Helgen...

Måste säga att det varit en otroligt härligt helg med inga måsten eller tidspassningar.

Utan vi tog det precis som det kom och det är precis så det ska vara.

Igår förvandlades jag till en liten konditor eller vad man ska kalla det. Det bakades rosenbröd och mjuk pepparkaka. Hade velat baka lussekatter också men det är lite trångt i frysen så det får vänta lite.

 

Nu är det ny vecka igen och det står en del på schemat. Det blir biobesök, mvc, besök hos frisören och så ska jag stå i kiosken. Idag är det tomt på schemat efter jobbet så idag ska jag bara ta hand om den lilla sjuklingen där hemma. Alex ligger hemma och är sjuk stackaren, ja det är faktiskt jätte synd om honom.

 

 

Så länge vi har en hemlighet för oss själva, är den vår fånge,

Men när vi avslöjar den är vi dess fånge


Kommentarer
Postat av: Malin

Ah, men vad bra! Det är juh annars svindyrt för att kolla könet..



haha, nej, man gör väl inte det även om man vet vad det är för kön. HAde ni tänkt inreda med nån speciell serie från nån speciell möbelaffär?



Ja, kan han inte se snopp så är det juh helt klart en flicka. De kan juh ibland blanda ihop flicka och pojke om flickan har svullna blygläppar, då ser det ut som en snopp ;) haha

2010-12-13 @ 22:48:37
URL: http://moojliin.blogg.se/
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-14 @ 01:41:11
URL: http://www.grinders.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design