duktiga linda

stor guldstjärna till mig för att jag stod emot shoppingbegäret i eftermiddags när jag va i växjö. Köpte endast 1 tunika! Mycket duktigt tycker jag. Hälsade på min lilla sanna där också en liten snabbis. hon kommer ju bli huvudstadsbo igen och denna gången ska jag hälsa på henne! Lovar....

när jag kom hem gjorde jag ett sista försök att få ut caspers tovor men det va lönlöst det blir rakning imorgon.  Vet inte vad som hände sen men blev på grymt dåligt humör och för några veckor sen hade jag satt mig på balkongen då för att röka 1-2 paket cigaretter men duktig som jag är så röker jag ju inte längre så får ta till med andra metoder. Jag gav mig ut för att springa!(Har inte sprungit sen i feb-mars ngn gng och det märks, vilken kass kondition! )
Löprundan hjälpte och efter duschen nu är jag på ett strålande humör igen=) det senaste telefonsamtalet från pappa gjorde mig ännu gladare, han är nere i spanien nu och det va 23 grader där nu. 1 vecka kvar nu sen ska jag jobba ordentligt på min bränna!


solen lyser och linda likaså
vad det är skönt att leva då


Kommentarer
Postat av: Anna

Hej gumman!

Hoppas allt är bra? =)



Kramar.

2009-05-26 @ 21:33:12
URL: http://devine.blogg.se/
Postat av: vesna

allt bra söt ? =)

2009-05-26 @ 21:34:45
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design