God morgon...

…på er!

Måndag igen och en helt ny vecka framför oss, lovely =).

Allt rullar verkligen på i en faslig fart och det är inte långt kvar till semestern nu. Och som jag längtar, kan nog med säkerhet säga att detta komma bli en av de bättre någonsin. Det enda som mkt hänger på, som vanligt, är moder natur. Men vi får försöka att få med henne på våran sida. För är det ngt vi förtjänar efter en sjukt lång och kall vinter och eftersom vi typ blivit snuvade på våren så är det en kanon sommar med värme rekord!

Som sagt måndag och nya tag som gäller så nu är det dags för mig att fortsätta med våra kopieringslistor här på jobbet=)!

 

 

Låt inte gårdagen ta för stor del av dagen


Varning...

...för långt inlägg!

Världens underbaraste helg har snart passerat och den har gått i shoppingens och vinets tecken kan man säga.
I fredags bar det av till ullared där vi gjorde det vi kan bäst - brände pengar. Blev en hel del nödvändigheter plus en massa annat.
Sedan var det dags att styra bilen mot halmstad men förts svängde vi förbi falkenberg för att kolla så allt stod rätt till på bobergs udde. Vilket det så klart gjorde, det va lika fint som vanligt och lika roligt att träffa mina favorit släktingar♥. Har inte varit och hälsat på där på några år vilket är väldigt dåligt av mig, så det va minsann på tiden. Gillar verkligen falkenberg, så vem vet en vacker dag kanske ens pick och pack hamnar där=), den som lever får se.
Väl framme i halmstad blev det smörgåstårta och så blev jag till slut ett med herr-bag-in-box. Just då va allt fulländat kan man säga.

I lördags var det ännu mer shopping. 5 timmar spenderade vi inne i stan och det blev både tunikor, skor, smink, klänning och diverse som fick följa med hem. Tom alex gick loss i affärerna ordentligt, han visade verkligen att han kunde shoppa han oxå. Jag blir så stolt.
Hann med årets första minigolf oxå, vem som vann där är inte så viktigt, hrmpf.
Bestämde oss för att åka hem framåt kvällen och hemma blev det myskläder, vin och eurovision.

Till slut va söndagen här och idag har vi haft rätt gröna fingrar. Det har planterats blommor och såtts gräs. Blev även tipspromenad i morse i apladalen.
Så nu ha snart den här helgen sprungit förbi oss men det gör ingenting alls för kommande helger är fullbokade med kuliga grejer som tex karneval, student, liseberg, dop mm.
Nu blir det små fix sedan vankas det tacos och film!
Loving life!


oj så han koncentrerar sig ♥

 

 

eftersom jag är så duktig på m . g  så blir förvånad när det går dåligt

 

- kärlek -



fredag <3

skönt med fredag idag. Slutar tidigare idag också, redan vid tre är det dags för mig att bege mig. Känner att jag behöver helg, har varit en tuff vecka på alla möjliga plan. Så ikväll tänker jag bli ett med herr box, herr bag-in-box om jag ska uttala hela hans namn. Ska bli himlans trevligt!

 

Hur som haver nu är det lunch och jag ska träffa världens bästa syster för att gnälla av  mig lite på alla världsproblemen sedan är det inte många timmar kvar tills jag och herr box ska bli ett!

Lovely!


Totalt världelöst

Tycker att denna vecka varit ovanligt seg måste jag säga. Inte alls gått så snabbt som de brukar. Antagligen för att veckan inte har varit så jätte mkt att hurra för.

 

Igår var det tjejkväll hos syster tillsammans med mile sandra och lina. Det bjöds på super god kycklingsallad och baguetter. Mycket trevligt!

Gick sedan hem för att kolla på delfinalen i Eurovision och herregud vad värdelöst. Jag är inte mkt för anna bergendahl men absolut att hon förtjänade en plats i finalen. Var inte jätte många bidrag att hurra för, men måste kanske lyssa på dem flera gng innan man fattar tycke för dem. Rumänien var det bidrag som va min favorit.

2010 verkar vara ett riktigt fiasko för Sverige, ingen fotboll ingen Eurovision och det suger!


ingen vanlig torsdag

Den här veckan segar sig fram lite måste jag säga. Brukar vara så när man längtar till ngt. Men nu är det inte långt kvar till helgen infinner sig!

 

Hatar att sitta framför datorn eller tv:n nu för tiden på kvällarna. Klarar inte riktigt av det så df blir det inte mkt kvällsinlägg här, ifall ni undrar why lixom;).

Istället får man en hel del annat gjort, igår betalade jag räkningar(dock framför datorn), rengjorde badkaret och fuskade lite med mini syster mala.  

