Middag med de finaste

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_501820f49606ee016a00000d.jpg" class="image">


Himlen har öppnat sig

Jädrans vilket väder det är, eller oväder rättare sagt. Hela natten och morgonen har det verkligen öst ner samt åskat ordentligt. Har tom varit lite obehagligt. Det verkar ju som om himlen har öppnat sig så mkt öser det ner. Men det kan hålla på hur mkt det vill idag, kan regna hela dagen om det så vill. Bara de får det ur systemet för imorgon vill jag inte har ngt regn för då ska vi på Uggla. Så idag ska vi ägna oss åt att kolla så att texterna sitter ordentligt så vi kan sjunga med imorgon ;)!


Krasslig

Förra veckan va oliver sjuk och Alex va förkyld så det va ju ganska väntat vad som komma skall. Såklart så va det ju jag som stod på tur. Extremt tråkigt att inte vara på topp sista veckan men hellre nu än nästa vecka. Får hoppas att bacillerna bara är här på en kort visit så vi kan utnyttja den här v ordentligt. Krya på mig!


City

Ha spenderat en liten stund inne i stan. Blev inte så mkt då det va ganska fullt i provrummen. Men två linnen till mig, ett par jeans till A och två pyjamaser och en t-shirt till O. Fastnade för en klänning på nordic men kunde inte riktigt bestämma mig ang färgen. Får nog åka in en sväng till nästa v tror jag. Hoppas att rean försvinner snart, tycker det är riktigt tråkigt med rea. Mest skit på den tycker jag, men det är klart man kan ju hitta några godbitar om man har tur. Men det har jag oftast inte så df hoppas jag att rean försvinner.


Odd Molly

När vi va i Köpenhamn passade vi på att besöka odd Molly butiken. Kan berätta att man blev inte besviken. Hade lätt kunnat sätta oss i personlig konkurs där inne. Det fanns extremt mkt fint och det va mkt jag ville ha. Tyvärr kunde inte allt följa med hem, men en kofta( canna cardigan) fick följa med hem. Tack snälla älskade Alex för den <3 Ska till Köpenhamn igen i sept och odd Molly butiken kommer va ett givet besök då.


Feber

Mitt lilla hjärta är sjuk. Han vaknade vid fyra,ledsen och kokhet. Det är sprutan han tog som spökar. Linjen mellan lycka å sorg nu är extremt tunn. Hoppas att det går över lika fort som det kom.


Saknad

Trots att det är rätt skönt att åka iväg utan barn ibland så tar d inte lång tid innan man saknar sin lilla guldklimp. Och som det verkar så är det nog rätt ömsesidigt. Min älskade ängel!


Shopping!!!


Godmorgon

Vilken kanon dag vi hade igår. Allt va perfekt. Vi strosade runt på ströget, åt lunch i nyhavn, drack öl på torget, gjorde ett besök på ripleys, drack rose i parken, åt gott på kvällen och bara hade det himlans trevligt. Idag blir det lite shopping innan vi beger oss hemåt i em.


Mot Köpenhamn

Bilen är packad och rullar nu i full fräs söderut. Två dagar i Köpenhamn tillsammans med fina vänner står på schemat. Härliga tider!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_500f953e9606ee350a0008b2.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_500f953e9606ee350a0008b2.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_500f95ede087c32a9400069e.jpg" class="image">


Älskade sommar


Här kommer sommaren...

Igår kom sommaren hit, den blåstes nog hit då det emellanåt kändes som storm. Det är jobbigt när det blåser så intensivt, får huvudvärk och man känner sig sjuk till slut. Som tur va så va vindarna rätt varma så det blev bad för olivers del och vi andra kunde bättra på brännan(välbehövligt). Dagen avslutades på bulls tillsammans med Emilia, Calle, Martina och två kompisar till henne. Himlans trevligt! Idag är det kanon väder och det är första Gng i år som frukosten kommer att ätas ute. Senare blir det strandpremiär. NU är det sommar!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_500e3c349606ee7bdd000697.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_500e3c349606ee7bdd000697.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_500e3c5e9606ee7be7000687.jpg" class="image">


Söndag

Då va vi inne på halvtid ( på semestern)om två veckor börjar jag jobba igen. Nu hoppas jag de här två veckorna som är kvar visar sig från sin bästa sida. Igår fick vi en liten smak av sommaren iaf, även om vädret va lite skumt. Solen lös och d va helt ok sen kom det ett moln, ETT,och från det enstaka molnet kom det en skur. Ofattbart! Solen skiner idag igen och det verkar som om det kommer bli lite finare väder nu i några dagar. Får hoppas d stämmer. Orkade inte ta ut poolen igår, en lite större låda fungerade precis lika bra.


