Äckel väder..

..är väl bara förnamnet på det här vädret som varit de senaste dagarna. Inte konstigt att man blir helt deprimerad när det ska hålla på att regna och va under 10 grader, hallå det är juni! Stackars studenter som ska springa ut i det här vädret, lider med er!


Och tack vare att det är sånt här skit väder så har jag inget att ta på mig idag. Kände inte riktigt att det va rätt att ha ljusrosaklänning, vita pumps osv idag. Har vänt uppochner på hela garderoben för att hitta ngt att ha på mig idag, imorgon och på midsommar. Utan resultat! Men det ordnar sig säkert.

Jaja trots att det är sånt här skit väder så är det bara för alla studenter och för mig att bita ihop och göra det bästa av situationen.

Vet att det kommer bli en sjukt bra och kul dag för många. Hoppas speciellt att min kära kusin får en underbar dag. Ikväll ska vi fira henne utav bara sjuttsingen. Som mamma sa: Hanna är ju den sista studenten nu av oss, så nu får vi ge järnet!

Grattis till alla studenter i värnamo!


Kommentarer
Postat av: Peter

Ja, jag får gå på tå... som barn gör typ ;-) Får försöka vila foten så mycket som möjligt.



Jag har mina innebandyskor när jag springer men de är några år nu så funderar ifall jag kanske ska köpa ett par riktiga spring/gång skor och ett par nya till innebandyn. Blir dyrt bara :-(



Själv då? Du har bra utrustning eller? (tänkte inte snusk hehe).



I Halmstad vet jag inte vad som händer. Får ta dagen som den kommer men äta lite gott och ett glas vin kanske :-) Bada hade vart fint om det blir väder.



Oj mycket fest :-) Går ni ut i Vmo då? Vad händer till midsommar?



Ha en riktigt rolig helg nu!



Kram kram

2009-06-12 @ 15:03:09
URL: http://peternordin.blogg.se/
Postat av: vesna

förstår de :) bara bra tack..



vad händer i helgen?

2009-06-12 @ 18:53:42
URL: http://vesna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Design