben..i vmo..

då var man hemma i vmo igen..fy sjutton va drygt. men var ju tvungen att åka hem en runda.
va och hälsade på johanna igår i hennes nya lgh.. satan i gatan va fin den va! det va en av de finaste/mysigaste lgh jag har sett.. så jag är lite avis måste jag säga!
idag blir det fest hos henne för hela slanten.. ska bli himla kul=)! invigning hos yoyo! så det blir ju inte måndagsklubben i halmstad i dag utan det blir måndagsklubben hos johanna=)!
nu ska jag börja göra mig i ordning!


puss på ögat

fredag

idag har jag verkligen inte gjort många knop kan jag villigt erkänna. har legat och solat nästan hela dagen. mamma tvingade med mig till duni en snabbis bara men det är det enda jag gjort. men man får vara lat på semestern! sedan måste jag ju samla krafter inför helgen oxå...mile och cam är på väg hit nu, de borde vara här vilken minut som helst. så ska vi äta när de kommer sedan blir det fest=)!
lill ringde innan oxå, hade varit kul om han kom ner i morgon. va längesen jag träffade han nu så det är på tiden att vi hittar på ngt skoj=)!

ha en bra fredag kväll nu alla och hoppas flygresan upp till stockholm gick bra för systrarna p!

kärlek till er som betyder<3

halmstad

hej alla semesterfirare=)
tänkte bara göra en snabb uppdatering vad som hänt den senaste veckan. i helgen va det fest hos cam hela helgen..vi firade hennes f-dag. en riktigt rolig helg tycker jag... sedan bar det av till halmstad i sönd och jag har varit här sen dess. va helt ensam i stugan några dagar men tro det eller ej det gick att sova ändå=)!
imån kommer cam och mile ner hit oxå och då blir det fest igen.
har haft hur mkt som helst i huvudet som jag velat skriva hhär men nu kommer jag inte ihåg ngt av det=)!

det sägs att tiden läker alla sår...men det vill jag knappast påstå att det stämmer! ärren det lämnar efter sig är gigantiska! saknaden är stor..

marlene och eve har det helt underbart nu när ni åker, är lite orolig för er men lova att ni är försiktiga! älskar er som bara den..ta hand om er nu! <3

å johanna syns vi inte tidigare så syns vi på månd..invigning i din nya helt underbart fina lgh=)!  älskar....

nu var det mat här så måste sluta..hade så bra nu!

puss på ögat


snart ska jag gå hem vilket innebär att jag har semester=)!

wwiiie inte långt kvar nu jag är faktiskt helt klar med det som jag va tvungen att vara klar med. sen har jag i försäg väldigt mkt kvar men inget jag behöver ta idag=) så efter fikat ska jag gå hem...SEMESTER!

ska hem och göra mig i ordning och sen packa efter det bär det av mot cam där det är party party ikväll! himla synd att du är sjuk marlene..buu för alla sjukdomar! sedan är det väldigt tråkigt att inte lillen kunde komma... min partyprins nr 1! hoppas vi hinner ses innan du åker till kroatien iaf!

fest hela helgen här i vmo sen bär det av till halmstad på söndag!
lär inte skriva mkt mer denna helgen nu så hoppas ni får en kanon bra helg... det tänker jag ha.. ska fira semestern ordentligt..och självklart cam oxå;)!


Välj dina ord med smak, du kan tvingas äta upp dem

Sista dagen sen har jag semester…=)

Äntligen är dagen här! Fredagen som jag har gått och väntat på sen den 6e augusti förra året. Var ganska duktig på jobbet igår om jag får säga det själv så tror inte det ska behöva vara så jätte stressigt idag! Fast man vet ju aldrig folket här brukar ju vara rätt duktiga på att lämna över saker på mig men får hoppas att jag slipper det!


