sömnlös i värnamo

Inte ett dugg trött är jag. ligger bara i sängen och är allmänt varm och funderar på saker och ting.
Tycker att helgen har varit kanon med vissa undantag. Fredagen spenderades hos johanna som fyllde år sedan blev d en snabb visit på harrys för mig, alexander (tyckte det va dags och skriva hans namn men kommer nog kalla han mg mer eftersom det är smidigare) emilia och calle.

Var inte ett dugg bakis i lördags men däremot fick jag ett sånt  kraftigt migränanfall vid 3 tiden och den släppte inte förrän halv nio och efter det va jag helt slut. så hela lörd blev förstörd. Hämtade mg sen efter han varit på mamma mia.

Söndagen har varit helt underbart skön. Jag och mg åkte ut till näsudden och la oss på bryggan och solade. Det blev oxå årets första dopp idag! Kan ju säga att det va ju inte varmt och alla vet ju att näsudden brukar inte ens vara varm i slutet av sommaren så gissa om d va kallt! ikväll har det blivit kubb och kortspel i skogsfållen och till sist grillning. Kanon dag!

nähä gott folk om jag skulle ta och fortsätta fundera över mina i-landsproblen!
sov så gott ni som kan!

sagt av mamma...

Jag, mamma och Thomas ska kolla på en dvd under den gångna helgen och Thomas håller på att ställa in språk osv.

Mamma: En jävla massa tryckningar innan man kommer till skott!


När filmen (en Wallander film) väl är på så är handlingen den att en transformatorstation sprängs.

Thomas: det är nog ett ganska stort jobb att iscensätta en sådan sprängning.

Mamma: jo men tror du de har sprängt den på riktigt?


Förmodligen mamma, förmodligen!


Jag: detta ska ja skriva i min blogg.

Mamma: va! Skriver du inget annat än om mig din blogg eller?


Kvinnan verkar ha lite för höga tankar om sig själv. Men efter allt lustigt min mamma kläcker ur sig så skulle jag kunna ägna en hel blogg åt henne!


 

 

 


Plötsligt händer det...

..att man får ett ryck och bara tänker göra det! Idag kommer det att ske en förändring i mitt liv. Hur stor den här förändringen är vet ingen, inte ens han där uppe! Det är bara att vänta och se. Nervös?! Jodå d kan man säga men det är bara till att göra det helt enkelt.


Fredagen välkomnas med stoora armar kan jag säga, veckan har som sagt bestått av stress och  dålig sömn, idag blir tyvärr inte annorlunda. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag ska göra innan Johannas fest ikväll. Men är det något jag är bra på just nu så är det ju att stressa så det ska väl ordna sig det också!

Förändringar innebär inte alltid förbättringar
usch hoppas verkligen detta blir en förbättring


fortsatt stress...

Känner mig fortfarande en aning stressad över allt som måste göras både på jobbet och privat. Snart är det lunch iaf och då ska jag hem snabbt och äta och gå ut med Casper liten. Sen ska jag åka och köpa en present till johanna, får hoppas att jag hittar det jag ska köpa bara!


Efter jobbet är det min tur att gå till barberaren, men jag ska inte göra en Casper trots att jag kanske borde göra det. Nej idag blir det bara lite slingor och toppning av håret. Men i sommar eller efter sommaren ska jag klippa mig kort eller kortare iaf!  Om jag vågar...=)


riktigt kul!


vilken av de båda garderoberna skulle du vilja ha?
jag säger varför välja en? jag vill ha båda!

stress...

..stress och lite till stress. så kan man nog sammanfatta min vecka hittills och det lär fortsätta på det spåret. Håller på att tvätta nu och innan dess har jag varit och klippt casper eller rättare sagt rakat han.  får man säga att sitt eget barn inte är vackert?! i så fall gör jag det nu, casper är not hot efter att han varit hos barberaren.

 


var är hunden?
kan ni se casper bland all päls?


resultatet - en helt ny hund!
och ja han är lika sur som det ser ut


nähä nu ska jag fortsätta stressa!

Grattis älsklingen!

"Ja må hon leva ja må hon leva..."



hurra hurra hurra

grattis på 24 års dagen gumman


duktiga linda

stor guldstjärna till mig för att jag stod emot shoppingbegäret i eftermiddags när jag va i växjö. Köpte endast 1 tunika! Mycket duktigt tycker jag. Hälsade på min lilla sanna där också en liten snabbis. hon kommer ju bli huvudstadsbo igen och denna gången ska jag hälsa på henne! Lovar....

när jag kom hem gjorde jag ett sista försök att få ut caspers tovor men det va lönlöst det blir rakning imorgon.  Vet inte vad som hände sen men blev på grymt dåligt humör och för några veckor sen hade jag satt mig på balkongen då för att röka 1-2 paket cigaretter men duktig som jag är så röker jag ju inte längre så får ta till med andra metoder. Jag gav mig ut för att springa!(Har inte sprungit sen i feb-mars ngn gng och det märks, vilken kass kondition! )
Löprundan hjälpte och efter duschen nu är jag på ett strålande humör igen=) det senaste telefonsamtalet från pappa gjorde mig ännu gladare, han är nere i spanien nu och det va 23 grader där nu. 1 vecka kvar nu sen ska jag jobba ordentligt på min bränna!


solen lyser och linda likaså
vad det är skönt att leva då


hej hopp

Pigg och glad är vad jag är idag. Beror nog på att solen lyser.
I eftermiddag ska jag och chefen till växjö, han ska på möte och jag ska på stan=)! Har man ett bra jobb eller vad?!


Efter jobbet blir det hem och städa, behövs en hel renovering hemma. Ser nästan ut som en tromb har gått igenom lgh iaf genom garderoben!