 

Nu till det jag egentligen skulle skriva. Det är ju som sagt ingen vanlig torsdag idag utan det är världens bästa Johannas födelsedag! Stort grattis till dig min finaste vän. Hoppas du får världens bästa dag och lite där till♥







Always together

Never apart

Best friends forever

Sisters at heart


Under dagen...

…har jag kommit fram till…

 

… att jag har 8 min cykelväg till och från jobbet om jag trampar för allt va jag är värd

… att jag kommer vara fit for fight inför för beach 2010 om jag ska cykla fram och tillbaka till jobbet 4 gng per dag

… att ingenting va bättre förr.

… att jag behöver 2 par nya skor, 3 klänningar, 1 mörkblå jeansjacka och 1 kort svart blazer.

… att jag kommer vara fattig som en kyrkråtta inom kort denna månaden.



mm oerhört viktiga saker har figurerat i mitt huvud idag!



Solen skiner...

..himlen är blå, vad det är skönt att leva då!

 

Första halvan av veckan har väl inte varit bland de bästa veckorna på sistone, med tanke på bilen osv. Men jag tror det vänder idag. Känner det på mig. Finns väl inget som kan gå fel när solen skiner, eller?

Nedförsbacken är snart här och jag längtar så sjukt mkt till helgen. Tänk om det kunde bli en repris på lördagens väder då, vad underbart. Helt sjukt vad mkt som hänger på vädret egentligen.

 Jaja väder som väder nu är det dags för jobb!





Ingen kan få dig att känna dig underlägsen om du inte ger dem ditt tillstånd


Bikinitoppar


dessa två bkinitoppar från G T är nu på väg hem till mig.
söta va?!


väderväxlingar och doppresent

Snart bär det av på lunch med mina två favoriter. Kan ju hoppas att det slutat regna helt bara så man slipper bli blöt.

Tycker det borde vara förbjudet för vädret att växla såhär kraftigt. Ena dagen 26 grader och sol och andra dagen 8 grader och regn. Kan inte vara nyttigt för oss med såna väderväxlingar!

 

Ska bli så skönt att gå till frisören idag. Har varit extremt dålig när det gäller inpackning och sånt på sistone så mitt hår behöver lite omtanke och ompyssling nu.  Men har fortfarande inte bestämt mig riktigt hur jag vill ha det, tror hon ska få lite fria händer.

 

Förresten ha ja sagt att en av minis doppresenter är beställd!?! Hoppas bara den blir bra. Om ngn har ngt mer förslag på doppresent please let me know!



helt sjukt lik sin mamma här


Ingen cykelmänniska

För att plåga mig riktigt ordentligt igår så krånglade min tand, vilket gjorde att halsen och huvudet bonkade rätt bra. Det räckte tydligen inte med att bilen krånglade utan det skulle visst till mer för att plåga mig riktigt ordentligt. Icke förvånad! Så livslusten fanns inte riktigt igår så gav upp rätt tidigt. Halv nio hoppade jag i säng och efter drömmar med snövit och rosenröd så vaknade jag upp rätt utvilad imorse.

 

Kunde ju inte köra bil till jobbet i morse så fick ta och cykla. Och kan ju meddela att jag är INGEN cykel människa, iaf inte i motvind när det är kallt ute, då föredrar jag helt enkelt bilen. Kommer bli annorlunda sen när ja ha min egen rosa cykel som cyklar av sig själv i motvind och uppförsbacke. Då kommer jag att älska att cykla!

Nähä slut på min klagosång, idag är det nya tag som gäller!



fit for fight när det gäller cykling i framtiden


oerhört irriterande

efter ett par år av trogen tjänst så har the black pearl svikit mig. Hon la bara av, pang pang pang sa det ungefär. Som tur va hände det på en mindre väg så fick ingen nära döden upplevelse där men däremot när hon skulle bogseras var det lite svettigt. För en gång så gick bogserlinan av och jag blev stående och andra gng försökte en blind gubbe i en bmw köra emellan mig och bogserarbilen. Vissa ska helt enkelt inte ge sig ut på vägarna!

Dagen som började så bra slutar med att ja ser en massa pengar flyga iväg. Flax flax flax.
Ska ta och äta lite mat nu sen ska jag lägga mig i fosterställning och gråta en skvätt medan ja väntar på att alex kommer hem så vi klan tycka synd om mig ihop!




Måndag

Måste säga att det varit en riktigt super helg. God mat, underbart väder, härliga människor, vänner och kärlek. Går ju egentligen inte att få det mkt bättre än så.

 

Denna vecka kommer bli en kanon vecka tror jag. Med en hel del kuligheter.

Ska bla klippa mig i morgon och det ser jag fram emot riktigt mkt, frågan är bara vad vi ska hitta på den här gng. Har hittat super många frisyrer jag vill ha men det ska ju funka också. Så får se vad det blir.

