Då va gnällspiken igång igen

Känns som det enda jag gör nu för tiden är att gnälla. Inte så kul kanske och inte heller riktigt meningen men det blir bara så för just nu är det rätt tungt.

Jag tror det känns precis såhär när man är så gammal så man nästan står inför döden. Man är svullen, kan inte riktigt gå ordentligt för saker och ting värker, sova går inte för då värker det ännu mer och det enda man gör är gnäller!  Jaja nu är ja inte direkt så gammal utan bara gravid men symptomen är detsamma.

 

Igår hann ja knappt sätta mig ner när ja kom hem förrän ja somnade, totalt slutkörd. Som tur väl kom alex hem strax efter fem och väckte mig annars hade ja nog kunnat sova en bra stund.

Så nu ha ja gnällt färdigt för den här gng ska försöka bättra mig! Ska försöka se allt lite mer positivt som tex att idag är det nedförsbacke=)!


Kommentarer
Postat av: Malin

Gnäll på du, det är din blogg, där får du gnälla :) Passar det inte folk eller att de stör sig på det så kan de ge fan i å läsa :)

2011-03-09 @ 16:01:05
URL: http://moojliin.blogg.se/
Postat av: Josefine

okej vad härligt ! :) vi ska hämta barnvagnen imorgon faktiskt ! annars är det bara bebisen som fattas ;) hehe. Nej vi vet inte vad det blir, vet ni ? :)

2011-03-09 @ 18:51:41
URL: http://emmajosefinee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design