Livet är ju livsfarligt - man kan ju dö!


natti natti

invigning av min el-grill blev d ikväll med mg.
helt klart godkänd för gott blev det
nästa: sängen!
natti


Plus/minus

PLUS

Spanien

Längtar som tusan tills nästa vecka då vi beger oss till Spanien. Ska bli riktigt skönt att komma iväg från Värnamo och den här bubblan. Det bästa med resan är att jag och camilla ska åka iväg tillsammans. Vi har inte varit utomlands ihop sen sommaren 2006 då vi va i Bulgarien! Sol, mat och vila tillsammans med en hel del syskon prat, underbart!


Sms

Om du inte redan visste att jag är sjukt besatt av sms så känner du inte mig! älskar att få sms och speciellt när det står ngt gulligt. Mer gulliga sms åt världen tycker jag. Alla har tid att skicka iväg ett sms där det tex står att man saknar ngn eller tycker om eller vad personen i fråga betyder. Alla har 1 minut över för såna sms och det lyser verkligen upp vilken trist dag som helst!


Glada och positiva människor

Älskar glada och positiva människor. Finns det något mer smittsamt än ett leende?! Det är ju bara jobbigt att gå runt och vara sur och negativ hela tiden vilket man egentligen inte kan tro eftersom det är så många som går runt och surar för ingenting. Tänk på att ett leende kostar mindre än ett elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem!


MINUS

"felfria människor"

Prata bakom ryggen på varandra är vi människor riktigt duktiga på och vad jag förstått har det varit ganska mkt sånt de senaste veckorna hitan och ditan. Och oftast är det alla andra det är fel på, alla utom mig själv. Många resonerar så, även jag vilket är helt fel! Istället för att berätta för andra att den eller den gjorde fel eller att det va så dålig stil osv så hade det ju varit bättre att berätta för personen det handlar om. Hur ska denne annars veta att han gjort fel och kunna ställa allt till rätta? Vi tror visst ibland att vi är helt felfria, jag också, men saken är den att vi inte är annat än mänskliga! Och att fela är mänskligt!

  

  

Kedjebrev som ljuger

Älskar att få mail och gulliga kedjebrev. Men kedjebrev som ljuger hatar jag. Skicka du detta vidare så går din önskning i uppfyllelse. Fick ett sådant i morse och min sk önskan skulle gå i uppfyllelse efter 25 min. Men har fortfarande inte märkt något! Vågar ju inte heller ignorera dem ifall de nu skulle stämma, lite skrockfull är man ju allt!


Diskussionen i lördags

Vissa diskussioner ska man inte ta under alkoholpåverkan och den i lördags är en sådan. Totalt onödig, löjlig och alla hetsade upp sig helt i onödan. Jag var en av dem som tog åt mig och hetsade upp mig alldeles för mkt. Jag ber om ursäkt för att jag hetsade upp mig och jag har ingen annan ursäkt än att det var alkoholen som gjorde att jag tog åt mig! Jag och syster har visst ytterligare en likhet;)


  

Kom ihåg, kasta inte sten i glashus!


jobba jobba jobba

Ledigheten slut för den här gng men för min del är det bara en vecka kvar tills nästa gång. För då bär det av mot Spanien för min och cams del=)!

Lördagens fest va helt ok och den slutade i rimlig tid och jag, mg och casper gick hem så d gjorde väl att man mådde relativt bra igår. Gårdagen spenderades i mg:s soffa där vi kollade på he's just not that in to you och my best friends girl.


Känner mig en aning stressad över allt nu. Har rätt mkt denna vecka och det är en del som oroar mig. Får hoppas att veckan går förbi så smärtfritt som möjligt!



Det finns inte något bra svar på en dum fråga

Men det finns dumma svar på bra frågor


tillbaka i värnamo

kom hem för ca en halvtimme sen lite tjockare och lite gladare! har spenderat 2 dygn i stugan där jag inte gjort annat än att ätit, ätit och sen ätit lite till. Grillad lax, jordgubbar och glass, pizza, chips och choklad är vad jag levt på!
Gick igenom halmstads butiker igår oxå men tycker inte d va mkt att hurra för. Fick iaf med mig ett par jeans, ett par jeans leggings, 2 par öronhängen lite strumpor, en ny rosa solstol och en elgrill hem till vmo. Nu jäklar ska det grillas på lindas balkong!

ikväll blir det fest hos cam men innan dess ska det handlas och fixas lite!


evil´s back in town!

god morgon

bowlingen va super kul igår. jag och emilia på en bana mot mg och calle på en annan. Vi ledde hela tiden men sen gick de om i slutet och vann! Antar att det va fusk med i bilden;)
efteråt gick vi hem och spelade pratmakarna och drack lite, jätte mysigt.

mg skulle iväg nu vid sju och jag kunde inte somna om sen. kan ju säga att jag är uppe med tuppen. idag åker jag till halmstad för lite mamma vård och god mat!


Lista...