 

Idag står det dock inget speciellt på schemat utan idag tar vi dagen som den kommer.

P.s Längtar till helgen!!!!!


gårdagen i bilder

johannas fest va mer än lyckad. Super god mat, roliga lekar och sjukt härliga människor.

mitt lag som självklart vann femkampen

 

joss tävlar

 

johannas tur att snapsa

tror det va 7 på rad

 

nu tävlar vi individuellt

här var det: vem suger bäst?

och gissa vem som vann! mee ofc!

 

va inte många rätt på min lapp

men jag trodde på mig själv iaf och vann min gren=)

 

gillade detta ljuset så det blev många kort här

 

ja å josss

 

som sagt gillade ljuset

 

table dance

 

i slutet av kvällen blev det ballongdansen av 3 män.

tyvärr fick jag inte lägga ut dem bilderna på bloggen för då skulle en av dem stämma mig=)

men jag kan säga att de va mkt duktiga!

 

tack Johanna för en super kul födelsedagsfest

 

 


finns inga ord

Livet kan inte bli mkt bättre än såhär! Vilken härlig dag, går inte att beskriva. Det enda negativa med den här dagen är att den ngn gng kommer att ta slut.
Ha suttit ute i solen enda sen klockan elva  med cam lina milo och alex, solat, njutit och druckit öl. Life is goood! Och så ser ni ett stop ljus ngnstans så är det bara jag, för man har ju hunnit få lite färg under dessa timmar.

Nu är det dags att lägga i gasen för om en timme är det dags att befinna sig på 25 års fest. Ska bli kul att spendera ytterligare en rolig fest tillsammans med double J. som sagt livet kan inte bli mkt bättre.


skulle bara gå in och hämta en sak så hade den här lilla skiten tagit min stol

 

snart har mini lärt sig gå

han växer ju så det knakar


musik, sol, värme, lördag

kan det bli bättre?

 


Lördag

sjukt underbart att vakna upp efter en sovmorgon en varm och solig lördag och må perfekt. lovely!

Vi va i gvd igår kväll och firade alex syster som fyllde år, himla trevligt och sjukt mkt god mat.
Idag är det en annan tös som ska firas nämligen världens bästa johanna har 25 års fest och om ja känner henne rätt så lär det bli himla livat=)!

Har smällt i mig lite frukost nu så tänkte ta mig ut och försöka få lite färg på nosen=)!


sisters by heart

 

I don´t want u in my life

I need u in my life

You´re not my friend

Your`re my best friend

I don´t like you

I love you

And I´m glad I found you

because I was absolutely

lost without you

 

 


Fredag

Bara jag som inte tycker det känns som fredag idag? Känns konstigt. Vill ju ha fredagskänslan. Kanske beror på att man ska bort en runda ikväll. Är så van att bara ta på mjukisarna när ja kommer hem på fredagen sen fixa och dona lite och sedan fredagsmys i soffan. Usch låter verkligen som en riktigt pensionär.

 

Eftersom vi ska bort idag så tog vi fredagmyset igår. Det blev vitlöksbröd med tomat, morötter och dip och sedan film. Som pricken över i:et somnade jag i soffan. Som jag alltid gör på fredagar!


Hemåt marsch!

Snart är den här jobbdagen slut och det är dags att bege sig hemåt. Dagen har gått kanon fort med en hel massa att göra på jobbet och en underbar lunch med camilla och mosters favorit.

Vädret kan vi ju inte klaga på direkt heller trots att solen verkar ha gett upp för dagen. Så i det stora hela har det varit en bra dag.

 

Det första jag ska göra när ja kommer hem är att ta en dusch sedan ska myskläderna på. Sedan ska det lagas mat och slutligen är det städdags hemma hos m/w. Skönt att ha det rent och fint till helgen. Tro det får bli sängen tidigt ikväll också för ngt säger mig att det kommer bli dåligt med sömn denna helg=)!



Man ska aldrig kasta sten i glashus





Like it alooot!

Om jag ska vara ärlig kan jag inte komma ihåg sist jag trivdes såhär mkt med livet, med min tillvaro.  Livet är verkligen underbart emellanåt och jag njuter för fulla muggar.

Har varit alldeles för mkt skit, bull och dramatik under åren som gått men nu finns det ingenting av det längre, vilket vi mer än gillar. Harmoni säger jag bara=)!

 

Alla har vi ju olika mål i livet. Jag vet vad jag vill ha ut av livet och vilka sk mål jag har. Ett sk mål som jag har skrev jag redan om i början av hösten och det är jag nu ett steg närmare, Svensson livet. Vill ha det precis så som mamma och som så många andra.
Och för att jag ska kunna nå ett annat mål inom kortare framtid så blir det till att plugga lite vid sidan av i höst. '
Och det ser jag också fram emot. Allt för att få det jag vill ha. Man ska aldrig nöja sig med mindre än det bästa!


