jäkla skit med

Min hals gör ont känner jag väl, är ju inte helt känslofri som sagt. Irriterande! Hoppas bara att det är tillfällig värk för jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu. Kan bli det lite senare sen men inte nu! Skulle inte förvåna mig om det är visdomständerna som spökar igen har nämligen två på gång nu, vet inte om det är bra eller dåligt att de kommer samtidigt?! Dubbel smärta eller färre gng att ha ont på.

Idag är det tvättdag för min del sen ska jag försöka hinna städa lite och till slut ta av alla handtag på lådor och skåp i köket. Detta ska jag hinna innan idol börjar, får se om jag lyckas!


One Three Hill

Någon mer än jag som är kär i det programmet? Är nog kär i alla skådespelare som är med där också, eller ja inte alla men några! OTH är mitt OC just nu. OC var ett program som lockade fram hur mkt känslor som helst(tills sista säsongen, urkass) och så är det med OTH nu. Like it alot!!


 

 



      
hennes utseende hade inte varit fel, så snygg! och han vill ja ha i present.

 


God morgon tisdags folket

Allt bra? Sjukt svårt att stiga upp ur sängen idag också men när jag väl lyckats med det piggnade jag till rätt snabbt!

Igår blev det inte mkt gjort vill jag lova. Kom hem lagade mat, sen kom cam och lina och till slut Jonte. Men de stannade bara en liten stund och sen var det dags för idol försökte göra lite nytta i pauserna men det blev ju inte mkt gjort ändå. Tycker att det var helt rätt människa som åkte ut också igår. Tycker faktiskt att detta året har varit det bästa hittills med tanke på hur bra många sjunger. Varför kunde inte jag också få en helt sjukt bra sångröst? Nähä istället blir man tondöv och när man sjunger låter det som en katt som har ont i magen. Lite orättvist där!


Blir förmodligen inte halmstad i helgen heller. Johanna kunde nog inte ta ledigt så det får vänta några veckor till. Men känner att det kan bli ganska skönt att bara vara hemma i Värnamo i helgen. Ska verkligen försöka börja med köket denna vecka också så kanske kan hålla på med det i helgen om inte annat. Men en sak är säker måste besöka en gina butik i helgen iaf, det är ett måste!



Man kan aldrig få för mkt kläder bara en för liten garderob


Bilder

Kollade på bilderna från helgen nu på datan och jag kan säga det att de flesta korten är inte vackra för fem öre. men hittade några st som gick att lägga ut iaf!





Måndag

Är helt sjukt trött nu, har sovit kanon dåligt inatt å det svider i ögonen så trött är jag. Men det är väl priset man får betala efter en dubbelhelg. Måndagen brukar ju vara rätt jobbig då.

Idag hoppas jag att arbetsdagen rinner förbi smärtfritt utan några problem och att tiden går fort så jag får gå hem och lägga mig igen!


Marlene, var aldrig själv igår och cam sov hos mig så kunde inte ringa upp dig. Hoppas du haft det bra i Stockholm i helgen!




Tänka fritt är stort men tänka rätt är större


söndag

då var det söndag igen om det nu är ngn som missat det, men det har väl knappast ngn gjort. söndagar känner man av... vare sig det är betongkepsen man bär på sen lördagens fester eller om man bara tar sig en titt ut. Jag lovar man kan se att det är söndag när man tittar ut genom fönsret det syns på ngt sätt.

Helgen har innehållit en hel del festligheter, i fredags var det först meningen att jag skulle till jkpg men efter att helt å hållet tappat suget för det beslöt jag mig för att festa till det lite med några vänner.  Var först hos emma sen efter det begav vi oss till Johannes. Har aldrig varit där innan och han hade det verkligen super fint och som pricken över i:et hade han tänt massa ljus i hela lgh, hur mysigt som helst! För att sammanfatta kvällen så innehöll den vänner, massa prat, bra musik och vattenpipa!

Igår blev det jkpg. Va på en fest och sen va det meningen att vi skulle gå ut. Men ngt hände och lyset släcktes för min del vid ett tiden. De andra gick ut men ångrade sig när de stod i kön. Det va en klart trevlig kväll iaf
bilder från helgen kommer imån.
En stor kram till lillen oxå för att han är världens bästa!!

Nu ska jag fortsätta min söndag, lina och cam är  här och vi ska laga mat och kolla på film!
puss ögat

Plus/minus


Helg:

helg är väl helt underbart, kunna göra precis som man vill och släppa verkligheten ett litet tag

Teet hos salong asta:

Det teet är helt underbart. Något slags citron te, väldigt sött är det men helt super gott. Längtar efter det varje gng jag ska dit!

Gina tricot:

Behöver jag säga mer?


 

 

 

 

 

helgen är alldeles för kort:

Vi jobbar alldeles för mkt tycker jag och helgen borde bestå av en dag till så vi kan spendera mer tid med nära och kära!

vindruvor med kärnor i:

Helt enkelt irriterande!

Huvudvärk:

Att gå runt som om man har betongkeps för jämnan är ganska jobbigt. Tungt är det också!


Tankar och massa babbel

Tror ni på tecken? Jag har fått en hel del tecken på sistone som pekar åt ett håll. Men frågan är om det bara är tillfälligheter eller om det är meningen att jag ska följa dem.


Står i valet och kvalet vad gäller helgen, finns 3 saker som jag vill göra eller 4 tom. Varför kan inte helgen vara en dag längre? Då hade jag kunnat göra allt det där och göra alla nöjda och glada. Tyvärr går det ju inte heller att vara på två ställen samtidigt så vet inte hur jag ska lyckas göra alla nöjda och glada.


Är avundsjuk på Marlene just nu som sitter på bussen till Stockholm. Vill också dit. Måste åka dit ngn helg nu under hösten, MÅSTE!


Vill spola tillbaks till lördagen, det var så mysigt att bara sitta och prata hela kvällen. Tjejer det måste vi göra om snart!


Frågade en för några dagar sen om hon var lycklig. Och fick svaret att jag har inte varit riktigt lycklig på länge. Hon kände precis som jag. Det var ett tag sen jag hade den känslan, lycka, men vet precis vilken dag det var och hur allt kändes. Fanns inget som kunde förstöra och allt var bara helt underbart. En dag jag kommer att minnas helt enkelt!


Har ännu ett bevis på att det spökar i min lgh. En tavla som står lutande mot en vägg i mitt sovrum, vilket är väldigt dåligt att jag inte hängt upp den ännu eftersom jag snart bott där ett år men men, den trillade helt plötsligt framåt häromkvällen när jag skulle sova. Ok om den gled neråt men det trillade framåt den borde inte kunna göra det eftersom den lutar så mkt. Förstår ni? Fattar inte varför jag alltid väljer lgh det spökar i!


godmorgon

Då var det dags för fredag igen vilket är hur underbart som helst. Idag kommer jag nog inte få mkt gjort på jobbet. Känner redan nu att jag har ingen som helst motivation för det här. Så hoppas verkligen att det inte blir mkt att göra här idag.