Nämn något som gjorde dig glad igår: telefonsamtalet med camilla
Vad gjorde du kl 08 imorse: va på hedins bil och kollade ut en 25 års present till mig*
Vad ska du göra idag?: först och främst jobba sen ikväll blir det bowling
Det sista du sa högt: om du kör upp vid viadukten så ligger det vid brandstationen
Det senaste någon sa till dig: trevlig helg
Vad har du druckit idag: vatten, kaffe
Vad var det senaste du åt: en fralla
Vad var det senaste du köpte: bikini och skor igår

Vad är det för färg på din ytterdörr: på utsidan är den brun men på insidan vit
Vad är det för väder hos dig nu: mulet
Godaste glassmaken: chokladglass med vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej men på en attraktion eller ett intresse
Sover du tungt: absolut inte
Drömmer du mardrömmar: ja ganska ofta men mest riktigt skumma drömmar
Trivs du med ditt jobb: vi får se efter utvecklingssamtalet;)
Favoritklädsel: klänning, myskläder
Favoritlåt just nu: har många favorit låtar
Vad ser du om du tittar till höger: "utgångstavlan"
Vad gör dig glad just nu: mg gör mig glad
Vad ska du göra härnäst: ska ha utvecklingssamtal
Höger eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: ett strålande humör

Favoritgodis: choklad
Kläder just nu: svarta leggings, grått fodral, svart kofta
Sommarplaner: om två v spanien, studentfirande, halmstad sen har jag mkt annat jag vill göra också, viljan är stoor och plånboken för liten=)!
Hur många kuddar sover du med: fyra
Spelar du något instrument: nej är helt omusikalisk
Morgon eller nattmänniska: tror inte jag är ngt av det, sova är en av mina största hobbys just nu
Vad är viktigast för dig: att de i min närhet är lyckliga och mår bra
Är du kittlig: det skulle man kunna säga ja
Snarkar du: absolut inte, tyst som en mus
Stjärntecken: våg
Äckligaste insekten: ingen är äckligare än den andra. Alla är super snuskiga!
Stökigt eller välstädat: välstädat på ytan
Längtar du mest efter just nu: sommaren och värmen

Vill du ha barn? Det är klart jag vill. Kommer tydligen få 2st, en pojke och en flicka enligt min syster.

Vad gör du om fem år? Då bor jag tillsammans med min blivande man och vi har 1 barn, vart vi bor spelar inte så stor roll bara vi är lyckliga men vill helst bo vid kusten


* det va ju tyvärr inte riktigt sant


onsdag eller ska vi säga fredag?!

Man kan ju säga att det är fredag idag vilket är sjukt underbart. Fredag med 4 dagars ledighet, woohoo=)!


Har blivit tillsagd på skarpen att jag måste få bort vissa tankar som snurrar i huvudet. Tankar som har funnits där ett bra tag som inte är ngt att ha alls. Tankar som bygger på tidigare händelser och som nu handlar om osäkerhet. Det är lättare sagt än gjort att få bort dem men jag ska göra mitt bästa. Allt handlar ju om tillit.

B r u s t e t  r e p  k a n  k n y t a s  i h o p  m e n  k n u t e n  s i t t e r  k v a r


Måste säga att jag är väldigt tacksam för de som finns i mitt liv. Och jag är så glad att det finns människor runt omkring en som är glada för andras skull. Tack ,ni betyder mycket=)!



Du ansvarar inte bara för det du säger

 utan också det du låter bli att säga


duktigt duktig

tisdagen snart slut och den har gått riktigt bra tycker jag. har haft fullt upp på jobbet och även efter.
Kan med andra ord säga att jag har varit skit duktig idag!
dagens fundering:
vad saker och ting kan förändras bara på tex 1 mån, mkt som händer. Både på gott och ont. man tror att livet är på ett visst sätt medans nästan dag visar det sig att vara helt annorlunda!
Allt sker av en orsak, eller?!


Tillägnad Mike,
den här låten satte m på repeat en kväll hemma hos mig för att vi andra skulle förstå hur bra den va=)
saknar dig mikey mike!

Quiero sol por favor!

Buenas días amigos. Como estan? Espero que bien! Soy un poco cansada. Por dos semanas exaktamente voy a Espana. Maravilloso! Hace sol por tiempo, (espero).

Kanske borde ta och värma upp min spanska lite bättre innan det är dags att åka=). Iaf skulle det inte vara ngn sol där då så vet jag inte vart jag tar vägen. Men förhoppningsvis kommer man hem brun och fin lagom till kusinens student.


Tengo que irme ya y trabajar !


Besos y abrazos


hermanas
yo y malin


Himlen har öppnat sig!

Känns det som iaf. Regnet bara öser ju ner non stop! Så sitter här på jobbet och fryser nu tack vare att man blev dyngsur när man va ute. Casper var visst inte heller jätte lycklig åt regnet för han sprang runt och skällde rakt ut i luften på ingenting, antar att han inte heller gillar när det regnar vilket i försäg kan bero på den not heta regnkappan han måste ha då!

Det sägs ju att det inte finns något dåligt väder bara dåliga kläder. Det måste ju gälla skor också för trots att jag har över 60 par så har jag inga som är regn-översvämnings-tåliga. Kanske skulle ta och inskaffa ett par söta rosa gummistövlar!


Idag blir det tvätt och så kommer äntligen min ugn=)! Sen om det inte blir för sent ska jag träffa mg.


inte jätte söta direkt, får fortsätta leta

känslor

sitter och kollar på OTH nu och det är verkligen ett känsloprogram men än så länge ha jag lyckats hålla tårarna borta. helt otroligt har aldrig hänt innan men i försäg det är ju inte slut än...

igår var det lite prat om känslor oxå och jag uppskattar verkligen ärligheten trots att vissa saker kanske inte va jätte kul att höra för att det nämndes lite för många gng under kvällen. men hoppas att det andra som sas va sant.... som sagt uppskattar ärligheten. det betyder mkt!

nu blir det snart film!
å nej jag klarade inte det det här avsnittet heller....kalla mig känslig kall är jag inte iaf...

