Det blev Malmö

Jag hamnade i Malmö!!! 






Och jag har äntligen fått testa på poledancing. Väldigt svårt men vad roligt det va. 
Nu är vi på hotellet och tar igen oss, ikväll blir det Malmö by night. 



Första ljuset är tänt

Håller på och packar här hemma för fullt och mellan varven så bälgar jag i mig vatten. Försöker hålla undan förkylningar o virus df blir det mkt vatten o c vitaminer.

Imorgon ska jag iväg , tror jag iaf, med tjejerna. Vet ingenting mer än att jag ska packa en väska med shoppingoutfit, träningsoutfit, festoutfit, necessär mm. Vart det bär av och vad vi ska göra har jag ingen aning om och det spelar mindre roll för det ska bli så himla kul att träffa alla och spendera lite tid med dem.  Vad jag sett fram emot detta och jag är taggad till tusen. Nu ska jag bara se till att piggna till lite sen är jag redo till tusen.

Vi tjuvstartar lite med att tända första ljuset här hemma till eftermiddagsfikat. 






Lycka i en liten bulle


Jag vet inte vad det är och det är väldigt svårt att förklara hur mycket jag tycker om lussekatter. Det är samma känsla som med serien Vänner ren o skär lycka. 

Har inga som helst problem med att vräka i mig flera stycken efter varandra. Idag har det blivit två och jag önskar att jag köpt fler.  
Godaste fikat utan tvekan och det blir mycket av detta denna tiden om året. 



Godmorgon

Mådde väldigt skumt igår, illamående och magen kändes helt uppochner. Idag känns oxå lite småskumt. Vet inte om det beror på magkatarr eller vem vet kanske bråcket?! Här är det iaf ingen som har tid att vara dålig inte. 

Nu kickstartar vi den här torsdagen på bästa sätt. Idag väntar en fullspäckad dag där bla julpyntet ska fram sen ska det oxå packas inför helgen. Som jag har laddat för detta.

Godmorgon, hoppas ni får en fin torsdag. 





Operation

Häromdagen fick jag veta att det nu är dags för en operation av mitt bråck. Äntligen. 
För er som har missat det så har jag bråck i den hårda plattan där bukmuskulaturen fäster. Ngt man kan få av tex kejsarsnitt, stor mage vid grav., träning, tunga lyft mm. Och jag kan nog skriva under på alla de punkterna!
Det ska bli skönt att äntligen få det gjort men samtidigt så kommer det att bli lite förändringar i vardagen efteråt för att inte tala om att logistiken kommer att bli rätt tuff. 

I 2-3 veckor efteråt får jag inte lyfta eller bära tungt. Vilket alltså betyder att det inte kommer att bli ngn träning för min del och det vet jag kommer att bli väldigt frustrerande. Men det jobbigaste blir ju helt enkelt att ta hand om barnen. Speciellt M då jag inte får bära henne, ur o i sängen, inte sätta henne i sin gåstol, eller matstol, ja ni hör ju jag kommer ju inte fixa att vara hemma själv med barnen. Som tur är har vi världens bästa föräldrar som kommer o hjälper oss när inte A kan vara hemma ❤️.

Är det någon som har erfarenhet av det här med bråck i magen? Som opererat det? Det är så mycket jag undrar över men ingen jag kan fråga. Tex vet att jag inte får lyfta men kan jag springa tidigare än 2-3 v efteråt? Är det bråcket som gör att inte mina magmuskler går ihop? Hur tränar man på bästa sättet efteråt? 

Hur som ska det bli skönt och få det gjort sen får vi hoppas att läkningen blir snabb o smärtfri. 

Här ser man svullnaden runt magen som orsakas av bråck o delade magmuskler(en svullnad som blir värre framåt kvällen), hur djup delningen är och spänner jag magen går det kontrollera delningen en aning.



Det finns säkerligen mammor där ute som skulle acceptera en sån här grej med ursäkten att jag har fött barn det är såhär det blir då  men jag är INTE en av dem! Jag vill gärna slippa se gravid ut på em, kunna träna normalt och slippa min ab healer.


Vita eos

I fredags kom våran sovrumslampa som jag beställde på Rum 21. Alltid snabb leverans där.
Och i helgen kom den upp och jag gillar den skarpt.



Detta är medium och det hade inte gått att ha en mindre så är väldigt nöjd med det beslutet. 