Igår ringde sanna och sa att hon kommer till mig den 10e. Blev så glad, det va dagens höjdpunkt!


Tack till joss också som uppmärksammade mitt beroende igår och skickade ett sms till mig=)!

Hoppas att du känner dig bättre idag!

puss på ögat


fredag



ja det e det ju...=)!

lååång torsdag

det har varit en riktigt lång torsdag idag skönt att den snart är över. har varit hos frisören efter jobbet så kom inte hem förrän vid halv åtta. slängde ihop lite mat samtidigt som jag betalade alla räkningarna för att jag skulle hinna bli klar till idol började. ok att jag är tondöv och jag kan inte sjunga för fem öre men trodde ändå att jag visste om ngn sjöng bra eller ej. men hade visst fel. förstår inte hur vissa kunde komma vidare. Men ett stort plus är att robin gick vidare och att Dileva kopian åkte ut iaf.

Hittade en nyckel i ett skåp häromdagen när jag rotade runt lite, en svart konstig nyckel med ett aik märke som nyckelring. såg sen att det va ju reservnyckeln till min gamla bil som såldes i somras. det är kanske inte så bra att jag har kvar den. får ge den till pappa så får han kontakta tjejen som köpte bilen för hon kanske skulle vilja ha den?!

åhh längtar tills nästa helg, hoppas bara att johanna kan följa med till halmstad!!!


inte denna helgen men nästa kanske

Det blir ingen halmstad denna helg för min del. Men däremot kanske jag åker ner med johanna nästa helg. Hon skulle kolla hur hon jobbade bara. I så fall är mina planer att tömma stan på kläder och sen på kvällen får det bli utgång...woohoo va kul hoppas att hon kan!


I helgen som kommer vet jag inte riktigt vad som händer. Vet inte vad jag är sugen på riktigt men det märker vi ju. Får ta det som det kommer helt enkelt.


 

 

 


Dagens lista

Dagens Humör: lite irriterad

Dagens väder: kallt som tusan, vantar och mössa behövs på morgonen

Dagens borde: duscha Casper

Dagens måste: betala räkningar
Dagens frisyr: nedsläppt i en sidbena
Dagens klädsel: svarta stövletter, leggings, svart hängsleklänning och en brun top

Dagens planer: jobba, sen gå till frisören, betala räkningar, kolla på idol
Dagens vill ha: ett nytt kök NU

Dagens längtan: våren
Dagens fundering: vad vill jag!?
Dagens beroende: sms! jag känner att jag behöver få massa sms idag
Dagens tråkigaste: betala räkningar hur kul är det på en skala?!

Dagens tidning: VN

Dagens roligaste: hmmm

Dagens jobbigaste: gå till frisören, hoppas jag inte somnar!

Dagens irritationsmoment: mig sj för att jag är så glömsk

Dagens ros: till världens bästa mamma, MIN!

Dagens tistel: till tanten som står i gatuköket i fegen, herregud så sur. Dags för pension snart kanske?


Torsdag

God morgon god morgon, höll på att försova mig idag också. Stänger tydligen av alarmet i sömnen eller ngt. Jaja ingen skada skedd.

Hittade lite grejer i Ullared igår iaf, mest saker till hemmet. Såna där saker som är tråkiga att köpa men man måste ha. Sen köpte jag ett par skor och ett par stövlar, väska, ett par tröjor, lite nagellack, locktång och lite andra små saker. Är ganska nöjd men kommer på fler och fler saker som jag behöver som jag glömde köpa vilket beror på två saker en mamma som va såå stressad som va klar på typ 5 sek och jag som glömde bort att titta på listan jag hade skrivit upp. Men cam och lina ska dit på fredag får skicka med dem en lista så får de inhandla det åt mig.


När jag kom hem va lina, cam, jonte och emil hos mig satt och pratade lite sen kollade ni på idol. Hallå den här Dileva kopian menar de allvar?!


Ullared nästa!

Nu slutar jag snart jobbet för idag, så skönt! Ska hem snabbt och äta ngt och gå ut med Casper sen kommer mamma och hämtar mig så beger vi oss till Ullared.

Får se om man hittar allt som man ska köpa bara. Har skrivit upp en lång lista på grejer som jag bara måste ha så jag inte glömmer ngt=)! Fast det är inte mkt till hjälp ändå för glömmer jag inte listan hemma så glömmer jag att titta på den när jag väl är där... det är det där med minnet igen!

hoppas ni får en bra eftermiddag!


 

 

Lovar Marlene ska uppdatera dig om läget i Ullared så fort jag kommer hem=)!


Casper

Fick en bild på casper igår från i somras. lite skillnad mot hur han ser ut nu lite mer päls här=)




min lilla prins

Idol funderingar

Ang idol igår är jag väldigt glad för att Laila (heter hon va) inte gick vidare, pga att hon redan är en artist och att den där lilla sötnöten gick vidare också, Robin tror jag att han heter. Men hur kunde den där Dileva kopian gå vidare? Han kan ju inte sjunga och det sa väl juryn också men ändå skickas han vidare. Tycker att ngn annan borde kunna få chansen istället som kan sjunga.


 


Hatar att försova mig

Öppnade ögonen kollade ut och min första tanke var: vad ljust det är i jämförelse mot igår. Kollade kl och den va tjugo i sju och då jäkla blev det fart på mig ska jag lova. Måste bero på alla skumma drömmar jag hade inatt, top model, om julafton, flygplan som bombaderar oss osv osv. hatar att försova mig hela dagen blir så knäpp då och man vaknar aldrig riktigt. Skönt att jag bara jobbar till tolv idag då. Japp är ledig i eftermiddag för då ska jag och mamma till Ullared! Hoppas på att jag hittar många nödvändigheter!


abstinens besvär

just nu lider jag av riktig abstinens... jag känner att jag måste åka till en gina tricot butik och det snart! Kan tala om för er som inte vet det redan att gina ligger på min + lista nu för tiden. älskar deras kläder och jag känner att det är dags att ta sig en tripp till en av deras butiker snart. Tyvärr finns det ju ingen butik där jag bor så får ta mig till ngn närliggande stad för att stilla mitt  behov.
förstår inte varför de inte kan öppna en it butik hade ju varit super smidigt bara sitta här och klicka hem massa underbara saker... alla gina bestämmare kan ni inte öppna en it butik?!

vad blir det för mat?

Ja det är frågan. Mat är det enda jag kan tänka på just nu och har gjort ända sen lunchen. Blev nämligen ingen höjdarmat för mig på lunchen. Hade inget att äta hemma så åkte hem till mamma och rotade i deras frys i hopp om att hitta ngt att ätbart att värma. Hittade en sådan där weight watchers (el vad det heter) pasta med kyckling, såg god ut och den luktade tom super gott däremot var den riktigt smaklös och kycklingen var seg som kola. Så nu är mat det enda jag kan tänka på. Går igenom kylskåpet, frysen och skafferiet om och om igen i mitt huvud för att försöka komma fram till ngt. Det måste gå relativt snabbt att laga också för annars är ju risken att jag svälter ihjäl innan det är färdigt. Nu hade det varit kanon att ha en egen kock hemma som gjorde att maten stod på bordet när man kom hem...eller det hade ju så klart alltid varit kanon med en egen kock.. men ja ni fattar!