söndag

precis hemkommen efter middag hos pappa, himla skönt att slippa tänka på att man måste laga mat idag. Gårdagen va himla trevlig, skrattade en hel del och det va mkt pga m.g. Trodde han skulle skada mig rejält ett tag så som han slängde bak mig hela tiden.
Innan vi kom till själva "öltältet" va ja lite besviken på det för det va ju inget tält så det fick heta öltaket. men tycker d va lyckat ändå, Träffade bla kusinen vilket alltid är kul bjöd in mig själv å mg på "inflyttningsfest" hos han och sambon så får se när det blir=)!
Hade jätte kul igår lite synd att inte emil och johanna följde med ut bara. Anledningen till att de inte gjorde det va att de som mg inte spottade i glaset=)! Vissa ska ju helt enkelt inte spela ölspelet haha...;)


mg va riktigt törstig igår, här spottades det inte i glaset vilket han kommer att få höra länge=)


så här coola va paret i början av kvällen



b.f.f.


undra va det är vi beskådar här


me and mr m.g

kan ju säga att jag tog två bloss igår bara och det smakade skit så det blir nog ingen mer rökning alls för min del. duktigt va? Jag vet!

ikväll blir det mys i soffan för min del, pizza och film!

ja ska gifta mig!

sitter och spionerar på mina grannar, det är tydligen giftermål på gång. Alla är så fina och ni ska se limon, Just nu sitter jag och hoppas på att ja ska få en skymt av bruden. har nämligen hört att hennes klänning är helt underbart fin, hon kommer säkert se ut som en liten prinsessa! Helt sjukt vad nyfiken jag är haha.
Giftermål har aldrig varit så jätte viktigt för mig men nu vill jag det, vill oxå vara så fin. Och är det ingen som vill gifta sig med mig så ordnar det sig oxå då får jag helt enkelt  gifta mig med mig själv!



marry me, please!


limon

vaken före...

...tuppen. vaknade kl fem och va pigg! hallå vad gick snett? men upp gick jag inte utan låg och drog i sängen fram till halv nio.
än så länge känner jag mig lite bättre än igår men vi får väl se framåt dagen hur allt går. ska strax hoppa in i duschen för att ta fram en representabel linda. sen ska jag gå ut med casper en längre runda och lite senare ska jag träffa m.g lite fort.
härligt underbart väder iaf hade det varit tvärtom hade jag nog lagt mig i sängen och dragit täcket över huvudet!


just nu är jag ingen bitch men som sagt dagen har bara börjat;)

dream away!

va nere en runda hos emilia och calle och jag hoppas inte jag förpestade deras tillvaro för mkt.
ska snart ge upp för dagen och hoppa i säng och mysa med kohund, ska försöka göra så att han håller om mig, behöver det. Sedan imorgon kommer jag vakna upp pigg och glad och på ett strålande humör=)!
Sov gott nu beger jag mig till drömmarnas värld
..överraska mig...



dream away


bitch of the year...

That´s me!
Har inte förberett något tal eller ngt för det var ganska så oväntat.
dagen började super bra och mitt humör var på topp men sen framåt em så hände ngt. det var som luften gick ur mig och jag förvandlades till djävulen själv. Blev på så dåligt humör och über känslig. Känns som jag har förlorat min bästa vän och största kärlek! Låter kanske löjligt för vissa men som jag skrev innan ni kan ta er i brasan!

blir soffan för min del idag, är lite festsugen men antar att det får vänta tills imorgon. annars om du inte har ngt att göra och inte har ngt emot att umgås med en bitch vars humör är som en bergochdalbana så är du välkommen hit på en drink eller två! 

Sedan vill jag bara tacka för utmärkelsen bitch of the year... det va nog inte så oväntat ändå!


Slutat röka!

Är precis vad jag har gjort. Har varit rökfri hela veckan nu utan ngt som helst hjälpmedel förutom vatten och choklad. Vilket är super duktigt av mig. Ni som tänker att det är väl ingenting, säger jag bara ta er i brasan!

Låter kanske lite löjligt men just nu känns det som mitt liv är slut, ingenting är roligt. Och det är därför kära vänner jag inte ringt er i veckan, för att prata i telefon har varit lika med kedjerökning innan. Så telefonprat får jag hålla mig borta från ett tag.

Min mamma är så stolt över mig och håller jag uppe i en månad så får jag 3000 kr av henne vilket innebär att jag inte behöver betala min nya ugn och det är ju motivation som heter duga.

Nej självklart ska jag inte börja röka igen efter en månad... men feströka får man väl...tsss.



Rökare är precis som andra människor, fast inte lika länge


-
jag har fimpat för gott-


JAG...

Är: sjukt darrig och stirrig

Har: en knarkares abstinens

Tycker: att jag förtjänar en stoor belöning

Vill: ligga på stranden i Spanien nu

Kan: tydligen allt bara jag vill

Ska: städa hela lgh när jag kommer hem

Tänker: att d inte finns ngt som är kul just nu

Lyssnar på: mix megapol

Måste: börja ut och springa igen

Behöver: lite positiv feedback

Längtar: efter solen och värmen

Önskar: att jag hade otroligt mkt pengar nu

Har insett: att vissa saker aldrig kommer att bli som förut

Lovar: att jags ka ge mig sjutton på att klara av denna utmaning

Gillar: att det finns mkt kul att se fram emot nu

Ogillar: negativitet

Kommer: få en bra sommar det känner jag på mig!




så duktig så

Konstant huvudvärk i 4 dagar nu, ont i kroppen och helt rispig i halsen. Är det priset man ska få betala om man är duktig? Tycker att varje gång man beslutar sig för att vara lite extra duktig så blir man dålig av det. Hur kommer det sig?