Ljust

Sol eller ej..Vår framtid är så ljus att vi måste ha solglasögon...!


Helkväll på stan

Det blev en helkväll på stan igår. Efter lite mat, rose och tjöt i stugan så hoppade vi in i en taxi som gick till bulls. Märktes att det va lillördag då det va rätt livat på sina ställen. När bulls stängde va jag rätt nöjd med kvällen och tyckte vi kunde åka hemåt. Blev snabbt nerröstad så istället blev det Bond där vi nästan bara va inne och vände. Inget uteställe i min smak! Blev istället lite nattamat, tom mc donalds är som gourmemat efter en utekväll, och sedan taxi hem.


Tårta och rose

Fin sommarkväll i Halmstad tillsammans med familj/släkt. Rosevinet har jag blivit tipsad av Sandra och det är verkligen super gott. Rekommenderas!


Packning pågår


Sommarfint

http://shop.creativelounge.se
 
 
 
 
 

Slösurf

Oliver sover och jag har tusen saker ja borde göra men istället sitter jag här och slösurfar runt på sidor som kan kosta mig rätt mkt i längden.  (pratar så klart om http://shop.creativelounge.se   www.designonline.se och www.rum21.se vad trodde du ja menade!?) Borde egentligen packa och städa bilen, den är i stort STORT behov av städning men istället verkar det som om jag slagit rot i soffan. Använder mig lite av ursäkten att Issa ska komma snart så det är ingen ide att jag börjar på med städning eller packning.
Får hoppas att hon kommer snart annars är risken att jag försätter oss i personlig konkurs.
 
Det finns så oerhört mkt snygga lampor och vi behöver ett flertal nya hem hit. I höst ska vi köpa lite nya möbler till vår gillestuga och då hoppas jag att den här lampa får flytta in dit oxå.
Kartell
 
 
 
 
 

Måndag

Ny vecka men vädret från förra v hänger fortfarande kvar vilket suger. Det suger faktiskt riktigt ordentligt! Man kan ju bli deprimerad för mindre om man säger så. Känns mer som höst ute än sommar och jag är extremt uttråkad.
När kommer höstkatalogerna från HM mm? Det är såna här tråkdagar man ska gå igenom dem och (tröst)köpa på sig massa nytt inför kommande säsong.
 
Är verkligen oerhört uttråkad och fast i vmo är vi oxå. Idag ska jag till fabror doktorn och ta bort stygnen efter den snuskiga leverfläcken och på onsdag ska oliver till bvc. Så vi är fast till på onsdag men sen blir det iaf bästkusten för vår del, längtar, är trött på att va hemma i vmo nu och vill komma bort!
 
 

Shopping med en riktig tuffing


Båt letande....

Det här vädret och det eviga regnandet är så förbaskat tråkigt, det är inte konstigt att folk blir deprimerade. 13 grader och regn är inte acceptabelt såhär i mitten av juli! Och som det ser ut nu är det nog dags att börja leta efter en båt för som det håller på att regna non-stop så lär det behövas här inom kort!
 
Så med tanke på vädret så får det bli en innedag idag (igen), det ska städas, tvättas och rensas. Vilket verkligen kan behövas då hela vårt hem känns som ett mindre katastrofområde.
 
Trevlig regnig lördag på er!

Odd molly Tenfold Knit Jacket

Är det ngn som vet om det går att få tag på en OM tenfold knit jacket chalk ngnstans? Vill verkligen verkligen ha en, så är det ngn läsare som vet om det finns ngn möjlighet att få tag på en så vore jag tacksam =)!
 
 
bild från seven roses

Middag på stan

Igår va det middag på gästis som gällde för oss tillsammans med våra fina vänner emil & johanna. Då det förmodligen va enda gng vi kunde träffas under semestern så fick vi passa på. Och vilken kväll det blev sen!!!
Vi hade såå roligt, vilket iofs inte är konstigt då det inte är speciellt svårt att ha kul tillsammans med j & e.
 
Det va inte så mkt folk på gästis igår vilket va rätt skönt då det inte va så stökigt. Tyvärr blev jag rätt besviken på maten den här gng. Va inte alls lika gott som sist, lite tråkigt men det gjorde inget då kvällen va kanon ändå!
Tack finaste ni för igår!
 