Äta bör man annars dör man


Ser ni likheten?

Casper vs vit fladdermus

         


lite lika är dem allt tycker jag haha

Tisdag

God morgon folket! Då var det tisdag och som alltid på tisdagar var det riktigt svårt att gå upp. Sängen var som vanligt helt underbart skön och ovanför täcket var det svin kallt. Nog dags att höja värmen i lgh. Jag undrar när jag ska hitta min sömnrytm egentligen. Spelar ingen som helst roll när jag går och lägger mig kan alltid jämföra mig med en zombie på morgonen ändå.  Somnade ultra mega super tidigt igår, tror att jag släckte lampan redan kvart över tio för att ja inte kunde hålla ögonen öppna men spelar ingen roll lika trött idag ändå.


Igår höll jag på att leta efter en klänning på it till eves fest, letade som en galning men hittade ingen som föll mig i smaken däremot ett par skor som jag beställde hem... innan ngn säger ngt så hade jag faktiskt inga som liknade dessa så det så=)! Och skor gör mig glad! Jakten på klänningen fortsätter!



 

"Success is not the key to happiness-happiness is the key to success"


promenad och glömska

blev ingen simning idag som det va tänkt utan det blev en lång promenad istället med casper och syster. va ute och spatserade i exakt 55 min på hemvägen gick vi förbi emilia oxå för att ta en cigg och uppdatera oss lite mer från helgens bravader. men kom fram till att det va en ganska händelselös helg ändå inga skandaler trots utgång för vissa och hemma fest för andra. men kul hade alla haft iaf och det är ju huvudsaken.

upptäckte några kort i min kamera som är tagna i lördags som jag inte har ett minne från att jag tagit och när jag frågade eve så visste inte hon heller. minnet är bra men kort ibland=)!



bättre ett dåligt minne än dåliga minnen

en förändring behövs nu

Känner att det måste hända ngt. Vill att det ska vara en lite större förändring som gör lite skillnad. Nina ska flytta till jkpg nästa v och jag vill ha ngn sådan förändring. Måste försöka komma på vad jag kan hitta på. Måste ha ngt jag kan se fram emot.

När jag tog körkort, de gng jag flyttat, skulle hämta Casper, första jobbet det är såna förändringar jag är ute efter. Kanske skulle ta och gifta mig det skulle man ju verkligen kunna kalla förändring. Finns det ngn frivillig eller måste jag tvinga ngn?!

Nä men en förändring måste ske och det snart!


Flickor + en pojke






måndag morgon

Idag är det helt klart måndagen efter, måndagen efter man varit ute. Måste säga att det var rätt segt att stiga upp ur sängen i morse. Min säng är så otroligt skön och speciellt på morgonen. Borde egentligen vara rätt utvilad för att jag släckte redan vid halv elva igår men jag har kanske några timmars sömn att ta igen.


Igår så kom cam och lina till mig vi åt pizza kollade lite på tv och pratade. Andra avenyn har ju börjat igen..woohoo=)! Ngt vi verkligen fastnade för i våras, få se om vi fortf tycker det är lika bra.


puss på ögat


har tydligen skaffat mig en ny kamera min





så fiin så

söndag

då var det söndag igen med allt vad det innebär. för mig betyder det film, pizza och sällskap av cam å lina ikväll.
igår va jag josse och eve hemma hos mig och festade lite. åkte sedan vidare på en 25 års fest innan vi hamnade på harrys. harrys va som vanligt men d va kul att träffa folk jag inte träffat på länge. vissa träffar man ju inte ngn annanstans än när man är ute. efter harrys hamnade vi på en sk "efterfest" vilket inte  va mkt att hänga i julgranen faktiskt! hade iaf en riktigt trevlig kväll med tjejerna!






tack tjejer för igår!!

jag är på G

ha precis kommit ut ur duschen nu och ska sätta igång och göra mig i ordning. eve kommer hit sen och då blir det party party! jag är verkligen såå på g och jag vet att det kommer bli så roligt! och som eve skrev fömodligen blir det lite wild and cracy oxå=)!
så får nog ta och sätta lite fräs här för hon kommer om ca en timme.

puss på ögat



ngn som vet vart min kamera är hittar inte den!?

hemgång

nu är det strax hemgång för min del. ska hämta casper hos mormor sen hem och äta och fixa lite. ska vara i ishallen vid sex och förbereda godispåsarna=)!
efter det blir det förhoppningsvis film och massa fett!
ha en bra fredagskväll!




Ketchup vs ketchup

Åt hos mamma på lunchen nu och de hade den där ketchupen mindre socker mindre salt. Å fy fan vad äcklig den var! Jag vet inte om det är mina smaklökar det är fel på men den som säger att det inte är ngn skillnad på den ketchupen och den vanliga ljuger! Det är riktigt stor skillnad, jag kunde inte äta den! Och sen nu om det nu inte hade varit ngn skillnad på dem varför ska man då ha kvar den gamla? Då kan man ju bara ha kvar den sk nyttiga varianten. Tycker det bevisar att det är skillnad på smaken. Tänkte bara dela med mig av det


 

 



stor skillnad!


 


10 röda rosor

Kom ett blomsterbud hit till jobbet nu med 10 röda rosor.. gissa vem dem va till! Mig såklart=)!
Hur kul är det inte att få blommor då, like it alot! kul att se andras avundsjuka blickar oxå... jag har fått blommor det har inte du!




10 st, det ni!
måste ha varit riktigt snäll eftersom jag fick det=)!


Jag vill...

att mitt kök ska vara färdigrenoverat

ha ett nytt badrum

köpa en ny soffa

byta golvet i hallen

åka till Stockholm en helg

köpa nya möbler till vardagsrummet

få en "liggstol" i födelsedagspresent

åka utomlands med alla tjejerna nu

vara lycklig

ta en runda förbi Ullared (gekås)

att det ska vara vår nu

ha ett par nya stövlar eller två

kunna spola tillbaks tiden

att Casper ska kunna gå ut och gå själv på morgonen

hitta en fin klänning till eves fest

aldrig mera vara sjuk

ha en liten flicka

vara glad och positiv jämt

kunna sjunga

ha en rosa audi TT

att arbetsveckan bara ska vara 30 tim

ha ett eget gym

att Sverige ska ligga längre ner mot ekvatorn


jag vill mkt mer men orkar inte skriva mer nu=)


Gevalia Toblerone

Köpte den här nu och den ska jag testa när jag kommer hem. Den ser ju super god ut. Får hoppas att det smakar lika gott som det ser ut bara!



ngn som testat?
tumme upp eller tumme ner?

Fredag

Då var det fredag igen, härligt värre! Känns skönt att man få släppa verkligheten i ett par dagar. Just nu har jag inget sug efter ngt alls. Helst skulle jag vilja gå hem och dra täcket över huvudet! Känner en viss saknad men förstår inte varför kan inte riktigt lägga fingret på det.