Gillar
verkligen hur saker och ting utvecklas nu för tiden. Gillar hur livet gör sina vändningar. Gillar hur planerna ser ut för framtiden. Gillar den kommande sommarens spikningar. Gillar de kommande resorna. Life is gooood!

 

Jag är som baloo säger: …nöjd med allt som livet ger…

Och tom mer än så ♥


Dramatik

på fotbollsmatchen var det gott om så det räckte och blev över. Men inte mellan fotbollspelarna eller åskådarna utan mellan 2 hundar. Kan inte säga exakt vad som hände om den ena hunden bet den lille eller om dem lekte eller om det var ngt annat för jag såg inte. Men den lilla hunden började skrika ngt så fruktansvärt. Aldrig hört ngt sånt skrik innan och stackaren slutade inte. Sedan när hundens ”matte” gick förbi med den lille i famnen så grät den och hela ögat hade typ ploppat ut. Vet inte vad som vad värst skriket eller bilden men det kommer hemsöka mig väldigt länge.

 

Att hånger förlorade med 2 noll behöver jag inte skriva om. De vinner nästa match;)!





asg
moster är så rolig så


samma sneda leende som sin mamma hade när hon va liten


nu räcker det med kameran va?


frispark
vf är bollen alltid vit och inte typ rosa eller istället?


and again



såhär spännande tyckte milo det va


pappa vedde


Såhär i deklarationstider


Fotboll

Satans trött är jag nu för tiden. Antagligen för att jag är så försoffad och inte gör någonting på kvällarna längre utan bara ligger och slår rot i soffan. Ska bli ändring på det från och med nu!

 

Ikväll blir det iaf fotbollsmatch och det ser jag fram emot. Har inte varit och kollat på fotboll sen i början av hösten eller om det var förra våren. Det är jag, cam och milo som ska heja fram pappa vedde. Så nu hoppas jag på att få se lite mål från hångers sida, ok!?
Själv har jag aldrig förstått grejen med att springa och jaga en boll i ur och skur men kul att se när andra gör det=)!


jäkla fetto

Är vad jag är! Det blir pizza ändå ikväll, skit oxå ;). Bergvärmargubben har gått nu så snart ska ja smälla i mig lite fett.
Alex Calle kommer och ska leka med han ikväll så jag ska bädda ner mig i soffan här nere och kolla på beck. Myspys å pizza en tisd, nästan lite vardagslyx om du frågar mig.
Om ngn hade byggt ihop ett rullband till m så hade ja orkat ta mig dit och hälsa på men nu blir det soffan istället. lat-fetto-linda! En värnamo special med pommes, det är gejjer det!


Wiiee,nu kommer maten=)!



Sommarens baksida

Förutom fästingar, som för övrigt casper ha haft 4 st redan, mygg, ormar och andra snuskdjur så finns det ytterligare en sak som tillhör sommarens baksida! Nämligen vägarbeten!
Stötte på just vägarbete när jag va på väg till världens ände och fy va irriterande vägarbeten kan vara. Just idag störde det mig inte men jag lovar att jag dratt en hel del ramsor i mina dar när det varit vägarbeten på olika ställen. Helt klart sommarens baksida.

kvällens planer
vet jag inte riktigt ännu. Är bjuden till m men vet inte riktigt om jag hinner. För just nu är en bergvärmegubbe här och därefter ska jag laga mat. Försökte rösta fram pizza men blev nerbuad ganska snabbt. Hade varit kul och träffa alla oxå men verkar inte finnas tid och ork idag. Usch vad jag har blivit försoffad nu när träningen är slut! Riktigt dåligt!


Det luktade...

..lite sommar ute i morse kände jag allt. Moder natur kanske äntligen har tagit sitt förnuft till fånga och insett vilken månad vi egentligen befinner oss i. Hoppas det!

 

Veckans tråkigaste och segaste dag, välkommen tisdag.

Idag ska Casper till barberaren och bli fin, han förstår inte riktigt det där för gud vad ynklig han är när han ska bli klippt. Hoppar upp i knäet och beter sig verkligen som mammas lilla bebis. Själv längtar jag efter att få klippa mig igen dock får jag vänta en vecka till sedan är det min tur.

 

Så idag blir det jobb fram till ett sedan bär det av inåt skogen och efter det får vi se hur det blir.



inte riktigt lika kaxig som vanligt


Måndag

Lång ledigheten försvann snabbt. Men som sagt tiden går snabbt när man har roligt och det kan man nog säga att jag har nu=).

