Mersmak

Nu när solen varit framme i några dagar och visat att vi faktiskt går mot ljusare tider så längtar man ännu mer efter sol, värme och sommaren.

Jag längtar så efter att få sitta på baksidan en varm sommarkväll och bara vara, slippa ta på sig en massa kläder så fort man ska gå utanför dörren,gå långpromenader med den lille, efter att få åka ner till halmstad och bara njuta tillsammans med dem bästa och speciellt att få presentera halmstad för vårt kommande lilla tillskott i familjen.

 

Tycker även det är himla roligt att K:s familj har stuga i halmstad och så nära också, för då kommer vi förhoppningsvis få lite mer kvalitetstid tillsammans med henne och N.

 

Vill att sommaren och värmen ska komma nu och gärna stanna förevigt.

Ja, jag klarar mig bra utan vinter och kyla!





våren är iaf inte såå långt borta=)


Kommentarer
Postat av: Josefine

åh då har vi ju nästan samtidigt :) jag har BF 4 april ! hoppas också att den lille kommer ut tidigare, iaf en vecka ;) har ni förberett allting och så ?

2011-03-08 @ 16:18:21
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com
Postat av: Lina

Ja visst var dom fina, kan ju säga att det kliade inte lite i fingrarna när jag såg alla underbara plagg.



Åh jaaa låt sommaren komma nu nu nu nu! :D

2011-03-08 @ 18:17:03
URL: http://fearsofjune.blogspot.com/
Postat av: K

Fick tips i helgen om din blogg - så premiärläsning blev det då ;-) Vad bra du skriver och vilken härlig blogg! Ska bli kul att följa!!



Tänker på dig och hoppas det går bra för dig på jobbet nu det sista. Kan tänka mig att det är tungt nu men tänk snart kommer din och Alex lilla bebbe!!



Och JA skitkul ska vi ha i sommar - åh vad man längtar efter lite sol och bad nu. Å kanske ett litet glas rosé oxå! :-) Ta hand om dig och bebben nu!!!! Hör bara av dig om du behöver hjälp med ngt, pratsugen, fikasugen lr ngt annat!



massa kramar

K

2011-03-09 @ 10:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design