Tisdag

Veckans segaste dag har nu snart kommit till sitt slut, likilike!

 

Känns verkligen att det börjar bli höst ute, invigde skinnjackan, halsduken och vantarna förra veckan, idag invigde jag ett par stövletter och imorgon tänker jag inviga mössan om det är lika kyligt ute på morgonen. Tyvärr måste jag säga blir det varmare på dagen så det är skitsvårt och klä sig. Hatar dessa mellandagar, tycker det ska vara antingen eller. Men hos mig är det höst nu och jag tänker klä mig därefter. Hösten är riktigt härlig, speciellt när solen skiner och luften är sådär hög och riktigt frisk!

 

Gymmix har satt igång denna veckan också. Har inte riktigt bestämt mig för vilka pass jag ska gå på än. Två pass som jag vill gå på är precis efter varandra men på olika ställen, kan bli lite stressigt. Himla synd att det bästa passet är borta då ledaren har flyttat men såg att det hade tillkommit lite andra intressanta pass så får se vad det blir. Nu ska det se till att brännas igen!



Veckan som gått

Har varit rätt så tuff och sjukt lååång.
Den började bra men sen på tisdagen så kände jag att ngt inte stod rätt till. Och på  kvällen fick ja känna va det ordentligt, jag hade blivit total attackerad av febervirus. Helt fel vecka med tanke på att det va en massa som va tvunget att göras på jobbet och sen för att det va vmo dagarna.
Va tvungen att bita ihop på dagarna men kvällarna va riktigt jobbiga, snurrigt värre kan ja ju säga.

Accepterade att ja missade torsdagen och fredagen oxå eftersom ja somnade redan vid fem då. Men igår när ja vaknade va jag totalt redo för party. Gjorde i ordning mig direkt för ja visste att ja skulle va seg på em och åkte till bolaget å inhandlade gott och köpte nya leggings med mera. Men antar att det blev lite för mkt för luften sögs ut totalt. Kan erkänna att jag tyckte faktiskt lite synd om mig igår när ja låg i soffan och frös och hörde dunket från tältet. Blev glad när alex kom hem och väckte mig och sa att det inte va så kul, skadeglädje;). Men hoppas ändå ni andra hade kul men ja vill inte höra om det ok ;).

Ny dag och jag är lika pigg som igår på morgonen men idag tänker jag inte röra en fena. ska gå runt och mysa i mina fina pyjamas och bara vara. Enda ansträngningen jag tänker göra är när ja måste gå till kylen för att fylla på mer läsk. För nu ska det mås bra igen, för till helgen blir det firande av kusin som fyller 20 idag, då ska det slå klackar i taken=)!

over and out


 


Jag tycker...

… att vissa idioter inte borde ha körkort! Va tvungen att tvärbromsa innan idag pga en som troligen köpt sitt körkort på blocket, backade rätt ut från en utfart utan att se sig för. Nästan så man har lust att skita i att bromsa och bara köra rätt in i honom, hmm kanske nästa gng.

 

… så synd om casper liten som ha fått raka av sig pälsen i dag. Han mår riktigt dåligt vilket han har all anledning att göra. Min stackars lilla prins!


… att köket och badrummet i stugan har blivit så fint. Speciellt köket, precis min stil. Nästa projekt är altanen och om man kollar ritningarna så kommer det bli super snyggt också! Det kommer bli mer än fint när allt är klart.

 

... att magnus uggla är duktigt häftig! gillar hela hans stil. Hoppas innerligt på en turne inom kort, då lovar jag att ja kommer stå där och digga till alla sköna låtar!

 

... att det ska bli riktigt kul att fångarna på fortet börjar igen. Nostalgi! Synd bara att det inte är på fredagar så man kan ha riktigt fredagsmys då skulle det kännas precis som när man va liten.


en smak av sommaren

 

vi förlänger sommaren lite

nu blir det jordgubbar och glass

lovely =)

(bild från google)


make me happy

en som alltid kan få mig på bra humör=)


lördag

God morgon!

Pigga och glada? Va uppe med tuppen idag så ja är rätt pigg men glad vetisjutton. Verkar ha vaknat på felsida, inte ens färska frallor från city gross gjorde det bättre. Konstigt.

Eclipse som vi kollade på igår va bra men twilight är fortfarande den bästa utav de än så länge.
Nu ska jag ringa å väcka syster för vi ska ut på promenad och så ska jag se till att bli glad oxå!

Over and out

 

 


Friday, im in love!

Jäkla i havet vad underbart det är med fredag. Tycker ju som sagt att tiden bara sniglar sig framåt, iaf de senaste veckorna. Så ska bli riktigt skönt med helg snart. En lugn och mysig helg där man inte har ngn som helst tid att passa, like it alot!

 

Ikväll blir det förmodligen eclipse och imorgon kväll blir det buzz och god mat med cam och familj. Vilken härlig helg det kommer bli.

 

 

 

 

Mänsklighetens dumhet har inte blivit större under tidernas lopp, men dess möjlighet att ge uttryck åt sin dumhet har blivit större.


Ny design

And I like it alot!!!

 

Det finns vissa saker som inte står så högt på min I like lista. Det är bla småkryp, ormar, möss och annat snusk. Ser jag sånt beter jag mig som en riktigt nörd. Skriker, hoppar, flamsar och blir allmänt tjejig. Nästan så jag tycker själv att jag blir pinsam. Men kan inte hjälpa det är riktigt rädd för de där små monstren.

