Nr 1 Linda Wilstorp utvisas 5 min för slashing och 2x5 min för roughing! " Till snickerboa ränner jag när det är ngt jag gjort..."

Då ha ännu en helg rusat förbi, men en väldans bra sådan då vi fått en hel del gjort här hemma.
Jag avslutade helgen med hockey tillsammans med karin. En match som va lite sisådär får jag väl säga. Tigers vann iaf och det är ju huvudsaken. Sedan måste jag säga att vissa ska inte spela hockey, eller lagsporter överhuvudtaget. För hur vissa beter sig är helt sjukt omoget, en(?) i motståndarlaget flög fram-  som en girig tant under en ullaredsrea för att få det sista paret av de billigaste strumporna (kan ni se det framför er?)- på en tigers spelare efter avblås och ett par andra sparkade iväg hjälmar o dylikt. Inte så spelmässigt!
Kan tillägga att även jag skulle inte kunna spela hockey, inte bara för att jag inte kan åka skridskor utan för att jag hade nog fått sitta mer i utvisningsbåset än på planen då jag förmodligen hade gjort en hel del fula grejer med min klubba, bla vid såna tillfällen.

Hur som haver så är helgen slut och nu är det en ny vecka gå g. Och den här veckan ska gå i motionenstecken då ja inte fått mkt sånt i helgen. Först ut är en pw med cam och milo om ett par timmar!
Må väl!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design