väder och vind

Den stora isbrytaren bland oss, prata om vädret så bryter du isen. Jaja strunt samma

Läste iaf i aftonbladet igår att sommaren kommer i juli och varar en bit in i aug. och det förväntas tom värmerekord säger han Röder el va han heter. Ja men visst, eller hur. Det va likadant förra året vid den här tiden då sas det också att sommaren 2007 skulle bli kanon med värmerekord osv men de va nog en av de sämre somrarna någonsin. Regnade konstant! Och sen vädergubbarna kan ju inte ens förutspå hur vädret ska bli imorgon så hur sjutton kan de då veta hur det ska bli i sommar!? Nej ja tror inte på de där men det e klart jag hoppas på en sommar med värmerekord!


Insåg också att det bara är 2 veckor lite drygt kvar till påsken. När är det ok att plocka fram påskriset och d då? mitt påskris ska se ut precis som förra året, himla fint va det=)! Är kanske inget tradionellt påskris eller va man ska säga. Inga gula å orange fjädrar, nej det är björkris i en svart/vit vas med svarta och vita fjädrar sen hade jag några vita tuppar el ngt i också...kanon fint tycker jag nog!

I och med att påsken snart är här så innebär ju det också att man är lite ledig. Ska bli himla skönt!


Puss på ögat


Kommentarer
Postat av: marlene

ja du ha så rätt så min bästa vän,,, nu ska jag alalfal ha et lotteri innan påsk,, fö varje 500 lapp man hanlda varor för kan man vinna ett litet ägg med en sak i =) kul va =)

2008-03-04 @ 11:43:48
URL: http://amazingm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design