Gårdagen spenderades innanför mina väggar hemma. Putsade fönster och plockade lite. Kunde dock bara putsa ett fönster i vardagsrummet för jag kunde (läs orkade) inte flytta soffan. Idag fortsätter städningen hemma, känns som jag inte kan få det tillräckligt rent hemma och sen behöver jag hålla mig sysselsatt!

  

Vaknade av två mess i natt och min fråga till dig är: var du full i natt kl halv två när du frågade var cam var?=)



 

När man är ute på djupt vatten är det klokt att hålla munnen stängd


Vilken dag!

Inte jätte mkt som har gått rätt hittills idag. För det första trodde jag att det skulle vara fint väder idag eftersom det sas att det ABSOLUT INTE skulle regna idag, så jag tog på mig helt fel kläder, vita byxor, vita pumps, rosa tröja och jacka. Helt super somrig med andra ord. Men vad händer, jo himlen öppnar sig och det bara öser ner precis på lunchen. Vi tackar moder natur så hemskt mkt för detta!


Jag skulle agera elektriker idag på jobbet och vad händer. Jag bränner mig utav bara fasiken på en lampa. Är nära att dra värsta barnförbjudna ramsan men hann bara säga det första ordet innan jag kommer på vart jag är någonstans och får mumla den tyst inombords istället!


Till råga på allt så vet jag hur knarkare har det nu. Japp du läste rätt, jag kan tänka mig att de känner exakt såhär som jag gör nu. Stirriga, snurriga och i behov av något snabbt!


Men trots allt detta så är jag på riktigt bra humör=). För jag menar vad gör detta egentligen, det kunde ju vara värre!


happy devil!


Solen lyser...

...himlen är blå vad det är skönt att leva då!

Hur mår ni? Hoppas allt är bra och att solen skiner hos er också!


Igår hälsade jag på m en runda sen åkte jag till m.g där han bjöd på äppelpaj. Himla god faktiskt så måste säga att jag blev imponerad;)!
Eurovision kollade vi på också och skönt att Malena gick vidare. Men hallå va sjutton skickar vissa länder för bidrag?! Dåligt är ju bara förnamnet! De bästa var iaf Sverige, Island och Finland (så länge inte killen sjöng). Så på lördag blir det att bänka sig framför tv:n igen!


 

 


du och jag lina!=)

 


Älskar...

..dessa flickor... vad skulle jag göra utan er?!


men ngt säger mig att ni fuskar!
don't worry be happy <3

Livet leker..

Allt känns så mkt bättre idag än vad de gjorde igår. Lördagen är nu glömd och nu är det nya tag som gäller!

Solen skiner och det känns verkligen att vi går mot helt underbara tider. Är fortfarande hel nöjd med vårt beslut som vi tog igår, känns nästan som en sten har lyft från bröstet! Allt känns redan mkt bättre och just nu är det så mkt jag vill göra och ta tag i, precis som om vårkänslorna har kommit tillbaka igen och jag har fått en helt ny energi! Livet leker och det är underbart!

  

  

De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel

utan de som levt varje minut


Våga ta steget...

Ibland så känns det som
om livet står still
Och just det man är i
är inte det man vill


Man känner sig svag,
så vilsen och så feg...
Så känns det till den dag
man vågar ta ett steg


Då öppnas nya vägar
och man får perspektiv
Och plötsligt kan man se
hur man vill ha sitt liv


Och när man blickar bakåt
när man har fått distans
så ser man att det svåra
var källan till en chans.



Lina och cam gick precis och vi har fattat ett beslut. Ett beslut som jag känner känns väldigt bra, just nu.  jag vet hur jag vill leva mitt liv och nu jäklar ska ja se till att d bli så.
Allt går bara man vill!


nästan iaf...



It´s all about me...

Är: fortfarande bakis från lördagens bravader

Har: jäkla ont i mitt knä/ben

Tycker: att ågren ska gå hem bums!

Vill: ha ett badkar hemma som kan krypa ner i och spendera kvällen i

Kan: knappt äta

Ska: äta en hel del chips och dip idag

Tänker: på lördags kvällen och försöker pussla ihop bitarna som fattas

Lyssnar på: hör ingenting idag förutom mitt samvete som plågar mig

Måste: inga måsten alls

Behöver: en stor kraam

Längtar: efter solen och värmen

Önskar: att d inte hade blivit så mkt av det goda i lördags

Har insett: att jag måste ha varit himlans glad i lördags iaf

Lovar: mig sj en annan sak idag som jag inte vill säga, hemlis!

Gillar: linas gulliga sms jag fick i lördags!

Ogillar: mig själv

Kommer: få en låång vecka framför mig!


Måndag..

Sovit gott? kul för dig för det har inte jag, sovit alltså. Har vänt och vridit på mig hela natten. Så kan nog ärligt säga att jag ser nog ut precis som jag känner mig. ett stort renoveringsobjekt!

Helgen har gått sjukt fort men det är kanske ett gott tecken, betyder väl att man haft kul.


Lördags kvällen va helt ok bara att jag fick i mig lite för mkt av det goda så jag minns inte slutet av kvällen, hur kul är det tror ni?! Hatar när det blir så. Tycker synd om m.g också som fick stå ut med mig, tappade tydligen bort hans lapp till jackan sen när vi kom hem så var jag tydligen helt övertygad om att vi gått fel (hänt för många gng) fast vi var rätt osv. Stackarn!


