Sms

Är väl hur kul som helst? Eller är det bara jag som tycker det?! När det piper i telefonen och man hinner tänka hundra tankar innan man till slut ser vem det är från, så spännande ju! Att få ett sms är roligare än att det ringer i telefonen. Älskar sms blir alltid glad när det piper till i telefonen! De flesta brukar va från Marlene, vi brukar diskutera viktiga ämnen över sms samtidigt som vi jobbar=)!  Och jag blir alltid lika glad för ett sms från vem det än är ifrån men det är klart det är ju alltid extra roligt att få sms från ngn man går å hoppas på ska höra av sig och när det då piper till och man ser att det är från den personen blir man ju super glad!

Kanske bara är jag som blir glad över sms men ska nog ta och skicka iväg lite sms och förhoppningsvis sprida lite glädje=)! Fler sms till mig tack!!!


duktigt duktiga på sms
 

Kommentarer
Postat av: marlene persson

hej babiii tack för ditt fina sms,, jag älskar dem med =) mina flesta är från dej med,, ha fått höra att jag e lite skum för att jag alltid sitter å smsa ( med dej) å sen kommer lev. rapport å den raderar ju jag sålåter som jag sitter å raderar
*ngns* sms,,, så skumma är vi haha

2008-03-06 @ 13:42:26
URL: http://amazingm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design