kostar att ligga på topp

så sant som det är sagt är duktigt sliten idag, mår inte dåligt men är riktigt trött. blev ju efterfest igår igen så va hemma efter 5. Att jag aldrig lär mig.. gå hem diiirekt efter harrys Linda! men tycker jag har en ursäkt denna gng hade gått hem direkt om inte du skulle komma, så jag skyller på dig där;)! e glad att du kom dit!

blir inget festande idag som det va planerat tänker bara va hemma ska nog kolla på andra chansen idag. lite kul å kunna hänga med i pratet om det sen på jobbet! Å glöm inte vem ni ska rösta på!!!!!!

tack alla för igår, hade jätte trevligt. synd att du inte följde med ut marlene jag fick ju tom en guldstjärna idag va cam för att de såg mig flera gng ute igår. å d händer ju inte så ofta försvinner ju för det mesta och det går inte att hitta mig. Men gumman är glad att du kom bort en runda iaf. måste bara ge en kommentar om hur otroligt söta ni två är tillsammans.. urgulliga! va himla kul att du följde med ut igår pajala ( lånar ditt smeknamn marlene=)

nähä dags för mig att ta tag i mitt liv och börja städa upp här, lgh behöver en total renovering efter igår känns det som!

puss på ögat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design