Resultatet av den kvällen blev ju iaf att jag va säng/soff liggandes hela dagen igår, ågren va på besök och har inte gått än, kunde inte röra mig, inte äta, blåmärke på hela knät, ser misshandlad ut och idag har magkatarren infunnit sig också. Så var det värt det? Inte ett dugg! ...kanske bara blåmärket och att jag ser misshandlad ut då haha..


maskerad bilder


Djävulen bär prada


julia roberts, askungen, pelle svanslös och ondast


Askungen


pirat och zorro


askungen va tvungen att gå hem vid tolv men då kom cam istället


kapten sparrow(?)

evil´s here...

nu är allt fixat och klart,äntligen. som jag har stressat. helt sjukt egentligen har haft hela dagen på mig men ändå får man stressa i slutet. jaja nu är ja klar och glaset är fullt...(än så länge) nu inväntar jag bara emil och johanna sen blir det födelsedagsfest. Kanske syns i dimman!
Skål!


Lördag

godmorgon alla glada, den underbara lördagen är nu här och den är mer än välkommen! Finns det ngt bättre att vakna en lördag morgon, må bra och veta att man har roliga saker hela dagen framför sig?! Pricken över i:et hade ju varit om det hade varit sommar oxå, då hade allt varit perfekt!

Fick en riktigt ljus idé innan (ljushuvud som man är), istället för djävulen bär prada skulle jag kunna vara elle woods i Legally blonde. Bara ta på en rosa klänning, rosa skor och locka håret. Men det är där problemet ligger, kan inte göra såna lockar! Hjälp ngn?! Annars är det ju bara att bita ihop och va det som är tänkt helt enkelt kan ju va elle woods nästa gng.

Ska ut på stan om en stund med syster för att fixa det sista inför ikväll. Sedan vet jag att cam ville att jag skulle följa med på fotboll men sånt hinns inte med idag inte. Alldeles för mkt saker att göra för att jag ska kunna klämma in det oxå, så tyvärr hånger jag  får heja fram en vinst åt er en annan gång!



Torr i munnen..

Då var det snart dags för hemgång och helg. Grymt skönt.

Måste erkänna att jag är så sugen på öl. Får man säga så utan att låta som en alkoholist? Men idag blir det nog inget sånt utan ölen får stå på kylning tills imån då jäklar åker de fram fortare än kvickt!

Ikväll ska jag hem till m.g som ska bjuda på mat!

Hoppas ni får en kanon bra fredag!

 

 

 


uuuhhh...

...jag fryser, är sjukt trött, har ont i halsen och känner mig allmänt blää! Men lika glad är jag för det föör det är ju fredag=) tjo!

God morgon på er!



 

Själviskhet är inte att leva som man själv vill utan att tvinga någon annan att leva som man själv vill


en aning besviken...

precis hemkommen från ikea och måste erkänna att jag är bra trött. Satt och halvsov ltie på vägen hem samtidigt som jag tänkte tillbaka när man va runt 18-19 år, när jag, johanna och ulle umgicks. herregud vilken tid och vilka minnen=)!
(tårgasen på HC, "kurragömman", halmstad, "skrevet", förrådsnyckeln vi tog när m sov, alla festerna osv)

Iaf är en aning besviken, hittade som sagt en inbyggnadsugn men det va beställningstid på den. Jag trodde faktiskt att jag skulle få ta med den hem diiirekt. Hade sett fram emot min pastagratäng och äppelpaj på lördag, men icke. Får vänta ett tag till, men va gör det egentligen har jag klarat mig såhär länge kan jag nog klara mig ett par v till!

Köpte lite nödvändigheter på ikea iaf och sen hittade jag världens sötaste rosa klänning på MQ. Vet inte riktigt när jag ska använda den men var bara tvungen att ha den. kanske kan ha den på kusinens student.....

Är grymt sugen på att sitta med härligt folk just nu och dricka goda drinkar!


klänningen gör sig inte alls rättvis här
mkt sötare i verkligheten

Jag...

  

Är: mega nervös för någonting(kommer säkert hända ngt idag)

har: gått in i väggen, bokstavligt talat, ha skit ont i axeln
Vill: ligga på en strand i Spanien

Kan: knappt koncentrera mig

Ska: äta den näst godaste hamburgetallriken ever idag

Tänker: undrar rättare sagt vf det ligger ett avbrutet visa kort ala lina andersson i min bil

Lyssnar på: brittan, det ha varit hon och jag hela dagen. Frågan är vem av oss som gapar högst i bilen

Måste: ta tag i vissa grejer som bara ligger och tynger

Behöver: en stark drink i varje ben så jag kan sluta vara så nervös

Längtar: efter vmo dagarna, fick ett program för det hit till jobbet och d ska bli så kul. Hade verkligen super roligt förra året och detta året ska jag ha ännu roligare!

Önskar: att värmen kommer tillbaka bums!

Har insett: att Casper skulle behöva ett par gummistövlar

Lovar: att jag bara ska köpa nödvändiga grejer idag

Gillar: att det är fredag imorgon

Ogillar: min maskeradklänning

Kommer: få en super trevlig eftermiddag!


godmorgon...

Sovit gott? Det har jag men det verkar som om jag förvandlas till ett element under natten för fy sjutton vad varm jag är medan i nästa sek så fryser jag. Man kan ju för sjutton tro att jag kommit i klimakteriet några hundra år för tidigt, hört att man svettas och fryser om vartannat då!


Idag kommer det att bli en bra dag, det känner jag på mig. Mycket tack vare min kära mor. Det är verkligen helt underbart att ha en mamma som man kan prata om allt med och som förstår en fullt ut. Like it alot!

Dagen kommer gå fort idag, har en del att fixa med på jobbet sen slutar jag ju redan vid tre vilket är grymt skönt!


Kan man vara glad åt lite har man mycket att vara glad åt


äntligen..