 

Gårdagen va en riktigt skön söndag precis som söndagar ska vara. Skogspromenad och en massa mys. Gjorde även lite nytta som tex duschade Casper liten och städade bilen. Men i det stora hela var det en riktigt skön söndag som slutade att jag somnade i a:s knä i soffan. Love it!

 

Nu kommer några veckor som är rätt fullspäckade framöver utan några som helst ledigheter. I 5 veckor kör vi nu på för fullt med en massa kuligheter som händer.

Denna vecka bjuder på klippning av casper, fotbollsmatch och 2 födelsedagsfirande.


Söndag

skogsmullarna är nu hemkomna. Familjen möller/wilstorp har precis varit ute och gått en runda i skogen. Sjukt härligt. Ännu härligare va att vi inte träffade på ett enda djur, det tackar vi för. Ha inte varit i skogen sen i mellandagarna då vi träffade på två anabola älgar, gillar inte djur i skogen.


i bilen på väg upp

 

hittade ett hus som alex föll för

 

 

 

 


barnvakt

kan ju även meddela att ja va barnvakt för första gng igår oxå åt mini
och bytte även min första blöja någonsin.
jag skötte mig utmärkt och det gjorde även milo ♥



milo är en riktig fotomodell och jag är bara sliten


verkar som han vill ngt


coolheten har han ärvt från moster, ofc


väldigt lättroad krabat


fotoposen har han lärt sig av sin mor
titta lite snett från sidan


vinmys i trädgården


Älskar

fredagen var en av de bästa dagarna på länge. Den tillbringades i halmstad och på dagen va det shopping som stod på schemat. Hittade dock inte mkt utan det enda som kom med mig hem va ett par ljusa capri jeans och öronhängen. Camilla och Milo däremot hade större shopping lycka.

Åkte bort och hälsade på calle och mile i deras nya stuga och oj oj oj vilken fin stuga. Där kommer vi trivas;)
Sedan blev det grillning med familjen och l i t e vin, sedan satt vi ute och tjötade, pimplade och skrattade. Skrattade så jag höll på att kissa ner mig många gng men lyckades hålla torrt som tur va. Sedan kom hjärtat och höll oss sällskap. Vilken härlig kväll, jag verkligen älskar halmstad!

Begav oss hemåt ganska tidigt idag efter lite mer shopping. Det blev lite småfix till huset och present till våran blivande 25 åring.
Lördags kvällen kommer förmodligen spenderas i soffan med en massa mys. För nu när presenten är köpt är det bara en sak kvar att göra tills nästa lördag: ladda batterierna ordentligt;)!

puss på ögat


fredag

reoveringen är i full gång och så fort jag är klar går bilen mot halmstad. Familjemys och shopping är det som står på schemat idag. Like it alot!
Synd bara att det inte är ngn sommar värme men det får gå ändå. Halmstad betyder ändå semester och ledighet. Så det ska bli riktigt skönt att komma dit.

over and out

skulle passa som handen i handsken hemma hos oss


hamburgepress och handdukshållare

 

 

 

ljushållare och vas

frapp.se


please...

Jewel Band Dress SEK 449, Elise Ryan - NELLY.COM

..give me!


Morgon

Känns som lördag idag men det är bara torsdag, hur gött är inte det då?!?=)
Vi trotsade skit vädret igår och grillade ändå och drack lite vin. En super härlig kväll med mina två favoriter,om du frågar mig.

Idag går hela dagen i städandets tecken. Känns som huset behöver saneras helt och hållet och det ska jag fixa idag.
Det kommer bli en heldag i myskläder, love it=)!

 


vill ha

                                    Carrie Dress SEK 499, Object - NELLY.COM Chain Me Leather Necklace SEK 169, Bijoux By Us - NELLY.COM

Happy!

Längtar så mkt till sommaren och värmen nu. Känns som den är väldigt långt borta om man tittar ut men det kommer bara smälla till snart så är vi där.

Planerna för sommaren är många som för varje år och plånboken alldeles för liten som varje år. Men mkt är iaf bokat och klart. Midsommarplanerna är spikade, Turkiet resan bokad, roxette är bokat, hotell i Stockholm är bokat och Barcelona är bokat vilket iofs är i slutet men det blir en perfekt avslutning.

 

Igår satt vi och kollade på boende i Helsingborg för dit ska vi åka en sväng och checka läget också. Göteborg är ju självskrivet givetvis så det måste ju också pressas in i schemat.

Skulle vilja ta en weekend till antingen gbg eller hbg nu innan semestern men varenda helg är uppbokad nu fram till mitten av semestern, med student, 25 års fest, dop m.m.m..  Detta kommer bli en fullspäckad och sjukt bra sommar!



Onsdag, mittendagen,

,lillördag, fredag. Kalla det vad du vill det är iaf sista jobbdagen den här veckan. And we like it a lot.

