Kreativ som tusan inför maskeraden

Äntligen fredag=)

Då var det dags för fredag vilket är såå underbart skönt! Ska bli riktigt skönt med helg, få slappna av lite och det bästa av allt, sova ut.


Igår så va lina och cam hos mig. satt och tjötade om allt mellan himmel och jord. Vi hade en del att diskutera eftersom vi inte setts på hela veckan. Sen övertalade ja min kära syster att sova hos mig ( hatar att sova själv) och efter lite tjat så lyckades jag övertala henne. Kollade på filmen Proomnight en ok film inget mer. Det var verkligen en typisk skräckfilm, snygg tjej blir jagad av en galen knivpsykopat.


Idag är det dags för Marlenes maskerad. Försökte va lite kreativ igår och tillverka min egen fängelsemössa. Tog en sån keps man får i färgbutiker, sprättade bort skärmen, tejpade olika ränder sen sprayade jag med svart målarfärg på den. Får se hur resultatet blir idag när jag tar bort tejpen. Kan ju säga redan nu att det inte lär bli så super bra haha.. såg att det va riktigt snett men det spelar ingen roll tänker ju inte gå ngn modevisning med den mössan och jag försökte iaf=) sedan tog jag ett gammalt svart påslakan och skrev ett nummer på den som jag ska ha på ryggen.


Idag gifter sig Jonna och sanken. Grattis till er och hoppas ni får ett helt underbart bröllop=)!


Kommentarer
Postat av: Sanna

Godmorgon :)

2008-08-08 @ 07:42:50
URL: http://sannawiberg.blogg.se/
Postat av: marlene

det blir nog kanon, tom jag har ju sett proom night inget kul alls,,,

2008-08-08 @ 10:03:51
URL: http://amazingm.blogg.se/
Postat av: Roxanna

ja fredagar är bäst =) så härliga!



Din kväll låter ritkigt rolig! Hoppas du får en underbar fredag du med! :) kraaam

2008-08-08 @ 11:59:31
URL: http://roxiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design