Tänk vad underbart det hade varit om man kunde åka tillbaks i tiden! Åka tillbaks till en dag som man vill återuppleva och aldrig kommer att glömma, bara för att få känna den där känslan igen man hade då! Det hade varit helt fantastiskt.



Med vetandet växer tvivlet



helgen närmar sig med stormsteg

torsdag kväll nu och jag har varit rätt duktig, ha sprungit upp och ner i tvättstugan i 4 timmar så har fått en hel del tvätt gjord. har även städat nästan hela lgh det är bara garderoben kvar,måste verkligen ta tag i den nästa vecka. så känner mig ganska nöjd faktiskt.

imån är det fredag och först blir det jobb så klart sen på kvällen är det vår grupps tur att stå i kiosken på hockeyn. hoppas att johanna kommer dit så hon kan hålla mig lite sällskap blir lite roligare då!
efter hockeyn ska jag bara hem då väntar det tacos hemma hos mig. har tänkt att jag ska lära mig äta det. jag vet hur kan man inte gilla det tänker väl många. jag är nog en av få som inte gör det men eftersom cam och lina skulle göra det hemma hos mig så tänkte jag att jag skulle ge det en chans till och vem vet jag kanske älskar det!

på lördag är det party party. jag och eve ska ut och göra stan osäker! va hur längesen som helst som vi hittade på ngt så det kommer bli kanon kul!
synd bara att jag missar hanneles fest men som hon sa det kommer fler tillfällen, som den 10 okt;)!

god natt på er



Dagens lista

Dagens Humör: är rätt pigg faktiskt, simningen igår gjorde susen

Dagens väder: kallt men lite sol iaf

Dagens borde: börja med köket(men d blir nästa v då får jag hjälp=)

Dagens måste: tvätta och städa
Dagens frisyr: nedsläppt i en sidbena
Dagens klädsel: svarta stövlar å leggings, gråmönstrade shorts, svart tröja

Dagens planer: vara så effektiv som möjligt p jobbet, sen tvätta och städa
Dagens vill ha: massa pengar så jag kan shoppa en runda

Dagens längtan: efter helgen
Dagens fundering: hur kan man låta vissa ställa upp i idol?
Dagens beroende: vatten
Dagens tråkigaste: tvätten

Dagens tidning: VN

Dagens roligaste: tror min nya mob kommer idag

Dagens jobbigaste: tvätten

Dagens irritationsmoment: vissa arbetskamrater

Dagens ros: till Anders bagge i idoljuryn, han e ju så rolig!

Dagens tistel: till en expedit i stan för att hon hade lite taskig attityd


Torsdag

God morgon folket då var det dags för torsdag, dagen innan helg..woohoo!

Igår efter jobbet åkte jag hem och lagade lite mat och inväntade min kära syster. Sen åkte vi och simmade!!!! Det blev 42 längder, vilket innebär 1050meter. När jag var klar och skulle ställa ner fötterna var dem som spagetti kändes superskumt.

Ngn mer än jag som fått ont i händerna när de simmar långt? Säkert bara jag, brukar ju få ont på de mest konstigaste ställena, ex när jag springer ont i tungan! Normalt nää tror inte så va!


jag och syster

Nu tog batterierna slut...

Jäkla i havet vad effektiv jag har varit på jobbet idag! Har hunnit med en hel massa här nu och fått undan en hel del som legat vid min plats ett bra tag och samlat damm. Men jag orkade tydligen inte riktigt ända fram till mål för nu tog batterierna slut.


De ringde från hockeyn nu och jag ska tydligen stå i kiosken på fredag tycker inte det är så jobbigt att stå där egentligen men hade andra planer på fredag som jag får ändra på nu, inte kul men så är det ibland.


Nu är det inte långt till hemgång ska hem och äta snabbt sen ska jag iväg och vara duktig=)!


 

 Guld till mig för att jag varit så himla effektiv idag även fast jag inte kom ända in i mål!


idol funderingar

(kommer nog att bli mkt sånt i höst tror jag) men iaf hon som var med igår Laila Adele hon är ju känd och har släppt flera skivor redan.  Är inte det lite fusk?! det tycker jag iaf tycker inte hon ska få vara med där för det är väl meningen att de ska hitta en kille/tjej som sedan ska bli en artist, Laila är väl redan en!

Har för mig att det var en tjej för några år sen som släppt en skiva utomlands och det blev värsta grejen, att det var fusk osv. det blev massa rubriker och uppståndelse pga det men vad är det för skillnad denna gng då? fusk!

Nej tycker att idol ska gå ut på att hitta nya artister inte väcka liv i gamla!


Trött

Somnade till slut igår iaf men är hemskt trött idag. Önskade nästan att jag var sjuk i morse så jag kunde stanna hemma. På tal om sjuk så är det konstigt om jag inte skulle bli det för det bara vimlar av baciller och virus på jobbet. Var och varannan människa här går runt och snorar och hostar så snart hoppar det väl på mig också antar jag.

Anade att det skulle bli en jobbig/stressig dag på jobbet idag och jag tror jag hade rätt så jag måste sätta fräs här nu.

 



"Du ansvarar inte bara för det du säger
utan också för det du låter bli att säga"


sömnlös i vmo

mm verkar som det kommer bli ganska sömnlöst för mig en stund till iaf. vilket innebär att jag kommer gå runt som en zombie imån på jobbet...härligt värre!
men hoppas alla ni andra kan sova gott önskar er alla en riktigt godnatt=)!

puss på ögat

ny mob & julgodis bak

Har beställt en ny mob nu och det blev inte den som va på bild i inlägget innan. Det blev en nokia iaf men kommer inte ihåg va den hete nu. Får se om den är ngt att ha!

Vill iaf tacka idioten i Jönköping som sponsrade min nya mobil trots att han påstod att det inte var han som tog sönder den, vilken kille hörni! Tack ska du ha inte alla som är så generösa.


Fick lite jul känsla eller längtan innan, kan ni tänka er. Jag som aldrig har ngn jul känsla i vanliga fall, antar att det är smittsamt. Så skyller på dig Marlene! Iaf gick jag här och tänkte på julen och allt som hör till och när jag satt och tänkte på lucia så ringde det precis här och vad svarar jag om inte; bsv luc...ehh linda. Som tur var det bara en från kontoret i jkpg.

Även fast jag har en sorts jul känsla/längtan så lär den försvinna lagom till julen väl är här det gör den alltid!

Ha bestämt att ja ska baka julgodis, inte pepparkakor el lussekatter utan julgodis den 11 dec nu iaf. Japp jag planerar mitt liv in i minsta detalj flera mån i förväg! Marlene, eve jag bokar er, tjejmys!

Åhh vilket sug jag fick på lussekatter nu då..å pepparkaksdeg! Går det att köpa nu?!


nokia 6120


hatar denna mobildjungel, funderar iaf på denna!
bra? dålig?
söt e den iaf den e ju rosa=)

god morgon

Gick lite lättare att gå upp idag men det va ingen stor skillnad trots att jag somnade en timme tidigare än jag brukar.

