Jackpot i brevlådan

Post är något riktigt roligt - om det inte visar sig vara räkningar då såklart. Men det är på ngt vis lite spännande för ibland, inte jätte ofta, men ibland ligger det små guldkorn i brevlådan. Idag var en sån dag.

Nu ska jag hoppa i säng o bläddra i ett rykande färskt nr av Hus och Hem. 

Ketchupeffekten

Något har hänt med våran lilla tjej den senaste veckan. I stort sett har hon varit en liten tjötmaja sen hon kom till oss men man har aldrig förstått va hon har sagt. Visst hej, hejdå, mamma, pappa titta, mormor,ja nej, glass, där, och liknande vanliga ord har hon sagt men nu har det börjat hända mer.
Den senaste veckan har det varit lite av en ketchupeffekt och hon har spottat ut nya ord.  Inte helt korrekta visserligen men ändå ord som man förstår.

Några av de senaste nya orden är:

Om - kom
Oviver - oliver
Ossa - mössa 
Ova - sova 

Dessutom har hon börjat spela fotboll. Jag får inte vara med utan det är bara pappa som får spela. 
- om pappa, säger hon och sparkar bollen till honom. Närmar jag mig säger hon nej stoppar mig o pekar på en stol i köket där jag ska sätta mig. 


Pappas flicka 

Fredag

Igår var det krogshow med fina kollegor och då jag inte var i säng som jag brukar, dvs innan tio så är jag lite trött idag. Tur att det är fredag och helg nu då det är välbehövligt på många sätt. Har varit några intensiva veckor på sistone och en oplanerad helg är precis vad som behövs.


Invigde mina fina öronhänge från Lily and Rose igår.

Som sagt det är fredag och vad passar inte bättre än en fredagslåt. som jag nämnt så gillar jag ju Falk filmerna och den här låten spelas varm här hemma just nu.

http://youtu.be/cVP_VoZPuUo 

Det här med att inte vilja sitta sist i grisavagnen

Det är ett uttryck som min lärare använde under mellanstadietiden och det etsade sig fast. 

Hur som, nu har jag precis avslutat utbildning nr 2 den här månaden. Känns väldigt skönt, då det varit två intensiva utbildningar dessutom på bortaplan. Men nu är det färdigt och nästa gång det är dags för utbildning är i december.


Trots att det är intensivt och emellanåt väldigt jobbigt är det riktigt roligt att lära sig nytt och få utvecklas 

5 om mig

Eftersom det är min födelsedag idag så tänkte jag att vi kör 5 fakta om just MIG. Kanske är det ngt som ni inte vet sen tidigare. 

• Jag är en känslomänniska, har väldigt lätt både till skratt o gråt och blir jag arg så blir jag verkligen arg. Inget som jag kan dölja. 

• jag gillar Johan Falk filmerna och gråter till varenda en av dem.

Seth och hans kommentarer är otroligt roliga i filmerna 


• Hatar att känna mig dum och okunnig. Hör jag ngt eller om det pratas om ngt jag inte förstår googlar jag det i nästa sekund för att snabbt kunna suga upp lite fakta. Jag vägrar med andra ord vara den som sitter sist i grisavagnen.

• Har alltid varit lite av en partyprinsessa men föredrar idag hellre att gå ut o äta o dricka gott framför en kväll på krogen. • ska i december genomgå en operation där mina magmuskler ska sys ihop samt ta bort ett navelbråck. En operation jag både ser fram emot samt är mkt nervös inför. Födelsedag och bomullsbröllop

Idag är det min födelsedag, min 31a födelsedag närmare bestämt. Jag fullkomligt älskar födelsedagar och så även min egen.  Anser att födelsedagar ska firas med pompa o ståt om man nu så fyller 2, 20, 50 eller som jag 31 spelar ingen roll, firas det ska det göras. Och födelsedagsbarnet ska känna att idag är det din speciella dag. Att jag och min älskade man även har bröllopsdag idag gör inte saken sämre. Att det har gått ett helt år sen vi sa ja till varandra känns helt otroligt. Tiden har gått så fort. 1 år som man och hustru och jag hoppas på att det blir många många fler. Jag älskar Dig, jag älskar oss och jag älskar det vi har. 


Tjejkväll på Hotell tre liljor

Just nu , kvalitetstid med fina vänner - Johanna , Emilia o Joss , på favoritrestaurangen i stan. 
Love song vas

Fick två fina vaser av min kära mamma i tidig födelsedagspresent idag. Har länge spanat på dem så var jätte glad när jag fick dem. 
Tyvärr blev hon väldigt besviken när hon inte kunde få vaserna inslagna i butiken , Önska IK Form,då det var rea varor.  Lite konstig policy kan man ju tycka. Varför slår man inte in varor som är på rea?! 

Så mamma gick till en annan butik, dvs Inges El , där hon istället fick de inslagna trots att de inte ens var köpta där. De vet med andra ord hur man bemöter sina kunder på bästa sätt och gör så att kunden känner sig viktig. Tack för det! 
Vaserna är hur som jätte fina och jag gillar dem skarpt. Tack mamma! 

Back on track

Jag älskar hösten och oktober har alltid varit en av mina favorit månader. Det här året så började min favvo månad lite sisådär. Men andra halvan av den här månaden kommer bli toppen, det har jag bestämt. 

Den här veckan har jag och Molly varit själva hemma då killarna är i Turkiet. Tyvärr blev planerna som jag hade för mig o M lite förstörda då jag gick o blev dunderförkyld och vi har i stort sett bara varit hemma. Det grämer mig ngt enormt o jag har så dåligt samvete gentemot M då veckan varit ganska tråkig på så vis. 

Vårt fika besök i söndags bestod av kompisen Inez o hennes mamma o Emilia


Imån är den efterlängtade helgen här. Vilket är skönt på så många sätt. Fredagen är mer än välkommen.
Fredag

Min magkatarr har gjort sig påmind nu i två dagar och jag håller på att bli tokig. Så i ett försök att glömma bort den hängde jag på min kära mor o moster till det gym där de tränar. Kul att testa ett nytt ställe med lite andra maskiner. 


Och det var precis vad jag behövde. Magkatarren o stressen lade sig och det känns mycket bättre. Nu tar vi fredag på riktigt - härnäst väntar tacos men först måste jag först o handla det sista inför imorgon. 


Bowling med tjejerna

Igår hade vi tjejkväll och det va bowling o mat som stod på schemat den här månaden. Och eftersom jag fyller år den här månaden så blev jag visst bjuden på hela kalaset. Tack så väldans mycket!


Nu tar vi oss an veckans bästa dag. 

Design