Det kan behövas några lediga dagar då vi kan återhämta oss riktigt ordentligt. Känns som huset behöver en riktig sanering också.

 

Om vädret tillåter så blir det grillning idag och lite vin. Ska inviga våran nya eva solo karaff  och salladskålen till det. Fick ju två st karaffer så ska iväg och byta den ena till ngt annat, vill ha allt i eva solo!

       


Linda goes hulken?

Sakta men definitivt säkert så förvandlas jag till hulken. Nej syftar inte på att jag kan ha ett hett temperament eller att jag är så sjukt stark utan för att jag håller på att bli grön. Min vänstra hand är numera inte vit, brun,orange,hudfärgad eller vad den nu kan ha för färg i vanliga fall utan grön.

 

Tror att det finns en liten chans att det beror på störtdykningen, så förmodligen sprids inte det gröna till resten av kroppen, om inte så får vmo helt enkelt lära sig att leva med en hulk.



Tisdag

Blev inte mkt gjort igår. Jag och alex låg i soffan hela kvällen, reste mig inte upp en enda gng. Kollade på filmen valentines day och den va väl sådär. Inte ngn film som jag skulle vilja se om och om igen iaf.

 

Idag ska det göras lite nytta är det tänkt. Ska gå på rummet där vi ska ha gymmet och rensa lite. Mkt som ska till Erikshjälpen och annat som ska in på blocket.

Men först ska det göras lite nytta på jobbet!

 

 

Glöm dina bekymmer imorgon kommer nya


Jag

Är: väldigt tacksam för mina vänner som kom i lörd och gjorde festen

Har: ont i min hand efter störtdykningen  

Vill: gå en rejäl shoppingrunda

Vet: mer än vad som är nyttigt ibland

Känner: mig nästan som mig själv igen..wohoo

Behöver: en peng för kommande veckor

Tycker: om mina flickor

Önskar: att sommarvärmen kommer imorgon

Ska: sluta bry mig helt och hållet, nu kör ja mitt eget race

Längtar till: sommaren

Gillar: att skratta i härligt sällskap

Ogillar:  städning efter andra


bilder från lördagen


det va rätt uppdelat och värnamo höll till i vardagsrummet







det fanns ca 30 bilder till men orka inte lägga in alla
...det kommer mera... diidiidiii


Kortvecka

Tredagars arbetsvecka är nog ngt jag kan vänja mig vid och jag är väldigt tacksam att den infaller just nu. Behöver lite ledighet. Får se bara hur jag ska lägga upp den, planen är att ja å Johanna ska göra halmstads gator osäkra på lördag men få se hur sugen jag är på det. Kanske bara blir halmstad utan fest eller så är jag bara hemma. Just nu vet jag inte riktigt vad som lockar mest.

 

Varenda helg fram till mitten av semestern är iaf uppbokad nu så kanske kan va skönt att ladda batterierna lite bara.

Men helgen får vi ta när den kommer nu är det måndag och ny start inte bara på veckan utan på flera sätt.


en kram är det enda som behövs?

Vaknade kvart i fyra i morse och kunde inte somna om. Låg bara och vände och vred på mig och mkt bara malde i huvudet. Ångest kallas sånt. Och det är det värsta jag vet. Hatar den känslan.

 

Helt sjukt vad känslorna förstärks med lite alkohol i kroppen. Saker som man egentligen inte bryr sig om alls i vanliga fall, kommer på tal och man blir påverkad av ngn kommentar som sedan växer och gror till ngt som inte är annat än löjligt.

Det finns lixom inget mellanting, utan det är antingen älska eller hata, hata eller älska. Jag försökte älska hela kvällen och det gick bra fram till kl 1 ungefär sen började jag hata en smula.

 

Finns egentligen ganska mkt som kan förhindra att det blir just så. Man kan lära sig att ignorera även under alkoholens påverkan (hur lätt det nu är), sluta lyssna, sätta munkavel på munnen eller så är det enda som behövs kanske är en kram och en komplimang som visar att osäkerheten är onödig.