Håller på att leta efter en mobil telefon. Tycker det är skit tråkigt för jag har ingen aning om vad jag vill ha för mobil. Vill inte ha en för dyr för alla mobiler går ändå alltid sönder eller håller på att krångla. Vill ju helst ha en nokia eftersom jag alltid haft det men det är kanske dags att testa ngt annat?! Får se vad det blir har ni ngt tips på en bra mobil så våga gärna skriva en kommentar!


Puss på ögat


godkväll på er

skönt att måndagen snart är över vilket betyder att det är lite närmare helgen! efter jobbet åkte jag hem och lagade lite mat, spagetti och köttfärsås sedan gick jag och mamma en riktigt lång runda med hundarna. hade på mig både mössa och vantar. hallå det är sept är det normalt?! tror inte så va! men tycker det är riktigt kallt ute.
åkte och handlade sen och efter det så har jag bara umgåtts med cam och lina. det va min måndagskväll det som ni märker har det inte hänt så mkt men vad kan man begära, jag bor i vmo och det är måndag!

tidsfördriv

Nu är det inte många timmar kvar på jobbet för min del idag. Hoppas de går fort för jag är redan vrål hungrig. Åt inte så mkt på lunchen nämligen, värmde en sån där färdigrätt i mikron och behöver ja ens säga att den smakade skit?! Så nu vill jag hem och äta riktig mat!


Efter jag ätit ska vi gå osudden rundan, var ett tag sen jag gick där får hoppas bara att det inte börjar regna eller snöa(skulle inte förvåna mig) tycker d e såå jäkla kallt ute! Är som sagt inte gjord för kyla, sol och värme ska det vara!

Efter det ska jag handla och sen hem och bara ta det lugnt. Hade tänkt och baka idag men ska göra det imån istället!


Ahhh nu dör jag snart av svält!!


min promenadkompis <3

Då var det bestämt

Det blir ju ingen halloween fest som det var sagt från början utan jag väntar med det tills nästa år istället. Så nu blir det bara en liten mysig tjejfest istället ingen utklädnad eller ngt. lite tråkigt men tyckte det var bäst, ni får ta och klura ordentligt till nästa år istället vad ni ska vara=)!


Livet är en fest
skål!

Dagens lista

Dagens Humör: dåligt, riktigt blää faktiskt

Dagens väder: svin kallt men sol
Dagens borde: köpa ny mob

Dagens måste: gå och lägga mig i tid
Dagens frisyr: nedsläppt i en sidbena
Dagens klädsel: gråa jeans, svarta stövlar, svart top + kofta

Dagens planer: klara av arbetsdagen sen hem och göra nada
Dagens vill ha: sommar och sol

Dagens längtan: att kl ska bli halv fem
Dagens fundering: hur sjutton kan jag vara så trött?
Dagens beroende: sömn och vila
Dagens tråkigaste: tröttheten
Dagens tidning: orkar inte läsa ngt

Dagens roligaste: finns nog inget idag

Dagens jobbigaste: tröttheten

Dagens irritationsmoment: att min mob stängs av konstant...blir galen!

Dagens ros: massa massa mega röda rosor till mig

Dagens tistel: till människan i jkpg som tog sönder min mob så jag måste använda min gamla


Förstå ni att jag är trött?!


Måndag

Jag vet att jag brukar tjata om att jag är trött men idag är det verkligen helt sjukt. Jag är så trött att jag känner mig sjuk och hur kan det vara så. Ja ha ju knappt gjort ngt i helgen mest tagit det lugnt och vilat då borde det väl inte vara såhär!?! Konstigt.


Var på hockey igår, tigers vann med 3-2 och det var ju kul. Kan inte säga så mkt om matchen för jag satt mest i min egna lilla värld igår.


Har blivit en del filmer i helgen också. Är nog en liten film nörd tror jag, älskar att kolla på film. I helgen blev det bla Shan Atcis film, sex and the city filmen och se upp för dårarna mf.


Nu måste jag upp och röra lite på mig annars somnar jag.


Puss på ögat


önskemål



här vill jag vara nu. är du inte sugen?
åhh jag vill

söndag

då var det söndag igen. en helg går så otroligt fort verkligen. igår var det riktigt lugnt för min del vilket gör att man är riktigt utvilad idag. jag och cam va hos mig hela kvällen, åt pizza och kollade på vänner. sen satt vi på min balkong från åtta till halv två på kvällen. .och bara pratade om allt mellan himmel och jord..jag höll på att frysa ihjäl..satt till slut med halsduk,mössa och vantar på mig. cam tyckte jag såg förjävlig ut så hon va självklart tvugnen att ta ett kort på mig...d e syskonkärlek det!

va himla skönt att inte göra ngt igår faktiskt och d bästa är ju att man är pigg idag. ska försöka få lite gjort här hemma sen ska jag ringa och se till att johanna är piggelin nog att gå på hockey. sitta och frysa i en ishall lockar inte jätte mkt nu har ju inte tinat upp från igår ännu men kul att göra ngt på en söndag.

på tal om kyla är det inte riktigt jäkla kallt ute nu?! tycker nästan att det luktar vinter ute. det blir till att plocka fram vinterkläderna snart nu annars kommer jag frysa ihjäl.

är så sugen på att åka utomlands en runda.... tänk att ligga vid en pool nu, god mat, goda drinkar och bara ha det bra... nä suck, ngn som är sugen på att ta med mig utomlands eller?! sjyssta dåå...

soliga lördag

"god morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kööör"
är sjukt pigg och alert idag.. va rätt lugnt för min del igår ändå så är väl därför. åkte hem
redan vid halv två. va väldigt pratsugen när jag kom hem så ringde 1/3 av jkpg men inget svar..tydligen va det bara jag som va pratsugen haha.

va mkt prat om sensation igår... och jag måste säga att jag är rätt sugen på att åka. men sa att jag skulle tänka på det idag. måste ju i så fall beställa biljett snarast om de inte redan är slut då! hade varit grymt kul att åka iaf..

eftersom att jag är så pigg idag vill jag verkligen hitta på ngt..jag är sugen på att gå på marknad..men ingen marknad i sikte. får se va ja hittar på idag istället....hade varit super kul att åka till gvd för pakito ska ju dit..woohoo pakito..me like! men det blir nog inget med det tror ja inte beror lite på vilka som ska åka i så fall.,,få se få se...

har ett riktigt irritationsmoment hos mig, har haft det i ett par dagar nu. en jäkla fluga som stör mig till max. vad är det för fel på dem!? ja menar när de sätter sig på en så viftar man ju bort dem men de ska ändå envisas med att sätta sig på en gång på gång.. hur tröga är dem fattar de inte att de inte är välkomna eller är de bara ute efter att jävlas?!

puss på ögat

Nu är det höst

Säga vad man vill men nu tycker jag att det officiellt är höst ute! Spelar ingen roll om man kollar ut genom fönstret och det ser super fint ut det är svin kallt! och jag har verkligen en stark höstkänsla både en riktig myskänsla och en grå deprimerande känsla, det är nästan som en sorts ångestkänsla över allt. Lite små jobbigt men det hör väl hösten till kanske men har inga minnen av att jag känt såhär innan.