(jag lovar vi hade betydligt roligare än det ser ut på bilden här ovan;)
 
 
 

Iittala outlet

På vägen hem från stockholm stannade vi på en Iittala outlet för att fylla på våran iittala familj lite.
Den här gng blev det lite fler Filippa K muggar och en ny kivilykta till samlingen.
 
 
 

Stockholm

Nu är vi hemma efter några underbara dagar i våran fina huvudstad. Och vi har hunnit med det mesta som man vill hinna med när man är i Stockholm. Shopping på stan och på Nacka Forum, Gröna Lund, Skansen och därmed Allsången, hotellvistelse,härliga kvällar samt umgås med fina vänner. En vistelse som har inkluderat allt andra ord.
 
Vi åkte upp i söndags och först ut va ett besök på Nacka Forum och sedan ut till Värmdö där vi hälsade på/bodde hos Sandra och Oskar. (Tack snälla ni för allt) I måndags åkte vi till grönan allihop för lite femkamp. Det va så otroligt varmt och skönt så på vägen tillbaka till Värmdö fick vi stanna för att Alex och Oskar skulle bada. Sånt väder som vi hade i måndags i Stockholm borde det va alla dagar under hela sommaren!
 
I tisdags förmiddag åkte vår lilla familj vidare in mot centrum för att ta in på hotell, samma hotell som vi har bott på de senaste tre gångerna vi varit i storstan nämligen Sjöfartshotellet. Ligger helt perfekt nästan precis vid slussen.
Under dagen gick vi på stan och senare på em åkte vi över till Skansen för att kolla in djuren och likaså repetionen av Allsång på skansen. Skansen är lite mer barnvänligt än Grönan så Oliver tyckte nog skansen va bättre då han kunde kuta runt där lite på egen hand. Djuren däremot brydde han sig väl inte så mkt om djuren, speciellt inte de som låg helt stilla.
Vi bestämde oss för att kolla på repetionen av allsången då vi tyckte det va lite bättre pga tiden, trodde inte det skulle va så mkt folk då som på sändningen. Jag hade helt fel - 15094 pers va där. Så det va rätt tjockt med folk så vi lyssnade faktiskt bara på Stockholm i mitt hjärta (o jag fick som vanligt rysningar, Måns är grym!) sedan fortsatte vi att titta på djuren istället.
Efteråt plockade vi med oss mat hem och hade myskväll på hotellet framför Allsången på tv.
 
Igår tog vi en runda på härliga söder innan vi styrde bilen hemåt och när vi gick där o strosade så frågade Alex mig om jag kände ngn som bodde på söder och precis när jag svarat att nej det gjorde jag nog inte så säger ngn: nämen hej. Det tog några sek innan jag kopplade o insåg att det är ju Cornelia med sambo och deras lilla dotter. Riktigt roligt att springa på dem, stockholm är inte så stort ändå. Det visade sig att de bodde runt hörnet så svaret va att jo jag kände visst ngn som bodde på söder!
 
Det har varit några riktigt härliga dagar i Stockholm och jag va inte ett dugg sugen på att åka hem, hade gärna stannat lite till. Allt ha varit så bra, vädret, sällskapet och Oliver har varit så duktig trots att det varit mkt sitta still i vagnen för honom. Och det bästa av allt va att göra ngt tillsammans som en familj ♥.
Men nu behövdes d åka hem för att ladda batterierna inför nästa gng samt att ta hand om, suck, tvätten.
 
 
 
 

Snart hemma...

Det märks att man börjar närma sig Värnamo!


On the road

Vi har d bra vi har bak i bilen.... Och har man ingen iPadhållare till bilen får man helt enkelt göra en egen.


Oliver 15 månader

Våran guldklimp är redan 15 månader. Han har blivit en stor pojke. Springer runt, klappar händerna, flörtar, spelar allan, pratar i telefon, tjötar för fullt - munnen går alltså i ett, men jag kan än så länge bara förstå när han säger mamma och pappa. De andra orden är lite röriga fortf.
Det händer verkligen mkt nu och jag kan tänka mig att det händer ännu mer när han börjar på dagis.
 
Våran stora fina pojk.
 

25 års kalas

I lördags va vi hos min syster och firade henne lite tillsammans med familjen. Så nu är nog 25 års firandet över. Tror att hon är rätt nöjd med alla de festligheter som varit. Så kul att se att kusinerna kan leka med varandra nu. Även om det inte alltid bara är lek, utan ibland är det ju även blodigt allvar då man inte alltid får låna varandras bilar tex.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/406790/images/2012/pic_4ffa6fe89606ee19af00083b.jpg" class="image">


Therese Sennerholt

Jag har skrivit det innan men det tåls att skriva igen. Jag är ett stort fan av Therese Sennerholt design. Det är enkelt, stilrent och det bästa av allt - svart vitt! Hade gärna haft ett flertal posters av henne här hemma.
 