Igår hade vi sommaravslutning på jobbet. Vi cyklade ut till osudden där vi åt och drack och hade en hästskotävling. Och gissa vem som vann, just det JAG! Det klingade till så fint när hästskon slog i den där pinnen man skulle sätta den runt. Bra är jag eller bäst menar jag! Var ju meningen att de skulle till Harrys sen(jag ville ju inte det) men jag föreslog gg istället och det blev det.

Jag är ju inte riktigt van vid att cykla heller... va ganska vingligt ett tag men sen fick jag kläm på det och tyckte det va riktigt kul haha. Men när jag skulle hem kände ja hur ont jag hade...japp precis ont i rumpan...satan i gatan säger jag bara och när jag skulle cykla till jobbet i morse fick jag stå hela vägen. Hade först tänkt och beslagta mammas cykel forever men hon får med glädje tillbaka den... jag ä helt enkelt en bil människa!


 

           



Ägget är ett skaldjur som föder levande ungar


bilder bilder bilder

     





     

Jag har en elak syster

God morgon, nu är det iaf torsdag. Jag va helt säker på att det var torsdag igår. Hade varit underbart med fredag idag men icke!


Igår så var jag hemma hos mamma en runda. Vi skulle fira Thomas lite smått så vi åt pizza (min ide=) och spelade lite kubb...himla mys måste jag säga! Försökte sen övertala min kära syster att sova hos mig, är helt själv nu för Casper åkte till Ljungby för att göra gatorna och gräsmattorna osäkra där, så tycker iaf att hon kunde sova hos mig. men det ville hon inte alls. Elak, eller genom ond är vad hon är! Hatar att sova själv fast igår gick det rätt bra ändå, sista gng jag kollade på kl va hon kvart över tolv och jag hade inga mardrömmar inatt=)! Första gng denna vecka jag inte hade det!


Idag är det sommaravslutning på jobbet. Vi ska till osudden och äta och dricka. Sen blir det Harrys för de som orkar och vill. Men kan säga det redan nu att för min del blir det ingen Harrys. Blir ju dit tvingad imån och det räcker definitivt med en gng den här veckan om ens det..suck!



Åsikter är som spikar lätta att slå i men svårare att dra ut


förbjud empty room

Alla vet väl vilken låt Empty room är med Sanna Nielsen. Finns väl ingen som kan ha missat den.Har aldrig tyckt den är sådär super bra men till en början var den ok. men nu är den ju totalt sönderspelad. jag avskyr den! Det borde vara förbjudet att spela den på radion. håller på och spyr varje gång jag hör den. Gör alla en tjänst och sluta spela den nu!

Onsdag

God morgon, jag trodde verkligen det var torsdag idag. Blev lite besviken när jag upptäckte att jag har 2 gng till denna vecka som jag måste gå upp tidigt på... suck! Jaja det kommer att gå kanon fort.


Igår så gjorde jag massa nytta. Tvättade och sen duschade Casper så nu är det gjort.  

Idag så ska jag hem till mamma och dem och äta ikväll. Thomas fyller år idag och sen fyller cam på söndag så vi ska fira dem lite.


Längtar så mkt till fredag=)!


Puss på ögat


ny lekkamrat till casper?!

En sån här gosesak skulle jag vilja ha. fast den får inte växa upp utan den ska vara såhär liten hela tiden.


simba skulle han heta..så söta så

Drömmar och verklighet


God morgon, är precis lika trött idag som igår. Låg och halvsov till en början igår förmodligen för att jag visste att mob snart skulle pipa. Men det är konstigt hur snabbt man kan börja drömma det började så fort jag blundade igår. Blev ju osäker på om det var drömmar eller verklighet. Men sen pep mobilen och det visade sig vara en dröm! Var ingen jätte speciell dröm ändå så det gjorde inte så mkt=)! Vissa drömmar vill man ju annars bara falla tillbaks i.


Igår gjorde jag inte så jätte mkt va bara hemma. Mala kom förbi en runda och lånade lite filmer annars hände det inte så mkt. Idag blir det till att tvätta bara inget annat!


I have a dream.....


Design