Även om hösten är riktigt deprimerande så finns det ändå några plus. tex mysiga hemma kvällar med tända ljus och sedan alla snygga höstkläder. Jag har tagit på mig höstkläder idag dagen till ära (eftersom det nu är höst ute då va), brun klänning, bruna stövlar, svart skärp halsband och öronhänge. Höstkläder! Fundera på om det får bli en myskväll med tända ljus idag också så är det verkligen höst...men njaa få se fest lockar lite också och det är ju alltid en dag i morgon också;)!



Vad gillar du med hösten?

En gnutta avundsjuka

Fick ett litet hugg i hjärtat innan, jag blev träffad av avundsjuka. Japp jag erkänner jag känner mig lite avundsjuk. För det är precis så som jag vill ha det också. Jag har velat det så länge för det är verkligen ngt som fattas i mitt liv.

Jag önskar och hoppas att jag någon gång också kommer att få uppleva det!  Till dess så kommer jag fortsätta att vara avundsjuk på er som har det. En dag är det förhoppningsvis min tur, längtar!


Over and out


fredag...woohoo


idol funderingar

imån är det fredag...woohoo! hur skönt är inte det då?! vet bara inte riktigt vad som händer i helgen ännu. men det är ju bara att ta det som det kommer hell enkelt. några förslag kanske?

kollade på idol innan, tyckte så synd om lilla andreas. man vill ju bara lyfta upp det lilla livet och försöka hjälpa han på ngt sätt. tyckte han va duktig och väldigt modig när han väl började sjunga... han får inte bara en guldbiljett av mig utan oxå  en guldstjärna hoppas bara han är mindre blyg sen. jag tror på andreas! han får göra som anders sa.. ta en grogg innan, eller kanske två tom.
sen undrar jag ju om vissa som ställer upp har några vänner/familjer. jag menar varför är det ingen som kan säga till dem att de INTE kan sjunga?! Det är ju rena rama misshandeln att låta visa ställa upp och skämma ut sig sådär.. men sen utan dem hade de ju inte varit kul att titta på idol så man får väl tacka de för att de vågar ställa upp och undehåller sverige!

det var allt jag hade att säga idag,

puss på ögat!


Rent hus..

..ska det bli hos mig! Efter jobbet idag blir det till att storstäda ordentligt. Dets er ut som ett rent katastrofområde hemma hos mig. så det behöver verkligen en hel renovering. Skulle tydligen va fullt hus hos mig också, cam lina och jonte är hos mig så får städa samtidigt som jag är social mot dem emellanåt. Får hoppas att jag får ngt gjort iaf. Men känner jag mig själv rätt så lär jag förmodligen sitta och prata med dem mesta dels av tiden istället... självdisciplin linda lär dig det!


sjukt trött...sjukt!!!

God morgon god morgon, jag kan inte förstå vilken tid man ska gå och lägga sig egentligen för att vara pigg dagen efter. Jag tror att jag somnade relativt tidigt igår iaf men det hjälper inte ett dugg. Är så trött så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen skulle kunna somna på stört!


På tal om trött och så, hur mår lime och johanna idag? Haha, jag är inte avis på er idag hoppas bara ni inte är för trötta och att ni gick hem och lade er efter Harrys och inte fick för er att fortsätta festa=)!


Idag ska jag vara super duktig på jobbet har jag bestämt!



Livet är ju livsfarligt - man kan ju dö!


nu blev det kvälla

japp nu va man hemkommen efter att ha varit hemma hos mamma och co och firat henne. har proppat i mig massa mat nu men skulle ändå kunna äta ännu mer. det finns inget stopp i mig verkar det som.
kollade även på idol där och behöver väl knappast ens nämna vem som va bäst! men måste säga att jag tycker de pratar lite väl mkt om juryn i år. i varje avsnitt nu har vi fått höra precis samma sak va de i juryn har presterat...det räcker nu! och vi vet hur anders bagge bor oxå så behöver inte visa han hus igen heller.. det e jätte fint ok!?

har fått en jävligt ovälkommen gäst oxå... som verkligen inte är välkommen så kan du vara så snäll och försvinna fortare än fortast!

nu ska ja kolla lite grejer sen ska jag sova, försöka iaf!

puss på ögat

Glad=)

För första dagen på länge så känner jag mig faktiskt glad. Finns inget specifik anledning utan jag är bara allmänt glad. Inget som känns tungt eller deprimerande idag utan allt går så himla lätt. Jag uppskattar dessa dagar så himla mkt för de kommer inte särskilt ofta nu för tiden.


Vet ni vad jag längtar till?!

9 okt: min mary kay sminkning (älskar mk:s produkter om du vill veta mer om det så är Marlene hudvårdskonsult för mary kay så gå in på hennes sida och boka en klass eller sminkning. Lovar att man inte blir besviken)

8 nov: eves fest... det ska bli så kul..=)!


 

 


*happy happy*

 


Dagens lista

Dagens Humör: ganska bra faktiskt

Dagens väder: regn regn regn
Dagens borde: en joggingtur

Dagens måste: städa ur kylen
Dagens frisyr: nedsläppt i en sidbena
Dagens klädsel: svarta leggings och top med en grå hängsleklänning
Dagens planer: jobba, städa, fira mamma
Dagens vill ha: massa massa pengar så jag kan köpa den där liggstolen jag vill ha
Dagens längtan: efter eves fest..woohoo...
Dagens fundering: vf bor jag här?!
Dagens beroende: sms på höög nivå
Dagens tråkigaste: att vi missar boxingen
Dagens tidning: finnveden nu

Dagens roligaste: fira mamma

Dagens jobbigaste: städa ur kylskåpet

Dagens ros: till min gamla kärlek Chad Michael Murray för att han är så söt;)

Dagens tistel: till jobbiga grannar som borde sköta sitt eget


Onsdag

Igår så fick jag inte alls lika mkt gjort som jag borde. Tvättade en hel del iaf sen så åkte jag och handlade och helt plötsligt va klockan nio. Så tänkte att det inte va någon idé att börja röja i lgh då. hade ju fått hålla på hela natten då. Så får fixa lite av det idag och sen ordentligt imorgon.


Dagens minus:

Camilla glömde att ringa och anmäla oss igår till boxingen. Såå irriterande tycker ju det är så kul.

Dagens plus:

Dagens mat! Ska hem till mormor och äta på lunchen. Sen ikväll ska vi fira mamma så då ska vi hem dit och äta. Ska bli riktigt gott!


Nä nu ska jag försöka leta reda på ett bra recept på lax. Vet ni ngt bra recept så säg gärna till!