Några favoriter:
 
 
 

Lördag

Igår blev det en utekväll för mig och syster vilket innebar bla öl, champagne, skratt och lite dans.
Gästis stod på schemat och först hade vi en jätte stor soffa för oss själva men den blev snabbt full då det anslöt fler o fler.
Kanske att det va lite för mkt folk på gästis, blev så stökigt och folk satt precis överallt kändes det som. Men ändå  en trevlig kväll med tanke på alla fina människor som va ute. Jag höll dock inte ut lika länge som de andra då jag fick en sådan sprängande huvudvärk och va tvungen att gå hem. Egentligen gjorde det dock ingenting då jag va rätt nöjd och mättad av allt.
Tack alla fina för igår!
 
Syskonen W
 
Syskonen H har kramkalas
 
 
 
 

Camilla 25 år

"Ja må hon leva ja må hon leva..."
 
Idag fyller min underbara syster 25 år. Stort G R A T T I S på födelsedagen. Det ska vi fira men en girls night out ikväll. Kommer bli en kanon kväll.
 
Hoppas du är laddad för ikväll är det gasen i botten å inget annat  ;)!
 
 
 
 
 

Middag på gästis

Igår va jag som sagt ute och åt tillsammans med Karin och 9 andra tjejer. Blev en jätte trevlig kväll och maten va kanon. Ett tips, sommarbuffen på gästgivargården, testa den! Jag hoppas det inte dröjer alltför länge innan jag får äta den igen, så god va den!
 
Tyvärr tog jag inte ett endaste kort igår, förutom på kläderna, måste verkligen bli bättre på det.
 
 
 

Torsdag

Jag har en äcklig, nej superäcklig leverfläck i nacken, ni vet en sån där utåtväxande. Hade kunnat visa en bild på den men vill inte få er att må dåligt. Tror den går lite i släkten då min mormor har en precis likadan på exakt samma ställe. Och i hela mitt liv ha jag velat ta bort den, vet inte vf jag skjutit upp det så lääääänge. Men idag, idag är det äntligen dags. Idag ska snusket bort!  ÄNTLIGEN!
 
Därefter blir det en hel del hemmafix och sedan ikväll ska jag ut och äta med bästa Karin och hennes vänner. Ska bli riktigt roligt. Hoppas på att vi får en lika fin kväll idag som igår.
 
 
 

Igår va det sommar

Va ute i stort sett hela dagen igår. Gick en promenad med milo och camilla först, ingen pw utan vi bara strosade runt lite. Därefter gick jag och oliver hem och gungade, jag solade och sedan fick vi besök av Issa, det blev lite fika på baksidan och för Olivers del va det bad och lek för hela slanten resten av em/kvällen.
 
Avslutade kvällen med en god middag ute på baksidan och ett glas vin. En riktigt härlig sommardag, kan vi få fler såna, snälla!?!
 
 
 
 
 
 

Onsdag

I natt kom pappan i huset hem efter att ha varit och jobbat i Kina i 10 dagar. Herregud vad vi har saknat honom här hemma. Nu blir det inget mer resande för hans del på ett tag åtminstone inte utan oss.
Riktigt skönt att ha han hemma nu, tyvärr är han lite sjuk stackaren och jag kan ju lova att det då blir min och olivers tur till helgen att bli sjuka. Sådär lagom till semestern börjar. Hade ju varit typiskt. Jag har känt mig lite halvkass sen i lördags, ont i kroppen, huvudet och halsen, känt mig febrig osv men det är inget som brytit ut. Hoppas verkligen att vi slipper bli liggandes nu.
 
Hur som haver, det är extremt skönt att hela familjen är på hemmaplan nu och snart snart vankas det semester för oss. ♥

Kan själv..eller?!

Vi har olika definitioner på kan själv här hemma. Oliver tycker iaf att han är super duktig.
 
Godmorgon!
 
 
 

Dagens ego och outfit

 
Gillar egentligen inte tunikor med sån här gravidskärning men denna va alldeles för söt för att motstå.
 

Igår va det synd om våran lilla skatt

Igår hade vi en lite tuff dag här hemma. Det va fullt ös på Oliver, non stop. Allt skulle ut både från lådor och skåp och så fort jag plockat in i ett skåp skulle nästa rivas ut och så höll det på...
 
