Dessa baciller...

Gårdagen va rätt jobbig, mådde inte alls bra. Frös, huvudvärk, ont i halsen och ont i ryggen. Idag är det värre... Har tom ont jämte ögat invid näsbenet. Vad beror det på ?!
Ja ni märker ju att det är extremt synd om mig.

Har verkligen ingen som helst tid att va sjuk nu då jag är oerhört stressad.
Så suck it up kvinna å gå till jobbet!


Sådan far sådan son...

Alex är ju som sagt Olivers idol och han ska göra allt och precis som pappa gör.
Och vill Alex ta en öl så vill Oliver det oxå..
(även om det är en självklarhet så måste jag väl tillägga för er som nu vill/skulle tvivla, att det är inte öl i Olivers glas utan det är äppeljuice)
 
SKÅL!
 
Botten upp...
 
 
Rap...
 

Måndag

Godmorgon gott folk!
 
Ännu en helg har sprungit förbi och nu är det endats 10 dagar kvar på detta året att jobba. 10 ynka dagar, det är ju ingenting. Frågan är hur man ska hinna med allt bara. Men 10 dagar känns himla bra trots att det inte blir så mkt ledigt för vår del. För så fort vi slutar jobba för i år är det dags att sätta igång och jobba här hemma. Vi ska ju nämligen riva ut vårat kök. Det kommer bli ett himla jobb men ack så fint det kommer att bli.
Det ska bli mer öppet och dessutom bli mer Linda präglat, dvs svart/vitt. Det ska bli så himla roligt med ett nytt och fint kök och jag längtar ngt extremt.
 
Men innan det är dags för köksjobb så är det vanligt jobb som gäller.
Trevlig måndag!

Hej mitt vinterland

Lördagen började med lite jobb för Alex och därefter blev det ett besök i pulkabacken. Oliver älskar snön och varenda gång han åker pulka nerför backen så blundar han hårt samtidigt som han skriker av skratt.
När det är dags att gå in skriker han oxå, dock inte av skratt. Han hade kunnat va ute hurlänge som helst, han har tydligen inte vett att frysa.
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

I fredags efter jobbet va det dags för mig att sätta mig i frisörstolen igen. Det va äntligen dags för kalufsen att bli ljusare. Som jag har längtat, för det är nu bestämt att blond, det är det jag ska vara. 
Jag hann dock inte ens bli klar förrän jag längtade efter nästa frisörtid. Det va absolut inget fel min frisör gjorde utan det är ju bara det att det inte går att gå till så ljus som jag va innan direkt. Eller klart det går men det sliter ju ngt fruktansvärt och det vill jag helst undvika. Så just nu har jag en extremt tråkig och tom ful övergånsfärg på håret. Dessutom blev det ett litet missförstånd på längden som skulle klippas, jag pratade om cm som skulle tas i nacken och hon trodde nog att det skulle tas lika mkt runt om. Som sagt litet missförstånd...
Men nu har jag alltså en hårfärg och en längd som är alldeles för kort och som jag inte alls är nöjd med. Så snälla barr, väx, VÄX!!!
 
 
Efter mitt misslyckade frisörbesök va jag måttligt road över att gå ut och träffa folk. Men det va bara att bita ihop för det va dags för julbord med mitt jobb tillsammans med respektive på Höganloft.
En himla trevlig tillställning, julmat tycker jag är rätt överskattat men jag gillade dessertbuffen s t a r k t. Likaså showen, jädra i havet vad duktiga dem va. Tänk om man ändå kunde sjunga, en annan är lixom totalt tondöv. Men det va definitivt inte dem, deras show hete duga om ngt.
 
 
 
 

Måndag

Igår va det dags för årets första julfirande. Vi spenderade en mysig em hos Alex moster mfl där det serverades julmat och därefter blev det paketutdelning för barnen och julklappsleken för oss andra.

Framåt sen em åkte vi hemåt då vi bestämt att se konserten som va ute på stan. Bylsade på oss ordentligt, men tyvärr inte tillräckligt, vi klarade tjugo min sen höll vi på att frysa ihjäl.
så sen va d riktigt skönt att komma hem och tända en brasa och krypa upp i soffan.

Nu är helgen över och en ny fullspäckad vecka väntar. Det ska bl.a. bakas lussekatter, vi ska på bio och i slutet av veckan ska jag till frisören och bli blond igen... Ehh wiieee... eller iaf ljusare. Sedan inleder vi helgen med ett julbord. Veckan kan alltså inte bli annat än bra!


Lördag

Så va det dags för årets mysigaste månad - välkommen december!
Julstöket har fortsatt genom att det sista julpyntet har kommit upp, granen står på sin plats och stjärnorna och stakarna är uppe. Så det känns riktigt mysigt nu i mörkret med alla fina ljus.

Att oliver är pappas pojke är det ingen som helst tvekan om. Emellanåt existerar inte ens jag och allt som pappa gör ska oliver oxå göra. Som tex när pappa äter då ska oliver oxå äta och enbart från samma skål/tallrik.


Design