..så är snart denna dagen över. har inte varit en som kommer hamna på min topp tio direkt. och va brukar jag göra när jag har sån dagar, jo det enda rätta: jag shoppar!  Idag blev det 2 bh:ar 4 trosor, en bikini överdel och en längre top. Det hjälpte lite men pricken över i:et va ändå ett sms jag fick. tänk va så lite kan göra så mkt!
Ser fram emot morgondagen och fredagen!

Nästa sängen, där ja ska kolla på det senaste avsnittet av the hills.


nästan exakt 1 år sen innan gisle parken

Hug please!


I need a hug now, please!

mysväder...

Det regnar ute och är grått och kallt. Skitväder hade många kallat det men inte jag inte! Nej jag har helt ändrat attityd och inställning det är inte skitväder utan ett riktigt mysväder! Ska utnyttja det här mysiga vädret så mkt jag kan efter jag slutat jobba.

Först och främst ska jag duscha Casper sedan ska jag gosa upp mig i soffan med en filt, hade det varit mörkt ute hade jag tänt massa ljus, sen ska jag kolla på ngn film och äta chips och dip! Brukar inte äta sådant på vardagar men ibland får man göra ett undantag, är det mysväder så är det! Hoppas det regnar hela dagen...

  

Provade min maskeradklänning igår och jag är inte nöjd kan jag ju säga, men men inte mkt att göra åt nu!



Brinn så länge du lever

Låt ingen få släcka din glöd

Brinn så vi alla kan se dig

Vägra vara levande död


me me me

JAG...
Är:
sjukt trött efter att ha blivit jagad av en äcklig man i natt

Vill: hem och mysa ner mig i soffan

Kan: snart laga mat i en egen ugn igen

Ska: tvätta och fortsätta städa hemma

Tänker: att det hade varit grymt skönt att åka utomlands nu

Lyssnar på: radion

Måste: åka till Danmark snart så jag får tillbaka sommarkänslan, danmark =sommar

Behöver: sömn och lite till sömn

Längtar: efter Spanien (om exakt 4 v är jag där om jag och cam inte tappar bort oss på Frankfurts flygplats då)

Önskar: att värmen hade fått stanna kvar i all evighet

Har insett: att det finns en hel del saker i mitt liv som utgör en stor stress faktor

Lovar: att jag ska försöka hålla mina löften som jag gett mig själv

Gillar: närhet

Ogillar: camilla, eftersom jag inte fick ta del av hennes hemmagjorda hamburgare igår

Kommer: förmodligen somna om jag inte reser på mig snart!

 


4 veckor kvar

Skärgårdsdoktorn blir film

Nu blev min tisdag en smula bättre. Sommaren 2010 kommer Ebba Hultqvist och Samuel Fröler sätta igång och spela in, skärgårdsdoktorn ska alltså bli film. Då är det nästan tio år sen det sista avsnittet visades. Jag vet inte vad jag kommer att tycka nu om hela grejen men då älskade jag det, det är ju sådan hög mysfaktor på hela Skärgårdsdoktorn. Trots att jag kunde tycka att Wilma var lite mesig emellanåt ville jag vara som hon, ville också bo där i skärgården! Man kunde inget annat än att älska serien, hoppas filmen har lika hög mysfaktor!


mys serie


Skit dag...

Grått ute, regnet öser ner, blöt om fötterna, det är tisdag, hemska mardrömmar så jag knappt vågade somna om, försov mig och jag har ont i magen. Kan det bli en mer härligare dag? Sa jag att det var tisdag också?!  


Vet inte riktigt vad som är värst när man är ute och går, att det regnar utav bara tusan eller att det är halvt storm ute?

Igår var det nästan storm ute och man höll praktiskt taget på att blåsa bort. När jag var ute igår så gick jag förbi en trädgård där de hade sån fin gräsmatta. Den såg så inbjudande ut ville bara kasta av mig skorna, hoppa över staketet och gå runt på den. Kunde knappt kontrollera mig själv men till slut sansade jag mig och jag kunde gå samlat därifrån. (som sagt har aldrig påstått att jag är ngt vidare frisk) Man kan iaf säga att där var gräset grönare på andra sidan!

Varför ska man vara frisk i en sjuk värld?


  


totalt..

..okoncentrerad ha jag varit hela dagen. Jag och mina tankar ha varit precis överallt förutom där de borde varit. Mkt konstiga och hemska tankar som har korsat huvudet och jag hoppas de försvinner inom kort.

Håller på att städa här hemma och jag tycker att hur mkt jag än städar så får jag det aldrig tillräckligt rent, irriterande!
Har iaf bestämt mig för vissa saker som jag ska börja med lite smått redan nu men ordentligt från och med den 1 juni, vill inte säga vad för då får jag sån press på mig och jag är som en snorunge tjatar folk på mig struntar jag i det och gör tvärtom istället.  Mamma kommer bli så stolt=)!
Nu ska jag ut och traska i värnamo och försöka rensa huvudet lite.

Denna  trudelutt har jag haft i huvudet mestadels av tiden idag... ni märker ju, ja har haft en super tuff dag!


booo kooo

Underbara, älskade...

...härliga, världens bästa dag, välkommen måndag! Visst är det helt underbart med en ny dag, ny vecka och nya möjligheter?! Tänkte väl det!

Ha sovit jätte bra förutom en del skumma drömmar. Drömde att min granne hade en orm så jag va på väg att flytta inatt, lite jobbigt.


Idag blir det nog rätt lugnt på jobbet för det är många som ska åka till Alingsås idag så vi blir nog inte så många kvar. Är väldigt glad att jag inte anmälde mig till det för att hade inte orkat följa med idag.
Istället för Alingsås så blir det städdag för mig när jag kommer hem. Ser fram emot det är riktigt på g för att röja runt bland all skit, får se bara om det håller i sig!