Som tur är lär man sig av sina misstag så man inte begår samma misstag två gng.
Ta allt med en nypa salt, speciellt under alkoholens inverkan....


tack!

tack alla fina för igår, hade så sjukt kul.
det va verkligen bästa kvällen på länge bortsett från vissa saker.
som sagt ibland e det bara inte värt det men man tycker kanske att det borde vara lite mer förståelse.
men som sagt tack allihop hoppas ni hade lika kul som jag!
Kärlek ♥

nu är det barty!

tänka sig att jag är klar i god tid för en gång skull. Kryss i taket och hatten av för det må jag säga.
Nu ska det bara ner lite mat i magen senär jag redo för barty.
Får hoppas att alla är lika laddade som jag för nu kör vi gasen i botten=)


And this is what we do,
I'm starting something new
In front of a never ending line and it is true
the party is in you, the night is what you do,
of it and you see party hardy here with me


handsmycken + ring

mina två första handsmycken och en ring är nu gjorda.
Har mkt kvar att lära men tycker det va riktigt roligt så fler kommer det bli
nästa gång ska jag gå på ett halsband. vet precis hur jag vill ha det.

lite bilder, ha överseende med att jag är nybörjare och den skrynkliga handen tack.


black and silver a lovely combo


angel






angel och ringen kommer få vara med på kvällens party

slå upp världens sötaste/finaste bebis

i ordboken eller wikipedia så lär dessa bilder komma upp


såå sööt, brås antagligen på moster




kolla mini uggsen på stoor fisen

partylördag

halv tio öppnade jag ögonen , kommer inte ihåg sist jag sov så här länge. En välförjänt sovmorgon.
Idag är det dags för fest och har inga som helst måsetn innan dess. Tänker bara gå runt i myskläder hela dagen och mysa. Ska bla fortsätta med mitt handsmycke idag, får se hur det går=)!

Nu är det dags att ladda batterierna för ikväll.
Kom just på att ja ha visst en hel del måsten idag...mega suck!

Godmorgon!

Friiidag

Godmorgon alla!
Har precis ätit frukost och duschat och ska strax ta tag i dagen. Ska handla, åka till inges och sen göra lite olika snittar mm till morgondagen.
Vi får besök redan ikväll av några halmstadbor och det betyder att jag kommer inte kunna köra min vanliga fredagsritual, genom att allltid somna i soffan. Det är helt underbart att få somna i soffan på fredagskvällen och ofta har jag inget val för kan inte hålla ögonen öppna. Så det kommer bli tufft, en riktig utmaning ikväll alltså ;).

Kl 10 kommer syster och milo hit och hjälper mig. Nu kan fredagen börja.

tyvärr ingen sol så långt ögat kan nå


Vill ha från bubbleroom

   
båda är super fina men tycker mest om den vita.
finns som sagt på bubbleroom

ps. ha varit och shoppat inför mina nya förhoppningsvis blivande hobby. vem vet kanske en ny karriär som väntar runt hörnet;)


Jag...

Är: riktigt taggad inför min blivande hobby

Har: lite smått ont i min hals ifall det är ngn som undrar

Vill: att solen ska ge järnet på lördag

Känner: mig sjukt trött

Behöver: en välförtjänt solsemester

Hoppas: att familjen wilstorp/pavlovic håller sig friska tills på lördag

Tycker: synd om old mac som haft ytterligare ett inbrott

Önskar: att väderprognosen inte stämmer för helgen. Sol är beställt!

Ska: nog ta och fuska ytterligare en gng

Längtar till: min sovmorgon imorgon

Gillar: Hugo rosas blogg, riktigt skön och skoj blogg emellanåt

Ogillar: kylan som fortsätter att envisas


jobba jobba jobba

God morgon, har sovit som en stock i natt också. Känner mig helt slutkörd. Men imorgon får jag ta en liten liten sovmorgon, ska ju vara ledig imorgon. Men dock ingen rast och ingen ro för det. Har en hel del som måste fixas men en liten extra sovtimme ska ja nog hinna med. Sova är en stor hobby, love it!

 

Nu däremot finns det ingen tid till att sova utan nu ska här jobbas. Har en del som ska fixas klart innan det är dags för mig att ta helg.




finns många skitjobb, tur att man själv har ett jobb man trivs med=)


en ny passion?

Hade tänkt påbörja min blivande hobby idag. Nämligen att tillverka egna smycken. Är nämligen så trött på att leta efter smycken som inte finns. Vet ju precis hur jag vill ha mina halsband, armband, handsmycke osv så jag tänkte börja göra dem själv. Men min blivande hobby får vänta en dag till för pärlshopen var inte öppen idag, så imorgon ska det börjas istället. Vem vet kanske tröttnar jag med en gng eller så kanske jag hittar min stora passion i livet=)!

 

Ps. gissa vem som stod bakom mig på systemet?! Jonas Gardell. Känns konstigt varje gng man ser en tv-person i verkligheten, speciellt när man gör det i lilla vmo. Vet inte vf egentligen för det är ju inte så att de bor i rutan även om man kanske skulle kunna tro det.


vill ha

Dutorn Shop Leggings SEK 179, Pieces - NELLY.COM Marine Jersey Dress SEK 199, Club L - NELLY.COM Flower Tube Top SEK 199, Rut m.fl. - NELLY.COM


update: nu är den svart/vita klänningen på väg hem till mig!

onsdag

Hann med det mesta igår förutom blomsterlandet och df kunde ja inte plantera nya blommor heller. Så det ska jag göra idag istället. Annars var det en jädrans fart på mig igår och hann med en hel del plus lite till. Fick även med mig två superduperkaninkanon snygga lampor hem som jag ska se vilken som passar bäst över matsalsbordet.

