Ny blogg

Hej. Det var ett tag sen... Nästan tre månader sen jag skrev ett inlägg här. Det beror delvis på att I våras tappade jag helt och hållet blogglusten. Jag saknade motivation, lust och bloggen kändes inte viktig och var därmed ingen prioritering.

Nu har jag däremot återfått blogglusten och viljan att skriva och dela med mig igen. Men! Jag kände att jag inte kunde relatera till just den här bloggen , detta är inte jag längre och har heller inte varit på väldigt väldigt länge.
Så därför bestämde jag mig för att börja om på nytt, från början , med en ny blogg med blanka sidor och tom på en ny portal. Så härmed tackar jag för mig här på blogg.se. Vem vet jag kanske kommer tillbaka , men gör jag det så blir det inte som Lalinda84 - för vi har växt ifrån varandra och det med råge.

Tack alla ni som har följt mig under alla dessa år, tack för era kommentarer . Det är ju ändå mkt tack vare er respons som gör att man vill fortsätta. Och då ni faktiskt är några som fortfarande kikar in här med jämna mellanrum och känner att ni vill fortsätta följa min blogg så hojta bara till eller skriv en kommentar här så ska ni få den nya bloggadressen. Det hade för övrigt varit jätte kul.


På återskrivande!

Design