Sedan ska ja nog ta och gå en riktigt lång runda, behöver röra på mig efter den här helgen. Sa ja det förresten att i går när jag vaknade och satte mig upp i sängen så gick den "sönder" plankan under bara släppte. Ett tecken på att det kanske är dags att börja röra på sig?!


Fram med anteckningsboken:

Cam gjorde ett test på mig igår och resultatet var att jag skulle få två barn, en pojke och en flicka. Perfecto!

  

  

Om man inte hade någonting man vill komma bort ifrån

och sedan måste komma tillbaka till

hur kunde man då vet hur underbart där är med helger


sängdags...

Då var det snart dags för sängen för min del. Lina och cam ha varit här nu och jag har knappt kunnat hålla ögonen uppe, superduperkaninkanon trött är jag och då är man inte lite trött vill jag lova!

Märks att det börjar bli kallare ute nu oxå vilket jag definitivt inte är ngt stort fan av, kyla alltså. är inte gjord för det. Men om 1 mån så är jag i spanien. jäkla i havet säger jag bara då ska det inte va ngn kyla inte!




"tagen på bar gärning"
syster får tydligen inte ha sina smycken i fred utan hennes pojkvän brukar tydligen låna dem ibland oxå. måste vara skönt när ni kan samsas om saker och ting! Jag undrar ju då vart gränsen går? eller är det bara smycken ni lånar av varandra?;)

och med det så säger jag god natt och hoppar i säng

kostar att ligga...

...på topp, bokstavligt talat. Är hur trött som helst men det är ju smällar man får ta. Har haft en bra helg, kom ner till halmstad i fred va rätt trött så orkade inte åka in till stan så det blev kubb å öl hos emilia och calle. lördagen började med shopping, jag och mamma stod och hängde på låset för att vi skulle hinna med soltimmarna i solstolen oxå. Det blev iaf en klänning, lång t-shirt, capribyxor, kjol, linne ,smink och ett halsband och ett armband! Lycklig var jag!

eftersom mg skulle komma ner så blev vi bortbjudna tlll måsen för lite grillning. Det blev grillning, mat, kubb och pratmakarna! Avslutade det hela på mårtensson där det blev en hel del drinkar vilket gör att ja inte vågat kolla mitt konto idag, jag va alltså super rik igår.... trodde jag,,,,synd bara att det inte stämmer.
Har iaf haft en kanon helg!

Issal: tack! d tycker jag du gör rätt i alla borde följa min blogg;)! och talang det har jag men brud är jag icke ska hålla talet för dig vf jag inte är det nästa gng=)!

mina små favoriter kom precis nu så ska mysa lite med dem!


vore här inga fler än jag så vore jag bäst,
kom ihåg det!

bilder från helgen


blev en hel del kubb i helgen ngt jag fått dille på nu





förmodligen en diskussion om bilar eller ngt annat manligt (läs tråkigt;)






uteserveringen på mårtenssons
ja uppe i ett superduper viktigt sms och a ville väl visa sin bättre sida ;)





glada pojkar, oskar och calle




emilia va riktigt på g, blev nog en hel del skålandes igår

   
taxi resan på väg hem
denna gng kan ja nog inte skylla på kameran för att d blev dåliga bilder
antar att det var fotografens fel denna gng=)




tom jag kan ändra mig..



första gng jag hörde veronica maggio så tänkte jag usch skabb, inte min musiksmak!
men ju mer jag hör henne desto mer gillar jag henne. Alla kan ju ändra sig, tom jag...

jag: jag röstar på att vi åker in till stan och shoppar imån!
mamma: det hade jag redan räknat ut att vi skulle!

min mamma känner mig...måste bara komma på hur jag ska dölja mitt senaste it köp för henne nu när vi kommer ner, hon har nämligen strängt förbjudet mig att handla en massa över it! jag shoppar utöver mina gränser säger hon! jaja ngn måste ju se till att handeln går runt oxå nu i dessa svåra tider!

nu åker vi...

varför fastnar jag alltid framför skit progam på tv? sitter och väntar på att eve ska sluta jobba så vi kan åka och medans jag väntar skulle jag kunna städa eller göra ngn nytta, men icke istället sitter jag och glor på x-effect som är ett riktigt skit program och som jag dessutom redan sett. Suck säger jag bara!

Pratade med mile nu och det blir ingen pio pio utan fest på måsen istället. ganska skönt måste jag säga va inte jätte sugen på att åka in till stan ikväll. Det kommer börja med spelkväll sen får vi se hur det slutar=). kul kommer d bli iaf!

nu ha eve slutat så nu åker vi strax! ha en super kul helg nu...


gammal bild  på mig och eve
aka batman och robin

1 maj

gårdagen va riktigt trevlig, först och främst var det födelsedagsfirande för syster mala. Festen innehöll dricka, god mat och tipspromenad, där jag förrresten kom tvåa..oohh oohh!
Åkte hem till mg sen, kan ju säga att jag har aldrig sett en kille som har så fin lgh, väldigt bra smak.
Blev inte jätte många timmars sömn inatt men börjar piggna till nu efter duschen. Ska snart sätta igång och packa och städa. För vid två tiden åker jag och eve ner mot halmstad.
Ikväll blir det nog pio pio om inte folket i halmstad är för sega efter gårdagen;)!

Nu ska jag sätta fräs, ska försöka hinna hämta mina skor som har kommit innan vi åker. De kommer trivas såå bra med mina andra små älsklingar!


mathilda och jag


syster och vedde

svartrockare, vild och gillar att flascha bh:n d e tydligen jag det
ja mkt ska man höra innan öronen trillar av;)!

puss på ögat

Design