Fjädrarna är fortfarande lite hullerombuller och det kunde ta upp till två veckor innan de lägger sig till rätta.

Julklappar

Vi är i stort sett klara med julklapparna här hemma nu. Visst vi har ngn enstaka kvar men vi vet vad vi ska köpa så det är i stort sett helt klart.
Jag har nog aldrig varit färdig såhär tidigt ngn gng förut. Risken är väl att man glömmer vad man köpt och köper fler än vad man tänkt sig nu. Och visst är det skönt att vara klar men samtidigt så är det ju lite av charmen oxå att vara ute i sista minuten bland alla andra. Det hör ju lixom till. Så känner jag mig själv rätt så lär det säkert bli ett par julklappar till innan julafton är här. 
 
Det är ju några som frågat vad jag önskar mig i julklapp och egentligen så känner jag mig rätt nöjd med allt just nu. Visst finns det saker jag vill ha, det kommer det alltid göra, önskemål som både är realistiska och helt o hållet orealistiska. Jag la ut en önskelista på IG tidigare men tog bort den lika snabbt då det bara kändes pinsamt då den va helt uppe i det blå, alltså helt orimlig. Men om jag ska säga ngt som jag önskar mig, av självaste tomten så är det ett voluspa macaron och två asa krukor till vårt sovrumsfönster. 
 



Molly 10 månader



Älskade lilla busungen! Inte långt kvar tills den här lilla tjejen blir ett helt år nu. 
 
Vikt: 9880 g
Längd: 72 cm
Älskar: När man härmar ljud, hon säger ba och jag härmar. Superkul! Likaså Var är Molly leken. 
Och hon är helt o hållet besatt av Pippi Långstrump. Hon sitter som fastklistrad och tittar. Det är inte bara tvn som är intressant utan det är enbart Pippi som gäller. 
Nytt: Första riktiga ordet som verkligen har en betydelse = där säger hon samtidigt som hon pekar.
Vill inte kalla det att hon går än men hon kan gå. Väldigt stappligt och faller hon så faller hon som en dominobricka så det gäller att vara med. Som tur är så varken reser eller släpper hon själv än och det får gärna dröja lite till. 
 




Underbara fredag

Den underbara fredagskänslan har infunnit sig. Veckans bästa dag.
Vi sitter och inväntar vår fredagsdate, K o K, det vankas lite fika o bus här hemma.

Trevlig fredag allihop!





Tips!

Idag på fm tog jag och M en runda i stan på jakt efter klänningar till oss båda för alla kommande event framöver. Hittade tyvärr inte en enda som föll oss i smaken. Däremot lite annat smått o gott .

För er som gillar real techniques sminkborstar kan jag tipsa er om att det går att köpa på Hm. Åtminstone några. 
Jag som är tokig i ögonskuggor tänkte testa den här, oxå den från Hm. Ögonskuggor behöver man inte lägga en massa pengar på utan har man bara en bra primer så fungerar de flesta bra.

Update: dessvärre va inte dessa ögonskuggor ngt att hänga i julgranen, trots primer.

Behövde även ett nytt schampo och det visade sig att på Thelander o Ek hade de ta tre betala för två på alla Sebastian och såna erbjudanden gillar vi. Så det fick bli två inpackningar oxå. 
Skynda o fynda alla ni som använder Sebastian produkter!



Det va mina tips till er idag. Alltså real technique borstar på Hm och bra deal på Sebastian produkter på Thelander o Ek! 




Finns här några snälla barn

Från flertalet håll har det varit förfrågningar om vad barnen önskar sig i julklapp. Så jag har knåpat ihop några kollage vad barnen skulle kunna tänkas önska sig. Molly vet ju inte riktigt vad hon vill ha så där är helt och hållet mina önskemål som ni kan förstå.
 
 
Alfons och Pippi bok finns på Lekmer
Spelen finns oxå på Lekmer
Matchstället finns att köpa på Stadium
Batmangubben är från Toys ur us
Turtles från Lekmer
Fotbollsspelet finns på Stor och Liten
 
 
 
Melamin bestick och skål finns på Länna möbler
Lego förvaring från Lekmer
Bil och mus från Jollyroom
Klänningar i strl 74/80 dessa från Kappahl
Maileg kanin medium från Lekvira
Moln underlägg från Jollyroom
 
Sen tycker jag att Sonny angels är för himla söta och tycker att Mollan kan börja samla på dem. Finns att köpa bla på Bluebox.
 