Vill ha

Idag är det tvättdag för min del. sen tänkte jag röja lite i min lgh ska ta bort mina tre dvd ställ och gömma undan filmerna ngnstans istället. det ser så stökigt ut med massa filmer framme. så är det ngn som vill ha några dvd-ställ så säg bara till. frågan är bara vart jag ska göra av alla filmerna, men det ordnar sig nog. Vill ju även ta bort dem för att få plats med en sån där ligg fåtölj eller vad det heter. vill ju ha en liten myspys hörna där istället. så nu ska det bort så jag får plats med en sån här=). känner ni er lite extra snälla får ni gärna köpa någon av dessa till mig i födelsedagspresent!



www.severins.se




www.mio.se

Tack på förhand!

sending angels

                               




                               

God morgon eller iaf morgon

Alltid lika svårt att ta sig upp ur sängen på tisdagar och det gör ju det verkligen inte lättare när det är sånt riktigt höstväder ute. Detta kommer nog att bli en riktigt seg höst/vinter. Tänk om man kunde gå i ide och vakna upp i maj igen... det hade varit fin fint det!


Igår blev det inte mkt gjort det gällde mest att orka ta sig igenom dagen och det gjorde jag efter många om och men. Efter jobbet så lagade jag cam och lina mat. Sen kollade vi på en film, 6 points. En film som handlar om vänskap men är ganska obehaglig ibland.


De ringde från hockeyn igår också och frågade om jag skulle ställa upp och stå i kiosken i år igen, måste väl typ vara fjärde året eller ngt nu eller ja fjärde är det nog äh jag vet inte. Iaf det jag skulle komma fram till var iaf att wow inte dåligt att de ringer och frågar.

Första gng så tog min moster med mig men sedan så har de bara antagit att man ställer upp och skickat ut lappar att du ska stå de och de datumen, så det var inte dåligt att de ringde och frågade. Efter varje år så säger jag att jag aldrig mer ska stå där men om man tänker efter så är det inte så jobbigt och min moster är i samma grupp så då får man ju en chans att umgås lite med henne också=)!



Pengar kan inte köpa dig vänner, men de gör dina fiender betydligt hövligare.


Halvtid

Snart har halva dagen gått vilket är kanon skönt. Känner att jag inte är världens bästa arbetare idag. Men man får vara det ibland.

Till lunch vet jag inte var det blir faktiskt är inte jätte sugen på ngt direkt. Längtar tills ikväll när jag camilla och lina, mina små älsklingar, ska ha myskväll. Ska laga mat och bara umgås.


 

 





 


helg med blandad kompott

Då var min långhelg över... fattar inte hur fort det kan gå.

I fredags shoppade jag och camilla loss i jkpg. Blev några tunikor, ett linne, ett par jeans och ett par stövlar. Glömde ju bort att titta på mob så det får jag titta på i veckan istället. Sedan på kvällen blev det äckelkväll med kebab, chips mm och två filmer - the blair witch project och gangs of new york.


I lördags va vi på ngn fest, har ju haft roligare men varken jag eller johanna ansträngde oss ngt vidare heller. Gick iaf ut lite på ett ställe, bongo, senare vilket vi inte skulle gjort. För det slutade i katastrof. Det va bråk och tjafs för hela slanten... vissa dagar ska man bara hålla sig bort från alkoholen helt klart. Synd att det blev som det blev men hade iaf kul med johanna!


Igår blev det inte mkt gjort... vi mådde ju som vi förtjänade kan jag ju säga. Låg i sängen/soffan hela dagen och efter fem ngn gng orkade vi ta oss hemåt mot vmo.

När jag kom hem blev det en välförtjänt pizza med cam... sjukt god pizza=)!



"Du ansvarar inte bara för det du säger
utan också för det du låter bli att säga"


jag har fått en pool!

japp så sant som det är sagt. jag har fått en alldeles egen pool. hur många av er kan skryta med att ni har en egen pool i eran lgh?! precis inte så jätte många!
jag har precis fått en pool i mitt badrum. det är tyvärr inte tillräckligt djupt så man kan dyka från toaletten men det är tillräckligt djupt så man kan plaska runt och låtsas att man är 5 igen!
ingen kan bli gladare än jag just nu!


simma lugnt!


stressigt värre

Det har varit betydligt stressigare än va jag trodde de skulle vara idag men nu äntligen börjar det lugna ner sig. Ska bli så skönt och få komma hem sen och ta helg=))! Känner att jag verkligen behöver sova, har ju knappt sovit på hela v... eller iaf väldigt dåligt.


Fick höra en överraskning innan...jag kunde verkligen känna hur glad den här människan kommer att bli som ska bli överraskad...rös när jag fick höra det och kände verkligen glädjen! Finns det ngt bättre egentligen än att göra en annan människa glad?!


Ser verkligen fram emot batman och robin helgen, var verkligen alldeles för längesen! Kommer bli så kul..har alltid roligt med batman(för d e väl du eve som är batman eller är det jag?!) Dagens chock va ju det Marlene skrev haha...jag tar det som ett löfte så du vet det;)!


Lime hur är det med dig? Börjat bli frisk än?..helgen närmar ju sig med stormsteg=)


Kärlek till er om betyder <3



woohoo


utmaning

Hittade denna på Malins bd så lånade den lite=)!

Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i?  1 om man inte räknar dagistiden
Vad tycker du om kärlek?  -  det är ju helt underbart om det är besvarad kärlek då
Har du flashat/strippat nångång? - det är ju inte helt omöjligt
När kramade du någon sist? - jag kramar Casper varje dag
Saknar du någon speciell person? - ja det gör jag
Har du svårt för att bli kär? - svårt?! Näst intill omöjligt
När kysste du med någon sist? - fick en ordentlig kyss av casper igår
Ångrar du det?  - haha nej då men de e inte speciellt mysigt
Är du singel? - japp
När fick du senast en komplimang? - i helgen
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: - nej ja tror inte det
Gjort något riktigt dumt: - klart jag har, många gng
Gjort nåt olagligt: - jodå
Blivit polisanmäld: - nä
Fått din mamma att gråta: - ja
Skämts över dina föräldrar: - alla har väl skämts över sina föräldrar ngn gng
Skämts över dig själv: - jodå jag kan ibland va höjden av pinsamhet haha
Sagt jag älskar dig och menat det: - ja
Bråkat med din flickvän/Pojkvän:
- ja
Dricker du: - Ja
Vilka kläder sover du i: - top och mini shorts ( heter det mini shorts?)
Vad hatar du verkligen: - ormar, mörker, småkryp och äckel
Varit kär: - ja det har jag
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: - haha d skulle väl va på dagis då
Är du ensam nu: - nej ja e på jobbet;)
Vill du gifta dig: - vill och vill spelar inte så stor roll
Vill du ha barn: - ja det vill jag

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng: - jag så klart
Såg dig gråta: -  kommer inte ihåg
Fick dig att gråta: - ingen aning
Du delade en drink med : det va längesen jag delade en drink med ngn men d måste varit eve då
Du gick på bio med: camilla
Skällde på dig: - don't remember

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: - nej
Kramat någon: - ja
Pussat någon: - ja
Köpt någonting: - ja
Sjungit: - ja
Saknat någon: - ja

HAR JAG?
Digitalkamera: - yes
Telefon på rummet: - har alltid mob med mig så ja det har jag väl då=)
Egen dator: - javisst
Könssjukdom: - nej
Husdjur: -japp casper och några dammråttor här å där
Bra kompisar: - en del

Amazing, eva och lation - känn er utmanade när ni får tid=)!


fredag=))

Nä jag är inte totally lost in space för mig är det fredag för jag är ledig i morgon...woohoo! Nästan alla har åkt till Schweiz eller österrike (kommer inte ihåg vart) här på jobbet och vi är bara några stycken som är kvar så jag tog ledigt imorgon. Ska bli jätte skönt planerar att shoppa loss i jkpg då. Och om ni undrar varför jag inte följer med så är det för att det inte lockar mig ett dugg och sen lite andra anledningar också.


