Oliver

Våran Oliver är en riktig liten polis, eller en lillgammal Kalle redig. Alltid svar på tal och vet alltid bäst. Så det blir en hel del skratt här hemma när våran lilla 4 åring öppnar munnen och låter som om han vore vuxen. 
 
Förra veckan var vi på 4 års kontroll och BVC sköterskan frågar Oliver om det är ngn som röker hemma hos honom.
O: nej det är det inte. Är det det hos dig då? 
En snabb kontringsfråga från en som alltid har svar på tal. BVC sköterskan blev nog lite ställd av följdfrågan men log o svarade att nej det är det inte. Nähä säger O då och då var den diskussionen slut. 
 
 
 

Jag har lånat en liten text från I:s blogg om när hon och O hade en liten konversation då hon provade ett par mammabyxor och O undrade vad det var för konstiga byxor. 

I säger till honom att det är tänkt att han, om allt går som det ska, ska få en kusin till.

 

O: Det behövs inte, jag har redan två kusiner; Milo och Leo. Men Molly kan ta en för hon har inga! Säger han allvarligt innan han vänder på klacken och går därifrån

 
Detta är något vi har skrattat åt många gånger här hemma.  Jag förstår att detta är sånt som oftast bara föräldrar och släkten tycker är roligt. För allt ens barn gör är ju sådär supergulligt och alla barn slänger ju ur sig roliga kommentarer men oftast tycker ingen annan det är roligt/gulligt förutom de närmsta sörjande. M E N som förälder så är det kul att ha såna här roliga kommentarer nedskrivna!
 
 
Våran älskade stjärna -  för oss är du den roligaste lilla 4 åring som finns!
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Haha Oliver!! 😂😂 Jag skrattar typ högt och gråter. Barns kommentarer kan vara bland det roligaste som finns 😍

Svar: Ja de är rätt roliga emellanåt 😜😘
Linda

2015-05-12 @ 09:56:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design