 
 
 
 

Vårt sovrum

Det är inte bara vardagsrummet jag vill förändra. Vill även göra lite små förändringar i sovrummet. Just nu är det svart och vitt där inne och jag skulle vilja ha det aningens ljusare. Så tänkte att vi skulle byta ut den svarta tapeten, taklampan samt överkastet mot ngt i vitt och grått. 
 
De svarta gardinerna har redan rykt och ersatts med en vit rullgardin. Den svarta ramen ska oxå bort och där ska vi sätta upp två bilder från bröllopet med vita ramar istället.
En aning suddig Iphonebild
 
Mina wanties till sovrummet
 
 


 
 
 
Eos vita lampa finns på Rum 21
Asplund från Urban living
Marble tray fr Hay kan köpas på Artilleriet
Kudde fr Hemtex

Onsdag

Dagarna de rullar på och nu börjar även den här veckans nedförsbacke. Idag har vi varit o fikat i vanlig ordning och fick tom sällskap av moster C och lillkusinen.
I slutet av den här veckan vankas det mat med vänner samt en liten släktträff på A:s sida. Ett bra avslut på denna vecka med andra ord.
 
Det är mycket planerat de närmsta månaderna nu och ett datum är även bokat för våran fest tillsammans med vännerna så det måste jag ta och börja planera på allvar nu. Annars rullar allt på som vanligt och våran lilla tjej här hemma börjar det bli full fart på. Hon går nu och gör det mer än gärna och mycket. Dock kan hon inte resa på sig själv vilket är väldigt skönt då hon inte har ngn som helst fallreflex utan trillar hon så trillar hon som en dominobricka. Så man får vara med när hon spatserar runt och vara beredd på att ta emot.
 
Jag o molly på leos namngivning för ett par månader sen.
 
 
 
 
 
 

Vårt vardagsrum

Jag kan inte släppa vårt vardagsrum, jag vill så gärna göra om, slänga ut och köpa nytt. Bort med fula skinnsoffan, bort med de megajättestora högtalarna (efter element och sladdar är nog högtalare det fulaste som finns i ett hem) och bort med tvmöbeln. Sen in med massa nytt.
 
Jag vill inte möblera efter tvn som är där utan möblera mer för en sällskapsyta. En grå soffa samt en fåtölj eller mysig sittmöbel skulle vara himla fint.
Förstår ju att en ny soffa nu med småbarn är rent idiotiskt men man kan väl få planera och drömma lite. Sen så har nu A äntligen börjat fundera på att göra sig av med högtalarna - ett steg närmare.
 
Mitt önskevardagsrum.
 
 
Soffor från mio
Hay bord hittas på Länna möbler
Barcelona kopia hittas på Möbler 247
Hay marble tray kan köpas på Artilleriet
Ljusstake Svenskt tenn kulan finns på deras hemsida
Foto från love warriors
 
 

Lördagsmat

Jag och Alex ha bestämt att vi ska testa laga lite ny mat på helgerna och gärna göra det tillsammans. Blir lite roligare då och kan va rätt mysigt oxå.

I farsdag present fick A ett par ekplankor så idag va det alltså planka som stod på menyn. 

När A såg sitt paket så undrade han vad han önskade sig därifrån. 
Men det är ju faktiskt så att det är inte alltid killarna vet vad de vill ha. Det känner ni väl igen?!


Vi har aldrig gjort detta tidigare men det är ju egentligen rätt smidigt samtidigt som det är riktigt gott. En väldigt lyckad lördagsrätt. 

Så med facit i hand, det va tydligen en bra farsdagpresent. 






Milen

Godmorgon!

Inatt sov molly i sitt rum för första gången. Kändes både tomt, märkligt och samtidigt lite ledsamt.  Men ska inte heller sticka under stolen med att det va rätt skönt. Alla vaknade pigga och utvilade idag efter en hel natts ostörd sömn. Tummen upp!

Därför va det rätt lätt att skutta ur sängen och vidare till gymmet för att börja dagen där. Efter ett pass där blev det en löptur ute med mamma.  Och det va inte vilken löptur som helst. Nej nej. Det här va löpturen med stort L. För första gången i mitt liv har jag nu sprungit 1 mil. Jag har aldrig tidigare uppskattat löpning så som jag gör nu. Förr sprang jag som mest 5-6 km sen fick det va bra. Jag njöt aldrig när jag sprang utan ville mest bara ha det överstökat. Nu är det helt annorlunda, jag gillar att springa och jag tycker det är riktigt skönt att komma ut. 