Och på tal om monster så sprang jag på ett annat igår när ja skulle hämta tidningen i fika rummet på jobbet. Vad tror ni satt och hängde i elementet med rumpan upp i vädret precis som om han ägde skiten!?! Jo en fladdermus! Hjärtat stannade en aning. Det kan inte vara nyttigt. Som tur är finns det andra på jobbet som kan hantera såna där situationer lite bättre än jag.



monstret
vissa på jobbet tyckte han va söt
men ja kan ju inte riktigt se det


Jul jul strålande jul

Konserten i lördags var toppen! Tycker inte alls Marie förtjänade den kritik hon fick innan av danska media. Ok hon klarade inte vissa toner men det är ju inte så konstigt och hon va sjukt duktig ändå.

Att GT kom ut och spelade 3 låtar var ju pricken över i:et. Hoppas innerligt att de gör en liten turne inom kort också.

 

Annars rullar allt på i sin vanliga gamla takt. Lite saktare dock än vanligt men det kommer nog ändra sig snart.

Längtar ngt fruktansvärt efter julen. (vet måste vara ngt fel på mig) Men längtar så till att baka lussekatter, som för övrigt man borde införa till ngt man har året runt eftersom det är sjukt gott, julgodis bak, pepparkakshus tillverkning, julpyntande till tusen och alla andra jul förberedelser. Hoppas tiden går fort till dess=)!


Fredagen den 13e

Den sk otursdagen! Skitsamma för min del, det är fredag och det är huvudsaken=)!

Ska bli så skönt med helg nu, fredagsmys å fett i soffan tillsammans med den bäste.

 

Verkar som det blir Roxette iaf imorgon. Fortfarande ingen lust men ibland måste man ju helt enkelt ta en för laget. Kommer säkert bli kul när jag väl är där. Hoppas jag iaf. Men ngn utgång efteråt blir det iaf inte, antar att det sitter kvar lite från förra helgen.

 

Snart kommer förresten min nya design och det ser jag verkligen fram emot, den är super fin om jag får säga det själv.
Ny design och en massa nya inlägg=)!







tappat suget

På lördag är det tänkt och planerat att åka till halmstad för att spana in Roxette. Men den efterlängtade dagen är längre inte så efterlängtad. Har inget som helst sug att vare sig åka till halmstad eller titta på Roxette. Konstigt för så som jag längtat efter denna konsert. Så vet inte riktigt hur det blir, få se om ja ändrar mig. Gör jag inte det blir det till att stanna hemma istället. Ngn som skulle va sugen på en roxette biljett annars?

 

Tappat suget totalt, ser bara fram emot barcelona nu, möjligtvis vmo dagarna också liite.



Tillbaka till de gamla rutinerna

Då har man jobbat i 2 dagar och tiden går sååååå sakta. Tycker dock att det är skönt att vara tillbaka i de gamla gärngorna men snälla måste tiden krypa fram?!
Längtar så till Barcelona resan men det är ju en hel evighet tills dess. That sucks!

Men men får ta och njuta av dagarna som de kommer istället. Det kommer antagligen bara smälla till så är jag där=)

 

 




Sista helgen

...innan allvaret börjar igen

och jag ser fram emot det fortfarande=)!
igår blev det ett besök ute vid bolmen där det blev lite grillning och idag på våran sista semesterdag har vi besökt H.C. Va tvungen att se western showen som INTE va lika bra som vanligt men ändå helt ok. Och efter lite mat och popcorn begav vi oss hemåt.

Ikväll blir det mys i soffan framför alex nya leksak och lite vin som sällskap.

mosters fis ha varit utomlands för första gng i sitt lilla liv

danmark

en berest liten fis =)


längtar efter hösten

Ha befunnit mig på hemmaplan de senaste dagarna faktiskt. Va inte tänkt så egentligen men va sjutton är det semester så ska man göra va man känner för!

I lördags blev det lite mer fest än beräknat vilket va väldigt roligt att få dansa av sig lite. Och på tal om dans, efter min å johannas sk dans, som mest bestod av att ligga på golvet, så ha ja en hel del blåmärken. Kl fem stängde vi av musiken och avslutade iaf, lite senare än beräknat men väldigt nöjda!

I tisdags begav vi oss ut mot hindsen för att checka calles nybyggda stuga. En så fin stuga, precis vid vattnet, helt perfekt var den! Det blev grillning och lite fest. Dock inte ngt festande för mig för ja hade precis börjat på en pencillinkur. Så lilla linda fick snällt köra den kvällen.

Igår trotsade jag dock pencillinkuren och tog ett eller kanske två glas vin( Ja menar hallå det är semester, då kan man inte låta lite pencillin stoppa en!) när vi provkörde alex nyaste leksak, nämligen en projektor. Tydligen ngt som måste finnas i varje hem.

Annars har det inte hänt så mkt mer än att vi gjort en tripp till ikea och rensat lite i trädgården. Älskar verkligen att bo i hus.

Nedräkningen
har även börjat inför jobbstarten på måndag. Men kalla mig knäpp men jag ser faktiskt fram emot det. Vill komma igång igen, saknar fredagskänslan och jag längtar efter hösten. Ja vet låter sjukt och ja kommer ta tillbaka varenda ord i november eller ngt men just nu så vill ja ha höst och allt mys som kommer med det.
Varning för att låta lite som en alkis nu men det enda som kommer bli lite svårt när vardagen kommer tillbaka är just alkoholvanorna. Att ta en öl till lunchen eller på eftermiddagen, ngt glas vin för mkt på kvällen kommer man ju inte kunna göra. Likaså att vräka i sig allt fett ska det bli ett slut med. Inget skräp eller fett på vardagarna som vanligt. Det kommer bli tufft men annars så ska det bli skönt att komma igång med alla rutiner igen=)!

Nu ska jag återgå till att fixa med våran fotovägg sedan tänker jag sätta mig och njuta av ett glas vitt för en så länge är det jag som har semester!

Design