jag och taxibilar


Tror inte det är ngn lyckad kombination alls. Ibland tycker jag riktigt synd om taxibilarna som kör hem mig på helgerna. Min mun kan ju gå i ett som många vet. I lördags när vi åkte hem sjöng jag schlager låtar för chauffören. Snäll som jag är så lät jag han önska så satte jag igång å ylade där i baksätet. Å självklart hade camilla spelat in det på sin mob men hördes inte så mkt. Sa att jag kunde följa med han i bilen å hålla han sällskap resten av natten å sjunga för alla vet inte om det va så populärt. Himla tur att ja kom på andra tankar sen.

Det va den taxiresan, resan från Ljungby förra året ska vi ju bara inte tala om hur den gick. Men jag sjöng inte då men va riktigt jobbig på andra sätt. Stackars lilla chauffören han måste varit överlycklig när vi väl kom till vmo efter många om och men. Blev filmad den gng också men som tur är syns å hörs ja knappt då heller.  Ska sluta prata kanske!? Fast Marlene sa faktiskt till mig att hon tycker d e kul när jag pratar så mkt så får väl tro på det=)!


Dagens mega tistel går till den/dem som slog sönder min systers ruta på bilen och snodde hennes stereo inatt. Vilken jackpot, lär säkert få flera tjugolappar för den! 


Kommentarer
Postat av: marlene

jag älskar när du babbalr linda, å taxin va säkert lyklig över din ljuva stämma ;) haha,, va köpte ni till yvve?

2008-03-03 @ 13:05:48
URL: http://amazingm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design