En väldigt bra start på denna lördag om du frågar mig. 


Tacofredag

Undra hur stor procent av Sveriges barnfamiljer det är som äter tacos på fredagar. vad tror ni?

Jag åt inte tacos innan jag träffade A, jag gillade inte det. Åtminstone hade jag bestämt mig för det. Idag älskar jag det och skulle kunna äta det betydligt oftare. Fast på det sättet vi äter det då. Det finns nog lika många varianter på tacos som det är folk som äter det. 



Här hemma äter vi inte de hårda skalen till. Vidhåller fortfarande att de inte är goda! Sen har vi ingen tacosås på burk utan vi kör med gräddfil och creme fraiche paprika/chili. 





Mer än det på bilden brukar inte jag ha i min tacos, A kan ha riven ost samt lite krossade tacochips oxå.
Tacos är den perfekta fredagsmaten, snabbt, smidigt, gott och passar hela familjen.

Blir väldigt sugen på tacos nu men det är inget vi kommer äta ikväll. Idag blir det istället hasselbackspotatis och fläskfilégryta och det är inte fy skam det heller.

Trevlig fredag! 

Fredag

Så var det fredag igen. Underbara fredag. Jag och barnen har inte gått upp än utan ligger fortfarande i sängen och tittar på Pippi. Tom lilla M är helt besatt av Pippi. 
Den här helgen är den enda hela oplanerade helgen nu på den här sidan av året. De kommande helgerna så väntas det släktträff på As sida, hemlig resa med vännerna, julbord, Stockholm, julfirande, julbak mm. Bara en massa kul helt enkelt.
Vi kommer dock får finfrämmat den här helgen av inte mindre än Casper. Han ska bo här hela helgen till barnens förtjusning. Ska bli väldigt mysigt och få ha lite hundsällskap igen. 








5

...saker från mitt 90 tal.  Jag fortsätter att vara nostalgisk och tittar tillbaka på mitt underbara 90 tal.
 
 
1. Date parymen
Den första parfymen jag ägde och fick den när jag fyllde 10. En typisk födelsedagspresent och man hann med att ha ganska många innan man växte ifrån dem. Tjejerna hade Date medan killarna hade AXE. Hur många hade du?
 
 
2. Jazzbyxan
Jag vet inte hur många jazzbyxor i olika färger jag ägde. Det va en hel del och det va ju även modernt att ha kjol över. Jag hade jazzbyxor jämt då jag på den tiden hatade jeans för att jag tyckte det va så fruktansvärt obekvämt. På vintern kunde jag ha 4 par på mig samtidigt för att inte frysa. Satan va det kunde göra ont i sidan.
 
3. Robynfrissan
Jag va en av dem som hade med ett kort till min frisör på Robyn och sa att jag ville ha hennes frisyr. 13 år va jag när jag kapade av håret ngt jag aldrig gör igen. Inte så kort iaf.
 
4. Buffaloskor
Jag ägde aldrig några riktiga buffalskor utan hade bara andra liknande. Men varenda fjortonåring hade det och jag ville säkert oxå ha ett par men fick aldrig det. Min syster däremot hade ett par o hon knatade runt i dem jämt o ständigt.
 
 
 
 
5. Hjärtan
Jag hade ett par såna här som jag delade både med vänner och med pojkvän. Det va ju på den tiden en väldigt fin gest och ett väääldigt stort steg i förhållandet/vänskapen om man delade ett sånt här. Då var det ju på riktigt.
 
 
 
Det är rätt svårt att välja ut fem saker bara det finns ju så mycket som förknippas med 90 talet. Speciellt för oss som växte upp då. Kommer ni ihåg napparna som hängde runt halsen, i öronhängen, i armbandet ? Jag hade sån sjukt stor klunga med nappar runt halsen och likaså två i öronhängena. Extremt fult. Allt kulspelande? Sandlådan på enehagsskolan va proppfull med olika banor under mitten på 90 talet.
 
 
Alla bilder är lånade från Veckorevyn.se.

5

.. barnprogram jag minns som liten.
 
Känner ni igen dessa bilder?
 
Björnes magasinintrot sitter inprintat.
Likaså. Har ni sett på kanal ett?
 
 
Förutom alla disneyfilmer/serier och astrid lindgren filmer så är det dessa som satt sina spår mest.
 