 

Somnade som ett litet barn igår helt slutmattad(vilket fult ord det är nu när ja tänker efter). Sov jätte gott men är fortfarande helt seg. Men eftersom det är en ny dag och dessutom jobb dag så är det bara att bita ihop och köra järnet idag också. Fullt ös medvetslös…wohooo.


kalla mig list-linda

Jag är en av dem som har listor på precis allt. To-do-list, handlingslista, jobblista, semesterlista, daglista, vill-göra-lista, veckolista med flera listor. Tycker allt blir lite lättare med listor, lite mer organiserat. Hm undra om detta betyder att jag är organiserad?! Känns inte alltid så men det låter bra=)!

 

Kvällens att göra lista är ganska lång.

  • handla
  • inges el
  • blomsterlandet
  • 2 maskiner tvätt
  • Promenad med casper
  • Rensa rabatten
  • Plantera om nya blommor
  • Tjöta med Johanna

 

Det är bara att börja pricka av!




Pest eller kolera?

Hela morgonen har jag haft en och samma låt på huvudet. Ni vet den där i Vänner som ross sjunger när han är liten och utklädd till flicka. ” I am bea I drink tea… osv osv” det jobbiga är att ja bara kan två meningar, så de två meningarna går på repeat i huvudet. Började bli l i t e tröttsamt försökte därför se till att jag fick en annan låt på huvudet istället. Det gick! Men vilken låt blev det istället, jo ”I’m a barbie girl…”. Vet inte riktigt vilken av dem som är värst att gå och nynna på. Ungefär som att välja mellan pest och kolera.

God morgon iaf!


Ny istid?

Är det bara jag eller är det inte satans kallt ute? Mina händer och fötter är som isbitar.

 

Har haft en trevlig lunch med syster och fisen hemma hos mig. Hatar att äta själv på lunchen så det va himlans trevligt med lite sällskap.

 

Veckans to-do-list är ganska så fullspäckad. Mkt som ska göras innan lördagens fest. Just nu känner jag inget som helst sug efter den, ser inte riktigt fram emot den alls. Men förhoppningsvis kommer suget och allt annat tillbaka innan lördag, ska göra mitt bästa att skuffa undan alla de dåliga vibbarna och känslorna.

 

Idag kommer stomsjö får fin besök av ingen mindre än mig. Sedan blir det lång prommis med syster. Sen är måndagens måsten avklarade!


Monday morning

Att behöva skrapa rutorna på bilen den 3 maj är inte ok! Nu får det vara slut med det!

Jag håller bokstavligt talat på att frysa ihjäl.

 

Helgen har iaf varit helt underbart härlig. Med lite sol, små fix och mys hemma. Mer såna helger tack.

 

Ny vecka nu och jag jobbar bara 4 dagar denna vecka, är nämligen ledig på fredag. Vardagslyx till max!


mys på hög nivå

Kom nästan precis hem från en lång prommis med syster och casper liten och nu är mysbyxorna på, morötterna skalade, dippen färdig blandad och bara sånt godis som jag gillar finns i skålen. Å snart blir det film, ngn av sällskapsresan filmerna blir det.(våga inte påstå att de är dåliga). Men först ska jag kolla klart på keeping up with the kardashians.
Ibland är livet bara för härligt=)!


någon av dessa blir det ikväll, 1:an som egentligen är den bästa såg jag för inte så länge sen.


underbara lördag

idag har det varit en riktig fixar dag. Ställt i ordning lådor som ska upp på vinden, saker som ska slängas eller iväg till erikshjälpen, tvättat, handlat och till slut så tog jag en snabbis i människogrillen. Måste fuska lite nu när det är solfattigt ute.

Ikväll så blir det film och soffmys. Men först ska det ut på långprommis med syster.

Trevlig lördagskväll!




1 maj

hej hopp!
haft en bra valborg?
Min va super trevlig. Någa stycken som va hemma hos emilia och calle och grillade och drack lite öl. Kanon mysigt.
Blev en tidig kväll för oss, va hemma redan kvart i elva så idag är man piggelin.
Som det ser ut nu så ska jag spendera dagen hemma för att fixa lite grejer och det ska bli så skönt att inte ha ngt ja måste göra idag utan kan bara vara där jag trivs som bäst, hemma! Love my home!

Frukosten är intagen nu ska jag studsa in i duschen, sen kan min dag börja ordentligt!




Design