Igår blev det boxing, tycker det är riktigt kul faktiskt. Har inte lika mkt träningsvärk idag som jag hade förra veckan men det kanske kommer imån istället!

Efter boxingen så kollade jag och cam på idol. Men det var inga större händelser där tycker jag inte få se om det blir bättre ikväll.


Har fått ganska mkt att göra här idag på jobbet. Undra vad de skulle ha gjort om jag skulle ha följt med hade ngn annan stannat hemma för att fixa detta då?! Tror inte så. Hade tänkt få undan ganska mkt som jag inte hinner med annars här men det får tyvärr fortsätta vänta måste bli klar med alla utskick först!


Back to work!


Tråkig jag vet

God morgon alla, hoppas allt är bra med er. Jag är sjukt trött. Fick lite smått panik igår när ja skulle sova så vågade inte släcka lampan. Släckte den vid 4 i morse så gissa om jag är trött. Fast lite har jag fått sova ändå.


Jag vet att jag är jätte tråkig nu för tiden. Jag orkar inte göra ngnting, känner inte heller för att göra ngt. Det är klart att jag vill hitta på saker men det finns ingen ork till det och det finns inte ngt som lockar direkt heller.

Tror att folk kommer tröttna rejält på mig snart eftersom jag är som jag är just nu. Blir jätte lätt sur och tycker det mesta är jobbigt och tråkigt.

Men det är bara så att allt känns så tröttsamt, allt går sin lilla gång och det händer ju inget. Har nog ganska fel inställning till mkt också jag menar man kan ju faktiskt göra ngt åt situationen själv  och inte bara skylla på sin omgivning.

du själv kan ju ändra på din situation vf inte göra det?, kanske är dags att få tummen ur och se till att göra ngt åt det.....jag vill till halmstad.....


Dagens lista

Dagens Humör: deprimerad

Dagens mående: känner mig sjuk, satans trött oxå

Dagens väder: regn regn regn
Dagens borde: kolla upp skolan

Dagens måste: sova
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens klädsel: gråa jeans, svart top och svart kofta
Dagens planer: jobba klart, boxing, kolla idol
Dagens vill ha: ledigt
Dagens längtan: utomlandsresa
Dagens fundering: vf bor jag här?!
Dagens beroende: vatten och ipren
Dagens tråkigaste: jobbet
Dagens tidning: finnveden nu
Dagens låt: amina ladina med ?

Dagens roligaste: idol börjar

Dagens jobbigaste: boxingen

Dagens ros: till mamma igen

Dagens tistel: till mina och Marlenes klagare till grannar (skumma typer)


Kameran är vår bästa vän

Vi vet precis hur vi ska göra för att se så bra ut som möjligt på ett kort






















säga vad man vill om oss men vi blir iaf bra på bild
vi har utseendet med oss=)!

zooombie

Exakt så känner jag mig nu. Vaknade med huvudvärk och halsont idag men förmodligen beror det på ännu en natt med mardrömmar vilket betyder dålig sömn. Börjar bli riktigt irriterad och trött på det här nu. Om det fortsätter mkt längre kommer jag bli totalt knäpp.


Det blev ingen simning igår som det var tänkt va ute och gick en lite längre runda istället. Och på hemvägen gick vi förbi mile och hälsade på. Vi pratade om det i lördags att innan träffades man mer bara för att ta en cigg tex. Vi bor ju så nära varandra men jag tror vi har blivit för lata och bekväma. Får ta och ändra på det!


Tror jag skulle behöva lite ledigt måste prata med familjen och kolla om vi inte kan ta en liten mini weekend ngnstans snart!


Halmstad lockar ännu mer nu!


Tankar och funderingar rakt upp och ner

Ha kommit fram till att det verkligen spökar i min lgh nu.


Hade inte bara mardrömmar inatt utan även en annan dröm som jag inte har en aning om varför jag drömde det just nu. Eller det kan bero på att ditt namn kom upp när jag va hos mina släktingar igår.


Är fruktansvärt nervös över ngt och jag har ingen som helst aning om varför jag är det. Nästan som en sorts panik känsla. Antingen kommer det att hända ngt snart eller så är det ngt jag kanske har ångest över, frågan är bara vad!


Jag brukar förstå ganska snabbt vilka jag kan lita på och inte, man känner det ganska fort. Men det händer ju också att man har fel ibland. Ibland när man tror att man kan lita på ngn så får man benen undan sparkade. Går så fort att ramla men det tar en evighet att resa sig igen.


Ibland känns det som att man inte riktigt passar in ngnstans. Det känns bara fel på ngt sätt. Har ganska lätt för att anpassa mig men det kan ändå bara kännas helt fel. Finns lixom ingenstans där man känner sig hemma. kanske är dags att sluta vara så osäker?!


Jag vet vad jag vill, jag vill mer än vad jag visar. Varför inte göra ngt åt det?!

 

 


"Med vetandet växer tvivlet"


ny

Ny dag ny vecka ny månad nya möjligheter!


Helgen

Det är hemskt va en helg går snabbt egentligen, den bara svischar förbi! Poff så är den slut. Jaja har inte gjort så hemskt mkt denna helgen faktiskt. I fredags va det nog meningen att det skulle bli hemmakväll men så ringde Emil runt 10 och undrade om gästgivargården lät intressant och visst gjorde de det. Så då blev det en förfest hos en kompis till dem. Klockan blev alldeles för mkt sen så det blev ingen gg utan det blev en drink på Harrys uteservering innan det va dags att åka hem. Gillar ju inte det stället så det räckte med det, gick knappt innanför dörrarna.


Även fast det inte blev så mkt i fredags så hade jag en hel del huvudvärk i lördags, måste ha varit vinet! Så det blev inte mkt gjort under lördagen. Låg mest i sängen och kollade på klipp med björn gustafsson och shan atci. Sedan på kvällen blev det en runda till Emilia men gick hem sen när de skulle till gg. Va helt slut vilket är ganska konstigt eftersom det inte hände ett dugg under lördagen. Men som sagt har ju inte mått så bra så behövde kanske vila ut lite.


Igår var jag hos mina kusiner och firade hanna som fyllde 18..wiiee=)! Sen på kvällen kom cam och lina förbi och berättade om sin helg i halmstad.

Ja d va väl ungefär min helg i ord, en ganska händelselös och lugn helg som sagt.


Design