1. Pippi Pelikan
Jag minns inte riktigt vad exakt det handlade om men jag älskade det. Mina föräldrar fick tom ta mig till den platsen (vid katarinahissen om jag inte minns fel) i stockholm där Pippi Pelikan brukade hänga. Vi stod där och väntade och jag höll tummarna för att jag skulle få en skymt av henne. Till min stora besvikelse kom hon aldrig.
 
 
2. Ika i rutan
Detta program är lite av en hatkärlek. Jag kollade på det men man va alltid lite smått rädd för visst sjutton såg det lite småläskigt ut. Dessutom tyckte jag hon pratade så lustigt. Men det är ett program som man aldrig glömmer.
 
 
 
3. Trasdockorna

Varenda gång Björnes magasin började höll jag tummarna hårt för att Trasdockorna skulle visas. Lite trasiga o knasiga i vårt trasdocksgäng. 
 
4. Tippen
Mitt absoluta sommarlovsmorgonsprogram genom tiderna.  Jag som så många andra barn skickade in ngt, vad minns jag inte, och fick tillbaka en massa tippenkort och en sån där stor knappnål.
 
 
5. Bullen

Älskade det, speciellt den där lilla serien som brukade gå i slutet, Klassliv, samt brevfilmen. och kom igåg det är inte tjejen/killen i filmen som har skrivit brevet....
 

 
 
Finns ju hur många barnprogram som helst som man minns och man blir helt nostalgisk bara genom att tänka på det. Joel bitar, fem myror är fler än fyra elefanter, Lillstrumpa o Systeryster, Dr Snuggles, Hajk, Skymningssagor, Rädda Joppe död eller levande med många många fler.
 
Jag gillar inte uttrycket det va bättre förr, men när det kommer till barnprogram, tecknat mm så är det definitivt ett uttryck som stämmer.
 
(bilder från google samt veckorevyn)
 
 
 

Onsdagstradition

Idag var det dags för fika igen tillsammans med O och M. Det har ju blivit lite av en onsdagstradition, en ganska mysig sådan oxå.  


Alltid samma fika både för O och för mig.
Kaffe å skinkfralla för min del, glass bulle o Festis för O.



Ibland vill jag bara äta upp Oliver.  Trots sin låga ålder så kan han emellanåt låta så vuxen och extremt duktig, en riktig Kalle-redig! Idag var en sådan dag och jag kunde inte annat än att le när han satt o pladdrade på om allt som försegår i hans lilla huvud. 
Åtminstone ända tills han upptäcker en äldre man som står bakom mig och inte har ngt hår, då blir han genast 3,5 igen. Titta mamma han har inte nåt hår på huvudet. Sschh! Men vänd dig om och titta han har inte det! 
Som tur är är han lätt att starta en ny diskussion med som handlar om ngt helt annat innan det blir för obekvämt, min älskade unge.




Advent på ingång

Nu är det inte långt kvar tills man får plocka fram alla adventsgrejer. Jag som älskar alla julförberedelser längtar efter denna mysiga tid. När första advent kommer plockar vi fram alla julsaker här hemma och pyntar även granen. Jag tycker som sagt att det är mkt mysigare att njuta av allt innan jul. Så fort julen är över vill jag ta ner allt. Det brukar få vara kvar tills nyårsdagen sen vill jag inte se det mer förrän nästa advent.
 
Älskar min flingstjärna och skulle kunna tänka mig en till i ett annat fönster. Du kan hitta den bla på Svenssons.se där bilden är lånad ifrån.
 
 
 
Den här ljusstaken från design house stockholm har jag spanat på länge. (finns bla på designonline.se där bilden är lånad) Tyvärr har jag inget fönster där ja kan ha den men har väldigt svårt ändå att släppa den.
 