Till slut stoppade jag duracell oliver i vagnen för en promenad till stan och för ett litet besök hos Niclas o Karin. När vi kom hem sen så tänkte jag att nu är det inte långt kvar tills lilleman ska sova så nu borde han ju va trött. Icke! Det va full rulle igen och till slut va olyckan oundviklig. En kant som jag inte ens tänkt på trillade han in i och när jag såg blodet trodde jag att jag skulle falla ihop o dö! Visste inte riktigt vad jag skulle göra, kunde lixom inte se hur djupt det va och jag kan ingenting om sånt här och skulle lika gärna kunna åka upp till sjukhuset för en ynka  liten skråma. Så tänkte att jag ska inte stirra upp mig i onödan utan jag ringde yvve så de kom hit för att kolla på såret. När de kom hade de slutat blöda och då kunde man se att det åtminstone inte behövdes sy så de hjälpte mig att tejpa ihop det lilla såret.
 
Den här gången gick det ju bra. Men usch va läskigt det är att det kan gå så snabbt.Vet att detta inte är sista gången Oliver kommer att ramla och slå sig och jag vet att man inte kan förutse alla möjliga risker, men jag önskar att man kunde!
 
Det såg nog läskigare ut än va det va pga blodet eftersom det tog inte många minuter innan han va i sitt vanliga esse.
 
 

Nytt matsalsbord

Jag har letat och letat, i flera månader har jag letat efter ett vitt matsalsbord men utan resultat. Har hittat flera som är ok men inget som känns sådär klockrent. Många är tex bara 90 cm breda och det är för smalt, vill ha 100 cm som det vi har nu.
 
Just nu har vi ju ett i ek och det är som sagt kanon fint med ek men inte hos oss. Vill ha ett i precis samma stil fast i vitt. Vet ni om det finns ngt sånt ngnstans?
 
 
Tanken har även slagit mig att lämna in det på målning/lackering men vet ej hur bra det kan bli. Ngn som har erfarenhet av det?
Våran sänggavel va i ek och det gick ju bra att lämna in den för lackering men ett bord är det ju ännu nogare med,för där kan man ju verkligen sitta och inspektera, det får ju inte synas att det är ommålat.
 
 
 
Ska ner till malmö i augusti och då ska vi titta in på XXXLutz där ja kan ha hittat ett bord som har potential till att få flytta in hos oss.
 

Älskade Halmstad

Hade tänkt stanna längre i halmstad men i morse bestämde jag mig för att åka hem så sagt o gjort i em rullade bilen hemåt igen. Ville hem o fixa lite hemma och tvätta upp en massa inför nästa trip.
Har hur som helst haft det underbart i Halmstad även denna gng, vet inte vem som trivs bäst i där, jag eller oliver.
När det är fint väder och man är i halmstad så känns det verkligen som en helt annan värld, låter kanske fjantigt men allt är så fridfullt och även jag får ett sorts lugn inom mig. Härlig känsla!
 
 
 
Ha spenderat mestadels av tiden utomhus. Både torsdagen och lördagen va ju helt underbara.
I fredags va ja ju på make up kurs, den gav väl kanske inte jätte mkt, men fick en del tips å hittade en kanon bra foundation och lite annat smått och gott som jag köpte. Gillar verkligen MUS produkter. Det va hur som helst en kul grej som jag skulle kunna tänka mig göra igen.
 
Igår solades det och sedan på kvällen satt vi ute på trädäcket och tog en öl och spelade spel, Dumb ass.
Ett väldigt kul spel enligt mig men enligt vissa (min käre mor) så finns det roligare spel.Men det är enbart för att frågespel inte är riktigt hennes grej. Hon gav tex svaren paristornet (eiffeltornet) på en av frågorna och champinjonerna(schimpanserna) på ett annan fråga så kan ju förstå att det inte är riktigt henns grej med frågesport.
 
Idag åkte vi ut en runda till Eurostop/stenalyckan för lite shopping innan vi skulle hem, men blev grymt besviken då jag inte hittade ngt alls. Oliver fick ett par sandaler och jag ett par svarta shorts men d va det enda.
 
Nu är vi som sagt hemma så nu blir det ett par avsnitt av Vänner innan d är dags för sängen.
 
 
 
 
 

Grönt är skönt!

 
Kolla in hur håret har växt på Ante & Dante? (Ja det är krukgubbarnas namn.)

Design