Plötsligt händer det...

..att man får ett ryck och bara tänker göra det! Idag kommer det att ske en förändring i mitt liv. Hur stor den här förändringen är vet ingen, inte ens han där uppe! Det är bara att vänta och se. Nervös?! Jodå d kan man säga men det är bara till att göra det helt enkelt.


Fredagen välkomnas med stoora armar kan jag säga, veckan har som sagt bestått av stress och  dålig sömn, idag blir tyvärr inte annorlunda. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt jag ska göra innan Johannas fest ikväll. Men är det något jag är bra på just nu så är det ju att stressa så det ska väl ordna sig det också!

Förändringar innebär inte alltid förbättringar
usch hoppas verkligen detta blir en förbättring


Kommentarer
Postat av: Elina

Nee spännande!!!

2009-05-29 @ 09:04:24
URL: http://tankarisweetvalley.blogg.se/
Postat av: Peter

Japp, igår vart det Vmo och idag blir det Vbg :-) Såg dock inte någon nakenhund igår men blir kanske en annan gång då :-)Här har du uppföljaren på heineken reklamen :-)

http://www.youtube.com/watch?v=mOvoO6eQDmsVad är det för förändring du pratar om eller varför tror du att det kommer att bli en förändring? Nåt speciellt på g?

2009-05-29 @ 09:14:35
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: Peter

Hehe, okej.. Då blir det spännande att läsa om det vid ett senare tillfälle då ;-)Nu dags för frall frukost här på jobbet :-D Ha en trevlig fredag och en trevlig helg!

2009-05-29 @ 09:25:50
URL: http://peternordin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design