Varning...

...för långt inlägg!

Världens underbaraste helg har snart passerat och den har gått i shoppingens och vinets tecken kan man säga.
I fredags bar det av till ullared där vi gjorde det vi kan bäst - brände pengar. Blev en hel del nödvändigheter plus en massa annat.
Sedan var det dags att styra bilen mot halmstad men förts svängde vi förbi falkenberg för att kolla så allt stod rätt till på bobergs udde. Vilket det så klart gjorde, det va lika fint som vanligt och lika roligt att träffa mina favorit släktingar♥. Har inte varit och hälsat på där på några år vilket är väldigt dåligt av mig, så det va minsann på tiden. Gillar verkligen falkenberg, så vem vet en vacker dag kanske ens pick och pack hamnar där=), den som lever får se.
Väl framme i halmstad blev det smörgåstårta och så blev jag till slut ett med herr-bag-in-box. Just då va allt fulländat kan man säga.

I lördags var det ännu mer shopping. 5 timmar spenderade vi inne i stan och det blev både tunikor, skor, smink, klänning och diverse som fick följa med hem. Tom alex gick loss i affärerna ordentligt, han visade verkligen att han kunde shoppa han oxå. Jag blir så stolt.
Hann med årets första minigolf oxå, vem som vann där är inte så viktigt, hrmpf.
Bestämde oss för att åka hem framåt kvällen och hemma blev det myskläder, vin och eurovision.

Till slut va söndagen här och idag har vi haft rätt gröna fingrar. Det har planterats blommor och såtts gräs. Blev även tipspromenad i morse i apladalen.
Så nu ha snart den här helgen sprungit förbi oss men det gör ingenting alls för kommande helger är fullbokade med kuliga grejer som tex karneval, student, liseberg, dop mm.
Nu blir det små fix sedan vankas det tacos och film!
Loving life!


oj så han koncentrerar sig ♥

 

 

eftersom jag är så duktig på m . g  så blir förvånad när det går dåligt

 

- kärlek -



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design