 
 

Totalt blåst

Blev helt o hållet totalt grundlurad över telefon tidigare. Många av er hade säkert hört talas om detta innan och hade inte gått på det. Men jag, jag blev helt o fullt totalt blåst!
Det ringer en kvinna från ett 08 nr och påstår sig ringa från arlanda flygplats där det finns ett brev adresserat till mig från Estland och om det ringer ngn klocka. Med molly på höften och både en massa levande i bakgrunden här och hos den sk kvinnan från flygplatsen så gick hjärnan på högvarv. Men det där brevet va ju inget jag kände till.
Hon börjar då prata om narkotikaklassade preparat och om jag är hemma för att det kommer då komma en polispatrull tillsammans med tullmänniskor för att göra en husrannsakan, eftersom det handlar om så stora mängder.
Givetvis tror jag att detta är ett skämt och ifrågasätter det men ju mer kvinnan pratar ju mer går jag på det och ju mer snurrar det i hjärnan samtidigt som jag funderar på vem som skulle skicka sånt så in i norden fel. När vi lägger på börjar paniken infinna sig. Inte för att vi skulle ha ngt olagligt hemma utan jag får panik över hur rädd Oliver kommer att bli och vad jag ska göra för att lugna honom. Jag slår upp nr på internet för att se vad det är för ett nummer men hinner inte läsa så mkt förrän min syster ringer och med gråten i halsen frågar jag henne om de precis lurat mig. Och de hade dem såklart.....
 
Det va ett sånt telefonprank (pranked.se) där min syster o hennes sambo lyssnade på hela telefonsamtalet samtidigt som de valde vad hon skulle säga. Df blev det ju ganska så trovärdigt då hon svarade på mina frågor oxå, det va lixom ingen envägskommunikation.
Men hade jag lyssnat mer noggrannt på vad kvinnan sa så hade jag inte gått på det men när man är lite halvt stressad så är det ibland lite svårt att tänka klart. Så visst jag är nog lite blåst men jag gick på det. Nu kan jag garantera er, V o C, att hämnden är ljuv!

Tapas

Igår va vi på Snipen för lite tapas tillsammans med I & E. 
En kväll som kan beskrivas kort o gott med God mat, gott vin och trevligt sällskap! 


Tapas kan va bland det godaste som finns i matväg. Speciellt för en sån som mig som lätt tröttnar på en smak väldigt fort.



Idag ville jag ta en tripp till Ikea, men min kära A lyckades smita till jobbet imorse innan jag hann bli människa så får se hur det blir med den saken. 


Våran egna lilla isbjörn

Finns det ens en liten möjlighet att det går att pussa ihjäl någon?! Isåfall ligger den här lilla isbjörnen lite pyrt till. 




Goa unge! 

Godmorgon

Skulle börjat dagen med träning men upptäckte i natt att jag hade ont i halsen  så fick hoppa det. I en och en halv vecka fick jag må bra iaf innan det va dags igen. Man får vara glad för det lilla. 


Dags att sänka sängen snart tror jag. 
Molly sover fortf inne hos oss medan oliver flyttade till eget rum när han va runt sex månader. Man hade lite mer bråttom med första barnet, när det gällde allt nu tycker man mest att tiden går för fort.
Det är nog dags snart ändå för Molly att flytta till sitt rum men när det blir vet jag inte. Jag trivs med att ha M här inne hos oss och tycker det känns tryggt. 



Skor

Efter dagislämningen idag begav jag o molly oss till ett fik för att, ta just en morgonfika innan affärerna öppnade. 
Molly va dessvärre inge vidare sällskap då hon somnade så fort vi kom innanför dörrarna. Så dagens tidning( där det fö är ett väldigt snyggt brudpar på bild) och mobilen fick hålla mig sällskap. 
Det va ganska mysigt och avslappnat att sitta där i lugn och ro. 

Hur som, affärerna öppnade och jag fick med mig ett par skor hem. Hela hösten, alltså sen aug tog slut, har jag letat, provat, beställt och skickat tillbaka skor så nu va ett par nya ett nödvändigt ont. Är fortfarande lite osäker då de påminner mig om ett par skor jag hade 99/00. Men jag antar att modet kommer o går... Vi får se om de får stanna.




Häromveckan fick jag hem ett paket innehållande ett par stövlar och de fick iaf stanna. De kan nog komma till användning vid kommande julbord och andra festligheter.





Lördag

Lördagen rullar på i en hiskelig fart, iofs inget ovanligt. 
Började min lördag med ett pass på gymmet, sedan har jag hunnit handla inte mindre än 2 gånger, varit på kyrkogården och tänt ljus för M och fixat lunch. Nu inväntar vi barnens kusin för lite lek o bus här hemma. Och ikväll ska jag och Alex äta räkor o dricka lite vin. Bästa lördagsmyset. 




Trött tjej som somnade vid matbordet igår. 

Nu känner jag tyvärr att luften håller på att gå ur mig så jag får nog se till att resa mig ur soffan och sätta igång med ngt annars är risken att jag slår rot här.



Design